Page 1

BEKLEDNING V I N T E R 2 01 2 /2 013


RUCO SCANDINAVIA importerer og distribuerer bekledning, utstyr og tilbehør, samt slite- og forbruksdeler til MC, snøscooter og motocross. Vi har også et bredt utvalg av kjente merkevarer for all slags friluftsbruk

Delekatalog Snøscooter

Flere av undernevnte merker er markedsledende innenfor sine segmenter. Våre medarbeidere har lang erfaring på dette området, og vi gjør alltid vårt ypperste for å serve forhandlere over hele landet på best mulig måte. Vi leverer kjente merkevarer til riktig pris, og har den ekspertisen som trengs for at du som kunde skal få den behandlingen du fortjener.

BEKLEDNING V I N T E R 2 01 2 /2 013

FOTO: Stig Roar Hegvik

Essensielle merkevarer kan vi nevne:

Utgivelser høsten

Bekledning Vår totale utvalg av bekledning fra Scott, HMK, Baffin, Zeus, 360 og 661 Deler Snøscooter Inneholder deler og tilbehør til Snøscooter

gratis katalog

THREE SIXTY

www.ruco.no

delekatalogen mc mx atv 2012 StORt UtvaLG av DELER, UtStYR OG tILBEHØR

Bekledning SOMMER 2012

Hovedkontor

Våre selgere

Ruco Scandinavia Hovemovegen 45 2624 Lillehammer

Ole Fredrik Hennum - Sør-Norge Mobil: +47 93 08 68 88 ole@ruco.no

Tlf 61 26 20 00 Fax 61 26 19 99 post@ruco.no

Jan Henrik Rustad - Trøndelag/Nord-Norge Mobil: +47 97 47 25 55 jhr@ruco.no

1_

1_

Utgivelser vår

Bekledning Vår totale utvalg av bekleding med blant annet briller, jakker, beskyttelse, sko og hjelmer Delekatalog ATV/MC/MX Inneholder vårt store utvalg av deler og tilbehør til motorsykler, MX og ATV

Svensk avdeling Ruco Scandinavia Prästgatan 65 831 34 Östersund Joakim Kostet - Sales Manager, Sweden Mobil+46(0) 70 66 193 44 jk@ruco.se Enkelte av produktene selges ikke i Sverige, som f.eks Scott.

VIKTIG! RUCO SCANDINAVIA er grossist, og vi selger våre produkter kun gjennom forhandlere.

Sjekk ut vår nettside:

W W W. R U CO. N O Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og prisendringer.


INNHOLD 360 THREE SIXTY MODULARHJELMER

162

J

661 SIXSIXONE BESKYTTELSE

166

JAKKER MENN SCOTT

A ANSIKTMASKER

19

L 176

B

LUER SCOTT

97

M

SKO BAFFIN

140

SKO BARN BAFFIN

151

SKO DAME BAFFIN

149

SKO HERRE BAFFIN

143

SKO HMK

134 50

BAFFIN BARNE SKO

151

MASKER SCOTT

40

STØVLER SCOTT

BAFFIN DAME SKO

149

MELLOMLAG SCOTT

34

T

BAFFIN HERRE SKO

143

MODULARHJELMER 360

162

TILBEHØR BAFFIN

153

BAFFIN SKO

140

S

TILBEHØR HMK

124

BAFFIN TILBEHØR

153

Scott

2

THREE SIXTY 360 MODULARHJELMER

162

BEKLEDNING BARN SCOTT

32

Scott bekledning

12

Z

BEKLEDNING DAME SCOTT

28

SCOTT BEKLEDNING BARN

32

ZEUS HJELMER

BEKLEDNING HMK

108

SCOTT BEKLEDNING DAME

28

bekledning scott

12

SCOTT BESKYTTELSE

80

BESKYTTELSE SCOTT

80

SCOTT BRILLER

69

BESKYTTELSE SIXSIXONE

166

SCOTT BUKSER MENN

25

BRILLER SCOTT

69

SCOTT FRITIDSBEKLEDNING

100

BUKSER MENN SCOTT

25

SCOTT HANSKER

43

SCOTT HJELMER

53

SCOTT JAKKER MENN

19

SCOTT LUER

97

F FRITIDSBEKLEDNING SCOTT

100

H HANSKER SCOTT

43

SCOTT MASKER

40

HJELMER SCOTT

53

SCOTT MELLOMLAG

34

HJELMER ZEUS

154

SCOTT SEKKER

85

HMK

106

SCOTT STØVLER

50

HMK BEKLEDNING

108

SEKKER SCOTT

85

HMK SKO

134

SIXSIXONE 661 BESKYTTELSE

166

HMK TILBEHØR

124

3

154


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

SCOTT lidenska p f or o p p levelser

4


Scott er en ledende og innovativ produsent av bekledning og utstyr for trening og utendørsbruk. Design, funksjonalitet og kvalitet stür i fokus hos Scott, og de samarbeider derfor med verdens ledende produsenter av materiell til bruk i sine produkter!

5


teknologi bekledning Scott GORE-TEX® membran er det mest holdbare vanntette, vindtette og pustende materialet tilgjengelig. GORE-TEX® membran inneholder 1,4 milliarder små porer per kvadratcentimeter. Derfor penetrerer ikke vanndråper stoffet, men fuktighet i form av damp transporteres vekk fra kroppen effektivt. Alle sømmer er forseglet med Gore søm tape for å gi fullstendig vanntetthet. Alle GORE-TEX® plagg er laget henhold til standarder for Guarantee to Keep You DryTM programmet. Pusteevne verdi for GORE-TEX® produktene er ca 15’000mm og vanntetthet er vannsøyle på hele 45’000mm.

Damp slipper ut Regn, vind og snø holder seg ute Ytterstoff

++ Gir pustende komfort og varig vanntett og vindtett beskyttelse. ++ En spesifikk GORE-TEX ® membran som er fritt hengende mellom den ytre materiale og foring av jakken.

GORE-TEX® membran Fôr

GORE-TEX® Performance Shell med Z-Liner

triPHASE TriPhase (TP) er en klimakontroll teknologi basert på en PU membran utviklet utelukkende av Scott Sports. Konstruksjonen gir høy pusteevne mens den også er vindtett og vanntett. Disse egenskapene beskytter under alle værforhold mens puste egenskapene gir høyeste grad av komfort. Pga Scott sine høye krav, er 3-lags og Z-liner konstruksjonene testet under ekstreme forhold før de ble godkjent for bruk i Scott Motorsport produkter. GODT Å VITE FØR MAN SKAL UT PÅ TUR.

Polartec® Power Dry® Polartec ® Power Dry ® stoffet er konstruert for å holde huden tørr når du svetter. Takket være overlegen fukttransport, høy pusteevne og er hurtigtørkende. Fungeree disse plaggene at det slik alltid føles komfortabelt mot huden. Polartec® Power Stretch® Polartec ® Power Stretch ® stoffet er kroppsnært med 4-veis stretch og er svært pustende. Det holder deg tørr når du svetter og gir veldig god isolasjon med lav vekt.

SCOTT HELÅRS PRODUKTER Representerer funksjonelle plagg fra Scott beregnet på helårs bruk. Uansett hva sesongen er, plaggene som er valgt gir ytelse og allsidighet hele året.

Thinsulate™ ISOLOASJON Den opprinnelige lavvolums isolasjonen. Tomme for tomme ingen isolasjon holder deg varmere enn Thinsulate ™ isolasjon. Når du sammenligner like tykkelser, gir Thinsulate ™ isolasjon opp til det dobbelte av andre high-loft isolerende materialer og nesten en og en halv ganger varmere enn dun.

LUKT RESISTANT Se etter dette ikonet for materialler som har anti-lukt egenskaper. Noen stoffer er naturlig lukt-resistente, mens andre plagg bruker Polygiene ® eller Chitosante renseprosesser. Disse behandlingene er naturlige, miljøvennlige midler som brukes til å behandle stoffer, slik at plaggene skal være motstandsdyktig mot mikrober, bakterier og sopp.

6


HANSKE TEKNOLOGI GORE-TEX® GORE-TEX ® hansker holder hendene varme og tørre ved å gi varig vanntett og vindtett beskyttelse og pusteevne. GORE-TEX ® hansker er ideelle for kalde og våte forhold.

PITTARDS: Vannavvisende og slitesterkt Pittards ® skinn er spesielt utviklet med en vannavvisende struktur for å holde hånden tørr under de mest ugunstige forhold. Den er utviklet for å tilby optimal styrke og holdbarhet.

GORE WINDSTOPPER® ytterstoff gir en perfekt barriere mot vind med mindre volum, men med maksimal pusteevne.

Hanskene med XTRAFIT ™ teknologi er den ideelle løsningen for racing og sporty bruk. Membran og fôr er godt festet til hverandre med grip tape plassert mellom fôr og yttermateriale i fingertuppene. Resultatet er optimalt grep når du trenger det og mykhet og komfort når du ikke gjør det. Selvfølgelig GORE-TEX ® Hansker med Xtrafit ™ Teknologi er også vanntett, vindtett og pustende.

HIPORA® Vanntett membran bruker en unik polyuretan film som holder vannet ute og holder klærne varme og tørre på innsiden. CORDURA® er ett stoff som er svært motstandsdyktig mot slitasje og rifter. Cordura ® er to ganger mer slitesterk enn standard nylon og tre ganger mer slitesterk enn polyester.

triPHASE (TP) er et klima kontroll teknologi basert på en PU (polyuretan) membran utviklet eksklusivt av Scott Sports. Konstruksjonen gir et høyt nivå av pusteevne mens den også holder kroppen komfortabel ved å holde elementer som han eller hun kan støte på ute. Vindtett og vanntette egenskaper beskytter under alle værforhold mens puste egenskar tillater fuktighet og damp å komme ut for å opprettholde ett høyt nivå av komfort Ifølge Scott krav, Trelags og Z-liner konstruksjoner er testet under ekstreme forhold før de er godkjent for bruk i Scott Motorsport produkter. GODT Å VITE FØR MAN DRAR PÅ TUR!

STØVEL TEKNOLOGI triPHASE (TP) er et klima kontroll teknologi basert på en PU (polyuretan) membran utviklet eksklusivt av Scott Sports. Konstruksjonen gir et høyt nivå av pusteevne mens den også holder kroppen komfortabel ved å holde elementer som han eller hun kan støte på ute. Vindtett og vanntette egenskaper beskytter under alle værforhold mens puste egenskar tillater fuktighet og damp å komme ut for å opprettholde ett høyt nivå av komfort Ifølge Scott krav, Trelags og Z-liner konstruksjoner er testet under ekstreme forhold før de er godkjent for bruk i Scott Motorsport produkter. GODT Å VITE FØR MAN DRAR PÅ TUR!

7


BESKYTTELSE TEKNOLOGI NYHET SCOTT COMMANDER RUSTNING. Scott Commander setter ny standard for rustninger. Nyskapende med lette og kraftig støtabsorberende materialer strategisk plassert, får den en justerbar ergonomisk passform og enestående komfort. Scott Commander Body Armor oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder og tilbyr den nye revolusjonerende SCOTT NECK BRACE INTEGRATION CONCEPT for nøyaktig tilpassning av nakkekragen. Dette gir maksimal bevegelse og komfort på grunn av de uavhengige flytende thorax platene (patentert). Enkel justering og man slipper å endre / fjerne platene for å tilpasse til en nakkekrage. Kun å ha på seg nakkekragen på toppen av rustning og fest med seler stropper og du er klar til å kjøre.

RYGGPLATE : CE EN 1621-2 LEVEL 1 SERTIFISERT

brystbeskytter: CE EN 14021 SERTIFISERT

FULL LEATT KOMPATIBEL De fremre platene er spesialdesignet for å passe sammen med Scott nakkekrager.

MEGET VENTILERT Kombinasjonen mellom store ventiler og åpent meshstoff gir mer ventilasjon. Slik at du holder deg kjøligere.

FULL LEATT KOMPATIBEL Den øvre platene er splittet i to for en bedre mobilitet. De ​​er forbundet med en elastisk link for å øke bøybarheten mellom den sentrale platen og sideplatene.

KOMFORTABEL PASSFORM: Fronten er delt i fem beskyttende plater for å sikre maksimal bevegelse og for å gi den perfekte passform.

TOTAL MOBILITET Forbindelsen av platene er bredere for å gi en bedre rotasjons bevegelighet. Og skum laget har en spesiell form for å sikre større bevegelsesfrihet.

8


BESKYTTELSE TEKNOLOGI SCOTT NECK BRACE INTEGRATION CONCEPT (patentsøkt, er tilgjengelig på Commander Body Armor) Den helt nye SCOTT NECK BRACE INTEGRATION CONCEPT med bevegelige plater og stropp system tilbyr en perfekt inkorporering av nakkekragen uten behov for å fjerne plater eller endring av rustningen. Dette er en verdensnyhet. Bare å sette nakkekragen på toppen av rustning og fest med stropper og du er klar til å kjøre. De innovative støtabsorberende materialene brukt på vår nye Commander gir en veldig lett konstruksjon. Ryggbeskytteren har nivå 1 CE 1621-2 etter motorsykkel standard, så vel bryst beskytter passerer CE 14021 standarden. Dett er en fullt ut CE standard godkjent beskytter.

Bevegelige og veldig støtabsorberende plast plater. De harde platene er laget av et plastmateriale kjent for høy motstand mot støt og slitasje. Det 3 platers systemet på ryggen gir perfekt passform for nakkekragen sammen med rygg beskytteren. PATENTERT

Meget støtabsorberende skum. Det innovative og meget støt absorberende skummet som brukes på bakplatene gir suveren støtdemping uten at det går utover letthet.

SCOTT VERTABRAE PROTECTIVE TECHNOLOGY (Brukes på Scott Pursuit og Scott Pursuit SX beskyttelses jakker) SCOTT VERTABRAE PROTECTIVE SYSTEM: Den beste beskyttelsen Scott Vertebrae Beskyttelse kombinerer innovative harde ytre plater med en strukturell lagvis system som gjør at beskytteren beveger seg med kroppen. Plate systemet tilpasser seg ryggsøylens bevegelighet i tre akser for å sikre fri lateral, strekk og komprimerings bevegelser som resulterer i full bevegelsesfrihet og det høyeste nivået av beskyttelse.

HARDE PLATER MED BEVEGELIGHET De harde platene er laget av ett plastikk materiale lagd for å tåle støt, slag og slitasje. Platene er koblet sammen med ett avansert link system som gjør at plata flekser sammen med kroppen. Økt flex øker komforten og bevegelses frihet. Beskyttere med harde skall-plater gir mest beskyttelse uten at det går utover komforten.

BIKUBE LAG lettvekts bikube lag beskytter mot kraftige støt og øker også pusteegenskapene.

9

SKUM LINER Skum lineren hjelper til på bevegeligheten og fleksibiliteten samtidig som den hjelper til å fordele trykket ifra støt.


BESKYTTELSE TEKNOLOGI D30™ TEKNOLOGI I mange år har Scott jobbet med sine internasjonale team av idrettsutøvere for å lage den mest avanserte kroppsbeskyttelse tilgjengelig i dag. Våre beskyttere gir beskyttelse for daglig bruk og for de som tøyer grensene. I sport som man holder høy hastighet, er sikkerhet en nødvendighet og ikke bare et alternativ. Med økningen i populariteten på kroppsbeskyttelse, er Scott stolte av å introdusere for 2012/13 Scott Soft Protective System. Scott spesifikke ryggplater oppfyller behovene til alle typer utøvere samtidig som det gir en komfortabel beskyttelse. Både de harde og myke ryggplatene til Scott viser Scott sin evne til å utvikle beskyttelse og ytelse i hvert eneste produkt.

STØT

YTTERMATERIALE

D30™ TECHNOLOGY

STØT

D3O™ er ett patentert materiale som kombinerer utvikling innen kjemi med produkt utvikling, dette for å produsere ett topp produkt for støt og slag absorbering og beskyttelse. D3O™ materialet inneholder intelligente molekyler som flyter fritt når det er i bevegelse, men ved støt/ slag så vil molekylene låse seg sammen og gjøre den hard. Det går tilbake til fri flytende tilstand med engang. D3O™ som er brukt i alle Cr ryggbeskytterne har lav profil, lettvekt, fleksibel og myk. D3O™ ryggbeskytterne tillater full bevegelighet og du vil ikke føle at du har på en ryggbeskytter.

INNERFOR

FORDELING AV TRYKK

STØTDEMPING

10


TEKNOLOGI NAKKEKRAGER Nakke skader kan være de mest alvorlige skadene på overkroppen i motorsykkel ulykker. Scott Neck Brace er utviklet i samarbeid med leatt®, markedslederen og pioneren bak ”hjelmen for nakken”. Nakkekragen er en helt essensiell del av ditt personlige sikkerhets utstyr. Designet for å fungere sammen med hjelmen. Nakkekragen skal forhindre overbelastning av nakken ved ulykker. Scott Neck Brace er utviklet med leatt® sin velprøvde Alternative load Path Technology TMTM(AlTPTM) og gir perfekt integrasjon av funksjon, bevegelsesfrihet, og utseende for motorsykkel/ MX/ Enduro kjøring, på veien eller på bane. ALPT: Alternative Load path Technology. Alle Scott nakkekrager beskytter føreren mot 5 forskjellige hode/ nakke overbelasninger med Alternative load Path Technology. Denne teknologien fordeler trykket som oppstår ifra slag/støt mot hodet, og avlaster støtene fra sårbare nakkevirvler til sterkere eller ikke så kritiske områder i overkroppen. I alle 5 situasjoner visst under vil trykket fordels ned i nakkekragen og ut i mindre sårbare områder. Hvis trykket på visse punkter blir for stort, vil kragen knekke sammen. Dermed absorberes mesteparten av støtet i kragen.

SCOTT NAKKEKRAGER BESKYTTER MOT DISSE FØLGENE SCENARIER: Hyperextension: Ekstrem bakover bøying av hodet Lateral Hyperflexion: Over bøying av hodet sideveis. Posterior Hypertranslation: Ekstrem bevegelse rett bakover av hode og hjelm.

Coupled Axial Loading: Forhindrer kompresjon av nakken kun når dette kombineres med andre mekanismer. Hyperflexion: Ekstrem forover bøying av hodet.

Brystmål rett under armhulene

HØYDE

Hyperextension: Ekstrem bakover bøying av hodet

Lateral Hyperflexion: Over bøying av hodet sideveis.

Posterior Hypertranslation: Ekstrem bevegelse rett bakover av hode og hjelm.

Coupled Axial Loading: Forhindrer kompresjon av nakken kun når dette kombineres med andre mekanismer.

11

Hyperflexion: Ekstrem forover bøying av hodet.


størrelser og passform For C-modell, er den gjennomsnittlige forskjellen mellom bryst og midje 12cm: bryst størrelse - midje størrelse = 12cm For D-modell, er den gjennomsnittlige forskjellen mellom bryst og midje 6cm: bryst størrelse - midje størrelse = 6cm BEKLEDNING STØRRELSES TABELL

MENN

HJELM STØRRELSES TABELL

XS (D)

S (D)

M (D)

L (D)

XL (D)

2XL (D)

3XL (D)

4XL (D)

CM

TOMMER

HATT STØRRELSE

44-46

48

50-52

54

56-58

60

62-64

66

XS

53-54

21 1/4

6 5/8 - 6 3/4

hØYDE

169

173

177

181

185

189

191

191

S

55-56

21 5/8

6 7/8 - 7

BRYST

90

96

102

108

114

120

126

132

80 (89)

88 (96)

95 (103)

102 (110)

109 (117)

116 (124)

123 (131)

130 (138)

M

57-58

22 3/8

7 1/8 - 7 1/4

105 (108)

110 (114)

116 (120)

122 (126)

129 (132)

134 (139)

140 (144)

146 (150)

L

59-60

23 1/8

7 3/8 - 7 1/2

80 (78)

82 (80)

84 (82)

86 (84)

88 (86)

90 (88)

90 (88)

90 (88)

XL

61-62

23 1/2

7 5/8 - 7 3/4

74

77

80

83

86

89

90

90

XXL

63-64

24 1/4

8

STØRRELSE

LIVVIDDE HOFTE INNSIDE BEN SKULDER + ARM

DAME

XS

S

M

L

XL

sTØRRELSE

34

36

38-40

40-42

44-46

HØYDE

164

166

170

174

176

BRYST

80

85

90

97,5

102,5

LIVVIDDE

62

67

72

78,5

85

HOFTE

88

93

INNSIDE BEN

79

SKULDER + ARM

73

BARN

90 - 94

95 - 110+

81

82

82

106 - 139

sml

74

76

78

79

140 - 155

sml

sml / med*

156 - 163

sml

sml / med

med

164 - 166

sml

sml / med

med

med

167 - 169

sml

sml / med

med

med

170 - 172

sml

sml / med

sml / med

med

75

173 - 175

sml

sml

sml / med

med

70

176 - 178

sml

sml

sml / med

med

179 - 181

sml

sml

sml / med

med

sml

sml / med

med

160

62

67

72

77

82

LIVVIDDE

58

61

64

67

70

HOFTE

65

70

75

80

85

59

50,5

86 - 89

80

150

SKULDER + ARM

55 - 85

110,5

140

53

BRYSTMÅL (CM) HØYDE (cm)

104

130

INNSIDE BEN

NAKKEKRAGE STØRRELSES TABELL

98

120

BRYST

STØRRELSE

65

55

70

60

65

HANSKE STØRRELSES TABELL

181 - 183

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL

XXXL

183 - 185

7

7.5

8

9

10

11

12

13

185 - 190+

12

sml / med

med med


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

13


BEKLEDNING

Se mer om bekledning p책 scott-sports.com

14


NYHET

NYHET

SCOTT Comp-One TP JAKKE

Scott Comp-One TP BUKSE

SKALL JAKKE

SKALL BUKSE

224556

224557

VEIL. 2 699,-

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran MATERIALE Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester Komfort ++Pustende mesh fôr tillater hardt kjøring. ++Stor enkel betjenbar baklomme gir ekstra plass for å ta med tilbehør. ISOLASJON Skall, med nettingfôr TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede D-ring VIKTIGSTE FORBEDRINGENE ++Nettingfôr ++Teknisk krage ++Reflekterende elementer ++YKK glidelås ++Kortlomme på venstre erme.

VEIL. 2 299,-

224556-1035

-004 -005 -006 -007 -008 -009 -010

224557-1042

-004 -005 -006 -007 -008 -009 -010

Hvit/Svart

XXS

Svart/Rød

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran

matchende produkteR Comp One bukser, layering produkter, neoprene hansker FUNKSJONER ++Ventilasjon ++Teknisk krage ++Snø skjørt ++Refleksdetaljer for sikkerhet ++Justerbar nederkant og håndledd ++Lycra mansjetter ++Hånd lommer ++Brystlomme ++Lomme for kort i venstre erme

MATERIALE Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester Komfort For fri bevegelighet: stretchmateriale felter mellom bena ISOLASJON Shell, med nettingfôr TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede D-ring

STØRRELSE XXS-XXXL

viktigste forbedringene ++Nettingfôr ++Reflekterende elementer VEIL. 2 699,-

224556-1042

-004 -005 -006 -007 -008 -009 -010

Svart/Rød

XXS

XS

S

M

L

XL

-011

XXL XXXL

15

XS

S

M

L

XL

-011

XXL XXXL

matchende produkter Comp One jakken, støvler FUNKSJONER ++Forsterket materiale på strategiske områder for slitestyrke ++Polstring i sete området ++Reflekterende elementer ++Snø lås ++Avtakbare bukseseler ++Midje justeringer ++2 hånd lommer og en cargo lomme STØRRELSE XXS -XXXL


NYHET

NYHET

SCOTT Comp-two TP JAKKE

SCOTT Comp-two TP BUKSE

ISOLERT KJØREJAKKE

ISOLERT KJØREBUKSE

226015

226016

VEIL. 2 999,-

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran MATERIALE Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester KOMFORT Perfekt Vindtetthet ved å koble jakken til buksen ISOLASJON 80g i ermene og 100g på kroppen TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede D-ring

226015-1043

-004 -005 -006 -007 -008 -009 -010

Svart/Grønn

XXS

XS

S

M

L

XL

VEIL. 2 499,-

-011

XXL XXXL

FUNKSJONER ++Ventilasjon ++Soft fleece krage ++Koblingsbar til bukser med glidelås ++Snø skjørt ++Refleksdetaljer for sikkerhet ++Justerbar nederkant og håndledd ++Lycra mansjetter ++Hånd lommer ++Brystlomme ++Armlomme

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran MATERIALE Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester Komfort Perfekt Vindtetthet ved å koble buksen til jakken. ISOLASJON 100g

STØRRELSE XXS-XXXL

TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede D-ring

VIKTIGSTE FORBEDRINGENE ++Nettingfôr ++Refleksdetaljer ++Koblingsbar til bukser ++YKK glidelås matchende produkter Comp-Two bukser, Bolt hansker, goggle

226016-1043

-004 -005 -006 -007 -008 -009 -010

Svart/Grønn

XXS

XS

S

M

L

XL

-011

XXL XXXL

FUNKSJONER ++Forsterket materiale i strategiske områder for slitestyrke ++Ekstra isolasjon på sete og kne områdene ++Koblingsbar til jakke med glidelås ++Reflekterende elementer ++Snø skjørt ++Avtakbare bukseseler ++Midje justeringer ++2 hånd lommer og cargo lommer STØRRELSE XXS-XXXL

viktigste forbedringene ++Nettingfôr ++Refleksdetaljer ++Koblingsbar til jakke matchende produkter Comp-Two jakke, støvler

VEIL. 2 999,226015-1007

-004 -005 -006 -007 -008 -009 -010

Svart/Hvit

XXS

XS

S

M

L

XL

-011

XXL XXXL

16

VEIL. 2 499,226016-1007

-004 -005 -006 -007 -008 -009 -010

Svart/Hvit

XXS

XS

S

M

L

XL

-011

XXL XXXL


Scott X-Raze TP Jakke

Scott X-Raze TP bukse

Scott Warm-Up frakk

ny lavere pris!

ny lavere pris!

warm-up frakk

220635

220636

kampanjepris 1 999,-

kampanjepris 2 399,-

220636-1004 -006 -007 -008 -009

220635-1004 -005 -006 -007 -008 -009 -010 Blå/ svart

XS

S

M

L

XL

Blå/ svart

XXL

MATERIALe Vanntett og pustende TriPhase Coated membran Nylon Taffeta fôr komfort Lett stoff Myk krage med fleece hakebeskytte ISOLASJON Skallplagg tilleggsinformasjon Alle sømmer tapede D-ring matchende produkter X-race bukser, warm up frakk, hjelm + goggle

XXS

XS

S

M

L

XL

M

L

XL

Veil. 1 199,-

220648-0001

220636-1007 -005 -006 -007 -008 -009 -010 Hvit/ svart

XXL

FUNKSJONER ++Lettvekt og mykt materiale for bevegelsesfrihet og stor mobilitet under racing ++Luftinntak ventilasjon med glidelåser, for å kjøle ned kroppen under høy aktivitet ++Snøskjørt ++Justerbar midje og håndledd ++Sublimert grafikk ++D-ring for dødmannssnor ++Vannbestandig front glidelås ++Komfortabel fleece krage ++2 håndvarmer lommer ++TPR logoer ++Tapede sømmer ++Racing Passform

S

kampanjepris 1 999,-

kampanjepris 2 399,220635-1007 -004 -005 -006 -007 -008 -009 -010 Hvit/ svart

220648

MATERIALe Vanntett og pustende TriPhase Coated membran Nylon Taffeta fôr

XS

S

M

L

XL

FUNKSJONER ++Lettvekt og mykt materiale for bevegelsesfrihet og stor mobilitet under racing ++Luftinntak ventilasjon med glidelåser, for å kjøle ned kroppen under høy aktivitet ++Forsterket materiale på innsiden av benet ++Ekstra isolering i setet ++Sublimert grafikk ++D-ring for dødmannssnor ++Avtagbare bukseseler ++Midje justering ++Justerbare benåpninger ++2 håndvarmer lommer ++Tapede sømmer ++Racing Passform

KOMFORT Lett stoff Ekstra isolasjon i sete området ISOLASJON Skallplagg tilleggsinformasjon Alle sømmer tapede D-ring matchende produkter X-race jakke, warm-up frakk, hjelm + goggle

Størrelse XXS-XXL

størrelse XS-XXL

17

Svart

XXL

MATERIALE Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester komfort Lett stoff ISOLASJON 100g tilleggsinformasjon Alle sømmer tapede matchende produkter X-race jakke, bukse & bag

-222

ONE ZISE

FUNKSJONER ++Godt fôret pit coat for å holde varmen mens man står rolig ++Borrelåslukking i front størrelse One size


SCOTT Comp-ONE TP JAKKE

SCOTT Comp-one TP BUKSE

220637

220638

Slitesterk, allsidig og tøff skallbukse

ALLROUND SKALL JAKKE

VEIL. 2 199,-

VEIL. 2 199,-

VEIL. 1 999,-

VEIL. 1 999,-

220637-0004 -004 -005 -006 -007 -008 -009

220637-1042 -004 -005 -006 -007 -008 -009

220638-0001 -004 -005 -006 -008

220638-1042 -004 -005 -006 -007 -008 -009 -010

Rød

Svart/rød

Svart

Svart/rød

XXS

XS

S

M

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran MATERIALE Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester Nettingfôr Komfort Pustende mesh fôr tillater hardt kjøring. Stor enkel betjenbar baklomme gir ekstra plass for å ta med tilbehør ISOLASJON Shell, med nettingfôr TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede D-ring

L

XL

XXS

XS

S

M

L

XL

FUNKSJONER ++Luftinntak med glidelåser for ventilering ++Håndledds mansjett ++Vannavvisende glidelåser ++Snøskjørt ++Refleks elementer for synlighet og sikkerhet ++Justerbar nederkant og håndledd ++Komfortabel fleece krage ++2 hånd varmer lommer ++Brystlomme ++TPR logo ++Tapede sømmer ++Racing passform

XXS

XS

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran MATERIALe Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester Nettingfôr Komfort For fri bevegelighet: stretchmateriale felter mellom bena ISOLASJON Shell, med nettingfôr TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede D-ring

STØRRELSE XXS-XL

matchende produkter Comp One jakken, støvler

matchende produkteR Comp One bukser, layering produkter, neoprene hansker

S

L

XXS

XS

S

M

L

FUNKSJONER ++Forsterket materiale innsidene av beinet ++Ekstra Isolasjon i setet ++Vannbeskyttet glidelås ++Avtagbare seler ++Reflekterende elementer for økt synlighet og sikkerhet ++Justerbar midje ++Justerbar benvidde ++2 håndvarmer lommer ++2 gargo lommer ++TPR logo ++Tapede sømmer ++Racing passform størrelse XXS-XXXL

VEIL. 2 199,220637-0001 -004 -005 -006 -007 -008 -009 Svart

XXS

XS

S

M

L

bak svart

XL

18

XL

XXL


SCOTT Comp-ONE TP JAKKE

SCOTT Comp-two TP BUKSE

Allround skall jakke

Slitesterk og tøff bukse

217050

217051

kampanjepris 999,-

kampanjepris 999,217050-027 Camo

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran MATERIALE Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester Nettingfôr Komfort Pustende mesh fôr tillater hard kjøring. Stor enkel betjenbar baklomme gir ekstra plass for å ta med tilbehør ISOLASJON Shell, med nettingfôr TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede D-ring

217051-027

-002 -003 -004 -005 -006 -007 -008 XS

S

M

L

XL

Camo

XXL XXXL

FUNKSJONER ++Luftinntak med glidelåser for ventilering ++Håndledds mansjett ++Vannavvisende glidelåser ++Snøskjørt ++Refleks elementer for synlighet og sikkerhet ++Justerbar nederkant og håndledd ++Komfortabel fleece krage ++2 hånd varmer lommer ++Brystlomme ++TPR logo ++Tapede sømmer ++Racing passform

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran MATERIALe Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester Nettingfôr Komfort For fri bevegelighet: stretchmateriale felter mellom bena ISOLASJON Shell, med nettingfôr TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede D-ring

STØRRELSE XXS-XL

matchende produkter Comp One jakken, støvler

matchende produkteR Comp One bukser, layering produkter, neoprene hansker

BAK

-002 -003 -004 -005 -006 -007 XS

S

L

XL

FUNKSJONER ++Forsterket materiale innsidene av beinet ++Ekstra Isolasjon i setet ++Vannbeskyttet glidelås ++Avtagbare seler ++Reflekterende elementer for økt synlighet og sikkerhet ++Justerbar benvidde ++2 håndvarmer lommer ++2 gargo lommer ++TPR logo ++Tapede sømmer ++Racing passform størrelse XXS-XXXL

BAK

19

M

XXL


SCOTT souza tp jakke

SCOTT enumclaw tp BUKSE

220362

220363/224461

jakke i freeride serien

bukse i freeride serien

NYHET

VEIL. 2 199,220362-2892 Svart/tron print

VEIL. 2 199,-

-006 -008 -009 -010 S

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran MATERIALE Quilted taffeta med microloft 100gr/80gr ISOLASJON 100gr på kropp, 80gr i armer matchende produkteR Enumclaw bukse, hansker, briller og hjelm

L

XL

220362-1412

XXL

VEIL. 1 899,-

-006 -008 -009 -010

Grønn/gul

S

L

XL

220363-2892

XXL

Svart/tron print

FUNKSJONER ++Snøskjørt ++Hånd-håndledd mansjett ++Lufting med glidelås under armen ++Innerlomme ++2 brystlommer ++2 håndvarmerlommer ++Avtagbar hette ++Enkel justering av midje og håndledd ++Tapede sømmer ++D-ring for dødmannssnor ++Freeride passform

matchende produkteR Souza jakke og sko

STØRRELSE S-XXL

Fiery rød

M

L

224461-0094

XL

-005 -006 -007 -008 -009 -010

Denim Blå

XS

S

M

VEIL. 1 899,220363-0001

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

L

XL

Svart

XXL

20

L

FUNKSJONER ++Ekstra padding/isolering på knær og sete-områder ++Høyt liv ++Justerbar midje med stretch-stropper ++Glidelåser på siden av benet ++2 håndvarmer lommer ++2 cargo lommer ++2 baklommer ++Justerbare benåpninger ++Tapede sømmer ++D-ring for dødmannssnor ++Freeride Passform størrelse XS-XXL

VEIL. 2 199,220362-2018

S

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran. STR: Strategisk Termisk Regulering med 60gr microloft i kjølige soner og mesh i varmere soner. ISOLASJON 60gr

VEIL. 1799,-

-006 -007 -008 -009

-006 -007 -008 -009 S

M

L

XL

XL

XXL


JAKKER MENN

21


NYHET

NYHET

SCOTT HOWELL TP JAKKE

SCOTT motley tp jakke

224459

224460

ISOLERT VINTERJAKKE

LETT FORET FREERIDE JAKKE

VEIL. 2199,224459-3164

-005 -006 -007 -008 -009

Gul

XS

S

M

memBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran MATERIALE Ytre stoffer: 100% Polyester, 100% Polyamid Fôr: 100% Polyamid, 100% Polyester ISOLASJON 120g ermene og 150g kroppen TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede D-ring

L

XL

VEIL. 2199,224459-2761 INK

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

VEIL. 2599,-

-011

XXL XXXL

FUNKSJONER ++Ventilasjoner ++Snø skjørt ++Avtakbar hette ++Justerbar nedredel og håndledd ++3 Hånd lommer ++Brystlomme

224460-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010

Denim blå

Svart

XS

S

M

L

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran MATERIALE Ytre stoffer: 100% Polyester, 100% Polyamid Fôr: 100% Polyamid, 100% Polyester ISOLASJON 80g i ermene og 100g på kroppen

STØRRELSE XS-XXXL

TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede D-ring

matchende produkteR Intake bukse, Cody Mitt

VEIL. 2399,-

224460-0094 -005 -006 -007 -008 -009 -010 XL

XXL

XS

S

M

L

XL

XXL

FUNKSJONER ++Ventilasjoner ++Snø skjørt ++Lycra mansjetter ++Avtakbar hette ++Justerbar nedredel og håndledd ++2 hånd lommer ++Armlomme STØRRELSE S-XXL

matchende produkteR Enumclaw bukser, hjelm, goggles

VEIL. 2599,-

VEIL. 1999,224459-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010 Svart

XS

S

M

L

XL

224460-3149

-011

Grønn

XXL XXXL

22

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

XXL


NYHET

NYHET

SCOTT decode tp JAKKE

SCOTT ascent tp jakke

224561

224562

Lett isolert kjørejakke!

