Page 1

SOM-HI...

Bon Nadal i Bon Any 2014!

Mª Carmen Quiles Quesada Cap d’estudis d’INF-PRI

PER EDUCAR , CAL ESTIMAR

Companys i companyes, hem viscut el 1r trimestre de la nova etapa que hem encetat aquest curs 2013_14. Ha esta un període de canvi acompanyat de moments i situacions als que no estem acostumats, la incertidumbre que es desperta en nosaltres ens fa créixer personal i professionalment. Fet que ens enriqueix i ens fa més actius. Des d'aquí vull agrair el vostre interès, col·laboració en tot allò que hem fet cadascú i cadascuna de nosaltres. Agrair també la vostra paciència i esforç davant dels nous missatges emets des de l'equip directiu i més concretament des de cap d'estudis. Vull remarcar la importància del diàleg, que ha estat la clau de l'èxit en la feina del dia a dia i sobretot en aquests dies de celebració del NADAL. Els nervis, les inseguretats que vivim amb motiu d'aquestes activitats han estat recompensats amb els bons resultats. Quan entre compnys ens felicitem, quan rebem les felicitacions i agraimets de les famílies i, indudablement, quan ens arriba el somriure, la mirada dolça i plena d'alegria dels nostres nens i nenes. Animar-vos a continuar amb empenta i disfrutar de la companyia de tos i totes per crèixer una mica més cada dia.


TEMES GENERALS

 DIMECRES, 8/01/2014: primer dia lectiu després de les vacances de NADAL.  DILLUNS, 13/01/2014: 17.10h.claustre general. Biblioteca.  DIMECRES 8/01/14: comptarem amb la col·laboració de Mª Teresa Gómez que

vindrà a realitzar la seva jornada laboral de pre-jubilació. Li donen la benvinguda i, alhora agraim la feina desenvolupada pel Jean Pierre que ens ha acompanyat fins avui. S’incorporaran a la vida escolar 3 estudiants de mestres de primària, durant el pe ríode del 8 de gener al 21 de febrer tots els dies laborables menys els dimarts. CInicial: PRI2: Jessica Salas, tutora de pràctiques Adelaida Soler CMitjà: PRI4: Hilari Navarro, tutor de pràctiques Albert Terrats CSuperior: PRI5: Mario Navarro, tutora de pràctiques Lourdes Sagristà.

PER EDUCAR , CAL ESTIMAR

Rub1314 som hi 2013 12 20  
Advertisement