Page 1

THE LOVE OF HOME HÖST/VINTER 2021


THE LOVE OF HOME - Katalog höst/vinter 2021 En intern produktion av marknadsteamet på Rowico Home. Möblerna på omslaget: SHELTON soffa och SHELTON soffbord. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma. Sortimentet varierar på olika marknader. TRYCKERI: Stibo Complete -

Allt papper kommer från ansvarsfulla källor och har märkningen FSC-MIX.

HEMSIDA rowicohome.com E-POST contact@rowico.com


I N S P I R AT I O N

THE LOVE OF HOME

4 S H E LT O N 8 RODHAM 8 CLEARBROOK 10 NAGANO 10 ROSSPORT 14 SPRINGDALE 16 NORWELL 1 6 R E I LY 1 6 H O LT O N 18 AUCKLAND 2 0 H O LT O N 22 NESS 26 S U L L I VA N 28 PRES COTT 30 BRO CKTON 30 CA SEY 30 ELLEN 32 L O T TA 32 CARMEN 32 MAR SHALLE 3 4 B R O O K LY N 36 FRED 4 0 F I L I P PA 42 KILMORE 4 4 H A L I FA X 46 SPRINGDALE

P RO D U K TG A L L E R I I 50 år, sedan starten 1971, erbjuder vi trämöbler i skandinavisk design. Stilsäkra möbler som vi vill ska bidra till att öka kärleken för ditt hem. Trä är vårt viktigaste material och FSC®certifierade möbler har blivit vårt signum när vi utvecklar våra kollektioner. Vi strävar ständigt efter att göra de bästa tänkbara materialvalen och att tänka hållbart i alla led. Genom skandinaviskt formspråk, hållbara val och välarbetade möbler i tiden möblerar ROWICO HOME även för nästa generation. Välkommen till vår värld av möbler!

4 8 M AT B O R D 55 SKRIVB ORD 5 5 AV L A S T N I N G S B O R D 56 STOLAR 66 LOUNGESTOLAR 67 TV-BÄNKAR 6 8 F Ö R VA R I N G 74 M AT T O R 76 S O F FO R 78 S OFFB ORD 83 HALLMÖBLER 88 KLÄDHÄNGARE

Flera av våra möbler består av FSC®-certifierat trä. Märkningen FSC-100% innebär att allt trä i möbeln kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk. Märkningen FSC-MIX innebär att delar av möbeln består av FSC-certifierat trä. I galleriet, i slutet av katalogen, framgår vilka artiklar som har miljömärkningar. Vill du veta mer om Rowico Homes certifikat kan du gå in på www.info.fsc.org och söka på licensnummer FSC-C135942.

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

3


SHELTON MODERN OCH EXKLUSIV

SHELTON är en modern 3-sitssoffa i exklusiv design, med hög sittkomfort och tillhörande soffbord samt sidobord. Soffans frontpanel i ask matchar bordsskivorna på de massiva soffborden. Både soffa och soffbord har svarta metallben med sandstruktur. Soffans beige alternativt grå tyg består av en mix av linne och polyester och har hög slitstyrka. Rygg- och sittkuddarna består av dun samt fiberfyllning och är sydda i ett quiltat mönster för att garantera att dunet hålls på plats och komforten bibehålls över tid. Tyget är avtagbart på sitt- och ryggkuddarna. Hela serien är FSC-certifierad, soffborden har märkningen FSC-100% och soffan består av FSC Mix.

4

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

5


6

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

7


8

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


RO D H A M NORDISK ELEGANS

RODHAM är en välarbetad exklusiv stol som andas nordisk elegans och finns i fyra naturnära färger. RODHAM stol i brun massiv ek med beige sits är både trendsäker och exklusiv i sitt uttryck. Här visas den tillsammans med NAGANO matbord. CLEARBROOK skåp i brun ekfärg med svarta metallben matchar fint tillsammans med RODHAM stol och NAGANO matbord. Skåpet är stilfullt med sitt ribbmönster samt mässingsfärgade beslag. I serien finns även ett sideboard i liknande design, båda passar perfekt in i våra skandinaviska hem.

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

9


NAGANO TRENDIG OCH ELEGANT DESIGN

Serien NAGANO har utökats med ett brunlackat matbord. Bordet har en trendig och elegant design med massiva ben i ek samt en fanerad bordsskiva. Bordet kan bli upp till hela 305 cm långt tack vare tilläggsskivor. NAGANO stol finns nu också i matchande brun ek med beige tygsits. En väldesignad stol som skapar en gedigen och modern känsla i ditt hem. Nedan visas ROSSPORT, en stol med en kaxig design och 180 graders snurrfunktion. Den klädda stolen har dekorativa sömmar och finns i grönt sammetstyg samt beigt eller grått polyestertyg.

10

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

11


12

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

13


14

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


SPRINGDALE VA C K E R O C H T I D L Ö S

SPRINGDALE skrivbord är designat till det stilsäkra hemmakontoret och passar i flera olika rum. Skrivbordet består av svartlackad askfaner och har en praktisk sarg runt bakre delen av bordsskivan. Sargen skapar avskildhet samt skydd åt papper och annat. De svarta benen är gjorda av metall med sandstruktur. Skrivbordet kan också användas som ett avlastningsbord och är snyggt att kombinera till SPRINGDALE sideboard och matbord som också ingår i serien. Serien har en vacker och tidlös design som passar i de flesta moderna hem.

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

15


N O RW E L L SNURRBART UNDERREDE

NORWELL karmstol i beige eller grå textil med snurrfunktion är en modern och skön stol med låg karm som ger den ett unikt stiluttryck. Benställningen har en smidig snurrfunktion i 360 grader och består av pulverlackerad metall med sandstruktur. Nedan syns karmstolen REILY. En komfortabel stol som nu kommit i ett nytt tyg i de två färgerna beige och grå. HOLTON består av bokhylla, avlastningsbord och soffbord i tre modeller. Serien har massiva formsvarvade ben i ek samt hyllplan och bordsskivor i lackad ekfaner. Finns i färgerna lackad ek samt svartlackad ek.

16

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

17


18

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


AUCKLAND N AT U R N Ä R A FÄ R G E R

AUCKLAND är en slitstark handknuten matta av hög kvalitet. Mattan består av 100% ull vilket gör den varm och skön att gå på. Mattorna finns som rektangulära mattor i tre storlekar samt en rund variant. Ullmattorna finns i grå eller natur och är tack vare sina naturfärger samt rejäla storlekar lätta att placera i hemmets olika rum. Till vänster skymtar matbordet SKYE och karmstolen REILY kombinerat med den runda mattan AUCKLAND. Tillsammans skapar de en enkel och stilfull inredning.

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

19


HOLTON VÄ L A R B E TA D N O R D I S K D E S I G N

HOLTON soffbord har en bordsskiva i lackad ekfaner med formsvarvade ben och underrede av massiv ek. De lackade soffborden finns som ovalt alternativt runt i två storlekar. HOLTON bokhylla har hyllplan i ekfaner och massiva formsvarvade gavlar. HOLTON finns som en hög bokhylla och som ett lägre avlastningsbord som går att ställa intill väggen eller som rumsavdelare. HOLTON är en välarbetad serie i nordisk design som passar i de flesta hem. Serien finns också i svartlackad ek.

20

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

21


22

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


NESS S K A N D I N AV I S K L O O K

NESS soffa och soffbord i oljad alternativt vitpigmenterad ek har ett unikt gediget hantverk och är designade att passa ihop. Soffan finns i ett beige alternativt mörkgrått slitstarkt polyester- och akryltyg. Soffans rygg- samt sittkuddar består av dun- och fiberfyllning med en kallskumskärna för bra stabilitet. Innerkuddarna är sydda i quiltat mönster för att garantera att dunet hålls på plats och att komforten bibehålls över tid. Nozagfjädringen undertill fördelar komforten jämnt. Tyget är avtagbart på sitt- och ryggkuddarna. Hela serien är FSC-certifierad, soffborden har märkningen FSC-100% och sofforna FSC Mix.

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

23


24

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

25


S U L L I VA N TRENDIG EXKLUSIV DESIGN

SULLIVAN soffbord är ett trendigt exklusivt soffbord i skandinavisk design. Foten är designad med ett smakfullt linjerat mönster. Soffbordet har en fanerad bordsskiva med rundande hörn som ger det en mjuk känsla. Soffborden SULLIVAN finns i två storlekar och i färgerna vitpigmenterad ek samt svart. Placera soffborden separat eller tillsammans som satsbord. Nedan visas PRESCOTT, en skön och trendig loungestol i brunt läder. Stolen har hög sittkomfort och en rymlig sittyta med armstöd i svartlackad ek. Loungestolen finns även i svart läder samt i grå eller grön sammet.

26

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

27


28

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


PRESCOTT TRENDIG LOUNGESTOL

PRESCOTT är en skön och trendig loungestol med läder- alternativt sammetssits och med svarta metallben samt armstöd i svartlackad ek. PRESCOTT är lättplacerad, har hög sittkomfort och en rymlig sittyta. Dessutom har den svarta justerbara fötter vilket gör den väldigt stabil oavsett underlag. Stolen passar utmärkt som udda stol i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Här syns också MARSHALLE vitrinskåp och sideboard i svart utförande med glasdörrar och sidor av härdat glas, inuti förvaringen finns praktiska hyllplan av trä som rymmer gott om förvaring. MARSHALLE finns också i vitpigmenterat utförande.

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

29


B RO C K T O N STORLEK EFTER BEHOV

BROCKTON slagbord är ett praktiskt matbord som kan ta liten plats samtidigt som det även har möjlighet till plats för många. Anpassningsbart efter behov helt enkelt. Slagbordet har fyra stycken fasta ben samt två utsvängbara ben till klaffarna, vilket gör det både stabilt och flexibelt. Matbordet har en toppskiva i lättskött lackad vitpigmenterad ekfaner och ben i massiv ek. CASEY pinnstol i ljusgrått är ett trevligt alternativ till matbordet BROCKTON. Stolen har en klassisk, skandinavisk stil och finns även i färgerna vitpigmenterat och svart. ELLEN karmstol som syns till vänster har en hög rygg med ett tidlöst uttryck. Ställ stolen till matbordet eller som singelstol i hallen eller sovrummet. Finns också i svart utförande.

30

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

31


32

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


L O T TA K L A S S I S K O C H S K A N D I N AV I S K

Serien LOTTA har utökats med nya svartlackade matbord. Runt, rektangulärt samt ett högre barbord. Borden har en svartlackad yta och en klassisk skandinavisk design. CASEY pinnstol med svängd rygg och rakt avslut på sitsen ger ett eget uttryck och passar fint till LOTTA matbord. Barstolen CARMEN är ytterligare en version av pinnstolen med samma namn. Barstolen finns med en svartlackad alternativt vitpigmenterad lackad yta, perfekt vid bardisken eller barbordet. MARSHALLE i vitpigmenterat trä och med svarta metallben är ett modernt vitrinskåp med glasdörrar och sidor av härdat glas. MARSHALLE finns även i helsvart utförande och som sideboard i båda färgerna.

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

33


B RO O K LY N D E S I G N A D I T T E G N A M AT B O R D

Ur vår populära BROOKLYN-serie kan du designa ditt eget massiva matbord i fingerskarvad FSC®-certifierad ek via tre enkla val. Färg, storlek och underrede. Skapa ett matbord som håller år efter år där familj och vänner kan umgås och växa. Borden kan bli upp till 320 cm långa och rymma upp till 12 personer. Karmstolen heter HALEY och har sits i ljusgrått tyg och svarta metallben. Stolen har hög sittkomfort och passar fint till de flesta matbord oavsett stil. Designen på underredet i metall ger stolen ett exklusivt utseende med stag som ramar in sitsen på ett smakfullt sätt.

