Page 27

CINEMA, LITERATURA, TV I VIDEOJOCS Aitor Rodríguez

SPLATOON Splatoon, desenvolupat i distribuït per Nintendo per Wii U, és un divertit títol d'acció i trets paintball en el qual participarem en acolorits combats protagonitzats per personatges meitat humans i meitat sípies.

BATTELFIELD 1

Gerard Romero

El nou “Battelfield 1” ha sigut el joc de l’any 2016. EA (“Electronic Arts”) i DICE han fet un joc basat en la primera guerra mundial que era el que tots els fans de la saga demanaven. I ho han aconseguit. El tràiler d’aquest videojoc ha arribat a aconseguir la quantitat de dos milions de “likes”. És un joc molt realista i molt complert per passar-te una bona estona amb els teus amics.

David Carbón

POKÉMON SOL I LLUNA

Pokémon Sol i Lluna és la nova entrega de la saga de rol i aventures portàtils de Pokémon. En aquesta ocasió, i de nou per a la portàtil de Nintendo, visitarem una nova regió, Alola, que oferirà un clima tropical i una ambientació paradisíaca. D'aquesta manera, veurem nous Pokémon, descobrirem noves amenaces i acudirem a la crida d'unes criatures llegendàries que tindran especial importància en la història.

25

Cadena Perpètua num 67 versio online  

Revista de l'Institut Rovira-Forns de Santa Perpètua de Mogoda número 67 (versió online)

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you