Page 22

Broeibak w/ Marquis Hawkes (UK) [03-05-2014]
 
 Broeibak is the new kid on the block in de Limburg. Gericht op kwaliteitshouse pakken de heren tijdens hun eerste editie in poppodium Volt gelijk groot uit, want de Brit Marquis Hawkes komt over de vloer. Marquis Hawkes (Dixon Avenue Basement Jams)
 De man wiens gezicht net zo onbekend is als zijn platen. En dat zonder ook maar één keer een label af te plakken. Marquis Hawkes heeft de afgelopen tijd veel stof doen opwaaien met releases op zijn eigen Cream Culture en het beruchte Dixon Avenue Basement Jams. House met een bite, of schokkende house, het is net hoe je het zelf zou willen benoemen. De laatste tijd was Marquis Hawkes onder meer te zien in de Boiler Room en te bewonderen in de Panoramabar in Berlijn. Een heuse bad boy in Sittard. Khalil & Steven Pieters (Triphouse Rotterdam)
 Net zulke bad boys zijn Steven en Khalil, de boegbeelden en oprichters van het Rotterdamse collectief Triphouse. Al jaren actief in de Nederlandse underground en medeverantwoordelijk voor de wederopstanding van het Rotterdamse nachtleven. Ondanks hun grote naam en faam in de rest van het land, is het de eerste keer dat ze hun platentas meenemen naar Limburg. Verwacht moeilijk vette house, voor mind, body and soul. Guillaume Colson (Broeibak, 120 BPM)
 ‘Gurty’ is de goedlachse resident van Broeibak en 120 BPM. Warming-up, cooling down, hij draait er zijn hand niet voor om. Hij graaft standaard dieper dan de rest, zodat Khalil, Steven Pieters en Marquis Hawkes nergens meer naar om hoeven te kijken op 3 mei.

21

Portfolio, by Roy Habets  

This is a selection of my work as an editor and copywriter. For more examples visit www.royhabets.com. Updated on June, 28th, 2015.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you