3-lags skall jakke

VEIL. 2999,224561-0001

-005 -006 -007 -008 -009 -010

Svart

XS

S

M

L

Membran Vanntett og pustende TriPhase membran MaterialE Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester Komfort Nytt og innovativt Thinsulate Flex isolasjon, gir deg ekstra bevegelighet og varme med isolasjon som har lite volum ISOLASJON 100g Thinsulate Flex TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede D-ring

XL

XXL

VEIL. 2999,224561-0119 Blå

VEIL. 3299,-

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

XXL

funksjoner ++Slitesterkt teknisk materiale på skulder og erme området ++Ventilasjoner ++Indre nettingpanel ++Snøskjørt ++Lycra mansjetter ++Hånd lommer ++Armlomme ++Brystlomme ++Indre vanntett lomme med laminering ++Justerbar nedredel og håndledd

224562-0004 -005 -006 -007 -008 -009 -010

Hvit

Rød

XS

S

M

L

memBRAN Vanntett og Pustende TriPhase membran MATERIALe Ytre Stoffer: 100% polyamid, 85% Polyamid/15% elastan For: 100% Polyester komfort Laminert teknisk fleece der man trenger det. Gir ekstra Isolasjon, komfort og varme ISOLASJON 3 lags skallplagg

størrelse XS-XXL

tilleggsinformasjon Alle Sømmer tapede D-Ring

matchende produkteR Sidehill bukser, lue, layering trøyer

matchende produkteR Sidehill bukser, hjelm, freeride støvler

23

VEIL. 3299,-

224562-0002 -005 -006 -007 -008 -009 -010 XL

XXL

XS

S

M

L

XL

funksjoner ++3 lags skallplagg ++Slitesterk teknisk materiale i skulderen, erme og nedre del ++Stretch innlegg under arm ++Lange ventilasjons glidelåser gir mulighet for nedkjøling selv ved aggressive kjøring ++Innvendige laminerte fleece deler ++Snø skjørt ++Lycra mansjetter ++Hånd lommer ++Brystlomme ++Indre vanntett lomme med laminering ++Justerbar nederkant og håndledd ++Myk krage med fleece hakebeskyttelse størrelse XS-XXL

XXL


SCOTT arctic gt JAKKE

SCOTT sawtooth gt jakke

220642

220639

Oppdatert versjon av bransjens mest kjente jakker

LETT skalljakkE

VEIL. 4 799,220642-1010

-005 -006 -007 -008 -009 -010

Rød

XS

S

M

L

MEMBRAN Vanntett og pustende Airdura 500D ytterstoff med GORE-TEX ® 3 lags Perfomance shell z-liner membran MATERIALe Uttagbar soft shell isolering Airdura 500D ytterskall med GoreTex 3 lags Performance Shell Z-Liner membran og mesh innerfôr. KOMFORT Uttagbar innerjakke i soft shell gir ekstra isolasjon og komfort. ISOLASJON 100gr på kropp, 80gr i armer.

XL

XXL

VEIL. 4 799,-

VEIL. 3 599,-

220642-0091 -005 -006 -007 -008 -009 -010

220639-2889

Mørk grå

Grass/svart

XS

S

M

L

XL

XXL

FUNKSJONER ++Ventilering med vannbeskyttede glidelåser for å kjøle ned kroppen ved høy aktivitet ++Hånd/Håndledd mansjett ++4 håndvarmer lommer ++1 Brystlomme. ++1 Innerlomme ++Komfortabel Fleece krage ++Enkel midje- og håndleddsjustering ++Avtagbar hette ++Reflekterende elementer for høy synlighet og sikkerhet

-007 -008 -009 M

L

XL

MEMBRAN Gore Tex tre lags Performance Shell membran MATERIALe Yttermateriale: 100% Polyamid For: 100% Polyester KOMFORT Nettingfôr ISOLASJON 3 lags skallplagg TILLEGGSINFORMASJON Alle Sømmer tapede D-Ring

STØRRELSE XS-XXL

matchende produkteR Mercurial bukse, Mod hanske, hjelmer

TILLEGGSINFORMASJON Alle sømmer tapede

VEIL. 3 599,220639-0001 Svart

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

VEIL. 3 599,-

VEIL. 4 799,-

220639-1018

Svart

Rød/svart

M

L

XL

XXL

størrelse S-XXL

220642-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010 S

XL

funksjoner ++Ventilasjon med glidelås ++Kjøler ned kroppen ved høy intensitet ++Snø skjørt ++Front brystlommer avvisende med vann ++Glidelåser ++Lett sport jakke med Gore Tex membran for bruk ved høy intensitet ++Refleks elementer for synlighet i mørket og sikkerhet ++Lycra mansjetter ++2 Hånd lommer ++2 Brystlommer ++Justerbar nederkant og håndledd ++Myk krage med fleece. ++Alle sømmer tapede ++D-ring for dødmannssnor

matchende produkteR Tempo bukser, Cody /SMS votter

XS

L

XXL

24

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

L

XL

XXL


SCOTT seal tp jakke

SCOTT kinos tp jakke

220357

220358

påkostet jakke i behagelige materialer mørk grå

VEIL. 2 999,220357-1010

-005 -007 -008 -009 -010

Rød

XS

M

L

XL

XXL

VEIL. 2 999,220357-0001 Svart

-005 -007 -008 -009 -010 XS

M

L

MATERIALe Uttagbar isolerende fleece. Vanntett og pustende TriPhase membran.

XL

XXL

VEIL. 2 999,220357-2523 Racer blå

VEIL. 1 999,-

-005 -007 -008 -009 -010 XS

M

L

XL

220358-1010

XXL

Rød/Grå

STØRRELSE XS-XXL

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

MEMBRAN TriPhase MATERIALe Vanntett og Pustende TriPhase membran. Vattert isolasjon med nylon taffeta.

funksjoner ++Ventilering med vann avvisende glidelås ++Hånd/Håndledds mansjett ++Vannavisende glidelåser ++2 håndvarmer lommer ++1 Brystlomme ++1 Baklomme ++1 lomme på armen ++Justerbar nedre del og håndledd ++Justerbar avtagbar hette ++Reflekterende elementer for synlighet og økt sikkerhet ++TPR logo ++Tapede sømmer ++D-ring for dødmannssnor ++Touring Passform

ISOLASJON 120gr På kropp og armer.

XL

XXL

VEIL. 1 999,220358-2835 -005 -006 -007 -008 -009 -010 Cobalt blå

XS

S

M

L

XL

XXL

funksjoner ++Avtagbar hette ++Justerbar midje og håndledd ++Reflekterende elementer for synlighet og økt sikkerhet ++2 Håndvarmer lommer ++1 Brystlomme ++TPR logo ++Tapede sømmer ++D-ring for dødmannssnor ++Touring Passform størrelse S-XXL

VEIL. 1 999,-

VEIL. 2 999,220357-1039 Hvit/grå

220358-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

Svart

XXL

25

XS

S

M

L

XL

XXL


Scott SOUNDER GT JAKKE 217750

Scott FLAKE TP JAKKE

Scott SAFARI COVERALL

Meget prisgunstig membranjakke!

Heldress i vannbestandig polyester

217751

kampanjepris 1 499,217750-018 Svart/hvit

kampanjepris 799,-

-003 -004 -005 S

M

217751-018

L

Svart/hvit

-002 -003 -004 -005 -006 -007 XS

Grå/rød

MATERIALe Vanntett, vindtett og pustende Gore-Tex z-liner. Polyamid skall ytterstoff Polyester utagbar innerjakke. fit Sport

217751-054

-003 -004 -005 -006 S

M

L

Rød/hvit

XL

funksjoner ++Gore-Tex jakke med softshell innerjakke som kan tas ut for bruk alene, som gjør dette til en 3 in 1 jakke! ++Sounder GT Jakken er en sports jakke som gir deg den beste komfort og beskyttelse under sportslige kjøring ++Gore Tex z-liner gir vanntetthet og pusteevne mens front ventilasjon gir en god avkjøling ++Den indre softshell jakken kan brukes alene og er utstyrt med lommer ++Sounder GT har også justeringer på mansjetten og flere lommer

S

M

L

XL

XXL

kampanjepris 799,-

kampanjepris 1 499,217750-037

203504

materiale Vanntett og pustende TriPhase membran. Ytterstoff i polyester

-002 -003 -004 -005 -006 -007 XS

S

M

L

XL

XXL

funksjoner ++Med den vanntette og pustende membranen triPhase, er Flake TP jakken en sportslig jakke som kombinerer beskyttelse og komfort ++Justeringer på krage og arm gir bedre komfort, mens vanntette glidelåser på lommer sørger for å holde innholdet beskyttet mot fuktighet størrelse XS-XXL

størrelse S-XL

26

VEIL. 1 499,203504-013 Blå/svart

-054 -056 -058 -064 54

56

58

64

Materiale Vanntett polyester skall og en 160/130g isolasjon polyamid fôr.

VEIL. 1 499,203504-017 Rød/svart

-056 -058 56

58

funksjoner ++Funksjoner som inkluderer også ekstra polstring på sete og knær ++Justerbar benlengde, beltestropper, to cargo lommer, og to hånd varmer lommer. størrelse 54-64


BUKSER MENN

27


Scott sidehill gt bukse

Scott spatter tp bukse

Allround bukse

bestselger!

220640

220355

Svart

MATERIALe Quilted uttagbar innerbukse. Airdura 500D skall materiale med Gore Tex 3 Lags Performance Shell Z-Liner membran. Nylon forsterket materiale i utstatte områder. ISOLASJON 60gr. funksjoner ++Ekstra padding i sete område og på knær ++Nylon forsterkning i strategiske områder for økt slitestyrke i sete og innside ben ++Stretch materiale på strategiske områder, mellom ben og på bakside kne, for større bevegelsesfrihet ++Vannavisende glidelåser ++Ventilering med glidelåser ++Reflekterende elementer for synlighet og økt sikkerhet ++2 håndvarmer lommer

XS

S

M

L

XL

Meget påkostet skallbukse

220355-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010

-011

Svart

XXL XXXL

++1 Cargo lomme ++Stretch seler for komfort og bevegelsesfrihet ++Justerbare benåpninger, med feste til støvlene ++Borrelås justering av midjen ++TPR Logo ++Tapede sømmer ++D-ring for dødmannssnor ++Sport Passform størrelse XS-XXXL

220641

VEIL. 1 999,-

VEIL. 3 799,220640-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010

Scott mercurial TP bukse

XS

S

M

L

XL

ISOLASJON 80gr.

størrelse XS-XXXL

28

220641-00011

XXL XXXL

funksjoner ++Avtagbare seler ++Forsterket i sete og mellom ben for økt slitestyrke ++Ventilering med glidelås for å kjøle ned kroppen ved høy aktivetet ++Stretch materiale på strategiske områder mellom bena ++Ekstra isolering i sete og knær ++Benåpninger med snølås for tetning mot støvel ++Reflekterende elementer for økt synlighet og sikkerhet ++Midjejustering med borrelås ++2 Håndvarmer lommer. ++TPR logo

MATERIALe Uttagbar quilted nylon taft isolering. Vanntett og pustende TriPhase membran.

VEIL. 3 999,-

-011

Svart

MATERIALe Gore Tex SoftShell med GoreTex Comfort Mapping teknologi i strategiske områder for varemregulering.

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

L

XL

XXL

funksjoner ++Gore Tex Comfort Mapping Technology i seteområder for varemregulering ++Avtagbare seler av Lycra for stretch og komfort ++Justerbart midjebelter ++Forsterkning innsiden av ben for økt slitasjestyrke ++Vannavisende Riri Aquazip glidelåser ++Ledttvekts sportsbukse med Gore Tex SoftShell membran for intensiv bruk og bevegelsesfrihet ++2 håndvarmer lommer ++Justerbare benåpninger størrelse S-XXL


Scott tempo GT bukse

Scott intake TP bukse

220643/220644 (D-Size)

220359/220360 (D-Size)

Markedets kanskje kraftigste BIB bukse

prisgunstig touring bukse

VEIL. 3 999,220644-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010 Svart D-Size

XS

S

M

L

XL

-011

XXL XXXL

MATERIALe Airdura 500D ytter materiale med Gore Tex 3 Layers Performance Shell Z-Liner membran. Nylon forsterket materiale i utstatte områder. Quilted nylon taffeta inner isolering. ISOLASJON 100gr. funksjoner ++Ekstra isolerende padding i sete områder, og knær ++Nylon forsterkning i strategiske områder for økt slitestyrke i sete og innside ben ++Stretch materiale på strategiske områder, mellom ben og på bakside kne, for større bevegelsesfrihet ++Lang BIB konstruksjon for ekstreme forhold, isolert lang front og bakside ++Vannavisende glidelåser ++Lange glidelåser på ben for enkel åpning og lufting ++Reflekterende elementer for synlighet og økt sikkerhet ++2 håndvarmer lommer ++1 Cargo lomme

VEIL. 3 999,220643-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010 Svart

XS

S

M

L

XL

VEIL. 1 799,-

-011

220360-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010

XXL XXXL

Svart D-Size

++Stretch seler for komfort og bevegelsesfrihet ++Justerbare benåpninger, med feste til støvlene ++Borrelås justering av midjen ++TPR Logo ++Tapede sømmer ++D-ring for dødmannssnor ++Touring Passform

XS

S

M

L

XL

MATERIALe Vanntett og pustende TriPhase membran. Quilted nylon taft isolering, ISOLASJON 100gr.

størrelse XS-XXXL (Tilgjengelig i D-størrelse) XS-XXL

-011

XXL XXXL

VEIL. 1 799,220359-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010 Svart

XS

S

M

L

XL

funksjoner ++Ekstra isolerende padding på kne og seteområde ++Lang bib konstruksjon for ekstreme forhold ++Lange glidelåser på siden av benet for enkel åpning og ventilering ++Reflekterende elementer for økt synlighet og sikkerhet. ++Seler ++Justerbare benåpninger med 2 håndvarmer lommer ++1 Cargo lomme ++TPR logo ++Tapede sømmer ++D-ring for dødmannssnor ++Touring Passform størrelse XS-XXXL (Tilgjengelig i D-størrelse)

29

-011

XXL XXXL


BEKLEDNING DAME

30


jakker dame

NYHET

NYHET

Scott W’s Magnet TP Jacket

Scott Colbie jakke

224563

224335

Skalljakke med uttagbar fleece innerjakke.

VEIL. 2999,224563-1067

Svart

Mørk grå

XS

S

M

L

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran MATERIALe Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester komfort Myk fleece krage Dame passform ISOLASJON Uttagbart inner fleecejakke Nettingfôr tilleggsinformasjon Alle sømmer tapede D-ring

XL

XXL

VEIL 2799,-

VEIL. 2999,-

224563-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010

224335-0001 -005 -006 -007 -008 -009

-005 -006 -007 -008 -009 XS

S

M

L

Svart

XL

funksjoner ++Ventilasjoner for å kjøle ned kroppen ved høy aktivitet ++Snø skjørt ++Lycra mansjetter ++Avtakbar hette ++Justerbar nederkant og håndledd ++Hånd lommer ++Brystlommer ++Myk fleece krage ++Reflekterende elementer

MATERIALe Entrant® Dermizax. Strategisk varmeregulering. ISOLASJON Thermolite® Active 80gr/60gr i kalde soner, og mesh i varemsoner

Størrelse Xs-xXl

31

S

M

L

funksjoner ++Tapede sømmer ++Justerbar og avtagbar hette ++Laminerte glidelåser ++Snøskjørt ++Laser skjært håndlommer og armlommer ++Ventilering under armen ++Sømløse skuldre ++Innvendig lomme og goggle lomme ++Anti-gnag kinnbeskyttelse ++Enhåndsstramming av midjen ++Justerbar borrelås rundt håndledd med lycra mansjetter størrelse XS-XL

matchende produkter Sapphire bukser, Cornice hanske

XS

XL


NYHET

Scott W’s Alanis TP Jacket

Scott bombshell tp jakke

224462

220645

Isolert vinterjakke for dame

VEIL. 2199,224462-3131

-005 -006 -007 -008 -009

Aruba blå

XS

S

M

Membran Vanntett og pustende TriPhase membran Materiale Ytterstoff: 100% Polyester Fôr: 100% Polyamid ISOLASJON 100g ermene og 120g kroppen tilleggsinformasjon Alle sømmer tapede D-ring

L

XL

VEIL. 1 999,-

VEIL. 2199,224462-1084 Svart

-005 -006 -007 -008 -009 XS

S

M

L

XL

funksjoner ++Ventilasjoner ++Snø skjørt ++Avtakbar hette ++Justerbar nederkant og håndledd ++2 Hånd lommer ++Armlomme

VEIL. 1 999,-

220645-0401 -005 -006 -007 -008 -009 -010

220645-0002 -005 -006 -007 -008 -009 -010

Rosa

Hvit

XS

S

M

L

XL

MATERIALe Vanntett og pustende TriPhase membran. Quilted inner Fôr med nylon taffeta. ISOLASJON 100gr armer og 120gr kropp

Størrelse XS-XL

XXL

XS

S

størrelse XS-XXL

VEIL. 1 999,220645-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010

32

L

XL

XXL

produktinfo ++Håndledds mansjett ++Enkel justering av midje og håndledd ++Reflekterende elementer for økt synlighet og sikkerhet ++Vannavisende glidelåser ++2 Hånd lommer ++1 Brystlomme ++TPR logo ++Tapede sømmer ++D-ring for dødmannssnor

matchende produkter Omak bukser

Svart

M

XS

S

M

L

XL

XXL


bukse dame

NYHET

Scott W’s Sapphire TP bukse 224564

NYHET

scott w’s omak tp bukse 224463

lett isolert damebukse

Isolert BIB bukse til dame

VEIL 2399,-

VEIL. 1699,-

224564-0001 -005 -006 -007 -008 -009 -010

224463-0001 -005 -006 -007 -008 -009

Svart

Svart

Membran Vanntett og pustende TriPhase membran Materiale Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester komfort Midjepartiet med stretch og justeringer, justerbare bukseseler ISOLASJON 80g tilleggsinformasjon Alle sømmer tapede D-ring Reflekterende elementer matchende produkter Magnet Jakke, hjelm, sko

XS

S

M

L

XL

XXL

funksjoner ++Ekstra polstring med isolasjon i sete og kne ++Lang BIB konstruksjon for kaldt vær ++2 hånd lommer og 2 cargo lommer ++Lange glidelåser i beina for enkel åpning og ventilering ++Forsterket stoff med ekstra slitestyrke på strategiske områder størrelse Xs-xxl

XS

S

M

L

funksjoner ++Ekstra polstring med isolasjon på kne og sete område ++Hevet liv bak ++Justerbar midje ++Snølåser ++Hånd-og baklommer ++Cargo lomme

MEMBRAN Vanntett og pustende TriPhase membran Materiale Ytterstoff: 100% Polyamid Fôr: 100% Polyester komfort Lett stoff med myk isolasjon

Størrelse Xs-Xl

ISOLASJON 80g tilleggsinformasjon Alle sømmer tapede D-ring matchende produkter Alanis Jakke, støvler

33

XL


bekledning barn

NYHET

NYHET

scott k’s titan tp Jakke

scott k’s titan tp Pants

kjørejakke for barn

kjørebukse for barn

224565

224566

VEIL 1799,224565-1007 Svart/Hvit

Membran Vanntett og pustende TriPhase membran Materiale Ytterstoff: 100% Polyester. Fôr: 100% Polyester komfort Lommer som er enkle i bruk ISOLASJON 100g ermene og 140g kroppen tilleggsinformasjon Alle sømmer tapede D-ring Nettingfôr Refleksdetaljer Snø skjørt

VEIL 1799,-

-038 -041 -043 -045 -048 120

130

140

150

224566-0001 -035 -041 -043 -045 -048

160

Svart

funksjoner ++Nettingfôr ++Myk fleece krage ++Snø skjørt ++Justerbar nederkant og håndledd ++Hånd lommer ++Armlomme ++Brystlomme ++Reflekterende elementer ++D-ring for dødmannssnor

Membran Vanntett og pustende TriPhase membran Materiale Ytterstoff: 100% Polyester Fôr: 100% polyester komfort Snølåser med enkel justering ISOLASJON 100g tilleggsinformasjon Alle sømmer tapede D-ring Nettingfôr Refleksdetaljer

størrelse 120-160

matchende produkter Barn Titan Jacket, barne hansker

matchende produkter Barn Titan bukser, barne votter og hansker

34

120

130

140

150

funksjoner ++Forsterket materiale i strategiske områder ++Ekstra isolasjon på setet området ++Reflekterende elementer ++Snø låst ++Midje justeringer ++2 hånd lommer og last lommer ++D-ring for dødmannssnor Størrelse 120-160

160


Scott Barn Comp one jakke

Scott barn Comp one bukse

220646

VEIL. 1 399

VEIL. 1 399

220646-0004 -038 -041 -043 -045 -048

220646-1201

Rød

Hvit/Camo

120

130

140

150

MATERIALe Polyester med PU vannavisende membran. Polyester fôr med isolering. ISOLASJON 140gr i kropp, 100gr i armene

160

220647

VEIL. 1 299

-038 -041 -043 -045 -048 120

130

140

150

220647-1042

160

Svart/rød

funksjoner ++D-ring for dødmannssnor ++Justerbar midje og håndledd ++Komfortabel fleece krave ++Reflekterende elementer for økt synlighet og sikkerhet ++2 Håndvarmer lommer ++Brystlomme ++Tapede sømmer ++Sport Passform

MATERIALe Polyester med PU vannavisende membran. Polyester fôr med isolering. ISOLASJON 140gr

35

120

130

140

150

funksjoner ++D-ring for dødmannssnor ++Justerbar midje ++Justerbare benåpninger ++Reflekterende elementer for økt synlighet og sikkerhet ++2 Håndvarme lommer ++Tapede sømmer ++Sport Passform størrelse 120, 130, 140, 150, 160

størrelse 120, 130, 140, 150, 160

-038 -041 -043 -045 -048 160


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

MELLOMLAG

36


mellomlag menn

NYHET

NYHET

Scott EIGHT8

Scott seven7

224387

Svart

Polartec ® Power Stretch gir deg bevegelsesfrihet mens du holder deg varm og tørr.

passform Ettersittende kategori Mellomlag

M

L

funksjoner ++4-Veis stretch ++Fukttransporterende og pustende ++Vindavvisende ++Glidelås hånd lommer størrelse S-XXL

224390

VEIL. 799,-

-006 -007 -008 -009 S

Scott six6

216737

VEIL. 1199,224387-0001

NYHET

216737-0001

XL

Svart

passform Ettersittende

størrelse S-XXL

kategori Mellomlag

materiale Polartec ® Power Stretch ®

materiale Polartec® Power Stretch®

sammensetning 88% Polyester/12% Elastan

sammensetning 88% Polyester/12% Elastan

S

M

L

funksjoner ++4-Veis stretch ++Fukttransporterende og pustende ++Vindavvisende ++Glidelås brystlomme

Polartec ® Power Stretch gir deg bevegelsesfrihet mens du holder deg varm og tørr.

VEIL. 899,-

-006 -007 -008 -009

224390-0001

XL

Svart

Med noen nye oppdateringer er vårt best selgende mellomlag blitt ett plagg som kan brukes til alt fra fjellet til byen. Med ett nytt skallytre og børstet fleece indre, holder du varmen.

Passform Ettersittende kategori Mellomlag materiale 2-lags Knit Softshell sammensetning 100% Polyester

37

-006 -007 -008 -009 S

M

L

XL

funksjoner ++Laminert fleece bakside ++4-Veis stretch ++Anti-gnage hakebeskyttelse størrelse S-XXL


NYHET

NYHET

SCOTT six6

scott Nine9

SCOTT Five5 1/2 Zip

220130

220126

220204

VEIL. 1699,220126-0001 Thermal Pro

kategori Mellom-lag skall materiale Polartec® Thermal Pro materiale 100% Polyester

Svart

VEIL. 899,-

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

L

XL

220130-0001

XXL

funksjoner ++Brystlomme og to hånd varmer lommer ++Strategisk plassering av Polartec. Power Stretch paneler ++Fuktighets transporterene, hurtigtørkende og pustende ++Vindavvisende Størrelse S-XXL

Svart

kategori Mellom-Lag skall materiale 2 lags laminert softshell. materiale 100% Polyester.

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

L

XL

XXL

funksjoner ++1/1 glidelås ++4-veis stretch ++Fukt transporterende og pustende ++Vindavvisende front ++Anti-Gnage Kinnbeskyttelse ++Atletisk passform Størrelse S-XXL

38

VEIL. 899,-

VEIL. 899,-

220204-0001 -006 -007 -008 -009 -010

220204-2761

Svart

INK

S

M

L

XL

XXL

Vårt mest allsidige mellomlag. Funker topp som ytterste plagg på sommeren og som ekstra isolasjon under jakka på vinteren.

kategori Mellom-Lag skall materiale 2-lags laminert softshell materiale 100% Polyester.

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

L

XL

funksjoner ++Vindavvisende front ++Flosset innside ++4-veis stretch ++Anti-gnage hakebeskyttelse ++Brystlomme ++Atletisk passform Størrelse S-XXL

XXL


SCOTT 6zro

scott tw02

220135

216743

VEIL. 499,216743-0001 Svart

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

L

XL

XXL

kategori Mellom-Lag materiale 100% Polyester, 170gr double velour micro-fleece

VEIL. 499,216743-2761 Ink

scott 5zro

VEIL. 549,-

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

L

funksjoner ++Hurtigtørkende ++Godt pustende ++Hals som ikke gnager ++Atletisk passform Størrelse S-XXL

XL

220136

220135-0001

XXL

Svart

kategori Basis-Lag

S

M

L

XL

funksjoner ++Gode puste-egenskaper ++Hurtig tørkende ++Komfortabel nær huden ++Atletisk passform

materiale Polartec® Power Dry® 100% Polyester.

Størrelse S-XXL

39

VEIL. 599,-

-006 -007 -008 -009 -010

220136-0001

XXL

Svart

kategori Basis-Lag materiale Polartec® Power Dry® 100% Polyester.

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

L

XL

funksjoner ++1/4 glidelås. ++Gode puste-egenskaper ++Hurtig tørkende ++Komfortabel nær huden ++Atletisk passforms Størrelse S-XXL

XXL


NYHET

scott 4zro

SCOTT Merino-Tech Light sokker 220569

220192

NYHET

SCOTT Merino-Tech Light dame 220575

VEIL. 269,220569-1100 Grå

materiale 58% merinoull/ 17% akryl/ 15% nylon/ 10% lycra funksjoner ++Sokk for allslags vær ++Polstret der det er nødvendig på skinnlegg, bakpå legg, hæl og tå ++Merino / akryl blanding for rask tørking, super-soft sokk

S

M

STØRRELSE XS-XL

NYHET

220570

VEIL. 499,Svart

kategori Basis-Lag materiale Polartec® Power Dry® 100% Polyester.

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

L

XL

funksjoner ++Gode puste-egenskaper ++Hurtig tørkende ++Komfortabel nær huden ++Elastisk midje ++Silikon i benåpningen ++Atletisk passform. Størrelse S-XXL

XXL

VEIL. 299,220570-1019 Grå

materiale 50% merinoull/ 25% akryl/ 15% nylon/ 10% lycra

STØRRELSE XS-XL

funksjoner ++Utmerker seg i kaldt vær ++Polstret der det er nødvendig på skinnlegg, bakpå legg, hæl og tå ++Merino / akryl blanding for rask tørking, super-soft sokk ++Flat søm tå og mesh vrist for komfort i alle typer støvler ++Høyt lycra innhold sikrer tettsittende passform

40

-006 -007 -008 S

M

220569-1100

L

++Flat søm tå og mesh vrist for komfort i alle typer støvler ++Høyt lycra innhold sikrer tettsittende passform

SCOTT Merino-Tech Medium sokker

220192-0001

VEIL. 269,-

-006 -007 -008

L

Grå

materiale 58% merinoull/ 17% akryl/ 15% nylon/ 10% lycra funksjoner ++Sokk for allslags vær ++Polstret der det er nødvendig på skinnlegg, bakpå legg, hæl og tå ++Merino / akryl blanding for rask tørking, super-soft sokk

-006 -007 -008 S

M

L

++Flat søm tå og mesh vrist for komfort i alle typer støvler ++Høyt lycra innhold sikrer tettsittende passform STØRRELSE XS-XL


MELLOMLAG DAME

NYHET

NYHET

Scott six6

scott Nine9

220147-0401 Rosa

VEIL. 1699,-

-006 -007 -008 -009 -010 S

M

L

XL

kategori Mellom-lag skall materiale Polartec® Thermal Pro materiale 100% Polyester

XXL

S

M

L

XL

224399-3152

-005 -006 -007 -008 -009 -010

Geranium rosa XS

XXL

funksjoner ++Brystlomme og to hånd varmere lommer ++Strategisk plasserte Polartec Power Stretch paneler ++Fuktighets transporterende og pustende ++Vindavvisende Størrelse S-XXL

224400

VEIL. 899,-

VEIL. 1699,220147-0076 -006 -007 -008 -009 -010 Cobalt

Scott five5

224399

220147

Thermal Pro

NYHET

Vårt mest all sidige mellomlag har blitt ett plagg som kan brukes til alt fra fjellet til byen. Med ett nytt skallytre og børstet fleece indre, holder du varmen.

