Page 1


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS Goedenavond! Voor u ligt het veilingboek 2017. We hebben dit jaar een grote verscheidenheid aan veilingitems voor u geselecteerd welke (vrijwel) allemaal volledig belangeloos ter beschikking zijn gesteld! De volledige opbrengst van deze veiling kavels gaat naar het goede doel: Make a Wish Nederland.

Make a Wish Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiĂŤnt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Make-A-Wish Nederland heeft het CBF-erkenning voor goede doelen van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Deze erkenning wordt toegekend aan fondsenwervende organisaties, die zich op verantwoorde wijze bezighouden met het inzamelen van geld voor een goed doel. Daarnaast heeft de Belastingdienst Make-A-Wish Nederland aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Tafel 27 Sneek Wij als Tafelaars ondersteunen dit project graag om meerdere redenen: - Wie wil zich nou niet inzetten voor het waarmaken van een wens van een kind met een levensbedreigende ziekte? Wij in ieder geval wel. - Make-A-Wish bezit de juiste gedegen keurmerken. Dit geeft ons vertrouwen dat uw en ons geld op de juiste plek terecht komt. - Achter Make-A-Wish staat een sterke organisatie. Deze drijft op vrijwilligers die belangeloos de kinderen helpen. Wij ondersteunen hen van harte.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 1: 2 FLESSEN VICTUS & 1 FLES PRIOR VAN DE THABOR HOEVE De Prior blanc van Thabor is vervaardigd op onze cultuurhistorisch rijke Friese grond. Van het klooster Thabor (1406-1572) is de hoeve blijven voortbestaan en hier staat nu een wijngaard. De Prior was het hoogste gezag binnen het klooster en deze naam geven wij mee aan de wijnen die vervaardigd worden uit de Cabernet Cortis. Een blauwe druif waar wij een witte droge wijn van maken. elegant – droog – fruitig – verrassend De Victus was binnen het klooster verantwoordelijk voor de proviand en dus ook de wijnen. De naam Victus geven wij mee aan de wijnen die vervaardigd zijn met de Solaris druif. Een snel afrijpende witte druif waar wij droge witte wijnen van maken. vol van smaak – rijk – droog – exotisch Marktwaarde: €55,Sponsor van dit veilingitem Jarenlang heeft Thabor gefungeerd als melkveehouderij maar nu is het tijd voor wat nieuws; Wijn & Cultuurhoeve Thabor. Een sfeervolle boerderij met landerijen die Het Thabor Kleaster is een historische plek waar langzaamaan omgetoverd worden in prachtige wijn, cultuur en het buitenleven samenkomen. wijnvelden. Thabor is niet alleen een wijnhoeve, De hoeve is gebouwd op de ruïnes van het oude maar heeft ook een culturele spil met lokaal geproduceerde producten van kunstenaars en Thabor Kleaster. creatievellingen die te koop zijn in de winkel.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 2: WIJN PROEVERIJ VOOR 10 PERSONEN Onze wijnfanaat en wijn inkoper Hanno Schüller kan u alles vertellen over mooie wijnen. Hanno is Tafelaar bij TR27 Sneek en zal een hele mooie en informatieve wijnproeverij voor u organiseren. Wijn is er genoeg om te proeven, en ook aan een hapje wordt gedacht.

Marktwaarde: €250,-

Sponsor van dit veilingitem Icarius wijnen is al sinds 2007 een zelfstandig importeur van een keur aan wijnen. Icarius denkt in het groot maar behoudt de kennis en het gevoel. Wijn verkopen is namelijk vertrouwen. De focus ligt vooral op jonge wijnmakers & bedrijven die onderscheidende wijnen maken.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 3: WEEKEND (3 DAGEN) ZEILEN IN DE POINTER Uitgeroepen tot "De zeilenboot van het jaar" in 2015!! De POINTER 25 is, evenals de Randmeer en de G2, ontworpen door Van de Stadt Design. Jachtwerf Heeg bouwt deze elegante en modulaire boot voor zowel de sportieve als recreatieve zeiler die comfortabel op de boot wil overnachten. De basis voor de POINTER 25 is de luxe van een kajuitjacht in combinatie met echt zeilplezier. De uitstekende zeileigenschappen komen, onder andere, voort uit een fathead grootzeil en het moderne onderwaterschip met bulbkiel en doorgestoken balansroer. Deze fantastische zeilboot moet u echt een keer uitproberen!

