Page 1

N YE J EEP 速 G RA N D C H ERO K E E


INNOVASJON. Gjennom millioner av år har evolusjonen forbedret og tilpasset våre liv på jorden. Den nye Jeep® Grand Cherokee har også fulgt evolusjonen og den har transformert seg inn i et kjøretøy med enda mer forførende linjer og enda mer konkurransedyktig og økonomisk ytelse, samt innovativ teknologi som overrasker og forbedrer din kjøreopplevelse. Ta en titt, det er umiddelbart klart - den nye Jeep® Grand Cherokees natur er å ønske deg velkommen.


INNOVASJON ER VAKKERT. Naturlig nok er hvert element som har utviklet seg til å bli den nye Jeep® Grand Cherokee vakkert: følg dens linjer for å oppdage en design som aldri har vært utforsket før. Elegant, men aggressivt, slyngete men sterkt: ingenting er som det var - bare utforsk det nye designet. Nye bi-xenon frontlykter med LED DRL (kjørelys) og nye aluminiumsfelger er bare noen av oppgraderingene som er blitt gjort.


DOMINANSE FRA ALLE VINKLER.


Jeep Grand Cherokees fascinasjon slutter ikke ved første øyekast. Det ligger mye mer bak enn kun det nye designet på baklykter og bakluken. Bakluken er designet slik at du får bedre sikt bakover. Skjønnhet kan også være praktisk og aggressivt. Nye Grand Cherokee har premium stylingelementer, inkludert ny frontgrill, HID frontlykter pluss at den har et nytt iøynefallende utvalg av felger fra 18 “til 20”.


INNOVASJON ER PRESTISJE. Den nye Jeep® Grand Cherokee har et mer innbydende interiør med skinntrukket og ventilerte seter. Grand Cherokee er best i klassen på drivstofføkonomi. Din søken etter raffinert allsidighet har blitt realisert.


VERDIFULL EVOLUSJON.


Jeeps forpliktelse til ekstraordinÌr kvalitet forplanter seg til hver minste detalj, noe som gjør alt enda mer uvanlig. De nye Natura Plus-setene, Command View soltaket og det nye rattet i skinn er bare en liten liste over alt utstyret du für i den nye Jeep Grand Cherokee.


FORPLIKTET TIL STORSLÅTT INNOVASJON. Med Grand Cherokees lange liste over funksjoner for skiftende forhold i værharde Norge blir kjøreturen problemfri. Grand Cherokee er designet for bruk i harmoni av komfort og råskap som får deg forbi de fleste utfordringer som ligger foran deg. Dette er enkelt og greit legendariske Jeep sin elegante måte å vise at de beholder DNAet til Jeep sin råskap kombinert med raffinerte detaljer.


INNOVASJON ØKER EFFEKTIVITETEN. En meningsfylt evolusjon betyr å oppnå en overlegen effektivitet og en følbart bedre kjøreopplevelse. Alle motorene har den nye 8 - trinns automatgirkassen.

3.6L V6 PENTASTAR® Pentastar® motoren gir bedre ytelse og 5 % forbedring i CO2-utslipp og drivstofforbruk i forhold til den forrige modellen. Den har 286 hestekrefter på 6,350 rpm og

NY 3.0L V6 MULTIJET II DIESEL

347 Nm dreiemoment på 4.300 rpm.

Den nye Jeep® Grand Cherokee er tilgjengelig med 3,0 Multijet II dieselmotor leverer den kraften du trenger for å klatre, trekke og ferdes hvor som helst. Med 190

5.7L V8 HEMI MDS VVT

eller 250 hestekrefter og fra 440 til 570 NM dreiemoment

Med hele 352 hk og et dreiemoment på 520 Nm. 5,7

har man krefter nok. Avansert teknologi som Multijet II

liter motoren har Fuel Saver teknologi med sylinder-

Common-Rail injeksjon arbeider for å bidra til å levere en

deaktivering ved normal kjøring, altså når mindre effekt

jevn og rolig kjøretur på landevei eller i mer utfordrende

er nødvendig og V8 -modus når det er behov for det. Dette

terreng.

optimaliserer drivstofføkonomien ved normal kjøring, uten at dette går utover kjøretøyets ytelse eller evne.


