Page 1

RECOMPENSA ÎN DRESAJ

Un element important în programul de dresaj îl reprezintă RECOMPENSA. Pentru majoritatea câinilor, recompensa cea mai puternică este mâncarea. A mânca însemnă a trăi. Instinctul de supraviețuire dictează câinelui să fie foarte receptiv la informațiile asociate cu dobândirea hranei. Astfel putem folosi acest instinct în dresaj. Câinii au evoluat ca fiind prădători. În zilele noastre nu mai este nevoie să-și prindă singuri prada, dar înca mai au instinctul să fie atenți și receptivi când este vorba de mâncare (pradă). Putem profita de asta!*

SUPLIMENT NUTRIŢIONAL ­Royal Canin România S.R.L. Şoseaua de Centură nr. 13A, Comuna Chiajna, Judeţul Ilfov, Cod poştal 077040 Tel.: 021 23 30 515, Fax: 021 23 30 520 www.royalcanin.ro www.facebook.com/RoyalCaninRomania

Extrem de palatabil, Educ este produsul ce reunește răsplata și nutriția corectă. Educ nu este unsuros și poate fi rupt ușor. E ambalat într-un plic practic de 50g, ideal pentru dresajul câinilor sau cățeilor. Recompensa potrivită combină eficient aportul caloric redus cu un nivel ridicat de palatabilitate; poate fi utilizată cu uşurinţă pe parcursul sesiunilor de dresaj. Esenţial este ca porţia zilnică administrată să fie ţinută sub control, pentru a evita luarea în greutate şi afectarea stării de sănătate.

*Material oferit de Ringstar Club privat de dresaj canin info@ringstar.ro; Tel.: +4 0722 722 959

Recompensa ideală pentru câini adulți sau pui mai mari de 2 luni, pe parcursul antrenamentelor sau sesiunilor de dresaj

©J.M.Labat

©F.Duhayer


SUPLIMENT NUTRIŢIONAL

SUPLIMENT NUTRIŢIONAL

INSTRUCŢIUNI DE HRĂNIRE

pentru căţei (>2 luni) şi câini adulţi Vă recomandăm ca porția zilnică administrată să fie ținută sub control, pentru a evita luarea de greutate şi afectarea stării de sănătate a animalului. Asigurați-vă întotdeauna că animalul are acces în permanență la o sursă de apă proaspătă.

Cantitate max. recomandata / zi Mini < 10kg

10

Medium 11-25kg

20

Maxi 26-44kg

30

Giant > 45kg

40

=mai puŢin de 3 kcal/buc!

buc.

= 33 x 20g de brânză

buc. buc. buc.

Disponibil în ambalaj de 50g

Ingrediente Tapioca, gluten din grâu*, făină din grâu, fibre vegetale, proteine animale hidrolizate, minerale. Suplimentul nutițional Educ combină eficient aportul caloric redus (mai puțin de 3 kcal/crochetă) și un nivel ridicat de palatabilitate, pentru a putea fi utilizat cu ușurință pe parcursul sesiunilor de dresaj cu câinele sau cățelul tău.

* L.I.P = proteină selecționată pentru gradul său ridicat de asimilare

Conține cantități suplimentare din vitaminele E și C, ce susțin funcțiile celulare. ©Y.Lanceau

= 40 x 1 cârnat

= 54 x 20g de şuncă

Educ  
Educ  

Supliment_nutritional

Advertisement