Marktwaarde: â‚Ź750,Sponsor van dit veilingitem Met de Randmeer, de G2, de Splash en de pointer heeft Jachtwerf Heeg een flink aandeel in de zeilbotenmarkt. Wij bedanken ook dit jaar Jachtwerf Heeg voor de spontane toezegging van een weekend varen in een Pointer. Erg leuk om een mooie boot te huren en de Friese meren te gaan verkennen. www.jachtwerf-heeg.nl

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 4: MAATPAK VAN JAN ERINGA SNEEK Al jaren een populair veilingitem op ons jaarlijkse gala. En ook dit jaar zit dit gewilde kavel er weer in. Wie pakt hem deze keer mee? “Pak” nu uw kans door mee te bieden op een op maat gemaakt stukje confectie. U wordt volledig opgemeten en voorzien van de modernste stoffen. Aangeboden door janeringa.nl

Marktwaarde: Priceless Sponsor van dit veilingitem Al meer dan 100 jaar een begrip. Zeker in Sneek. Ook dit jaar weer mogen wij een mooi maatpak veilen namens Jan Eringa mode. Neem zeker een keer een kijkje in de winkel op de Oosterdijk of browse eens door alle mooie kleding op http://www.janeringa.frl/

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 5: WEEKEND MOLECATEN PARK “DE LEEMKULE” Geniet met 6 personen van een relaxed weekend op de Veluwe in vakantiepark van Molecaten park “De Leemkule” te Hattem (Gelderland). Dit sfeervolle vakantiepark gelegen op de Veluwe ademt een gemoedelijke sfeer uit, en alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Recensies van eerdere bezoekers waaronder de tafelaars zijn allen lovend! U verblijft in een fantastisch mooi riet gedekt huisje. Er is in het park een goed restaurant met winkel, zwembad, speelplaatsen. Om het park zit een groot bos.

Marktwaarde: €600,Verblijf buiten de schoolvakanties op basis van beschikbaarheid Sponsor van dit veilingitem

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 6: TENNIS CLINIC IN DE SNEKER TENNISHAL VOOR 10 PERSONEN DOOR VOORMALIG PRO Ooit al eens een tennisclinic willen beleven gegeven door een TOP-tennisser? Dit is jullie kans! Ivo van der Veen, voormalig top 150 speler van Nederland, is bereid om een groep tot maximaal 10 personen de fijne kneepjes bij te brengen! Deze kans krijg je maar één keer dus ga er voor!!! Ivo van der Veen is voormalig top-tennisser en inmiddels al een aantal jaren lid van de Ronde Tafel. In samenwerking met de Tennishal Sneek geeft hij een tennisclinic aan voor maximaal 10 personen. We kijken nu al uit naar het oefenpotje tussen Ivo en Addie! Marktwaarde: €400,Sponsoren van dit veilingitem Addie & Jeannette v.d Steen exploiteren de Tennishal Sneek en heten u daar van harte welkom in de A-hal met vier banen met daarnaast de gezellige kantine. In samenwerking met Ivo van der Veen.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 7: 1 METER ORIGINELE FRIESE WORST Dit jaar nog droger en tegelijk sappiger dan de voorgaande jaren! Maar liefst 1 meter van deze heerlijke worst. De worst van deze Friese ambachtelijke slager De Jager uit Oppenhuizen is onweerstaanbaar. Nog nooit geproefd betekend verplicht meebieden mensen!

Marktwaarde: Priceless Sponsor van dit veilingitem Ook dit jaar wordt de worst aangeboden door Sjoerd Hofstee, de jaarvoorzitter van Tafelronde 27 en natuurlijk een erkend journalist en eigenaar van persbureau Langs de Melkweg. Afgelopen jaren heeft Sjoerd al een groot aantal gala bezoekers blij gemaakt met een topworst uit Oppenhuizen.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 8: TANDEMSPRONG OP TEXEL VOOR 2 PERSONEN Elk jaar weer is dit de klapper! Durft u mee te bieden? Geld betalen om vrijwillig uit een vliegtuig te springen. Wie wil dit nu niet? Vele sportievelingen gingen u voor. Natuurlijk wordt u begeleid door een professionele parachutist waarmee u een tandemsprong maakt vanaf de vliegbasis op Texel. U krijgt 2 vouchers goed voor 2 sprongen. Ook leuk om cadeau te doen aan uw buurman en/of buurvrouw aan Tafel.