6.4L V8 HEMI® Den nye Jeep® Grand Cherokee SRT har en 6,4 liter HEMI® V8-motor med Fuel Saver teknologi. Denne ekstreme motoren leverer 468 hk og 624 Nm dreiemoment og sikrer Grand Cherokee SRT en ytelse fra 0-100 km/t på 5 sekunder. Toppfarten er 257 km/t .

ECO KJØRING Denne funksjonen arbeider kontinuerlig for å maksimere drivstofføkonomien ved automatisk å sørge for å effektivisere den 8-trinns girkassen og få mest mulig moment ut av motoren. Instrumentpanelet kan informere deg om hvor effektiv Eco Mode utfører hver kilometer på veien.


STORSLAGEN INNOVASJON. Jeep® Grand Cherokee med ekstraordinære 4x4 egenskaper: Et DNA født og oppvokst i hver Jeep gjennom generasjoner. Det finnes ingen bedre måte å kjøre trygt gjennom utfordrende kjøreforhold. Fremkommeligheten er forbedret gjennom Quadra-Trac® II eller Quadra-Drive® II 4WD-systemer. Selec-Terrain® og Quadra-Lift™ luftfjæring systemer er produsert for optimale kjøreforhold.


SELEC-TERRAIN速 TRACTION SYSTEM.


Gir optimale kjøreegenskaper tilpasset underlaget. Fem alternative Selec-Terrain® innstillinger optimaliserer kjøreopplevelsen. Dette gir optimal ytelse: velg mellom sand, mud, auto, snø og rock.

I auto-funksjonen gjør Selec-Terrain® alt arbeidet automatisk, og justerer bilens dynamikk til alle terreng.


QUADRA-LIFT LUFTFJÆRING.

PARK

+ OFF-ROAD 1

- AERO

+ OFF-ROAD 2


OFF-ROAD 2 + 65 MM

OFF-ROAD 1 + 33 MM

NORMAL RIDE HEIGHT

AERO -15 MM

PARK -40,6 MM

Det gir føreren mulighet til å heve den nye Jeep® Grand Cherokee til en imponerende bakkeklaring på hele 287 mm. Ved kjøring på veier som ikke er brøytet kan dette være avgjørende for fremkommeligheten. Den kan også senkes for enklere inngang, utgang og lasting. Bakkeklaringen kan justeres til fem nivåer: Normal kjørehøyde (NRH), Off Road 1, Off Road 2, Park Mode og Aero Mode.


INNOVASJON GIR FORVENTNINGER. Den nye Jeep® Grand Cherokee har utviklet en bedre og mer oversiktlig sittestilling og førermiljø slik at sjåføren får bedre utsyn. Utviklingen lar deg oppdage mer, samtidig som den forbedrer kjøreopplevelsen.


PERSONALISERT INSTRUMENTPANEL.


Ny 7“ MultiView skjerm med ledende TFT-teknologi. Dette setter en høyere standard på alle modellene, du kan skreddersy dine personlige innstillinger og grafikk. Detaljert kjøretøy informasjon, alt fra hastigheten, navigasjonssystemet, Selec-Terrain®-systemet, Quadra-Lift™systemet med mer, er integrert i den avanserte fargeskjermen.


INNOVASJONEN ER ALLTID AKTIVERT. Teknologi om bord har utviklet seg: alt er under kontroll med hele 8,4” skjerm.

UCONNECT™ SYSTEM HAR UTVIKLET SEG Det nye UConnect™-systemet har en massiv 8,4“ berøringsskjerm samt telefonoppsett for full tilgang til alle funksjoner, samt klima- og radioinnstillinger. Bluetooth®-tilkobling gir mulighet for overføring av lyd og talekommandoer. Den har også USB-port, SD-kortleser, DAB-radio og premium navigering med 3D-grafikk.

