Page 1

KROP HJERTE KREATIVITET i mit virke, liv og arbejde

Sommerakademi Samsø 1-6 August 2011


SommerAcademi på Samsø recharge

-

inspire

-

learn

-

relax

-

p l ay

-

enjoy life!

Vi gentager successen fra Aug. 2010 og er glade for igen at kunne invitere til Sommerakademi på Samsø 2011. Sommerakademiet er en kombination af et kursusophold og ren afslapning. Der vil være et åbent program med inspirerende og dygtige undervisere, hvor du også har mulighed for at dele hvad du har på hjerte og din viden. Du vælger helt selv, dag for dag hvad du har lyst til at deltage i. Temaet for ugen er hvordan vi får KROP, HJERTE og KREATIVITET ind i vores virke, liv og arbejde? Det bliver en uge hvor vi nyder stedet og samværets muligheder. Du vil i høj grad komme til at præge programmet og det former sig efter dine behov, hvad enten de er afslapning, læring og inspiration eller at komme ud og bruge din krop. Sommerakademi på Samsø er til dig, der ønsker dig optimale rammer for læring og afslapning.


Program Programmet vil være åbent for at du kan komme med det du brænder for og derudover vil der være mulighed for: • Kajaktur • Fordybelse i sund madlavning • Nærværstræning og meditation • Solo i naturen • Deep Democracy introduction • Læringsrejse på cykel - besøg hos lokale inspiratorer • Teori U introduktion For at understøtte ugens tema vil vi have rig mulighed for at bruge den omkringliggende natur hvor vi har let adgang til skov og strand Vi vil have fokus på friske råvarer lige fra marken og vil sammen være med til at skabe nærende mad med bid og bevidsthed.


Tilmelding Sted Sommerakademiet foregår på Mellemrummet - www.mellem-rummet.dk, en økologisk lystgård i et fantastisk naturskønt område på vestsiden af Samsø, kun 7km fra Kolby Kås. Der er mulighed for at bo i huset i enkelt-, dobbelt eller trippleværelser. Tid Ankomst til Holmslund Mandag den 1. August ved middags tid Hjemrejse Lørdag den 6. August ved 15.00 tiden

Pris Din investering for hele ugen er inkl. moms, overnatning, fuld forplejning, undervisning og organisering - 5500 kr. Hvis du er hurtig kan du nå vores early bird pris på kun 4800 kr - inden 15. marts Der er senest tilmelding 15. maj Børn kan deltage for halv pris (max et barn pr voksen deltager) For at sikre din plads skal du sende Joan en mail på: sommerakademi@gmail.com og inbetale depositum på 500,- i Fælleskassen: Reg: 8411Kontonr: 0004130744 Ved tilmelding sender vi nærmere info om de sidste praktiske detaljer.


Her er dine værter: Joan Birk Nærværstræner, kursusleder og underviser i meditation. Er dybt optaget af hvordan vi skaber nærvær i et bæredygtigt liv og arbejde. Bor på Samsø. Kristian Elkjær Kok, biavler, brødbager......og bonderøv! Er en mester i logistik samt kulinariske udfoldelser. Udforsker passioneret mulighederne i sin køkkenhave samt i naturens spisekammer og formår at trylle smagfulde retter frem af enkle råvarer - helst fra Samsø. Bor på Samsø. Rowan Simonsen Social entreprenør og projektleder med speciale i naturoplevelser og hvordan det skaber dybere forståelse af lederskab, bæredygtighed og innovationsprocesser. Bor Bogota, Colombia. Julie Abitz Proceskonsulent, konfliktløser og eventarrangør. Er passioneret omkring at skabe gode fællesskaber, der giver plads til den enkelte og hvordan det kan gøre os i stand til at leve mere bæredygtigt på denne jord. Bor i København.

Sommer Akademi Invitation  

Invitation til Sommer Akademi 2011 paa Samso