Marktwaarde: €500,Sponsor van dit veilingitem Deze fantastische Tafelaar en Districtvoorzitter van District II is een zeer geoefende springer. Voornamelijk actief op zijn geboortegrond Texel springt hij menig vliegtuig uit. Daarnaast springt hij tegenwoordig ook omhoog in plaats van omlaag, namelijk met een kite. Elk jaar weer weet hij de aanwezige gasten te voorzien van de nodige voorpret en adrenaline stoten tijdens het opbieden van dit kavel.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 9: EEN EXCLUSIEVE RING VAN JUWELIER LUEHOF Diamant, het hardste materiaal ter wereld, symboliseert de eeuwigdurende en onvergankelijke liefde. Het ultieme cadeau voor uw vrouw! Wees hier echt als eerste bij en scoor die belangrijke punten direct in de eerste maand van het jaar. Een schitterende ring van wit goud. De diamant is van een hoge witte kleur en is briljant geslepen. De diamant weegt 0.20 ct. Indien de maat moet worden aangepast wordt dit door Juwelier Leuhof gratis verzorgd. De ring is aanwezig in de zaal en is op verzoek te bezichtigen.

Marktwaarde: €1.000,-

Sponsor van dit veilingitem Juwelier Luehof is natuurlijk niet weg te denken uit de Sneeker winkelstraat. Dit jaar heeft deze juwelier een erg mooi veilingitem ingebracht! Onze dank hiervoor.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 10:MET 10 PERSONEN EEN 5 GANGEN DINER OP EPEMASTATE Jan Matser biedt ter veiling een compleet verzorgt diner voor 10 personen aan op Epemastate te IJsbrechtum. Het gaat hier om een 5-gangen diner inclusief een wijn arrangement (exclusief Taxi) en inclusief alle verdere consumpties. Laat u culinair verwennen op een toplocatie in IJsbrechtum. Marktwaarde: €1250,-

Sponsor van dit veilingitem

Onze host van onder meer twee edities van ons gala ondersteund ons ook dit jaar met een aantal fantastische items. Wij danken Jan Matser van Hotel Sneek en Epemastate voor deze ondersteuning!

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 11: 2 FLESSEN PRIOR & 1 FLES VICTUS VAN DE THABOR HOEVE De Victus was binnen het klooster verantwoordelijk voor de proviand en dus ook de wijnen. De naam Victus geven wij mee aan de wijnen die vervaardigd zijn met de Solaris druif. Een snel afrijpende witte druif waar wij droge witte wijnen van maken. vol van smaak – rijk – droog – exotisch De Prior blanc van Thabor is vervaardigd op onze cultuurhistorisch rijke Friese grond. Van het klooster Thabor (1406-1572) is de hoeve blijven voortbestaan en hier staat nu een wijngaard. De Prior was het hoogste gezag binnen het klooster en deze naam geven wij mee aan de wijnen die vervaardigd worden uit de Cabernet Cortis. Een blauwe druif waar wij een witte droge wijn van maken. elegant – droog – fruitig – verrassend Marktwaarde: €55,Sponsor van dit veilingitem Jarenlang heeft Thabor gefungeerd als melkveehouderij maar nu is het tijd voor wat nieuws; Wijn & Cultuurhoeve Thabor. Een sfeervolle boerderij met landerijen die Het Thabor Kleaster is een historische plek waar langzaamaan omgetoverd worden in prachtige wijn, cultuur en het buitenleven samenkomen. wijnvelden. Thabor is niet alleen een wijnhoeve, De hoeve is gebouwd op de ruïnes van het oude maar heeft ook een culturele spil met lokaal geproduceerde producten van kunstenaars en Thabor Kleaster. creatievellingen die te koop zijn in de winkel.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 12: 12 SKI OF SNOWBOARD LESSEN BIJ SKICENTRUM SNEEK Voor de Skiliefhebbers onder ons een 12 lessenkaart bij Ski Centrum Sneek. Door skilessen te nemen bij Ski centrum Sneek kunt zich optimaal voorbereiden op uw wintersport. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als ver gevorderden. U krijgt ski- of snowboardles van gediplomeerde leraren. Voordelen van lessen op een rollerbaan zijn:  Eindeloze afdaling  Zeer intensieve en productieve training  Als beste getest door de consumentenbond  Volg uw lessen in uw eigen tempo Marktwaarde: €275,-

