__MAIN_TEXT__

Page 1

1

MAGAZINE

NO 3 | 2019 FAXE KONDI AFSLØRER ÅRETS STØRSTE NYHED ALBANI FEJRER 160 ÅRS JUBILÆUM VI HAR PUTTET KISSMEYER PÅ DÅSE NY, STORSLÅET CHAMPIONS LEAGUE KAMPAGNE


2

DANSK FORÅR MED NYE SMAGSOPLEVELSER Leder af Kasper Ryttersgaard, Commercial Director hos Royal Unibrew

Lige nu er det danske forår på vej, og så kan man ikke undgå andet end at komme i godt humør. Fuglene synger, solen varmer og en stille stund med en kold øl på terrassen giver pludselig rigtig god mening. Forårets komme betyder, at vi hos Royal Unibrew lancerer en perlerække af nye og spændende smagsoplevelser. Der er positive tendenser i markedet, og forbrugerne, der synes at ændre smag konstant, efterspørger i stigende grad nye drikkevarer, forandring og variation. I kategorien drikkevarer er der fremgang på flere områder, og efter en historisk varm sommer med høj efterspørgsel, vil vi kæmpe endnu hårdere for at hjælpe vores kunder med at øjne fremgangen og omsætte den til vækst. Salget af alkoholfri øl stiger markant, dels fordi forbrugerne ønsker at leve et sundere liv, dels fordi brygmestrene er blevet bedre til at fremstille alkoholfri øl, som smager rigtig godt. Theodor Schiøtz Brewing Co. lancerer en Anarkist IPA 0,5% brygget med både hvede og havre, som giver øllen fylde. Se mere på side 23. Markant vækst er der også i kategorien energidrikke, hvor Royal Unibrew lancerer to unikke og forfriskende sukkerfrie nyheder, som bygger på den populære Faxe Kondi Booster Twisted serie – velkommen til Twisted Free Elderflower og Twisted Free Nordic Berries. Læs mere på side 7.

Dansk forår er også fodbold, fællesskab og oplevelser, både på banen og udenfor. Det kan mærkes, når Heineken, Pepsi Max og Lay’s igen er sponsorer på UEFA Champions League og står bag en storslået, fælles fodboldkampagne med Champions League som overlægger. Tjek den stærke medieplan ud og lav en samlet kampagne på både chips og drikkevarer. Se side 18-19. Italien rummer alt fra mageløse landskaber og kulturskatte til passionerede mennesker, som forstår at producere autentiske produkter i god kvalitet Fra den lille by Crodo - beliggende i de italienske alper tæt ved den schweiziske grænse - lancerer Royal Unibrew to sodavand og to mixers. Brug de nye smagsoplevelser til at skabe vækst. Se mere på side 11. Vi ønsker alle kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere et rigtig godt dansk forår.

Kasper Ryttersgaard Jacobsen Commercial Director


3

04

ARTIKEL: GRØN OMSTILLING

18

UCL-KAMPAGNE

05

DORITOS RED BELL PEPPER

20

GADEFEST TOUR

06

NOVELLE

21

ROYAL

07

BOOSTER TWISTED FREE

22

ROYAL ØKO PÅ SMUKFEST

08

NIKOLINE ØKO-SERIE

23

ANARKIST 0,5% IPA

10

NIKOLINE LIMONADESODAVAND

24

ARTIKEL: MEDALJEVINDERE FRA NOHRLUND

26

ALBANI 160-ÅRS JUBILÆUMSØL

27

NYE VARIANTER PÅ ALBANI SPECIAL

28

ARTIKEL: OPEN TAP

30

KISSMEYER PÅ DÅSE

11 12 13 14 16

ADDSOME ITALIENSKE SODAVAND SCANDIC FAXE KONDI SOMMER 2019 NYT DESIGN PÅ FAXE KONDI SOL 31

17

SORTIMENTSOVERSIGT

NYT DESIGN PÅ HEINEKEN

Side. 11 Smagen af Italien, i form af 4 lækre varianter fra den lille alpeby Crodo.

Side. 12 Det bliver ikke større end når ikoniske Faxe Kondi laver store ændringer.

Side. 18 Klar til Champions League kickoff med Pepsi Max, Heineken og Lay’s.

Side. 30 Craft beer er ikke kun på flaske, i hvert fald ikke ifølge Anders Kissmeyer.


4

Det er miljømæssigt særdeles fornuftigt at nedbringe vægten af plastflasker, og øge andelen af genbrugsmateriale, fordi det mindsker udledningen af drivhusgasser Karsten Panting Laurents

MILJØBEVIDSTE FORBRUGERE DRIVER GRØN OMSTILLING I en verden præget af ressourceknaphed og stigende befolkningstal, efterspørger forbrugerne klimavenlige og bæredygtige løsninger. Det mærker man også hos Royal Unibrew, hvor miljørigtige løsninger har stort fokus. Danske virksomheder er i dag internationalt førende indenfor grøn energi- og miljøteknologi. Det skyldes primært en lang række strategiske tiltag, der overvejende er igangsat på baggrund af sunde økonomiske forhold, men også de yngre danske forbrugere, der presser på for socialt bæredygtige produkter, energioptimering og mindre CO2-udledning. ”På vores kunder kan vi bestemt godt mærke, at forbrugerne har fokus på miljø, bæredygtighed og genanvendelse af ressourcer. Vi skal agere forsvarligt i forhold til klima, miljø og omgivelser,” fastslår QA-Manager Karsten Panting Laurents, der sidder med ansvaret for kvalitetssikring. På tværs af hele værdikæden søger Royal Unibrew løbende at øge genanvendelsen og samtidig reducere energiforbruget. Det handler om sund fornuft i bestræbelserne på at optimere udbyttet af anvendte råvarer, reducere vægten på pakkematerialer, effektivisere logistikken og øge anvendelsen af genbrugs- og bionedbrydelige materialer.

VINDMØLLEPROJEKT Et særligt fokus har plast-flasken, som laves af en let genanvendelig plast af typen PET. Royal Unibrew arbejder både med at øge genanvendelsen og nedbringe vægten, som i dag er på 21,5 g for en PET-flaske med 0,5 liter sodavand. ”Det er miljømæssigt særdeles fornuftigt at nedbringe vægten af plastflasker, og øge andelen af genbrugsmateriale, fordi det mindsker udledningen af drivhusgasser,” siger Karsten Panting Laurents. Hos Royal Unibrew er Egekilde CO2-neutral, fordi der er et forbrugerønske om at købe et produkt, hvor der kompenseres for den udledning af drivhusgasser, som fremstilling af produktet resulterer i. I samarbejde med rådgivningsvirksomheden COWI beregnes den samlede CO2-udledning, hvorefter der købes det antal CO2-kreditter, som modsvarer udledningen. Kreditterne bruges så aktuelt til at investere i et vindmølleprojekt på Taiwan.

LETTERE DÅSER Et andet fokusområde er dåser til sodavand og øl lavet af aluminium. ”Vi har analyseret os frem til, at dåser til sodavand og øl over de sidste 10 år i gennemsnit er blevet 4,5% lettere eller tyndere, om man vil. Hos Royal Unibrew medfører det en besparelse på mere end 750 tons aluminium pr. år,” fortæller Karsten Panting Laurents. Der er samtidig store miljømæssige fordele i at fastholde en høj genanvendelsesprocent. Når der produceres et kg aluminium, medfører det på samme tid et restaffald på 85 kg. Derimod formindskes restaffaldet til 3,5 kg ved genbrugsaluminium, ifølge tal fra Vedvarende Energi. I Royal Unibrews årsrapport kan man læse mere om arbejdet med at reducere miljøaftrykket gennem hele værdikæden. ”Vi er i en stærkt konkurrencepræget business. Heldigvis er der en meget stærk binding mellem de grønne mål og den økonomiske faktor, som både vi og vores kunder nyder godt af.”