34

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

35


FRED MED KÄNSLA FÖR STIL

Den massiva tvådelade bordsskivan är signum för FRED och ger också serien dess eleganta karaktär. FRED är en Europatillverkad serie i FSC®-certifierat trä som består av gedigna massiva runda samt rektangulära matbord med matchande sideboard. Alla delar har svarta pulverlackade ben i metall som skapar en snygg helhet. Här syns FRED runt 160 cm matbord i vitpigmenterad ek tillsammans med ALISON stol som har snurrbart underrede. Det runda bordet finns också i helsvart utförande samt med mörkbrun bordsskiva. De rektangulära matborden finns i längderna 170 eller 240 cm. Förvaringen har mjukstängande dörrar och lådor och rymmer gott om förvaring. Alla delar finns samlade i galleriet längst bak i katalogen och på vår hemsida.

36

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

37


38

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


F I L I P PA VA C K E R O C H T I D L Ö S

I FILIPPA ingår flera modeller på matbord i olika färger. Dessutom ingår förvaring, stol och soffbord i serien. Här har vi matchat det runda matbordet i vitpigmenterad ek tillsammans med NAGANO stol till vänster och CASEY stol till höger, samt KATO stol vid FILIPPA högt vitrin i vitpigmenterad ek. Det runda FILIPPA matbordet går att förlänga till 165 cm tack vare en medföljande iläggsskiva. Det går även att köpa till ytterligare ett 45 cm ilägg för ännu längre ovalt matbord.

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

39


KILMORE T I D L Ö S F Ö R VA R I N G

KILMORE skåp har fyra praktiska glasdörrar och svartlackad yta. Skåpet är fanerat med massiva kanter och ben. Dörrarna består av härdat glas och öppnas uppåt och skjuts inåt med hjälp av smakfulla mässingsknoppar. Här har vi ställt KILMORE tillsammans med BRIGHAM matbord och SIERRA stol i grått tyg. SIERRA är en mångvarierad stol som finns i flera tyger och färger. De är alla samlande i galleriet i slutet av denna katalog. BRIGHAM matbord har tvådelad bordsskiva och finns i färgerna vitpigmenterad ek samt brunlackad ek. Det går att addera tilläggsskivor till matbordet när sällskapet utökas vilket skapar att matbord på 320 cm.

40

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

41


HALIFAX S T I L F U L L F Ö R VA R I N G

HALIFAX förvaring i svartlackad ek med svarta nätta metallben. Ytan består av massiva ekribbor på faner och serien har knoppar i guldfärgad borstad metall. Knopparna följer med och du väljer själv om du vill sätta dit dem, eller ha utan, för en mer avskalad look. Dörrarna har mjukstängande soft-close funktion och inuti skåpet finns ett flyttbart och ett fast hyllplan. Sideboardet innehåller tre flyttbara hyllplan. På bilden har vi stylat HALIFAX med HUDSON matbord och REILY stol som finns i flera olika färger och tyg. En riktigt skön stol med hög sittkomfort.

42

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

43


44

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


SPRINGDALE EXKLUSIV KERAMIK

SPRINGDALE matbord har en tålig keramisk bordsskiva och svarta pulverlackade metallben. Bordet är både elegant i sitt utförande samt stabilt tack vare sina mellanstag som också skapar ett arbetat unikt uttryck. SPRINGDALE sideboard rymmer gott om förvaring och har precis som matbordet, en keramisk toppskiva ovanpå. Inuti skåpet finns flyttbara trähyllplan och dörrarna har mjukstängande soft-close funktion. SIERRA eller HUNTINGTON är passande alternativ på stolar till. Här har vi valt stolarna i svart men det fungerar lika bra att addera en stol med lite färg.

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

45


46

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

47


PRODUKTGALLERI

M AT B O R D Vi har mindre köksbord, klaffbord och större matbord som går att förlänga. Alla matbord andas nordisk design och finns i flera naturnära färger.

48

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


AKITA MATBORD 119750 Vit L 190 B 90 H 76 Topp i MDF med askfaner, med synlig trästruktur. Underede i massivt gummiträ. Lackad yta.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 190 cm

BROCKTON MATBORD 118441 Vitpigmenterad L 80 B 100 H 75 Topp i MDF med ekfaner, med massiva ekkanter. Massiv ek i ben och alla konstruktionsdelar.

Tillägg/Ilägg: Ingår 2 klaffar Maxlängd: 220 cm

BROOKLYN MATBORD 108541 Mörkbrun L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108543 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 119821 Vitpigmenterad/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2, 108563 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

AKITA MATBORD 119754 Svart L 190 B 90 H 76 Topp i MDF med askfaner, med synlig trästruktur. Underede i massivt gummiträ. Lackad yta.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 190 cm

BROOKLYN MATBORD 108535 Mörkbrun L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108543 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 108561 Vitpigmenterad L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108563 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 119822 Ek/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

BRIGHAM MATBORD 119400 Vitpigmenterad/svart L 220 B 90 H 75 Vildeksfaner på fiberkärna, massiva kanter runt om. Pulverlackat metallunderrede.

BRIGHAM MATBORD 119401 Brun/svart L 220 B 90 H 75 Vildeksfaner på fiberkärna, massiva kanter runt om. Pulverlackat metallunderrede.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119404 Maxlängd: 320 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 119406 Maxlängd: 320 cm

BROOKLYN MATBORD 108536 Vitpigmenterad L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108563 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 108590 Ek L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 119824 Mörkbrun/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande. Utdragsreglar i massiv ek. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2, 108543 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 108534 Ek L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 119820 Mörkbrun/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2, 108543 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 119825 Vitpigmenterad/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2, 108563 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

GALLERI MATBORD Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

49


BROOKLYN MATBORD 119826 Ek/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 119837 Mörkbrun/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande. Utdragsreglar i massiv ek. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2 , 108543 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

CIRRUS MATBORD 114131 Ek L 190 B 90 H 75 Fanerad skiva och massiva ben i lackad ek.

Ilägg: Ingår 1 Maxlängd: 235 cm

DAWSONE MATBORD 119303 Vitpigmenterad L 200 B 90 H 75 Ekfanérad (0,6mm) topp med kärna av MDF. Massiv ek i ben och sarg.

TIlägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 119304 Maxlängd: 290 cm

50

BROOKLYN MATBORD 119834 Mörkbrun/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande. Utdragsreglar i massiv ek. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur.

BROOKLYN MATBORD 119835 Vitpigmenterad/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur.

BROOKLYN MATBORD 119836 Ek/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108543 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108563 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 119838 Vitpigmenterad/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur.

BROOKLYN MATBORD 119839 Ek/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108563 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

COLONSAY MATBORD 119986 Ek L 215 B 96 H 75 Spånskiva med ekfaner, massiva kantlister, för massivt utseende. Massiva ben med ekfaner, lackat utförande.

DAWSONE MATBORD 119300 Vitpigmenterad L 160 B 105 H 75 Ekfaner på topp (0,6mm), kärna av MDF, ekfanerkant. Massiv ek i underredet.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119987 Maxlängd: 315 cm

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 119301 Maxlängd: 250 cm

EVERETT MATBORD 118764 Vitpigmenterad/svart L 180 B 100 H 75 30mm tjock massiv ek, hela lameller från kant till kant. Stålborstad yta, med vitpigment och lack. Svart pulverlackad metall i underredet.

EVERETT MATBORD 118779 Svart L 180 B 100 H 75 30mm tjock massiv svartlackad Europeisk ask, hela lameller från kant till kant. Stålborstad yta, med pulverlackad svart metall i sandstruktur i underredet.

Tillägg: Går att köpa till 2, 118766 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2 , 118781 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

CIRRUS MATBORD 114141 Ek L 150 B 90 H 75 Fanerad skiva och massiva ben i lackad ek.

Ilägg: Ingår 1 Maxlängd: 195 cm

DAWSONE MATBORD 118843 Grå/vitpigmenterad L 200 B 90 H 75 HPL på topp, kärna av MDF, ekfanérkant. Massiv ek i ben och sarg.

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 118844 Maxlängd: 290 cm

EVERETT MATBORD 118765 Vitpigmenterad/svart L 220 B 100 H 75 30mm tjock massiv ek, hela lameller från kant till kant. Stålborstad yta, med vitpigment och lack.

Tillägg: Går att köpa till 2 , 118766 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%


EVERETT MATBORD 118780 Svart L 220 B 100 H 75 30mm tjock massiv svartlackad Europeisk Ask, hela lameller från kant till kant, stålborstad yta, med pulverlackad svart metall i sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2 , 118781 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA KLAFFBORD 113733 Vitpigmenterad L 120 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad hårdvaxoljad vitpigmenterad ek.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113729 Vitpigmenterad L 180 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad hårdvaxoljad vitpigmenterad ek.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113734 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113756 Vitpigmenterad L 120 B 120 H 74 Massiv fingerskarvad hårdvaxoljad vitpigmenterad ek.

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 113757 Maxlängd: 210 cm FSC: FSC 100%

FENWOOD MATBORD 118600 Svart L 180 B 90 H 75 MDF topp med askfaner, sarg och ben i massiv gummiträ, svartlackad. Guldfärgad metallavslut på ben. 2 st. MDF ilägg med svartlackad askfaner. Ilägg: Ingår 2 Maxlängd: 260 cm

FILIPPA KLAFFBORD 113724 Ek L 120 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113720 Ek L 180 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113726 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 117625 Ek L 170 B 105 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 117626 Maxlängd: 250 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA KLAFFBORD 113718 Vitpigmenterad L 80 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad hårdvaxoljad vitpigmenterad ek.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 125 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113731 Vitpigmenterad L 140 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad hårdvaxoljad vitpigmenterad ek.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113734 Maxlängd: 240 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113721 Ek/vit L 180 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek. Ben och sarg i massiv vitlackad bok.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113726 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 117629 Vitpigmenterad L 170 B 105 H 74 Massiv fingerskarvad hårdvaxoljad vitpigmenterad ek.

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 117630 Maxlängd: 250 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA KLAFFBORD 113751 Ek L 80 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 125 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113722 Ek L 140 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113726 Maxlängd: 240 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113727 Mörkbrun L 180 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad lackad och borstad ek.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113735 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

FRED MATBORD 117422 Vitpigmenterad/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad ek i borstad vitpigmenterad ek, lackad. Ben i svart pulverlackad metall.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 170 cm FSC: FSC 100%

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM GALLERI MATBORD 51


FRED MATBORD 117432 Mörkbrun/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan. Ben i svart pulverlackad metall.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 170 cm FSC: FSC 100%

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 240 cm FSC: FSC 100%

FRED MATBORD 117442 Vitpigmenterad/svart L 160 B 160 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek, vitpigmenterad lack, borstad yta. Ben i svart pulverlackad metall med sandstuktur. Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 160 cm FSC: FSC 100%

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 122 cm

KOSTER MATBORD 106530 Vit L 200 B 100 H 76 MDF i topp och utdragsbrickor. Massivt gummiträ i ben och sarg, vitlackad.

Tillägg: Går att köpa till 2, 106532 Maxlängd: 300 cm

LOTTA BARBORD 110710 Svart L 90 B 90 H 91 Topp i MDF med askfanér, ben, stag och sarg i massiv gummiträ (Hevea).