Sponsor van dit veilingitem Ski Centrum Sneek gelegen aan de Wolkammerstraat 2c te Sneek nabij de Karwei, biedt sinds enkele jaren lessen aan op de rollerband. In de praktijk moet iedereen even wennen aan de baan, maar dit duurt meestal maar een halve les. 

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân

Volg de lessen in uw eigen tempo


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 13: DINER VOOR 4 PERSONEN INCL WIJN BIJ RESTAURANT DE KASTANJE Laat u verwennen en maak kennis met bijzondere smaakcombinaties die de chef van restaurant de Kastanje met veel passie en creativiteit voor u heeft samengesteld tijdens een dineer voor twee. Dit terwijl u geniet van een goed glas wijn. Zwoele moderne klanken van lounge en jazz muziek maakt uw avond uit compleet.

Marktwaarde: €279,80

Sponsor van dit veilingitem De Kastanje is een restaurant gevestigd aan de Grote Kerkstraat te Sneek. De keuken van de Kastanje is smaakvol, puur en eerlijk. Bij de Kastanje kunt u niet alleen terecht voor een heerlijk hoofdgerecht maar ook voor een volledig verzorgde avond uit. Zij vullen dit graag voor u in. 

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân

Volg de lessen in uw eigen tempo


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 14: ZWEEFVLIEGEN Zweefvliegen is voor iedereen, jong en oud. Vlieg vanaf Veendam mee in een tweepersoons zweefvliegtuig en geniet van een geweldig uitzicht en de rust met alleen het geruis van de wind. Zweefvliegen is misschien wel de puurste vorm van vliegen. Met een kabel wordt het vliegtuig in enkele seconden omhoog getrokken tot wel 400 meter: een sensatie op zich. Daarna bent u afhankelijk van uw pilot en de thermiek van die dag. Een vlucht duurt tussen de 10 en 30 minuten. Let op: gezien de afmetingen van een zweefvliegtuig, kunnen personen langer dan 2 meter en/of zwaarder dan 100 kg helaas niet meevliegen. Er wordt alleen gevlogen van april tot en met oktober.

Marktwaarde: Priceless

Sponsor van dit veilingitem Vlieg mee met onze jongste aspirant Tafelaar Siemen, een zeer ervaren zweefvlieger. Hij laat u graag meedelen in zijn grootste passie.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 15: BEAUTYYBEHANDELING INCL. HAARKLEUREN EN KNIPPEN Een heerlijke onvergetelijke beautybehandeling in combinatie met het knippen en kleuren van uw haar. Spa Wellness Hairstyling Sneek is gespecialiseerd in huidverbetering de beautybehandelingen worden persoonlijk afgestemd op uw huid. Met de juiste behandeltechnieken en producten worden mooie resultaten behaald! Hairstyling is iets anders dan knippen. Wij letten ook erg op de samenstelling van het haar en de conditie van de hoofdhuid. Ook kijken wij naar de gezichtsvorm, dit is een belangrijk onderdeel voor het aanmeten van de juiste coupe. Wij verzorgen je haar tot in de puntjes. Verzorgende producten worden altijd ingebracht voor een beter effect en langdurige werking. Ons team wordt regelmatig getraind door de meest toonaangevende kappers van Nederland om op de hoogte te blijven van de nieuws trends en knip- en kleurtechnieken. Marktwaarde: â‚Ź150,Sponsor van dit veilingitem Het is onze passie en uitdaging om ieder bezoek aan Spa Wellness Hairstyling Sneek tot een heerlijke ervaring te maken. Even de dagelijkse drukte ontvluchten in een aangename intieme sfeer. Alles is er bij ons op ingesteld om u met service op topniveau en behandelingen met de hoogste kwaliteitsproducten te verzorgen. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke benadering. Spa Wellness Haistyling Sneek gevestigd aan de Westereems 10 te Sneek

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 16: Supersize Grijze langharige IJslandse schapenvacht van de Faeröer eilanden ( 150x100cm) Deze prachtige gelooide schapenvacht is van reusachtige afmeting, 150x100 cm. Een unieke eyecatcher die in elk interieur zijn meerwaarde geeft. Dit bijzondere pronkstuk is door zijn kleurstelling, herkomst en afmeting een absoluut collectorsitem.