5

EN SPRØD NYHED DORITOS VOKSER FORTSAT Doritos er i vækst og vinder markedsandele år efter år. På blot to år er Doritos vokset med hele 45% Doritos

Værdiandel % 40,0

35,0

35,6

36,0

2017

2018

30,0

25,0

24,9

20,0

15,0

10,0 2016

Nu styrker vi positionen yderligere med lanceringen af en ny, spændende variant – Doritos med smag af Red Bell Pepper. Den velkendte, sprøde snack med den gode smag, man kan forvente fra Doritos.

ARE YOU BOLD ENOUGH TO TRY? Ref.nr.00974358, Dato:07-11-2018 Kilde: Nielsen ScanTrack, Dagligvarehandelen/Convenience inkl. Hard Discount, Tortilla Chips, Værdisalg, År til dato, W40 2018 (Copyright © Nielsen)


6

LEVERING: UGE 4 FORPAKNING: 50 CL PET

NYHED *

.

.

SPÆNDENDE SMAGSVARIANTER FRA NOVELLE MILD BRUS LAVT KALORIEINDHOLD GOD SMAG - FORBRUGERNE EFTERSPØRGER ALTERNATIVER TIL KALORIEHOLDIGE SODAVAND - NYHEDER DRIVER I HØJ GRAD VÆKSTEN PÅ TVÆRS AF LÆSKEDRIKKATEGORIERNE

* I FORHOLD TIL SUKKERHOLDIGE LÆSKEDRIKKE


7

LEVERING: UGE 4 & 16 FORPAKNING: 50 CL DÅSE

SUCCESSEN FORTSÆTTER I 2019 - MED TO NYE, SUKKERFRIE FAXE KONDI BOOSTER TWISTED VARIANTER

Sukkerfrie produkter er generelt i vækst – det gælder også inden for energidrikke, hvor de sukkerfrie alternativer trender. Faxe Kondi Booster er populær hos mange forbrugere, og de efterspørger sukkerfrie Faxe Kondi Booster Twisted varianter. Derfor lancerer vi hele to unikke og forfriskende sukkerfrie nyheder, som bygger på den populære

Faxe Kondi Booster Twisted serie - Twisted Free Elderflower og Twisted Free Nordic Berries. TWISTED SERIEN LÆGGER SIG PÅ TOPPEN Faxe Kondi Booster er Danmarks 2. største energidrik, og salget af nye varianter lægger sig på toppen af eksisterende varianter og skaber øget værdi til kategorien.


LEVERING: UGE 4 FORPAKNING: 27,5 CL GLASFLASKE

ØKOLOGI ER I VÆKST Andelen af forbrugere, der foretrækker økologi, vokser fortsat, og dette gælder også på læskedrikke, hvor salget af økologiske produkter er fordoblet de sidste 2 år. For at imødekomme forbrugernes stigende efterspørgsel på økologi, har Nikoline lanceret en hel serie af økologisk saft, juice og sodavand produceret af førsteklasses økologiske råvarer.

DET STARTEDE SIDSTE ÅR I 2018, da vi introducerede de to Nikoline Økologisk Brus varianter – Limonade og Rabarber. Vi udvider nu sortimentet med en ny variant – Nikoline Økologisk Hindbær Brus. Med smagen af søde hindbær og en forfriskende brus, bringer den nye Nikoline Øko Brus minder frem om dansk sol og sommer. Nikoline Økologiske saft og juice indeholder udelukkende økologisk frugtsaft og frugtjuice af allerhøjeste kvalitet, og er derfor helt uden sukker og konserveringsmidler.

8


9


LEVERING: UGE 16 FORPAKNING: 50 & 150 CL PET

FORFRISKENDE NEM AT HOLDE AF Nikoline sodavand blev lanceret i 1978. I 2018 relancerede vi Nikoline med nyt design og nyt univers, og nu udvider vi serien med en ny variant. Citrus/Grape segmentet er i vækst og er i det seneste år vokset med 25%. Derfor lancerer vi nu Nikoline Limonade. Med juice fra let syrlige citroner og en afbalanceret sød smag, er den nye Nikoline forfriskende nem at holde af. Lanceringen bakkes op af POS-materiale og samplingaktiviteter.

10


11


DET SIGER KUNDERNE...

12

I tæt samarbejde skal vi skabe noget unikt gennem et lokaltilpasset sortiment med eftertragtede brands. Det vil være helt naturligt, at vi, på vores fynske hoteller, har Albani i fadølshanerne, mens vi har Ceres i Aarhus og Thor i Randers. Karsten Felvang Nielsen

Karsten Felvang Nielsen Food & Beverage direktør

FAKTA OM SCANDIC • Danmarks største hotelkæde • Over 2 millioner gæster årligt

Scandic

FRIHED TIL AT UDVIKLE SAMMEN Scandic er Danmarks største hoteIkæde med 26 hoteller og knap 2000 medarbejdere på Sjælland, Fyn og Jylland. I 2017 blev Scandic kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Kæden er i rivende udvikling, og vil inden for de næste år åbne yderligere fire nye hoteller: Frederiksberg, Amager, København (Kalvebod Brygge) og Aarhus. Dermed tilføjer virksomheden mere end 2.000 nye værelser til sin portefølje. En ny aftale betyder, at Royal Unibrew de næste fem år leverer øl, cider og andre drikkevarer til Scandics lokale restauranter og barer i hele landet. ”Hos Scandic er vi overbeviste om, at Royal Unibrew bringer vores barer og restauranter på next level. For os handler det om at øge omsætningen, antallet af gæster og den generelle kundetilfredshed. Vi skal have overnattende gæster til at blive længere, og vi vil frem til, at flere – ikke overnattende gæster kommer ind udefra og går på restaurant eller bar.

I tæt samarbejde skal vi skabe noget unikt gennem et lokaltilpasset sortiment med eftertragtede brands. Det vil være helt naturligt, at vi – på vores fynske hoteller – har Albani i fadølshanerne, og at vi har Ceres i Aarhus og Thor i Randers. Hotellerne er en del af lokalsamfundet, og det skal sortimentet i endnu højere grad afspejle. Med aftalen er der frihed til at lege med nye produkter og udvikle sammen – f.eks. Kissmeyer, Anarkist, Happy Joe æblecider eller Nohrlund økologiske cocktails. Scandic i Danmark har både kursus/konference- og turisthoteller, som vi skal imødekomme gennem et sortiment, der både overrasker, udfordrer og giver gæsterne nogle aha-oplevelser. Nye brands har som oftest en spændende historie, som vi selvfølgelig skal kende og kunne videreformidle. Selvom vores medarbejdere er veluddannede, ved 70% af gæsterne ikke, hvad de skal

• Rullende sortiment med lokaltilpassede produkter • Kunde hos Royal Unibrew siden 2011 på læsk og kildevand

drikke, når de står i baren. Sammen med Royal Unibrew skal vi sikre træning og uddannelse af vores medarbejdere, så vi bliver endnu bedre til at vejlede gæsterne mod nye og spændende produkter. Scandic er en Svanemærket hotelkæde. Det betyder, at miljø, CSR og bæredygtighed er en central del af hele vores forretning. Med skiftet til Royal Unibrew overgår vi til Royal Økologisk og udskifter samtidig tunge engangsfustager til letvægt og genbrug. Flaskeøl tænkes samtidigt kraftigt reduceret eller udfaset. Royal Unibrew har viljen til at arbejde proaktivt og se fremad. De har et professionelt og kommercielt fokus kombineret med høj service og leveringssikkerhed. Det – kombineret med dygtige og innovative medarbejdere - betyder, at vi har valgt dem som fremtidig samarbejdspartner på alle drikkevarer.”