52

FRED MATBORD 117444 Svart L 160 B 160 H 75 Massiv fingerskarvad europeisk ask, bosrtad svartbetsad/lackad yta. Ben i svart pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 160 cm FSC: FSC 100%

JENSON BARBORD 119340 Vitpigmenterad L 122 B 75 H 90 Ekfaner på MDF, med massiva ekkanter. Massiv ek i underredet.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 90 cm

FRED MATBORD 117420 Vitpigmenterad/svart L 240 B 100 H 75 Massiv fingerskarvad ek i borstad vitpigmenterad ek, lackad. Ben i svart pulverlackad metall.

LOTTA KLAFFBORD 110647 Vit L 80 B 80 H 75 Topp i vitlackad MDF och ben i massivt vitlackat gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 105 cm

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

FRED MATBORD 117430 Mörkbrun/svart L 240 B 100 H 75 Massiv fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan. Ben i svart pulverlackad metall.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 240 cm FSC: FSC 100%

HUDSON MATBORD 100286 Svart L 230 B 100 H 75 Topp i 18mm MDF med askfaner, ben och sarg i massiv gummiträ (Hevea).

Tillägg: Går att köpa till 2, 100287 Maxlängd: 330 cm

KOSTER MATBORD 106533 Vit L 163 B 103 H 76 MDF i topp och utdragsbrickor. Massivt gummiträ i ben och sarg, vitlackad.

Ilägg: Ingår 2 Maxlängd: 253 cm

LOTTA KLAFFBORD 110649 Vit L 120 B 80 H 75 Topp i vitlackad MDF och ben i massivt vitlackat gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm

FRED MATBORD 117440 Mörkbrun/svart L 160 B 160 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek, borstad och mörkbrunt betsad/lackad yta. Ben i svart pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 160 cm FSC: FSC 100%

ISLAY MATBORD 119640 Vitpigmenterad L 220 B 95 H 75 Topp i spånskiva med vildeksfaner, samt massiva kanter i ek. Ben, stag och ribba i massiv vildek. Sarg i stående plywood med ekfaner. Tillägg: Går att köpa till 2 , 119641 Maxlängd: 320 cm

KOSTER MATBORD 106534 Vit L 120 B 120 H 76 MDF i topp och utdragsbrickor. Massivt gummiträ i ben och sarg, vitlackad.

Ilägg: Ingår 1 Maxlängd: 168 cm

LOTTA MATBORD 110646 Vit L 106 B 106 H 75 Topp i vitlackad MDF och ben i massivt vitlackat gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 106 cm


LOTTA MATBORD 110669 Svart L 106 B 106 H 75 Runt bord i lackat massivt gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 106 cm

MELVILLE MATBORD 119370 Vitpigmenterad/svart L 210 B 95 H 75 Topp i tjock vildeksfaner, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

LOTTA MATBORD 110742 Svart L 140 B 90 H 75 Topp i MDF med askfanér, lackad. Ben och sarg i massiv gummiträ (Hevea), lackad.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 140 cm

MELVILLE MATBORD 119374 Brun/svart L 210 B 95 H 75 Topp i tjock vildeksfaner, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

LOTTA MATBORD 110735 Svart L 180 B 90 H 75 Topp i MDF med askfanér, lackad. Ben och sarg i massiv gummiträ (Hevea), lackad.

MELFORT MATBORD 119745 Ek L 180 B 90 H 75 Topp i 25mm MDF med borstad vildeksfanér. Sarg och ben i massiv björk med vildeksfanér.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119746 Maxlängd: 280 cm

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 180 cm

NAGANO MATBORD 120076 Brun L 205 B 95 H 75 Massiv ek i ben och sarg, MDF med ekfanér på toppen.

NEVIS MATBORD 119644 Vitpigmenterad L 220 B 90 H 75 Topp i spånskiva med ekfaner, samt massiva ekkanter. Ben, stag i massiv ek. Sarg i massiv ek samt även delvis massiv björk.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119371 Maxlängd: 310 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 119375 Maxlängd: 310 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 120077 Maxlängd: 305 cm

Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2, 119645 Maxlängd: 310 cm

NOTTINGHAM MATBORD 114650 Vit L 130 B 130 H 75 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Ben i vitlackad massiv furu.

NOTTINGHAM MATBORD 114652 Vit L 200 B 100 H 75 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Ben i vitlackad massiv furu.

NOTTINGHAM MATBORD 114752 Grå L 200 B 100 H 75 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Ben i grålackad massiv furu.

OLIVIA MATBORD 114082 Vit/svart L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv svartlackad gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 130 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 114753 Maxlängd: 290 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 114753 Maxlängd: 290 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 114084 Maxlängd: 280 cm

OLIVIA MATBORD 114085 Vit/ek L 150 B 90 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv lackad ek.

OLIVIA MATBORD 114087 Vit/svart L 150 B 90 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv svartlackad gummiträ.

Tillägg: Går att köpa till 2, 114083 Maxlängd: 240 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 114084 Maxlängd: 240 cm

SKYE MATBORD 119325 Svart L 126 B 126 H 76 Topp i borstad ekfanér, benställning i svart pulverlack med sandstruktur.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 126 cm

SPRINGDALE MATBORD 119730 Svart L 200 B 98 H 75 Topp i MDF med svartlackad kant, keramisk toppyta. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 200 cm

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM GALLERI MATBORD 53


TOBERMORY MATBORD 119660 Ek L 215 B 90 H 75 Massiv ek i ben/underrede, ekfaner på spånskiva, med massiva ekkanter i topp.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119661 Maxlängd: 315 cm

TYLER MATBORD 119714 Vitpigmenterad L 170 B 105 H 74 Massiv ek i hela produkten. Toppen i fingerskarvad massiv Europeisk ek, ben och sarg i massiv ek hela längder. Vitpigmenterat hårdvaxoljat utförande. Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 119715 Maxlängd: 250 cm FSC: FSC 100%

YUMI MATBORD 119220 Vitpigmenterad L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119221 Maxlängd: 280 cm

YUMI MATBORD 52212 Svart L 115 B 115 H 75 Topp i MDF med askfaner, svartlackat, ben i svartlackad massiv gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

54

TYLER MATBORD 119700 Ek L 180 B 90 H 74 Massiv ek i hela produkten. Toppen i fingerskarvad massiv Europeisk ek, ben och sarg i massiv ek hela längder. Oljat utförande. Tillägg: Går att köpa till 2, 119701 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

WINNIPEG MATBORD 119840 Vitpigmenterad/svart L 200 B 100 H 75 Vildeksfaner på spånskiva, med massiva kantlister. Svarta förstärkningsreglar i massiv björk. Ben i pulverlack med sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2, 119841 Maxlängd: 300 cm

YUMI MATBORD 119203 Ek L 115 B 115 H 75 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

ZANZIBAR MATBORD 119054 Brun/svart L 120 B 120 H 75 Massiv återvunnen furu i bordstoppen, pulverlackad metall i benen.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 120 cm

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

TYLER MATBORD 119702 Vitpigmenterad L 180 B 90 H 74 Massiv ek i hela produkten. Toppen i fingerskarvad massiv Europeisk ek, ben och sarg i massiv ek hela längder. Vitpigmenterad hårdvaxolja utförande. Tillägg: Går att köpa till 2, 119703 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

YUMI MATBORD 116927 Svart L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med askfaner, svartlackat, ben i svartlackad massiv gummiträ.

Tillägg: Går att köpa till 2, 116928 Maxlängd: 280 cm

YUMI MATBORD 119223 Vitpigmenterad L 115 B 115 H 75 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

ZANZIBAR MATBORD 119056 Brun/svart L 180 B 100 H 76 Massiv återvunnen furu, pulverlackad metall i benen.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119057 Maxlängd: 270 cm

TYLER MATBORD 119712 Ek L 170 B 105 H 74 Massiv ek i hela produkten. Toppen i fingerskarvad massiv Europeisk ek, ben och sarg i massiv ek hela längder. Oljat utförande. Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 119713 Maxlängd: 250 cm FSC: FSC 100%

YUMI MATBORD 119200 Ek L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119201 Maxlängd: 280 cm

YUMI MATBORD 52211 Vit L 115 B 115 H 75 Vitlackad topp i MDF, ben i massiv vitlackat gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm


SKRIVBORD & AV L A S T N I N G S B O R D

DALTON AVLASTNINGSBORD 117233 Brun/guld B 121 D 31 H 84 Topp i massiv lackad furu, ben i metall som är pulverlackade och handmålade för en patinerad look. Monterad: Nej

LEWISTON AVLASTNINGSBORD 119923 Vit L 96 B 40 H 70 Kroppens utsida i sandstrukturlack på MDF, insida i melamin på spånskiva. Ben i massiv gummiträ, matt vitlackad. Knoppar i borstad guldfinish. Monterad: Nej

SPRINGDALE SKRIVBORD 119734 Svart L 140 B 55 H 80 Topp och sarg i MDF med askfanér. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Nej

YUMI AVLASTNINGSBORD 119229 Vitpigmenterad B 120 D 40 H 75 Topp i MDF med ekfanér, ben i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej

GALLERIpå SKRIVBORD & AVLASTNINGSBORD 55 Mer inspiration ROWICOHOME.COM


PRODUKTGALLERI

STOLAR Vi har stolar i olika modeller, färger och material. Allt ifrån matstolar, pinnstolar och karmstolar till loungestolar, barstolar, pallar, bänkar och kökssoffor.

56

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


ADELE STOL 100271 Grå/vit B 49 D 63 H 95 SH 50 Ben i vitlackad massivt gummiträ och sits i grått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

ADELE STOL 100272 Grå/vintage B 49 D 63 H 95 SH 50 Ben i lackat massivt lärkträ och sits i grått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

AKITA STOL 119281 Svart B 51 D 52 H 81 SH 46 Massiv gummiträ.

Monterad: Nej

ALISON STOL 117760 Grå/svart B 51 D 57 H 87 SH 47 Sits i polyeterskum stoppning, tygklädd stol, ben i pulverlackad metall. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000

AMANDA STOL 117662 Ljusgrå/vitpigmenterad B 46 D 60 H 94 SH 51 Massiv vitpigmenterad ek, oljad.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 85000 FSC: FSC MIX

AKITA STOL 119283 Grön B 51 D 52 H 81 SH 46 Massiv gummiträ.

Monterad: Nej

ALISON STOL 117761 Beige/svart B 51 D 57 H 87 SH 47 Sits i polyeterskum stoppning, tygklädd stol, ben i pulverlackad metall. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000

AMANDA STOL 117663 Beige/mörkbrun B 46 D 60 H 94 SH 51 Massiv mörkbrun ek, lackad.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 85000 FSC: FSC MIX

ADELE STOL 100273 Beige/vit B 49 D 63 H 95 SH 50 Ben i vitlackad massivt gummiträ och sits i beige tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

ALBERTON STOL 110410 Grå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

ADELE STOL 100274 Beige/vintage B 49 D 63 H 95 SH 50 Ben i lackat massivt lärkträ och sits i beige tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

ALBERTON STOL 110412 Beige/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

ALISON STOL 117762 Mörkgrå/svart B 51 D 57 H 87 SH 47 Sits i polyeterskumstoppning, tygklädd stol, ben i pulverlackad metall. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

AMI STOL 113023 Vitpigmenterad/mörkgrå B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i massiv lackad vitpigmenterad ek med sits i mörkgrå filt tyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 60% Viskos, 40% Ull Martindale: 40000

AMANDA STOL 117643 Ljusgrå/ek B 46 D 60 H 94 SH 51 Massiv ek, oljad.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 85000 FSC: FSC MIX

AMI STOL 113031 Ek/svart B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i lackad massiv ek med sits i svart konstläder. Monterad: Nej

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM GALLERI STOLAR 57


AMI STOL 113032 Ek/mörkgrå B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i lackad massiv ek med sits i mörkgrå filt tyg.