Marktwaarde: €195,00 Sponsor van dit veilingitem De vachtenspecialist.nl is een webshop met allemaal bijzondere en apart gefotografeerde schapenvachten en koeienhuiden. Allen met de hand geselecteerd om zodoende een aanbod te kunnen genereren van de mooiste vachten en huiden. Hier vindt de liefhebber van schapenvachten en koeienhuiden met een eerlijke herkomst altijd een vacht van zijn of haar keuze! Al onze vachten komen bij geregistreerde Europese looierijen vandaan.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 17: COMPLETE BABY OF KINDEROUTFIT Voor de fanatieke shoppers onder ons, een complete outfit voor uw kind of kleinkind uit te zoeken in één van de winkels van Cotton Style in Joure, Heerenveen, Leeuwarden en Boslward. Voor de shopaholics onder ons een uitgelezen kans, u steunt het goede doel terwijl u winkelt. Kan het nog mooier? Maximaal 5 verschillende artikelen resulterend in 1 fantastische outfit

Marktwaarde: ca. €300,-

Sponsor van dit veilingitem Cotton Style Baby & Kinderkleding is een winkelketen waar kinderkleding en kadootjes worden verkocht met een merkenpakket van Nik & Nik, Ninni-Vi t/m Name-it en Vingino, dus heel breed en echt voor iedereen! Van prematuur t/m tieners! (44 t/m 176) De winkels zijn gevestigd in Joure, Heerenveen, Leeuwarden en Bolsward. Er is veel rekening gehouden met speelruimte voor de kinderen. In Joure en Bosward is er zelfs een echte ballenbak! In de andere winkels zijn ook hoekjes waar uw kind zich prima kan vermaken. Bereikbaarheid, prachtige collectie en geweldige service zijn trefwoorden voor de winkels.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 18: DAG VAREN MET DAVINCHI 35E INCL SCHIPPER Geniet samen met uw familie en/of vrienden van de wind door uw haren, de frisse lucht en al het comfort dat de DaVinchi 35E u biedt tijdens een fantastische dagtocht op het IJsselmeer onder begeleiding van een kundige schipper. Zoals de Waterkampioen al schreef: In menige Bond-film zou hij goed meekunnen. maar behalve mooi zijn, kun je met DaVinci 35 ook goed varen. Misschien is dit wel de beste DaVinci tot nu toe. Marktwaarde: €1000,-

Sponsor van dit veilingitem Aangeboden door oud Tafelaar Bart Smit. Hiervoor onze dank!

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 19: ZONDAGBRUNCH VOOR 10 PERSONEN MET HET HELE GEZIN INCL. OPA EN OMA BIJ HOTEL SNEEK Gezellig samen met familie of vrienden genieten van een culinair samenzijn. Vanaf 12.00 uur tot 14.30 uur wordt u verwelkomt met een feestelijke welkomstcocktail, waarna een grandioos eilandenbuffet opent. Voor de kinderen is er een apart kinderbuffet met frietjes, snacks en poffertjes. Voorts bakken onze koks samen met de kinderen koekjes die mee naar huis genomen worden.

Marktwaarde: €265,Sponsor van dit veilingitem Onze host van onder meer twee edities van ons gala ondersteund ons ook dit jaar met een aantal fantastische items. Wij danken Jan Matser van Hotel Sneek en Epemastate voor deze ondersteuning!