13

N E G A M S R O F P O LUK R E m M O S K S I T AF EKSO t danskerne e Kondi Sommer forfør De seneste 2 år har Fax som vel salg r ate sult sre salg de og leveret imponeren Faxe pen af det eksisterende at mærke lagde sig på top Kondi salg. di de sig til en ny Faxe Kon Nu kan danskerne glæ . nas ana af t hin et di med Sommer smag – Faxe Kon FÅ KALORIER tionelle 9 har vi taget den konven I Faxe Kondi Sommer 201 esukker dru e tisk eris akt kar den sukker ud, men har ladet riehar dermed reduceret kalo fra Faxe Kondi blive og t*. indholdet væsentlig TEGORIEN SKABER DYNAMIK I KA ationer. e forbrugere og i flere situ fler for sen van rele er Øg s 9 lanceringen supportere Faxe Kondi Sommer 201 ik. but i S PO d me t ne sam af social media kampag

med reduceret dholdet er mer 2018 . *Kaloriein Kondi Som xe Fa . ift 79%


14

Det er sjovere, når man er to Årets største nyhed HELT UNIK FLASKE Nu får Faxe Kondi endelig sin helt egen flaske. Det synes vi, den fortjener! Flasken favner Faxe Kondis DNA og skiller sig ud fra konkurrenterne. Den ikoniske swoosh udgør nu selve grebet på flasken, og Faxe Kondi er indgraveret i toppen. Der er ingen tvivl om, at der er tale om en Faxe Kondi flaske. MASSIV MEDIESUPPORT Lanceringen supporteres af en massiv landsdækkende mediekampagne og vil bl.a. kunne ses på TV, digitale kanaler, outdoor medier, POS materialer, diverse sociale medier og i biografer landet over.


15

Faxe Kondi Free bliver til Faxe Kondi 0 kalorier FREMTIDEN ER SUKKERFRI Sukkerfrie produkter er i eksplosiv vækst, og har aldrig været mere relevante. Faxe Kondi er i dag Danmarks 3. største sukkerfrie sodavand, og nu styrker vi positionen yderligere. FAXE KONDI FREE BLIVER TIL FAXE KONDI 0 KALORIER – DET FORTJENER ET NYT DESIGN OG ET ØGET FOKUS Faxe Kondi Free bliver til Faxe Kondi 0 kalorier og får et nyt design, som favner den unikke arv og historie, som er kendetegnende for Faxe Kondi.


LEVERING: UGE 16

16

FORPAKNING: 33 CL SLEEK CAN 4-PACK

NU KAN DU FÅ SOL PÅ DÅSE Med udgangspunkt i stigende efterspørgsel på dåser fra den unge målgruppe indenfor mexicansk øl og baseret på læring fra udlandet, lancerer Sol nu den første mexikanske øl på dåse på det danske marked. - LÆKKERT DESIGN, DER SKILLER SIG UD I KØL OG PÅ HYLDEN - VELEGNET TIL ON-THE-GO - CONVENIENT


17

HEINEKEN MAKEOVER 2019


18

KLAR TIL KICK-OFF TRE SPONSORER – ÉN KAMPAGNE Heineken, Pepsi Max og Lay’s er igen i 2019 alle sponsorer på UEFA Champions League og er i år gået sammen om en storslået, fælles fodboldkampagne med Champions League som overlæggeren.

STÆRK MEDIEPLAN PÅ FLERE PLATFORME: INSTORE Kampagnen aktiveres instore med on-pack promotion og POS, der ikke alene skaber aktualitet og relevans i butikken, men samtidig taler direkte til sin målgruppe. FORBRUGERARRANGEMENTER: I hele landet afholdes der store forbrugerarrangmenter, hvor der hvert sted er mulighed for at vinde to billetter til en Champions League puljekamp. KUNDEARRANGEMENTER Der afholdes 16 kundearrangementer i København, Århus og Odense i løbet af foråret 2019, hvor der er optakt med konkurrencer og indslag med en kendt fodboldekspert efterfulgt af middag og storskærmsvisning af kamp. FODBOLDTURNERING FOR ROYAL UNIBREW KUNDER Til maj afholdes tre regionale turneringer i henholdsvis København, Odense og Aalborg, hvor der vil være live streaming af kampene på storskærm, kommentatorer, cheer leaders og dj til at sætte den helt rigtige stemning og ikke mindst fede præmier på højkant. BUSTUR TIL UCL PULJEKAMP I EFTERÅRET 2019 Det hele afsluttes med en bustur, inkl. overnatning og forplejning, til en Champions League puljekamp i efteråret 2019. Der udloddes 2 billetter pr. kunde- og forbrugerarrangement samt 4 billetter til hvert vinderhold i fodboldturneringen.

UEFA Champions League finalen er den mest sete årligt tilbagevendende sportsbegivenhed i verden.

Sodavand, øl og chips går fantastisk sammen – også salgsmæssigt! Kør kampagne på både chips og drikkevarer, og øg salget i begge kategorier* *Kilde: Shopperanalyse gennemført af GfK for Royal Unibrew i august 2017 på basis af GfK Husholdningspanelet.


19

UEFA Champions League er verdens største sportsevent, der årligt følges af mere end 4,2 millioner seere verden over.


20

Med kunder og samarbejdspartnere tager vi medejerskab på den gode oplevelse – gadefesten – der kan aktiveres 360 grader i mange forskellige retninger. Peter Schmidt Andersen

Gadefest Tour er et eventtiltag, der i august og september bringer gratis gadefester, højt humør og en masse elektronisk musik til en række byer i Danmark. Det er udviklet af Royal Beer og Faxe Kondi Booster i samarbejde med dj-duoen TooManyLeftHands. Gadefest Tour er et inkluderende koncept, hvor lokale aktører spiller en betydelig rolle. Se mere på gadefest.dk eller på Facebook: Gadefesttour

For tredje år i træk:

GADEFEST TOUR RAMMER DANSKE BYER SENERE I ÅR Gadefest On Tour skifter navn til Gadefest Tour, og bringer i august og september højt humør, dans og elektronisk musik til en række udvalgte byer i Danmark. Navnet er ændret en smule, men konceptet er stadigvæk det samme: Med elektronisk musik, specialbygget scene, konfettikanoner og sprudlende ild forvandles en række danske byer til én stor, gratis gadefest. Sidste år deltog mere end 25.000 unge forbrugere mellem 18 og 28 år i de succesrige lokale gadefester, der er udviklet af Royal Beer, Faxe Kondi Booster og dj-duoen TooManyLeftHands i fællesskab. ”Succeskriteriet for Royal Unibrew er først og fremmest at få skabt en helstøbt og troværdig aktiverings-

platform, hvor vi skaber rammerne på vores brands til den unge, meget vigtige målgruppe. Med kunder og samarbejdspartnere tager vi medejerskab for den gode oplevelse – gadefesten – der kan aktiveres 360 grader i mange forskellige retninger,” fortæller eventchef Peter Schmidt Andersen. AKTIVERER PÅ TVÆRS Gadefest Tour aktiverer lokalt og på tværs i både off- og ontrade. Sidste år var man repræsenteret i mere end 70 detailbutikker - blandt andet med flotte vareudstillinger og salgsfremmende aktiviteter- og i ontrade bruges den lokale forankring til at dyrke et tæt samarbejde igennem partnerskaber. ”Royal Unibrew ønsker et seriøst, lokalt fundament, og da vi alle tre er

lokale restauratører, som i forvejen handler med dem, sagde vi ja tak til et spændende koncept” fortalte Sidesporet, Containerbaren og Bar 1841 til Holbæks lokalavis By&Land sidste år. I 2018 satte Gadefest Tour blandt andet København, Aarhus, Odense og Esbjerg på den anden ende. I år forventes syv-otte byer at få besøg af gadefestivalkaravanen. ”Teamet og jeg er i fuld gang med at fintune og optimere platformen, så Gadefest Tour får et endnu stærkere udtryk. Vi er også i gang med at udvælge de byer, som i august og september får en gedigen gadefest. Der vil både være gengangere, men også nye byer, som ikke tidligere har haft mulighed for at være med,” siger Peter Schmidt Andersen.


