Page 1

Οι μαθητές ROZIS προσέφεραν απλόχερα το παιχνίδι τους και την αγάπη τους!

newsletter

Τεύχος 2 Σχολική Χρονιά 10/11

τα νέα του Ξενόγλωσσου Εκπαιδευτικού Οργανισμού ROZIS

Χριστούγεννα 2009 Δεκάδες παιδιά απόρων οικογενειών της πόλης μας έλαβαν το Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι τους από τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων ROZIS.

Πήγαμε και ξαναπάμε!!!

4 μέρες στο Λονδίνο ή Netbook*

Εντελώς δωρεάν!

Αποκλειστικά για μαθητές ROZIS: Lower - Advanced - Proficiency RΟΖΙS & ΙΚΑΡΟΙ μαζί!

Περήφανοι που στηρίζουμε τα όνειρα εκατοντάδων μαθητών!

Ο Ξενόγλωσσος Εκπαιδευτικός Οργανισμός ROZIS, ως υπερήφανος χορηγός, στηρίζει εμπράκτως το κοινωνικό έργο της ομάδας μπάσκετ των Ικάρων με μοναδικές εκπαιδευτι-

BASKETBALL ACADEMY 2010-2011

κές προσφορές προς όλους τους μαθητές και τις οικογένειες τους. Τη νέα σχολική χρονιά τα εκπαιδευτήρια ROZIS και οι ακαδημίες των ΙΚΑΡΩΝ θα πορευτούν χέρι-χέρι με στόχο

τον πρωταθλητισμό, αναπτύσσοντας κοινή δράση στον χώρο της ποιοτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και του μαθητικού αθλητισμού.

Υπερήφανος χορηγός ακαδημιών Basket Ικάρων 2010-2011.

Πρωταθλητές στην ποιότητα & στα δίδακτρα!

ΠΑΓΙΑ

πολιτική διδάκτρων ROZIS

2 εγγραφές ROZIS -10% ● 3 εγγραφές ROZIS -12% 4 εγγραφές ROZIS -15% ● 5 εγγραφές και άνω -20% Πολύτεκνες οικογένειες -15% 1 εγγραφή = 1 ξένη γλώσσα ανά μαθητή

Ξεκίνησε Τώρα Δωρεάν μαθήματα!!!

εξοικείωσης με την Αγγλική γλώσσα για μαθητές Α΄ & Β΄Δημοτικού έως 20 Ιουνίου με δώρο super τσάντα και καπελάκι ROZIS.

Κερασούντος 13 (δίπλα στο ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης), Τηλ.: 23210 52915 ● Σεβαστείας 3 (περιοχή Καλκάνη), Τηλ.: 23210 97980 Νέος Σκοπός (κεντρική πλατεία) τηλ. 23210 31122 | e-mail: rozis@otenet.gr | www.rozis.edu.gr

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την περίοδο των εγγραφών.

1η χρονιά Αγγλικά* Γερμανικά Γαλλικά

-50% €21/μήνα!

*για μαθητές Β΄και Γ΄ Δημοτικού.

Οι π περ ροσφορ ίοδο έ εγγρ ς ισχύο υν γ αφώ ια τ ν 1ην 20 Ι ουν ίου.

Welcome to London


Νηπιαγωγείο Αγγλικής γλώσσας ROZIS!

ΔΩΡΕΑΝ 5ήμερη εκδρομή στο Λονδίνο!

Ειδικό πρόγραμμα Σπουδών από τα Νήπια έως το Proficiency!

Πρωταθλητές στην ποιότητα & στα δίδακτρα! 24-28 Μαρτίου 2010

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

24 μαθητές γλωσσικών επιπέδων B2 Lower, Γ1 Αdvanced, Γ2 Proficiency, εκμεταλλεύτηκαν την μοναδική προσφορά των εκπαιδευτηρίων ROZIS και ταξίδεψαν για 5 μέρες στο Λονδίνο με συνοδεία καθηγητών.

Τι είναι αυτό που κάνει ένα εκπαιδευτήριο ξεχωριστό; ● oι κτιριακές εγκαταστάσεις; ● το ευχάριστο περιβάλλον; ● η οργάνωση; ● oι καταρτισμένοι καθηγητές; ● η ποιοτική διδασκαλία της ξένης γλώσσας; ● η συνεχής προσπάθεια για εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών του; Αναμφισβήτητα όλα τα παραπάνω είναι κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Είναι η καθημερινότητα μας, η ταυτότητα μας, 27 χρόνια τώρα. Όμως περισσότερο από όλα, αυτό που μας εκφράζει πιο πολύ ως ROZIS, είναι τα χαμόγελα και η διάθεση των μαθητών ερχόμενοι στο σχολείο μας. Είναι το μεράκι της διοίκησης και των συνεργατών για καλύτερη ξενόγλωσση εκπαίδευση, είναι η ανταμοιβή των κόπων των γονέων γνωρίζοντας πως το παιδί τους μαθαίνει να μιλάει την ξένη γλώσσα και να πετυχαίνει στις εξετάσεις γλωσσομάθειας. Είναι το “ευχαριστώ” του γονέα στο τέλος της χρονιάς.