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 20: AEG INBOUWVAATWASSER Een volledig integreerbare vaatwasser van AEG type F55500VI0. Energieklasse A+ met een laag verbruik van slechts 11 liter water en 1.032 kWh elektriciteit. De machine heeft 5 programma’s en 4 temperaturen. De machine produceert slecht 47db. Heeft de mogelijkheid voor een uitgestelde start 1-24hr. De laadcapaciteit bied ruimte voor 12 couverts (IEC). Indeling: Bovenkorf met opklapbare kopjeshouders Onderkorf met 2 neerklapbare bordenrekken Bestekmandje Afmetingen: Algemeen: 81,8 x 59,6 x 55,5 cm (H x B x D) Inbouwmaten: 81,8 x 60 x 57 cm (H x B x D) Marktwaarde: €590,Sponsor van dit veilingitem KBC SCHARNEGOUTUM UW SPECIAALZAAK SINDS 1976 Door enthousiasme en zeker ook gedrevenheid is KBC gegroeid en doorontwikkeld. Beloond met drie kwaliteitssterren en ISO certificering geeft aan dat kwaliteit en vakmanschap bij KBC voorop staat. De rode draad binnen KBC bedrijf is gebaseerd op traditionele normen en waarden. Een persoonlijke benadering, eerlijk advies en hoogwaardige service zijn de pijlers binnen ons bedrijf. U ziet; u mag van KBC iets verwachten.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 21: MIDDAGVAARTOCHT VOOR 12 PERSONEN OP DE BB1 Veilinghuis Ald Fryslân biedt aan een middagvaartocht met 12 personen inclusief een hapje en een drankje op de BB1! De BB1 is een historische blusboot uit 1933 uit de stad Groningen. Ze is in 2016 volledig gerestaureerd en is voorzien van een blusinstallatie met waterkanon en slangen met spuiten, de capaciteit is 2000 liter water per minuut.

Marktwaarde: €500,Sponsor van dit veilingitem Ald Frysân het veilinghuis dat zich richt op het taxeren en veilen van roerende zaken, met name Kunst, Antiek, Curiosa, Sieraden en Zilver. Er zijn per jaar 5 veilingen en een kerstveiling, De drie dagen voor de veiling zijn de kavels te alvast te bezichtigen bij het veilinghuis in IJlst.

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 22: MAKE A WISH BUSINESS CHALLANGE Dit is uw kans om met uw bedrijf een donatie te combineren met het zelf iets willen doen voor de kinderen. De Make-A-Wish Business Challenge is een uniek evenement waarbij u samen met uw collega’s, onder begeleiding van Make-A-Wish Nederland, letterlijk betrokken bent bij het tot stand brengen van een allerliefste wens. Een team van minimaal twaalf en maximaal achttien deelnemers gaat onder leiding van een teamleider van het bedrijf en een wensvervuller van Make-A-Wish Nederland aan de slag met het organiseren van een specifieke wensvervulling. Hierbij wordt door de teams zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het eigen netwerk en creativiteit. De fantasie van het kind bepaalt de inhoud van de wens, de uitvoering doen jullie! De door jullie gerealiseerde wensvervulling wordt echt in de praktijk gebracht. Van deze wensvervulling ontvangt het bedrijf achteraf een wensverslag met foto’s en verhalen. Zo krijgt u een mooie impressie van wat er gezamenlijk bereikt is voor het wenskind en zijn/haar familie. Resultaten van de Make-A-Wish Business Challenge zijn een versterking van de samenwerking, teambuilding en optimaal gebruik maken van het bestaande (bedrijfs)netwerk. Daarnaast wordt er op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) met elkaar gewerkt aan het tot stand brengen van een allerliefste wens voor een kind met een levensbedreigende ziekte. Marktwaarde: Priceless Sponsor van dit veilingitem U misschien, toch?

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS KAVEL 23: MAKE A WISH WENSADOPTIE Wilt u uw donatie direct koppelen aan een wens? Dan kan met deze kavel! U adopteert een binnenlandse wens die toegewezen wordt door Make-A-Wish Nederland. Wat ontvangt u als tegenprestatie? Eeuwige dank van het kind met een levensbedreigende ziekte wat dankzij uw donatie zijn of haar droom kan verwezenlijken U ontvangt een wensverslag met foto’s van de wensvervulling U ontvangt de Make a Wish Wenskranten en digitale nieuwsbrieven Uw naam/logo wordt op de Make a Wish “Wall of Fame” op de website geplaatst U weet met dit kavel dus precies waar uw geld aan besteed is. Marktwaarde: €2500,- of misschien wel Priceless

Sponsor van dit veilingitem Ben u dit lichtpuntje?