AMI STOL 52207 Svart B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i massiv svartlackad ask med sits i svart konstläder.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 60% Viskos, 40% Ull Martindale: 40000

Monterad: Nej

AUBURN BARSTOL 117679 Brun/svart B 45 D 50 H 89 SH 65 Stol i formpressad plywood, med brunt konstläder med dekorsöm. Svarta pulverlackerade metallben med sandstruktur. Monterad: Nej

AUBURN STOL 117650 Svart B 46 D 60 H 83 SH 47 Svart konstläder med dekorsöm. Svarta pulverlackade metallben.

AUSTIN BARPALL 103511 Svart B 35 D 35 H 65 SH 65 Massiv ek.

Monterad: Nej

AUSTIN BARPALL 103512 Vitpigmenterad B 35 D 35 H 65 SH 65 Massiv ek.

Monterad: Nej

BEA STOL 118322 Mörkgrå/vitpigmenterad B 51 D 61 H 86 SH 48 Ben i lackad massiv vitpigmenterad ek, sits i mörkgrått tyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

58

Monterad: Nej

BOLTON KARMSTOL 119933 Grön/svart B 56 D 60 H 82 SH 45 Stoppad karmstol med stomme i metall och plywood, med pulverlackade metallben. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000 FSC: FSC 100%

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

AMI STOL 52209 Vitpigmenterad/svart B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i massiv lackad vitpigmenterad ek med sits i svart konstläder. Monterad: Nej

AUBURN STOL 117656 Brun/svart B 46 D 60 H 83 SH 47 Brunt konstläder med dekorsöm. Svarta pulverlackade metallben. Monterad: Nej

BAYLAND STOL 119854 Mörkbrun/svart B 49 D 59 H 87 SH 47 Stoppad stol i microfibertyg, monterade ben i pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

BOLTON KARMSTOL 119934 Grå/svart B 56 D 60 H 82 SH 45 Stoppad karmstol med stomme i metall och plywood, med pulverlackade metallben. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000 FSC: FSC 100%

AUBURN BARSTOL 117677 Svart B 45 D 50 H 89 SH 65 Stol i formpressad plywood, med svart konstläder med dekorsöm. Svarta pulverlackerade metallben med sandstruktur. Monterad: Nej

AUSTIN BARPALL 103510 Ek B 35 D 35 H 65 SH 65 Barpall i massiv ek.

Monterad: Nej

BEA STOL 118321 Mörkgrå/ek B 51 D 61 H 86 SH 48 Ben i lackad massiv ek, sits i mörkgrått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

BRENT STOL 118982 Svart B 47 D 57 H 82 SH 48 Pulverlackad metallstomme i sandstruktur, ryggbricka i plywood med askfanér, sits i plywood med konstläder. Monterad: Nej


BRENT STOL 118983 Vitpigmenterad/svart B 47 D 57 H 82 SH 48 Pulverlackad metallstomme i sandstruktur, ryggbricka i plywood med ekfaner, sits i plywood med konstläder. Monterad: Nej

CARMEN KÖKSSOFFA 106250 Vit B 134 D 52 H 76 SH 45 Massivt gummiträ i stomme, rygg, sits och ben

Monterad: Nej

CARMEN STOL 106232 Vitpigmenterad B 55 D 52 H 76 SH 45 Massivt gummiträ i vitpigmenterad bets som lackats.

Monterad: Nej

CASEY STOL 111021 Vitpigmenterad B 54 D 54 H 76 SH 46 Massiv gummiträ (Hevea) i sits, ben och rygg.

Monterad: Nej

BRYAN BARSTOL 117715 Svart B 47 D 53 H 94 SH 65 Sits och rygg i plywood, klädd med skumgummi och sammetstyg, benstomme i pulverlackad metall. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000 FSC: FSC 100%

CARMEN KÖKSSOFFA 106251 Svart B 134 D 52 H 76 SH 45 Massivt gummiträ i stomme, rygg, sits och ben.

Monterad: Nej

CARMEN STOL 106234 Brun B 55 D 52 H 76 SH 45 Massivt gummiträ i brunbets som lackats.

Monterad: Nej

CASEY STOL 111022 Ljusgrå B 54 D 54 H 76 SH 46 Massiv gummiträ (Hevea) i sits, ben och rygg.

Monterad: Nej

CARMEN BARSTOL 106261 Svart B 55 D 55 H 96 SH 64.5 Massivt gummiträ (Hevea) i sits, ben och rygg.

Monterad: Nej

CARMEN BARSTOL 106262 Vitpigmenterad B 55 D 55 H 96 SH 64.5 Massivt gummiträ (Hevea) i sits, ben och rygg.

Monterad: Nej

CARMEN STOL 106230 Vit B 55 D 52 H 76 SH 45 Massivt vitlackat gummiträ.

Monterad: Nej

CARMEN STOL 106231 Svart B 55 D 52 H 76 SH 45 Massivt svartlackat gummiträ.

Monterad: Nej

CARMEN STOL 106236 Ljusgrå B 55 D 52 H 76 SH 45 Massivt grålackat gummiträ.

Monterad: Nej

CASEY STOL 111020 Svart B 54 D 54 H 76 SH 46 Massiv gummiträ (Hevea) i sits, ben och rygg.

Monterad: Nej

ECHO STOL 110380 Mörkgrå/svart B 70 D 67 H 79 SH 46 Sits i grå microfiber och svarta pulverlackade metallben. Justerbara fötter undertill. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

ELLEN KARMSTOL 111030 Svart B 58 D 58 H 104 SH 45 Massiv gummiträ (Hevea) i sits, ben och rygg.

Monterad: Nej

GALLERI STOLAR 59 Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


ELLEN KARMSTOL 111031 Vitpigmenterad B 58 D 58 H 104 SH 45 Massiv gummiträ (Hevea) i sits, ben och rygg.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 23000 FSC: FSC MIX

Monterad: Nej

FUSIONE STOL 52116 Svart/krom B 50 D 54 H 87 SH 44 Sits i plywood med högtryckslaminat på fram och baksida. Ben i kromad metall. Tålig och stapelbar med förstärkt sitsinfästning och gummiskydd. Monterad: Nej

GRACY STOL 113633 Svart/vit B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i massiv vitlackad björk.

Monterad: Nej

GRACY STOL 113630 Svart/ek B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i lackad massiv ek.

Monterad: Nej

GRACY STOL 113634 Ljusgrå/ek B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

GRACY STOL 113637 Ljusgrå/vit B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv vitlackad björk.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

60

FILIPPA STOL 113781 Ek/grå B 44 D 51 H 92 SH 48 Stomme i massiv oljad ek med sits i grått tyg.

GRACY STOL 113638 Mörkgrå/ek B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i mörkgrått tyg och ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

FILIPPA STOL 113782 Vitpigmenterad/grå B 44 D 51 H 92 SH 48 Stomme i massiv oljad vitpigmenterad ek med sits i grått tyg. Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 23000 FSC: FSC MIX

GRACY STOL 113631 Svart B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i svartlackad massiv ek.

Monterad: Nej

GRACY STOL 113635 Ljusgrå/svart B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv svartlackad ek.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

GRACY STOL 113639 Mörkgrå/svart B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i mörkgrått tyg och ben i massiv svartlackad ek.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

FUSIONE STOL 117262 Vit B 50 D 54 H 87 SH 44 Sits i plywood med högtryckslaminat med en baksida av askfaner. Ben i vit pulverlackad metall. Monterad: Nej

GRACY STOL 113632 Svart/vitpigmenterad B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i massiv lackad vitpigmenterad ek. Monterad: Nej

GRACY STOL 113636 Ljusgrå/vitpigmenterad B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv lackad vitpigmenterad ek Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

GRACY STOL 113640 Mörkgrå/vitpigmenterad B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i mörkgrått tyg och ben i massiv lackad vitpigmenterad ek Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000


GRACY STOL 113641 Mörkgrå/vit B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i mörkgrått tyg och ben i massiv vitlackad björk.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

GRACY STOL 113645 Vit B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i massiv vitlackad björk.

Monterad: Nej

HUNTINGTON KARMSTOL 118622 Svart B 54 D 58 H 79 SH 45 Stoppad stol klädd i naturtroget konstläder, med metallben i pulverlack, i sandstruktur. Fina detaljer, och nätt format. Monterad: Ja

KATO STOL 113036 Ek/mörkgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Stomme i massiv lackad ek. Sits och rygg i böjd plywood med tyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

GRACY STOL 113642 Vit/ek B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i lackad massiv ek.

Monterad: Nej

HALEY KARMSTOL 110480 Ljusgrå/svart B 59 D 61 H 80 SH 47 Stoppad karmstol i polypropylentyg, ben i pulverlackad metall. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000

INA STOL 113481 Grå/vit B 48 D 62 H 93 SH 50 Vita ben i lackat gummiträ med sits i grått tyg

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

KATO STOL 113037 Ek/ljusgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Massiv ek i ben, stomme. Böjd plywood i sits och ryggbricka, klädd med polyeter och tyg Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

GRACY STOL 113643 Vit/svart B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i svartlackad massiv ek.

Monterad: Nej

GRACY STOL 113644 Vit/vitpigmenterad B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i massiv lackad vitpigmenterad ek. Monterad: Nej

HIGHROCK STOL 118611 Svart B 47 D 56 H 86 SH 46 Sits i svart konstläder, ben i svart pulverlackad metall. Monterad: Nej

HUNTINGTON KARMSTOL 118621 Brun/svart B 54 D 58 H 79 SH 45 Stoppad stol klädd i naturtroget konstläder, med metallben i pulverlack i sandstruktur. Fina detaljer, och nätt format. Monterad: Ja

KATO STOL 113006 Vitpigmenterad/mörkgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Stomme i massiv lackad vitpigmenterad ek. Sits och rygg i böjd plywood med tyg.

KATO STOL 113015 Svart/grå B 46 D 56 H 83 SH 46 Stomme i massiv svartlackad ek. Sits och rygg i böjd plywood med tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

KATO STOL 113038 Vitpigmenterad/ljusgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Massiv ek i ben, stomme. Böjd plywood i sits och ryggbricka, klädd med polyeter och tyg Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

KOSTER STOL 106527 Vit/grå B 45 D 55 H 95 SH 47 Stomme i vitlackad massiv björk med sits i grått tyg.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 23000 FSC: FSC MIX

GALLERI STOLAR 61 Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


LOTTA STOL 110651 Vit B 43 D 50 H 92 SH 45 Lackat massivt gummiträ.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

LOTTA STOL 110658 Grafitgrå B 43 D 50 H 92 SH 45 Lackat massivt gummiträ.

Monterad: Nej

MANNING BARSTOL 118615 Svart B 45 D 49 H 89 SH 65 Sits i svart konstläder, ben i svart pulverlackad metall. Monterad: Nej

MANNING STOL 118613 Cognac/svart B 48 D 55 H 79 SH 47 Sits i konstläder, ben i svart pulverlackad metall.

Monterad: Nej

MELFORT BÄNK 119748 Ek B 144 D 38 H 45 SH 45 Sittyta i 25mm MDF med borstad vildeksfanér. Sarg och ben i massiv björk med vildeksfanér. Monterad: Nej

NAGANO STOL 119431 Vitpigmenterad/ljusgrå B 50 D 51 H 85 SH 46 Massiv ek i ben och stomme. Plywood i sits och ryggbricka. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

62

LOTTA STOL 110652 Svart B 43 D 50 H 92 SH 45 Lackat massivt gummiträ.

NAGANO STOL 119432 Svart/mörkgrå B 50 D 51 H 85 SH 46 Massiv ek i ben och stomme. Plywood i sits och ryggbricka. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

LOTTA STOL 110655 Vitpigmenterad B 43 D 50 H 92 SH 45 Lackat massivt gummiträ.