21

GODT SELSKAB


22

NU GÅR DEN VILDE BILLETJAGT Smukfest har 40-års jubilæum, og det skal fejres! Det ved vi, der er mange, der gerne vil være med til, for billetterne til dette års Smukfest blev solgt på rekordtid. KØB ROYAL ØKOLOGISK OG DELTAG I KONKURRENCEN OM SMUKFEST BILLETTER Vi sætter strøm til årets vildeste billetjagt, når vi, fra maj og frem til slut juli 2019, udlodder 40 partoutbilletter til den for længst udsolgte festival.

MED KAMPAGNEN AKTIVERER VI ROYAL ØKOLOGISK OG LØFTER DIT SALG Vi har trykt en kode under clipsen på alle Royal Økologisk dåserne i Smukfest kampagneforpakningen, som skal indtastes på kampagnesitet royalbeer.dk/billetjagten, hvor man får direkte besked, om man er den heldige vinder af de eftertragtede billetter.


23

LEVERING: UGE 16 FORPAKNING: 50 CL FLASKE

ALKOHOLFRI ØL I VÆKST Alkoholfri øl er i stor vækst, og ønsket om at få en øl uden alkoholens virkning har indtil nu kun været mødt af mainstreammærkerne. Salget er altså i høj grad drevet af et funktionelt behov hos forbrugerne. I takt med at udbredelsen af specialøl og lysten til at prøve nye øltyper stiger, så gør kravet til den gode og spændende smagsoplevelse også. En ny gærtype gør det muligt at brygge meget velsmagende craft beers med o,5% alkohol og er velegnet til de populære humledrevne øl som Pale Ales og IPA’er. Derfor lancerer vi nu en Anarkist IPA 0,5%. En IPA, brygget med både hvede og havre, der giver øllen fylde. Øllen tørhumles med store mængder amerikansk aromahumle med tropisk- og citrusfrugt karakter, så man får en super frisk og frugtig øl.


24

På flaske eller i fustage:

MEDALJEVINDENDE NOHRLUND ER DEN PERFEKTE COCKTAIL Hos Nohrlund er der en sort cocktail, men der er også en hvid, en gul og en orange. Og til alle os, som er vilde med en Strawberry Daiquiri, er der den røde Nohrlund med jordbær og rabarber, lime, vanilje og premium vodka. Alle Nohrlund produkter er brygget med inspiration fra det nordiske køkken. Nordens første cocktailfabrik ligger i Hvidovre. I den 1.000 kvm. store hal er der blandings- og røremaskiner, et Cocktail-LAB og en gigantisk shaker, der kan lave 15.000 cocktails ad gangen. Der er her, at stifterne Søren Aamand og Anders Houmann kan producere én million cocktails om året med rom, gin og vodka blandet op med økologiske jordbær, hyben, brombær, rabarber og havtorn.

STRATEGISK SAMARBEJDE I sommeren 2018 indgik Nohrlund og Royal Unibrew et strategisk samarbejde, som betyder, at bryggeriet fremadrettet vil distribuere og sælge Nohrlunds produkter. Desuden har Royal Unibrew købt en ejerandel i Nohrlund. ”Vi søgte nogle, som kunne hjælpe os med salg og distribution, så vi fortsat kunne holde fokus på det, som vi synes er sjovt og spændende: At lave, producere og udvikle cocktails”, siger adm. direktør Søren Aamand. Danskernes forbrug af spiritus er stigende, og væksten i salget skyldes først og fremmest cocktailrevolutionen, som startede for nogle år siden. Her mixer man nye brands og typer af spiritus. ”Markedet er så klar til cocktails”,

konstaterer Søren, og suppleres af Anders: ”Forbrugerne vil ikke længere kun have kolde fadøl og shots, men også produkter som udfordrer, pirrer og overrasker, og det må gerne være økologisk, autentisk og nemt at gå til.” Nationalt assisterer Royal Unibrew med 45 ontrade konsulenter, og globalt bruger man bryggeriets mangeårige eksponering i andre lande til at vokse sig endnu større. MEDALJER Historien om Nohrlund starter i 2014, hvor en flok gode venner sidder i et sommerhus på Fyn og mixer cocktails. Søren og Anders går videre med idéen, og starter produktionen op i Horsens. Allerede i 2015 belønnes det hårde


25

Forbrugerne vil ikke længere kun have kolde fadøl og shots, men også produkter som udfordrer, pirrer og overrasker, og det må gerne være økologisk, autentisk og nemt at gå til CFO Anders Houmann, Nohrlund

arbejde med sølv, guld, og dobbelt guld ved San Francisco World Spirits Competition, og i marts sidste år samles alle aktiviteter i Hvidovre. Med Nohrlund er det muligt at servere en god cocktailoplevelse uanset tid, sted eller kompetencer bag baren. Nohrlund forhandles på caféer, barer, hoteller, i specialbutikker og online, blandt andet via craftmakerscollective.com.

ROYAL UNIBREW UDVIDER PORTEFØLJEN MED EN PERLERÆKKE AF NYE PRODUKTER Fra både ind- og udland kommer der flere spændende produkter i år. Det vil øge salg ud af butik, vurderer kommerciel direktør ”Endelig. Verdens bedste lemon sodavand til Danmark.” Sådan lyder en af kommentarerne på det sociale medie LinkedIn, da nyheden om, at de nye sodavand fra Italien rammer de danske forbrugere. Royal Unibrew udvider igen brandporteføljen, og denne gang med danske og internationale drikkevarer i kategorierne sodavand, mixers, Ready-To-Drink (RTD), lemonade og premixede cocktails. Fra Frankrig er det for eksempel craft limonade-mærket Lorina og fra Italien de populære orangeog lemonsoda. Det er også den finske succes-cider Happy Joe, danske håndbryggede økologiske cocktails fra Nohrlund samt RTD-kongerne CULT, Shaker og Mokaï. ”Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder så stærke brands hos Royal Unibrew, og det er vores klare forventning, at vi kan løfte flere brands indenfor hver kategori. Især Nohrlund cocktails forventer vi os meget af, da vi mener, at det er et brand med et stort uudnyttet potentiale,”, siger Kasper Ryttersgaard, der er Commercial Director hos Royal Unibrew. Ifølge Kasper Ryttersgaard passer de nye produkter godt ind i forhold til Royal Unibrews nuværende og fremadrettede planer. ”Over tid tilbyder Royal Unibrew en markant stærkere brandportefølje. Det vil øge salg ud af butik, fordi forbrugerne, der konstant ændrer smag, vil udfordres, overraskes og prøve nyt,” vurderer han, og understreger samtidig, at den samlede brandportefølje skal håndteres med sund fornuft og godt købmandskab.