Η ξένη γλώσσα δεν έχει όρια ηλικίας. Το Νηπιαγωγείο Αγγλικής Γλώσσας ROZIS, τον περασμένο Νοέμβριο, άνοιξε την αγκαλιά του σε παιδιά ηλικίας 4 και 5 ετών. Σε ένα όμορφο περιβάλλον, παιδιά και γονείς ένοιωσαν από την πρώτη στιγμή ότι το Νηπιαγωγείο ROZIS δίνει στα παιδιά αυτό που υπόσχεται: μια αξέχαστη πρώτη επαφή με την Αγγλική γλώσσα. Οι μαθητές που ξεκινούν τη φοίτηση τους στο εκπαιδευτήριο

μας από το Νηπιαγωγείο ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα σπουδών που οδηγεί πιο εύκολα, σίγουρα και σύντομα στην απόκτηση των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας (Lower, Advanced, Proficiency). Στην Α΄ Δημοτικού παρακολουθούν το πρόγραμμα Baby School ενώ στην Β΄ Δημοτικού αποτελούν τους ξεχωριστούς Best Juniors που φτάνουν στο επίπεδο Β2 (Lower) στην Στ΄Δημοτικού ή Α΄Γυμνασίου.

15 διαδραστικοί πίνακες στην υπηρεσία των μαθητών!

«Το σχολείο σας έχει αναγνωριστεί ως πρότυπο για την αποτελεσματικότητα του στην διδασκαλία της ξένης γλώσσας και νοιώθουμε ότι ανήκει σε μια ειδική κατηγορία σχολείων που εγγυώνται ένα λαμπρό μέλλον στην ποιότητα της διδασκαλίας στην ευρύτερη περιοχή.»

Σας ευχαριστούμε! Βαγγέλης Αργυριάδης Υπεύθυνος επικοινωνίας & λειτουργίας ROZIS.

Οι μαθητές ROZIS ομιλούν Αγγλικά και το αποδεικνύουν! 24 Απριλίου 2010, Ξενοδοχείο Phillipos Χenia. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στα πλαίσια της ευρύτερης εκπαιδευτικής φιλοσοφίας ROZIS για την χρήση της ξένης γλώσσας ως εργαλείο επικοινωνίας δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς και φίλους να διαπιστώσουν τις επικοινωνιακές ικανότητες των μαθητών. Οι μαθητές των γλωσσικών επίπεδων: Β1 Pre-Lower, B2 Lower, Γ1 Advanced και Γ2 Proficiency «μονομάχησαν» με όπλο τα επιχειρήματα τους στα παρακάτω θέματα: B1 Pre-Lower: Γκράφιτι: θεωρείται τέχνη ή έγκλημα; Β2 Lower: Εφηβεία. Γ1 Advanced: Ο ανταγωνισμός στα αθλήματα. Γ2 Proficiency: To έλλειμμα στις χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Στην ίδια εκδήλωση απονεμήθηκαν και τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας σε 109 μαθητές Αγγλικής, Γερμανικής και Γαλλικής γλώσσας ενώ οι μαθητές που συμμετείχαν στην ΔΩΡΕΑΝ 5ήμερη εκδρομή στο Λονδίνο (24-28 Μαρτίου), προσφορά των εκπαιδευτηρίων ROZIS, αφηγήθηκαν τις εμπειρίες τους και τις εντυπώσεις τους.

Street theatre!

Σάββατο 15 Μαΐου 2010, στους δρόμους της πόλης.

Αθήνα, 30 Απριλίου 2010.

H αναγνώριση της ποιότητας του από όλους εσάς. Μαθητές, γονείς & συνεργάτες.

2ος Διαγωνισμός Επιχειρηματολογίας και Αντιλογίας ROZIS!

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η ενασχόληση και εξοικείωση των μαθητών με διάφορα κοινωνικά θέματα καθώς και η απόκτηση αυτοπεποίθησης στην χρήση της Αγγλικής γλώσσας.

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από την επιστολή που λάβαμε προσφάτως από το Cambridge ESOL, τον πιο αναγνωρισμένο φορέα εξετάσεων παγκοσμίως.

Τι είναι αυτό που κάνει ένα εκπαιδευτήριο ξεχωριστό;

Ραντεβού στο Λονδίνο & τη νέα χρονιά!

Από το 2008, η ψηφιακή τάξη ROZIS είναι γεγονός. Είμαστε το πρώτο εκπαιδευτήριο της πόλης που εξοπλίστηκε με διαδραστικούς πίνακες. Τον Σεπτέμβριο του 2010 τα εκπαιδευτήρια ROZIS θα είναι ένα από τα λίγα πανελλαδικά που θα έχουν εξοπλίσει συνολικά

15 αίθουσες (!) με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο της εκπαίδευσης. Τη νέα σχολική χρονιά όλοι οι μαθητές θα διδάσκονται την Αγγλική, Γερμανική και Γαλλική γλώσσα με διαδραστικούς πίνακες!

Οι θεατρικές ομάδες rozis συνεχίζουν να καινοτομούν! Φέτος, για πρώτη φορά τα παιδιά της θεατρικής ομάδας εκφράζονται εκτός σκηνής, στους δρόμους της πόλης. Αντιδρούν στους κανόνες της εποχής μας, στο σύγχρονο και απρόσωπο τρόπο ζωής, στη δημοκρατία των media, αναζητώντας τις πραγματικές αξίες της ζωής, υπενθυμίζοντας πως το μόνο που ζητούν είναι να ζήσουν ως παιδιά. Ραντεβού στους δρόμους της πόλης!

Rozis newsletter 2010-11  
Advertisement