K.W. Van Bladel - folder september 2023

Page 1

BEZOEK ONZE SPLINTERNIEUWE SHOWROOM IN MOL TIJDENS DE OPEN BEDRIJVENDAG.

1 DIGITAAL

UW KEUKEN OP SMAAK GEBRACHT

Als specialist in totaalrenovatie zijn we dé partner voor jouw (ver)bouwproject. Onze interieurvormgevers maken een ontwerp op jouw maat, van keuken tot en met badkamer. Geen zorgen voor jou, want we doen elk project van A tot Z met onze eigen vakmensen, handgemaakt en inclusief bijkomende werken als elektriciteit, vloeren en plafonds.

QUOOKER

De kraan die alles kan!

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gefilterd en gekoeld plat en bruisend water. Daarmee zet je zo een potje thee of een karaf limonade op tafel. Ook koken en afwassen wordt zo een fluitje van een cent.

Ontdek de twee nieuwe uitvoeringen:

GUNMETAL KOPER ROSÉ

HET GANSE GELIJKVLOERS ÉÉN HARMONIEUS GEHEEL

De familie Meskens uit Weelde koos voor een landelijk strakke stijl die van de open keuken tot het eet- en zitgedeelte werd doorgetrokken. De eikfineer lichtrustieke maatkasten leenden zich ook prima voor het tv-meubel en de verzonken gangdeur, mooi gecombineerd met zwarte accenten in alle grepen, verlichting en zwartgemoffelde stalen doorkijkdeur.

UW LIVING LIVING THE GOOD LIFE

Welke functies komen er samen in jouw woonkamer? Lezen, tv-kijken, knutselen, dineren, ontspannen, spelen, gasten ontvangen, huiswerk maken, aperitieven … De juiste combinatie van gezelligheid, functionaliteit en design zorgen voor een geslaagde leefruimte. Praktische opbergruimte in een mooi jasje, een haard- of tvmeubel in jouw huisstijl of die ene wand vol boeken? Vertel onze interieuradviseurs waar je van droomt!

WHITE & BLACK OF LIEVER BLACK & WHITE?

Voor elk wat wils! Het dakappartement van de familie Vangoetsem uit Balen (foto’s boven) moest bovenal strak, praktisch en gezellig zijn. De greeploze lakkeuken met een zwart granieten werkblad werd gecombineerd met een complete drinks-corner en wijnklimaatkast. Voor Louis en Caroline Deprez uit Kasterlee (foto’s rechts) lieten onze ontwerpers de zwarte maatkasten met een indirecte sfeerverlichting samenvallen met keramische werkbladen en goudkleurige accenten in de armaturen. Een tof samenspel dat harmonieus terugkomt in zowel de badkamer als in het gastentoilet.

UW KEUKEN OP SMAAK GEBRACHT

FOCUS OP TIJDLOOS

ONTDEK DE PRACHTIGE ATAG WIJNKLIMAATKAST MET 3 KLIMAATZONES

Eis je verschillende temperaturen voor verschillende wijnen, dan is dit jouw wijnklimaatkast.

Drie klimaatzones voor totale controle, elk instelbaar van 5°C tot 20°C. Laat die Bordeaux nog even rijpen.

Serveer die Sauternes licht gekoeld. Elke wijn heeft de temperatuur die hij verdient.

Met het TFT touchscreen in kleur is de wijnklimaatkast gemakkelijk te bedienen.

Het volledig uittrekbare serveergedeelte met ServingTray en AccessoryDrawer van beukenhout presenteert elke wijn op zijn best. Ook kun je in deze zone je te serveren wijn al op de juiste temperatuur brengen.

De instelbare ledverlichting zorgt voor een sfeer die bij je past. Dankzij de bewegingssensor presenteert je wijn zich in mooi, sfeervol licht.

Met ruimte voor maar liefst 139 flessen kun je een brede wijncollectie aanleggen.

Scan etiketten met de ingebouwde camera en ontdek het verhaal achter elke wijn.

• • • • • • • • •
Patrick en Cecile Horemans uit Beerse waren bij hun eerste bezoek onmiddellijk overtuigd van de combinatie wit met eik fineer hout. Deze klassieker blijft tijdloos en laat zich makkelijk combineren met een speelse goudkleurige kraan.

Visitekaartje van elke ruimte

Sommigen zeggen dat een binnendeur een manier van communiceren is: ze nodigt uit of sluit af. Wil je privacy tijdens het telewerken of zet je ze net wagenwijd open voor meer ruimtegevoel? Graag een echte eyecatcher of liefst zo onopvallend mogelijk? Een dichte deur voor maximale privacy of een glazen deur met veel doorzicht en lichtinval? Bij K.W. vertalen we moeiteloos deze verlangens in een kwalitatieve deur op maat én volledig in lijn met jouw huisstijl! Binnendeuren: stuk voor stuk het visitekaartje van elke ruimte.

UW MAATKASTEN MAATWERK UIT EIGEN ATELIER
UW BINNENDEUREN KWALITATIEF MAATWERK
UW HOME OFFICE MEER DAN EEN TREND

UW BADKAMER

UW ME-TIME MOMENT

Het geluk zit in de details

Er gaat niets boven een moment voor jezelf. De dag van je afspoelen onder een heerlijke douche of bijkomen van een drukke dag in een warm bad. Onze interieurvormgevers luisteren naar wat voor jou belangrijk is en begeleiden je doorheen het ontwerpen keuzetraject. Een goede voorbereiding en oog voor detail, zorgen ervoor dat straks ook de verbouwing ontspannen verloopt. Want wij beseffen maar al te goed: dat zijn de details waar je écht blij van wordt.

1

K.W. heeft alle experts en vakdisciplines in huis om jouw gehele verbouwing tot een goed einde te brengen. Onze interieuradviseurs zorgen ervoor dat de door jou gekozen stijl en materialen één harmonieus geheel vormen doorheen alle ruimtes die je wenst onderhanden te nemen. Éen specifieke kamer, of een totale woning? Beide type projecten zijn van harte welkom bij K.W. Ons team staat klaar om jou mee te nemen naar het project van jouw dromen.

BEZOEK ONZE SPLINTERNIEUWE SHOWROOM IN MOL TIJDENS DE OPEN BEDRIJVENDAG.

KANAALDIJK 10 - 2380 RAVELS - T: 014 41 23 80 SLACHTHUISSTRAAT 2/1 - 2400 MOL - T: 014 31 22 15

INFO@KWVANBLADEL.BE - KWVANBLADEL.BE

V.U. Royal Crown, Kompellaan 2, 3600 Genk. | 09.2023
KEUKEN BADKAMER LIVING MAATKASTEN HOME OFFICE DEUREN BIJKOMENDE WERKEN SERVICES
Of maak een afspaak bij onze ontwerpers in onze inspiratieshowrooms in Ravels en Mol. We nemen graag tijd voor jou in een kennismakingsgesprek. DIGITAAL
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.