S

M

L

XL

XXL

Funksjoner ++Laminert fleece på innsiden ++4- Veis stretch ++Vindavvisende front ++Anti-gnage hakebeskyttelse ++Glidelås brystlomme

passform Ettersittende

størrelse XS-XL

kategori Mellomlag

VEIL. 799,-

VEIL. 799,-

224400-0028 -005 -006 -007 -008 -009 224400-3152 Lilla

XS

S

M

L

Mellomlag med kort glidelås med bredt bruksområde Med ett nytt skallytre og børstet fleece indre, holder du varmen.

passform Ettersittende

XL

-005 -006 -007 -008 -009

Geranium rosa XS

S

M

L

XL

funksjoner ++Laminert fleece innside ++4- Veis stretch ++Vindavvisende front ++Anti-gnage hakebeskyttelse ++Glidelås brystlomme Størrelse XS-XL

kategori Mellomlag materiale 2-lags Knit Softshell 100% Polyester

materiale 2-lags Knit Softshell 100% Polyester

VEIL. 799,224400-0406 -005 -006 -007 -008 -009 Hvit

41

XS

S

M

L

XL


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

MASKER

42


SCOTT FACE HEATER ANSIKTSMASKE 217776

SCOTT FACE HEATER hood ANSIKTMASKE 217777

VEIL. 199,217776-0001 Svart

Neopren ansiktsmaske for maksimal varme og beskyttelse fra elementene.

funksjoner ++Laget i Neoprene ++Glirmende beskyttelse ++Fri inn- og utånding takket være "air-technology" ++Laget av ventilert noeprene for økt komfort

VEIL. 299,-

-005 -006 -007 -008 -009 XS

S

M

L

217777-0001

XL

++Utmerket passform ++Til bruk under alle forhold ++Kan vaskes i vaskemaskin STØRRELSE XS-XL

Svart

XS

S

M

L

funksjoner ++Laget i Neoprene ++Power stretch ++Glimrende beskyttelse ++Fri inn- og utånding takket være "air-technology" ++Laget av ventilert noeprene for økt komfort

Svart

funskjoner ++Laget i 3-lags vindstopper materiale ++Glirmende beskyttelse ++Fri inn- og utånding takket være "air-technology" ++Laminerte paneler over kinn og panne ++Myk fleece nærmest huden ++Power Stretch for utmerket passform

S

M

L

STØRRELSE XS-XL

217780-0001

XL

++Til bruk under alle forhold ++Kan vaskes i vaskemaskin

-005 -006 -007 -008 -009 XS

S

M

Svart

XS

S

funksjoner ++100% polyester: single sided fleece ++100% polyester: mesh/ netting ++Mesh hette for glimrende luftutveksling ++Lav vekt ++Myk fleece mot ansiktet ++Kan vaskes i vaskemaskin

M

L

STØRRELSE XS-XL

210905

VEIL. 299,210905-0001

XL

Svart

Nakkekrage i windstopper fleece. Ett must på kalde dager på MC eller Snøscooter.

funksjoner ++Laget i 3-lags vindstopper materiale ++Glirmende beskyttelse mot ++Myk fleece nærmest huden ++Til bruk under alle forhold ++Kan vaskes i vaskemaskin STØRRELSE S-XL

43

XL

SCOTT NAKKEVARMER

-005 -006 -007 -008 -009

STØRRELSE XS-XL

Behagelig balaclava i mykt og teknisk materiale. Fleece innside.

L

++Utmerket passform ++Til bruk under alle forhold ++Kan vaskes i vaskemaskin

VEIL. 179,-

-005 -006 -007 -008 -009 XS

Svart

Ansiktsmaske av behagelig windstopper materiale, med fleece på innersiden.

funksjoner ++Laget i 3-lags vindstopper materiale ++Glirmende beskyttelse ++Fri inn- og utånding takket være "air-technology" ++Myk fleece nærmest huden

STØRRELSE XS-XL

VEIL. 299,-

Ansiktsmaske med hette av behagelig windstopper materiale, med fleece på innersiden.

217778-0001

XL

++Utmerket passform ++Til bruk under alle forhold ++Kan vaskes i vaskemaskin

Neopren ansiktsmaske m/hette for maksimal varmekomfort.

VEIL. 199,-

-005 -006 -007 -008 -009

SCOTT WIND WARRIOR HOOD ANSIKTMASKE SCOTT BALACLAVA ANSIKTMASKE 217780 217779

217780-0001

SCOTT WIND WARRIOR ANSIKTMASKE 217778

-006 -007 -008 -009 S

M

L

XL


SCOTT MERINO JERSEY hals

SCOTT NEOPRENE nyrebelte

224506

205322-001

224506-0001-222 Svart

passform Formsydd

216921

VEIL. 349,-

VEIL. 299,materiale 100% Merino ull

SCOTT HELMET BALACLAVA

205322

Svart

S

M

L

XL

XXL

++TPR logo foran ++Preget logo bak

Nyrebelte i isolerende neoprenstoff. Varmer og støtter. Laget av ventilert neopren for ekstra komfort, korsrygg støtte og ventilasjon.

VEIL. 199,-

-003 -004 -005 -006 -007

216921-0001-222

materiale 50% Polyester/ 50% Elastane

STØRRELSE S-XXL

Svart

egenskaper ++Balaclava med åpning til ansiktet

funksjoner ++For bruksområder og alt vær ++Utmerket passform ++Borrelås lukking for enkel størrelsestilpasning ++Enkelt vedlikehold Maskinvaskbar

SCOTT QUAD BEANIE

SCOTT MERINO JERSEY BALACLAVA

216920

224503

224503-0001-222

Svart

materiale

materiale 100% Merino ull

100% Polyester Tettsittende

VEIL. 199,Hvit

44

VEIL. 199,-

Svart

egenskaper ++Balaclava med justerbar åpning

passform

216920-1039-222

216924

VEIL. 299,-

VEIL. 199,216920-001-000

SCOTT NECKGATOR

216924-001-000

materiale 100% Polyester

egenskaper ++Hals

Svart


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

HANSKER

Se mer om hansker p책 scott-sports.com

45


hansker voksen

Scott bolton

Scott sensor

220021

217104

VEIL. 899,Hvit/Grå

Membran GORE-TEX® X-Trafit™ MateriaLE - overside Skinn/ 4- veis stretch MATERIALE - håndflate Skinn Clarino

M

L

XL

funksjoner ++Lær/4-veis stretch overside ++Skinn/Clarino Håndflate ++Gore-Tex® extra fit membran Størrelse Xs-xl

VEIL. 899,220021-1001 Svart/Grå

-005 -006 -007 -008 -009 XS

VEIL. 699,-

-006 -007 -008 -009 S

S

220794

Ny sportslig allround hanske

Optimal kjørehanske på litt kaldere dager.

Ny Gore-Tex Extrafit hanske fra Scott

220021-1039

Scott cornice

M

L

XL

VEIL. 749,-

217104-001

-001 -002 -003 -004 -005 -006 -007 -008

220794-1007

Svart

XXS

Svart

XS

Membran Hipora

S

M

L

XL

XXL XXXL

++Borrelås for god passform ++Dette er en hanske for de som skal ha 1 hanske til å gjøre alt med ++Isolert nok for tur kjøring, men smidig nok for sports kjøreren ++Fungerer også som supert som MC hansker for kalde dager

MateriaLE - overside Skinn/ Neoprene/ 4- veis stretch MATERIALE - håndflate Clarino skinn funksjoner ++Sensor hansken har en vanntett Hipora membran for beskyttelse mot kulde og fuktighet ++Neopren, 4 veis stretch og skinn gir god komfort, passform og holdbarhet ++Den har funksjoner som TPR finger beskyttelse, knoke og finger stretchinnsats ++Slikon mønster på håndflaten for å øke grepet

Størrelse XXs-XXxl

46

Membran TriPhase MateriaLE - overside Nylon/ 4- veis stretch MATERIALE - håndFlate Clarino skinn

-005 -006 -007 -008 -009 XS

S

M

L

XL

funksjoner ++Dryzone innerfor ++Silicon print på håndflaten Størrelse XS-XL


NYHET

Scott mod

Scott neoprene ii

Scott highside

Lett Gore windstopper hanske

en av vår bestselger!

hanske i neoprene og softshell materiale

225521

VEIL. 549,225521-0001 Svart

Membran Vindtett og pustende GORE ® WINDSTOPPER ® membran MaterialE Nylon/4way stretch komfort Mykt foret WINDSTOPPER® tilleggsinformasjon ++GORE ® WINDSTOPPER ® ++Helfôret ++Ekstra silikon detaljer på ++tommel og pekefinger for brems og gass ++Stramming rundt håndleddet

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

217105

217106

L

XL

XL

217106-001

XL

Svart

funksjoner ++Lett GORE WINDSTOPPER® over hånda størrelse Xs-XXxl

VEIL. 399,-

-011

funksjoner ++Neopren II hansken er en lett neopren / clarino hanske ++Funksjoner inkluderer en lett polstret håndflate, polstret tommel forsterkning og en borrelås lukking ++Neopren hansken fungerer otimalt under fuktige forhold da neopren isolerer godt når det blir vått ++Er også ett must for alle scooter kjører som kjøre hanske. Da hansken har en thigt fit og god isolasjon i forhold til volum ++Hansken er svært allsidig og fungerer for alt i fra sykling i vått kaldt vær via MX, MC til snøscooter

-003 -004 -005 -006 -007 S

M

størrelse s-XXl

L

XL

XXL

VEIL. 449,217106-001 Svart

Cross inspirert hanske i neoprene og softshell materiale. Ett must for den aktive scooter kjører.

funksjoner ++Highside er en kjørehanske med windstopper membran ++Hansken er lagd i softshell, neopren og med Clarino forsterkninger i hånda ++Det er brukt silikon i håndflata for å få bedre grep ++Håndflata er lett polstret for ekstra isolasjon og komfort ++Borrelås for bedre passform

47

-002 -003 -004 -005 -006 -007 XS

S

M

STØRRELSE XS-XXL

L

XL

XXL


NYHET

NYHET

Scott ridgeline

Scott cubrick gauntlet

Scott cubrick short

Kraftig neoprene hanske

Gore-tex hanske med lang mansjett

Gore-tex hanske med kort mansjett

225522

217721

VEIL. 899,-

VEIL. 499,217721-035 Svart

Kraftig neoprene hanske for våte/ kaldere dager.

Materiale overdel Neoprene

L

XL

Størrelse M-XXXl

Mansjett Neoprene

VEIL. 499,217721-064 Grå/sølv

-004 -005 -006 -007 -008 M

L

XL

Svart/hvit

XXL XXXL

funksjoner ++Designet for bruk i kaldt vær med langmansjett ++Full Clarino håndflate for beskyttelse og slitestyrke

håndflate Clarino skinn

225522-1007

-004 -005 -006 -007 -008 M

225523

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

-011

XXL XXXL

funksjoner ++GORE-TEX ® vinter hanske med lang mansjett

Membran Vanntett og pustende GORE-TEX ® membran

Svart/hvit

Membran Vanntett og pustende GORE-TEX ® membran Material - topp Nylon softshell

størrelse Xs-XXxl

MateriaLE Nylon softshell

VEIL. 899,225523-1007

komfort Softshell ytterstoff

komfort Softshell ytterstoff

ISOLASJON 200g/100g Hyperloft

ISOLASJON 200g/100g Hyperloft

tilleggsinformasjon GORE-TEX ® membran

tilleggsinformasjon GORE-TEX ® membran

VEIL. 899,225522-0001 Svart

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

XXL XXXL

48

S

M

L

XL

-011

XXL XXXL

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

-011

XXL XXXL

funksjoner ++GORE-TEX ® vinter hanske med innvendig neopren mansjett størrelse Xs-XXxl


Scott SMS HANSKE/VOTT

Scott snowcheck gauntlet

Scott SNOWCHECK SHORT

Høykvalitetshanske/VOTT med GORE TEX

Gore-tex touring hanske

Gore-tex touring hanske

217249/217250

217102

VEIL. 1299,217250-0001 Svart vott

Membran GORE-TEX® MaterialE Laser-utskjært sauskinn Isolering Hyperloft Overside: 120gm HyperLoft Håndflate: 100gm Thinsulat

-005 -006 -007 -008 -009 XS

S

M

L

XL

funksjoner ++Avansert laminerings teknologi ++Mindre plass å varme opp ++Storm mansjett ++Quickshop lukking ++Lomme for småting STØRRELSE Xs-xl

ISOLASJON MicroBemberg

VEIL. 1299,217249-0001 Svart hanske

-005 -006 -007 -008 -009 XS

S

M

L

217103

VEIL. 899,217102-001 Svart

-002 -003 -004 -005 -006 -007 XS

S

M

L

XL

++ "Vindusvisker" på tommlene ++2 sidig stramme snor

Gore-tex touring hanske for de kalde dagene. Lang mansjett og innvendig fleece mansjett.

funksjoner ++Snowcheck gauntlet hansken er en touring hanske med lang ytter mansjett ++Innermansjett og GoreTex membran for vind og vanntetthet ++Produsert i slitesterk Cordura, med Clarino og lær forsterkninger i håndflata ++Hansken har ekstra beskyttelse på fingrene ++Forsterkninger på håndbak og tommel ++Velcro reim rund håndleddet for god tillpassning

Størrelse xs-XXl

XL

49

XXL

VEIL. 849,217103-001 Svart

Gore-tex touring hanske for de kalde dagene. Med kort mansjett og innvendig fleece mansjett.

funksjoner ++Snowcheck Short hansken er en touring hanske med kort ytter mansjett ++Innermansjett og GoreTex membran for vind og vanntetthet ++Produsert i slitesterk Cordura, med Clarino og lær forsterkninger i håndflata ++Hansken har ekstra beskyttelse på fingrene ++Forsterkninger på håndbak og tommel ++Velcro reim rund håndleddet for god tillpassning

-002 -003 -004 -005 -006 -007 XS

S

M

L

XL

XXL

++"Vindusvisker" på tommlene ++2 sidig stramme snor Størrelse xs-XXl


Scott TUNDRA LEATHER

Scott HYLAND

220786/220787 (VOTT)

Scott BECKEN

220790/220791 (VOTT)

220788

varm og slitesterk skinnhanske

Touring hanske med Hipora

VEIL. 799,220786-0001 Svart hanske

Nok en myk, kraftig, varm og slitesterk skinnhanske fra Scott.

Materiale overdel Lær 160gm hyperloft isolering håndflate Lær 60gm hyperloft isolering

-002 -003 -004 -005 -006 -007 XS

S

M

L

XL

XXL

funksjoner ++Lett paddede knoker ++Fingertupp beskyttelse ++Borrelås håndledds-stropp ++Lær håndflate ++Mansjett med glidelås Størrelse XS-XXl

VEIL. 499,220790-1001 Svart hanske

-002 -003 -004 -005 -006 -007 -008 XS

S

M

L

Materiale overdel Cordura 160gm hyperloft isolering

Størrelse XS-XXXl

VEIL. 499,220791-1001

Svart vott

Svart vott

M

L

XL

XXL

Svart hanske

Touring hanske med Hipora som holder varm og tørr.

Materiale overdel Cordura Skinn 180gm hyperloft isolering håndflate Lær Clarino skinn 120gm hyperloft isolering

håndflate Clarino skinn 160gm hyperloft isolering

VEIL. 799,S

XXL XXXL

funksjoner ++Snorstramming på 2 sider ++Refleksdetaljer ++Formtilpasset kurving ++Storm-Mansjett

Etterfølgeren til en av våre mest solgte hansker "Baltic", nå enda bedre.

220787-0001 -002 -003 -004 -005 -006 -007 XS

XL

VEIL. 899,220790-1001

-002 -003 -004 -005 -006 -007 -008 XS

50

S

M

L

XL

XXL XXXL

-002 -003 -004 -005 -006 -007 -008 XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

funksjoner ++Hipora membran ++Fingertupp reflekser ++Ekstra håndflate-padding med silikon ++To strammesnorer på sidene ++Ekstra knoke-padding ++Lang mansjett Størrelse XS-XXXl


hansker barn

NYHET

Scott cody HANSKE

Scott BALTIC BARN

225524/225525 (VOTT)

213678/213679 (VOTT)

Ekstra varme Touring hansker og votter

VEIL. 599,225524-0001 Svart

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

Membran Vanntett og pustende TriPhase membran Materiale - topP Nylon ripstop komfort Godt isolert for ekstra varme ISOLASJON 200g softfill

S

M

L

XL

KAMPANJEPRIS 199,-

-011

213678-001

XXL XXXL

funksjoner ++Meget godt isolert med lang mansjett ++Vanntett og pustende membran ++Finnes både i hansker og votter

Svart

funksjoner ++Baltic hansken for barn er en touring orientert hanske. ++Den har reflekterende striper og skrift som øker synlighet ++Stoffet er Teflon behandlet for optimal vannavstøtning ++Velcro håndleddsstroppen sikrer en god tilpasning ++Lang mansjett med hurtig lås

størrelse XS-XXXL

tilleggsinformasjon Refleksdetaljer

Svart

-005 -006 -007 -008 -009 XS

S

M

L

XL

-010

S

M

L

Størrelse s-l

VEIL. 599,225525-0001

-003 -004 -005

KAMPANJEPRIS 199,-

-011

213679-001

XXL XXXL

Svart

51

-003 -004 -005 S

M

L


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

STØVLER

Se mer om støvler på scott-sports.com

52


NYHET

NYHET

scott X-Trax TP

scott S-Scape TP

Stabil kjøresko med vann og vindtett membran

Vann og vindtett kjøresko

225661

225662

VEIL. 2399,225661-1007 Svart/hvit

kOMFORT Scott Ergologic innersåle Hurtig​​snøring på innerstøvel Thermo-formbar innerstøvel isolasjon Utagbar isolert innerstøvel tilleggsinformasjon Formbar innerstøvel med hurtig snøring

-134

-136

-138

-140

-142

-144

-146

-148

-150

-152

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

VEIL. 1999,225662-0001 Svart

funksjoner ++Solid ankel støtte ++Vanntett / pustende Scott TriPhase membran ++Scott Ice Grip såle ++Utagbar termo-formbar innerstøvel

kOMFORT Scott Ergologic innersåle Thermo-formbar innerstøvel ISOLASJON Utagbar isolert innerstøvel

Størrelse 38-47

liner

liner

53

-134

-136

-138

-140

-142

-144

-146

-148

-150

-152

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

funksjoner ++Vanntett / pustende Scott TriPhase membran ++Scott Ice Grip såle ++Utagbar termo-formbar innerstøvel størrelse 38-47


NYHET

SCOTT Revi TP

SCOTT SAFARI

225663

221350

VARM VINTER STØVEL MED FUNKSJONER SOM JUSTERBAR PASSFORM OG UTTAGBAR INNERSTØVEL

ALLROUND VINTERSKO MED ICEBUG SÅLE.

VEIL. 1699,225663-0001 Svart

kOMFORT Utagbar isolert innerstøvel Justerbar passform ISOLASJON Utagbar isolert innerstøvel tilleggsinformasjon Justerbar passform med D-ring snøring

-130

-132

-134

-136

-138

-140

-142

-144

-146

-148

-150

-152

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

VEIL. 1 399,221350-0001 Svart

funksjoner ++Vanntett / pustende Scott TriPhase membran i hele høyden ++Scott Ice Grip såle ++Utagbar innerstøvel

-036 -037 -038 -039 -040 -041 -042 -043 -044 -045 -046 -047 36

Dette er en allround vinterstøvel, som er meget lett, god støtdemping og godt grep. Meget godt egnet til snøscooter/ATV kjøring. Enkel å ta av og på, men sitter fortsatt ekstremt godt på foten.

størrelse 36-48

37

38

39

40

54

42

43

44

45

46

47

funksjoner ++Action Leather sprekk testet for kaldt vær ++Vanntett nylon skaft ++Reflekterende felter på siden ++Formpresset gummi tå og hæl ++Snølås med snor på siden av skoen ++Thermolite isolert til -30 ° Celsius ++Pustende vanntett Aqua-Tek membran til ankelen ++Antibakteriell behandlet fôr ++Double sydde sømmer ++Utagbar støpt innleggsåle ++Ytterligere mellomsåle for ekstra isolering ++Intern støtte i skaftet ++2 komponent såle med forskjellig hardhet ++Gummi yttersåle fra ICEBUG med god gripe evne på glatt underlag ++PU støtdempende mellomsåle Størrelse ++36-47

liner

41


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

HJELMER

Se mer om hjelmer p책 scott-sports.com

55


airborne Hjelmer KONSTRUKSJON + + + + +

Superlett 3. generasjons pre impregnert carbon fiber skall. Støtdempende Tri-Density EPS dekker hodeskallen Hi-Flow ventilering for maksimal ventilering. Ventilerende mesh felter i liner. Rustfritt stålgitter i munnstykke.

FUNKSJONER + + + + + + +

Overgår ECE standen som gjelder for hjelmer i Europa. Superlett hjelm som minsker stress i nakken. Utagbar hjelm liner og kinn puter som kan vaskes. Mykt hjelmtrekk inkludert. Liner i matchende farger. Kompatibel med alle Scott goggles. Antiskli design for goggle strikken.

SCOTT HJELM STØRRELSE STØRRELSE

XS S M L XL XXL

56

CM

CAPS STØRRELSE

53-54 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64

6 5/8 - 6 3/4 6 7/8 - 7 7 1/8 - 7 1/4 7 3/8 - 7 1/2 7 5/8 - 7 3/4 8


SCOTT airborne identity

SCOTT airborne grid

217088

217087

kampanjepris 2 999,217088-054 Svart/Gul

funksjoner ++Overgår ECE standaren som gjelder for hjelmer i Europa ++Superlett hjelm som minsker stress i nakken ++Utagbar hjelm liner og kinn puter som kan vaskes ++Mykt hjelmtrekk inkludert ++Liner i matchende farger ++Kompatibel med alle Scott goggles ++Antiskli design for goggle strikken

kampanjepris 2 999,-

-005 -006 -007 -008 -009 XS

S

M

L

217087-055

XL

Rød/Svart

vekt 1250g +/- 50g

funksjoner ++Overgår ECE standaren som gjelder for hjelmer i Europa ++Superlett hjelm som minsker stress i nakken ++Utagbar hjelm liner og kinn puter som kan vaskes ++Mykt hjelmtrekk inkludert ++Liner i matchende farger ++Kompatibel med alle Scott goggles ++Antiskli design for goggle strikken

størrelse XS-XL

-005 -006 -007 -008 -009 XS

S

M

L

XL

vekt 1250g +/- 50g størrelse XS-XL

kampanjepris 2 999,217087-023 Blå/Svart

57

-006 -007 -008 -009 S

M

L

XL

kampanjepris 2 999,217087-014 Grå/Svart

-006 -007 -008 -009 S

M

L

XL


SCOTT 400 Hjelmer DEN NYE 400 HJELMEN HAR BARE ETT FOKUS: LETT VEKT MED MAKSIMAL SIKKERHET! DENNE SUPERLETTE GLASSFIBER KOMPOSITTKONSTRUKSJON ER GODKJENT ETTER ECE HJELM STANDARDEN.

FUNKSJONER + + + + + + + +

Super lett glasfiber konstruksjon Vekt 1030 gram +-50 gram Ece godkjent. Uttagbart scott soft touch inner liner Integrerte lufte ventiler Justerbart visir Størrelser voksen XS-XXL Festestropp med 3-punkts fiksering for bedre sikkerhet.

SCOTT HJELM STØRRELSE STØRRELSE

XS S M L XL XXL

58

CM

CAPS STØRRELSE

53-54 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64

6 5/8 - 6 3/4 6 7/8 - 7 7 1/8 - 7 1/4 7 3/8 - 7 1/2 7 5/8 - 7 3/4 8


NYHET

NYHET

SCOTT 400 COMP2

SCOTT 400 UNI

227527

227528

VEIL. 2999,227527-1001 Grå/Svart

MATERIALe Skall laget av polykarbonat kOMFORT Soft Touch Liner Mange ventiler.

VEIL. 2999,-

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

227528-0002

XXL

Hvit/grå

funksjoner ++Lett polykarbonat skall med dobbel tetthet EPS ++Støtabsorberende Liner med ++Soft Touch Indre Liner

MATERIALe Skall laget av polykarbonat kOMFORT Soft Touch Liner Mange ventiler.

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

størrelse XS-XXL

størrelse XS-XXL

vekt 1030g +/- 50g

vekt 1030g +/- 50g

59

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

XXL

funksjoner ++Lett polykarbonat skall med dobbel tetthet EPS ++Støtabsorberende Liner med ++Soft Touch Indre Liner


SCOTT 350 Hjelmer KONSTRUKSJON + + + + +

Superlett polycarbonat skall. Støtdempende Tri-Density EPS dekker hode skallen foran og bak. Hi-Flow ventilering for maksimal ventilering. Ventilerende mesh felter i liner. Rustfritt stålgitter i munnstykke.

FUNKSJONER + + + + + + +

Overgår ECE standen som gjelder for hjelmer i Europa Superlett hjelm som minsker stress i nakken. Utagbar hjelm liner og kinn puter som kan vaskes. Mykt hjelmtrekk inkludert. Liner i matchende farger. Kompatibel med alle Scott goggles. Anti skli design for goggle strikken.

SCOTT HJELM STØRRELSE STØRRELSE

XS S M L XL XXL

60

CM

CAPS STØRRELSE

53-54 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64

6 5/8 - 6 3/4 6 7/8 - 7 7 1/8 - 7 1/4 7 3/8 - 7 1/2 7 5/8 - 7 3/4 8


NYHET

NYHET

SCOTT 350 Tactic

SCOTT 350 Gridlocke

225429

225430

VEIL. 1999,225429-1019 Grå/Svart

VEIL. 1999,-

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

225430-1007

XXL

Svart/hvit

funksjoner ++Lett polykarbonat skall med dobbel tetthet EPS ++Støtabsorberende Liner med ++Soft Touch Indre Liner

MATERIALe Skall laget av polykarbonat kOMFORT Soft Touch Liner Mange ventiler

MATERIALe Skall laget av polykarbonat kOMFORT Soft Touch Liner Mange ventiler

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

størrelse XS-XXL

størrelse XS-XXL

vekt S skall: 1’400g +/- 50g L skall 1’450g +/-50g

vekt S skall: 1’400g +/- 50g L skall 1’450g +/-50g

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

Grønn/Blå

S

M

L

XL

XXL

VEIL. 1999,-

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

XL

funksjoner ++Lett polykarbonat skall med dobbel tetthet EPS ++Støtabsorberende Liner med ++Soft Touch Indre Liner

VEIL. 1999,225429-2278

L

225430-1043

XXL

Svart/Grønn

61

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

XXL

VEIL. 1999,225430-1009 Svart/Oransje

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

XXL


NYHET

NYHET

SCOTT 350 Tread

SCOTT 350 GUNMETAL

225431

225432

VEIL. 1999,-

VEIL. 1999,225431-1007 Svart/hvit

MATERIALe Skall laget av polykarbonat kOMFORT Soft Touch Liner Mange ventiler.

225432-3690

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

Satin Svart

XXL

funksjoner ++Lett polykarbonat skall med dobbel tetthet EPS ++Støtabsorberende Liner med ++Soft Touch Indre Liner

MATERIALe Skall laget av polykarbonat kOMFORT Soft Touch Liner Mange ventiler.

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

størrelse XS-XXL

størrelse XS-XXL

vekt S skall: 1’400g +/- 50g L skall 1’450g +/-50g

vekt S skall: 1’400g +/- 50g L skall 1’450g +/-50g

62

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

funksjoner ++Lett polykarbonat skall med dobbel tetthet EPS ++Støtabsorberende Liner med ++Soft Touch Indre Liner

XL

XXL


SCOTT 350 bolt

SCOTT 350 illusion

220855

220857

VEIL. 1 999,220855-1228 Rød/blå

MATERIALe Skall laget av polykarbonat kOMFORT Soft Touch Liner Mange ventiler.

VEIL. 1 999,-

-006 -007 -008 -009 S

M

L

220857-1018

XL

Rød/Svart

funksjoner ++Lett polykarbonat skall med dobbel tetthet EPS ++Støtabsorberende Liner med ++Soft Touch Indre Liner

MATERIALe Skall laget av polykarbonat kOMFORT Soft Touch Liner Mange ventiler.

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

størrelse XS-XXL

størrelse XS-XXL

vekt S skall: 1’400g +/- 50g L skall 1’450g +/-50g

vekt S skall: 1’400g +/- 50g L skall 1’450g +/-50g

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

Rød/Svart

S

M

L

XL

XXL

VEIL. 1 999,-

-005 -006 -007 -008 -009 XS

L

funksjoner ++Lett polykarbonat skall med dobbel tetthet EPS ++Støtabsorberende Liner med ++Soft Touch Indre Liner

VEIL. 1 999,220855-1018

M

220857-1088

XL

Hvit/Oransje

63

-006 -007 -008 S

M

L

VEIL. 1 999,220857-1034 Blå/Svart

-006 -007 -008 S

M

L


SCOTT 250 Hjelmer KONSTRUKSJON

+ Støpt Polycarbonat skall. + Støtabsorberende EPS I 2 hardheter. + EPS dekker også helt frem til kinnet.

FUNKSJONER + + + + + + +

Doble luftinntak og utluftings porter gir optimal kjøling. Utagbar og vaskbar liner og kinnputer. Justerbar skygge. Uten bruk av verktøy. Rustfritt stål munnstykke. Farge koordinerte detaljer. Super passform til alle Scott briller. Overgår ECE standarden for hjelmer på det Europeiske markedet.