Over tid tilbyder Royal Unibrew en markant stærkere brandportefølje. Det vil øge salg ud af butik, fordi forbrugerne, der konstant ændrer smag, vil udfordres, overraskes og prøve nyt Kasper Ryttersgaard


26

LEVERING: UGE 16 FORPAKNING: 50 CL FLASKE

I 2019 har Albani brygget øl i 160 år i Odense. Det er en arv, vi er både stolte af og ydmyge overfor, og det skal fejres. Derfor har vi kigget i de gamle brygjournaler og ladet os inspirere af vores 160 års lange brygtradition til at lave en Albani 160 års jubilæumsøl. Jubilæumsøllen er en hyldest til de gamle brygtraditioner, vi har holdt i hævd på Albani de sidste 160 år og er brygget efter en af de ældste europæiske øltyper – bocken. Med dette maltfokuserede bryg, hvor der er brugt gulvmalt, har vi lavet en fyldig og rund lagerøl, der smager, som det gjorde i de gode, gamle dage. Øllet har et rødligt skær fra de nøje udvalgte specialmalte og har en fyldig smag af nødder og en anelse karamel, samt et tykt hvidt skum. Perfekt balancerede doser af malt og humle, giver en afbalanceret sødme og bitterhed. Med 5,5% Alk.

117592

117592

Jubilæumsøllen bliver omdrejningspunktet i en stor nostalgisk kampagne med Albanis historie i fokus. Øllen vil være iklædt 12 forskellige flotte, historiske etiketter. Billederne på etiketterne er dateret og har en kort beskrivelse. Etiketterne vil opfordre til mersalg som samleobjekter.

BANI BRYGGERI 1861

LAGERKA LDER 1920

ORISK ETIKET NR. 1 AF 12

HISTORISK ETIKET NR. 4 AF 12

50 cl.

Alk. 5,5% vol.

50 cl.


27

LEVERING: UGE 4 FORPAKNING: 50 CL DÅSE

ALBANI SPECIAL MED EN ENDNU STÆRKERE HOLDOPSTILLING

Nyhed

Albani Special er en serie af craft beers, der kombinerer historie med nye tendenser, men samtidig er tilgængelige øltyper. Serien består af 4 entry levels craft beers, alle tørhumlede for at give ekstra smag og er med til at drive væksten i craft segmentet

ALBANI SPECIAL EAST KENT GOLDINGS BROWN ALE Den engelsk-inspirerede East Kent Golding Brown Ale er en let drikkelig rødbrun ale, der er tørhumlet med East Kent Goldings – en humle der balancerer øllets maltdrevne nuancer af sprøde kiks og nødder med en krydret aroma af honning og krydderurter. ALBANI SPECIAL CENTENNIAL PALE ALE Inspireret af den moderne amerikanske Pale Ale. Den er lys og har et tykt, hvidt skum samt en lettilgængelig maltkrop. En ale med let fylde og en balanceret mængde af aromaer fra den florale og citrusdrevne amerikanske humle.

Nyhed


28


29

HVEM SIGER, AT DER KUN SKAL VÆRE FADØL I EN FADØLSHANE? Banebrydende nyt fustage-koncept spiller på flere forskellige drikkevarekategorier, og imødekommer derfor forbrugernes behov efter nye og spændende produkter. Man går sjældent galt i byen med velsmagende fadøl fra Royal Beer, Heineken og Albani. Men når forbrugerne - der hungrer efter nye og anderledes smagsoplevelser – ofte er klar på mere, hvorfor så ikke også servere økologiske cocktails fra Nohrlund, forfriskende cider fra Happy Joe og velsmagende lemonade fra Nikoline? Open Tap er en ny, epokegørende og helt unik drikkevareplatform, der gentænker forestillingen om, at der partout skal være fadøl i en fadølshane. I det nye univers er en fadølshane ikke længere kun en fadølshane, men også en ciderhane, en safthane og en cocktailhane. ”Øl er stadigvæk hovedpersonen, men platformen åbner samtidig op for salg i mange forskellige drikkevarekategorier. Det betyder, at vi og vores kunder imødekommer forbrugernes behov for mere og andet end klassisk pilsner på fad,” siger Morten Christensen, der er Business Development Manager og idémanden bag Open Tap. NYT SAMLINGSPUNKT Med et væld af duft- og smagsindtryk producerer mere end 200 danske bryggerier velsmagende øl i verdensklasse. Sidste år kunne danskerne nyde øl fra 32 nye bryggerier – det er rekord, ifølge Bryggeriforeningen. For den danske forbruger kan de mange håndbryggede øl være svært tilgængelige, men det

laver Open Tap om på. Som et unikt tiltag giver konceptet nemlig restauratørerne mulighed for at tildele en eller to fadølshaner til lokale, måske egnsbestemte mikrobryggerier. ”Historien om Royal Unibrews succes bygger jo allerede på visionen om at slå andre mindre bryggerier sammen i et større fællesskab. Vi mener, at det gode arbejde fortjener at blive anerkendt uanset hvis navn, der står på fustagen,” fortæller Morten Christensen. OMSÆTNINGEN STIGER Open Tap er et unikt univers, der hjælper restauratørerne med at sælge flere drikkevarer. Af samme grund er der også hjælp at hente inden for sortiment og kalkulationer, teknik og udstyr, beklædning, uddannelse og specialdesignede menukort tilpasset forretningen. Drikkevareplatformen er testet over en længere periode, og alt efter, hvad baren eller restaurationen har haft tidligere, kan omsætningen stige med helt op mod 20 pct., når der installeres en fadølsvæg med flere spændende varianter. ”Vi er ikke et sekund i tvivl om, at Open Tap universet kan gøre en succesfuld forskel for din café, bar eller restaurant,” slutter Morten Christensen. --MERE INFORMATION: KONTAKT DIN LOKALE ONTRADE KONSULENT

Øl er stadigvæk hovedpersonen, men platformen åbner samtidig op for salg i mange forskellige drikkevarekategorier. Det betyder, at vi og vores kunder imødekommer forbrugernes behov for mere og andet end klassisk pilsner på fad.” Morten Christensen, Business Development Manager, Royal Unibrew


LEVERING: UGE 4

30

FORPAKNING: 50 CL DÅSE

DÅSERNE INDTAGER CRAFT BEERSEGMENTET

TRENDS Craft beer på dåse vinder frem i udlandet, og særligt i UK og US er de i kraftig vækst. KVALITET Dåser skærmer helt mod sollys og bevarer humlekarakteren længere i øllet. Derfor er de særligt velegnede til IPA’er og andre humledrevne øltyper. DESIGN Dåserne gør det muligt at skabe et design med attitude og blikfang – og så er de bare convenient. KISSMEYER PÅ DÅSE En IPA er ikke bare en IPA! Før skulle de være så bitre som muligt, nu skal de være så frugtige og så lidt bitre som muligt – Hazy og frugtig, og gerne brygget med frugt. Derfor er Kissmeyer klar med en serie af IPA’er på dåse, hvor den frugtige humlekarakter bliver omdrejningspunktet i tre super moderne IPA-typer: SESSION IPA, 4,0%: En IPA med lavere alkoholstyrke, hvor fokus er på den friske og frugtige humlekarakter og middel bitterhed. NEW ENGLAND IPA, 5,5%: En IPA med lav bitterhed, men med en kraftig og frugtig humlekarakter. Helt uklar og strågul som multifrugtjuice. FRUIT IPA, 5,5%: En IPA med balance mellem en solid maltkrop og en kraftig humlekarakter, der både byder på tropiske frugtnoter og en frisk, let bitter eftersmag. Brygget med bl.a. appelsinsaft.


