Page 1

2021 KOLLEKSJON VÅR/SOMMER


INNHOLD RACING

8

ROADSTER

14

ADVENTURE

17

URBAN

22

HERITAGE

24

DENIM

26

STØVLER

30

HANSKER

31

REGNTØY

39

SIKKERHET

40

TILBEHØR

43

TEKNISK

44

STØRRELSER

45

2

2020 ET EKSEPSJONELT ÅR!


3 SEIERE I MOTOGP™ + 1 SEIER I MOTO2 11 PALLPLASSER 2 TITFLER I BSB 8 PALLPLASSER I SSP 7 PALLPLASSER / 4 SEIERE I SSP300 2 TITLER I WORLD ENDURANCE MESTERSKAP 6 TIFLER I FRANSK MESTERSKAP

VÅRE MOTOGP FØRERE MOTO GP

MIGUEL OLIVEIRA#88 ALEIX ESPARGARO#41 BRAD BINDER#33 BRADLEY SMITH#38 TITO RABAT#53 TAKAAKI NAKAGAMI#30 MOTO 2

REMY GARDNER#87 XAVI VIERGE#97 MARCEL SCHRÖTTER#23 HECTOR GARZO#40 KASMA DANIEL#99 VÅRE BSB FØRERE

VÅRE YAMAHA WSSP FØRERE SSP600

JULES CLUZEL#16 ANDY VERDOIA#25 CORENTIN PEROLARI#94 KYLE SMITH#94

SSP300

BAHATTIN SOFUOGLU#54 ORRADRE UNAI#10 ALAN KROH#25 TON KAWAKAMI#87 GALANG HENDRA PRATAMA#9

JASON O’HALLORAN#22 JOSH BROOKES#25

Miguel OLIVEIRA #88

MotoGPTM VICTORY

Autódromo Internacional do Algarve Portugal - November 22, 2020

3


TEKNOLOGI FOR ØKT KOMFORT EN UUNNVÆRLIG FUNKSJON

UTVIKLET AV IXON: X-DRY er en «High Performance» laminert membran-konstruksjon som er utviklet av Ixon. Ixon X-Dry består av mikroskopiske porer, usynlig for det menneskelige øyet – som er for små for å la vann trenge inn men store nok for å la fuktighet/damp fra kroppen å forsvinne ut. X-DRY er en varig, slitesterk, vanntett og meget pustende membran. X-Dry 2-lags laminert membran brukes i Ixon Eddas adventure serie, til både dame og herre. Som en indikasjon/parameter – estimeres normalt regn å ikke overstige 2000 Schmerber Målt på en motorsykkel som kjører i 130 km/t, kan vanntrykket komme opp mot ca 8000 Schmerber. Ixon X-DRY 2lags laminert membran, har 20.000 Schmerber vanntrykk og 10.000 MVTR målt pusteegenskaper.

26000 20000 10000

Vannsøyletest og Schmerber-målinger

4

VANNTETT OG MEGET PUSTENDE X-DRY ER EN SVÆRT TEKNISK MEMBRAN


EN 17092 SERTIFISERING

En ny standard gjelder i dag for sertifisering av motorsykkelklær. EN17092-standarden erstatter både 13595-standarden og protokollene og tillater dermed å sertifisere alle motorsykkelklær, enten det er designet for profesjonell bruk eller fritid.

EN 17092

› EN BESKYTTELSE I HENHOLD TIL SONER ER MEST LOGISK:

SONE 1

Mens sone 1 representerer området hvor CE beskyttere er lokalisert på albue, skuldre, knær og hofter. Sone 2 tar for seg utside av ben, øvre del og bakside av armer, rygg, rumpe og side. Mindre utsatt områder for slitestyrke er front av bryst, innside av ben og innside av armer som er sone 3.

SONE 2 SONE 3

› 5 LEVEL/NIVÅER FOR TILPASSET BESKYTTELSE: Vi trenger ikke samme beskyttelse om vi kjører på bane, på veien eller i byen – først og fremst fordi det er stor forskjell på å skli på asfalten i 30km/t kontra 150km/t. Den nye standarden består derfor av 5 nivåer/level: - AAA : For jakker, bukser eller dresser som gir maksimal sikkerhet i høy hastighet på bane. - Level AA og A : tilbyr «alle og enhver» muligheten til å finne et produkt som tilbyr den optimale balansen mellom behovet for beskyttelse og komfort, samt fleksibilitet til formålet for bruk. - Level B : Produkter som har minimum samme beskyttelseskrav som Level A produkter, men kommer ikke inkludert med CE-godkjente beskyttelse for albue, skuldre, hofter og knær. - C : Designet kun for kunne ha en eller flere CEgodkjente albue, skuldre, hofter, knær og/eller ryggbeskyttelse på plass på eller under bekledning.

Symbol

› ›HVILKE BESKYTTELSE SOM ER OBLIGATORIS, ER AVHENGIG AV NIVÅET AV SERTIFISERING?

Beskyttelsesnivå Referansestandard

EN 17092 OBLIGATORISK LEVEL SERTIFISERT BESKYTTERE AAA

SKULDRE, ALBUER KNÆR, HOFTER

AA

SKULDRE, ALBUER KNÆR, HOFTER

A

SKULDRE, ALBUER KNÆR

B

INGEN

C

INGEN

5


IX AIRBAG U03 UNIVERSAL AIRBAG VEST – FOR BRUK UNDER ALLE JAKKER OG SKINNDRESSER, UANSETT MERKE/BRAND. NB! Viktig at IX-Airbag vesten har plass for utblåsning/utløsning – volumet av airbag vil variere litt fra størrelse, men hovedsakelig bør det være ca 4cm plass foran og bak i dress/ jakke. Mer info henvises til instruksjonsmanualen til Ixon IX-Airbag U03 vest.

i samarbeid med


NÅR ERGONOMI MØTER YTELSE IX PRO BFB-2 RYGGBESKYTTELSE CE EN-1621-2 : 2014 LEVEL 2 Denne beskytteren klarer bragden av å være lett og fleksibel, samtidig som den tilbyr høy energi-spredning/ støtabsorbering kapasitet <9kn (kilo-newton) og fremragende ytelse. Lett memory foam/skum med noen perforeringer som gir ventilasjon. Den er også diskret takket være ergonomisk design og avrundende kanter.


VENDETTA EVO. 102201024

S 3XL

AIRBAG READY

AAA

EN 17092-2:2020

Vendetta Evo – Inspirert fra MotoGP Med et unikt og dynamisk design, optimalisert for ventilasjon og bevegelsesfrihet, vil Ixon Vendetta EVO forsikre deg en solid og komfortabel føreropplevelse. Vendetta EVO er lett gjenkjennelig med ett snitt som er sydd i kjøreposisjon – kommer utstyrt med laminerte, fleksible og robuste materialer i utsatte områder – tilbyr deg toppnivå av innovasjon og ytelse. Vendetta EVO har sin opprinnelse etter flere år i MotoGP og utviklingen via flere fører som hele tiden jobber med utvikling for en så optimal passform, bevegelsefrihet og sikker dress som mulig. Vendetta EVO er kompatibel med Ixon IX-Airbag U03 Vest!

BESKRIVELSE: > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Full racingdress av kuskinn Forsterket stretch-soner av aramid fibre på innsiden av underarmer, skrittet og langs innerbein og ned Micro-perforert skinn på bryst, armer og bein Uttagbar mesh liner Forsterkede sømmer Sømmer er “protected by Schoeller®”

Keprotec© forsterkninger/reinforcements Forsterkninger på utsatte områder, som dobbelt lag med skinn i sete/rygg samt robust 3D mesh Level 1 beskyttelse på skuldre, albue og hofter Racingtilpasset hals i neoprene Flex/stretch skinn bakside armer, sider, nedre del av rygg og over knær Racing passform – sydd i kjøreposisjon (pre-bøyde armer/knær – kortere front og lengre bakside) MotoGP™ inspirert aerodynamisk ventilert pukkel, med klargjort plass for drikkeblære og slange-loop Integrerte «slidere» på skuldre/albue/knær for beskyttelse Utskiftbare albue-pucker og kne-pucker er inkludert Klargjort for Ixon IX-Airbag U03 vest (tilgjengelig som separat tilbehør) Grip-soner på inside av knær for grep mot mc CE-godkjent for MC

VEIL. 9999,-

KNEPUCKER RACE 2.0. 605304003 | 499,-

8

1015

1001

2012


Sort/Gul - 1125 TILBEHØR

SIKKERHET

REGNTØY

HANSKER

STØVLER

Sort/Blå - 1016

9 STØRRELSER

DENIM

Sort/Hvit - 1015 HERITAGE

URBAN

ADVENTURE

ROADSTER

RACING


VORTEX 2 Balansert og stilfull racingdress – du vil ikke bli skuffet! Vortex2 racingdress er designet for å tilby en optimal opplevelse og ytelse på banen, med fokus på sikkerhet. Vortex2 er formsydd i kjøreposisjon, men allikevel oppleves meget komfortabel grunnet smart plasserte stretch og flex soner. Vortex2 er kompatibel med Ixon IX-Airbag U03 vest!