SCOTT HJELM STØRRELSE STØRRELSE

XS S M L XL XXL

64

CM

CAPS STØRRELSE

53-54 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64

6 5/8 - 6 3/4 6 7/8 - 7 7 1/8 - 7 1/4 7 3/8 - 7 1/2 7 5/8 - 7 3/4 8


NYHET

NYHET

SCOTT 250 Brigade

SCOTT 250 Afterlife

225426

225427

VEIL. 1699,225426-1089 Gul/Svart

MATERIALe Skall Laget av ABS plast

VEIL. 1699,-

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

225427-1018

XXL

Rød/Svart

funksjoner ++Sprøytestøpt ABS Skall med utagbart og vaskbart interiør

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

MATERIALe Skall Laget av ABS plast tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

Størrelse XS-XXL

Størrelse XS-XXL

vekt S skall: 1’300g +/- 50g L skall: 1’350g +/-50g

vekt S skall: 1’300g +/- 50g L skall: 1’350g +/-50g

VEIL. 1699,225426-1018 Rød/Svart

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

XXL

Blå/Svart

S

M

L

XL

S

M

L

XL

XXL

funksjoner ++Sprøytestøpt ABS Skall med utagbart og vaskbart interiør

225427-1089

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

XS

VEIL. 1699,-

VEIL. 1699,225426-1034

-005 -006 -007 -008 -009 -010

Grønn/Svart

XXL

65

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

XXL


SCOTT 250 Race

SCOTT 250 White

225425/220850

220851

NYHET

VEIL. 1699,225425-1007 Svart/hvit

MATERIALe Skall Laget av ABS plast

VEIL. 1 699,-

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

220851-0002

XXL

Hvit

funksjoner ++Sprøytestøpt ABS Skall med utagbart og vaskbart interiør

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

MATERIALe Skall Laget av ABS plast tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

Størrelse XS-XXL

Størrelse XS-XXL

vekt S skall: 1’300g +/- 50g L skall: 1’350g +/-50g

vekt S skall: 1’300g +/- 50g L skall: 1’350g +/-50g

VEIL. 1 699,220850-1019 Grå/Svart

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

XXL

66

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

funksjoner ++Sprøytestøpt ABS Skall med utagbart og vaskbart interiør

XXL

white


SCOTT 250 Gamma

SCOTT 250 implode

220852/220861 (BARN)

VEIL. 1 299,220861-1018 Rød/Svart Barn

-006 -007 -008 S

M

L

220853/220862 (BARN)

VEIL. 1 299,-

VEIL. 1 699,220852-1018 Rød/Svart

MATERIALe Skall Laget av ABS plast

220862-1018

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

Rød/Svart Barn

XXL

funksjoner ++Sprøytestøpt ABS Skall med utagbart og vaskbart interiør

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

-006 -007 -008 S

vekt S skall: 1’300g +/- 50g L skall: 1’350g +/-50g

vekt S skall: 1’300g +/- 50g L skall: 1’350g +/-50g

VEIL. 1 299,Blå/Svart Barn

S

M

L

Blå/Svart

220862-1034

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

S

VEIL. 1 299,-

VEIL. 1 699,220852-1034

Rød/Svart

-006 -007 -008 -009

Blå/Svart Barn

XXL

67

-006 -007 -008 S

M

M

L

XL

funksjoner Sprøytestøpt ABS Skall med utagbart og vaskbart interiør

tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner Størrelse XS-XXL

-006 -007 -008

L

MATERIALe Skall Laget av ABS plast

Størrelse XS-XXL

220861-1034

M

VEIL. 1 699,220853-1018

L

VEIL. 1 699,220853-1034 Blå/Svart

-006 -007 -008 -009 S

M

L

XL

VEIL. 1 699,220853-1019 Grå/Svart

-005 -006 -007 -008 -009 -010 XS

S

M

L

XL

XXL


68


SCOTT barn 250 Brigade

SCOTT barn 250 Afterlife

225437

225438

VEIL. 1299,225437-1034

bildet over avviker noe fra endelig modell

MATERIALe Skall Laget av ABS plast tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

Blå/Svart Barn

VEIL. 1299,-

-006 -007 -008 S

M

225438-1018

L

bildet over avviker noe fra endelig modell

funksjoner ++Sprøytestøpt ABS Skall med utagbart og vaskbart interiør

MATERIALe Skall Laget av ABS plast tilleggsinformasjon Overgår ECE-standarder EPS med 2 hardheter Utagbart indre liner

Størrelse S-L

Størrelse S-L

vekt 1’200g +/-50 g

vekt 1’200g +/-50 g

69

funksjoner ++Sprøytestøpt ABS Skall med utagbart og vaskbart interiør

Rød/Svart Barn

-006 -007 -008 S

M

L


NYHET

SCOTT keeper barnehjelm 224283

VEIL. 649,224283-3110

-006 -007

Monstertown Svart

konstruksjon Polycarbonat in-mold hjelm med EPS liner funksjoner ++3 delt indre polstring med ventil tetting, utagbart og vaskbart ++7 faste ventiler ++Microratchet tilpassnings System ++Avtakbare ørevarmere ++Goggle stropp feste ++Sideveis utløsbar hakestropp spenne ++Komfort hakestropp størrelse Small (49,5 til 53), Medium (53 til 56,5)

VEIL. 649,224283-3116 Monstertown hvit

VEIL. 649,-

-006 -007 S

224283-3448

M

Monstertown rosa

70

-006 -007 S

M

VEIL. 649,224283-3111 Monstertown blå

-006 -007 S

M

S

M


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

BRILLER

Se mer om briller p책 scott-sports.com

71


brille teknologi ramme funksjoner

SCOTT FIT SYSTEM SCOTT FIT SYSTEM er en panentert mekanisme som muliggjør tilpasning til ansikt og nese. FIT SYSTEM har to justerbare Pivot punkt på undersiden av hver brille med fire ulike posisjoner. Systemet har mange tilpasningsmuligheter og uslåelig ytelse. Med FIT SYSTEM vises en ny generasjon av Scott briller.

Over The Glasses (OTG) OTG Goggles tilbyr beskyttelse mot elementene og en optimalisert passform for folk som bruker briller.

SCOTT FIT SYSTEM

Plassert på utsiden av ramma. Patentsøkte Scott Fit System tilpasses til ansiktet og nesen for optimal passform.

RAM VENTilering

RAM er et patentert ventilasjonssystem i rammen som styrer luftstrømmen ovenfra og ned innenfor glasset. Dette forhindrer dugging og gir mindre turbulens inne i brilla.

Helmet Compatibility Scott goggles er konstruert for å passe perfekt sammen med de fleste hjelmer linse funksjoner

Revolutionary Air Management System (RAM) RAM er et patentert ventilasjonssystem i rammen som styrer luftstrømmen ovenfra og ned innenfor glasset. Dette forhindrer dugging og gir mindre turbulens inne i brilla.

SCOTT Precision Optics er ett kvalitets stempel som står for topp materialer og innovative produksjons metoder. Denne unike kombinasjonen gir oss muligheten til å tilby linser i den beste kvaliteten med UV beskyttelser og uten syns forvrengning.

ansiktsskum konstruksjon

Scott OptiView linser er produsert i Europa og følger de strengeste teststandarder. Scott sin egenutviklede injeksjon molding prosess og Hard Coat behandling garanterer at hver OptiView linse er optisk korrekt.

Stort allergivennlig ansiktskum med vindtett membran

Scott TruView linser er lette og blokkerer 100 % av de skadelige UV strålene. TruView linser består Scott sine strenge testprosedyrer. Disse linsene i høyeste kvalitet er brukt i utvalgte SCOTT goggles.

Dette ekstra myke ansikts skummet har en PU lag mellom skummet for å gi den høyeste grad av beskyttelse mot vind og kaldt vær. Det overdimensjonerte ansikt skummet sikrer en behagelig passform og god tetning mellom brille og hjelm.

100% UV beskyttelse Alle Scott linser er optisk utviklet for å filtrere bort 100% av skadelig UVA / UVB stråler.

No FogTM Anti-dug behandling Scott linser gjennomgår en permanent No Fog ™ behandlingsprosess for å hindre kondens og dugg.

Stort allergivennlig ansiktskum Det overdimensjonerte ansikt skummet sikrer en behagelig passform og god tetning mellom brille og hjelm. Dette reduserer kalde flekker i ansiktet.

Air Control System (ACS) ACS ventilasjon er luftinntak på linsa som sammen med ventileringen i ramma gir ett sofistikert ventilasjonssystem som bidrar til å hindre kondens og dugg.

72


NYHET

SCOTT Tyrant Snow Cross 225111

Leveres med ansiktmaske

225111-3600-115

VEIL. 999,-

MXON Rød/Blå | Sølv Krom linse

Svært teknisk ramme. Med Scott Fit System, RAM Air, og OptiView linser. Linseteknologi ++Scott OptiView dobbel linse ++100 % UV-beskyttelse ++NoFog anti-dugg linse behandling funksjoner ++Scott Fit System for optimal ansikts passform ++RAM Revolutionary Air Management for bedre lufting ++Stort allergivennlig ansiktsskum med vindtett membran ++Slitesterk silikonbelagt stropp ++Ansiktsmaske for maksimal beskyttelse

225111-3602-235

VEIL. 899,-

225111-0001-235

Paint orange | NL-45 linse

VEIL. 799,-

Svart | NL-45 linse

73

225111-0002-270

VEIL. 799,-

Hvit | Sky blå linse


NYHET

SCOTT hustle Snow Cross 225112/220841/220842

Leveres med ansiktmaske

225112-3608-235

VEIL. 799,-

220841-2910-200 VEIL.

Tangent Rød/Gul | NL-45 linse

999,-

220842-2919-235

Global | Sølm krom

220842-2913-235

Vice Svart | NL-45

VEIL. 799,-

220842-2916-235

Prisme rød| NL-45

VEIL. 799,-

Strobe blå | NL-45

Den første Scott rammen som tilbyr en perfekt passform takket være Scotts Fit System. Dette er kombinert med tøft og moderne design. Linseteknologi ++Scott OptiView dobbel linse ++100% UV-beskyttelse ++NoFog anti dugg linse behandling ++ACS Air Control System for aktiv linse ventilering funksjoner ++Scott Fit System for optimal ansikt passform ++Stort allergivennlig ansiktsskum med vindtett membran ++Slitesterk silikonbelagt stropp ++Ansiktsmaske for maksimal beskyttelse

225112-3609-235

VEIL. 799,-

Tiger Svart/hvit | NL-45 linse

225112-0002-015

VEIL. 799,-

Hvit | Sølv Krom linse

225112-3601-235

VEIL. 799,-

Oil Slick Gul/svart | NL-45 linse

225112-0001-029 Svart | Gul linse

74

VEIL. 799,-

225112-3610-235

VEIL. 799,-

Vinyl Blå/rød | NL-45 linse

225112-0002-270 Hvit | Sky blå linse

VEIL. 799,-

VEIL. 799,-

225112-0001-015

Svart | Sølv Krom linse

225112-0001-235

VEIL. 799,-

Svart | NL-45 linse

VEIL. 799,-


SCOTT RECOIL Snow Cross 220845/225113

Leveres med ansiktmaske

220844-2912-258

225113-3604-270

VEIL. 599,-

VEIL. 599,-

Svart/blå | Sky blå linse

Gul/rød | NL-45 linse

Basert på Scotts legendariske 80-serien goggles, Scotts RecoilXi Pro leveres med fargerik grafikk for yngre publikum og ensfarget for de som ønsker mer nøytral look Linse teknolgi ++Scott TruView dobbel linse ++100 % UV-beskyttelse ++NoFog anti-dugg linse behandling ++ACS Air Control System for aktiv linse lufting funksjoner ++Stort allergivennlig ansikt skum ++Slitesterk silikon-belagt stropp ++Ansiktsmaske for absolutt beskyttelse

220844-2917-258

225113-3606-235

VEIL. 599,-

VEIL. 599,-

Tangent Blå/orange | NL-45 linse

Tether grønn | NL-45 linse

220844-2920-258

225113-3592-043

VEIL. 599,-

220844-2918-258 VEIL.

225113-3596-235

599,-

VEIL. 599,-

Grid lock Svart/hvit | NL-45 linse

Tether rød | NL-45 linse

75

VEIL. 599,-

Grid lock hvit | Klar linse

Smash hvit | NL-45 linse


SCOTT RecoilXi Pro Snow Cross

SCOTT RecoilXi Snow Cross

225113

220845

leveres med ansiktmaske

220845-0001-235

VEIL. 499,-

220846-008-229

Svart | Klar linse

Basert på Scotts legendariske 80-serien goggles, Scotts RecoilXi Pro leveres med fargerik grafikk for yngre publikum og ensfarget for de som ønsker mer nøytral look Linse teknolgi ++Scott TruView dobbel linse ++100 % UV-beskyttelse ++NoFog anti-dugg linse behandling ++ACS Air Control System for aktiv linse lufting

VEIL. 399,-

Hvit | Sky blå

Basert på Scotts legendariske 80-serien goggles, Scotts RecoilXi Pro leveres ensfarget for de som ønsker mer nøytral look Linse teknolgi ++Scott TruView dobbel linse ++100 % UV-beskyttelse ++NoFog anti-dugg linse behandling 220845-0002-030 VEIL.

funksjoner ++Stort allergivennlige ansikt skum ++Slitesterk silikon-belagt stropp

499,-

Hvit | Sky blå linse

220846-001-005

VEIL. 399,-

Svart | Gul linse

funksjoner ++Stort allergivennlig ansikt skum ++Slitesterk silikon-belagt stropp ++Ansiktsmaske for absolutt beskyttelse

220846-001-006 Svart | Klar linse

76

VEIL. 399,-


SCOTT 83X Safari Facemask

SCOTT Thermamax

218166

218166-0001-029

220843

220843-0002-030 VEIL.

VEIL. 599,-

Snøscooter brille egnet for de uten hjelm eller med halvhjelm, stor ansiktsmaske.

OTG brille med redusert ventilasjon, big face foam, noseguard, blått dobbelt glass.

Linse teknologi ++Dobbel TruView blå linse ++100% UV beskyttelse ++Anti-dugg ++God ventilasjon takket være ACS (Air Control System)

Linse TEknologi ++100% UV beskyttelse ++NoFogTM anti-dugg linse behandling ++Scott TruView dobbel linse

funksjoner ++Touring snøscooter brillen. ++83X Safari med ansiktsmaske har et stort ansikts skum mot vind og kulde

218166-0001-030

899,-

Hvit | Sky blå linse

Svart | Gul linse

funksjoner ++Stort allergivennelig ansikts-skum ++Slitesterk silikon belagt stropp ++Neopren ansiktsmaske for maksimal beskyttelse

VEIL. 599,-

Svart | Sky blå linse

77

220843-0001-030 Svart | klar linse

VEIL. 899,-


SCOTT 87 OTG Snow Cross

SCOTT 89Si Snow Cross

220847

220847-0001-043

220848/220849

NYHET

220849-3608-030 VEIL.

VEIL. 599,-

499,-

Tangent rød/gul

Svart | klar linse

Snøscooter brille for «brillebrukere», dobbelt klart ventilert glass og stort ansiktsskum.

Barnebrille med dobbelt glass og silikonbelagt stropp for å sitte godt på hjelmen.

LINSE TEKNOLOGI ++ACS - Air Control System for aktiv ventilering ++100 % UV beskyttelse ++NoFog anti-dugg linse behandling ++Scott TruView dobbel linse

LiNSe TEknologi ++100% UV beskyttelse ++NoFogTM anti-dugg linse behandling ++Scott TruView dobbel linse funksjoner ++Slitesterk silikonbelagt stropp ++Montert noseguard for optimal beskyttelse

funksjoner ++Stort allergivennlig ansikt skum ++Slitesterk silikon-belagt stropp

220848-2919-030

220849-0001-030 Svart | Sky linse

78

VEIL. 499,-

Vice svart | sky linse

VEIL. 299,-


Linse teknologi reserve linser

linse konstruksjon

HUSTLE TYRANT

80 SERIES RECOIL

DOBBEL

ACS

218817

218818

HUSTLE TYRANT

LINSE FARGE

80 SERIES RECOIL

VOLTAGE SERIES

DOBBEL

ACS

DOBBEL

205190

224007

205183

DOBBEL LINSER En dobbel linse er konstruert for å skille den varme luften inne i brillen fra den kjølige luften på utsiden. Alle dobbel linser har Scott No-Fog ™ Linse belegg, laget i polykarbonat for å beskytte mot sprut/slag og gi 100 % UV-beskyttelse. Doble linser inkluderer ikke tear-off pinner.

Klar

Gul

Blå

ACS LINSER

Amplifier rosa

Samme som dobbel linse, men med Scott ACS ventilasjonshull i linsen for å ytterligere reduksjon av dugg.

Snø Peach

Grå

NL-45

Light Amp sølv krom

79


FARGE ALTERNATIVER PÅ LINSER

KLAR

Passende for alle vær typer. Lys filtrerings kategori 0

GULT

Filtrerings kategori: 0 Lys gjennomtrengning: 90%

SnØ Peach

Orange farget linse som gir bedre dybdesyn i flatt lys og lett overskyet vær. Lys filtrerings kategori 2 Filtrerings kategori: 2 Lys gjennomtrengning: 32%

BLÅTT

Forsterker kontraster under veldig dårlig lysforhold.. Lys filtrerings kategori 1 Filtrerings kategori: 1 Lys gjennomtrengning: 71%

GRÅ

Forsterker kontraster under dårlig til middels lysforhold. Lys filtrerings kategori 1

AMPLIFIER ROSA

Filtrerings kategori: 1 Lys gjennomtrengning: 53%

NL-45/40

Reduserer skinn under skarpe lysforhold. Lys filtrerings kategori 1

Filtrerings kategori: 1 Lys gjennomtrengning: 49%

Allsidig linse, som gir veldig god kontrast selv under veldig dårlig lysforhold. Lys filtrerings kategori 1 Filtrerings kategori: 1 Lys gjennomtrengning: 45%

80

Forsterker kontraster fra skarpt lys til dårlige lysforhold. Lys filtrerings kategori 1 Filtrerings kategori: 1 Lys gjennomtrengning: 47%

Light Amp SØLV KROM

God allround linse for alt fra solskinn til lett overskyete dager.. Lys filtrerings kategori 2 Filtrerings kategori: 20 Lys gjennomtrengning: 20%


81


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

BESKYTTELSE

Se mer om beskyttelse p책 scott-sports.com

82


Scott pursuit 450 sikkerhetsjakke 217646

Scott pursuit 250 SIKKERHETSJAKKE

Scott COMMANDER BODY ARMOR

220865

VEIL. 1 999,-

450 jakken er differensiert fra 250 jakken, ved at ryggplaten har ett sikkerhetsnivå høyere på ryggplata (nivå 2 CE 1621-2) og har avtakbare ermer og ryggskinne.

NYHET

221210

VEIL. 1 599,-

217646-017

-037 -038 -039

220865-1042

-015

Svart/rød

S/M L/XL XXL

Svart/rød

S/M L/XL XXL

++Avtagbar underarmer og ryggplate ++Justerbar albue / underarms beskyttelse ++Justerbar skulderbredde ++Korsryggsjustering ++CE godkjent STØRRELSE S/M, L/XL, XXL

FUNKSJONER ++Full overkroppsbeskyttelse for komplett beskyttelse ++Glidelås åpning på siden ++Justerbar albue / underarms beskyttelse ++Justerbar skulderbredde ++Korsryggsjustering ++Finnes i 3 størrelser ++CE godkjent

STØRRELSE S/M, L/XL, XXL

VEIL. 1 599,-

-016 -010

MATERIALE ++Leddet og støt absorberende skall ++Kombinasjon av innovativt støtabsorberende skum ++Pustende mesh ++Justerbar midje stropper og ratchet lukking CE STANDARD CE EN 1621-2 nivå 1 (bak) CE EN 14021 (bryst)

FUNKSJONER ++Scott Pursuit Jacket beskyttelsesjakke ++Full overkroppsbeskyttelse for komplett beskyttelse ++Glidlås åpning

221210-0002

-015

-016

Hvit

S/M

M/L L/XXL

FUNKSJONER ++Patentsøkt ++Nyskapende leddet rygg beskytter system spesielt utformet for Leatt nakkekrager ++Fleksibel og ergonomisk med 5-panelers bryst beskytter ++Justerbare skulder remmer med smart borrelås lukking ++Ventilert indre mesh ++Justerbar midjebelte med ratchet lukkesystem ++Tilpasset for å stroppe fast nakkekragen ++Nakkekrage Integrasjon STØRRELSE S/M, M/L, L/XL VEIL. 1 599,-

83

-017

221210-0001

-015

-016

Svart

S/M

M/L L/XXL

-017


NYHET

Scott SOFT-CR II RYGGBESKYTTER

Scott JR COMMANDER BODY ARMOR

225599

225595

VEIL. 1 299,225599-0001 Svart

FUNKSJONER ++D3O beskyttelsesmateriale ++Avtagbar d3o ryggebskyttelse ++Pustende mesh bak-panel ++Avtagbare og justerbare skulderstropper ++Justerbart brystbelte, og elastisk hoftebelte ++CE EN 1621-2 (back) Standard ++D3O er et patentert materiale med intelligente molekyler ++Disse er i flyt når du beveger deg, men låses ved støt for å absorbere energi og beskytte deg

M

L

220413

VEIL. 799,-

VEIL. 1 499,-

-007 -008 -009

225595-0001

XL

++Kan brukes til motorsykkel, AtV,snøscooter, ski, snowboard, sykkel og andre action aktiviteter STØRRELSE M-XL

Scott jr SOFT-CR RYGGBESKYTTER

Svart

MATERIALE ++Leddet og støt absorberende skall ++Kombinasjon av innovativt støtabsorberende skum ++Pustende mesh ++Justerbar midje stropper og ratchet lukking CE STANDARD CE EN 1621-2 nivå 1 (bak) CE EN 14021 (bryst)

84

XS

S

FUNKSJONER ++Patentsøkt ++Nyskapende leddet rygg beskytter system spesielt utformet for Leatt nakkekrager ++Fleksibel og ergonomisk med 5-panelers bryst beskytter ++Justerbare skulder remmer med smart borrelås lukking ++Ventilert indre mesh ++Justerbar midjebelte med ratchet lukkesystem ++Tilpasset for å stroppe fast nakkekragen ++Nakkekrage Integrasjon STØRRELSE XS-S

220413-0001

-005 -006

FUNKSJONER ++Laget i D3OTM intelligent beskyttelses materiale ++Avtagbar D3OTM ryggbeskyttelse ++Pustende mesh ryggpanel ++Avtagbare og justerbare skulderstropper ++Justerbart brystbelte og elastisk hoftebelte ++D3OTM er et patentert materiale med intelligente molekyler ++Disse er i flyt når du beveger deg, men låses ved støt for å absorbere energi og beskytter deg

STØRRELSE XXS/XS, XS/S

-013

-014

XXS/XS

XS/S


Scott MX KNEEGUARD

reservedeler Scott nakkekrager (modell år 2012, 2013) Nakkekrager Scott

217775

Størrelse

250 S

M

SAP Code Brace

VEIL. 299,-

Carbon Pro

S

M

223736

223737

S

M 223738

Spacing Pin 0mm

224025 Spacing Pin Brace 250/450black 0

224037 Spacing Pin Brace Carbon Pro black 0

Spacing Pin 10mm

224025 Spacing Pin Brace 250/450 black 10

224037 Spacing Pin Brace Carbon Pro black 10

Spacing Pin 20mm

224025 Spacing Pin Brace 250/450 black 20

224037 Spacing Pin Brace Carbon Pro black 20

Spacing Pin 30mm

224025 Spacing Pin Brace 250/450 black 30

224037 Spacing Pin Brace Carbon Pro black 30

Spacing Pin 40mm

not avail.

not avail.

Thoracic/Scapula Pack

217775-001

450

Back Brace Pack

-000

224026 Thoracic Set Brace 250 black 1size

224028 Back Brace Set 250 black S

224028 Back Brace Set 250 black M

224027 Thoracic Set Brace 450 white 1size 224028 Back Brace Set 450 white S

224028 Back Brace Set 450 white M

224038 Thoracic Set Brace Carbon Pro carbon 1size 224039 Back Brace Set Carbon Pro carbon S

224039 Back Brace Set Carbon Pro carbon M

ONE SIZE

FUNKSJONER ++Materiale: Plastikk, bio foam ++Beveglighet i kneleddet ++3 komfortable stropper ++CE godkjent EVA skum

STØRRELSE ONE SIZE VOKSEN

Hinge Pack

Padding Set

Wedge Pack

Strap Pack

85

224030 Hinge Set Brace 250 black/red 1size 224032 Padding Set Brace 250 black/grey S

224032 Padding Set Brace 250 black/grey M

not avail.

224035 Strap Set Brace 250 black S

224035 Strap Set Brace 250 black M

224030 Hinge Set Brace 450/Bike black/ red 1size 224033 Padding Set Brace 450 black/grey S

224033 Padding Set Brace 450 black/grey M

not avail.

224036 Strap Set Brace 450 clear S

224036 Strap Set Brace 450 clear M

224040 Hinge Set Brace Carbon Pro black/red 1size 224041 Padding Set Brace Carbon Pro black/ grey S

224041 Padding Set Brace Carbon Pro black/ grey M

224042 Wegde Set Brace Carbon Pro black 1size 224043 Strap Set Brace Carbon Pro clear S

224043 Strap Set Brace Carbon Pro clear M


Scott carbon pro nAKKEKRAGE

Scott 450 NAKKEKRAGE

223738

Scott 250 nakkekrage

223737

223736

oppbevaringsbag inludert

VEIL. 5 999,-

NYHET Scott Neck brace Carbon Pro er toppmodellen innen nakkekrager. Carbon Pro har ett ventilert karbonfiber chassis med en re-designet Skum padding. Carbon Pro er den letteste, best ventilerte og, mest komfortable nakkekragen noensinne produsert.

FUNKSJONER ++Kevlar forsterket Carbon fiber chassie ++Ny form, lavere profil på padding for bedret bevegelighet ++Den Scott nakkekragen som gir mest bevegelighet ++Nytt lettvekts skum padding som er festet uten bruk av velcro ++CE godkjent ++Aternative Load Path technology, utviklet av Leatt ++Kompatibel med alle helhjelmer ++Ryggstøtten er konstruert for å knekke ved en gitt belastning ++Det er ekstra rom over kragebeinet for å beskytte det skjøreste beinet i kroppen, mot skader fra

223738-3045 Carbon/Grå

-006 -007 S

M

hjelm og nakkekrage ++2 fjærbelastede rød anodiserte CNC aluminiums hengsler ++Den skarpe rød fargen indikerer åpne/ lukke mekanismen for helsepersonell ved ulykker ++Passer de fleste beskyttelses jakker ++Kommer med selesystem med hurtig spenner ++Justerbar. Alle deler og verktøy for tilpasning kommer i pakken ++Den letteste Scott nakkekragen med vekt 550 gram +-50 gram ++Egen transport/ oppbevarings bag inkludert STØRRELSE S, M

VEIL. 3 499,223737-1035

NYHET

Hvit/Svart

S

FUNKSJONER ++Ny form, lavere profil på padding for bedret bevegelighet ++Den Scott nakkekragen med flest justerings muligheter for optimal passform ++CE godkjent ++Aternative Load Path technology, utviklet av Leatt ++Kompatibel med alle helhjelmer ++Ryggstøtta er konstruert for å knekke ved en gitt belastning ++Det er ekstra rom over kragebeinet for å beskytte det skjøreste beinet i kroppen, mot skader fra hjelm og nakkekrage ++2 fjærbelastede rød anodiserte CNC aluminiums hengsler. Den skarpe røde fargen indikerer åpne/

STØRRELSE S, M

86

223736-1019

M

lukke mekanismen for helsepersonell ved ulykker. ++Passer de fleste beskyttelses jakker ++Kommer med selesystem med hurtig spenner ++Justerbar. Alle deler og verktøy for tilpasning kommer i pakken. ++790 gram +-50 gram

Scott 450 nakkekragen er off-road krage med premium passform takket være justerbar front og bak støtte. Polykarbonat konstruksjon og Biofoam padding med TPR logoer gir både premium sikkerhet og bra utseende!

VEIL. 2 399,-

-006 -007

Grå/Svart

Scott 250 nakkekragen er en prisgunstig premium offroad beskyttelses krage. Glassfiberarmert polyamid konstruksjon og Biofoam polstring med fast fram og bakdel.

FUNKSJONER ++CE godkjent ++Aternative Load Path technology, utviklet av Leatt ++Kompatibel med alle helhjelmer ++Ryggstøtta er konstruert for å knekke ved en gitt belastning ++Det er ekstra rom over kragebeinet for å beskytte det skjøreste beinet i kroppen, mot skader fra hjelm og nakkekrage ++2 fjærbelastede rød

-006 -007 S

M

anodiserte CNC aluminiums hengsler. Den skarpe røde fargen indikerer åpne/ lukke mekanismen for helsepersonell ved ulykker. ++Passer de fleste beskyttelses jakker ++Kommer med selesystem med hurtig spenner ++Justerbar. Alle deler og verktøy for tilpasning kommer i pakken ++850 gram +-50 gram STØRRELSE S, M


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

SEKKER

87


NYHET RYGGSEKK SCOTT AIR 30 RAS Vi har gleden av å presentere AIR 30 RAS, en multifunksjonell ryggsekk med skredsikrings «airbag». I samarbeid med Snowpulse, er Scott stolte av å tilby AIR 30 RAS med integrert airbag. Dette er det beste innen snøskred sikkerhet og kan meget vel redde livet ditt!

RAS (Removable Airbag System) Med en vekt på bare 1,4 kg, er det utagbare Airbag Systemet både lett og kompakt. Systemet kan demonteres og installeres på nytt med letthet i den dedikerte lommen øverst i sekken. Det er også enkelt og rimelig gjenbrukt, krever bare utskifting av gass patronen som blåser opp bagen.

SIKKERHET Airbagens utløsermekanisme er integrert i skulderstroppen for enkel tilgang, men enkel å skjule for å unngå tilfeldig utløsning. Sikkerhets spenner laget av sterk aluminium på bryststropp og midje belte gir en tettsittende passform og garanterer at RAS ryggsekken sitter på plass i tilfelle av et skred.

LOMME FOR ANNET SKREDUTSTYR I tilfelle skred har Air 30 RAS ei egen lomme for søkestang og spade.

88


Scott Air 30 RAS

scott flake pro

224284

220213

NYHET

VEIL. 4 200,-

VEIL. 2 199,-

VEIL. 1 199,-

VEIL. 1 199,-

VEIL. 999,-

VEIL. 999,-

224284-CO2

224284-RAS

224284-1010

220213-1350-001

220213-1034-001

220214-1415

220214-1350

GASSPATRON

AIRBAG SYSTEM

SEKK: Rød/grå

Svart/Lime

Blå/Svart

Orange/Blå

Svart/Lime

komfort ++Preshaped skulderstropper ++Ergonomisk preshaped rygg med polstring

VOLUM 30L

220214

VEIL. 1 000,-

Materiale 840D polyester 420D polyester Hypalon

vekt 1.2kg

Scott Flake

funksjoner ++Snowpulse airbag system kompatibel ++Enhånds betjente sikkerhets spenner på brystreim og midjebelte ++Sikkerhets spenner av sterk aluminium ++Ergonomisk formet ryggplate ++Preshaped midje belte med utstyrs løkker ++Justerbare bærestropper for ski etc ++Isøks løkke ++Separat rom for skred utstyr ++Opplegg for drikke system med slangen skjult i skulderreim

Materiale 600D polyester 420D polyester 210D polyester Hypalon

funksjoner ++Påkostet sekk for den som er ute etter det lille ekstra ++Glimrende freeride ryggsekk for snøscooter og alpint osv ++Ryggsekken har bra med lommer, paddede skuldrestropper og midjebelte

vekt 1.150kg VOLUM 30L

++For at system skal bli komplett må det kjøpes airbag system og gasspatron i tillegg til sekken.

89

Materiale 600D Polyester 420D Polyester 210D Polyester Hypalon vekt 0.84kg VOLUM 18L

funksjoner ++Formede skulderstropper ++Anatomisk formet rygg med polstring og ventilerende mesh ++Enhånds aluminium hoftebelte spenne ++Egen lomme for skredutstyr som spade og søkestang ++Goggle lomme ++Avtagbart hoftebelte ++Fløyte


Scott Rescue Pack

Scott Roamer

223997

221193

NYHET

Materiale Aluminum WEkt 0.82kg

Scott Radiator Waterbag 217738

VEIL. 999,-

VEIL. 599,-

VEIL. 549,-

223997-0000-223

221193-1007-222

217738-014-000

No size

Svart/hvit

Svart

funksjoner ++620g spade ++Probe med 2.40M lengde og 200g vekt ++Sett med spade og søkestang

funksjoner ++Rom for drikkeblære ++Stort hovedrom ++Rom for MP3/Mobil etc ++Hoftebelte

Drikke sekk med 10 liter volum inkludert 2 liters drikkeblære

vEkt 0,42 kg VOLUM 10L størrelse 20x18x13cm

90

Drikkesekk med 2l drikkeblære og plass verktøy mm.

funksjoner ++Hovedrom for Scott drikkeblære ++Ergonomisk formet rygg med padding og ventilerende mesh ++En sentral lomme på utsiden med plass til lommebok, nøkler og kart ++Quantum Clip: en magnetisk som holder drikkeslangen på plass ++Ekstra lomme for verktøy ++Inkluderer 2l drikkeblære


HYDRO reservedeler

drikkepose sett

Surge Valve

205988

MATERIALe Thermopolyurethan

205990

VEIL. 349,-

VEIL. 99,-

205988-0000-452

205990-0000-223

vekt 0.19kg

produktinfo Munnstykke med easy flow ventil.

Volum 2L

vekt 0.01kg

Tube Connector Plug & Play

isolert drikkeslange ogbiteventil kit

205991

205989

Vekt 0.17kg

VEIL. 199,-

VEIL. 99,-

205989-001-001

205991-0000-99

vekt 0.02kg

Kobling mellom slange og drikkepose

Tube Brush 205992

VEIL. 159,205992-001-000

vekt 0.11kg

Børste til rengjøring av drikkeslangen 91


kjøre bagger

Scott Goggle bag

Scott Goggle bag Small

217739

Bag til oppbevaring av goggles og tillbehør. Plass til 5 briller.

materiale 420D Honey Comp Rip Stop and Polyester.