KLIMAANLEGG VIA UCONNECT™ Skap et komfortabelt innemiljø med HVAC kontroller på den 8,4” berøringsskjermen, med stemmestyring uten behov for å ta hendene bort fra rattet.


ALPINE® PREMIUM AUDIO Alpine® Surround Sound System er standard på Limited og Overland. Dette premium lydanlegget benytter 12 kraftige kanaler, 506 Watt, ni høyttalere og en subwoofer som alle er optimalt plassert i bilen for flott lydopplevelse.

HARMAN KARDON® PREMIUM AUDIO Premium lyd er ekte håndverk. Dette reflekterer premium systemet som kommer standard i Jeep® Grand Cherokee Summit og SRT. Dette kraftige systemet består av 19 GreenEdge høyttalere med subwoofere og 825 Watt. Leverer alt en audiofil krever for en flott lydopplevelse.


Ni 25-mm GreenEdge diskanthøyttalere Fem 90 mm-GreenEdge midt høyttalere To 160-mm GreenEdge basselementer To 6x9-tommers subwoofere En 10-tommers subwoofer


INNOVASJONEN TRENGER ET SKJERMET MILJØ. Innovasjon har satt trygghet om bord. Slik at den nye Jeep® Grand Cherokee er forestilt og konstruert for uansett å utføre oppgavene: føle styrken av sin forsterkede struktur, gå ut frimodig med en høyt utviklet selvtillit.


KOLLISJONSVARSLER Denne enheten bruker radarsensorer for å sjekke om kjøretøyet nærmer seg bilen foran for raskt, og hvis det er nødvendig sender et signal til føreren slik at han/ hun kan gripe inn for å unngå en kollisjon. FCW er nå oppdatert til å bremse automatisk, og har dessuten avansert brake assist (ABA) som samarbeider med systemet, for å øke oppbremsing og unngå eller dempe virkningen.

ET SIKKERT AIR BAG SYSTEM Din trygghet er komplett med den nye Jeep® Grand Cherokee sitt all-around kollisjonspute system. Fulllengde sidegardiner, knekollisjonspute og avanserte flertrinns kollisjonsputer vil bidra til full beskyttelse.

TRAILER SWAY CONTROL (TSC) Sidevind og trafikk har ingen innflytelse over deg eller din nyttelast. Som en del av ESC, hjelper TSC deg med stabil frakt enten det er arbeid eller fritid.

SELEC-SPEED™ KONTROLL En følelse av eventyr kommer naturlig for de som bor i en verden omgitt av Jeep® merkets kjennetegn. Det å bestige toppen av fjellet følger med fra barndommen. Navigere opp bratte bakker kan være en skremmende oppgave. Ved å bruke Selec-Speed™ kontrollen på Selec-Terrain® styrer 4WD systemet i Grand Cherokee. Og du kan klatre oppover utfordrende terreng med større sikkerhet. Hill Control og Hill Descent Control er fantastiske system som kan overraske mange.

LED KJØRELYS De følger veien likt som du dreier på rattet, og lyser opp kurvene i veien foran deg. Adaptive hovedlys kan avdekke det som tidligere var skjult. Lyktespylere holder lysene frie for skitt. Standard signatur LED lys gir eksepsjonell synlighet på dagtid.

ELEKTRONISK FORSTERKET STABILITETSFUNKSJON (ERM) Som en forlengelse av Elektronisk Stabilitets Kontroll (ESP), sysselsetter ERM systemet ESC sensorer for å forutse potensielle risikosituasjoner. Hvis situasjonen blir vel tøff, tar ERM umiddelbart tak for å hjelpe deg til å opprettholde stabilitet og ta kjøretøyet kontrollert videre.

ADAPTIVE FARTSHOLDER (ACC)

VINDUSVISKERE MED REGNSENSOR OG STØTTE FOR BREMSESYSTEM

Hold en trygg avstand fra bilen foran mens du cruiser på motorveien. Adaptive cruise control justerer automatisk marsjhastighet for å opprettholde en forhåndsinnstilt avstand mellom Grand Cherokee og bilen foran deg.