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS

LOTERIJ PRIJZEN Loterij loten zijn te koop bij de muntverkoop, de garderobe en de dames in de zaal. Ze zijn altijd gewillig om u een lot te verkopen. Tik ze op de schouders en sla uw slag! Prijs per lot: 5 EUR

HOOFDPRIJS: SONOS PLAY 5 Attentie, obsessieve audiofielen en hardcore muziekfans. De PLAY:5 is de speaker voor jou. Het is onze grootste en beste speaker. Of je nu een grote kamer wil vullen met muziek, of dat je oren gewoon supergevoelig zijn voor een zuiver en precies geluid: dit is dé speaker voor jou. Marktwaarde: €579,-

LOTERIJ PRIJS: 8 SKI OF SNOWBOARD LESSEN BIJ SKICENTRUM SNEEK Voor de Skiliefhebbers onder ons een 8 lessenkaart bij Ski Centrum Sneek. Door skilessen te nemen bij Ski centrum Sneek kunt zich optimaal voorbereiden op uw wintersport. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als ver gevorderden. U krijgt ski- of snowboard les van gediplomeerde leraren. Marktwaarde: €219,-

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân

Sponsor: Ski Centrum Sneek


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS LOTERIJ PRIJS: BIERBON TER WAARDE VAN €50,- VAN GRAND CAFE DE KROON Oh hemelsch vocht Niet van dat rare bocht Eerlijk bier en zeer sereen Zoals u is er geen een O bier, magisch en goed Een goudkleurige gloed Een schuimige kraag Wat heb ik u graag O makker o vriend Wat heb ik u verdiend Mijn kameraad Uw wonderlijke daad Uw intens genot Zijt u een god Uw euforische kunsten Uw gebrek aan afgunsten Uw objectieve blik Bier Dat wil ik!

Marktwaarde: €50,- of misschien wel priceless Sponsor: Grand café De Kroon

LOTERIJ PRIJSEN :3x AANSCHUIFDINEERBON VOOR 2 PERSONEN Laat u culinair verwennen door samen met familie, vrienden en andere gezellige mensen te genieten van een bijzondere avond. Bij elkaar aanschuiven aan een lange dinertafel. Verrassende gesprekken en spontane ontmoetingen. Chillen, eten en drinken bij het statige Epemastate. Een diner, samengesteld met producten uit de regio, (h)eerlijk eten passend bij het seizoen geflankeerd door de juiste wijnen. Dat zijn de succes-ingrediënten voor het ‘aanschuifdiner’ Dit item is maar liefst 3 maal in de loterij ingebracht. Marktwaarde: €99,-

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân

Sponsor: Jan Matser, Hotel Sneek


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS LOTERIJ PRIJS: 1 SKI OF SNOWBOARD LES BIJ SKICENTRUM SNEEK Voor de Skiliefhebbers onder ons één leskaart bij Ski Centrum Sneek. Door skilessen te nemen bij Ski centrum Sneek kunt zich optimaal voorbereiden op uw wintersport. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als ver gevorderden. U krijgt ski- of snowboard les van gediplomeerde leraren. Sponsor: Ski Centrum Sneek

Marktwaarde: €30,-

LOTERIJ PRIJS: 1 METER WORST VAN DE VOORZITTER Dit jaar nog droger en tegelijk sappiger dan de voorgaande jaren! Maar liefst 1 meter van deze heerlijke worst. De worst van deze Friese ambachtelijke slager De Jager uit Oppenhuizen is onweerstaanbaar. Nog nooit geproefd betekend verplicht meebieden mensen! Marktwaarde: Priceless

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân

Sponsor: TR27 Voorzitter Sjoerd Hofstee


SNEEKER NIEUWJAARSGALA 2017 VEILING ITEMS Dank aan alle inbrengers van veiling- en loterijitems en DJ’s Anthony & Paulson. Allen hebben hun goederen en talenten kosteloos ingebracht ten bate van dit Gala en het goede doel. Verder gaat onze dank gaat uit naar Hakim Faber, eigenaar van Cotton Style, onze zorgondernemer Hylke Bakker ‘voor al uw kwaaltjes en pillen’ en Persbureau Langs de Melkweg voor hun financiële ondersteuning van het Sneeker Nieuwjaarsgala 2017. En naar u allen als gast, die dit feest met ons samen tot een prachtig en succesvol evenement maakt!

Veilingmeester: Machiel Dijkstra, Veilinghuis Ald Fryslân

TR27 Veilingboek Gala 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you