225568

Scott Goggle Pose Cleaner 217743

NYHET

VEIL. 399,-

VEIL. 349,-

VEIL. 85,-

217739-001-000

225568-2897-223

217743-001-000

Svart

Svart/lime grønn

Svart

funksjoner ++Hovedrom med avdelte rom for 5 briller ++Plass til linser/glass i «veggene» ++Diverse lommer for deler/ tilleggsutstyr som tearoff's, work film system etc ++Hardt ytterskall ++Størrelse 35x13x25cm

materiale ++420 D Honey Frame ++210 D Polyester

funksjoner ++Støpt beholder for 2 Goggles med RollOff system ++Egne lommer for ekstra linser

vekt 0.22kg volum 2 briller

92

materiale Lycra vEkt 0.04kg volum 1 brille

funksjoner ++Oppbevarings pose til goggles. Kan også brukes til å pusse av glassene


Scott Lens Case

Scott Hjelm Bag

217742

Til oppbevaring av linser til goggles.

materiale 420D Honey Comp Rip Stop and Polyester.

Scott støvelBag

217741

217740

VEIL. 199,-

VEIL. 399,-

VEIL. 399,-

217742-001-000

217741-001-000

217740-001-000

Svart

Svart

Svart

funksjoner ++Plass for 6 linser/Glass ++Myk padding

funksjoner ++Vattert hjelm bag ++Neoprene innlegg for størrelse tilpasning ++Ventilerende mesh vindu ++Bærehåndtak

Hjelm bag tillpasset MX hjelmer.

materiale 420D Honey Comp Rip Stop, polyester 600D, mesh and diamond rip stop.

93

Støvelbag som egner seg for MX-, scooter-, alpin- eller snowboardstøvler.

materiale 420D Honey Comp Rip Stop, mesh and diamond rip stop.

funksjoner ++Hovedrom med ventilerende mesh ++Front panelet åpnes ned til bunnen ++Skulderstropp ++Sterk, RipStop nylon ++Mesh lommer på utsiden ++For 1 par støvler


Scott Gear Duffle

Scott Gear Duffle large

221194

vEkt 3,8 kg VOLUM 140L størrelse 45x85x40cm

216584

Scott Gear Duffle medium 216585

VEIL. 1 799,-

VEIL. 1 999,-

VEIL. 999,-

221194-1007-001

216584-016-000

216585-016-000

Svart/Hvit

Svart/Orange

Svart/orange

funksjoner ++Teleskop håndtak ++Utskiftbare «skateboard» hjul ++Polstret støvelrom ++Polstret hjelmrom ++Ventilerte sidelommer ++Stort hovedrom ++Topp lommer med glidelås ++Utvendige sidelommer ++Fotmatte

funksjoner ++Utskiftbare skateboard-hjul ++Paddede lomer for hjelm og goggles ++Ventilasjons hull ++Paddede sidevegger ++Diamond Ripstop forsterket gulv ++Hovedrom med mesh-avdelere ++Innebygget gulvmatte

Stor reise bag med hjul på hele 130 liter.

vEkt 3,6 kg VOLUM 130L størrelse L/B/H 84 cm/ 37 cm/ 41 cm

VEIL. 1 999,225574-2897-223 Svart/lime grønn

94

Duffel bag på 80 liter i kraftig polyester.

vEkt 1,2 kg VOLUM 80L størrelse L/B/H 68 cm/ 39 cm/ 30 cm

funksjoner ++Paddede indre lommer ++Ventilasjonshull ++Paddet skulder-reim ++Diamond Ripstop forsterket gulv ++Interne mesh lommer ++Paddede sidevegger


Scott wheel job

Scott wheel world bag

210919

Trillebag 40 liter med hjul. Perfekt som håndbagasje på fly

vEkt 3,44 kg VOLUM 40L størrelse L/B/H 50 cm/ 33 cm/ 25 cm

210917

Scott Travel carrier 210918

VEIL. 1 399,-

VEIL. 1 699,-

VEIL. 1 399,-

210919-001-000

210917-001-000

210918-001-000

Svart

Svart

Svart

funksjoner ++Konstruert i kraftig Polyester ++Teleskop håndtak ++Polstret utvendig flip opp lomme med glidelås ++Neoprene laptop lomme med hurtig koblings feste ++Lomme for lader og annen elektronikk ++Ripstop forsterket underdel ++Elastiske reimer innvendig for bedre organisering ++Mesh skillevegg i hovedrommet ++Polstring i sidevegger ++Utskiftbare skateboard hjul ++Mål etter IATA stadarden for kabinbagasje for fly

funksjoner ++Konstruert i kraftig Polyester ++Teleskop håndtak ++Topp lomme med glidelås for rask tilgang til dokumenter etc. ++Ripstop forsterket underdel ++Elastiske reimer innvendig for bedre organisering av tøyet ++Mesh skillevegg i hovedrommet ++Polstring i sidevegger ++Utskiftbare skateboard hjul

Stor reisebag på 100 liter med hjul. Utdragbart håndtak.

vEkt 4,46 kg VOLUM 100L størrelse L/B/H 79 cm/ 49 cm/ 30 cm

95

Reise bag på 60 liter med hjul.

vEkt 3,56 kg VOLUM 60L størrelse L/B/H 60 cm/ 37 cm/ 26 cm

funksjoner ++Konstruert i kraftig Polyester ++Teleskop håndtak ++Topp lomme med glidelås for rask tilgang til dokumenter etc. ++Ripstop forsterket underdel. ++Elastiske reimer innvendig for bedre organisering ++Mesh skillevegg i hovedrommet ++Padding i sidevegger ++Utskiftbare skateboard hjul


Scott urban 28 ryggsekk 216587

VOLUM 28L

96

210928

VEIL. 699,-

VEIL. 499,-

216587-001-000

210928-014-000

Svart/Oransje

Svart/Gr책

funksjoner ++Side- og frontlommer ++Justerbar bryststropp ++Paddet laptom rom ++Paddet rygg ++Hodetelefon tilgang i lomme ++Utvendig skateboard/jakke stropper

28 liters sekk med mange finesser. Velegnet som jobb/ skolesekk

Scott metropole ryggsekk

20 liter sekk velegnet som jobb/ skolesekk m/MP3 lomme .

VOLUM 20L

funksjoner ++Sidelommer ++MP3 lomme med kabelport ++Justerbar bryststropp ++Lett paddet rygg ++Utvendig skateboard/ jakkestropp ++Ergonomiske skulderstropper


Scott sub 20 ryggsekk

Scott sub 24 ryggsekk

216590

216589

24 liters sekk velegnet som jobb/ skolesekk med egen MP3 lomme.

VOLUM 24L

Scott sub 18 ryggsekk 216591

VEIL. 499,-

VEIL. 399,-

VEIL. 299,-

216589-001-000

216590-001-000

216591-001-000

Svart/Grå

Svart/Tarzan

Svart

funksjoner ++Paddet rygg ++Eget rom for laptop ++Utvendig lommer i front og på siden med glidelås ++Utvendige mesh sidelommer ++MP3 lomme mer kabelport ++Utvendig stropper for å feste skateboard/jakke etc.

funksjoner ++Paddet rygg ++Frontlomme med glidelås ++MP3 lomme med kableport ++Utvendig stropper for å feste skateboard/jakke etc.

20 liters sekk velegnet som jobb/ skolesekk med egen MP3 lomme.

VOLUM 20L

97

18 liters sekk velegnet som jobb/skolesekk etc.

VOLUM 18L

funksjoner ++Paddet rygg ++Frontlomme med glidelås ++Mesh lommer i front og på sidene


Scott six days hip-belt

Scott pe i ryggsekk

++

216588

Liten ryggsekk på 7,5 liter med flere glidelås lommer.

VOLUM 7,5L

Scott pit lane hip-belt

217735

217737

VEIL. 399,-

VEIL. 499,-

VEIL. 349,-

216588-081-000

217735-001-000

217737-001-000

Hvit

Svart

Svart

funksjoner ++Frontlomme med glidelås ++Liten sidelomme med glidelås ++Bærestropp som kan stues vekk ++Padded rygg

funksjoner ++Belte med borrelås lukking på innsiden, kompresjons stropper med spenner på utsiden ++En stor midt-lomme med flere rom og en rull-ut verktøy matte ++To sidelommer med glidelås ++Neopren lokk, og glidelås beskyttet mot vann og gjørme

Verktøybelte.

98

Plass til goggles, linser, verktøy, deler og drikke.

funksjoner ++Belte med borrelås lukking på innsiden, kompresjons stropper med spenner på utsiden ++En midt-lomme for goggles og linser, og/eller reservedeler i tillegg til en lomme med lukking for verktøy ++Flaskeholder på den ene siden, og på den andre siden en boks-lomme


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

LUER

99


universal

SCOTT crestone

SCOTT corpo 12

224481

224481-3204-222

VEIL. 199,-

VEIL. 199,-

224481-3203-222

Ink grå/hvit

materiale 100% Acrylic

VEIL. 199,-

Turkis/orange

224482-1007-222

224486-0011-222

VEIL. 249,-

224482-1007-222

VEIL. 199,-

224487-0036-222

224486-0003-222 Blå

VEIL. 199,-

Orange

materiale 100% Acrylic

VEIL. 199,-

224487-0011-222

egenskaper ++To lags akryl

VEIL. 199,-

224487-0003-222 Blå

Grå

100

VEIL. 249,-

egenskaper ++To lags akryl

224485-0002-222 Hvit

224487

egenskaper ++To lags akryl

VEIL. 199,-

VEIL. 249,-

Svart/hvit

Grå

Orange

materiale 100% Acrylic

SCOTT arial

224486

224486-0036-222

224485-0001-222 Svart

egenskaper ++To lags akryl

INK grå/orange

SCOTT one liner

materiale 100% Acrylic

VEIL. 249,-

Cobalt blå/grønn

egenskaper ++To lags akryl

224481-3198-222

224485

224482-3181

Lilla/blå

materiale 100% Akryl

SCOTT the mark

224482

VEIL. 199,-

VEIL. 249,-


damer

SCOTT the patchwork

SCOTT flapper 12

224490

224491

VEIL. 199,-

224490-3201-222

224491-3208-222

Teal grønn/orange

materiale 100% Akryl

VEIL. 249,-

Hvit/rosa

egenskaper ++Fleece bånd

materiale 70% akryl/ 30% ull

VEIL. 199,-

224490-3207-222 Hvit/burgunder rød

224491-3194-222

egenskaper ++To lags akryl

VEIL. 249,-

224491-1007-222

INK grå/grønn

VEIL. 249,-

Svart/hvit

barn

SCOTT flapper 12

SCOTT JR CORPO 12

224499

224501

224501-3173-222

VEIL. 199,-

Turkis/rød

Svart/hvit

VEIL. 199,-

224499-3205-222

INK grå/grønn

materiale 100% Akryl

224501-1007-222

224501-3194-222

egenskaper ++To lags akryl

VEIL. 199,-

224501-3202-222

VEIL. 249,-

Hvit/turkis

materiale 100% Akryl

egenskaper ++Fleece bånd

VEIL. 199,-

224499-3168-222

Grønn/hvit

Lilla

101

VEIL. 249,-


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

FRITIDSBKLEDNING

102


fritidsbekledning menn

SCOTT shuffle hettejakke 216776

scott EXTREME HETTEGENSER 216787

scott ABERDEEN SKJORTE 216779

VEIL. 999,216776-001 Svart

VEIL. 1 099,-

-003 -004 -005 -006 S

M

L

216779-008

XL

Svart plaid

VEIL. 999,216776-313 Brun

passform ++Normal funksjoner ++Meget behagelig Soft Shell jakke ++Håndvarmer lommer med glidelås

størrelse ++S-XXL

VEIL. 799,-

-005 -006 -007 L

XL

216787-003

XXL

Rød

funksjoner ++80% bomull/20% fleece ++Glidelås lommer ++Ribbestrikket linning og mansjetter ++Kontrast farge i hetta

M

størrelse ++S-XXL

L

XL

216779-008

XXL

Varor sun

passform ++Normal funksjoner ++100% Woven Cotton ++Lett foret «Canadaskjorte» i behagelig materiale.

103

S

M

L

VEIL. 1 099,-

-003 -004 -005 -006 -007 S

-003 -004 -005

størrelse ++S-L

-003 -004 -005 S

M

L


Scott whitecap hettegenser

Scott winddrift hettegenser

220169

Scott full zip hettegenser

220175

216800

VEIL. 799,216800-0063 -006 -007 -008 -009 Vapor

VEIL. 999,220169-0076 -007 Blå

M

-008 -009 L

XL

funksjoner ++Hettegenser med kenguru lomme og mansjett med tommelhull ++100% Polyester ++Kenguru lomme ++Ribbestrikket mansjett med tommelhull ++Normal passform

VEIL. 999,220169-0001 -007 Svart

størrelse ++M-XL

M

-008 -009 L

XL

VEIL. 799,220175-2761 Ink

-006 -007 S

M

-008 -009 L

XL

passform ++Normal

S

VEIL. 799,220175-0001 Svart

-006 -007 S

størrelse ++S-XL

M

-008 -009 L

XL

104

L

XL

VEIL. 799,-

VEIL. 799,-

216800-0001 -006 -007 -008 -009 -010

216800-0076 -006 -007 -008 -009

Svart

Cobalt

S

M

L

XL

passform ++Normal funksjoner ++Laget i CVC strikket fleece ++80% bomull / 20% Polyester ++Ribbestrikket lining og mansjetter ++Hånd-lommer

funksjoner ++Laget i CVC knit fleece ++80% bomull / 20% Polyester ++Kenguru lommer ++Ribbestrikk i live og mansjetter

M

XXL

størrelse ++S-XXL

S

M

L

XL


Scott halftone hettegenser

Scott schizite hettegenser

218850

VEIL. 699,-

218851

VEIL. 699,218850-1007 -006 -007 -008 -009

218851-0001

Turkis/ hvit

Svart/ grå

Svart

S

M

L

passform ++Normal funksjoner ++Laget i CVC strikket fleece ++80% bomull / 20% Polyester ++Ribbestrikket lining og mansjetter ++Hånd-lommer

XL

S

størrelse ++S-XL

M

L

XL

218853

VEIL. 699,-

218850-1660 -005 -006 -007 -008 -019 XS

Scott schizite caps

-006 -007 -008 -019 S

M

L

XL

passform ++Normal

VEIL. 699,-

218853-0001

-015

Blå

Svart

S/M L/XL

størrelse ++S-XL

funksjoner ++Laget i CVC strikket fleece. ++80% bomull / 20% Polyester. ++Ribbestrikket lining og mansjetter. ++Hånd-lommer.

105

VEIL. 299,-

218851-0003 -006 -007 -008 S

M

L

størrelse ++S/M - L/XL

-015


SCOTT METRIC T-SKJORTE

SCOTT CROSSBAR T-SKJORTE

216782

SCOTT IDENTITY T-SKJORTE

216957

218757

VEIL. 249,216957-029

-003 -006

Blå

VEIL. 249,216782-005 Gul

egenskaper ++100% bomull

-003 -004 -005 S

M

L

størrelse ++S-L

VEIL. 249,216957-081 Brun

S

M

L

XL

216957-008

XL

Hvit

S

M

L

Svart

XL

størrelse ++S-XL

egenskaper ++100% Bomull..

S

M

SCOTT PARADIGM T-SKJORTE

218754

VEIL. 249,218750-0001 -006 -007 -008 -009

218754-0001 -006 -007 -008 -009 -010

218754-0006 -006 -007 -008 -009

218755-2709

Hvit

Svart

Svart

Lime

Turkis/gul

egenskaper ++100% bomull passform ++Normal

L

XL

S

størrelse ++S-XL

M

L

XL

VEIL. 249,-

218755

VEIL. 249,M

S

XL

størrelse ++S-XL

218750-0002 -006 -007 -008 -009 S

L

passform ++Normal

SCOTT SCHIZITE T-SKJORTE

218750

218757-0001 -006 -007 -008 -009

-003 -004 -005 -006

passform ++Normal

SCOTT HALFTONE T-SKJORTE

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

-003 -004 -005 -006

egenskaper ++100% bomull

passform ++Normal

S

M

L

XL

XXL

egenskaper ++100% bomull

VEIL. 249,S

størrelse ++S-XL

passform ++Normal

M

L

VEIL. 249,-

XL

egenskaper ++100% bomull passform ++Normal

106

størrelse ++S-XL

-008 -009 L

XL


fritidsbekledning dame

SCOTT MOUNTAIN LIVING T-SKJORTE

SCOTT HOVER T-SKJORTE

219930

SCOTT EMERALD T-SKJORTE

220188

220190

VEIL. 249,220188-0078 -005 -007 -008 -009 Lavendel

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

219930-0037 -007 -008 -009

219930-0007 -006 -007 -008 -009 -010

Lime

Navy

M

egenskaper ++100% Bomull.. passform ++Normal

L

XL

S

M

størrelse ++S-XXL

L

XL

XXL

XS

M

L

XL

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

220188-2739 -005 -007 -008 -009

220188-2766 -006 -007 -008 -009

220190-2766 -005 -006 -007 -008 -009

220190-2739 -005 -006 -007 -008 -009

Blå atoll

Lime punch

Lime punch

Blå atoll

XS

M

L

XL

egenskaper ++100% bomull ++Trykk inspirert av Scott’s Lola ski

S

M

L

XL

størrelse ++XS-XL

XS

S

M

L

XL

egenskaper ++100% bomull ++Trykk inspirert av Scott’s maya ski.

SCOTT HALFTONE T-SKJORTE

XS

S

M

L

størrelse ++XS-XL

SCOTT DEEPFREEZE HETTEGENSER

218758

220185

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

VEIL. 999,-

VEIL. 999,-

218758-0001 -006 -007 -008

218758-0025 -006 -007 -008 -009

220185-0365 -007 -008 -009

220185-0401 -007 -008 -009

Svart

Lilla

Velvet

Hot pink

S

M

L

egenskaper ++100% Bomull

S

størrelse ++S-XL

passform ++Normal 107

M

L

XL

M

L

XL

egenskaper ++CVC Strikket fleece ++80% bomull / 20% Polyester ++Ribbestrikket lining og mansjetter med tommelhull.

M

++Kenguru lommer størrelse ++S-XL

L

XL

XL


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

HMK

108


HMK er en amerikansk produsent av snøscooter bekledning, sko og tilbehør. Med fokus på slitestyrke og kvalitet. Mest kjent er kanskje HMK for sine unike «Team» sko, sko som har redefinert hvordan en scootersko kan og bør være.

109


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

BEKLEDNING

110


snøscooterbekledning TEKNOLOGI CORDURA® stoff er slitesterkt stoff med eksepsjonell styrke-vekt-forhold. Produkter laget med Cordura ® stoffer har økt slitasje og slitestyrke, og lang holdbarhet. Cordura ® stoff er laget for å brukes, og bringer med seg arven av Cordura ® merkevare som har vist slitestyrke i mange av verdens tøffeste miljøer i over tretti år.

XR er vår eksklusive vanntette membran. XR membran er ett mikroporøst belegg som lamineres til yter stoffet for å lage pustende og vanntett tekstil. Membranen er i kombinasjon med holdbare skall tekstiler og isolasjons materialer med å lage ett plagg for bruk i kaldt vær.

generell info jakker ++XR vanntett/ vindtett membran ++Kritiske sømmer tapede ++Pit Zips / Ventilasjon ++Snø skjørt ++Nedre del justerbar med snor ++Innvendig Goggle lomme ++Napoleon lomme ++Hanske vennlig glidelåsdrager ++Vannavvisende YKK glidelåser ++Mykt fukttransporterende nettingfôr ++Fleecefôret krage og mansjetter, innvendige ++D Ring for dødmannsnor

generell info bukser ++XR vanntett/ vindtett membran ++Fullt tapede sømmer ++Boot Cut ++Ekstra isolert vanntett sete området ++YKK glidelåser ++Mykt fukttransporterende nettingfôr ++D Ring for dødmannsnor ++Snø gamasje ++Hånd og / eller Cargo lommer med glidelås

lommer, og storm klaff

111


BEKLEDNING HERRE

NYHET

NYHET

HMK maverick jakke

HMK maverick bib

HM7JMAV (STR)

HM7PMAVB (STR)

VEIL. 2 995,-

VEIL. 2 695,-

VEIL. 2 995,-

HM7JMAVO

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7JMAVB

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7PMAVB

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart/orange

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

FUNKSJONER ++Vindtett / Vanntett / Pustende ++Heavy Duty Cordura materiale ++Standard Jakke-funksjoner (se side 109). ++3-i-1 jakke med uttagbar destination mellomlagsjakke ++Vanntett glidelås hånd og bryst lommer ++Erme lomme for kort etc ++Avtakbar, formet hette ++Broderte logoer

FUNKSJONER ++Vindtett / Vanntett / Pustende ++Heavy Duty Cordura materiale ++Standard bukse-funksjoner (se s. 109). ++3-i-1 Pant med utagbar Destination isolerende bukse ++Full Bib med justerbare seler ++brodert logo

FARGE ++Orange og Svart størrelse ++XS-XXXL

112

FARGE ++Svart størrelse ++XS-XXXL


NYHET

NYHET

HMK throttle pullover

HMK throttle bukse

HM7JTHR (STR)

HM7PTHR (STR)

VEIL. 2 195,-

VEIL. 2 195,-

VEIL. 1 995,-

VEIL. 1 995,-

HM7JTHRW

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7JTHRO

XS

S

M

L

XL

XXL

HM7PTHRW

XS

S

M

L

XL

XXL

HM7PTHRO

XS

S

M

L

XL

XXL

Svart/hvit

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart/orange

XS

S

M

L

XL

XXL

Svart/hvit

XS

S

M

L

XL

XXL

Svart/orange

XS

S

M

L

XL

XXL

FUNKSJONER ++Vindtett / Vanntett / pustende ++Heavy Duty Cordura materiale ++Standard Jacket-funksjoner (se s. 109). ++Glidelås i håndlommer ++Lomme på ryggen ++Full lengde glidelås for ventilering eller for enklere av og på tagning ++Race spesifikk passform ++Broderte logoer

FUNKSJONER ++Vindtett / Vanntett / pustende ++Heavy Duty Cordura Materiale ++Standard bukse-funksjoner (se s. 109). ++Lår Ventilasjon ++Glidelås Cargo Lommer ++Race Spesifikk passform ++Broderte Logoer

FARGE ++Hvit/svart og Orange/hvit størrelse ++XS-XXXL

113

FARGE ++Hvit/svart og Orange/hvit størrelse ++XS-XXL


HMK OUTLAW JAKKE

HMK VOYAGER BIB

HM7JOUTB(STR)

HM7PVOYB(STR)

Ny lavere pris!

VEIL. 2 995,-

Ny lavere pris! Kraftig jakke i Cordura med uttagbar innerjakke. Denne HMK Outlaw Snøscooterjakken er et kupp. Designet for ytelse og komfort når du er på tur. Meget ettertraktet jakke for sitt design og unike allsidighet, Bygget for å tåle alt som kommer i veien. Ta av ytterlaget, og du får en fullverdig Tech Jacket.

VEIL. 2 395,-

HM7JOUTB

XS

S

M

L

XL

HM7PVOYB

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart

XS

S

M

L

XL

Svart

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Innføringen av Voyager-serien har fått folk til å snu hoder igjen. Grip kompass, kart og GPS, da dette utstyret er klart for enhver eventyrer. Klassiske linjer, forbedret ventilasjon og konstruert av kraftig Cordura®

FUNKSJONER ++Vanntett / vindtett / pustende Heavy Duty Cordura ® Jakke ++Tre i En jakke ++Avtakbar hette med stramme snor ++Brodert logo på ermer, rygg og front ++Refleks i sømmer, bryst, rygg og ermer FARGE ++Svart størrelse ++XS-XL

FUNKSJONER ++Vanntett / vindtett / pustende heavy duty cordura Bib ++Nylon airguard 500D Reissa belagt ++Cargo lomme på begge sider med reflekterende logo ++Full Bib med justerbare seler ++Snø gamasjer med hemper for støvlene ++Boot Cut på bukseben ++2 Frontlommer ++Full lengde ben glidelås for enkel av og på tagning ++Soft poly mesh fôr ++D ring for dødmannssnor ++Hanske vennlig glidelåsdrager ++YKK glidelåser FARGE ++Svart størrelse ++XS-XXXL

114


HMK STEALTH JAKKE

HMK STEALTH BUKSE

Ny lavere pris på BESTSELGEREN!

Ny lavere pris på BESTSELGEREN!

HM7JSTEBG(STR)

HM7PSTEB(STR)

BAK

BAK

VEIL. 2 495,-

Ny lavere pris på mestselgeren! Mykt ripstop ytterstoff og uttagbar innerjakke! Stealth jakkens elegante utseende trippel lagdelte poly rip stop nylon tilbyr den perfekte ytelse en 3 i 1 jakke kan gi. Stealth Jakken har blitt testet i de tøffeste terreng, med meget bra resultater og holdbarhet. Du vil definitivt merke varmen og allsidigheten i dette tidløse designet som vil vare i flere sesonger framover.

FUNKSJONER ++Vanntett / Vindtett Full Zip Softshell jakke ++Poly ripstop 50D 3lags laminert membran ++Tre i en jakke - kan brukes med foret zippet inn for maksimal varme, som et skall eller inner jakka som ett eget plagg ++Tapede glidelåser på brystlommer ++Tapede sømmer ++Vannavvisende glidelåser ++Pit zip lufting

VEIL. 1 795,-

HM7JSTEBG

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7PSTEB

XS

S

M

L

XL

XXL

Svart/Grå

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart

XS

S

M

L

XL

XXL

Bygd for å prestere. Denne buksen er laget av slitesterk poly rip stop nylon som har en god passform og elegant utseende. Buksen har uttagbart innerfor. Stealth buksen sikrer å holde deg komfortabel i alle typer vær. En bestselger når det kommer til allsidighet og stil.

++2 hånd lommer, 2 brystlommer ++Innvendige lommer på jakken og liner ++YKK glidelås foran ++Snøskjørt ++Avtakbar hette med snor ++Nedre del justerbar snor ++Hanske vennlig glidelåsdrager ++Fasong sydde armer ++Screened logo på ermene og rygg ++Soft poly 11:01 nettingfôr ++Utakbar liner (Hollofil 4,3 oz for kropp og termisk padding 4 oz til erme) Farge ++Svart

FUNKSJONER ++Vanntett / vindtett / pustende Softshell bukse. ++Cargo Lommer på begge sider med reflekterende mountain logoer ++Avtakbart Termisk innerfor ++Glidelås opp leggen for lufting og enkel tilgang til støvel FARGE ++Svart størrelse ++XS-XXL

størrelse ++XS-XXXL

115


HMK PEAK JAKKE

HMK peak bukse

HM7JPEAI-

HM7PPEAIB(STR)

Vann og vindbestandig bukse

Ny tøff jakke fra HMK.

VEIL. 2 795,-

VEIL. 2 795,-

VEIL. 2 195,-

HM7JPEAIBW

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7JPEAIEBW

XS

S

M

L

XL

XXL

HM7PPEAIB

XS

S

M

L

XL

XXL

Svart denim/hvit

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Electric blå/hvit

XS

S

M

L

XL

XXL

Svart

XS

S

M

L

XL

XXL

Ny tøff jakke fra HMK. Avtagbar hette, lett paddet med snølås og vind/ vanntett membran. Peak serien er bygget med funksjonalitet og stil for å matche alle førere. Peak jakka er meget bra teknisk, og den er slitesterk. Den er konstruert med soft shell materialer for å «flyte» med hver bevegelse. Samme features som Hustler jakke, men med tynt for og annen design.

Vann og vindbestandig bukse av laminert Soft Shell materiale. Lett paddet.

funksjoner ++Vindtett / Vanntett / pustende ++Dobbel glidelås i hånd lommer ++Laminert Soft Shell Material ++Doble brystlommer ++Magnet klaff lukking ++Avtagbar hette FARGE ++Grønn/hvit, Electric blå/hvit og Svart denim/ hvit.

størrelse ++XS-XXL

størrelse ++XS-XXXL

VEIL. 2 795,HM7JPEAIKGW

XS

S

M

L

XL

XXL

Grønn/hvit

XS

S

M

L

XL

XXL

funksjoner ++Vindtett / Vanntett / pustende ++Laminert Soft Shell materiale ++Ventilering på lår ++Vannavvisende glidelåer på lommer og ben ++Beskyttet glidelås på leggen for enkel av og påtagning. FARGE ++Svart

116


HMK ACTION JAKKE

HMK action bukse

Ny lavere pris.

Vann og vindbestandig bukse

HM7JACTB-

HM7PACTB(STR)

BAK

VEIL. 1 995,-

VEIL. 1 995,-

VEIL. 1 595,-

HM7JACTBO

XS

S

M

L

XL

XXL

HM7JACTBV

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7PACTB

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart/oransje

XS

S

M

L

XL

XXL

Oliven

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Ny lavere pris på en av våre mest populær scooter jakker i Cordura. Med rene linjer og alle funksjoner ligger denne jakken i toppsjiktet. Tradisjonellt design, målrettede funksjoner og vanntette utførelse. Den har en allsidighet som appellerer til de som både kjører på fjell og løyper. Dette originale HMK designet har blitt testet over tid, og ifølge mange, er dette en «mest igjen for pengene jakke»

Vann og vindbestandig bukse med høy rygg og seler.

funksjoner ++Vanntett / vindtett / pustende Heavy Duty Cordura® Jakke ++Tre i En jakke ++Avtagbar hette med stramme snor ++Brodert logo på ermer, rygg og front bryst FARGE ++Svart/oransje, Oliven og Blå.

Bukser med eller uten seler? Avgjørelser, avgjørelser, avgjørelser ... Her får du den beste buksen enten du vil ha med eller uten bukseseler. HMKs Action bukse kommer med avtagbar rygg, frontstykke og justerbare selerer.

størrelse ++XS-XXXL

funksjoner ++Vanntett / vindtett / pustende Heavy Duty Cordura® bukse ++Cargo lommer på begge sider med refleks i mountain logo ++Uttagbart innerfor ++Avtagbar rygg og seler med justering ++Glidelås til nedre del av leggen for lufting og enkel tilgang støvel FARGE ++Svart størrelse ++XS-XXXL

VEIL. 1 995,HM7JACTBB

XS

S

M

L

XL

Blå

XS

S

M

L

XL

117


HMK HUSTLER JAKKE

HMK HUSTLER bukse

HM7JHUS-

HM7PHUS-(STR)

Vann og vindbestandig bukse

VEIL. 2 395,-

VEIL. 2 395,-

VEIL. 1 995,-

VEIL. 1 995,-

HM7JHUSBO

XS

S

M

L

XL

XXL

HM7JHUSEB

XS

S

M

L

XL

XXL

HM7PHUSP

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7PHUSB

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Oransje

XS

S

M

L

XL

XXL

Electric blå

XS

S

M

L

XL

XXL

Koksgrå

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Tøff jakke fra HMK. Avtagbar hette,snølås og vind/ vanntett membran. Hustler serien er bygget med funksjonalitet og stil for å matche alle førere. Hustler jakka er meget bra teknisk, og den er slitesterk. Den er konstruert med soft shell materialer for å «flyte» med hver bevegelse.

Vann og vindbestandig bukse av laminert Soft Shell materiale.

funksjoner ++Vindtett / Vanntett / pustende ++Dobbel glidelås i hånd lommer ++Laminert Soft Shell Material ++Doble brystlommer ++Magnet klaff lukking ++Avtagbar hette FARGE ++Oransje, Electric blå og Plaid

Hustler serien er bygget med funksjonalitet og stil for å matche alle førere. Hustler buksa er meget bra teknisk, og den er slitesterk. Den er konstruert med soft shell materialer for å «flyte» med hver bevegelse.

funksjoner ++Vindtett / Vanntett / pustende ++Lår vents ++Laminert Soft Shell Material ++Magnetiske klaff lukking på cargo lommer ++Broderte Logoer FARGE ++Koksgrå og Svart størrelse ++XS-XXXL

størrelse ++XS-XXL

VEIL. 2 395,HM7JHUSP

XS

S

M

L

XL

XXL

Plaid

XS

S

M

L

XL

XXL

118


hmk voyager jakke HM7JVOY-

VEIL. 1 795,-

VEIL. 1 795,-

VEIL. 1 795,-

HM7JVOY2BG

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7JVOY2BR

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7JVOY2BW

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Grønn/svart

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Rød/svart

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Hvir/svart

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Scooter jakke for sportslig kjøring. I cordura med vind/ vann tett membran og snølås.