S 4XL

AIRBAG READY

VORTEX 2 HELDRESS 102201011 BESKRIVELSE: > > > > > > > > > > > > > >

Full racingdress av kuskinn Forsterket stretch-soner av aramid fibre på innsiden av underarmer, skrittet og langs innerbein og ned Micro-perforert skinn på bryst, armer og bein Uttagbar mesh liner Forsterkede sømmer Level 1 beskyttelse på skuldre, albue og hofter Racingtilpasset hals i neoprene Flex/stretch skinn bakside armer, sider, nedre del av rygg og over knær Racing passform – sydd i kjøreposisjon (pre-bøyde armer/knær – kortere front og lengre bakside) Aerodynamisk ventilert pukkel, med klargjort plass for drikkeblære og slange-loop Integrerte «slidere» på skuldre/albue/knær for beskyttelse Utskiftbare kne-pucker er inkludert Klargjort for Ixon IX-Airbag U03 vest (tilgjengelig som separat tilbehør) CE-godkjent for MC

VEIL. 8999,-

10

Sort/Hvit - 1015


RACING ROADSTER ADVENTURE URBAN HERITAGE

XS

STØVLER

DENIM

XL

VORTEX DAME HELDRESS

HANSKER

102202002 BESKRIVELSE:

> >

SIKKERHET

REGNTØY

Full racingdress av kuskinn Sydd til kvinnelig form og størrelse for optimal komfort og passform Forsterket stretch-soner av aramid fibre på innsiden av underarmer, skrittet og langs innerbein og ned Micro-perforert skinn på bryst, armer og bein Uttagbar mesh liner Forsterkede sømmer Level 1 beskyttelse på skuldre, albue og hofter Racingtilpasset hals i neoprene Flex/stretch skinn bakside armer, sider, nedre del av rygg og over knær Racing passform – sydd i kjøreposisjon (pre-bøyde armer/knær – kortere front og lengre bakside) Aerodynamisk ventilert pukkel, med klargjort plass for drikkeblære og slange-loop Integrerte «slidere» på skuldre/albue/knær for beskyttelse Utskiftbare kne-pucker er inkludert Klargjort for Ixon IX-Airbag U03 vest (tilgjengelig som separat tilbehør) CE-godkjent for MC

TILBEHØR

> > > > > > > > > > > > >

VEIL. 8999,-

Sort/Fuchia - 1019

Sort/Hvit - 1015

11

STØRRELSER

AIRBAG READY


S AIRBAG READY

VORTEX 2 JAKKE 100201040 BESKRIVELSE: > > > > > > > > > > > > > > >

Racing/sport skinnjakke av ku-skinn Vortex 2 racing skinnjakke og skinnbukse selges separat slik at man evt. kan ha forskjellige størrelse på jakke/bukse Forsterket stretch-soner av aramid fibre på innsiden av underarmer Micro-perforert skinn på bryst og armer Uttagbar mesh liner Forsterkede sømmer Level 1 beskyttelse på skuldre, albue Racingtilpasset hals i neoprene Flex/stretch skinn bakside armer, sider, nedre del av rygg og over knær Racing passform – sydd i kjøreposisjon (pre-bøyde armer/knær – kortere front og lengre bakside) Aerodynamisk ventilert pukkel Full lengde på glidelås i midje, for å koble sammen jakke/bukse Integrerte «slidere» på skuldre/albue/knær for beskyttelse Klargjort for Ixon IX-Airbag U03 vest (tilgjengelig som separat tilbehør) CE-godkjent for MC

VEIL. 4599,-

VORTEX 2 BUKSE 200201008 BESKRIVELSE:

Sort/Hvit - 1015

> >

KNEPUCKER RACE 2.0. 605304003 | 499,-

1015

1001

2012

> > > > > > > > > > >

Racing/sport skinnbukse av kuskinn Vortex 2 racing skinnjakke og skinnbukse selges separat slik at man evt. kan ha forskjellige størrelse på jakke/bukse Forsterket stretch-soner av aramid fibre på innsiden av skrittet og langs innerbein og ned Micro-perforert skinn på lår/bein Uttagbar mesh liner Forsterkede sømmer Level 1 beskyttelse på hofter Flex/stretch skinn over knær Racing passform – sydd i kjøreposisjon (pre-bøyde armer/knær – kortere front og lengre bakside) Full lengde på glidelås i midje, for å koble sammen jakke/bukse Integrerte «slidere» på skuldre/albue/knær for beskyttelse Utskiftbare kne-pucker er inkludert CE-godkjent for MC

VEIL. 3999,12

4XL


RACING

XS ROADSTER

2XL

ADVENTURE

AIRBAG READY

VORTEX DAMEJAKKE

URBAN

100202019 BESKRIVELSE:

VORTEX DAMEBUKSE

HERITAGE DENIM STØVLER

> > > > > > > > > > > > >

Racing/sport skinnjakke av kuskinn Sydd til kvinnelig form og størrelse for optimal komfort og passform Vortex 2 Dame - racing skinnjakke og skinnbukse selges separat slik at man evt. kan ha forskjellige størrelse på jakke/bukse Forsterket stretchsoner av aramid fibre på innsiden av underarmer Micro-perforert skinn på bryst og armer Uttagbar mesh liner Forsterkede sømmer Level 1 beskyttelse på skuldre, albue Racingtilpasset hals i neoprene Flex/stretch skinn bakside armer, sider, nedre del av rygg og over knær Racing passform – sydd i kjøreposisjon (pre-bøyde armer/knær – kortere front og lengre bakside) Aerodynamisk ventilert pukkel Full lengde på glidelås i midje, for å koble sammen jakke/bukse Integrerte «slidere» på skuldre/albue/knær for beskyttelse Klargjort for Ixon IX-Airbag U03 vest (tilgjengelig som separat tilbehør) CE-godkjent for MC

VEIL. 4599,HANSKER

> > >

200202002

605304004 | VEIL. 299,-

1015

2012

> > > > > > > > > > >

VEIL. 3999,-

SIKKERHET

ALBUEPUCKER.

Racing/sport skinnbukse av kuskinn Sydd til kvinnelig form og størrelse for optimal komfort og passform Vortex 2 Dame - racing skinnjakke og skinnbukse selges separat slik at man evt. kan ha forskjellige størrelse på jakke/bukse Forsterket stretchsoner av aramid fibre på innsiden av skrittet og langs innerbein og ned Micro-perforert skinn på lår/bein Uttagbar mesh liner Forsterkede sømmer Level 1 beskyttelse på hofter Flex/stretch skinn over knær Racing passform – sydd i kjøreposisjon (pre-bøyde armer/knær – kortere front og lengre bakside) Full lengde på glidelås i midje, for å koble sammen jakke/bukse Integrerte «slidere» på skuldre/albue/knær for beskyttelse Utskiftbare kne-pucker er inkludert CE-godkjent for MC

TILBEHØR

> > >

REGNTØY

BESKRIVELSE:

13

STØRRELSER

Sort/Hvit - 1015


S AA

3XL

AIRBAG READY

EN 17092-3:2020

50

50

00

00

CELL JAKKE 100101115 BESKRIVELSE:

