Page 1

BergChalets.com het startpunt voor uw vakantieaccommodatie in KarinthiĂŤ. Zowel voor huur als verhuur.


BergChalets.com BergChalets.com is hét startpunt voor zowel huurders als verhuurders van chalets en andere vakantieaccommodatie in Hochrindl en omstreken. Wij hebben een ruime ervaring met de verhuur van accommodaties. Indien u meer rendement wilt halen door de verhuur van uw chalet en/of appartement, maar niet de rompslomp wilt hebben van de sleuteloverdracht, incheck/uitcheck, schoonmaak etc., dan zorgen wij voor de oplossing! Wij nemen deze zorgen uit handen voor een zeer gunstig tarief. Ook kunt u bij ons terecht voor additionele diensten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Greenpeace heeft het gebied van Hochrindl in 1993 uitgeroepen tot ‘schone luchtoord’ en heeft het de ‘Greepeace Klimaatprijs’ verleend. Ook vermeldenswaard is het feit, dat in het seizoen 2007/2008 het gebied Hochrindl uit 5.000 verschillende gebieden in Zwitserland en Oostenrijk als vierde uit de bus is gekomen vanwege de goede sfeer. Het is niet alleen genieten van een hoop schone lucht, maar ook van adembenemende uitzichten over de bergen (oa de Karawanken), de vriendelijkheid van de mensen, de betaalbaarheid en de vele mogelijkheden voor ontspanning en vertier, zowel in het winter– als in het zomerseizoen.


Wat bieden wij?

Wie zijn wij?

BergChalets.com biedt u de volgende mogelijkheden:

Ingrid de Croon en Jolanda de Groot zijn beiden zeer ervaren met de verhuur van accommodatie in o.a. Frankrijk/ Normandië, Nederland/ Amsterdam en Oostenrijk/ Hochrindl. Elkaar op de Alm/ Hochrindl tegenkomend is het businessplan voor BergChalets.com ontstaan.

Huur van een privéchalet/appartement Voor de huur van uw accommodatie hebben wij een uniek aanbod van privéchalets en appartementen, met een directe mogelijkheid tot online boeking, waarbij prijs en kwaliteit voorop staan.

Verhuur van uw chalet/appartement Voor de verhuur van uw privé-accommodatie, bieden wij een professionele website in vier talen en pakken wij het op waar andere het laten liggen, te denken valt aan het ontvangen en uitchecken van uw gasten, de schoonmaak, kleine reparaties laten uitvoeren etc.

Waarom BergChalets.com?

Met BergChalets.com spelen wij in op de locale en recente toeristische ontwikkelingen in Karinthië en willen wij een toevoeging cq uitbreiding zijn op het huidige aanbod van huur– en verhuurmogelijkheden in het gebied rondom Hochrindl. Wij geven graag in een persoonlijk gesprek een mondelinge toelichting op onze visie.

Voor meer informatie: info@bergchalets.com

Ingrid de Croon Jolanda de Groot www.BergChalets.com


info@bergchalets.com

Brochure Bergchalets.com  

Information about rentals in Hochrindl, Austria.