Monterad: Nej

MANNING BARSTOL 118616 Cognac/svart B 45 D 49 H 89 SH 65 Sits i cognacsfärgat konstläder, ben i svart pulverlackad metall. Monterad: Nej

NAGANO STOL 119429 Brun/beige B 50 D 51 H 85 SH 46 massiv ek i ben och stomme. Plywood i sits och ryggbricka. Ekfanér på ryggbrickans fram och baksida. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 50000

NARVIK STOL 118850 Ljusgrå/vitpigmenterad B 46 D 60 H 92 SH 48 Sits i tyg med ben i vitpigmenterad ek.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 34000 FSC: FSC MIX

LOTTA STOL 110656 Ljusgrå B 43 D 50 H 92 SH 45 Lackat massivt gummiträ.

Monterad: Nej

MANNING STOL 118612 Svart B 48 D 55 H 79 SH 47 Sits i svart konstläder, ben i svart pulverlackad metall. Monterad: Nej

NAGANO STOL 119430 Ek/ljusgrå B 50 D 51 H 85 SH 46 Massiv ek i ben och stomme. Plywood i sits och ryggbricka. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

NARVIK STOL 118852 Grå/mörkbrun B 46 D 60 H 92 SH 48 Sits i tyg med ben i mörkbrun lackad ek.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 34000 FSC: FSC MIX


NORWELL KARMSTOL 110530 Grå/svart B 58 D 60 H 83 SH 46 Klädd och stoppad stol i tyg, sitt-stomme i böjd plywood. Benställning i pulverlackad metall i sandstruktur. Snurrfunktion 360 grader. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

PALMDALE STOL 119638 Brun/svart B 46 D 61 H 86 SH 45 Stoppad stol med metallben i pulverlack, med sviktfunktion.

NORWELL KARMSTOL 110531 Beige/svart B 58 D 60 H 83 SH 46 Klädd och stoppad stol i tyg, sitt-stomme i böjd plywood. Benställning i pulverlackad metall i sandstruktur. Snurrfunktion 360 grader. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

NOTTINGHAM STOL 114672 Vit B 44 D 55 H 100 SH 45 Stomme i massiv vitlackad furu med en sits i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Monterad: Ja

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

RAYMORE STOL 110446 Brun/svart B 46 D 59 H 84 SH 46 Stoppad stol med plywoodkärna, microfiberklädsel. Pulverlackade metallben i sandstruktur.

RAYMORE STOL 110447 Antracit/svart B 46 D 59 H 84 SH 46 Stoppad stol med plywoodkärna, microfiberklädsel. Pulverlackade metallben i sandstruktur.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 20000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

REILY KARMSTOL 110457 Mörkgrå/svart B 55 D 61 H 86 SH 46 Stomme i svetsad metall, ben i pulverlackad metall. Sits i stoppad microfiber

REILY KARMSTOL 110458 Grå/svart B 55 D 61 H 86 SH 46 Stomme i svetsad metall, ben i pulverlackad metall. Sits i stoppat möbeltyg.

REILY KARMSTOL 110459 Beige/svart B 55 D 61 H 86 SH 46 Stomme i svetsad metall, ben i pulverlackad metall. Sits i stoppat möbeltyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

RODHAM STOL 120066 Vitpigmenterad/ljusgrå B 44 D 51 H 82 SH 46 Massiv ek i hela stommen, samt ryggbrickan. Sits i plywood med polyestertyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000

RODHAM STOL 120067 Brun/beige B 44 D 51 H 82 SH 46 Massiv ek i hela stommen, samt ryggbricka. Sits i plywood med polyestertyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 50000

PALMDALE STOL 119628 Svart B 46 D 61 H 86 SH 45 Stoppad stol med metallben i pulverlack, med sviktfunktion.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000

RODHAM STOL 120068 Svart/mörkgrå B 44 D 51 H 82 SH 46 Massiv ek i hela stommen, samt ryggbrickan. Sits i plywood med polyestertyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

REILY KARMSTOL 110456 Grå/svart B 55 D 61 H 86 SH 46 Stomme i svetsad metall, ben i pulverlackad metall. Sits i stoppad sammetstyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

RODHAM STOL 120065 Ek/ljusgrå B 44 D 51 H 82 SH 46 Massiv ek i hela stommen, samt ryggbrickan. Sits i plywood med polyestertyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

ROSSPORT STOL 120081 Grön/svart B 52 D 58 H 83 SH 47 Klädd och stoppad stol i sammetstyg, sitt-stomme i böjd plywood. Benställning i pulverlackad metall i sandstruktur. Snurrfunktion med 180 graders retur! Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester

GALLERI STOLAR 63 Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


ROSSPORT STOL 120084 Grå/svart B 52 D 58 H 83 SH 47 Klädd och stoppad stol i tyg, sitt-stomme i böjd plywood. Benställning i pulverlackad metall i sandstruktur. Snurrfunktion med 180 graders retur. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

ROSSPORT STOL 120085 Beige/svart B 52 D 58 H 83 SH 47 Klädd och stoppad stol i tyg, sitt-stomme i böjd plywood. Benställning i pulverlackad metall i sandstruktur. Snurrfunktion med 180 graders retur!. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

SIERRA STOL 110387 Grå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metall ben i svart pulverlack

SIERRA STOL 110388 Rosa/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

SIERRA STOL 110391 Beige/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metall ben i svart pulverlack Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

SIERRA STOL 110467 Svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

64

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

SIERRA STOL 110396 Mörkblå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

SIERRA STOL 110486 Grå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i möbeltyg, metallben i svart pulverlack.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000 FSC: FSC 100%

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

SIERRA STOL 110384 Mullvad/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Sits i brunt microfiber med svarta pulverlackade metallben. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

SIERRA STOL 110385 Mörkgrå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Sits i mörkgrå microfiber med svarta pulverlackade metallben. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

SIERRA STOL 110389 Röd/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack.

SIERRA STOL 110390 Blå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metall ben i svart pulverlack

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

SIERRA STOL 110397 Grön/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

SIERRA STOL 110487 Beige/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i möbeltyg, metallben i svart pulverlack.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000 FSC: FSC 100%

SIERRA STOL 110460 Grå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i Manchestertyg, metallben i svart pulverlack. Plywooden inne i stolen är FSC100%. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 25000 FSC: FSC 100%

SIERRA STOL 110489 Grön/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i möbeltyg, metallben i svart pulverlack.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000 FSC: FSC 100%


STELLA STOL 100136 Grå/vintage B 53 D 60 H 94 SH 49 Ben i massivt lärkträ och sits i grått tyg.

VICKY STOL 117983 Ljusgrå/vit B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv vitlackat gummiträ och sits i ljusgrått tyg.

VICKY STOL 117984 Ljusgrå/svart B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv svartlackad gummiträ och sits i ljusgrått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

VICKY STOL 117986 Antracit/vit B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv vitlackat gummiträ och sits i antracit tyg.

VICKY STOL 117987 Antracit/svart B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv svartlackad gummiträ och sits i antracit tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

YUKON SOFFA 118674 Mörkgrå/svart B 185 D 66 H 88 SH 47 Riktigt bekväm karmsoffa klädd i grått filttyg, med generös stoppning för hög komfort, svarta metallben. Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Ull, 15% Polyester Martindale: 25000

YUKON STOL 118673 Mörkgrå/svart B 54 D 64 H 88 SH 47 Riktigt bekväm karmstol klädd i grått filttyg, med generös stoppning för hög komfort, svarta metallben. Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Ull, 15% Polyester Martindale: 25000

VICKY STOL 117988 Antracit/vintage B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massivt lackat lärkträ och sits i antracit tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

VICKY STOL 117985 Ljusgrå/vintage B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massivt lackat lärkträ och sits i ljusgrått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

WYOMING STOL 118670 Mörkgrå/svart B 45 D 57 H 88 SH 48 Sits i mörkgrått tyg, ben i svart pulverlackad metall.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 85% Ull, 15% Polyester Martindale: 25000

YUMI BÄNK 119224 Vitpigmenterad B 155 D 40 H 45 SH 45 Sits i MDF med ekfanér, ben och konstruktionsdetaljer i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej

GALLERI STOLAR 65 Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


LOUNGESTOLAR

NAGANO STOL 119436 Ek/ljusgrå B 57 D 62 H 70 SH 40 Massiv ek i ben och stomme. Plywood med ekfaner i sits och ryggbricka. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

PRESCOTT STOL 120110 Svart B 67 D 75 H 75 SH 41 Stoppad sits och rygg, klädd med riktigt läder. Stomme i pulverlackad metall i sandstruktur, och armstöd i massiv ek, med svartlackad yta. Justerbara fötter. Monterad: Ja

PRESCOTT STOL 120111 Brun/svart B 67 D 75 H 75 SH 41 Stoppad sits och rygg, klädd med riktigt läder. Stomme i pulverlackad metall i sandstruktur, och armstöd i massiv ek, med svartlackad yta. Justerbara fötter. Monterad: Ja

PRESCOTT STOL 120112 Grå/svart B 67 D 75 H 75 SH 41 Stoppad sits och rygg, klädd med lyxig sammet. Stomme i pulverlackad metall i sandstruktur, och armstöd i massiv ek, med svartlackad yta. Justerbara fötter. Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 88000

PRESCOTT STOL 120115 Grön/svart B 67 D 75 H 75 SH 41 Stoppad sits och rygg, klädd med lyxig sammet. Stomme i pulverlackad metall i sandstruktur, och armstöd i massiv ek med svartlackad yta. Justerbara fötter. Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 88000

66

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

GALLERI STOLAR


T V- B Ä N K A R Vi har ett flertal TV-bänkar i naturnära färger som passar perfekt in i våra skandinaviska hem. Matchande matbord och annan förvaring finns också i respektive serie.

BROOKLYN TV-BÄNK 108584 Mörkbrun B 160 D 45 H 60 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande. Monterad: Delvis monterad Hål för sladdar: 1 Soft close: Ja FSC: FSC 100%

BROOKLYN TV-BÄNK 108597 Ek B 160 D 45 H 60 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande. Monterad: Delvis monterad Hål för sladdar: 1 Soft close: Ja FSC: FSC 100%

YUMI TV-BÄNK 116909 Ek B 152 D 42 H 60 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad Hål för sladdar: 1 Soft close: Ja

BROOKLYN TV-BÄNK 108585 Vitpigmenterad B 160 D 45 H 60 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Monterad: Delvis monterad Hål för sladdar: 1 Soft close: Ja FSC: FSC 100%

NOTTINGHAM TV-BÄNK 114685 Vit B 160 D 46 H 65 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, vitlackad. Monterad: Ja Hål för sladdar: 2 Soft close: Nej

YUMI TV-BÄNK 52501 Vitpigmenterad B 152 D 42 H 60 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad Hål för sladdar: 1 Soft close: Ja

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM GALLERI TV-BÄNKAR 67


PRODUKTGALLERI

F Ö RVA R I N G Vi har förvaring för flera olika rum. Sideboard, skåp med glas- eller trädörrar, vitrinskåp, TV-möbler, bokhyllor och kockbänkar. Något för alla rum oavsett stil.

68

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


BROOKLYN SIDEBOARD 108544 Mörkbrun B 160 D 45 H 80 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

BROOKLYN SKÅP 108565 Vitpigmenterad B 130 D 45 H 150 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

DAWSONE SIDEBOARD 119306 Vitpigmenterad B 150 D 42 H 71 Ekfanérade paneler och dörrar på spånskiva, massiva ekkanter. Massiv ek i ben och sarg. Monterad: Delvis monterad

EVERETT SKÅP 118770 Vitpigmenterad/svart B 95 D 41 H 125 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigmenterad och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

BROOKLYN SIDEBOARD 108564 Vitpigmenterad B 160 D 45 H 80 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

BROOKLYN SIDEBOARD 108595 Ek B 160 D 45 H 80 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande.

