Page 1

Roy stage @ DD


JanKees Consultancy JanKees Consultancy is een nieuw bedrijf dat zich voornamelijk richt op het adviseren op het gebeid van Overheid, veiligheid en commercie. Hiervoor moest een woordbeeld gemaakt worden van de naam. (Deze opdracht is nog niet afgerond)

JanKees Consultancy logo+huisstijl De opdracht was om een logo te maken dat er professioneel uit ziet, maar toch simpel. Als een van de logo’s gebruikt gaat worden, kan ik een vertaalslag maken naar een huisstijl. Op dit moment liggen de logo’s bij de klant om beoordeeld te worden.


JANKEESCONSULTANCY

JanKees Baardewijk Kerkstraat 160 3882 BW Putten t 038-888888 i www.jankees.nl e info@jankees.nl

JANKEESCONSULTANCY


Onderwijs talenten.nl Onderwijstalenten.nl is gericht op het stimuleren van personele instroom en inzetbaarheid in gereformeerd onderwijs. OND is ge誰nitieerd door het Landelijk Verband van Gereformeerde Schoolverenigingen (LVGS) in samenwerking met nagenoeg alle gereformeerde scholen voor primair, voortgezet en beroepsonderwijs in Nederland.

Onderwijs talenten.nl nieuwe formaten ND Het Nederlands Dagblad is overgegaan over het tabloid-formaat. Ik moest onderzoeken hoe de advertenties in het nieuwe formaat er uitzagen. De advertenties moesten in formaat aangepast worden.


loopbaan in gereformeerd onderwijs

TITEL

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

KOP BROOD

Onderwijstalenten is een samenwerking van een groot aantal onderwijsinstellingen. Kijk voor meer actuele gereformeerd onderwijs op Onderwijstalenten.nl


VEZ Leerhuis De Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ) is een evangelische gemeente, ontstaan in 1933 en door de jaren heen gegroeid tot momenteel zo’n 2700 geregistreerde personen uit Zwolle en omstreken. Bij VEZ organiseren ze verschillende activiteiten voor kinderen, jongeren en ouderen.

VEZ Leerhuis bedankkaartje De opdracht was om een nieuw bedankkaartje te ontwerpen als bedankje voor vrijwilligers en donateurs. Ik had een aantal foto’s en teksten gekregen die ik mocht gebruiken voor het kaartje.


Schoollogo Schoollogo is een initiatief van douglas design. Ons reclamebureau heeft ruim 25 jaar ervaring in creatieve communicatievormen. Zij bieden u een breed palet aan diensten, van communicatie-advies tot grafische vormgeving, van direct mail tot magazines en webdesign. Ze werken met een team van enthousiaste vaste krachten en freelancers. Snel en flexibel.

Schoollogo logo’s + huisstijlen Ik kreeg opdracht om logo’s ontwerpen voor basisscholen. Ik heb gekozen voor ‘de Ark’, ‘de Morgenster’ en ‘de Schakel’.


ark

de

P.C. Basisschool

DE MORGENSTER

P.C. Basisschool

Stage presentatie  
Stage presentatie  

Stage presentatie

Advertisement