31

SORTIMENTSOVERSIGT ROYAL PILSNER

ROYAL CLASSIC

ROYAL EXPORT

ROYAL ØKOLOGISK PILSNER

ROYAL ØKOLOGISK CLASSIC

Alc. 4,6 %vol. Flaske 33 cl., Dåse: 33 & 56,8 cl. Fustage: 30 L

Alc. 4,6 %vol. Flaske: 33 cl., Dåse: 33 & 56,8 cl. Fustage: 30 L

Alc. 5,4 %vol. Dåse: 33 & 50 cl. Fustage: 30 L

Alc. 4,8 %vol. Flaske: 33 cl., Dåse: 33 & 50 cl. Fustage: 30 L

Alc. 4,8 %vol. Flaske: 33 cl., Dåse: 33 cl. Fustage: 30 L

sæson

ROYAL 2,3% ØKOLOGISK LET PILSNER

ROYAL 0,0%

ROYAL SHANDY

ROYAL SHANDY LEMON & LIME

ROYAL STOUT

Alc. 2,3 %vol. Flaske: 33 cl. Dåse: 33 cl.

Alc. 0,04 %vol. Flaske: 33 cl. Dåse: 33 cl.

Alc. 2,3 %vol. Flaske: 33 cl. Dåse: 33 cl.

Alc. 2,3 %vol. Dåse: 33 cl.

Alc. 7,7 %vol. Dåse: 33 cl.

sæson

GRAPEFRUIT

sæson

sæson

ROYAL BROWN ALE

ROYAL X-MAS BLÅGRAN

ROYAL X-MAS HVIDGRAN

HEINEKEN

HEINEKEN 0,0%

Alc. 4,6 %vol. Dåse: 33 cl.

Alc. 5,6 %vol. Flaske: 33 cl., Dåse: 33 cl. Fustage: 30 L

Alc. 5,6 %vol. Flaske: 33 cl., Dåse: 33 cl.

Alc. 4,6 %vol. Flaske: 33 cl., Dåse: 33 & 50 cl. Fustage: 30 L

Alc. 0,0 % vol. Flaske: 33 cl. Dåse: 33 cl.

ODENSE PILSNER

ODENSE CLASSIC

ODENSE 1859

ALBANI SPECIAL

ALBANI SPECIAL CASCADE DARK ALE

Alc. 4,6 %vol. Flaske: 33 cl., Dåse: 33 & 50 cl. Fustage: 25 L

Alc. 4,6 %vol. Flaske: 33 cl., Dåse: 33 & 50 cl. Fustage: 25 L

Alc. 5,2 %vol. Flaske: 33cl., Dåse: 33 cl. Fustage: 25 L

Alc. 5,7 %vol. Flaske: 33 cl., Dåse: 33 & 50 cl. Fustage: 20 L

Alc. 6,0 %vol. Dåse: 50 cl.

MOSAIC IPA


32

limited edition

ALBANI SPECIAL PALE ALE

ALBANI SPECIAL BROWN ALE

ALBANI 160 ÅRS JUBILÆUMSØL

ALBANI GIRAF BEER

ALBANI GIRAF BEER BLACK

Alc.5,2 %vol. Dåse: 50 cl.

Alc. 4,9 %vol. Dåse: 50 cl.

Alc. 6,5 % vol. Flaske: 50 cl. Fustage: 20 L

Alc. 7,3 % vol. Flaske: 33 cl. Dåse: 50 cl.

Alc. 10 % vol. Dåse: 50 cl.

sæson

sæson

sæson

ALBANI HCA

ALBANI BLÅ JULEBRYG

ALBANI RØD JULEBRYG

ALBANI PÅSKEBRYG

CERES TOP PILSNER

Alc. 9 % vol. Dåse: 50 cl.

Alc. 7 % vol. Flaske: 33 cl. Dåse: 33 cl.

Alc. 5,6 % vol. Flaske & dåse: 33 cl. Fustage: 25 L

Alc. 5,2 % vol. Dåse: 33 cl.

Alc. 4,6 % vol. Flaske & dåse: 33 cl. Fustage: 30 L

sæson

CERES HAVSKUM

HVIDTØL & CERES JULE-HVIDTØL

CERES DANSK DORTMUNDER

THOR PILSNER

THOR CLASSIC

Alc. 5,5 % vol. Flaske: 33 cl.

Alc. 1,9 %vol. Flaske: 33 cl.

Alc. 7,7 % vol. Dåse: 50 cl.

Alc. 4,6 % vol. Flaske & dåse: 33 cl. Fustage: 30 L

Alc. 4,6 % vol. Flaske: 33 cl. Fustage: 30 L

THOR BLÅ THOR

EDELWEISS SNOWFRESH

EDELWEISS HEFETRÜB

SOL

NEWCASTLE BROWN ALE

Alc. 6,0 % vol. Flaske: 33 cl. Dåse: 50 cl.

Alc. 5,0 % vol. Flaske: 33 cl. Fustage: 25 L

Alc. 5,5 % vol. Fustage: 25 L

Alc. 4,5 % vol. Flaske: 33 cl. Dåse: 33 cl.

Alc. 4,7 % vol. Flaske: 33 cl. Dåse: 50 cl. Fustage: 30 L

MURPHY’S IRISH RED

MURPHY’S IRISH STOUT

AFFLIGEM BLONDE

AFFLIGEM DOUBLE

ANARKIST GINGER PALE ALE

Alc. 5,2 % vol. Fustage: 30 L

Alc. 4,0 % vol. Fustage: 30 L

Alc. 6,8 % vol. Flaske: 75 cl. Fustage: 30 L.

Alc. 6,8 % vol. Fustage: 30 L.

Alc. 5,0 % vol. Flaske: 50 cl.


33

sæson

sæson

ANARKIST BROWN ALE

ANARKIST NEW ENGLAND IPA

ANARKIST MOTUEKA LAGER

ANARKIST CHRSTIMAS ALE

ANARKIST FORÅRSBOCK

Alc. 6,3 % vol. Flaske: 50 cl. Fustage: 20 L

Alc. 5,4 % vol. Flaske: 50 cl. Fustage: 20 L

Alc. 5,5 % vol. Flaske: 50 cl. Fustage: 20 L

Alc. 6,5 % vol. Flaske: 50 & 75 cl. Fustage: 20 L

Alc. 6,5 % vol. Flaske: 50 cl. Fustage: 20 L

ANARKIST 0,5% IPA

SCHIØTZ BOHEMIAN PILS

SCHIØTZ GYLDEN IPA

SCHIØTZ MØRK MUMME

SCHIØTZ BELGISK IPA

Alc. 0,5 % vol. Flaske: 50 cl. Fustage: 20 L

Alc. 5,0 % vol. Flaske: 50 cl.

Alc. 5,9 % vol. Flaske: 50 cl. Fustage: 20 L

Alc. 6,5 % vol. Flaske: 50 cl. Fustage: 20 L

Alc. 5,9 % vol. Flaske: 50 cl.

SCHIØTZ DYBSORT PORTER

LOTTRUP GOLD BUTTON ALE

LOTTRUP RED COPPER ALE

LOTTRUP US DARK ALE

LOTTRUP AMERICAN LAGER

Alc. 6,2 % vol. Flaske: 50 cl.

Alc. 5,5 % vol. Flaske: 50 cl.

Alc. 5,3 % vol. Flaske: 50 cl.

Alc. 6,0 % vol. Flaske: 50 cl.

Alc. 5,0 % vol. Flaske: 50 cl.