BROOKLYN SKÅP 108545 Mörkbrun B 130 D 45 H 150 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande.

Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

CLEARBROOK SIDEBOARD 119782 Brun/svart B 160 D 42 H 75 Ekfaner på MDF, massiva ekkanter, massiva eklister på fronter. PU-lackad yta. Ben i pulverlackad metall.

CLEARBROOK SKÅP 119783 Brun/svart B 79 D 42 H 125 Ekfaner på MDF, massiva ekkanter, massiva eklister på fronter. PU-lackad yta. Ben i pulverlackad metall.

Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

EVERETT SIDEBOARD 118768 Vitpigmenterad/svart B 160 D 41 H 75 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigmenterad och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

EVERETT SIDEBOARD 118783 Svart B 160 D 41 H 75 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

EVERETT SKÅP 118769 Vitpigmenterad/svart B 95 D 41 H 105 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigmenterad och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

EVERETT SKÅP 118771 Vitpigmenterad/svart B 95 D 41 H 105 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigmenterad och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

EVERETT SKÅP 118772 Vitpigmenterad/svart B 95 D 41 H 125 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigmenterad och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

EVERETT SKÅP 118784 Svart B 95 D 41 H 105 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

BROOKLYN SKÅP 108596 Ek B 130 D 45 H 150 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande.

GALLERI FÖRVARING 69 Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


EVERETT SKÅP 118785 Svart B 95 D 41 H 125 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

EVERETT SKÅP 118786 Svart B 95 D 41 H 105 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

EVERETT SKÅP 118787 Svart B 95 D 41 H 125 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

EVERETT VITRIN 118773 Vitpigmenterad/svart B 95 D 41 H 195 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigment och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

EVERETT VITRIN 118788 Svart B 95 D 41 H 195 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

FENWOOD BOKHYLLA 118604 Svart B 60 D 35 H 170 MDF med askfaner, sarg, ben och detaljer i massiv gummiträ, svartlackad. Guldfärgad metallavslut på ben. Monterad: Delvis monterad

FENWOOD SIDEBOARD 118602 Svart B 160 D 42 H 79 MDF med askfaner, sarg, ben och detaljer i massiv gummiträ, svartlackad. Vissa invändiga paneler i svart Melamine. Guldfärgad metallavslut på ben. Monterad: Delvis monterad

FILIPPA SIDEBOARD 113736 Ek B 122 D 40 H 85 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek, stomme av spånskiva med oljad ekfaner och ben i massiv oljad ek. Monterad: Delvis monterad

FILIPPA SIDEBOARD 113738 Vitpigmenterad B 122 D 40 H 85 Topp och stomme i lackad ekfaner på MDF, och ben i massiv lackad ek.

FILIPPA SIDEBOARD 113776 Ek B 150 D 40 H 85 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek, stomme av spånskiva med oljad ekfaner och ben i massiv oljad ek. Monterad: Delvis monterad

FILIPPA SIDEBOARD 113786 Vitpigmenterad B 150 D 40 H 85 Topp och stomme i lackad ekfaner på MDF, och ben i massiv lackad ek.

FILIPPA VITRINSKÅP 113778 Ek B 81 D 40 H 140 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek, stomme i oljad ekfaner på spånskiva, ben i massiv oljad ek. Härdat glas i dörrar och hyllplan. Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

FILIPPA VITRINSKÅP 113787 Vitpigmenterad B 81 D 40 H 140 Topp och stomme i lackad ekfaner på MDF, ben i massiv lackad ek. Härdat glas i dörrar och hyllplan. Monterad: Delvis monterad

70

FILIPPA VITRINSKÅP 113788 Vitpigmenterad B 82 D 40 H 185 Topp och stomme i lackad ekfaner på spånskiva, ben i massiv lackad ek. Härdat glas i dörrar och hyllplan. Monterad: Delvis monterad

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

Monterad: Delvis monterad

FRED SIDEBOARD 117421 Vitpigmenterad/svart B 170 D 42 H 79 Massiv fingerskarvad ek i borstad vitpigmenterad ek, lackad. Ben i svart pulverlackad metall. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%

FRED SIDEBOARD 117431 Mörkbrun/svart B 170 D 42 H 79 Massiv fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan. Ben i svart pulverlackad metall. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC 100%


GRAHAM SIDEBOARD 118934 Vitpigmenterad B 160 D 40 H 75 Massiv ek och ekfaner på spånskiva.

Monterad: Delvis monterad

HOLTON AVLASTNINGSBORD 120002 Svart B 140 D 36 H 81 Massiv formsvarvad ek i gavlar. Hyllplan och ryggar i spånskiva med ekfanér. Monterad: Nej

KILMORE SIDEBOARD 119983 Svart B 150 D 41 H 81 Ekfaner på MDF, massiva ekben, svartlackad yta. Härdat glas i dörrar, bostad guldfärgade knoppar. Monterad: Delvis monterad

LORIENT VITRIN 119623 Vit B 95 D 42 H 185 Massiv furu i ram, dörrar och krön. MDF i gavel, botten, topp och rygg. Monterad: Ja

GRAHAM SIDEBOARD 118939 Brun B 160 D 40 H 75 Massiv ek och ekfanér på spånskiva.

Monterad: Delvis monterad

HOLTON AVLASTNINGSBORD 120012 Ek B 140 D 36 H 81 Massiv formsvarvad ek i gavlar. Hyllplan och ryggar i spånskiva med ekfanér.

HALIFAX SIDEBOARD 119906 Svart B 160 D 40 H 75 Ekfanér på MDF, svart lack. Metallben i pulverlack, knopp i gulfärgad borstad metall.

HALIFAX SKÅP 119908 Svart B 100 D 40 H 140 Ekfanér på MDF, svart lack. Metallben i pulverlack, knopp i gulfärgad borstad metall.

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

HOLTON BOKHYLLA 120004 Svart B 140 D 36 H 166 Massiv formsvarvad ek i gavlar. Hyllplan och ryggar i spånskiva med ekfanér.

HOLTON BOKHYLLA 120014 Ek B 140 D 36 H 166 Massiv formsvarvad ek i gavlar. Hyllplan och ryggar i spånskiva med ekfanér.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

LEWISTON SIDEBOARD 119920 Vit B 160 D 40 H 70 Kroppens utsida i sandstrukturlack på MDF, insida i melamin på spånskiva. Ben i massiv gummiträ, matt vitlackad. Knoppar i borstad guldfinish. Monterad: Nej

LEWISTON SKÅP 119921 Vit B 96 D 40 H 135 Kroppens utsida i sandstrukturlack på MDF, insida i melamin på spånskiva. Ben i massiv gummiträ, matt vitlackad. Knoppar i borstad guldfinish. Monterad: Nej

Monterad: Ja

MARSHALLE SIDEBOARD 119081 Svart B 160 D 36 H 88 Massivt gummiträ, MDF i topp, botten och rygg. Hyllplan i MDF med massiv gummiträram runt om. Härdat glas i sidor och dörrar. Underrede i metall. Monterad: Delvis monterad

MARSHALLE SIDEBOARD 119086 Vitpigmenterad B 160 D 36 H 88 Massivt gummiträ, MDF med poppelfanér i topp, botten, rygg och hyllplan. Hyllplan med massiv gummiträram runt om. Härdat glas i sidor och dörrar. Monterad: Delvis monterad

MARSHALLE VITRIN 119080 Svart B 85 D 36 H 160 Massivt gummiträ, MDF i topp, botten och rygg. Hyllplan i MDF med massiv gummiträram. Härdat glas i sidor och dörrar. Underrede i metall. Monterad: Delvis monterad

LORIENT SIDEBOARD 119622 Vit B 180 D 42 H 86 Massiv furu i ram och dörrar. MDF i gavel, botten, topp, och skiljepanel.

GALLERI FÖRVARING 71 Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

NOTTINGHAM KOCKBÄNK 114664 Vit B 74 D 60 H 85 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, vitlackad. Svart granitskiva i toppen. Monterad: Ja

NOTTINGHAM KOCKBÄNK 114764 Grå B 74 D 60 H 85 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, grålackad. Svart granitskiva i toppen. Monterad: Ja

NOTTINGHAM SIDEBOARD 114663 Vit B 153 D 45 H 90 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, vitlackad. Monterad: Ja

NOTTINGHAM SIDEBOARD 114763 Grå B 153 D 45 H 90 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, grålackad. Monterad: Ja

NOTTINGHAM SKÅP 114667 Vit B 155 D 44 H 132 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, vitlackad. Monterad: Ja

NOTTINGHAM SKÅP 114767 Grå B 155 D 44 H 132 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, grålackad. Monterad: Ja

NOTTINGHAM VITRINSKÅP 114661 Vit B 95 D 44 H 195 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, vitlackad. Monterad: Ja

NOTTINGHAM VITRINSKÅP 114761 Grå B 95 D 44 H 195 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, grålackad. Monterad: Ja

MARSHALLE VITRIN 119085 Vitpigmenterad B 85 D 36 H 160 Massiv gummiträ, MDF med poppelfanér på topp, botten, rygg och hyllplan. Hyllplan med massiv gummiträram runt om. Härdat glas i sidor och dörrar. Underrede i metall. Monterad: Delvis monterad

ROSSWOOD SIDEBOARD 118700 Grå/ek B 169 D 42 H 87 Grålackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej

72

MELVILLE SIDEBOARD 119372 Vitpigmenterad/svart B 160 D 45 H 73 Plana ytor i tjock vildeksfaner på spånskiva, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

ROSSWOOD SIDEBOARD 118691 Vit/ek B 124 D 42 H 87 Vitlackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

MELVILLE SIDEBOARD 119376 Brun/svart B 160 D 45 H 73 Plana ytor i tjock vildeksfaner, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

ROSSWOOD SIDEBOARD 118701 Grå/ek B 124 D 42 H 87 Grålackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej

ROSSWOOD SIDEBOARD 118690 Vit/ek B 169 D 42 H 87 Vitlackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej

ROSSWOOD SKÅP 118692 Vit/ek B 94 D 42 H 135 Vitlackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej


ROSSWOOD SKÅP 118702 Grå/ek B 94 D 42 H 135 Grålackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej

WEBSTER SIDEBOARD 118811 Vit B 124 D 42 H 87 Vitlackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

YUMI SIDEBOARD 116905 Ek B 152 D 42 H 84 Ben samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfaner. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad

YUMI VITRINSKÅP 116907 Ek B 100 D 40 H 188 Ben, dörramar samt rundade detaljer i massiv ek. Övrigt i ekfaner. lackad yta. Monterad: Delvis monterad

SPRINGDALE SIDEBOARD 119737 Svart B 160 D 43 H 79 Stomme i MDF med utsida i askfaner, insida i Melamin. Topp i keramik, ben i pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Ja

WEBSTER SIDEBOARD 118815 Grå/mörkgrå B 124 D 42 H 87 Grålackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

YUMI SIDEBOARD 52497 Vitpigmenterad B 152 D 42 H 84 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfaner. lackad yta. Monterad: Delvis monterad

YUMI VITRINSKÅP 52499 Vitpigmenterad B 100 D 40 H 188 Ben, dörramar samt rundade detaljer i massiv ek. Övrigt i ekfaner. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad

WEBSTER SIDEBOARD 118810 Vit B 169 D 42 H 87 Vitlackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

WEBSTER SIDEBOARD 118814 Grå/mörkgrå B 169 D 42 H 87 Grålackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

WEBSTER SKÅP 118812 Vit B 94 D 42 H 135 Vitlackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

WEBSTER SKÅP 118816 Grå/mörkgrå B 94 D 42 H 135 Grålackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

YUMI SKÅP 116906 Ek B 112 D 40 H 138 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfaner. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad

YUMI SKÅP 52498 Vitpigmenterad B 112 D 40 H 138 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfaner. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad

ZANZIBAR SIDEBOARD 119055 Brun/svart B 160 D 45 H 75 Massiv återvunnen furu, pulverlackade metall ben.