Sort/Hvit/Rød - 1027

> > > > > > > > > >

600D Polyester & Softshell konstruksjon Softshell front for en perfekt vindtett barriere Vanntett og pustende fast membran Uttagbar thermal liner (160g på kroppen og 80g i ermer) Sportslig og noe smal passform Tøffe gummiforsterkninger på skuldre 2 håndlommer og 1 lomme på underarm 3 innerlommer Ixon IX-Airbag ready CE-godkjent for MC (AA rating)

VEIL. 3199,-

Sort/Antrasitt - 1103

14

Sort/Antrasitt/hvit - 1124


RACING

XS 2XL

AIRBAG READY

EN 17092-3:2020

ROADSTER

AA

50 00

00

ADVENTURE

50

CELL DAMEJAKKE

URBAN

100102048 BESKRIVELSE:

DENIM

HERITAGE

600D Polyester & Softshell konstruksjon Sydd for kvinnelig form og størrelse for optimal komfort Softshell front for en perfekt vindtett barriere Vanntett og pustende fast membran Uttagbar thermal liner (160g på kroppen og 80g i ermer) Sportslig og noe smal passform Tøffe gummi-forsterkninger på skuldre 2 håndlommer og 1 lomme på underarm 3 innerlommer Ixon IX-Airbag ready CE-godkjent for MC (AA rating)

TILBEHØR

SIKKERHET

REGNTØY

HANSKER

STØVLER

VEIL. 3199,-

Sort/Antrasitt/hvit - 1124

15

STØRRELSER

Sort/Gull - 1067

> > > > > > > > > > >


S A

AIRBAG READY

EN 17092-4:2020

200

4XL

0

30 00

SLASH JAKKE 100101116 BESKRIVELSE: Sort/Oransje - 1111

> > > > > >

600D Polyester konstruksjon Vanntett og pustende fast membran Uttagbar thermal liner (80g) 2 utvendige lommer 2 innerlommer CE-godkjent for MC (A rating)

VEIL. 1999,-

Sort/Hvit - 1015

16


17 STØRRELSER

TILBEHØR

RIDE YOUR WAY... INTO THE WILD SIKKERHET

REGNTØY

HANSKER

STØVLER

DENIM

HERITAGE

URBAN

ADVENTURE

ROADSTER

RACING


EDDAS Nyskapende, helt ned til siste detalj! Eddas design har et ikonisk touring utseende – som kommer i 3 ulike stilfulle og moderne fargekombinasjoner for både mann og dame. Utover utseende, er Eddas Adventure jakke/bukse designet med noen fantastiske innovasjoner som vil gi deg en superb kjøreopplevelse på dine eventyr. Se neste side for beskrivelse.

18

Navy/Sort - 6024

Sort/Antrasitt - 1103


RACING HERITAGE

URBAN

ADVENTURE

ROADSTER

X-DRY er en varig, slitesterk, vanntett og meget pustende membran. X-Dry 2-lags laminert membran brukes i Ixon Eddas adventure serie, til både dame og herre.

DENIM

EDDAS KORT BUKSE

STØVLER

200101063

HANSKER

Med kortere benlengde (77cm for størrelse L)

3XL REGNTØY

77cm

S

SIKKERHET

Sort/Antrasitt - 1103

Brun/Sort - 6026

19

STØRRELSER

SID

E2

0

TILBEHØR

BESKRVELSE


AIRBAG READY

10 000

AA

EN 17092-3:2020

S 4XL

EDDAS JAKKE

EDDAS BUKSE

105101070

200101063

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

>

> Ixon X-DRY Technology membran (20.000 Schmerber vannsøyle – 10.000gr/m2/24h) > X-DRY laminert vanntett og godt pustenede membran > Ytterskall av 600D Polyester/Ripstop tekstil for høy slitestyrke > 4-veis stretch i skrittet > Full lengde glidelås for kobling Jakke/bukse > Uttagbar isolert liner (80gram) > Reflekssoner sydd på strategiske punkter for synlighet > Ny og forbedret IX-ProFlexseka beskyttelse – mykere og sikerere - Level 1 på knær > CE-Godkjent motorsykkeldress

> > > > > > > > >

Ixon X-DRY Technology membran (20.000 Schmerber vannsøyle – 10.000gr/m2/24h) X-DRY laminert vanntett og godt pustenede membran Ytterskall av 600D Polyester/Ripstop tekstil for høy slitestyrke Flere ventilasjonsporter (armer, front og rygg) 4-veis stretch på albue Full lengde glidelås for kobling Jakke/bukse Uttagbar isolert liner (240gram i kropp/80gram i armer) Reflekssoner sydd på strategiske punkter for synlighet Ny og forbedret IX-ProFlexseka beskyttelse – mykere og sikerere - Level 1 Albue/Skuldre CE-Godkjent motorsykkeldress

VEIL. 3199,-

VEIL. 3699,-

XS 3XL

EDDAS DAMEJAKKE

EDDAS DAMEBUKSE

105102037

200102027

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

>

> Sydd til kvinnelig form og størrelse for optimal komfort og passform > Ixon X-DRY Technology membran (20.000 Schmerber vannsøyle – 10.000gr/m2/24h) > X-DRY laminert vanntett og godt pustenede membran > Ytterskall av 600D Polyester/Ripstop tekstil for høy slitestyrke > 4-veis stretch i skrittet > Full lengde glidelås for kobling Jakke/bukse > Uttagbar isolert liner (80gram) > Reflekssoner sydd på strategiske punkter for synlighet > Ny og forbedret IX-ProFlexseka beskyttelse – mykere og sikerere - Level 1 på knær > CE-Godkjent Motorsykkel kjøredress

> > > > > > > > > >

Sydd til kvinnelig form og størrelse for optimal komfort og passform Ixon X-DRY Technology membran (20.000 Schmerber vannsøyle – 10.000gr/m2/24h) X-DRY laminert vanntett og godt pustenede membran Ytterskall av 600D Polyester/Ripstop tekstil for høy slitestyrke Flere ventilasjonsporter (armer, front og rygg) 4-veis stretch på albue Full lengde glidelås for kobling Jakke/bukse Uttagbar isolert liner (240gram i kropp/80gram i armer) Reflekssoner sydd på strategiske punkter for synlighet Ny og forbedret IX-ProFlexseka beskyttelse – mykere og sikerere - Level 1 Albue/Skuldre CE-Godkjent motorsykkedress

VEIL. 3699,-

20

VEIL. 3199,-


RACING

S 3XL ROADSTER

S 5XL

KORT 200

0

30

ADVENTURE

00

SUMMIT BUKSE 200101042

Sort - 1001

Med kortere benlengde (75cm for størrelse L)

URBAN HERITAGE

Vanntett og pustende fast membran Uttagbart fôr Level 1 beskyttere i hofte og knær Borrelåsjustering i midje Borrelåsjustering bak på legg Lomme venstre lår CE-godkjent til MC

SUMMIT KORT BUKSE

VEIL. 2399,DENIM

Sort - 1001

> > > > > > >

200101043 VEIL. 2399,-

STØVLER

85cm

75cm

BESKRIVELSE:

XS

200

HANSKER

2XL

0

30

REGNTØY

00

SUMMIT DAMEBUKSE

SIKKERHET

200102022 BESKRIVELSE:

Sort - 1001

TILBEHØR

Sydd til kvinnelig form og størrelse for optimal komfort og passform Vanntett og pustende fast membran Uttagbart fôr Level 1 beskyttere i hofte og knær Borrelåsjustering i midje Borrelåsjustering bak på legg Lomme venstre lår CE-godkjent til MC

VEIL. 2399,-

21

STØRRELSER

> > > > > > > >


S 3XL

50

50

00

00

BRIXTON JAKKE 100101105 BESKRIVELSE: > > > > > >

Sort/Antrasitt - 4003

2 i 1 jakke – Uttagbar fôr og membran i ett, dvs. enten en varm og værbestandig jakke eller en luftig og lett sommerjakke Høy hals Justerbar og fjernbar hette 2 utvendige lommer + utvendig brystlomme 4 innerlommer CE-godkjent for MC

VEIL. 3199,-

Navy/Sort - 3020

22


RACING

XS

ADVENTURE

ROADSTER

3XL

PALERMO JAKKE

URBAN

100101110 BESKRIVELSE:

Antrasitt/Gul - 4043

Ultrasoft og komfortabel jakke 2 sidelommer Fast hette CE-godkjent for MC

HERITAGE

> > > >

DENIM

VEIL. 1899,-

Sort/Rød - 1027 STØVLER

Grå - 4001

XS

REGNTØY

HANSKER

2XL

PALERMO DAMEJAKKE

SIKKERHET

100102045 BESKRIVELSE:

Grå/Rosa - 4019

TILBEHØR

Antrasitt/Turkis - 4044

Ultrasoft og komfortabel jakke Sydd for kvinnelig form og størrelse for optimal komfort 2 sidelommer Fast hette CE-godkjent for MC

VEIL. 1899,-

23

STØRRELSER

> > > > >


S 3XL 200

0

30 00

TORQUE JAKKE 100201036 BESKRIVELSE: > >

Brun - 6001

> > > > > >

Klassisk og fresh skinnjakke av ku-skinn Klassisk vestliner av bomull, som også kan brukes alene/separat 4 utvendige lommer Glidelås og knapp ved håndledd Knapper for midjetilpasning 5 innerlommer Normal passform CE-godkjent for MC

VEIL. 4999,-

Sort - 1001

24


RACING

S 4XL

ROADSTER

S 3XL

1001 200

0

30

ADVENTURE

00

BREAKER JAKKE

URBAN

100101104 BESKRIVELSE:

Khaki - 8001

> > > > >

Vanntett og pustende fast membran Uttakbart fôr med god isolasjonsverdi 4 utvendige lommer 2 innerlommer CE-godkjent for MC

HERITAGE

Sort - 1001

DENIM

VEIL. 2399,-

STØVLER

Navy - 3004

XS

200

HANSKER

2XL

0

30

REGNTØY

00

BREAKER DAMEJAKKE

SIKKERHET

100102039 BESKRIVELSE:

Sort - 1001

> > > > > >

Vanntett og pustende fast membran Sydd for kvinnelig form og størrelse for optimal komfort Uttakbart fôr med god isolasjonsverdi 4 utvendige lommer 2 innerlommer CE-godkjent for MC

TILBEHØR

Khaki - 8001

Navy - 3004

25

STØRRELSER

VEIL. 2399,-


PASSFORM DENIM JEANS Vårt utvalg foreslår alle typer passform slik at alle kan finne formen som passer godt. Et dårlig valg av passform kan føre til en følelse av ubehag.

STRAIGHT / Normal

SLIM / Slank

TAPER / Bred

Rette lår Rett fra knær til ankler Passer for alle kroppsformer

Justerte lår Innstrammet fra knær til ankler Passer for alle kroppsformer

Avslappet lår Konisk fra knær til ankler Passer for alle kroppsformer

STØRRELSER HERRE MIDJE (US)

26

28

30

32

34

36

38

40

INTERNATIONAL

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

MIDJE (cm)

75

79

83

87

91

95

99

103

LENGDE (cm)

81,5

83

84,5

86

87,5

89

90,5

92

DAME MIDJE (US)

26

28

30

32

34

36

38

INTERNATIONAL

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

MIDJE (cm)

69

73

77

81

85

89

95

LENGDE (cm)

ALLSIDIGHET

TEKNISK Hele rangen av Ixon Denim/Jeans er

79,5 80,5 81,5 82,5 83,5 84,5 85,5

godkjent for MC.

Ixon har også valgt et godt utvalg av materieler – som garantert gir ypperlig kvalitet som :

Fibres aramides DuPont™ Kevlar®

Et fiber som er lett og motstandsdyktige mot varme og kutt. DuPont Kevlar er ett anerkjent merkevare i vår industri.

4 ganger mer ytelse/styrke kontra 100% bomullsjeans. Mest kjent for bruk i arbeidstøy og annet mc-bekledning – Høy slitestyrke og lav vekt, samtidig som det gir god rive-/ slitestyrke, myk og ta/føle på og har en naturlig stretch for god passform.

Pustende teknologi som bidrar til svette/fuktighet tørker fort og ikke tiltrekker seg lukt. Alle Ixon modellene er designet for MC, og mange detaljer er spesifikt designet, som tilgang til knebeskyttere, justering av posisjonen på knebeskyttere, til ingen knapper eller metaldetaljer i området som kan komme i kontakt med bensintanken.

2 Hovedkonstruksjoner :

1-LAGS : Hovedmaterialet møter all CE kriteriene for A, og trenger derfor ingen innvendig forsterkning. 1-lags jeans er av lav vekt og høy komfort.

2-LAGS : Disse buksene er delvis eller fullt forsterket med en innvendig liner for økt beskyttelse på utsatte områder – som også tillater å bruke en lett og meget fleksibel ytterlag som canvas. Dette gjør at du kan velge jeans til ditt behov/preferanse – om det er til varme gode dager med kjøring til/fra jobb/ skole er kanskje 1-lags å foretrekke, eller 2-lags for å ha økt beskyttelse som tilsvarer en fullverdig mc-bukse med AA rating.

26


RACING

NORMAL PASSFORM

DENIM

HERITAGE

URBAN

ADVENTURE

ROADSTER

NORMAL PASSFORM

BARRY JEANS

DICSCOVERY JEANS

204101010

204101008

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

>

> > > > > > >

VEIL. 2499,-

REGNTØY

2-lags konstruksjon : pustende og ventilert stretch-bomull og liner av DuPont™ Kevlar® aramid fibre DuPont™ Kevlar® overlegen støt-/ rive-/ og slitestyrke Flex/stretch sone midje bak Elastisk bunn av bukse for enkel av/påkledning Stretch for best passform og komfort Normal passform (straight passform – passer de fleste kroppsfasonger) CE-godkjent for MC

VEIL. 2499,2-LAGS KONSTRUKSJON

TILBEHØR

2-LAGS KONSTRUKSJON

XS 4XL

S Bildet viser buksen bakfra, men ikke korrekt farge

3XL

27

STØRRELSER

> > > > >

2-lags konstruksjon: Cordura® denim tekstil: svært pustende, lettvekt, god rive-/slitestyrke og liner av DuPont™ Kevlar® aramid fibre DuPont™ Kevlar® overlegen støt-/ rive-/ og slitestyrke Elastisk bunn av bukse for enkel av/påkledning Stretch for best passform og komfort Normal passform (straight passform – passer de fleste kroppsfasonger) CE-godkjent for MC

STØVLER

Brun - 8001

HANSKER

Mørk Raw - 3031

SIKKERHET

Stone Washed - 3013


SLANK PASSFORM

SLANK PASSFORM

Stone Washed - 3013

Grå - 4040

FLINT JEANS

CATHELYN JEANS

204101007

204102002

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

> > > > > >

>

1-lags konstruksjon Cordura® denim tekstil: svært pustende, lettvekt, god rive-/slitestyrke Stretch for best passform og komfort Elastisk bunn av bukse for enkel av/påkledning Slim passform (slankere passform – passer de fleste kroppsfasonger) CE-godkjent for MC

VEIL. 2499,-

> > > > > >

Antrasitt - 4022

2-lags konstruksjon : pustende og ventilert stretch tekstil med liner av DuPont™ Kevlar® aramid fibre DuPont™ Kevlar® overlegen støt-/ rive-/ og slitestyrke Flex/stretch sone midje bak Elastisk bunn av bukse for enkel av/påkledning Stretch for best passform og komfort «High waist» - høy midje Slim passform (Slankere passform – passer de fleste kroppsfasonger) CE-godkjent for MC

VEIL. 2499,1-LAGS KONSTRUKSJON

2-LAGS KONSTRUKSJON

S

28

3XL

XS Bildet viser buksen bakfra, men ikke korrekt farge

3XL


RACING

BRED PASSFORM

DENIM

HERITAGE

URBAN

ADVENTURE

ROADSTER

SLANK PASSFORM

MIKE JEANS

204102003

204101003

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

> > > > > >

> > > > > >

1-lags konstruksjon Cordura® denim tekstil: svært pustende, lettvekt, god rive-/slitestyrke Stretch for best passform og komfort Elastisk bunn av bukse for enkel av/påkledning Slim passform (slankere passform – passer de fleste kroppsfasonger) CE-godkjent for MC

1-lags konstruksjon Cordura® denim tekstil: svært pustende, lettvekt, god rive-/slitestyrke Stretch for best passform og komfort Elastisk bunn av bukse for enkel av/påkledning Taper passform (Relax passform – passer de fleste kroppsfasonger) CE-godkjent for MC