Stormskyer har liten innflytelse over dine daglige kjøreturer. Frontvindusviskerne aktiveres ved de første regndråpene og et smart bremsesystem hjelper til å tørke bremseskivene på våte veier.

BLINDSONE VARSLER Disse systemene jobber kontinuerlig med å overvåke plassen mellom deg og andre kjøretøy. Når en side eller blindsonen er i bevegelse, blir sjåføren varslet med et opplyst ikon på sidespeilene eller hørbar varslingslyd.


SENTRY KEY® STARTSPERRE En unik, innebygd nøkkelkode bidrar til å holde Nye Jeep® Grand Cherokee trygt der den hører hjemme.

PARKVIEW® RYGGEKAMERA Parker med full trygghet. Disse systemene bidrar til å oppdage skjulte gjenstander, enten på skjermen eller med et alarmsignal og gir deg god tid til å reagere.

PARKSENSORER FORAN OG BAK Nye Jeep® Grand Cherokee er tilgjengelig med «Front Park Assist System» som hjelper deg inn i parkeringsplasser ved å oppdage objekter foran bilen og gir en hørbar advarsel når du er for nær. Når det dukker opp noe i blindsonen ved siden eller bak bilen, blir du varslet via opplyste ikoner på sidespeilene eller en alarmlyd.


INNOVASJON GIR MULIGHETER. Frihet betyr å velge en kompromissløs måte å nå dine drømmer på. Det er derfor Nye Jeep® Grand Cherokees modellutvalg i dag er enda bredere. Nye Grand Cherokee er klar til å oppfylle dine ønsker og forventninger om ELEGANSE i RÅSKAP.


GRAND CHEROKEE LIMITED. LIDENSKAP FOR KVALITET. Utvikling og innovasjon hever forventningene våre. Limited versjonen har en finish som inneholder alt en sjåfør måtte trenge. Luksuriøse skinnseter, Quadra-Trac® II 4WD med Selec-Terrain® og Hill Descent Control utvider muligheten for hvor din neste destinasjon blir. Når potensialet kommer an på dine evner, er alt mulig.


GRAND CHEROKEE LIMITED.

CAPRI LEATHER MOROCCO BLACK

CAPRI LEATHER NEW ZEALAND BEIGE


STANDARD LIMITED • Oppvarmede seter (foran og bak) • Skinnseter • Minnepakke (seter, radio, førersete, utvendig speil) • Parksensorer foran og bak • Parkview™ ryggekamera med dynamisk rutenett • Elektrisk bakluke • 8-trinns automatgir • Bi-Xenon hovedlys med LED • Elektriske innstillinger av fører og passasjersete • Keyless nøkkelsystem • Dekktrykksensorer • Regnsensor • Uconnect™ 8,4’’ Radio med Bluetooth®, DAB og talekommando

FARGER

Bright White

Cashmere

Deep Cherry Red

True Blue

Black Forrest Green

Maximum Steel

Billet Silver

Granite Chrystal

Brilliant Black

HJUL 18’’ aluminiumsfelger 20” aluminiumsfelger (tilvalg)


GRAND CHEROKEE OVERLAND. UTOVER ENHVER FORVENTNING. Jeep Grand Cherokee Overlands luftfjæring gjør at den beveger seg like godt på silkemyke asfaltveier som på humpete grusveier. Dette øker drivstoffeffektiviteten. Høydejusteringen til Jeep Grand Cherokee løfter den opp på et nivå som gjør den til «best i klassen» hva gjelder bakkeklaring. Alt dette ved hjelp av liten knapp. Overland tar komfort og luksus til nye høyder.


GRAND CHEROKEE OVERLAND.