Monterad: Delvis monterad

GALLERI FÖRVARING 73 Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


PRODUKTGALLERI

M AT T O R AUCKLAND i ull är en slitstark handknuten matta av hög kvalitet. Den består av 100% ull vilket gör den varm och skön att gå på. Mattan finns i flera storlekar och är tack vare sina naturfärger lätt att placera i hemmets olika rum.

74

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

GALLERI TV-BÄNKAR & AVLASTNINGSBORD


AUCKLAND MATTA 120450 Grå B 200 L290 Slitstark handknuten matta i hög kvalité. Mattan består av 100% ull.

AUCKLAND MATTA 120454 Grå B 240 L340 Slitstark handknuten matta i hög kvalité. Mattan består av 100% ull.

AUCKLAND MATTA 120451 Natur B 200 L290 Slitstark handknuten matta i hög kvalité. Mattan består av 100% ull.

AUCKLAND MATTA 120455 Natur B 240 L340 Slitstark handknuten matta i hög kvalité. Mattan består av 100% ull.

AUCKLAND MATTA 1204546 Grå B 300 L400 Slitstark handknuten matta i hög kvalité. Mattan består av 100% ull.

AUCKLAND MATTA 1204557 Natur B 300 L400 Slitstark handknuten matta i hög kvalité. Mattan består av 100% ull.

AUCKLAND MATTA 120452 Grå D 250 Slitstark handknuten matta i hög kvalité. Mattan består av 100% ull.

AUCKLAND MATTA 120453 Natur D 250 Slitstark handknuten matta i hög kvalité. Mattan består av 100% ull.

GALLERI MATTOR 75 Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


PRODUKTGALLERI

SOFFOR Vi har två modeller av 3-sitssoffor med matchande soffbord. Kollektionerna är designade för att passa ihop och skapa ett exklusivt enhetligt uttryck. Sofforna har hög sittkomfort, slitstarkt tyg, dunstoppade avtagbara kuddfodral och alla delar är FSC-certifierade®.

76

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


SHELTON SOFFA 120386 Grå/svart B 218 D 91 H 70 SH 42 Massiv bok-ram, nozag-fjädrad sits, kärna i kallskum med duntopp, massiv svart ask i nedre panel. Benställning i pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Delvis monterad Tygspecifikation: 97% Polyester, 3% Linne Martindale:100000 FSC: FSC MIX

SHELTON SOFFA 120388 Beige/brun B 218 D 91 H 70 SH 42 Massiv bok-ram, nozag-fjädrad sits, kärna i kallskum med duntopp, massiv brunoljad ask på nedre panel, benställning i pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC MIX Tygspecifikation: 97% Polyester, 3% Linne Martindale:100000 FSC: FSC MIX

NESS SOFFA 120400 Grå/vitpigmenterad B 216 D 87 H 82 SH 48 Massiva hårdvaxoljade vitpigmenterade ekben, kärna i kallskum med duntopp, nozag-fjädrad sits, rygg- samt sittkuddar bestående av quiltad dun/fiberfylling. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC MIX Tygspecifikation: 84% Polyester, 16% Akryl Martindale:100000 FSC: FSC MIX

NESS SOFFA 120402 Beige/ek B 216 D 87 H 82 SH 48 Massiva hårdvaxoljade ekben, kärna i kallskum med duntopp, nozag-fjädrad sits, rygg- samt sittkuddar bestående av quiltad dun/fiberfylling. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC MIX Tygspecifikation: 84% Polyester, 16% Akryl Martindale:100000 FSC: FSC MIX

SHELTON SOFFBORD 120395 Svart L 145 B 60 H 45 Massiv Europeisk ask, hela lameller. Pulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara fötter.

SHELTON SOFFBORD 120398 Svart L 95 B 50 H 45 Massiv Europeisk ask, hela lameller. Pulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara fötter.

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

SHELTON SOFFBORD 120394 Brun/svart L 145 B 60 H 45 Massiv Europeisk brunoljad ask, hela lameller. Pulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara fötter.

SHELTON SOFFBORD 120397 Brun/svart L 95 B 50 H 45 Massiv Europeisk brunoljad ask, hela lameller. Pulverlackad metall i sandstrucktur på benen. Justerbara fötter. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

NESS SOFFBORD 120404 Vitpigmenterad L 160 B 60 H 45 Massiv Europeisk ek i hela bordet. Vitpigmenterad hårdvaxolja. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

NESS SOFFBORD 120405 Ek L 160 B 60 H 45 Massiv Europeisk ek i hela bordet. Transparent hårdvaxolja. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

GALLERI SOFFOR 77 Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


PRODUKTGALLERI

SOFFBORD Vi har flera typer av mindre bord. Soffbord, satsbord och sidobord. Massiva, fanerade eller med högtryckslaminerad bordsskiva. Småbord i olika färger, former och storlekar samt praktiska armstödsbrickor till soffan.

78

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


BROOKLYN SOFFBORD 108313 Vitpigmenterad L 130 B 75 H 52 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja.

BROOKLYN SOFFBORD 108314 Mörkbrun L 130 B 75 H 52 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande.

BROOKLYN SOFFBORD 108598 Ek L 130 B 75 H 52 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande.

DAISY SATSBORD 111854 Svart L 50 B 50 H 50 Topp i urfräst MDF, ben och beninfästning i massiv gummiträ, svartlackad, PU-lack på topp, AC-lack på ben. Monterad: Nej

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

DAISY SOFFBORD 111834 Svart L 80 B 80 H 45 Topp i urfräst MDF, ben och beninfästning i massiv gummiträ, svartlackad, PU-lack på topp, AC-lack på ben. Monterad: Nej

DAISY SOFFBORD 111844 Svart L 55 B 55 H 35 Topp i urfräst MDF, ben och beninfästning i massiv gummiträ, svartlackad, PU-lack på topp, AC-lack på ben. Monterad: Nej

DALTON SOFFBORD 117230 Brun/guld L 80 B 80 H 53 Topp i massiv lackad furu, ben i metall som är pulverlackade och handmålade för en patinerad look.

DALTON SOFFBORD 117231 Brun/guld L 120 B 65 H 53 Topp i massiv lackad furu, ben i metall som är pulverlackade och handmålade för en patinerad look.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

FILIPPA SOFFBORD 113712 Vitpigmenterad L 90 B 90 H 52 Massiv fingerskarvad hårdvaxoljad vitpigmenterad ek.

FILIPPA SOFFBORD 113714 Vitpigmenterad L 130 B 70 H 52 Massiv fingerskarvad hårdvaxoljad vitpigmenterad ek.

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

GRAFTON SATSBORD 119659 Svart L 50 B 50 H 45 Toppar i 24mm massiv sandblästrad furu, med svart lackerad yta, ben i solid pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Nej

GRAFTON SOFFBORD 119658 Svart L 70 B 70 H 45 Topp i 24mm massiv sandblästrad furu, med svart lackerad yta, ben i solid pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Nej

FRANKY SOFFBORD 119652 Svart L 120 B 60 H 45 Massiv sandblästrad Chilensk pinje (furu), ben i pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Ja

Monterad: Ja

HOLTON SOFFBORD 120368 Ek L 87 B 87 H 46 Massiv ek i ben och stomme, MDF med ekfanér på topp. Monterad: Nej

FRANKY SOFFBORD 119653 Svart L 60 B 60 H 45 Massiv sandblästrad Chilensk pinje (furu), ben i pulverlackad metall i sandstruktur.

HOLTON SOFFBORD 120371 Svart L 87 B 87 H 46 Massiv ek i ben och stomme, MDF med ekfanér på topp. Monterad: Nej

GALLERI SOFFBORD 79 Mer inspiration på ROWICOHOME.COM


HOLTON SOFFBORD 120372 Ek L 62 B 62 H 36 Massiv ek i ben och stomme, MDF med ekfaner på topp.

HOLTON SOFFBORD 120375 Svart L 62 B 62 H 36 Massiv ek i ben och stomme, MDF med ekfaner på topp.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

MELVILLE SOFFBORD 119384 Vitpigmenterad/svart L 140 B 65 H 46 Vild-eksfaner på spånskiva, massiv ek i kanter runt om. Stående förstärkningsreglar i massiv björk. Pulverlackerade metallben i sandstruktur. Monterad: Nej

MELVILLE SOFFBORD 119386 Brun/svart L 140 B 65 H 46 Vild-eksfaner på spånskiva, massiv ek i kanter runt om. Stående förstärkningsreglar i massiv björk. Pulverlackerade metallben i sandstruktur. Monterad: Nej

NOTTINGHAM SOFFBORD 114680 Vit L 127 B 81 H 55 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Ben i vitlackad massiv furu.

HOLTON SOFFBORD 120376 Ek L 130 B 65 H 46 Massiv ek i ben och stomme, MDF med ekfaner på toppen. Monterad: Nej

NESS SOFFBORD 120404 Vitpigmenterad L 160 B 60 H 45 Massiv Europeisk ek i hela bordet. Vitpigmenterad hårdvaxolja.

HOLTON SOFFBORD 120379 Svart L 130 B 65 H 46 Massiv ek i ben och stomme, MDF med ekfaner på toppen. Monterad: Nej

NESS SOFFBORD 120405 Ek L 160 B 60 H 45 Massiv Europeisk ek i hela bordet. Transparent hårdvaxolja.

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

NOTTINGHAM SOFFBORD 114780 Grå L 127 B 81 H 55 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Ben i grålackad massiv furu.

RUSSEL SATSBORD 118953 Grå/vitpigmenterad L 50 B 50 H 45 Topp i HPL, på MDF. Underrede och ben i massiv ek.

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Nej

SHELTON SOFFBORD 120394 Brun/svart L 145 B 60 H 45 Massiv Europeisk ask, hela lameller, 30 mm tjocklek. Pulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara fötter. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

SHELTON SOFFBORD 120395 Svart L 145 B 60 H 45 Massiv Europeisk ask, hela lameller, 30mm tjocklek. Pulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara fötter. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

SHELTON SOFFBORD 120397 Brun/svart L 95 B 50 H 45 Massiv Europeisk ask, hela lameller, 30 mm tjocklek. Pulverlackad metall i sandstrucktur på benen. Justerbara fötter. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

SHELTON SOFFBORD 120398 Svart L 95 B 50 H 45 Massiv Europeisk ask, hela lameller, 30mm tjocklek. Pulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara fötter. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

80

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

SKYE SOFFBORD 119326 Svart L 89 B 89 H 45 Topp i borstad ekfanér, benställning i svart pulverlack med sandstruktur. Monterad: Nej


SKYE SOFFBORD 119327 Svart L 120 B 60 H 40 Topp i borstad ekfaner, benställning i svart pulverlack med sandstruktur. Monterad: Nej

SPENCER SOFFBORD 119272 Svart L 90 B 90 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall.

SKYE SOFFBORD 119328 Svart L 80 B 40 H 45 Topp i borstad ekfaner, benställning i svart pulverlack med sandstruktur. Monterad: Nej

SPENCER SOFFBORD 119273 Vitpigmenterad/svart L 120 B 60 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall.