LOTTRUP STONE STREET IPA

KISSMEYER GARAGE BURNING KISS RED ALE

KISSMEYER GARAGE

KISSMEYER GARAGE EAGLE KISS SESSION IPA

KISSMEYER

Alc. 6,0 % vol. Flaske: 50 cl.

Alc. 5,5 % vol. Flaske: 33 cl. Fustage: 20 L

EASY KISS US STYLE PALE ALE Alc. 5,5 % vol. Flaske: 33 cl. Fustage: 20 L

Alc. 4,2 % vol. Flaske: 33 cl. Fustage: 20 L

NORDIC PASSION PALE ALE Alc. 6,0 % vol. Fustage: 20 L

sæson

KISSMEYER GARAGE ECLIPSED KISS US STYLE STOUT

Alc. 7,7 % vol. Fustage: 20 L

KISSMEYER ICONS

STOCKHOLM SYNDROME DIPA Alc. 9,5 % vol. Flaske: 33 cl. Fustage: 20 L

KISSMEYER ICONS INTO THE BLACK US STYLE BLACK IPA Alc. 7,0 % vol. Flaske: 33 cl. Fustage: 20 L

KISSMEYER TWO FRONT TEETH CHRISTMAS ALE

KISSMEYER ADVENTURE NEIPA

Alc. 7,5 % vol. Flaske: 33 & 50 cl. Fustage: 20 L

Alc. 5,5 % vol. Dåse: 50 cl. Fustage: 20 L


34

KISSMEYER ADVENTURE FRUITED

KISSMEYER ADVENTURE SESSION IPA

TIVOLI TWISTED ALE

TIVOLI SEDUCTIVE BOCK

TIVOLI BLACK IPA

Alc. 5,5 % vol. Dåse: 50 cl. Fustage: 20 L

Alc. 4,0 % vol. Dåse: 50 cl. Fustage: 20 L

Alc. 5,5 % vol. Flaske: 33 cl. Fustage: 20 L

Alc. 7,0 % vol. Flaske: 33 cl. Fustage: 20 L

Alc. 6,5 % vol. Flaske: 33 cl. Fustage: 20 L

TIVOLI GAVEÆSKE

TEMPT SHOTS

TEMPT JUICY PINEAPPLE

TEMPT DIRTY PASSION

TEMPT TASTY ORANGE

Flaske: 3 x 33 cl.

Alc. 16,4 % vol. Flaske: 70 cl. Rør: 2 cl.

RTD Alc. 4,0-4,5 % vol. Flaske: 27,5 cl. (4,5 % vol.) Dåse: 33 cl. (4,0 % vol.)

RTD Alc. 4,0-4,5 % vol. Flaske: 27,5 cl. (4,5 % vol.) Dåse: 33 cl. (4,0 % vol.)

RTD Alc. 4,0-4,5 % vol. Flaske: 27,5 cl. (4,5 % vol.) Dåse: 33 cl. (4,0 % vol.)

TEMPT WHITE LIES

TEMPT COOL GRANATE

MOKAÏ PINK APPLE

MOKAÏ HYLDEBLOMST

MOKAÏ JORDBÆR/LIME

RTD Alc. 4,5 %vol. Flaske: 27,5 cl.

RTD Alc. 4,5 %vol. Flaske: 27,5 cl.

RTD Alc. 4,5 %vol. Flaske: 27,5, 33 & 75 cl.

RTD Alc. 4,5 %vol. Flaske: 27,5, 33 & 75 cl.

RTD Alc. 4,5 %vol. Flaske: 27,5 cl.

MOKAÏ GINGER

MOKAÏ BLÅBÆR

SHAKER PINEAPPLE

SHAKER ORANGE

SHAKER ORIGINAL

RTD Alc. 4,5 %vol. Flaske: 27,5 cl.

RTD Alc. 4,5 %vol. Flaske: 27,5 cl.

RTD Alc. 4,5 %vol. Dåse: 33 og 44 cl Flaske: 27,5 cl.

RTD Alc. 4,5 %vol. Flaske: 27,5 cl.

RTD Alc. 4,5 %vol. Flaske: 27,5, 33 & 75 cl.

MOKAÏ HYLDEBLOMST PREMIUM

MOKAÏ SPRITZER PREMIUM

HAPPY JOE RED LOVE

HAPPY JOE WILD ORGANIC

HAPPY JOE DRY APPLE

RTD Alc. 4,5 %vol. Flaske: 27,5, 33 & 75 cl.

RTD Alc. 4,5 %vol. Flaske: 27,5, 33 & 75 cl.

Cider Alc. 4,5 % vol. Flaske: 27,5 cl.

Cider Alc. 4,7 % vol. Flaske: 27,5 cl.

Fustage: 30 L


35

NOHRLUND 01 DEN RØDE

NOHRLUND 02 DEN HVIDE

NOHRLUND 03 DEN GULE

NOHRLUND 04 DEN ORANGE

NOHRLUND 05 DEN BORDEAUX

Alc. 8,5 %vol Flaske: 20 & 75 cl. Fustage: 20 L

Alc. 8,5 %vol Flaske: 20 & 75 cl. Fustage: 20 L

Alc. 8,5 %vol Flaske: 20 & 75 cl. Fustage: 20 L

Alc. 8,5 %vol Flaske: 20 & 75 cl. Fustage: 20 L

Alc. 8,5 %vol Flaske: 20 cl.

NOHRLUND 06 DEN SORTE

ORIGINAL GIN & GRAPEFRUIT

ORIGINAL VODKA & LIME

SUPERMALT GINGER BEER

FAXE KONDI BOOSTER ENERGY

Alc. 8,5 %vol Flaske: 20 & 75 cl.

Alc. 4,0 %vol. Dåse: 33 cl.

Alc. 4,0 %vol. Dåse: 33 cl.

Flaske: 33 cl.

Dåse: 33 & 50 cl.

FAXE KONDI BOOSTER ORIGINAL

FAXE KONDI BOOSTER FREE

FAXE KONDI BOOSTER TWISTED LEMON

FAXE KONDI BOOSTER TWISTED PINEAPPLE

FAXE KONDI BOOSTER TWISTED RASPBERRY

Dåse: 33 & 50 cl.

Dåse: 33 & 50 cl.

Dåse: 50 cl.

Dåse: 50 cl.

Dåse: 50 cl.

FAXE KONDI BOOSTER

FAXE KONDI BOOSTER

FAXE KONDI BOOSTER BLACK

CULT ENERGY ORIGINAL

CULT ENERGY ORIGINAL

TWISTED FREE ELDERFLOWER

TWISTED FREE NORDIC BERRIES

Dåse: 50 cl.

Dåse: 50 cl.

Dåse: 33 cl. Postmix: 10 L

Dåse: 25 & 50 cl.

Dåse: 25, 50 og 56,8 cl.

CULT ENERGY SUGAR FREE

CULT ENERGY FRUITS

CULT ENERGY SUPREME

CULT ENERGY GUARANA

CULT ENERGY RASPBERRY

Dåse: 25 & 50 cl.

Dåse: 50 cl.

Dåse: 50 cl.

Dåse: 50 cl.

Dåse: 50 cl.


36

limited edition

FAXE KONDI

FAXE KONDI 0 KALORIER

FAXE KONDI SOMMER 2019

PEPSI

PEPSI MAX

Flaske: 25 cl., Dåse: 33 cl. PET: 50, 150 & 200 cl. Postmix: 10 L

Flaske: 25 cl., Dåse: 33 cl. PET: 50, 150 & 200 cl. Postmix: 5 L

PET: 50 & 150 cl.