VEIL. 2399,3004 - 4040

VEIL. 2399,3004 - 4040

1-LAGS KONSTRUKSJON

XS

XS

XS

2XL

3XL

4XL

3004 - 4040

Bildet viser buksen bakfra, men ikke korrekt farge

29

STØRRELSER

TILBEHØR

1-LAGS KONSTRUKSJON

STØVLER

MIKKI JEANS

Sort - 1001

HANSKER

Stone Washed - 3013

Navy - 3004

REGNTØY

Sort - 1001

SIKKERHET

Blå - 3001


Sort - 1001

39 EN 13634:2017 Level 1 1 1 1

47

BULL WP STØVLER 508111004 BESKRIVELSE: > > > > > > > >

Anti-skli Michelin såle ATOP wire-system for hurtig av/påkledning via raskt snurr på strammehjul for optimal passform/stramming Vanntett og pustende membran Antibacteriell innvendig gel-såle Forsterkninger i tå og hæl Gjennomgående tverrstivhet i skoen for sikkerhet CE-godkjent for MC. – Level 1, 1, 1, 1 Str. 39 – 47

VEIL. 1999,30


1

RACING ADVENTURE

ROADSTER

HANSKER SOMMER VENTILERT

KP

EN 13594:2015

XS

STØVLER

DENIM

HERITAGE

URBAN

3XL

Sort/Hvit - 1015 HANSKER

RS REPLICA HANSKER 300211056 Ixon RS Replica racing-hansker, er en ekte replica av det førere i MotoGP, Moto2, World Superbike og World Endurance kjører med. Racinghanske av kuskinn og perforert kuskinn «Dual Density» - ventilert hard knokebeskytter for støt- og sklisikkerhet Schoeller® Keprotec© forsterkninger på fingertuppene

TILBEHØR

SIKKERHET

Schoeller® Keprotec© skum-forsterkninger på håndflate og bakhånd Liner av DuPont ™ Kevlar® aramid-fibre og bomull Ventilert Stretch-Aramid mellom fingre Innsydd stretch i perforert-skinn på fingre for maksimal komfort og passform Forsterkede sidevegger for maksimal styrke Stretchstropp rundt håndledd Ventilert komfortskum under knokebeskytter Dobbel stropp for åpning/lukking sikrer at hansken forblir på Polyurethane håndleddsbeskytter sydd inn i håndleddsstrammer for støt- og sklisikkerhet Ultra-komfortabel ergonomisk passform, sydd i greps-posisjon Lillefinger og ringfinger sydd sammen for beskyttelse av lillefinger CE-godkjent for MC

VEIL. 3999,-

31

STØRRELSER

> > > > > > > > > > > > > > > >

REGNTØY

BESKRIVELSE:


HANSKER SOMMER VENTILERT

1

KP

EN 13594:2015

XS 3XL

Sort/Rød - 1027

Sort/Hvit - 1015

RS ALPHA HANSKER 300211057 BESKRIVELSE: > > > > > > > > > > > > > >

Ixon RS Alpha, er en anelse nedtonet utgave av RS Replica, men fortsatt en fullblods racinghanske. Racinghanske av kuskinn og perforert kuskinn Ventilert hard knokebeskytter for støt- og sklisikkerhet Slider sydd inn i håndflate for sklisikkerhet Liner av DuPont ™ Kevlar® aramid-fibre og bomull Ventilert Stretch-Aramid mellom fingre Stretch i perforert skinn på fingre Forsterkede sidevegger for maksimal styrke Stretch stropp rundt håndledd Dobbelstropp for åpning/lukking sikrer at hansken forblir på Polyurethane håndleddsbeskytter sydd inn i håndledds-strammer for støt- og sklisikkerhet Ultra-komfortabel ergonomisk passform, sydd i greps-posisjon Lillefinger og ringfinger sydd sammen for beskyttelse av lillefinger CE-godkjent for MC

VEIL. 2899,32


RACING

HANSKER SOMMER VENTILERT

HANSKER SOMMER VENTILERT

KP

1

EN 13594:2015

KP

1

EN 13594:2015

KP

EN 13594:2015

S

XS

3XL

2XL

300211019

RS TEMPO AIR HANSKER RS TEMPO AIR 300212007 DAMEHANSKER

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

>

>

> > > > > > > >

VEIL. 1099,-

> > > > > > > > > >

Perforert, sportslig hansker i skinn med høy komfort, sikkerhet og slitestyrke Konstruert med geiteskinn Full-perforert/ventilert fullskinn Eksklusive knokebeskytter Forsterket «side-vegger» og håndflate i skinn Flex/stretch på fingre og overhånd for komfort og maks bevegelse Lang mansjett med elastisk bånd og strammer Slider nedre side av håndflate for sklisikring Elastisk i håndledd, samt borrelås stramming Støtdempende padding på fingre CE-godkjent for MC

VEIL. 1099,-

300212007

REGNTØY

Sportslige hansker i skinn med høy komfort, sikkerhet og slitestyrke Konstruert med geiteskinn Eksklusive knokebeskytter Forsterket «side-vegger» og håndflate i skinn Flex/stretch på fingre og overhånd for komfort og maks bevegelse Lang mansjett med elastisk bånd og strammer Slider nedre side av håndflate for sklisikring Elastisk i håndledd, samt borrelås stramming Støtdempende padding på fingre CE-godkjent for MC

Sort/Rosa - 1019

HANSKER

Sort - 1001

BESKRIVELSE: > > > > > > > > > > >

Perforert, sportslig hansker i skinn med høy komfort, sikkerhet og slitestyrke Konstruert med geiteskinn Full-perforert/ventilert fullskinn Eksklusive knokebeskytter Forsterket «side-vegger» og håndflate i skinn Flex/stretch på fingre og overhånd for komfort og maks bevegelse Lang mansjett med elastisk bånd og strammer Slider nedre side av håndflate for sklisikring Elastisk i håndledd, samt borrelås stramming Støtdempende padding på fingre CE-godkjent for MC

VEIL. 1099,-

SIKKERHET

RS TEMPO HANSKER

Sort - 1001

TILBEHØR

Sort - 1001

33

STØRRELSER

Sort/Hvit - 1015

STØVLER

DENIM

HERITAGE

S 3XL

URBAN

1

ADVENTURE

ROADSTER

HANSKER SOMMER VENTILERT


HANSKER SOMMER VENTILERT

1

HANSKER SOMMER VENTILERT

KP

1

EN 13594:2015

S

S

3XL

3XL

Sort/Hvit - 1015

Sort - 1001

Sort - 1001

RS RECON AIR HANSKER

RS LAUNCH HANSKER

300211025

300111056

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

> >

> > > > > > > >

> > > > > > > > >

Ventilert sportshanske for de varmeste dagene Konstruert med geiteskinn Perforert/ventilert skinn og ventilert mesh for maks lufting Knokebeskytter Forsterket «side-vegger» og håndflate i skinn Flex/stretch på fingre for komfort og maks bevegelse Slider nedre side av håndflate for sklisikring Elastisk i håndledd, samt borrelåsstramming Støtdempende padding på fingre Index-finger for touchskjerm CE-godkjent for MC

Sort/Gul - 1051

Ventilert sportshanske Konstruert med geiteskinn Ventilert mesh på fingre Knokebeskytter Forsterket «side-vegger» og håndflate i skinn Elastisk neoprene i håndledd, samt borrelåsstramming Index-finger for touch-skjerm CE-godkjent for MC

VEIL. 699,VEIL. 1099,-

34

KP

EN 13594:2015


RACING

HANSKER 3-SESONGERS BRUK LETT FÔRET

KP

1

EN 13594:2015

KP

EN 13594:2015

S 3XL

Sort - 1001

RS ROCKER HANSKER

MS PICCO HANSKER

300211038

300111058

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

> >

> > > > > > > > > > > >

VEIL. 1099,-

SIKKERHET

Kort, sporty hanske som er vanntett, pustende og lett isolert Knokebeskytter forsterket med overlegg i skinn Dexfil® 50g Isolasjon Forsterket «side-vegger» i skinn Vanntett og pustende membran Flex/stretch på fingre og overhånd for komfort Liner i børstet fleece Skinn i håndflate Slider nedre side av håndflate for sklisikring Elastisk i håndledd, samt borrelåsstramming Index-finger for touchskjerm CE-godkjent for MC