SPENCER SOFFBORD 119270 Svart L 120 B 60 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall.

Monterad: Nej

SPENCER SOFFBORD 119271 Svart L 95 B 95 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall.

Monterad: Nej

SPENCER SOFFBORD 119274 Vitpigmenterad/svart L 95 B 95 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall.

SPENCER SOFFBORD 119275 Vitpigmenterad L 90 B 90 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

SULLIVAN SOFFBORD 120100 Vitpigmenterad L 80 B 80 H 40 Topp i MDF med ekfanér, kanter i massiv ek. Centrumfotens väggar med frästa spår består av massiv ek. Monterad: Nej

SULLIVAN SOFFBORD 120101 Vitpigmenterad L 60 B 60 H 37 Topp i MDF med ekfanér, kanter i massiv ek. Centrumfotens väggar med frästa spår består av massiv ek. Monterad: Nej

SULLIVAN SOFFBORD 120102 Svart L 80 B 80 H 40 Topp i MDF med ekfanér, kanter i massiv ek. Centrumfotens väggar med frästa spår består av massiv ek och MDF med ekfanér. Monterad: Nej

SULLIVAN SOFFBORD 120103 Svart L 60 B 60 H 37 Topp i MDF med ekfanér, kanter i massiv ek. Centrumfotens väggar med frästa spår består av massiv ek och MDF med ekfanér. Monterad: Nej

TRAY ARMSTÖDSBRICKA 103707 Ek B 46 D 32 H 1 Massiv lackad ek.

Monterad: Ja

TRAY ARMSTÖDSBRICKA 103708 Vit B 46 D 32 H 1 Massiv vitlackad björk.

Monterad: Ja

TRAY ARMSTÖDSBRICKA 103709 Svart B 46 D 32 H 1 Massiv svartlackad ek.

Monterad: Ja

TRAY ARMSTÖDSBRICKA 103716 Vitpigmenterad B 46 D 32 H 1 Massiv lackad vitpigmenterad ek.

Monterad: Ja

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM GALLERI SOFFBORD 81


YUMI SATSBORD 119208 Ek L 50 B 50 H 45 Toppar i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

YUMI SOFFBORD 119205 Ek L 90 B 90 H 53 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

YUMI SOFFBORD 119206 Ek L 130 B 65 H 48 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

82

YUMI SOFFBORD 119225 Vitpigmenterad L 90 B 90 H 53 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

YUMI SATSBORD 119228 Vitpigmenterad L 50 B 50 H 45 Toppar i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

YUMI SOFFBORD 119226 Vitpigmenterad L 130 B 65 H 48 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

YUMI SATSBORD 52218 Vit L 50 B 50 H 45 Vitlackad topp i MDF, ben i massiv vitlackat gummiträ. Monterad: Nej

YUMI SOFFBORD 52422 Vit L 90 B 90 H 53 Vitlackad topp i MDF, ben i massiv vitlackat gummiträ. Monterad: Nej

YUMI SOFFBORD 52291 Svart L 130 B 65 H 48 Topp i MDF med askfaner, svartlackat, ben i svartlackad massiv gummiträ. Monterad: Nej

YUMI SATSBORD 52220 Svart L 50 B 50 H 45 Topp i MDF med askfaner, svartlackat, ben i svartlackad massiv gummiträ. Monterad: Nej

YUMI SOFFBORD 52421 Svart L 90 B 90 H 53 Topp i MDF med askfaner, svartlackat, ben i svartlackad massiv gummiträ. Monterad: Nej


PRODUKTGALLERI

HALL Här visar vi upp vårt hallsortiment. Vi har tre olika serier med alltifrån skoställ och hatthyllor till speglar, kroklister och pallar.

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

83


MILFORD MILFORD hallserie skapar en exklusiv känsla till hallen, samtidigt som den är tidlös och håller i många år framöver. MILFORD är tillverkad i massiv lackad ek och har metallkrokar på hatthylla, klädhängare och galge. Delarna finns i svartlackad ek, vitpigmenterad ek samt naturek.

MILFORD HATTHYLLA 119501 Ek/svart 119521 Vitpigmenterad/svart 119541 Svart B 80 D 33 H 19

SKAPA DUBBLA HATTHYLLOR ELLER SKOSTÄLL

Tack vare skoställets raka avslut går det att montera flera skoställ på varandra samt skapa dubbla hatthyllor.

MILFORD KROKLIST 119502 Ek 119522 Vitpigmenterad 119542 Ek/svart B 80 D 7 H 4

MILFORD GALGE 119507 Ek/svart 119527 Vitpigmenterad/svart 1195+47 Svart B 46 D 3 H 18

MILFORD VÄGGKNOPP, 12 CM 119509 Ek 119529 Vitpigmenterad 119549 Svart B 12 D 4 H 12

84

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

MILFORD KLÄDHÄNGARE 119505 Ek/svart 119525 Vitpigmenterad/svart 119545 Svart B 90 D 39 H 180

MILFORD SKOSTÄLL 119500 Ek 119520 Vitpigmenterad 119540 Svart B 80 D 33 H 19

MILFORD SPEGEL 119503 Ek 119523 Vitpigmenterad 119543 Svart B 52 D 11 H 74

MILFORD SPEGEL 119504 Ek 119524 Vitpigmenterad 119544 Svart B 52 D 5 H 180

MILFORD VÄGGKNOPP, 8 CM 119508 Ek 119528 Vitpigmenterad 119548 Svart B8D4H8

MILFORD SITTBÄNK 119506 Ek/grå 119526 Vitpigmenterad/grå 119546 Svart/grå B 80 D 40 H 45


MALONE MALONE är en modern hallserie i svart metall med perforerad plåt och med en elegant guldfärgad finish. MALONE HATTHYLLA 119961 Svart/guld B 80 D 32 H 17 Pulverlackad metall med sandstruktur. Profil 15x15mm, plåttjocklek 1mm. Metallknoppar i borstad guldfärg.

MALONE är tillverkad i svart pulverlackad metall med sandstruktur. Flera av delarna har metallknoppar i borstad guldfärg. På klädhängaren och den höga spegeln väljer du själv var du sätter dina knoppar tack vare flexibiliteten i den perforerade plåten.

MALONE KLÄDHÄNGARE 119963 Svart/guld B 80 D 2 H 12 Pulverlackad metall med sandstruktur, plåttjocklek 1mm. Metallknoppar i borstad guldfärg. MALONE SKOSTÄLL 119960 Svart B 80 D 32 H 42 Pulverlackad metall med sandstruktur. Profil 15x15mm, plåttjocklek 1mm.

MALONE HATTHYLLA 119962 Svart/guld B 32 D 32 H 27 Pulverlackad metall med sandstruktur. Profil 15x15mm, plåttjocklek 1mm. Metallknoppar i borstad guldfärg.

MALONE SPEGEL 119964 Svart/guld B 50 D 12 H 80 Pulverlackad metall med sandstruktur. Profil 15x15mm, plåttjocklek 1mm. Metallknoppar i borstad guldfärg.

MALONE SPEGEL 119965 Svart/guld B 53 D 2 H 170 Pulverlackad metall med sandstruktur. Profil 15x15mm, plåttjocklek 1mm. Metallknoppar i borstad guldfärg.

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM GALLERI HALL 85


M E T H RO METHRO hallserie finns i fyra färger; lackad ek, vitpigmenterad ek, vit och svart. Serien har knoppar i metall. Vid varje produkt finns artikelnummer på alla färger som finns i just den modellen, då färgerna varierar per modell.

METHRO HATTHYLLA 104210 Vit/svart 104211 Vitpigmenterad/metall 104212 Ek/vit 104266 Svart ek/svart B 80 D 29 H 26

METHRO SKOSTÄLL 104213 Vit 104214 Ek 104215 Vitpigmenterad 104267 Svart B 80 D 30 H 40

METHRO BÄNK 104243 Vit/svart 104244 Ek/vit 104245 Vitpigmenterad/metall B 70 D 35 H 45

METHRO HATTHYLLA DUBBEL 104234 Vit/svart 104235 Ek/vit B 80 D 29 H 52

METHRO SKOSTÄLL/SITTBÄNK 104219 Vit/mörkgrå 104220 Ek/mörkgrå 104221 Vitpigmenterad/mörkgrå 104268 Svart/mörkgrå B 80 D 30 H 50

METHRO KLÄDHÄNGARE 104122 Vit/svart 104123 Ek/vit 104124 Vitpigmenterad/metall B 36 D 36 H 60

METHRO KROKLIST, 4 KROKAR 104138 Ek/vit B 44 D 3 H 5

METHRO KROKLIST, 6 KROKAR 104140 Vit/svart 104141 Ek/vit 104142 Vitpigmenterad/metall 104265 Svart B 65 D 3 H 5

METHRO TAVELLIST 104237 Vit 104238 Ek B 100 D 11 H 4

METHRO TAVELLIST 104240 Vit 104241 Ek B 70 D 11 H 4

METHRO GALGE 104249 Vit 104250 Ek 104251 Vitpigmenterad 104269 Svart B 46 D 2 H 20

(Monterad)

METHRO NYCKELSKÅP 104216 Vit 104217 Ek 104218 Vitpigmenterad B 25 D 6 H 70

86

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

METHRO SPEGEL 104222 Vit 104223 Ek 104224 Vitpigmenterad B 60 D 3 H 90

METHRO GOLVSPEGEL 104261 Vit 104262 Ek 104263 Vitpigmenterad B 60 D 3 H 150


METHRO AVLASTNINGSBORD 104260 Vitpigmenterad/metall B 100 D 37 H 74

METHRO PALL 104228 Vit 104229 Ek B 35 D 35 H 44

METHRO STEGPALL 104227 Vitpigmenterad B 43 D 38 H 47 SH 47

AUSTIN AUSTIN barpall i massiv ek och med rund sits. Tidlös design som passar ihop med serien METHRO.

AUSTIN BARPALL 103510 Ek 103511 Svart 103512 Vitpigmenterad B 35 D 35 H 65

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

87


KLÄDHÄNGARE Här visar vi upp sex stycken praktiska klädhängare, alla med tidlös design - ALLAN, ELIAS och PELLE. Alla tre modellerna finns i två färger, vit och svart. De är lättplacerade och enkla att matcha med annan hallinredning.

ALLAN KLÄDHÄNGARE 20018 Vit H 180 Svarvad gummiträ med vitlack, fot i marmor. Kromade detaljer. Monterad: Nej

ELIAS KLÄDHÄNGARE 101800 Vit B 44 D 44 H 179 Svarvad gummiträ i vitlack med fot i marmor. Kromade detaljer. Monterad: Nej

PELLE KLÄDHÄNGARE 110698 Svart B 44 D 44 H 181 Massivt svartlackat gummiträ.

Monterad: Nej

88

Mer inspiration på ROWICOHOME.COM

ALLAN KLÄDHÄNGARE 40018 Svart H 180 Svarvad gummiträ med svartlack, fot i marmor. Kromade detaljer. Monterad: Nej

ELIAS KLÄDHÄNGARE 101801 Svart B 44 D 44 H 179 Svarvad gummiträ i svartlack med fot i marmor. Kromade detaljer. Monterad: Nej

PELLE KLÄDHÄNGARE 110699 Vit B 44 D 44 H 181 Massivt vitlackat gummiträ.

Monterad: Nej


FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER Ta gärna foto på våra möbler hemma hos dig och lägg ut på ditt Instagramkonto. Tagga med @rowicohome så kan både vi och våra följare se hur fint våra möbler passar hemma hos dig. Tack för att du delar!

För mer inspiration besök vår hemsida www.rowicohome.com


Profile for Rowico

Rowico Home höst/vinter 2021  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded