Page 1

Hogerop in de Civiele Betonbouw


Civilion is hĂŠt opleidingsinstituut als het gaat om de Civiele Betonbouw. De opleiding, gevestigd in Mierlo, is opgericht in 1987 door en voor alle aannemingsbedrijven in de Civiele Betonbouw. Civilion denkt en werkt mee aan de ontwikkeling van: - Watermanagement met stormvloedkeringen, en zuiverinstallatie - Energievoorziening met windmolenparken, energiecentrales en afvalverbrandingsinstallaties - Mobiliteit en bereikbaarheid met bruggen, tunnels en viaducten

Over Civilion


Bedrijven ondersteunen in het werven, selecteren, coachen en opleiden van personeel, dat is waar Civilion zich mee bezig houdt. Personeel voor alle functies op alle niveaus. De afdeling Civilion Construct richt zich op de MBO-opleidingen, Civilion Academy met MBO+ en HBO. De docenten die jou opwerken tot een vakbekwame in de Civiele Betonbouw hebben hun sporen in het vak al ruimschoots verdiend. De coaches stimuleren de groei van kennis in combinatie met de persoonlijke groei. Heb jij een affiniteit met techniek en maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil jij werken aan de infrastructuur, watermanagement en energievoorziening van Nederland? Dan is een werk/ leer traject in de Civiele Betonbouw de opleiding waar jij naar op zoek bent!

Over Civilion


Windmolenparken, sluizen, afvalverbrandingsinstallaties en viaducten, alle grote betonnen elementen die voortkomen uit de Civiele Betonbouw. Het ene betonwerk is mooi opgenomen in de omgeving, het ander is diep onder de grond terug te vinden.

Wat is Civiele Betonbouw?


Voordat de Civiele betonwerken gerealiseerd zijn gaat er een hele periode aan ouderwets vakmanschap aan vooraf. Achter ieder betonwerk staan een heleboel vaklieden die het uiteindelijke kunstwerk creĂŤren. De vaklieden gaat aan het werk aan de hand van een zorgvuldig uitgewerkte tekening per onderdeel. Voor ieder onderdeel wordt een nieuwe tekening uitgewerkt en een bijbehorende mal getimmerd.

Technische hoogstandjes worden gecreĂŤerd voor projecten in de watermanagement, infrastructuur en energievoorziening. Civiele Betonbouw is een onmisbare pijler voor een bloeiend en gezond economisch klimaat.

Wat is Civiele Betonbouw?


Civilion denkt en werkt mee aan de ontwikkeling van: - Watermanagement met stormvloedkeringen, en zuiverinstallatie - Energievoorziening met windmolenparken, energiecentrales en afvalverbrandingsinstallaties - Mobiliteit en bereikbaarheid met bruggen, tunnels en viaducten Concreet realiseert Civilion dus allerlei uiteenlopende Civiele betonwerken en hier kun jij een deel van uit maken! Hieronder zijn een aantal van onze kunstwerken te zien.

Projecten


Zonder de deelnemende bedrijven geen Civilion en zonder Civilion geen Civiele Betonwerken in Nederland. Bekijk hieronder onze deelnemende bedrijven die op actief gebied bij Civilion zijn aangesloten.

Deelnemende Bedrijven


Wil jij Carrière maken in de Civiele betonbouw Spin in het web zijn bij complexe betonbouwprojecten Technische knowhow, maatschappelijke betrokkenheid Ên persoonlijk talent combineren Civilion Academy is Je opstap naar uitvoerder, calculator, projectleider of werkvoorbereider Kiezen voor een werkplek an wereldformaat Werken en leren tegelijk Een erkende titel

Schrijf je in op:

http://www.civilion.nl

Civilion  
Civilion  

brochure voor het bedrijf

Advertisement