Innføringen av Voyager-serien har fått hoder til å snu igjen. Denne jakken er klar for enhver tur. Klassiske linjer, forbedret ventilasjon og konstruert i kraftig Cordura®. Jakken tilbyr det ultimate innen komfort, ytelse og stil ... nyt turen. funksjoner ++Vanntett / vindtett / pustende Heavy Duty Cordura® ++Dobbelt Inntak bryst ventilasjon ++Lommer ++Rygg ventil (I stedet for Pit Zip Ventilasjon.) ++Brodert logo på ermet og Front Bryst FARGE ++Hvit, Svart, Oliven, Svart/rød, Grønn/svart. størrelse ++XS-XXXL VEIL. 1 795,-

VEIL. 1 795,-

HM7JVOY2BV

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7JVOY2B

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Oliven/svart

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

119


HMK BANDIT JAKKE

HMK ONE PIECE SUIT

HM7JBANBO(STR)

hmk Pit coat

HM7SUITBG(STR)

Ny lavere pris!

HM7JPITB

Ny lavere pris!

Finnes også i orange

VEIL. 1 795,-

Klassisk Pullover i Cordura med reissa vanntett/vindtett membran. Stæsj lomme på magen og håndvarmer lomme på sidene. Glidelås i begge sider for lufting og enkel av og påtagning. Reflekser foran, bak og på ermene for god synlighet.

VEIL. 2 995,-

VEIL. 1 795,-

HM7JBANBO

S

M

L

XL

HM7SUITBG

XS

S

M

L

HM7JPITO

Oransje

S

M

L

XL

Svart

XS

S

M

L

Orange

FARGE ++Oransje størrelse ++S-XL

Ny lavere pris på kraftig scooterdress i Cordura! Heldress bygd for å beskytte deg fra de tøffeste miljøer. Denne heldressen beskytter deg fra uønsket eksponeringen under de lange, utfordrene led turer, frikjøring, eller i serk vind. Heldressen er perfekt for lange turer til fjerntliggende destinasjoner.

funksjoner ++Vanntett / vindtett / pustende Cordura ® One Piece Suit ++Pit Zip Venting ++Diamond vattert (8oz kropp/5oz armer) ++2 Hand Lommer

++2 brystlommer ++1 Innerlomme ++Napoleon lomme ++YKK ® Glidelåser ++Vannbestandige glidelåser ++Avtagbar hette med stramme snor ++Elastisk linning med justerbart belte ++Refleks på sømmer, ermene og ryggen FARGE ++Svart størrelse ++XS-XXXL

120

Det snør, det er vind, det er kaldt, og det er slik vi liker det. Bruk denne om du venter på at scooteren skal bli varm eller om du er ferdig med løp. Kast på deg denne overdimensjonerte varme jakka og hold varmen. Denne holder deg varm mellom heat på race eller om du bare trenger ekstra isolasjon.

funksjoner ++Vanntett / vindtett / pustende Full Zip Heavy Duty Cordura ® Pit Coat ++8oz (kroppen) og 6oz (ermet) Fylt Liner ++2 Oversized lommer å varme

M

XL

S/M X/XL

VEIL. 1 795,HM7JPITB Svart

M

XL

S/M X/XL

hendene i eller å ha verktøy i ++1 Oversized Inner lomme ++Avtagbar Hood stor nok til å passe over hjelmen ++Brodert HMK Logo på Front, Rygg, og Armer


HMK TECH HODDY

HMK TECH SHELL

HM7HDYB(STR)

HM7JTECBRN(STR)

Behagelig skall jakke

VEIL. 999,-

VEIL. 999,-

HM7HDYBT

XS

S

M

L

XL

XXL

HM7HDYBG

XS

S

M

L

XL

XXL

Brun

XS

S

M

L

XL

XXL

Svart

XS

S

M

L

XL

XXL

Tech Hoddy kan brukes som ren kjørejakke, som ekstra lag eller som fritidsjakke. Med medium vekt og trippel lag blir denne jakken vindtett og vanntett. Foret fleece i soft shell utførelse. Denne snøscooter jakken er ideell som et lagdelings stykke for de virkelig kalde dager, eller den perfekte jakke for de solfylte vår dager. Uansett om du bruker denne jakken som en kjørejakke eller som en fritidsjakke så er dette valget perfekt.

VEIL. 999,-

Bruk den som en kjørejakke eller hverdagsjakke. Dette er en perfekt jakke for helårsbruk. Lav vekt, vindtett, vanntett og med bra ventilasjon. Denne jakken fungerer bra som et lag inne i HMK snøscooterjakker. Den kan dras sammen med alle 3 i 1 jakkene til HMK.

FARGE ++Brun og svart størrelse ++XS-XL

HM7JTECBRN

XS

S

M

L

XL

XXL

Svart

XS

S

M

L

XL

XXL

funksjoner ++Vanntett / vindtett / pustende Full Zip Soft Shell jakke ++To glidelås lommer ++Pit Zip Ventilasjon ++HMK logo på forsiden og baksiden ++Justerbar snor i midje ++Valgfri oppgradering liner for alle 3 i 1 HMK Jakker FARGE ++Brun størrelse ++XS-XXL

++

121


BEKLEDNING DAME

HMK HUSTLER JAKKE

HMK hustler bukse

HM7JHUSW(STR)

HM7PHUSWB(STR)

VEIL. 2 395,-

VEIL. 2 395,-

HM7JHUSWV

XS

S

M

L

XL

HM7JHUSWEB

XS

S

M

L

XL

Oliven

XS

S

M

L

XL

Electric blå

XS

S

M

L

XL

Ny tøff jakke fra HMK. Avtagbar hette,snølås og vind/ vanntett membran. Hustler serien er bygget med funksjonalitet og stil for å matche alle førere. Hustler jakka er meget bra teknisk, og den er slitesterk. Konstruert med myke materialer.

VEIL. 1 995,-

Den nye Hustler serien er bygget med funksjonalitet og stil for å matche alle sjåfører. Hustler buksa er meget bra teknisk, og den er slitesterk. Den er konstruert med soft shell materialer for å "flyte" med hver bevegelse.

funksjoner ++Vindtett / Vanntett / pustende ++Dobbel glidelås i hånd lommer ++Laminert Soft Shell Materiale ++dobble brystlommer ++Magnet klaff lukking ++Avtagbar Hood FARGE ++Oliven, Electric blå og Plaid

HM7PHUSWB

XS

S

M

L

XL

Koksgrå

XS

S

M

L

XL

funksjoner ++Vindtett / Vanntett / pustende ++Lår ventilasjon ++Laminert Soft Shell Materiale ++Magnetiske klaff lukking på cargo lommer ++Broderte logoer FARGE ++Koksgrå størrelse ++XS-XL

størrelse ++XS-XL

VEIL. 2 395,HM7JHUSWP

XS

S

M

L

XL

Plaid

XS

S

M

L

XL

122


HMK voyager JAKKE

HMK ascent bukse

HM7JVOY2W(STR)

HM7PASCWB(STR)

VEIL. 1 795,-

VEIL. 1 795,-

HM7JVOY2WB

XS

S

M

L

XL

HM7JVOY2WBR

XS

S

M

L

XL

Svart

XS

S

M

L

XL

Rød

XS

S

M

L

XL

Scooter jakke for sportslig kjøring. I cordura med vind/ vann tett membran og snølås. Innføringen av Voyager-serien har fått hoder til å snu igjen. Denne jakken er klar for enhver tur. Klassiske linjer, forbedret ventilasjon og konstruert i kraftig Cordura®. Jakken tilbyr det ultimate innen komfort, ytelse og stil ... nyt turen.

VEIL. 1 495,-

Meget bra bukse i cordura stoff som takler alt slags vær. Ascent er en free-ride snøscooter bukse som er populær hos de fleste. Den har behagelig og funksjonell passform, med aggressiv styling. God ventilasjon.

funksjoner ++Vanntett / vindtett / pustende Heavy Duty Cordura® ++Dobbelt Inntak bryst ventilasjon ++Lommer ++Rygg utløpsåpninger (I stedet for Pit Zip ventilasjon) ++Brodert logo på ermet og front bryst FARGE ++Svart og rød størrelse ++XS-XL

HM7PASCWB

XS

S

M

L

XL

Svart

XS

S

M

L

XL

funksjoner ++Vanntette glidelåser ++Pit zip ventilasjon ++2 lommer, en brystlomme ++Innvendig lomme ++Napoleon lomme ++Snølås i bunn på jakke ++Strammesnor i bunn på jakke ++Refleks linjer ++Musikk lomme med hodetelefon tilgang ++Hanske venlige glidelåshemper ++Pre-buet arm ++Brodert logo på armer, rygg og front FARGE ++Svart størrelse ++XS-XL

123


BEKLEDNING BARN

HMK tech hoddy

HMK VOYGAER JAKKE

HM7HDYBP(STR)

HM7JVOY2Y(STR)

Vind og vannbestandig

BAK

VEIL. 999,-

Tech Hoddy kan brukes som ren kjørejakke, som ekstra lag eller som fritidsjakke. Med medium vekt og trippel lag blir denne jakken vindtett og vanntett. Foret fleece i soft shell utførelse. Denne snøscooter jakken er ideell som et lagdelings stykke for de virkelig kalde dager, eller den perfekte jakke for de solfylte vår dager. Uansett om du bruker denne jakken som en kjørejakke eller som en fritidsjakke så er dette valget perfekt.

VEIL. 1 495,-

VEIL. 1 495,-

HM7HDYBP

XS

S

M

L

XL

HM7JVOY2YBR

S

M

L

HM7JVOY2YB

S

M

L

Svart

XS

S

M

L

XL

Rød

S

M

L

Svart

S

M

L

Nyutviklet scooter jakke for sportslig kjøring. I cordura med vind/ vann tett membran og snølås.

FARGE ++Svart størrelse ++XS-XL

Innføringen av Voyager-serien har fått hoder til å snu igjen. Denne jakken er klar for enhver tur. Klassiske linjer, forbedret ventilasjon og konstruert i kraftig Cordura®. Jakken tilbyr det ultimate innen komfort, ytelse og stil ... nyt turen.

funksjoner ++Vanntett / vindtett / pustende Heavy Duty Cordura® ++Dobbelt Inntak bryst ventilasjon. ++Lommer ++Rygg utløpsåpninger (I stedet for Pit Zip Ventilasjon) Brodert logo på ermet og front bryst. FARGE ++Rød og svart størrelse ++JUNIOR: S-L

124


HMK ASCENT JAKKE

HMK ASCENT bukse

HM7JASCYBC(STR)

HM7PASCYB(STR)

VEIL. 1 295,-

Meget bra jakke i cordura stoff som takler alt slags vær. Ascent er en free-ride snøscooter jakke som er populær hos de fleste. Den har behagelig og funksjonell passform, med aggressiv styling. God ventilasjon.

VEIL. 1 195,-

HM7JASCYBC

S

M

L

HM7PASCYB

S

M

L

Svart/Camo

S

M

L

Svart

S

M

L

Barnebukse i cordura som sørger for å holde deg tørr på tur.

FUNKSJONER ++Vanntette glidelåser ++Pit zip ventilasjon ++2 lommer, en brystlomme ++Innvendig lomme ++Napoleon lomme ++Snølås i bunn på jakke ++Strammesnor i bunn på jakke ++Refleks linjer ++Musikk lomme med hodetelefon tilgang ++Hanske venlige glidelåshemper ++Pre-buet arm ++Brodert logo på armer, rygg og front FARGE ++Svart/Camo

Ascent er en free-ride snøscooter bukse som er populær hos de fleste. Den har behagelig og funksjonell passform, med aggressiv styling.

produktinfo ++Vanntette glidelåser ++Pit zip ventilasjon ++2 lommer, en brystlomme ++Innvendig lomme ++Napoleon lomme ++Snølås i bunn på jakke ++Strammesnor i bunn på jakke ++Refleks linjer ++Musikk lomme med hodetelefon tilgang Hanske venlige glidelåshemper ++Pre-buet arm ++Brodert logo på armer, rygg og front FARGE ++Svart størrelse ++JUNIOR: S-L

størrelse ++JUNIOR: S-L

125


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

TILBEHØR

126


HMK mellomlag BUKSE dame/herre

HMK mellomlag topp dame/herre

HM7BB

HM7BT

VEIL. 349,-

VEIL. 349,-

VEIL. 349,-

VEIL. 349,-

HM7BTW

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7BTW

S

M

L

XL

HM7BB

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

HM7BBW

S

M

L

XL

Svart HERRE

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart DAME

S

M

L

XL

Svart HERRE

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

Svart DAME

S

M

L

XL

Dette to-lags basis plagget er strikket for bedre å holde på isolerende luft, og transportere fukt. Hmk's eksklusive ec2 qwik-dri ® elektrostatiske prosess endrer fibrene, noe som forbedrer evnen til å transportere fuktighet, og holder deg tørr og varm, microthermal er et ideelt mellomvekts basisplagg for aktiviteter i kaldt vær.

Dette to-lags basis plagget er strikket for bedre å holde på isolerende luft, og transportere fukt. HMK's eksklusive EC2 Qwik-Dri ® elektrostatiske prosess endrer fibrene, noe som forbedrer evnen til å transportere fuktighet, og holder deg tørr og varm, Microthermal er et ideelt mellomvekts basisplagg for aktiviteter i kaldt vær.

størrelse S-XXXL (HERRE) S-XL (DAME)

127

størrelse S-XXXL (HERRE) S-XL (DAME)


HMK ACTION HANSKE

HMK UNION HANSKE

hmk range hanske

HM7GACT

HM7GUNI

HM7GRANB(STR)

VEIL. 695,-

VEIL. 599,-

VEIL. 799,-

VEIL. 799,-

HM7GACTG

XS

S

M

L

XL

HM7GRANB

S

M

L

XL

XXL

HM7GUNIB

S

M

L

XL

XXL

HM7GUNIR

S

M

L

XL

XXL

Grå

XS

S

M

L

XL

Svart

S

M

L

XL

XXL

Svart

S

M

L

XL

XXL

Rødt/svart

S

M

L

XL

XXL

++FARGE ++Grå og Svart

Allround snøscooter hanske som er førstevalget til de fleste scooterførere verden over. Den har medium vekt og leveres med uttagbar innerhanske som kan brukes alene eller i kombinasjon..

funskjoner ++Allround medium foret hanske med membran ++HMK Range hansken har en Hipora vanntett og pustende membran, og formede fingre for bedre grep og passform

størrelse ++S-XXl

FARGE ++Svart størrelse ++S-XXl

FUNKSJONER ++Lett foret kjøre hanske med membran ++HMK Union hanske er lett foret og har en Hipora vanntett og pustende membran

FARGE ++Svart, rød/svart og hvit/svart størrelse ++S-XXl

FUNSKJONER ++HMK's mest populære design ++Skinnforsterket håndflate. ++Forsterket i alle sliteomeråder for økt levetid på hansken. ++Samt en neopren håndledd mansjett og justerbar midtstropp ++Snølås ++Leveres med innerhansker VEIL. 695,-

VEIL. 799,-

HM7GACTB

XS

S

M

L

XL

HM7GUNIW

S

M

L

XL

XXL

Svart

XS

S

M

L

XL

Hvit/svart

S

M

L

XL

XXL

128


hmk RIDGE hanske

hmk APEX SKULL CAP

HM7GRIDB(STR)

HM5APEX

VEIL. 899,HM7GRIDB

S

M

L

XL

XXL

Svart

S

M

L

XL

XXL

VEIL. 299,HM5EXPOSURE Svart

One size

Svart

funksjoner ++Microflex Fleece ++Lett med stretch ++Fukt transporterende ++Glimrende under hjelm eller for bruk alene

HM5EXPOSURE(STR)

VEIL. 299,-

HM5APEX

funksjoner ++Tykt foret hanske med høy mansjett og membran ++HMK Ridge hanskene har en Hipora vantette og pustende membran, pg formede fingre for bedre grep og passform

HMK EXPOSURE BALACLAVA

funksjoner ++Ekstra ansikt- og nakkebeskyttelse med vindbeskyttelse innlegg ++Mesh pustepanel utmerket for lagvis påkledning

FARGE ++Svart størrelse ++ONE SIZE

hmk SUMMIT THERMAL SOKKER HM5SOCK(STR)

M

XL

S/M L/XL

++Fukttransporterende og lett FARGE ++Svart størrelse ++S/M, L/XL

HMK bukseseler universal HM5SUSP

FARGE ++Svart størrelse ++S-XXl

VEIL. 299,HM5SOCK

S

M

L

XL

Svart/grå

S

M

L

XL

funksjoner ++HMK Summit snøscooter sokk er laget i Dri-Release® ull.

størrelse ++S-XL

129

HM5SUSP Svart

størrelse One size

VEIL. 295,One size


NYHET

NYHET

hmk Trapper lue

hmk prime caps HM5PRIMEB

HM5TRAPPER

FINNES OGSÅ I SVART

VEIL. 399,HM5TRAPPERB One size

Svart

FARGE ++Rutete

VEIL. 299,-

VEIL. 399,-

HM5PRIMEB

HM5TRAPPERO

størrelse ++One size

One size

Svart

One size

Orange

FARGE ++Svart

størrelse ++One size

HMK Stamp caps

hmk proof caps

hmk Hat caps

NYHET

NYHET

NYHET

HM5STAMP

HM5PROOFW

HM5ACEB

FINNES OGSÅ I SVART

VEIL. 299,HM5STAMPB Svart

FARGE ++Svart og orange

VEIL. 299,-

VEIL. 299,-

HM5STAMPO One size

Svart/orange

størrelse ++One size

VEIL. 299,-

HM5PROOFW One size

Svart/hvit

FARGE ++Hvit og svart

størrelse ++One size 130

HM5ACEB One size

Svart

FARGE ++Svart

størrelse ++One size

One size


DEKALER

hmk POW LUE

hmk CLASSIC LUE

HM5POW

HMK DEKAL KIT

HM5CLASSIC

-

TIMBER

WILDERNESS

VEIL. 299,-

VEIL. 299,-

HM5CLASSICW One size

Hvit

VEIL. 299,HM5POWG Grå

VEIL. 299,HM5POWO

One size

HM5CLASSICBLU

VEIL. 299,-

HM5CLASSICR One size

Oransje

størrelse ++One size

Rød

One size

Blå

VEIL. 299,-

HM5CLASSICB One size

One size

Svart

størrelse ++One size DAYBREAK

HMK SNOW CAMO BALLCAP HM5CAMOCAP

HMK WOOL BALLCAP HM5WOOLCAP

SPLATTER

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

HM5CAMOCAP Hvit/camo

størrelse ++One size

VEIL. 2990,-

HM5WOOLCAP One size

Grå

Kontakt oss for info

One size

++Vi tilbyr Dekalkit til SKIDOO Rev-XP, Artic Cat

størrelse ++One size

131

m/c modeller og Polaris IQ Chassie.


SEKKER

hmk BACKPACK HM4PACK

VEIL. 795,-

VEIL. 795,-

VEIL. 795,-

VEIL. 795,-

HM4PACKR

HM4PACKB

HM4PACKSC

HM4PACKPLD-

Rød

Svart

Svart/Camo

Plaid

HMK ryggsekk med mange funksjoner. Skreddersydd plass til spade, hydrapak og søkepinne.

FUNSKJONER ++Ca 20 liter ++Konstruert av 420D rip-stop nylon og 1680 D ballistisk nylon ++Vertikal snowboard eller skateboard bærereimer ++Stor glidelås i front lomme ++Glidelås verktøy lomme med nøkkel klips ++Top håndtak - To mesh sidelommer ++Polstrede skulder reimer og polstret rygg ++Justerbar bryst reim og justerbar midjebelte for god stabilitet ++Separat glidelås tilgang til væskesystem lomme med drikke slange åpning ++To eksterne hylstre for spade håndtak, isøks eller søkestang ++Ekstern spade blad lomme med lufting i bunn ++CD/MP3 musikk lomme med åpning for ledning. ++Robust bunn ++Midjebelte lommer ++Hydrapak kommer som ekstra utstyr

FARGE ++Rød, Svart/Camo, Svart, Plaid, Rosa og oransje størrelse ++One size

132

VEIL. 795,-

VEIL. 795,-

HM4PACKP

HM4PACK

Rosa

Oransje


NYHET

HMK Recon v13 Ryggsekk HM4RECB

NYHET

hmk Summit V16 Ryggsekk

VEIL. 1295,-

HM4RECB

HM4SUMB

VEIL. 449,-

Svart | 21 L.

Svart | 26 L.

HM4PROBE

++Kompatibel med både HMK Shor-T & L-håndtak Spader ++Kompresjonsremmer ++Solid rift & fuktresistent bunn ++Flere innvendige lommer ++Myk polyester foret goggle lomme ++Enkel glidelås hoftelomme ++Hanske vennlige glidelåstrekkere

HMK hydrapack

FUNSKJONER ++Ca 26 liter ++Heavy duty rip stop & ballistisk nylon konstruksjon ++Fullt justerbar bryststropp og hoftebelte for ekstra støtte og komfort ++Polstrede skulderstropper, rygg og korsrygg ++Individuelle rom for spade, søkestang, og drikkesystem

++Kompatibel med både HMK Shor-T & L-håndtak Spader ++Kompresjonsremmer ++Solid rift & fuktresistent bunn ++Flere innvendige lommer ++Myk polyester foret goggle lomme ++2 glidelås lommer på hoftebelte ++Glove vennlig glidelåstrekker ++Hanske vennlige glidelåstrekkere

En av de enkleste søkestengene å sette sammen. Monteres på sekunder ved å dra i inner-røret, som sitter på den gummibelagte stålkabelen.

hmk Shor-T Spade

HM4HYDR

Låses med en enkel og sterk knapp.

++270cm søkepinne ++Lettvekts aluminium seksjoner

HMK sPADE M/SAG HM3SHOWEL

HM3SHORTG NYHET

VEIL. 379,HM4HYDR

3 liters drikkesystem kompatibel med Backcountry Pack. Laget i supersterk Polyurethane materiale, med anti-bakterie Fluropolymer belegg.

HM4PROBE

HM4SUMB

VEIL. 995,-

FUNSKJONER ++Ca 21 liter ++Heavy duty rip stop & ballistisk nylon konstruksjon ++Fullt justerbar bryststropp og hoftebelte for ekstra støtte og komfort ++Polstrede skulderstropper, rygg og korsrygg ++Individuelle rom for spade, søkestang, og drikkesystem

HMK SØKESTAV 2,7M

Stor åpning for enkel rens. Pushpull ventil på munnstykke for å unngå lekkasje. En av de beste drikkeblærene på markedet.

FUNSKJONER ++Smidd aluminium skaft og blad ++Teleskop skaft ++Lett Design

VEIL. 399,-

VEIL. 695,-

VEIL. 695,-

VEIL. 695,-

VEIL. 695,-

HM3SHORTG

HM3SHOWELO

HM3SHOWELB

HM3SHOWELP

HM3SHOWELW

Svart

Oransje

Svart

Rosa

Hvit

++Kompatibel med HMK sekker ++Justerbar 25-32 "

Genial teleskop spade, med sag, kompass og ishakke.

funksjoner ++Lettvekts spade med sag. Skaftet inneholder sagblad i 133

ekstra sterkt stål som sager det meste Vekt ++0.91kg.


fritidsbekledning

hmk Fracture T-SHIRT

HM2SSTCLA(STR)

VEIL. 249,-

NYHET

NYHET

NYHET

HMK Classic T-SHIRT

HMK SQUATCH T-SHIRT HM2SSTSQUB(STR)

HM2SSTFRAC(STR)

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

HM2SSTCLAO

S

M

L

XL

HM2SSTCLAB

S

M

L

XL

HM2SSTFRAC

S

M

L

XL

HM2SSTSQUB

S

M

L

XL

XXL

Orange

S

M

L

XL

Svart

S

M

L

XL

Koksgrå

S

M

L

XL

Svart

S

M

L

XL

XXL

FARGE ++Hvit, Svart

FARGE ++Svart

FARGE ++Hvit, Svart

størrelse ++S-XL

størrelse ++S-XL

størrelse ++S-XXL

NYHET

HMK OFFICIAL T-SHIRT

hmk Fracture Full Zip hoody

HM2SSTOFF(STR)

hmk PROOF TEE

HM2FZFRAB(STR)

HM2LSTPROB(STR)

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

HM2SSTOFFB

S

M

L

Svart

S

M

L

S

M

L

XL

HM2SSTOFFBL

S

M

L

Hvit

S

M

L

XL

Blå

S

M

L

FARGE ++Blå, svart og hvit

VEIL. 899,-

VEIL. 249,-

HM2SSTOFFW

størrelse ++S-XL

VEIL. 299,-

HM2FZFRAB

S

M

L

XL

2XL

HM2LSTPROB

S

M

L

XL

XXL

Svart

S

M

L

XL

2XL

Svart

S

M

L

XL

XXL

FARGE ++Svart

størrelse ++S-2XL 134

FARGE ++Svart

størrelse ++S-XXL


HMK OFFICIAL T-SHIRT DAME

hmk official pullover hoody

HM2SSTOFF (STR)

VEIL. 249,-

HMK OFFICIAL TEE

HM2LSTOFFB(STR)

HM2HDYOFFB(STR)

VEIL. 249,-

VEIL. 299,-

VEIL. 599,-

HM2SSTOFFWW

S

M

L

XL

HM2SSTOFFWB

S

M

L

XL

HM2HDYOFFB

S

M

L

XL

HM2LSTOFFB

S

M

L

XL

XXL

Hvit

S

M

L

XL

Svart

S

M

L

XL

Svart

S

M

L

XL

Svart

S

M

L

XL

XXL

FARGE ++Hvit, Svart

FARGE ++Svart

FARGE ++Hvit, Svart

størrelse ++S-XL

størrelse ++S-XL

størrelse ++S-XXL

hmk FREE BIRD

HMK SCRIPT T-SHIRT

HM2SSTFRE

HMK TECH T-SHIRT

HM2SSTSCRG(STR)

VEIL. 249,-

HM2SSTTECW(STR)

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

VEIL. 249,-

HM2SSTFREBRN

S

M

L

XL

HM2SSTFREG

S

M

L

XL

HM2SSTSCRG

S

M

XL

HM2SSTTECW

S

M

L

XL

XXL

Brun

S

M

L

XL

Grå

S

M

L

XL

Grå

S

M

XL

Hvit

S

M

L

XL

XXL

FARGE ++Brun, Grå

størrelse ++S-XL

FARGE ++Grå

størrelse ++S, M, XL 135

FARGE ++Hvit

størrelse ++S-XXL


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

HMK SKO

136


hmk team serien HMK Team serie med INTUITION liner, Sympatex vanntett membran og spesial utviklet såle fra Vibram. INTUITION inner støvel er en formbar liner som tilpasser seg foten. Dette øker komforten og man får en sko som sitter skikkelig på foten. Dette skjer først og fremst under bruk da foten og inner støvel blir varm. INTUITION har liner som reagerer på varme og blir lettere å forme når den er varm. Man kan eventuelt bruke skotørker i 15 min for å varme opp skoen litt. Ha på skoen etterpå og snøre godt til. Bruk de sokkene som brukes under kjøring. Dette gjør at tilpasningen skjer raskere og skoen får en optimal passform tilpasset din fot. Sympatex membran er en vanntett membran som er laminert til ytter materiale på skoen. Denne membranen gjør at skoen er nesten 100% vanntett. Dette er en forbedring fra tidligere modell som ikke har hatt membran. For at skoene skal fungere optimalt anbefaler vi bruk av tekniske ullsokker ala HMK sine sokker. Også viktig å bruke bukse/dress med god snøsokk for å hindre at snø kommer inn i skoen. Vibram er verdens mest anerkjente såle produsent. De har i samarbeid med HMK utviklet en såle med selvrensende mønster som griper godt på stigbrettet i tillegg til å være slitesterkt. Det ligger også air demping i mellomsåle for å gjør skoen mer støtabsorberende. Tørking av sko: Selv om det er membran i skoene vil man alltid bli litt fuktig grunnet fotsvette og noe snø som vil trenge seg inn i skoen. Derfor er det viktig for holdbarheten og komforten at man tørker skoen etter bruk. Ta ut innersko og sett yttersko på hodet for å sirkulere mest mulig luft. Unngå sterke varmekilder. Eventuelt bruk skotørker. For best mulig komfort anbefaler vi bruk av tekniske ullstrømper, dette for at de transporterer fukt bedre og isolerer bedre når de er våte. HMK er dedikerte i oppgaven å gi deg som kunde en sko som er funksjonell, robust samtidig som den ser bra ut. Ønsker du det beste av det beste har du funnet det.

generelt anbefales det å gå opp en str. i forhold til hva man vanligvis bruker. STØRRELSER (STR) LEGG TIL NR.I PARANTES I ART. NR.

37 (05)

38 (06)

40 (07)

41 (08)

42 (09)

44 (10)

45 (11)

46 (12)

48 (13)

Highmark Pro Boa Focus Highmark PRO LE

Highmark PRO

Lounge TEAM SERIE

Highmark PRO BOA LE Highmark 4

49 (14)

• •

137

50 (15)


138

FOTO: Hans W채rdell Photography


hmk team focus HM9

NYHET

VEIL. 3 495,-

NYHET

VEIL. 3 495,-

VEIL. 3 495,-

HM9(STR)TDUALBG

08

09

10

11

12

13

HM9(STR)TDUALW

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

HM9(STR)TDUALO

08

09

10

11

12

Grønn/blå

41

42

44

45

46

48

Hvit/Svart

37

38

40

41

42

44

45

46

48

49

Hvit/oransje

41

42

44

45

46

Verdens beste ... har gjort der ingen har gjort før! En HMK designet Snøscooter støvel med de mest progressive og tekniske komponenter tilgjengelig på markedet. Sympatex ® vanntett membran inne i ett fullnarvet overlære for å holde deg tørr og gi optimal støtte, perfekt passform og isolasjon fra den formbare Intuition ® innerskoen, topp grep og slitestyrke fra Vibram ® yttersålen med integrert air bag i hælen for demping og BOA ® Focus snøring med mikrojustering. Alt dette gjør at skoene overgår kravene fra våre profesjonelle Snocrossførere, Boondockers og freestyle utøvere.

FUNKSJONER ++Vanntett / vindtett / pustende ++Sympatex vanntett pustende membran ++Intuisjon innersko ++Komfort gradert til -40 c ++Ergonomisk komfort mansjett avlaster trykket på leggen ++Easy-grip håndtak for å ta på skoene ++Aggressive yttersåle gir utmerket grep og stabilitet ++Forsterket tå, hæl, og sidepaneler for økt holdbarhet ++Fullnarvet overlær ++Forbøyd tunge for passform og komfort FARGE ++Hvit/svart, grønn/blå, hvit/oransje størrelser ++37-49 (05-14)

139


HMK team BOA

HMK VOYGAER SKO

HM9(STR)TBOAB

HM9(STR)V

NYHET

VEIL. 2 995,-

VEIL. 1 995,-

HM9(STR)TBOAB

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

HM9(STR)V2

08

09

10

11

12

Svart

37

38

40

41

42

44

45

46

48

49

50

Svart

41

42

44

45

46

Verdens beste ... har gjort der ingen har gjort før! En HMK designet Snøscooter støvel med de mest progressive og tekniske komponenter tilgjengelig på markedet. Sympatex ® vanntett membran inne i ett fullnarvet overlære for å holde deg tørr og gi optimal støtte, perfekt passform og isolasjon fra den formbare Intuition ® innerskoen, topp grep og slitestyrke fra Vibram ® yttersålen med integrert air bag i hælen for demping og BOA ® snøring med mikrojustering. Alt dette gjør at skoene overgår kravene fra våre profesjonelle Snocrossførere, Boondockers og freestyle utøvere!

HMK Voyager Boot setter standarden for praktisk fottøy! Truck, Trail, Sport og Backcountry-dette er støvelen som gjør alt. En Sympatex ® vanntett membran inne i fullnarvet skinn overdel for å holde deg tørr og gi mest mulig støtte, god passform og varme fra den integrerte Intuition Liner ®, "Keep it fresh Technology" fra Aegis ® og en robust yttersåle for grep og stabilitet gjør dette til en svært allsidig snøscooter støvel og mer. Når det er snødekt, kaldt, og vått: Ta på den nye Voyager Bootsen det føles så rett.