TILBEHØR

> > > > > > >

Klassisk og retro inspirert hanske i perforert geiteskinn Konstruert med geiteskinn Perforert/ventilert skinn for maks lufting Mindre synlig knokebeskytter under skinn Forsterket «side-vegger» og håndflate i skinn Flex/stretch på fingre for komfort og maks bevegelse Elastisk i håndledd, samt glidelås og borrelåsstramming Index-finger for touchskjerm CE-godkjent for MC

REGNTØY

Brun - 6017

VEIL. 899,35

FRITID

Sort - 1001

HANSKER

STØVLER

DENIM

HERITAGE

S 3XL

URBAN

1

ADVENTURE

ROADSTER

HANSKER SOMMER VENTILERT


HANSKER 3-SESONGERS BRUK LETT FÔRET

1

HANSKER 3-SESONGERS BRUK LETT FÔRET

KP

1

EN 13594:2015

Sort/Antrasitt - 1103

KP

1

EN 13594:2015

KP

EN 13594:2015

S

S

S

3XL

3XL

3XL

Sort/Grå/Blå - 1127

Sort - 1001

Sort - 1001

MS LOKI HANSKER

RS SPRING HANSKER

MS WOODS HANSKER

300111063

300111054

300211039

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

>

> > > > > > >

> > > > > > > > >

> > > > > > > > > >

Ixon MS Loki hansker, er en komfortabel allværs hanske, designet og utviklet for adventure Knokebeskytter overtrukket med tekstil Varm Dexfil® Isolasjon

Semilang hanske med glidelås lukking i kombinasjon med elasisk håndleddsstrammer med borrelås Forsterket «side-vegger» Vanntett og pustende laminert XFIT-membran i håndflate for perfekt grep Flex/stretch i skinn på fingre for passform og komfort Visir-visker på venstre pekefinger Ultra komfortabel liner Index-finger for touch-skjerm CE-godkjent for MC

VEIL. 1299,36

HANSKER 3-SESONGERS BRUK LETT FÔRET

Kort, lett, enkel og komfortabel 3-sesongers hanske Vanntett og pustende membran Tynn isolasjon Elastisk i håndledd med borrelåsstramming Stretch tekstil på overhånd for komfort Neoprene håndleddsmansett CE-godkjent for MC

VEIL. 799,-

Kort hanske i skinn med membran og vintagelook Konstruert med geiteskinn Vanntett og pustende membran Mindre synlig knokebeskytter under skinnet Forsterket «side-vegger» og håndflate i skinn Flex/stretch på fingre for komfort og maks bevegelse Elastisk i håndledd, samt borrelåsstramming Index-finger for touch-skjerm CE-godkjent for MC

VEIL. 1099,-


RACING

HANSKER 4-SESONGERS BRUK MIDDELS FÔRET

HANSKER 4-SESONGERS BRUK MIDDELS FÔRET

KP

1

EN 13594:2015

KP

1

EN 13594:2015

KP

EN 13594:2015

S

S

3XL

3XL

DENIM

HERITAGE

S 3XL

URBAN

1

ADVENTURE

ROADSTER

HANSKER 4-SESONGERS BRUK MIDDELS FÔRET

Gul - 1072

Sort - 1001

PRO TENERE HANSKER

PRO RUSSEL HANSKER

300111039

300101014

300211031

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

> > > > > > > > > >

> > > > > > > > > >

> > > > > > > > > > > >

Sport/Touring vanntett, pustende hanske med Primaloft isolasjon i fullskinn Eksklusive knokebeskytter Konstruert med geiteskinn Varm Primaloft® Isolasjon Forsterket «side-vegger» og håndflate i skinn Vanntett og pustende membran Liner i soft micropolar Lang mansjett med elastisk bånd og strammer Slider nedre side av håndflate for sklisikring Elastisk i håndledd, samt borrelåsstramming Index-finger for touch-skjerm CE-godkjent for MC

Varme hansker med Dexfil isolasjon Knokebeskytter Varm Dexfil® Isolasjon

Forsterket «side-vegger» Vanntett og pustende membran Flex/stretch på fingre og overhånd for komfort Liner håndflate i soft micropolar, og velvety polar på overhånd Elastisk i håndledd, samt borrelåsstramming Index-finger for touch-skjerm CE-godkjent for MC

VEIL. 999,-

VEIL. 1299,-

Halvlang, varm og vanntett hanske med god beskyttelse Knokebeskytter Slider nedre side av håndflate for sklisikring Forsterket «side-vegger» Vanntett og pustende membran Padding-isolasjon Liner i soft micropolar Elastisk i håndledd Index-finger for touch-skjerm CE-godkjent for MC

SIKKERHET

BESKRIVELSE:

REGNTØY

PRO CONTINENTAL HANSKER

STØVLER

Sort - 1001

HANSKER

Gul - 1072

TILBEHØR

Sort - 1001

VEIL. 799,-

37

FRITID

Gul - 1072


HANSKER 4-SESONGERS BRUK MIDDELS FÔRET

1

HANSKER 4-SESONGERS BRUK MIDDELS FÔRET

KP

1

EN 13594:2015

XS

XS

2XL

2XL

Fushia - 1073

Sort - 1001

Fushia - 1073

PRO INDY DAMEHANSKER

PRO RUSSEL DAMEHANSKER

300112021

300102009

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

> >

> >

> > > > > > > >

Varm og vanntett hanske med god beskyttelse Sydd til kvinnelig form og størrelse (slankere total og kortere fingre) for optimal komfort og passform Knokebeskytter Forsterket «side-vegger» Vanntett og pustende membran Padding isolasjon Liner i børstet polyester Elastisk i håndledd med borrelås stramming Flex på pekefinger og langfinger CE-godkjent for MC

VEIL. 699,38

KP

EN 13594:2015

> > > > > > > > >

Sort - 1001

Halvlang, varm og vanntett hanske med god beskyttelse Sydd til kvinnelig form og størrelse (slankere total og kortere fingre) for optimal komfort og passform Knokebeskytter Slider nedre side av håndflate for sklisikring Forsterket «side-vegger» Vanntett og pustende membran Paddingisolasjon Liner i soft micropolar Elastisk i håndledd Index-finger for touch-skjerm CE-godkjent for MC

VEIL. 799,-


RACING ROADSTER Kompakt

0

10

URBAN

300

Lett

ADVENTURE

Vanntett

2T REGN

5000mm

3T STORM

10000mm

4T STORM

DENIM

3000mm

REGNTØY

HANSKER

STØVLER

MEDIUM REGN

HERITAGE

000

1300mm

IXON YOSEMITE HELDRESS

SIKKERHET

102101003 BESKRIVELSE:

VEIL. 1199,-

TILBEHØR

Heldress/regndress 3M reflekterende Vannsøyle 10.000mm Pustende 5000 Glidelås i full lengde i topp/bunn m/dobbelklaff for maks værbestandighet Justeringer i midje og armer Sort/Gul - 1072

Gul/Sort - 5005

39

STØRRELSER

> > > > > >


RACING

XS

ADVENTURE

ROADSTER

2XL

IX-AIRBAG U03

URBAN

100121001

Ingen sensorer på motorsykkel Lav vekt – kun 1,3 kg Stretchsoner som sikrer optimal passform Ergonomisk design Pustende 3D-mesh liner Elektronisk «detection system» via sensorer i vesten som sikrer utløsning av Airbag når du trenger den (Fra systemet gjenkjenner ulykken til airbag er fullt utløst/blåst opp går det 55milisekunder) Du bytter selv ut In&Motion gasspatron, etter evt. airbag utløsning - MAO, slipper du å sende vesten din fra deg og være uten din Airbag vest i kortere/lengere perioder. Teknisk info hvordan dette gjøres, står i bruker-manualen som følger med din nye Ixon IX-Airbag U03 Vest. (En video lenger ned vil også vise hvordan dette gjøres samt hvordan du kan teste at airbagen holder tett, ved hjelp av enkelt å fylle airbag med luft) IX Airbag U03 Vest beskytter ribbein, mage, ryggrad og nakken CE-sertifisert Integrert CE-godkjent ryggbeskytter, Level 1 5 stjerner i SRA