Flaske: 25 cl., Dåse: 33 cl. PET: 50, 150 & 200 cl. Postmix: 20 L

Flaske: 25 cl., Dåse: 33 cl. PET: 50, 150 & 200 cl. Postmix: 10 L

PEPSI MAX LIME

PEPSI MAX CHERRY

MIRINDA ORANGE

MIRINDA LEMON

7UP

Dåse: 33 cl. PET: 50 & 150 cl.

PET: 150 cl.

Flaske: 25 cl. PET: 50 & 150 cl. Postmix 10 L

Flaske: 25 cl. PET: 50 & 150 cl. Postmix 5 L

Flaske: 25 cl. PET: 150 cl. Postmix 5 L

THOR PASSION

CERES RØD SODAVAND

ALBANI TONIC

ITALIENSK LEMON ADD SOME

ITALIENSK ORANGE ADD SOME

Flaske: 25 cl. PET: 50 & 150 cl.

Flaske: 25 cl.

Flaske: 25 cl. Postmix 5 L

Dåse: 33 cl.

Dåse: 33 cl.

ITALIENSK TONIC WATER ADD SOME

ITALIENSK GINGER BEER ADD SOME

MOUNTAIN DEW CITRUS BLAST

NIKOLINE APPELSIN

NIKOLINE LIMONADE

Dåse: 33 cl.

Dåse: 33 cl.

Dåse: 33 cl. PET: 50 & 150 cl.

Flaske: 25 cl. Dåse: 33 cl. PET: 50 & 150 cl.

PET: 50 & 150 cl.

NIKOLINE HYLDEBLOMST

NIKOLINE APPELSINJUICE

NIKOLINE ÆBLEJUICE

NIKOLINE MULTIJUICE

NIKOLINE ØKOLOGISK SØD ÆBLE MOST

PET: 50 & 150 cl.

Karton: 50 & 100 cl.

Karton: 50 & 100 cl.

Karton: 100 cl.

Flaske: 27,5 cl.


37

NIKOLINE ØKOLOGISK APPELSINJUICE

NIKOLINE ØKOLOGISK HYLDEBLOMST

NIKOLINE ØKOLOGISK CITRUS & INGEFÆR

NIKOLINE ØKOLOGISK RABARBER BRUS

NIKOLINE ØKOLOGISK LIMONADE BRUS

Flaske: 27,5 cl.

Flaske: 27,5 cl.

Flaske: 27,5 cl.

Flaske: 27,5 cl.

Flaske: 27,5 cl.

NIKOLINE ØKOLOGISK HINDBÆR BRUS

LITTLE MIRACLES GRANATÆBLE

LITTLE MIRACLES FERSKEN

COCIO

Flaske: 27,5 cl.

PET: 33 cl.

PET: 33 cl.

Flaske: 24 & 40 cl.

UDEN BRUS Flaske: 30 cl. PET: 50, 70 & 150 cl.

EGEKILDE HVID, MED BRUS

EGEKILDE CITRUS MED BRUS

EGEKILDE BLÅBÆR/ GRANATÆBLE, MED BRUS

EGEKILDE HINDBÆR/ RABARBER, MED BRUS

EGEKILDE ØKO CITRUS, MED BRUS

Flaske: 30 cl. PET: 50 & 150 cl.

Flaske: 25 cl. Dåse: 33 cl. PET: 50 & 150 cl.

PET: 50 & 150 cl.

PET: 50 cl.

Flaske: 30 cl.

EGEKILDE ØKO

EGEKILDE HYLDEBLOMST/

NOVELLE ABRIKOS/JASMIN

NOVELLE MANGO/GUAVE

NOVELLE GRAPE/LITCHI

PET: 50 cl.

PET: 50 cl.

PET: 50 cl.

HINDBÆR & ÆBLE, MED BRUS Flaske: 30 cl.

LIME, MED BRUS PET: 50 & 150 cl.

EGEKILDE

SOURCY PURE DUTCH STILL

SOURCY PURE DUTCH SPARKLING

AQUA FRIZZANTE

LAY’S SOURCREAM & ONION

LAY’S BARBEQUE

Flaske: 75 cl.

Flaske: 75 cl.

PET: 150 cl.

Pose: 27,5, 130 & 175 g

Pose: 27,5, 130 & 175 g


38

LAY’S SALTED

LAY’S HEINZ TOMATO KETCHUP

LAY’S CHEESE ONION

LAY’S SALT AND VINEGAR

LAY’S PAPRIKA

Pose: 27,5, 130 & 175 g

Pose: 175 g

Pose: 175 g

Pose: 175 g

Pose: 175 g

LAY’S - 6 PACK: SALTED, SOUR CREAM & ONION OG BARBEQUE

LAY’S SENSATION MEXICAN PEPPER

LAY’S SENSATION THAI SWEET CHILI

LAY’S GOURMET SEA SALT

LAY’S GOURMET MATURE CHEDDAR

Pose: 165 g

Pose: 150 g

Pose: 150 g

Pose: 150 g

Pose: 150 g

LAY’S GOURMET CHORIZO & ONION

LAY’S BUGLES ORIGINAL

LAY’S BUGLES NACHO CHEESE

LAY’S BUGLES ROASTED PAPRIKA

LAY’S BUGLES SWEET CHILLI

Pose: 150 g

Pose: 27,5, 100 & 125 g

Pose: 125 g

Pose: 125 g

Pose: 125 g

DORITOS NACHO CHEESE

DORITOS SOUR CREAM

DORITOS SWEET CHILLI PEPPER

DORITOS LIGHTLY SALTED

DORITOS RED BELL PEPPER

Pose: 44, 125 & 170 g

Pose: 170 g

Pose: 44 & 170 g

Pose: 170 g

Pose: 170 g

DORITOS BITS BARBEQUE

DORITOS BITS SOUR CREAM

DORITOS DIP HOT SALSA

DORITOS DIP MILD SALSA

DUYVIS UNSALTED ALMONDS

Pose: 33 g

Pose: 33 g

Glas: 326 g

Glas: 326 g

Pose: 125 g


39

DUYVIS UNSALTED NUTMIX CRANBERRY

DUYVIS OVEN ROASTED SWEET PAPRIKA

DUYVIS OVEN ROASTED SZECHUAN PEPPER

DUYVIS SALTED PEANUTS

DUYVIS COCKTAIL NUTS

Pose: 125 g

Pose: 175 g

Pose: 175 g

Pose: 1000 g

Pose: 1000 g


40

CALL CENTER

ÅBNINGSTID: kl. 8-16 på hverdage

tlf. 56 77 16 00

Royalunibrew.dk

ONTRADE CALLCENTER@ROYALUNIBREW.COM

MIA DUURLANG

MARTIN HOFFMANN

LOTTE SANDBERG

Call Center Manager

Intern salgskonsulent

Intern salgskonsulent

MIKALA-MILLE FJORDAGER

LOUISE HANSEN

RIKKE NIELSEN

Intern salgskonsulent

Intern salgskonsulent

Intern salgskonsulent

Call Center Manager

MALENE GRAU BACH Intern salgskonsulent

MICHAEL SCHRØDER JENSEN Intern salgskonsulent

KARINA S. ANDERSEN Intern salgskonsulent

SUSANNE LISETTE PETERSEN Intern salgskonsulent

ANN-SOFI G. ANDERSEN Intern salgskonsulent

SARA POULER Intern salgskonsulent

OFFTRADE RETAIL@ROYALUNIBREW.COM

MIA DUURLANG

Profile for Royal Unibrew

Royal Magazine, No1 April 2019, Commercial  

Royal Magazine, No1 April 2019, Commercial