FUNKSJONER ++Vanntett / vindtett / pustende ++Sympatex vanntett pustende membran ++Intuisjon innersko ++Komfort gradert til -40 c ++Ergonomisk komfort mansjett avlaster trykket på leggen ++Easy-grip håndtak for å ta på skoene ++Aggressive yttersåle gir utmerket grep og stabilitet ++Forsterket tå, hæl, og sidepaneler for økt holdbarhet ++Fullnarvet overlær ++Forbøyd tunge for passform og komfort

FUNKSJONER ++Vanntett / vindtett / pustende ++Sympatex vanntett pustende membran ++Komfort gradert til -40 c ++Easy-grip håndtak for å ta på skoene. ++Aggressive yttersåle gir utmerket grep og stabilitet ++Forsterket tå, hæl, og sidepaneler for økt holdbarhet ++Fullnarvet overlær ++Forbøyd tunge for passform og komfort FARGE ++Svart størrelse ++41-46 (08-12)

FARGE ++Svart størrelse ++37-50 (05-15)

140


hmk LACE UP

HM9(STR)TB/TW

VEIL. 2 495,-

VEIL. 2 495,-

HM9(STR)TW

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

HM9(STR)TB

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

Hvit

37

38

40

41

42

44

45

46

48

49

Svart

37

38

40

41

42

44

45

46

48

49

Verdens beste ... har gjort der ingen har gjort før! En HMK designet Snøscooter støvel med de mest progressive og tekniske komponenter tilgjengelig på markedet. Sympatex ® vanntett membran inne i ett fullnarvet overlære for å holde deg tørr og gi optimal støtte, perfekt passform og isolasjon fra den formbare Intuition ® innerskoen, topp grep og slitestyrke fra Vibram ® yttersålen med integrert air bag i hælen for demping, men med vanlig snøring for lavere pris. Alt dette gjør at skoene overgår kravene fra våre profesjonelle Snocrossførere, Boondockers og freestyle utøvere.

FUNKSJONER ++Vanntett / vindtett / pustende ++Sympatex vanntett pustende membran ++Intuisjon innersko ++Komfort gradert til -40 c ++Ergonomisk komfort mansjett avlaster trykket på leggen ++Easy-grip håndtak for å ta på skoene. ++Aggressive yttersåle gir utmerket grep og stabilitet ++Forsterket tå, hæl, og sidepaneler for økt holdbarhet ++Fullnarvet overlær ++Forbøyd tunge for passform og komfort FARGE ++Svart og Hvit størrelse ++37-49 (05-14)

141


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

BAFFIN

142


Baffin er en av verdens ledende produsenter av tekniske vintersko. Baffin legger sjelen sin i utviklingen av produktene. Baffin sko har vĂŚrt brukt til ekspedisjoner til begge polene. Baffin lager ogsĂĽ veldig lette og funksjonelle sko tl mer daglig bruk.

143


BAFFIN SKO TEKNOLOGI Design teknologi

Baffin støvler er designet for maksimal komfort og funksjonalitet. Dette er det grunnleggende fundamentet for alle modellene. Hver støvel lages i henhold til strenge spesifikasjoner når det gjelder varmekonservering og fuktdrenasje, i tillegg til holdbarhet, stabilitet og tilpasning.

Vinter- og vann teknologi

Alt av materiale og komponenter i støvlene er grundig testet i en mengde forskjellige temperaturer og miljøer. Mer spesifikt må støvlene tåle veldig strenge utholdenhetstester, relatert til holdbarhet, fleksibilitet, revne- og punkteringsmotstand, samtidig som støvlene skal ha vannog kuldeavvisende egenskaper.

DESIGNET FOR EKSTREM KULDE Vanntett coldflex Gummi ytterskall

Innerstøvel teknologi

Når det gjelder Baffins innerstøvler er det “smart komfort” som gjelder. Her velges de mest ideelle komponentene, lagvis sammensatt for å sikre maksimal utnyttelse av de forskjellige materialenes egenskaper. Vi forsikrer deg om at du får et lett, hurtigtørkende og holdbart innerstøvelsystem, som gir deg overlegen isolasjon og fukt-transporterende egenskaper. Resultatet er varme, tørre føtter og legger, samt en form som tilpasser seg konturene til enhver fot, for å gi deg støtte og fleksibilitet som du aldri før har opplevd.

Fordampende aluminiums membran

KALDT UTVENDIG

TOPP AV SKO

-100 °C -148 °F

Polyester/ull blanding

Såle TeknologI

Mellomsålen er av typen Gel Flex, og er multifunksjonell. Den absorberer meget godt den nedadrettede kraften fra kroppsvekten din, og reduserer dermed slitasjen på bena. Ved ekstrem kulde gir mellomsålen også ekstra isolasjon mot det kalde terrenget under skoen, slik at du beholder maksimal kroppsvarme på føttene. Den fleksible mellomsålen er også grunnen til at skoene kan produseres med kraftig, grovmønstret yttersåle, uten at dette går ut over komforten.

Fordampende aluminiums membran

Effektivt b-tek 4 hulfiber isolasjon

Gummi teknologi

Lett - Holdbart - Varmt - Fleksibelt - Vanntett Baffin benytter alltid det nyeste innen syntetisk gummiteknologi (Thermo Plastic Rubber TPR). Denne førsteklasses gummioppbyggingen, har i tester vist seg å være opptil 125% mer slitesterk enn vanlig vulkanisert gummi. I tillegg til dette, gir de bedre feste ved glatt underlag, og er adskillig mer fleksible i ekstrem kulde. Konklusjon: Lette, holdbare, varme og vanntette støvler som er utrolig komfortable uansett forhold. TPR brukes i alle Baffins modeller.

Hydromax fuktighets reservoar

Effektivt b-tek 4 hulfiber isolasjon

VARME FUKTIGHET

Temperaturverdier

Temperaturskalaen er utviklet som et hjelpeverktøy for å illustrere isolasjonsverdien i en støvel. Alder, aktivitetsnivå m.m. vil påvirke verdien fra menneske til menneske. Verdiene vil også reduseres etterhvert som støvelen slites.

Polymech skum som tilpasser seg foten

VARMT INNVENDIG

Thermatuf fukt transporterende komfort lag nærmest foten

BUNN AV SKO

144


SKO HERRE

BAFFIN ARCTIC

BAFFIN TUNDRA

Baffin impact

SIKKER PRISVINNER SOM HOLDER DEG TØRR

Vår absolutte bestselger!

Toppkarakter i bladet «JAKT»

ARCTIC-STR

TUNDRA-STR

VEIL. 999,-

IMPACT-STR

VEIL. 1 199,-

VEIL. 1 999,-

ARCTIC

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

TUNDRA

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

IMPACT

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

Svart/barkebrun

39

40,5

42

43

44,5

46

47

48,5

Svart

39

40,5

42

43

44,5

46

47

48,5

Svart

39

40,5

42

43

44,5

46

47

FUNKSJONER ++Vær varm, tørr, og klar i Baffin Arctic støvler ++Utrolig lett og allsidig ++Utagbar 7-lags innerstøvel isolerer, transporterer fuktighet og holder deg tørr og komfortabel ++Slitesterk 900 denier Cordura overdel med reflekterende rørsømmer, innebygd gamasje holder snøen ute ++Kuldemotstandsdyktig EVA mellomsåle, resirkulertgummi yttersåle med integrert fotbue støtte og godt grep ++Quick-pull snøring for tettsittende passform og enkel av/påtagning

Temperaturgradering ++Ned til -40°C Farge ++Svart/barkebrun størrelse ++39-48,5

FUNKSJONER ++Baffin sin Tundra vinterstøvel er din billett til en varm, tørr og behagelig vinter ++Enkelt og effektivt design, Kraftig borrelås stropp for presis passform og enkel av/ påtagning ++Innebygd gamasje på toppen holder snø ute, utagbar 7-lags liner med Thermaplus transporterer fuktighet og formes til foten din ++Holdbar 900 denier Cordura overdel, med reflekterende sømmer for god synlighet ++Resirkulertgummi yttersåle med integrert fotbue støtte og godt grep

Temperaturgradering ++ Ned til -40°C Farge ++Svart Størrelse ++39-48,5

145

FUNKSJONER ++Baffin Impact støvlene har blitt testet på både Nord-og Sydpolen, og er klar til å få deg gjennom ekstremt vær komfortabelt ++Robust, lett og meget varm. Å gå i ett par Impact er som å gå på en sky ++Innebygd gamasje gir fullstendig dekning, og holder snøen ute, 8-lags Baffin innerstøvel med Thermaplus gir komfort, varme og fukt transport ++Reflekser gir god synlighet, kraftige spenner gjør den enkel å ta av og på ++Vanntett nedre del og komfort gradert til -100C/-148F ++Et perfekt valg for isfiske, scooterkjøring, arktiske ekspedisjoner eller rett å

-014 -015 48,5

50

slett for å holde varmen uansett hvor du er Temperaturgradering ++Ned til -100°C Farge ++Svart Størrelse ++ 39-50


BAFFIN selkirk

BAFFIN ENDURANCE

Baffin ENDURANCE

ENDURANCE-Y-STR

SELKIRK-P-STR

ENDURANCE-STR

Støvelen som vil få deg til å elske kulde og snø!

VEIL. 2 199,-

VEIL. 2 199,-

SELKIRK-P

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

ENDURANCE-Y

-09

-010

-011

-012

-013

Pewter

39

40,5

42

43

44,5

46

47

48,5

Gul

42

43

44,5

46

47

FUNKSJONER ++Baffin Selkirk er en skikkelig vinter støvel, kombinerer stil, lettvekt, allsidighet og innovasjon ++Komfort gradert til -60C med utagbar 7-lags liner med Thermaplus gir varme og transporterer fuktighet ++Anatomisk fotseng med integrert Arch flex fotbue støtte, EVA dempet mellomsåle, utrolig godt grep med Baffin Icepaw yttersåle ++Forseglede sømmer for å holde deg tørr, DiamondLite 900-denier Cordura overdel, med innebygd forlengbar gamasje for å holde snøen ute ++Kraftige spenner for lett av og på tagning

++Disse støvlene er den optimale allround støvelen, kombinerer brukervennlighet, vekt og komfort perfekt Temperaturgradering ++Ned til -60°C Farge ++Pewter Størrelse ++39-48,5

FUNKSJONER ++Endurance har alle funksjonene til Baffin -100C serien, pluss en unik ++10cm utvidbar gamasje på toppen for fullstendig forsegling ++Testet på både Nord-og Sydpolen. Å gå i ett par er som å gå på en sky ++8-lags Baffin innerstøvel med Thermaplus gir komfort, varme og fukt transport ++Premium Polar gummi yttersåle for utmerket grep, reflekterende Baffin logo for synlighet ++Kraftig ankel reim for presis passform og lett av og påtagning. Vanntett nedre del og pustende overdel ++Et perfekt valg for isfiske,

scooterkjøring, arktiske ekspedisjoner eller rett og slett for å holde varmen Temperaturgradering ++ Ned til -100°C Farge ++Gul Størrelse ++42-47

146

VEIL. 2 199,ENDURANCE

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

Svart

39

40,5

42

43

44,5

46

47

FUNKSJONER ++Endurance har alle funksjonene til Baffin -100C serien, pluss en unik ++10 cm utvidbar gamasje på toppen for fullstendig forsegling ++Testet på både Nord-og Sydpolen. Å gå i ett par er som å gå på en sky ++8-lags Baffin innerstøvel med Thermaplus gir komfort, varme og fukt transport ++Premium Polar gummi yttersåle for utmerket grep, reflekterende Baffin logo for synlighet ++Kraftig ankel reim for presis passform og lett av og påtagning. Vanntett nedre del og pustende overdel ++Et perfekt valg for isfiske,

-014 -015 48,5

50

scooterkjøring, arktiske ekspedisjoner eller rett og slett for å holde varmen Temperaturgradering ++Ned til -100°C Farge ++Svart Størrelse ++ 39-50


BAFFIN shackleton

BAFFIN EVOLUTION

SHACKLETON-STR

Baffin CANADIAN

EVOLUTION-STR

CANADIAN-STR

VEIL. 1 999,-

VEIL. 2 299,-

VEIL. 1 599,-

SHACKLETON

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

EVOLUTION

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

CANADIAN

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

Brun

39

40,5

42

43

44,5

46

47

48,5

Svart

39

40,5

42

43

44,5

46

47

48,5

Brun

39

40,5

42

43

44,5

46

47

48,5

PRodUKTINFO ++Baffin Shackleton er Polar Proven for å fungere selv under de mest krevende forhold ++8-lags Baffin innerstøvel med Thermaplus gir komfort, varme og fukt transport ++Isolerende mellomsåle og varmereflekterende innleggsåler gjør at komfort graderingen blir -100C ++Timberwolf lær, innebygget gamasj og kraftig D-ring snøring ++Denne skoen har alt som gjør at du kan holde deg varm selv i den strengeste kulde

Temperaturgradering ++ Ned til -100°C Farge ++Brun Størrelse ++ 39-48,5

PRodUKTINFO ++Baffin Evolution vinterstøvlel gir en enestående kombinasjon av varme, kvalitet og komfort ++Disse allround støvlene er ideelle for alle typer vinter aktiviteter ++Sømmer er forseglet for å holde deg tørr ++Slitesterkt Timberwolf lær overdel og hurtigsnøring gir perfekt passform ++7-lags liner med Thermaplus gir varme og transporterer fuktighet ++Icepaw yttersåle gir godt grep, integrert Arch Flex fotbuefor komfort og støtte ++EVA mellomsåle for god demping mot underlaget ++Resultatet er en uslåelig vinter støvel som egner

seg like godt i byen som på fjellet Temperaturgradering ++ Ned til -70°C Farge ++Svart Størrelse ++39-48,5

147

PRodUKTINFO ++Baffin Canadian vinter støvler kombinerer holdbarhet, kvalitet, varme og allsidighet ++Komfort gradert til -40C, med teknologi som inkluderer utagbar 7-lags liner ++Integrert fotbue støtte, quick-pull snøring, og vannavisende Timberwolf overlær ++Allsidig sko som kan brukes til nesten alt

Temperaturgradering ++ Ned til -40°C Farge ++Brun Størrelse ++39-48,5


BAFFIN control max

BAFFIN DUKE

Baffin NORTHWOOD

DUKE-STR

CONTROL2-STR

Komfortabel og varm vinter støvel

NORTHWOOD-STR

Isolert fritids sko i nubuck skinn

VEIL. 2 199,-

VEIL. 1 499,-

CONTROL2

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

DUKE

-08

-09

-010

-011

-012

-013

Brun

39

40,5

42

43

44,5

46

47

48,5

Brun

40,5

42

43

44,5

46

47

FUNKSJONER ++Baffin Control Max vinterstøvler er en uslåelig kombinasjon av varme, kvalitet, komfort og allsidighet ++Disse allround vinter støvlene er ideelle for isfiske, arbeid, snøscooterkjøring etc. ++Sømmer er forseglet for å holde deg tørr ++Med slitesterkt Timberwolf nubuck lær overdel og D-ring snøring for presis tilpasning ++7-lags Thermaplus utagbare innerstøvler gir varme og transporterer fuktighet ++Icepaw yttersåle gir godt grep, integrert Arch Flex fotbue for komfort og støtte. ++EVA mellomsåle for god demping mot underlaget

++Resultatet er en uslåelig vinter støvel som egner seg like godt i byen som på fjellet Temperaturgradering ++Ned til -60°C Farge ++Brun Størrelse ++39-48,5

FUNKSJONER ++Duke dekker en rekke av vinterens behov. Det er en klassisk kombinasjon av funksjon og stil ++Slip-on design gjør den enkel å ta av og på ++Baffin-teknologien omfatter: Timberwolf overlær, hullfiber fôr, Icepaw gummisåle med overlegent grep på glatt underlag ++EVA dempet mellomsåle og vannavvisende overlær øker komforten enda ett hakk ++Skoene er gradert til -20C Som gjør den perfekt til de 3 kaldeste sesongene i året

TEMPERATURGRADERING ++Ned til -20°C Farge ++Brun Størrelse ++40,4-47

148

VEIL. 1 399,NORTHWOOD

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

Svart

39

40,5

42

43

44,5

46

47

48,5

FUNKSJONER ++Northwood støvelen fra Huntsman serien er den siste utviklingen av gummistøvler ++Neopren støvelskaft sikrer komfort og fleksibilitet, mens gummi underdel og såle sikrer at du holder deg helt tørr ++Komfort gradert til -40C

Temperaturgradering ++Ned til -40°C Farge ++Svart Størrelse ++ 39-48,5


BAFFIN Baffin Meltwater

BAFFIN trapper

NYHET

Godt omtalt modell i Villmarksliv

MELTWATER-STR

Baffin TITAN

TRAPPER-STR

VEIL. 999,-

TITAN-STR

VEIL. 890,-

VEIL. 1 399,-

MELTWATER

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

TRAPPER

-08

-09

-010

-011

-012

-013

TITAN

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

Svart

39

40,5

42

43

44,5

46

47

48,5

Brun

40,5

42

43

44,5

46

47

Svart

39

40,5

42

43

44,5

46

47

48,5

FUNKSJONER ++Baffin's Meltwater støvel er det ultimate fottøy som holder deg varm, tørr og samtidig er superkomfortabel ++Laget i 7mm neoprene og vulkanisert gummi, passer denne støvelen i alle værforhold ++Anvendelig nok til å brukes fra tidlig høst til sen vår. Komfort temperatur ned til -20°C

FUNKSJONER ++Lett og svært varm gummistøvel med snøring i toppen ++Yttersåle: Premium polar gummi ++Liner: Baffin innerstøvel , uttagbar ++Innersåle: EVA, Thermatuf ++Gradert -60 grader ++Denne støvelen fikk 5,5 av 6 mulige i test av jaktstøvler i Villmarksliv vinteren 2010

TEMPERATURGRADERING ++Ned til -60°C Farge ++Grønn Størrelse ++40,5-47

Temperaturgradering ++Ned til -20°C Farge ++Svart Størrelse ++39-48,5

149

FUNKSJONER ++Se test i Dagbladet Baffin sin varmeste gummi støvel, velkjent gjennom mange år med god omtale i forskjellige tester. Perfekt for isfiske, sitte på jakt post og atv/ scooter kjøring i terreng med mye overvann ++Lav vekt og varm ++Perfekt for vått og kaldt friluftsliv ++Yttersåle: Premium rubberer ++Liner: 8-lags innersko system med Thermaplush ++Innersåle: EVA. Thermatuf ++Gradert -100 grader

Temperaturgradering ++Ned til -100°C Farge ++Svart Størrelse ++ 39-48,5


BAFFIN TITAN INDUSTRI

BAFFIN DERRICK

Baffin CONSTRUCTOR

Industrimodell fra Baffin

ce godkjente vernestøvler

ce godkjente vernestøvler

23590000034-STR

DERRICK-STR

VEIL. 2 799,-

VEIL. 1 799,23590000034

-07

-08

-09

-010

-011

-012

-013

Svart

39

40,5

42

43

44,5

46

47

funksjoner ++Baffin sin varmeste gummi støvel, velkjent gjennom mange år med god omtale i forskjellige tester ++Perfekt for isfiske, sitte på jakt post og atv/ scooter kjøring i terreng med mye overvann ++Lav vekt og varm ++Perfekt for vått og kaldt friluftsliv ++Yttersåle: Premium rubberer. ++Liner: 8-lags innersko system med Thermaplus ++Innersåle: EVA. Thermatuf ++Vernetå og spikertramp

Temperaturgradering ++ Ned til -100°C Farge ++Svart Størrelse ++ 39-47

CONSTRUCTOR-STR

DERRICK

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

41

42

43

44

45

46

47

funksjoner ++Syre og oljebestandig neopren overdel ++Syre og oljebestandige sømmer, lisser og metall ++Kraftige refleksstriper ++Syre og oljebestandig gummi yttersåle med godt grep ++Ice Bear yttersåle design for ekstra grep på is og snø ++Lett vekts PU såle er sprekk testet til 50.000 bøyer ved -50C ++Lett vekts Gel-flex mellom såle gir støtdemping for å redusere tretthet gir bedre komfort ++Bedre tilpasning gir maksimal komfort og støtte ++Kompositt vernetå og spikertramp med elstøtsikker såle

++Baffin -100°C 8 lags innerstøvel ++Microcellular vaffel innersåle for å absorbere luft og fuktighet ++Ekstra innersåle for ekstra isolasjon ++CSA / ASTM / CE godkjent TEMPERATURGRADERING ++Ned til -100°C STØRRELSER ++Str. 41-47 ++Store i størrelsen

150

VEIL. 2 799,CONSTRUCTOR

funksjoner ++Syre og oljebestandig neopren og skinn overdel ++Syre og oljebestandige sømmer, lisser og metall ++Kraftige refleksstriper ++Syre og oljebestandig gummi yttersåle med godt grep ++Ice Bear yttersåle design for ekstra grep på is og snø ++Lett vekts PU såle er sprekk testet til 50.000 bøyer ved -50C ++Lett vekts Gel-flex mellom såle gir støtdemping for å redusere tretthet gir bedre komfort ++Bedre tilpasning gir maksimal komfort og støtte. ++Kompositt vernetå og spikertramp med elstøtsikker såle ++Baffin -100°C 8 lags innerstøvel

-08

-09

-010

-011

-012

-013

-014

41

42

43

44

45

46

47

++Microcellular vaffel innersåle for å absorbere luft og fuktighet ++Ekstra innersåle for ekstra isolasjon ++CSA / ASTM / CE godkjent TEMPERATURGRADERING ++ Ned til -100°C StØRRELSER ++41-47 ++Store i størrelsen


SKO DAME

Baffin FORTMAC

BAFFIN KATIE

BAFFIN judy

ce godkjente vernestøvler

NYHET 2012!

NYHET 2012!

VEIL. 1 599,-

VEIL. 2 799,FORTMAC

funksjoner ++Syre og oljebestandig neopren overdel ++Syre og oljebestandige sømmer, lisser og metall ++Kraftige refleksstriper ++Syre og oljebestandig gummi yttersåle med godt grep ++Ice Bear yttersåle design for ekstra grep på is og snø ++Lett vekts PU såle er sprekk testet til 50.000 bøyer ved -50C ++Lett vekts Gel-flex mellom såle gir støtdemping for å redusere tretthet gir bedre komfort ++Bedre tilpasning gir maksimal komfort og støtte ++Kompositt vernetå og spikertramp med el-støtsikker såle

JUDY-G-STR

KATIE-B-STR

FORTMAC-STR

-09

-010

-011

-012

-013

-014

42

43

44

45

46

47

++Baffin -60°C 7 lags innerstøvel. ++Microcellular vaffel innersåle for å absorbere luft og fuktighet. ++Ekstra innersåle for ekstra isolasjon. ++CSA / ASTM / CE godkjent. TEMPERATURGRADERING ++Ned til -60°C STØRRELSER ++Str. 42-47 ++Store i størrelsen

KATIE-B

-06

-07

-08

-09

-010

-011

Sjokolade

36

37

38

39

40

41

funksjoner ++Med Baffin Katie har mote aldri føltes så varmt ++Denne støvletten er en kombinasjon av luksus materialer, som naturlig lammeskinn og semsket skinn, med praktiske og funksjonelle Baffin egenskaper ++Fôret med Baffin sin egen B-TEK hullfiber isolasjon for max isolasjon ++Katie er en stilig støvlett som holder deg varm

Temperaturgradering ++Ned til -20°C Farge ++Sjokolade Størrelse ++36-41

151

VEIL. 1 799,JUDY-G

-06

-07

-08

-09

-010

-011

Grå

36

37

38

39

40

41

funksjoner ++Judy kombinerer tekniske egenskaper fra Baffin ++Stilfulle detaljer utformet spesielt for kvinner ++Komfort gradert til -40C er Judy varm og komfortabel. ++Konstruert med Baffin sin unike 7-lags innerstøvel med Thermaplus ++Judy er en flott allround vinter støvel ++Stilig lær, metall maljer og kunstigpels gjør dette til en stilfull, men fortsatt praktisk støvlett.

TEMPERATURGRADERING ++Ned til -40°C Farge ++Grå Størrelse ++36-41


Baffin CHLOE

BAFFIN nunavut

POPULÆR DAME SKO

ekstrem vinterstøvel til fritid!

CHLOE

NUNAVUT-STR

VEIL. 1 399,CHLOE

-06

-07

-08

-09

-010

-011

Sand

36

37

38

39

40

41

funksjoner ++Chloe vinter støvlett kombinerer klassisk utseende med moderne funksjonalitet og stil ++Hurtig snøring gir presis passform og sørger for enkel av og påtagning ++7-lags utagbar innerstøvel med Thermaplus for bra fuktighetstransport ++Timberwolf lær og naturlig lammeskinn overdel er moderne og komfortabelt ++Yttersåle med godt grep og med integrert fotbuestøtte gjør vandringen på vinterstid trygg og komfortabel

BAFFIN ICEFIELD

VEIL. 2 199,-

Temperaturgradering ++Ned til -40°C Farge ++Beige, Mørk brun og Svart Størrelse ++ 36-41

MØRK BRUN

ICEFIELD-STR

SVART

VEIL. 1 399,CHLOE-C

-06

-07

-07

-09

-010

-011

Mørk brun

36

37

38

39

40

41

CHLOE-B

-06

-07

-07

-09

-010

-011

Svart

36

37

38

39

40

41

NUNAVUT

-06

-07

-08

-09

-010

-011

Svart

36

37

38

39

40

41

funksjoner ++Baffin Nunavut er oppkalt etter den største og nordligste territoriet i Canada ++Denne ekstreme dame støvletten vil ta deg gjennom vinteren, varm, komfortabel og med stil ++Vanntett og komfort gradert til -100C. Den vil gjøre at du føler deg komfortabel nesten uansett temperatur ++Hurtig snøring for presis passform og enkel av og på tagning ++Premium Polar Rubber yttersåle gir godt grep ++Gel mellomsåle for god demping mot underlaget ++Vaffel og air-folie innersåle for ekstra isolasjon ++Timberwolf lær og

lammeskinn overdel for et klassisk utseende ++7-lags utagbar innerstøvel med Thermaplus transporterer fuktighet for å holde deg tørr og varm ++Disse støvlettene er kanskje markedets varmeste i sitt slag ++På 100 graders sko til dame kan man med fordel gå opp en størrelse i fra normalen Temperaturgradering ++Ned til -100°C Farge ++Svart Størrelse ++36-41

VEIL. 1 399,-

152

VEIL. 1 799,ICEFIELD

-06

-07

-08

-09

-010

-011

Svart

36

37

38

39

40

41

funksjoner ++Icefield vinter støvler er for kvinner som krever det beste innen isolasjon ++Komfort gradert til -100C. Utrolig behagelig, lett, slitesterk og allsidig ++Like godt egnet for snøscooterkjøring, isfiske som til fotturer gjennom byen ++Polar gummi såle for veldig godt grep, vann avvisende Diamond-Lite cordura overdel ++Innebygd gamasje på toppen. 7-lags uttagbar innerstøvel med Thermaplus isolering som transporterer fuktighet ++Hurtig snøring for presis passform og enkel av og påtagning ++Vaffel og air-folie innersåler for ekstra isolasjon

++Reflekser gir god synlighet ++Hold deg varm, tørr, komfortabel og lykkelig uansett hvor kaldt det blir ++På 100 graders sko til dame kan man med fordel gå opp en størrelse i fra normalen TEMPERATURGRADERING ++Ned til -100°C Farge ++Svart Størrelse ++36-41


SKO BARN

BAFFIN young snogoose

Baffin snogoose

BAFFIN canadian

SNOGOOSE-YW

SNOGOOSE

CANADIAN-C

VEIL. 1 199,SNOGOOSE-GY2

-06

-07

-08

-09

-010

-011

Grå

36

37

38

39

40

41

VEIL. 999,-

VEIL. 1 199,SNOGOOSE-W

-06

-07

-08

-09

-010

-011

Hvit

36

37

38

39

40

41

funksjoner ++Snogoose vinterstøvler er superlette sko for damer som trenger sko med god isolasjon og lav vekt ++Laget i lett og slitesterk 900 denier cordura overdel med hurtig snøring ++Resirkulert gummisåle med godt grep og integrert fotbue støtte ++Utagbar 7-lags innerstøvel med Thermaplus isolerer og transporterer bort fuktighet ++Innebygd gamasje på toppen holder snøen ute ++Reflekser for god synlighet ++Lav vekt og sporty utseende har gjort Baffin Snogoose til en av de mest populære Baffin modellene

Temperaturgradering ++Ned til -40°C Farge ++Hvit, Svart og brun Størrelse ++ 36-41

Svart

Brun

SNOGOOSE-YW

-011

-012

Hvit

28

29,5

-013 -001 -002 -003 -004 -005 -006 -007 -008 31

32,5

34

funksjoner ++Lett, varm, slitesterk og vannavisende ++Disse støvlene er velegnet til all slags utendørs aktivitet på vintertid ++Utvidet tå boks, innebygd gamasje og TPR gummi yttersåle med godt grep ++7 lags uttagbar innerstøvel transporterer fuktighet og holder deg varm ++Integrert fotbue støtte, web hurtigsnøring for enkel av og på tagning ++Reflekser for bedre synlighet på mørke vinter kvelder ++Ny varm modell for junior, finnes i størrelser t.o.m 40.

-06

-07

-08

-09

-010

-011

Svart

36

37

38

39

40

41

SNOGOOSE-B?

-06

-07

-08

-09

-010

-011

Brun

36

37

38

39

40

41

36

37

38

39

40

Temperaturgradering ++Ned til -60°C Farge ++Hvit Størrelse ++28-40

VEIL. 1 199,-

SNOGOOSE

35

VEIL. 1 199,-

153

VEIL. 999,CANADIAN-C

-011

-012

Grå

28

29,5

-013 -001 -002 -003 -004 -005 -006 -007 -008 31

32,5

funksjoner ++Canadian junior støvler fra Baffin er en klassisk Canada sko for junior ++Komfortabel, varm og lett. ++I disse vil junior holde føttene varme ++Vannavvisende Pro-tech mikrofiber overdel og TPR gummi yttersåle med supert grep ++Uttagbar 5-lags innerstøvel ++Hurtig draw-string snøring for enkel av og påtagning ++Lek deg gjennom vinteren i Baffin Canadian junior støvler.