>

> > > >

Sort/Orange - 1055 REGNTØY

VEIL. 4999,-

DENIM

> > > > > >

STØVLER

Uavhengig Airbag-vest som kan brukes under hvilken som helst mc-jakke for ekstra beskyttelse (NB! Viktig at det er plass under jakken/dressen til full utløsning av airbag, som er estimert til ca 4cm utvidelse – sjekk at det er tilgjengelig 4cm mellom kroppen og jakken både front og bak, altså rundt midje/bryst/øvre og nedre del av rygg)

HANSKER

> >

HERITAGE

BESKRIVELSE:

TOPPUNKTER:

TILBEHØR

SIKKERHET

Meget diskret vest – tar liten plass og yter høy komfort Løser ut på 55milisekunder Trådløs i bruk Oppdatering via App Forskjellige modus for banekjøring og gate

I BRUK: > >

>

Ixon IX- AirbagU03 Vest kjøpes av din lokale autoriserte Ixon forhandler For å aktivere din Airbag vest, er det 3 forskjellige måter ut fra ditt behov og ønske: Du kan velge å kjøpe den helt ut, dvs. uten abonnement og vesten er din uten noen mer kostnad Du kan velge å kjøpe abonnement for 1 og 1 måned – for å kun betale for tiden du bruker vesten Du kan velge å kjøpe abonnement for 1 år Mer info på https://www.inemotion.com/en/

41

STØRRELSER

> > > > >


UNIQUE 2

FB

2

SIZE

Skulder

EN 1621-1:2012

EN 1621-2:2014

Albuer S

M

L

SEKA-1

Grå - 4001

42

Sort - 1001

IX-PRO BFB2 RYGGSKINNE

IX-PRO FLEX SEKA-1

604304012

604304013

BESKRIVELSE:

BESKRIVELSE:

>

>

> > > > > > > > >

Kne

Ixon Pro BFB-2 ryggbeskytter, er en level 2 beskytter som korresponderer med alle Ixon MC jakker til både herre og dame CE level 2 EN-1621-2 :2014 High energy absorbtion capacity (<9kn) Oppbygning av polyurethane Perforert for ventilasjon Fleksibel og komfortabel Ergonomisk design for beste tilpasning til kropp og ryggsøyle Støtabsorberende skum Kompatibel med alle Ixon MC jakker til dame og herre (se tabell for korrekt str av Pro BFB-2) Finnes i 3 forskjellige str for riktig jakkestørrelse – S, M eller L

VEIL. 399,-

>

>

Ixon Pro Flex Seka1, er en nyutviklet beskytter CE-level 1 – utviklet av ultra flexibelt Hexagonal honeycombed struktur. IX-Pro Flex Seka1, kan kjøpes for å erstatte den medfølgende Skulder/Albue/Kne beskyttelsen som medfølger i ditt Ixon jakke/bukse. Kompatibel med alle Ixon produkter, utenom Ixon hel-racing skinndresser og 2-delte skinndresser. IX-Proflex har blitt designet med sitt spesifikke mønster kalt Hexagons Honeycomb, som gir en ekstremt soft/myk og ventilert beskyttelse.

VEIL.


RACING UNIQUE SIZE

REGNTØY

HANSKER

STØVLER

DENIM

HERITAGE

URBAN

ADVENTURE

ROADSTER

25

LITERS

AIRBAG READY

Sort - 1001

SIKKERHET

IXON V-CARRIER 25 501101003 BESKRIVELSE:

TILBEHØR

25 liter sekk – urban ryggsekk - Dimensjon: 47x30x15 cm Stort hovedrom med doble glidelåsdrager Egne lommer med padding for PC og mobil Justerbare stropper for beste tilpasning Sydd inn refleks på gitte punkter Lomme for ryggskinne Nett for transport av hjelm, ball eller lignende Uavhengig regntrekk i neon-gul (lokalisert i egen lomme)

VEIL. 1199,-

43

STØRRELSER

> > > > > > > >


H SIDE

NAVN

8

VENDETTA EVO

10

VORTEX 2

11

VORTEX DAME

12

VORTEX 2 JAKKE

E L

D

R

E S

S

-

J

A

K

K

E R

-

B

U

K S

E R

-

T

I L

B

E H

Ø

R

13

VORTEX DAMEBUKSE

KONSTRUKSJON Kuskinn Stretch : 88% nylon 12% polyurethane Kuskinn stretch : 78% polyamide 14%aramid 8% elastane Kuskinn stretch : 78% polyamide 14%aramid 8% elastane Kuskinn stretch : 87% nylon 13% elastane Kuskinn stretch : 87% nylon 13% elastan Kuskinn stretch : 87% nylon 13% elastane Kuskinn stretch : 87% nylon 13% elastane

100% polyester

-

-

14

CELL

94% polyester 6% polyurethane

78% polyester 22% polyurethane

100% polyester

-

-

15

CELL DAME

94% polyester 6% polyurethane

78% polyester 22% polyurethane

100% polyester

-

-

12

VORTEX 2 BUKSE

13

VORTEX DAMEJAKKE

INNVENDIG STOFF

FÔR

POLSTRING

AVTAGBART FÔR

-

100% polyester

-

-

-

100% polyester

-

-

-

100% polyester

-

-

100% polyester

100% polyester

100% polyester

-

100% polyester

-

-

-

100% polyester

100% polyester

100% polyester

-

16

SLASH

90% polyester 10% polyurethane

78% polyester 22% polyurethane

100% polyester

100% polyester

-

18

EDDAS PT EDDAS PT L EDDAS EDDAS DAME SUMMIT 2 BUKSE SUMMIT 2 P KORT

68% polyester 22% polyamide 7% polyurethane 3% elastane

87% polyester 13% polyurethane

100% polyester

100% polyester

-

68% polyester 22% polyamide 7% polyurethane 3% elastane

87% polyester 13% polyurethane

100% polyester

100% polyester

-

90% polyester 10% polyurethane

78% polyester 22% polyurethane

100% polyester

100% polyester

-

18 21 21

SUMMIT2 L BUKSE

90% polyester 10% polyurethane

78% polyester 22% polyurethane

100% polyester

100% polyester

-

22

BRIXTON

90% polyester 10% polyurethane

100% polyester

89% polyester 11% polyurethane

100% polyester

-

23

PALERMO

65% polyester 30% cotton 5% elastane

100% polyester

-

-

-

24

TORQUE

Kuskinn

100% cotton

100% cotton

100% polyester

-

25

BREAKER

48% polyester 47% polyamide 5% polyurethane

78% polyester 22% polyurethane

100% polyester

100% polyester

-

27

BARRY

69% cotton 30% nylon 1% elastane

55% polyester 45% DuPont™ KEVLAR® fibers

88% polyester 12% elastane

-

-

27

DISCOVERY

98% cotton 2% elastane

60% cotton 40% DuPont™ KEVLAR® fibers

52% polyester 48% cotton

-

-

28

FLINT

69% cotton 30% nylon 1% elastane

100% polyester

-

-

-

28

CATHELYN

62% cotton 20% modal 16% polyester 2% elastane

55% polyester 45% DuPont™ KEVLAR® fibers

100% polyester

-

-

29

MIKE

69% cotton 30% nylon 1% elastane

100% polyester

-

-

-

29

MIKKI

69% cotton 30% nylon 1% elastane

100% polyester

-

-

-

39

YOSEMITE

90% polyester 10% polyurethane

100% polyester

-

-

-

S SIDE 30

L

E R YTRE KONSTRUKSJON

SÅLE

BULL WP

43% nylon 25% polyvinyl chloride 22% polyurethane 10% kuskinn

100% polyester

100% polyurethane

H NAVN

KONSTRUKSJON

INNVENDIG STOFF

31

RS REPLICA

72% Kuskinn 14% nylon 8% polyurethane 5% aramid 1% elastane

32

RS ALPHA

90% Kuskinn 5% nylon 3% polyester 1% polyurethane 1% aramid 1% elastane

RS TEMPO

63% goat leather 22% polyurethane, 15% polyester

RS TEMPO AIR

63% goat leather 22% polyurethane, 15% polyester

33

RS TEMPO AIR L

63% goat leather 22% polyurethane, 15% polyester

100% polyester

-

34

RS LAUNCH

34% goat leather 33% polyester 25% polyamide 8% polyurethane

100% cotton

-

34

RS RECON AIR

62% goat leather 12% polyurethane 10% polyester 7% nylon 6% elastane, 3% chloroprene