NAPPA LEATHER MOROCCO BLACK

NAPPA LEATHER VESUVIO BROWN/BLUE

NAPPA LEATHER NEPAL BEIGE


STANDARD

FARGER

INKLUDERER ALT I LIMITED, PLUSS: • 20’’ aluminiumsfelger • Adaptive Cruise Control, FCW med kollisjonsvarsler og blindsonevarsler • Dual panel Panorama soltak • Skinntrukket instrument panel • Nappa skinnseter og ventilerte førerseter • Quadra-Lift™ luftfjæring • Quadra Drive® II 4WD system • Uconnect™ 8.4” Radio Nav. med DAB teknologi

HJUL

Bright White

Cashmere

Deep Cherry Red

True Blue

Black Forrest Green

Maximum Steel

Billet Silver

Granite Chrystal

Brilliant Black

20’’ aluminiumsfelger


GRAND CHEROKEE SUMMIT MED DET BESTE, BLIR DU DEN BESTE Grand Cherokee Summit – Synet av den overstiger enhvers forventninger om det ekstraordinære. Summit er den mest komplette versjonen som har alt det beste av Jeep®-opplevelsen. Tiden er inne for å gi kjøreopplevelsen lidenskap. Hvert minutt, hvert sekund – ingen ting er bedre enn det som kommer, du kan oppnå alt. Nye Jeep Grand Cherokee Summit definerer mesterverk på fire hjul.


GRAND CHEROKEE SUMMIT

NATURA PLUS LEATHER MOROCCO BLACK

NATURA PLUS LEATHER GRAND CANYON BROWN


STANDARD

FARGER

INKLUDERER ALT PÅ OVERLAND, PLUSS: • 20’’ aluminiumsfelger • Adaptive Bi-Xenon lys • Harman Kardon® med 19 høyttalere, subwoofer og 825 W • Natura Plus skinnseter

Bright White

Cashmere

Deep Cherry Red

Granite Chrystal

Brilliant Black

Deep Auburn

HJUL Standard med 20”aluminiumsfelger


GRAND CHEROKEE SRT. GRAND CHEROKEE SRT HAR UTVIKLET SEG. Nye Grand Cherokee SRT leverer mer av alt du forventer. Kraft, luksus, funksjon og stil. Nytt for Grand Cherokee SRT er den 8-trinns automatgirkassen. Den leverer krefter fra den ekstreme 6,4 liters HEMI®-motoren til bakken via den moderne 8-trinnskassen, eller ved bruk av paddle shift giring fra rattet. Selec-Track™ gir fem dynamiske innstillinger fra Auto til Sport og Track Mode, hvorav 70% av HEMI® motorens dreiemoment overføres til bakhjulene.


GRAND CHEROKEE SRT.

NAPPA LEATHER PERFORATED SUEDE TORQUE BLACK

LAGUNA LEATHER SEPIA BROWN


STANDARD

FARGER

INKLUDERER ALT PÅ OVERLAND, PLUSS: • 6.4L HEMI® V8 motor • 468 hk @ 6250 rpm • 624 Nm ved @ 4100 rpm • Launch control • 8-trinns girkasse

Bright White

Redline

Deep Cherry Red

• Pirelli P Zero 295/40 ZR20 dekk

HJUL Granite Chrystal

20” aluminiumsfelger, Black Vapor Chrome, fem eiket “Spider Monkey” 20” auminiumsfelger, polished, fem eiket “Goliath” (tilleggsvalg)

Billet Silver

Maximum Steel

Brilliant Black


Denne brosjyren er produsert av RSA. Alle produkt illustrasjoner og spesifikasjonsdetaljer er basert på informasjon ved tidspunktet for offentliggjøring og godkjenning. RSA forbeholder seg retten til å foreta endringer uten varsel eller forpliktelse. Dette gjelder priser, spesifikasjonsdetaljer, farger, materialer og til å endre eller stanse produksjonen av modeller, som anses som nødvendige for formålet med produktforbedring eller på grunn av design og eller markedsføring. Vi tar forbehold om trykkfeil. Jeep® is a registered trademark of Chrysler Group LLC.

jeep.no RSA JAN 2014

Jeep grand cherokee brosjyre  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you