34

35

36

37

38

39

40

TEMPERATURGRADERING ++Ned til -40°C Farge ++Grå Størrelse ++28-40


Baffin MUSTANG

BAFFIN YOUTH EXPLORER

MUSTANG

EXPLORER-STR EKSTREMUTGAVE TIL BARN

EN MEGET GOD BARNESTØVEL

blå

rosa

VEIL. 999,EXPLORER

-011

-012

Grå

28

29,5

funksjoner ++Young Explorer junior støvler er lette, varme, vannavisende og slitesterke ++Dette er “ekspedisjon” støvler for junior som er perfekt for snøskooterkjøring, isfiske, aking eller bare lek i snøen hele dagen ++Høy kvalitets Pro-Tech microfiber overdel ++Arctic Flex gummisåle med topp grep ++Innebygd gamasje på toppen holder snøen ute ++Utagbar 7-lags innerstøvel med Thermaplus isolerer og transporterer fuktighet ++Kraftig stropp gir presis passform og gjør den enkel og ta av og på ++Reflekser for bedre synlighet og tøff sidelomme for stæsj ++Sannsynligvis en av markedets varmeste junior støvler

-013 -001 -002 -003 -004 -005 -006 -007 -008 31

32,5

34

35

36

37

38

39

40

VEIL. 699,-

VEIL. 699,-

VEIL. 699,-

MUSTANG-KP-STR (STR. 22-27)

MUSTANG-KN-STR (STR. 22-27)

MUSTANG-KB-STR (STR. 22-27)

Rosa

Blå

Svart

SE TABELL

SE TABELL

Farge ++Svart/grå Størrelse ++ 28-40

SE TABELL

VEIL. 799,-

VEIL. 799,-

VEIL. 799,-

MUSTANG-KP-STR (STR. 28-37)

MUSTANG-KN-STR (STR. 28-37)

MUSTANG-KB-STR (STR. 28-37)

Rosa

Blå

Svart

SE TABELL

SE TABELL

funksjoner ++Mustang barne støvler er komfort gradert til -40°C og vil holde junior varm, tørr og komfortabel ++Pro-Tech microfiber overdel holder fukt ute og varme inne ++TPR gummisåle gir godt grep på alle underlag. ++Utagbar 5-lags innerstøvel ++Transporterer fuktighet og isolerer, innebygd gamasje holder snøen ute ++Kraftig ankel stropp gir tettsittende passform og gjør den enkel å ta av og på ++Reflekterende sømmer gir god synlighet ++Mustang er en anerkjent kvalitets støvel for junior, ikke uten grunn

Temperaturgradering ++Ned til -60°C

SVART

SE TABELL

Temperaturgradering ++ Ned til -40°C Farger ++Rosa ++Blå ++Svart Størrelse ++22-38

BARN/UNGDOM str

005s

006m

007

008

009

010

011

012

013

001

002

003

003

005

006

NORGE

22

23

24

25

26

27

28

29,5

31

32,5

34

35

36

37

38

154


TILBEHØR

BAFFIN COURTNEY

TØFLER

Baffin tøfler/teltsko

BAFFIN POLAR MITT

CORTNEY-B

BGLOVE0001

CUSH

«SOVEPOSER» FOR FØTTENE

VEIL. 899,CORTNEY-B

-011

-012

Brun

28

29,5

-013 -001 -002 -003 -004 -005 -006 31

32,5

34

35

36

37

38

VEIL. 999,BGLOVE001

-006 -007 -008 -009

Svart

S

M

L

XL Dusk blå

funksjoner ++Ny modell for jenter, stilig, varm og praktisk ++Courtney junior støvlett er en stilig modell for jenter ++Varm, lett og komfortabel gjør denne til en favoritt når vinteren setter inn ++Vannavvisende Pro-tech mikrofiber overdel og TPR gummi yttersåle med suverent grep ++Uttagbar 5-lags innerstøvel

++Naturlig lammeskinns mansjett gir stil og holder snøen ute ++Mønster som fremhever designet ++Kraftig rem gir tettsittende passform og gjør den enkel og ta av og på Temperaturgradering ++ Ned til -40°C Størrelse ++28-38

BAFFIN SOKKER LAVE

funksjoner ++Forlenget mansjett og elastisk snor sikrer en tetter godt og hjelper på isolasjonen ++Uttakbar fôr for varierende temperaturer og aktivitetsnivå ++Lær i grep for ekstra grep og slitasje på håndflaten og tommelen ++Utvendig snor for å sikre votter ikke blåse

bort når de er av ++Inner hansken bruker Baffin er "B-Tek High Loft" isolasjon

Rosa

BAFFIN SOKKER KNE

SOCK-U001

espresso

funksjoner ++Baffin sine Cush tøfler er en sovepose for føttene. Optimale etter en kald dag ute. Varm og pustende for bruk hele dagen (og natta). Veldig behagelig med mikro-grep såle for godt grep på alle overflater. Cush dekker over ankelen. Ta på et par Cush tøfler og vær forberedt på «after snow».

SOCK-U002

VEIL. 399,CUSH-DU-STR

VEIL. 199,-

funksjoner ++Finnes i både lav og kne modell ++Polstring i tå og hæl området gir slitestyrke og komfort

VEIL. 249,-

SOCK-U001

-S

-M

-L

SOCK-U002

-S

-M

-L

Svart/grå

S

M

L

Svart

S

M

L

++Spesielt designet for bruk med Baffin sitt innerstøvel system ++High Wick Hydromax materiale

funksjoner ++Finnes i både lav og kne modell ++Polstring i tå og hæl området gir slitestyrke og komfort

++Spesielt designet for bruk med Baffin sitt innerstøvel system ++High Wick Hydromax materiale

155

CUSH-ES-STR

VEIL. 399,-

SE TABELL

CUSH-P-STR

Espresso

yths

ythm

ythl

ws

DAME

35-36 27-28

29-31

32-34

SE TABELL

Rosa

wm

HERRE

barn

Størrelse ++27-49

VEIL. 399,-

SE TABELL

Dusk blå

str

Farger ++Dusk blå ++Espresso ++Rosa

37-38

wl

wxl

mxl

mxxl

mxxxl

39-40

41

42-43

44-46

47-49

39-40

41


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

ZEUS HJELMER

156


Zeus er en av verdens ledende hjelm fabrikker. Zeus hjelmer er kjent for ü ha veldig god kvalitet i forhold til pris. Zeus har alle typer hjelmer i sortimentet. Vi fører halvhjelmer, MX hjelmer, helhelmer og modularhjelmer fra Zeus.

157


ZEUS 906 906

Unik fiberhjelm med meget bra synsvidde

funksjoner ++Toppmodell fra Zeus motocrosserie i fiber. Modellene kommer med heftig dekor, og er spekket med finesser! ++Justerbar skygge ++Meget bra ventilasjonssystem ++Non-slip utforming for brillestropp ++Ergonomisk innvendig polstring ++Fantastisk god passform og komfort

VEIL. 1 590,906D-BO

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

VEIL. 1 590,906-MS

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

VEIL. 1 590,906-Y10

vekt ++Ca 1350gr. Størrelse ++XS-XL

VEIL. 1 590,906-Y1B

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

VEIL. 1 590,906-SAB

VEIL. 1 590,906D-BO

158

VEIL. 1 590,906-SDR

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62


ZEUS 905B

ZEUS 905

905B-MS

ZEUS 905

905-MMS

BESTSELGER!

905-MMG

BESTSELGER!

VEIL. 1 590,905B-MS

funksjoner ++Ekstra komfortabelt interiør i fleecemateriale ++Justerbar skygge ++Meget bra ventilasjonssystem ++Non-slip utforming for brillestropp ++Ergonomisk innvendig polstring ++Ekstra smooth uttagbart og vaskbart interiør med fleece ++Polycarbonat

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

++VEKT ++Ca. 1400gr. Farge ++Svart Størrelse ++XS-XXXL

-XXL -XXXL 64

VEIL. 1 190,905-MMS

66

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

Helsvart «stealth» hjelm designet for minimal synlighet og ingen refleksjoner. Hjelmen er blant annet brukt av det norske forsvaret og velges av mange grunnetden unike kombinasjonen av utseende, passform, vekt og pris. denne hjelmen gir deg utrolig mye for pengene.

-XXL -XXXL 64

66

++Ekstra komfortabelt interiør i fleecemateriale ++Høyglans finish ++Meget bra ventilasjonssystem ++Non-slip utforming for brillestropp ++Ergonomisk innvendig polstring ++Uttagbart og vaskbart interiør ++Justerbar skygge ++Polycarbonat VEKT ++Ca. 1280gr. Farge ++Svart

funksjoner ++905 serien er spekket med en rekke finesser og detaljer ++Denne modellen må ses og prøves! En topp crosshjelm til en rimelig pris

Størrelse ++XS-XXXL

159

VEIL. 1 190,905-MMG

Hjelm i meget spesiell utførelse, alle detaljer er matte for minimal fargegjengivelse og refleksjon. Fargen er dyp mørk skogsgrønn med matt svarte detaljer og et helsvart interiør. funksjoner ++905 serien er spekket med en rekke finesser og detaljer ++Denne modellen må ses og prøves! En topp crosshjelm til en rimelig pris ++Ekstra komfortabelt interiør i fleecemateriale ++Høyglans finish ++Meget bra ventilasjonssystem ++Non-slip utforming for brillestropp

-XS

-S

-M

-L

-XL

-XXL

54

56

58

60

62

64

++Ergonomisk innvendig polstring. ++Uttagbart og vaskbart interiør. ++Justerbar skygge. ++Polycarbonat. VEKT ++Ca. 1280gr. Farge ++Skogsgrønn Størrelse ++XS-XXL


ZEUS 905

ZEUS 907

905-MW/MS

907C-M19B/M19W KNALLKJØP PÅ EN PRISVINNER

VEIL. 1 190,905-MW

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

VEIL. 999,907C-M19B

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

VEIL. 1 190,905-MS

Denne 905-utgaven er en av den «sivile» utgaven av de to øvrige, og har et noe slankere hakeparti, noe smalere skygge og delvis farget interiør. funksjoner ++905 serien er spekket med en rekke finesser og detaljer ++Denne modellen må ses og prøves! En topp crosshjelm til en rimelig pris ++Ekstra komfortabelt interiør i fleecemateriale ++Høyglans finish ++Meget bra ventilasjonssystem ++Non-slip utforming for brillestropp ++Ergonomisk innvendig polstring ++Uttagbart og vaskbart interiør ++Justerbar skygge ++Polycarbonat

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

VEIL. 999,907C-M19W

funksjoner ++Crosshjelmer med høyglans finish. Hjelmene har meget bra ventilasjon i hakeparti, samt “non-slip” utforming for brillestropp ++Høyglans finish ++Meget bra ventilasjon i hakeparti ++Non-slip utforming for brillestropp ++Justerbar skygge ++Polycarbonat

VEKT ++Ca. 1280gr. Farge ++Hvit/Svart Størrelse ++XS-XL

160

VEKT ++Ca. 1400gr. Farge ++Svart/ hvit Størrelse ++XS-XL

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62


ZEUS 905/905A BARN

ZEUS 901 BARN/MINI

905K-MS/ 905AB-P8G

901B/ 901M NY LAVERE PRIS!

VEIL. 990,790,-

905B-MS

901B-C15R -S

-M

-L

50

52

54

VEIL. 990,790,901B-C1W

-S

-M

-L

50

52

54

VEIL. 1 590,990,-S

-M

50

52

VEIL. 1 290,905AB-P8G

funksjoner ++Samme spesifikasjoner som 905 for voksne, men mindre størrelser spesielt tilpasset de minste ++Høyglans finish ++Meget bra ventilasjon i hakeparti ++Non-slip utforming for brillestropp ++Justerbar skygge

-S

-M

-L

50

52

54

VEIL. 990,790,-

VEIL. 790,901M-RS

-XXS

-XS

XXS

XS

901B-RS

-S

-M

-L

50

52

54

funksjoner ++Størrelser spesielt tilpasset de minste ++Høyglans finish ++Meget bra hakeparti ++Non-slip utforming for brillestropp ++Justerbar skygge ++Polycarbonat

VEKT ++Ca. 1200gr. Størrelse ++S-M

161

VEIL. 990,790,-

VEIL. 790,901M-SS

-XXS

-XS

XXS

XS

VEKT ++Ca. 1150gr. Størrelse ++Barn (901B) S-L ++Mini (901M) XXS-XS

901B-SS

-S

-M

-L

50

52

54


ZEUS 506s

ZEUS 381

506S-SV

ZEUS 380 380-MSV

381-MSV

VEIL. 790,-

VEIL. 890,506S-SV

funksjoner ++Hjelm utviklet for vinterbruk ++Ripemotstandig dobbelt antidugg visir ++Patentert “No sweat” interiør ++Høyglans finish ++Uttagbart og vaskbart interiør

-XS

-S

-M

-L

-XL

-XXL

54

56

58

60

62

64

Farge ++Svart Størrelse ++XS-XXL

381-MSV

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

funksjoner ++Moderne utgave av en klassisk halvhjelm ++Godt egnet til både MC, ATV og Scooter

VEKT ++Ca. 1050gr. Farge ++Svart Størrelse ++XS-XXXL

++Visir i andre farger finnes

som tilleggsutstyr.

162

-XXL -XXXL 64

VEIL. 690,380-MSV

64

funksjoner ++Moderne utgave av en klassisk halvhjelm ++Godt egnet til både MC, ATV og Scooter

-XS

-S

-M

-L

-XL

54

56

58

60

62

VEKT ++Ca. 1050gr. Farge ++Svart Størrelse ++XS-XXXL

-XXL -XXXL 64

64


++

ZEUS EKSTRAUTSTYR/ RESERVEDELER Art. nr.

varenavn/beskrivelse

pris inkl. mva.

VISIR 1200 CLEAR

varenavn/beskrivelse

pris inkl. mva.

666 visir VIS666-CL

VISIR 666 CLEAR

225,-

VIS666-CLB

VISIR 666 CLEAR BLUE

298,-

225,-

VIS666-CLY

VISIR 666 CLEAR YELLOW

298,-

VISIR 666 IRRIDIUM RAINBOW

298,298,-

1200 visir VIS1200-CL

Art. nr.

VIS1200-IRR

VISIR 1200 IRRIDIUM SILVER

298,-

608 VISIR

VIS1200-IRRB

VISIR 1200 IRRIDIUM BLUE

298,-

VIS608

VIS1200-IRRG

VISIR 1200 IRRIDIUM GREEN

298,-

VIS666-IRRR

VIS1200-SM

VISIR 1200 SMOKE

298,-

803 visir VIS803-IRR

VISIR 803 SINGLE IRRIDIUM(SILVER)

VIS2000-CL

VISIR 2000 CLEAR

225,-

VIS803-SCL

VISIR 803 SINGLE CLEAR

225,-

VIS2000-CLB

VISIR 2000 CLEAR BLUE

279,-

VIS803-SSM

VISIR 803 SINGLE SMOKE

225,-

805 visir

2000, 2000B, 1100, 2000a, 2000 Hawk-Series, 3600 visir

VIS2000-CLY

VISIR 2000 CLEAR YELLOW

279,-

VIS2000-IRR

VISIR 2000 IRRIDIUM (SILVER)

298,-

VIS805

ll klart

249,-

VIS2000-IRRB

VISIR 2000 IRRIDIUM BLUE

298,-

vis805

IRR SPEIL

299,-

VIS2000-IRRG

VISIR 2000 IRRIDIUM GREEN

298,-

990 visir

VIS2000-SM

VISIR 2000 SMOKE

225,-

2100 visir VIS2100-DCLB

VIS990-DCL

VISIR 990 DOUBLE CLEAR

298,-

VIS990-DSM

VISIR 990 DOUBLE SMOKE

298,-

VISIR 2100 DOBBEL CLEAR BLUE

399,-

VIS990-SCL

VISIR 990 SINGLE CLEAR

198,-

VISIR 990 SINGLE SMOKE

198,298,-

VIS2100-DCLY

VISIR 2100 DOBBEL CLEAR YELLOW

399,-

VIS990-SSM

VIS2100-IRR

VISIR 2100 IRRIDIUM (SILVER)

298,-

901 skygge

VIS2100-IRRB

VISIR 2100 IRRIDIUM BLUE

298,-

PEAK901-CR

PEAK901-CR

VIS2100-IRRG

VISIR 2100 IRRIDIUM GREEN

298,-

PEAK901-SLVB

PEAK901-SLVB

249,-

VIS2100-CL

VISIR 2100 CLEAR

239,-

PEAK901-SLVBFL

PEAK901-SLVBFL

298,-

VIS2100-SM

VISIR 2100 SMOKE

249,-

PEAK901-SNAKE

PEAK901-SNAKE

298,-

PEAK901-SVSLV

PEAK901-SVSLV

249,-

506 visir

905, 905B, 906 skygge

VIS506-DCL

VISIR 506 DOUBLE CLEAR

298,-

VIS506-DSM

VISIR 506 DOUBLE SMOKE

298,-

peak905b-p9s

skygge 905b

299,-

VIS506-SSM

VISIR 506 SINGLE SMOKE

298,-

peak905b-p9r

skygge 905b-p9r

299,-

peak905b-p93

skygge 905b p9 matt sort

299,-

VISIR 508 DOUBLE CLEAR

298,-

peak905b-p80

skygge 905b-p9 matt sort/ orange

299,-

508 visir VIS508-DCL VIS508-DCLY

VISIR 508 DOUBLE CLEAR YELLOW

349,-

VIS508-DSM

VISIR 508 DOUBLE SMOKE

298,-

VIS508-EL

VISIR 508 ELEKTRISK 12V

998,-

VIS508-SCL

VISIR 508 SINGLE CLEAR

198,-

VIS508-SSM

VISIR 508 SINGLE SMOKE

198,-

peak905b-p8g

skygge 905b-p8 gold

299,-

peak905b-ms

skygge 905b matt sort

299,-

PEAK905-MT

PEAK905-MT

299,-

PEAK905-P1B

PEAK905-P1B

299,-

PEAK905-P1GR

PEAK905-P1GR

299,-

PEAK905-P1R

PEAK905-P1R

299,-

PEAK905-P2A

PEAK905-P2A

299,-

PEAK905-P3D

PEAK905-P3D

299,-

PEAK906-sdr

skygge 906 matt sort/dual red

299,-

peak906-sab

skygge 906 yamaha blue

299,-

peak906-ms

skygge 906 matt sort

299,-

3000 VIS300 Masker 508-mask

maske 508 snow

163

149,-

zeus hjelmbagger ZEUS

ZEUS-3 (3-HJELMER)

ZEUS-1 (1-HJELM)

ZEUS-STAP

VEIL. 698,-

VEIL. 498,-

VEIL. 39,-

PRodUKTINFO ++Praktiske hjelmbagger i to forskjellige størrelser, med plass til 1 eller 3 hjelmer

zeus MASKER HALVHJELM 321-651

321-651

VEIL. 139,PRodUKTINFO ++Enkel og klassisk maske laget av neoprene ++Laget for å passe modellene 380, 381 og 506S ++Perfekt for vinterbruk til f.eks snøscooterkjøring

Størrelse ++ONESIZE


THREE SIXTY

BEKLEDNING VINTER 2012/2013

360 MODULARHJELMER

THREE SIXTY 164


Three Sixty - 360 leverer en velkjent modularhjelm til det nordiske markedet. Modellene er godt utprøvd både som MC versjon både på gode sommerdager og som vinterversjon på ekstremt kalde vinterdager i Finnmark og på Svalbard.

165

FOTO: Livredd.info


360 WHITE DECO

360 BLACK DECO

360-MW-STR

360-MB-STR

THREE SIXTY

VEIL. 1 999,360-MW

funksjoner ++Ripebestandig dobbelt antidugg visir ++Vaskbart interiør ++Ventilasjon i topp/front ++Justerbar pustemaske ++Solvisir i kontrastgjengivende farge

-XS

-S

-M

-L

-XL

-XXL

54

56

58

60

62

64

VEIL. 1 999,-

Størrelse ++XS-XXL

funksjoner ++Ripebestandig dobbelt antidugg visir ++Vaskbart interiør ++Ventilasjon i topp/front ++Justerbar pustemaske ++Solvisir i kontrastgjengivende farge

TILBEHØR FOR ALLE 360 HJELMER! andre reservedeler er tilgjengelig VEIL. 999,-

VEIL. 99,-

VEIL. 79,-

360P-VCE

105-068

360P-EC

EL-VISIR

STRØMUTTAK FOR

EL CORD

SIGARETTENNER

(RESERVELEDNING)

166

360-MB

-XS

-S

-M

-L

-XL

-XXL

Svart/grå

54

56

58

60

62

64

STØRRELSE ++XS-XXL TILBEHØR


BRP

360 BLACK

360 CYBER BLACK

360-MP-STR

MODU2-STR

360-CB-STR

VEIL. 1 999,-

VEIL. 1 999,360-MP

-XS

-S

-M

-L

-XL

-XXL

Svart

54

56

58

60

62

64

funksjoner ++Ripebestandig dobbelt antidugg visir ++Vaskbart interiør ++Ventilasjon i topp/front ++Justerbar pustemaske ++Solvisir ikontrastgjengivende farge

BRP MODU2

STØRRELSE ++XS-XXL

360-CB

-XS

-S

-M

-L

-XL

-XXL

Svart

54

56

58

60

62

64

funksjoner ++Ripebestandig dobbelt antidugg visir ++Vaskbart interiør ++Ventilasjon i topp/front ++Justerbar pustemaske ++Solvisir ikontrastgjengivende farge

STØRRELSE ++XS-XXL

167

VEIL. 2 990,MODU2

funksjoner ++Ripebestandig dobbelt antidugg visir ++Vaskbart interiør ++Ventilasjon i topp/front ++Justerbar pustemaske ++Solvisir ikontrastgjengivende farge

-XS

-S

-M

-L

-XL

-XXL

54

56

58

60

62

64

STØRRELSE ++XS-XXL


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

SIXSIXONE

168


SixSixOne 661 er en velkjent utvikler og produsent av sikkerhetsutstyr. Med et bredt sortiment og modeller i flere prisklasser, tilbyr SixSixOne 661 produkter alle kan vÌre fornøyd med.

169

FOTO: Stig Roar Hegvik


BEKLEDNING VINTER 2012/2013

661 BESKYTTELSE

170


BESKYTTELSE TEKNOLOGI

STØT

D30™ TECHNOLOGY D30 er ett patentert materiale som kombinerer utvikling innen kjemi med produkt utvikling. dette for å produsere ett topp produkt for støt og slag absorbering og beskyttelse.

YTTERMATERIALE STØT

D30 materialet inneholder intelligente molekyler som flyter fritt når det er i bevegelse, men ved støt/ slag så vil molekylene låse seg sammen og gjøre den hard. det går tilbake til fri flytende tilstand med engang. D30 som er brukt i alle Cr ryggbeskytterne har lav profil, lettvekt, fleksibel og myk. D30 ryggbeskytterne tillater full bevegelighet og du vil ikke føle at du har på en ryggbeskytter.

INNERFOR

FORDELING AV TRYKK

171

STØTDEMPING


661 VAPOR

661 EVO PRESSURE SUIT

6738-05

6739-05

SVART/LIME

-520 -530 -540 -545 -550 S

funksjoner ++Beskyttelsesjakke/body Armor med avtagbar CE godkjent ryggplate ++Glidelås i siden samt velcro stramming for best mulig tilpassning ++Nyrebelte ++Bryst plate i thermoplast ++Ventilert mesh mellom beskyttere ++EVA padding under beskyttelsen ++Super beskyttelsesjakke som kan brukes i MX/motocross/ Cross, downhill, freeride og annen actionsport aktivitet

6736-05

SVART/LILLA

VEIL. 1 799,6738-05

661 ASSAULT

M

Størrelse ++S-XXL

L

XL

SVART/LILLA

VEIL. 2 599,6739-05

S

XXL

funksjoner ++Dette er “”top of the line”” sikkerhetsjakke med topp material bruk hele veien ++Power stretch lycra med print, albue og skulder beskyttere i memoryfoam som tåler harde støt ++Forsterket med stretch kevlar for å hindre slitasje. ++Rygg og bryst plate i hardskall og memoryfoam ++Innebygd nyrebelte ++Velcro stramming for topp tillpassning ++Den optimale sikkerhetsjakka ++Passer til alle aktiviter som krever skikkelig beskyttelse

M

Størrelse ++S-XXL

172

VEIL. 1 299,-

-520 -530 -540 -545 -550 L

XL

6736-05

XXL

-520 -530 -540 -545 S

funksjoner ++Beskyttelsesjakke med CE godkjent ryggplate ++Glidelås i siden samt velcro stramming for best mulig tilpasning ++Nyrebelte ++Stretch materiale mellom beskyttere ++EVA padding under beskyttelsen ++Uten albuebeskyttelse ++Super beskyttelsesjakke som kan brukes i all actionsport aktivitet som mX/ motocross, downhill, freeride osv.

Størrelse ++S-XL

M

L

XL


661 COMP PRESSURE SUIT 6737-05

SVART/LILLA

661 BOMBER UNDERSHORTS

6430-29

6457-00

SVART/LIME

VEIL. 1 499,6737-05

-520 -530 -540 -545 S

funksjoner ++Beskyttelsesjakke med CE godkjent ryggplate ++Glidelås i siden samt velcro stramming for best mulig tilpassning ++Nyrebelte ++Stretch materiale mellom beskyttere ++EVA padding under beskyttelsen ++Super beskyttelsesjakke beregnet for downhill og freeride sykling, og andre actionsport aktiviteter

661 CORE SAVER

Størrelse ++S-XL

M

L

XL

VEIL. 1 099,6430-29

VEIL. 1 299,-

VEIL. 1 299,-

-510

6430-29

BARN

funksjoner ++Spesielt designet for å fungere godt med nakkekrage ++Dobbel tetthet, ventilerte EVA skulderputer som kombinerer beskyttelse og bevegelse ++Slitesterk og komfortabel mesh ++Stor armåpninger for maks bevegelsesfrihet ++Ventilert EVA skumforet underside ++Bedre beskyttelse for underkroppen enn andre beskyttelsesjakker

-520 -530

-540

S/M M/XL

XXL

++Komfortabelt og justerbart elastisk Velcro® midjebelte for støtte og holde beskyttelsesn i posisjon ++Ryggen har sprøytestøpt kraftig slagbeskyttelse ++Øverste 3 ledden i bakplaten kan fjernes ved bruk av nakkekrage ++Tynnere design med bedre kragebein beskyttelse og tilpasning for nakkekrage STØRRELSE ++S/M-XXL ++BARN

173

6457-00

-520 -530 -540 -545 S

funksjoner ++UnderShorts med det unike materialet d3o som blir fast ved støt ++Shortsen beskytter hofter, lår og halebein ++Er konstruert i kompressjons materialer som holder shortsen og beskyttelsen på plass ++Er den mest flexible beskyttelses-shortsen på markedet

M

L

Størrelse ++S (26-28) - m (30-32) L (34-36) - XL (38-40)

XL


661 pro BACK guard ryggplate 6437-00

661 EVO ALBUEBESKYTTELSE 6405-00

6405-00

-520 -530

Størrelse ++S/M-L/XL

funksjoner ++Lettvekts albuebeskytter med d30 intelligent støtabsorberende skum ++Toppmodellen for stisyklister og andre som ha lett og smidig beskyttelse ++Ventilert neoprene erme ++Sidebeskyttelse over albueleddet ++Kevlar forsterket for mindre slitasje ++Ventilert neoprene strekk paneler for best mulig beveglighet ++Elastiske velcro reimer for sikkert hold

Størrelse ++S-XL

174

VEIL. 1 199,-

-520 -530 -540 -545 S

S/M L/XL

funksjoner ++Beskyttelsesjakke/body Armor med avtagbar CE godkjent ryggplate ++Formet ryggbeskytter med belte i livet, og skulder stropper for perfekt passform ++Klassisk hardskall ryggplate som kan brukes i alle aktiviterer som krever ryggbeskyttelse ++Like godt egnet på ski, snowboard, sykkel, downhill, freeride, MC, MX og snøscooter

6406-00

VEIL. 999,-

VEIL. 899,6437-00

661 EVO knebeskyttelse

M

L

6406-00

XL

-520 -530 -540 -545 S

funksjoner ++Lettvekts knebeskytter med d30 intelligent støtabsorberende skum ++Toppmodellen for stisyklister og andre som vil ha lett og smidig beskyttelse ++Ventilert neoprene ++Sidebeskyttelse over kne leddet ++Kevlar forsterket for mindre slitasje ++Ventilert neoprene strekk paneler for best mulig beveglighet ++Elastiske velcro reimer for sikkert hold ++Velegnet også for cooterkjøring, skikjøring etc

Størrelse ++S-XL

M

L

XL


661 pro LEGGSKINN

661 COMP LEGGBESKYTTER

6414-00

6403

funksjoner ++Kne/legg beskytter som har fokus på god ventilasjon, samtidig som den skal gi max beskyttelse ++Ventilert plastikk og perforert EVA skum som er kanalisert, gjør denne beskytteren veldig luftig samtidig som som den beskytter svært bra ++Kan tas av og på uten å måtte ta av sko ++Velcro lås over lår og 2 bak på leggen

Størrelse ++S-L

6403-21

-520 -530 -530 S

M

6418-43

VEIL. 499,-

VEIL. 699,6414-00

661 comp albuebeskytter

-540

VEIL. 249,6418-43

L

L

funksjoner ++Comp kne/legg er en kompakt leggskinn som har litt mindre beskyttelse en race leggskinn ++Den er konstruert for å kunne taes av og på uten å måtte ta av skoene ++Laget i closed cell foam(EVA) som er ventilert. ++Forsterket på utsiden med ventilert plastikk ++Topp leggskinn for de som vil ha en lett beskyttelse av kne/legg

Størrelse ++L

175

-530

VEIL. 199,6418-43

VOKSEN

funksjoner ++Comp Albuebeskytter har et kompakt design som gjør at den passer fint under ei trøye ++Den har perforert EVA skum for å dempe støt ++Plastikkforsterkninger til å fordele støt ++Justerbare elastiske stropper

Størrelse ++VOKSEN ++BARN

-510 BARN


661 RACE LEGGBESKYTTER

661 RACE ALBUEBESKYTTER

6443-31

6442-41

funksjoner ++Kne/legg + race Kne/legg har X-fit design stropper ved kneleddet, samt 2 stropper på leggen og neoprene strømpe ved kneleddet, som gjør at denne beskytteren sitter på uansett ++Laget i tykk ventilert neoprene ++Ventilert EVA og plast beskyttelse

Størrelse ++S-L

6442-41

-520 -530 -530 S

M

6403-05

VEIL. 399,-

VEIL. 499,-

VEIL. 799,6443-31

661 MXE LEGGSKINN

S

L

funksjoner ++RaceUnderarm-/ Albuebeskytter har ekstra lang beskyttelse for underarm ++X-fit design på reimene for godt hold og god passform ++”Closed cell foam”” polstring med ventilasjon

Størrelse ++S-L

176

6403-05

-520 -530 -540 M

-530 VOKSEN

L

funksjoner ++Overlegen beskyttelse til en gunstig pris for mtb, downhill, freeride og MX ++Injection mold kne og legg beskyttelse ++Neoprene stretch stropper ++Klassisk kne/ legg beskytter for både MTB og MX

Størrelse ++VOKSEN


661 kyle straight knebeskytter

661 DJ ALBUEBESKYTTELSE

6740/ 6495

VEIL. 599,6740-30 Svart/Cyan

-530 -540 M

L

-545 XL

funksjoner ++Populær knebeskytter til flere aktiviter ++Slank knebeskytter med hardt skall, designet i samarbeid med red bull rampage mester Kyle Strait ++Slim design gjør at den passer fint under ei bukse, og gir bedre klaring for knærne ++Ventilert side padding beskytter kneleddet mot slag ++Mange bruksområder som f.eks. stisykling, downhill, freeride, BMX, snøscooter osv.

6411-00

Svart/Rød

Størrelse ++6740: M-XL ++6495: S/ L

6411-00

-520 -540 S

6410/ 6462

VEIL. 249,-

VEIL. 599,6495-24

661 DJ LEGGBESKYTTER

-510 YOUTH

L

funksjoner ++Skate style albu beskyttlse. med hard plast ytre beskyttelses kopp ++Laget i slitesterk Cordura med justerbar velcro stramming med neoprene bakside for sikkert hold ++ABS hard plast albukopp

Størrelse ++Youth / S-L

177

-520 -530 -540 S

M

L

VEIL. 299,6410-00 BARN

VEIL. 349,-

-510

6462-00

XS

VOKSEN

funksjoner ++Slitesterk nylon og hard plast kombinert for maks knebeskyttelse ++Slitesterk Cordura ® nylon kropp ++Dobbelt lagdelt, biofoam indre polstring ++Justerbare Velcro ® stropper støtter og gir en tettsittende passform

Størrelse ++XS-L

-520 -530 S

M

-540 L


diverse ansiktmasker

ansiktmaske

ansiktmaske

321

321-119

VEIL. 98,-

Lilla/orange

321-110

VEIL. 98,-

Svart

321-123

VEIL. 98,-

VEIL. 98,-

VEIL. 98,-

321-126

321-105 VEIL.

Rød/svart

109,-

Svart

egenskaper ++Stor nesebeskytter ++To strikker i nakken for godt feste

Grønn/svart

egenskaper ++Strikket Finlandshette

VEIL. 98,-

Blå

ansiktmaske

ansiktmaske

321-101

ansiktmaske

321-129

321-101

VEIL. 69,-

++Myk mot huden ++Veldig lett og liten

321-651

321-129 VEIL.

Svart

egenskaper ++Hette for motorsykkel, sykkel- og skikjøring ++Beskytter mot kaldt vær, uten å stenge varmen og fuktigheten inne

224485

321-107

Rød

egenskaper ++Neopren ++Borrelås lukking i nakken

321-115

SCOTT the mark

321-107

109,-

321-651

Svart

Svart

egenskaper ++Neoprene ansiktmaske ++Trykk-knapp feste

egenskaper ++Borrelås lukking i nakken ++Lang beskyttende hals

178

VEIL. 139,-


Følg oss på Facebook for å få de siste nyhetene, gode tilbud og mulighet for å kunne kommunisere med oss!

W W W. RUCO. NO BESØK VÅR NETTSIDE FOR NYHETER OG OPPDATERINGER!


WWW. R U CO. N O

Ruco Scandinavia | Tlf: 612 62 000 Produktene som vises i katalogen kan vĂŚre bestillingsvare i enkelte butikker, kontakt din forhandler for informasjon.

FOTO: Stig Roar Hegvik

Bekledning Vinter Ruco 2012/2013