100% polyester

-

35

RS ROCKER

96% goat leather 3% nylon 1% polyurethane

100% cotton

-

33

V

KONSTRUKSJON

SIDE

33

T Ø

NAVN

A

N

S

K

E R

SIDE

NAVN

KONSTRUKSJON

INNVENDIG STOFF

POLSTRING

54% polyester 46% aramid

35

MS PICCO

38% goat leather 32% polyester 28% polyamide 2% polyurethane

100% polyester

100% polyester

54% polyester 46% aramid

36

MS LOKI

53% goat leather 38% nylon 6 % polyester 3% polyurethane

100% polyester

-

RS SPRING

46% polyamide 23% polyester 20% polyurethane, 11% goat leather

100% polyester

100% polyester

MS WOODS

55% goat leather 33% polyamide 8% polyester 4% polyurethane

100% cotton

100% polyester

37

PRO CONTINENTAL

91% goat leather 5% polyester 4% polyurethane

100% polyester

100% polyester

37

PRO TENERE

68% nylon 25% goat leather 4% polyurethane 3% polyester

100% polyester

100% polyester

37

PRO RUSSEL

56% nylon 20% polyester 18% polyurethane , 4% chloropropène 2% elastane

100% polyester

100% polyester

38

PRO INDY LADY

63% polyester 15% goat leather 13% polyamide 9% polyurethane

100% polyester

100% polyester

PRO RUSSEL LADY

56% nylon 20% polyester 18% polyurethane , 4% chloropropène 2% elastane

100% polyester

100% polyester

100% polyester 100% polyester

POLSTRING

-

36 36

38


RACING

STØRRELSESTABELL KROPPSMÅL:

ROADSTER

A

A. BRYST For å måle brystets omkrets, plasser målebåndet på det største stedet på brystet, med normal pust.

B E

C

C. HOFTE For å måle hoftens omkrets, plasser målebåndet midt på hoftene, inkludert baken, på det større området.

ADVENTURE

B. MIDJE For å måle midjeomkretsen, plasser målebåndet under de siste ribbenene på mageområdet.

D

D. HØYDE SKRITT - NED TIL BAKKEN

A(cm)

B(cm)

C(cm)

EU

IT

XS

88

75

90

44

46

S

92

79

94

46

M

96

83

98

L

100

87

XL

104

2XL

B(cm)

C(cm)

EU

IT

XS

84

69

96

36

40

48

S

88

73

100

38

42

48

50

M

92

77

104

40

44

102

50

52

L

98

83

110

42/44

46/48

91

106

52/54

54/56

XL

104

89

116

46

50

108

95

110

56/58

58

3XL

112

99

114

58/60

60/62

4XL

116

103

118

62

64 HANSKER

STØVLER

A(cm)

HERITAGE

HELDRESS DAME

DENIM

HELDRESS HERRE

URBAN

E. INNSIDE - UNDERSIDE ARM

RYGGBESKYTTELSE

WS WARDEN COMP M

45-50

WARDEN COMP L

50-55

IX-PRO-BFB-2

M

16 ANS

C-SIZING MENN

-

C-SIZING DAME

-

VINTER 2017 > SOMMER 2020

IX-PRO-BFB-2

S

XS 6 ANS

L L

XS

5 XL

5XL -

-

-

-

C-7XL

C-2XL C-7XL

C-2XL

S

XL

REGNTØY

DAME BARN

M

-

SIKKERHET

S

HERRE

-

M

L

HERRE

XS

5XL

-

-

DAME

XS

5XL

-

-

BARN

6 ANS

16 ANS

-

-

C-SIZING HERRE

C-2XL

C-7XL

-

-

C-SIZING DAME

C-2XL

C-7XL

-

-

TILBEHØR

FRA VINTER 2020

45

STØRRELSER

For å måle WS *, plasser båndet fra skulderpunktet til enden av livet.


JAKKER HERRE

JAKKER DAME A(cm)

B(cm)

C(cm)

EU

IT

XS

84

69

96

36

40

48

S

88

73

100

38

42

48

50

M

92

77

104

40

44

102

50

52

L

98

83

110

42/44

46/48

93

108

52/54

54/56

XL

104

89

116

46

50

112

99

114

56/58

58

2XL

110

95

122

48

52/54

3XL

118

105

120

58/60

60/62

3XL

116

101

128

50

54

4XL

124

111

126

62

64

4XL

122

107

134

52

56/58

5XL

130

117

132

64

66/68

A(cm)

B(cm)

C(cm)

EU

IT

XS

88

75

90

44

46

S

92

79

94

46

M

96

83

98

L

100

87

XL

106

2XL

BUKSER HERRE

46

BUKSER DAME

B1(cm)

C1(cm)

D2(cm)

EU

IT

US

XS

75

90

81.5

36

40

26

S

79

94

83

38

42

M

83

98

84.5

40

L

87

102

86

XL

91

106

2XL

95

3XL

B1(cm)

C1(cm)

D2(cm)

EU

IT

US

XS

69

96

79.5

36

40

26

28

S

73

100

80.5

38

42

28

44

30

M

77

104

81.5

40

44

30

42

46

32

L

81

108

82.5

42

46

32

87.5

44

48

34

XL

85

112

83.5

44

48

34

110

89

46

50

36

2XL

89

116

84.5

46

50

36

99

114

90.5

48

52

38

3XL

95

122

85.5

48

52

38

4XL

103

118

92

50

54

40

5XL

107

122

93.5

52

56

42


RACING

C-SIZING DAME JAKKER OG BUKSER

C(cm)

D(cm)

E(cm)

A(cm)

B(cm)

C(cm)

D(cm)

E(cm)

C-2XL

119

120

119

76

62

C-2XL

114

106

122

73

57

C-3XL

125

126

125

77

63

C-3XL

120

112

128

74

58

C-4XL

131

132

131

78

64

C-4XL

126

118

134

75

59

C-5XL

137

138

137

79

65

C-5XL

132

124

140

76

60

C-6XL

143

144

143

80

66

C-6XL

138

130

146

77

61

C-7XL

149

150

149

81

67

C-7XL

144

136

152

78

62

C-8XL

155

156

155

82

68

C-8XL

150

142

158

79

63

ADVENTURE

B(cm)

URBAN

A(cm)

ROADSTER

C-SIZING HERRE JAKKER OG BUKSER

HERITAGE

HANSKER

DENIM

HVORDAN MÅLE HÅNDEN: For å måle håndstørrelsen, plasser målebåndet rundt håndflaten over tommelen. DAME F (cm)

BARN F (cm)

EU

XS

19/20

17/18

-

6/7

S

20/21

18/19

14/15

7/8

M

21/22

19/20

15/16

8/9

L

22/23

20/21

16/17

9/10

XL

23/24

21/22

17/18

10/11

2XL

24/25

22/23

-

11/12

3XL

25/26

23/24

-

12/13

4XL

26/27

-

-

13/14

STØVLER

HERRE F (cm)

REGNTØY

HANSKER

F

235

240

245

255

260

265

270

280

285

290

300

EU

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

4

5

6

7

8

9

9,5

10

11

11,5

12,5

US HERRE US DAME

5

5,5

6,5

7,5

8

9

9,5

10,5

-

-

-

-

UK

3,5

4,5

5

6

6,5

7,5

8

9

9,5

10,5

11

12

JP

23

24

24,5

25

25,5

26,5

27,5

28

29

29,5

30

31

TILBEHØR

225

47

STØRRELSER

LENGDE (mm)

SIKKERHET

STØVLER


Profile for Ruco Scandinavia

Ixon 2021  

Ixon er ett fransk merke, og de har en stor range av produkter til alt fra produkter som skinndresser og airbagsystem til enklere MC-jakker...

Ixon 2021  

Ixon er ett fransk merke, og de har en stor range av produkter til alt fra produkter som skinndresser og airbagsystem til enklere MC-jakker...

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded