Page 16

TECHMAG

Veranderen en verbeteren in productieomgevingen

16

Inclusief 1 dagdeel consultancy! Alle trainingen van ROVC Advies & Implementatie zijn inclusief 1 dagdeel consultancy/coaching op het eigen bedrijf. Tijdens dit dagdeel helpt een consultant van ROVC Advies & Implementatie hetgeen dat u geleerd heeft tijdens de trainingen te implementeren in uw eigen praktijk. Voor bedrijven waar ROVC Advies & Implementatie reeds actief is kan de trainer ter plaatse als consultant fungeren. Kijk voor meer informatie over deze trainingen of direct inschrijven op

www.rovc.nl/advies

Veranderen en verbeteren in productieomgevingen ROVC Advies & Implementatie heeft een aantal specifieke trainingen ontwikkeld voor organisaties die willen starten met of reeds gestart zijn met een verander- of verbetertraject. De trainingen richten zich op de ontwikkeling van mens en organisatie en zijn direct in de praktijk toepasbaar. Op dit moment bestaat het trainingsaanbod van ROVC Advies & Implementatie uit 10 verschillende trainingen. Een aantal van deze trainingen zijn na elkaar te volgen en vormen samen de trainingstrajecten ‘Verbeteren in de praktijk’ en ‘Klantgericht produceren’.

Stap 3: Welk verbeterprogramma moet ik kiezen? Ontdek eenvoudig en snel welk verbeterprogramma het best bij uw uitdagingen en organisatie past en ontwikkel een langere termijn visie voor het verbeteren van uw organisatie en/of proces. Stap 4: Effectief begeleiden van verbeterprogramma’s Leer de voortgang van een programma te borgen en de veranderbereidheid in de organisatie aan te spreken. Prikkel het management en enthousiasmeer de werkvloer voor de verbeteringen.

Klantgericht produceren Verbeteren in de praktijk Dit traject bestaat uit 4 stappen die u na elkaar kunt volgen. De trainingen zijn erop gericht u de kennis en vaardigheden te geven om een verbetering in te voeren. Vanaf de beslissing tot en met de daadwerkelijke invoering en borging van een verbeterprogramma. De trainingen zijn uiteraard ook afzonderlijk te volgen. Stap 1: Doelgericht begeleiden van verbeteringen Hierin leert u hoe u door doelgericht werken en het vertalen van bedrijfsdoelstellingen in afdelings- en persoonlijke doelstellingen een succesvolle verandering mogelijk maakt. Stap 2: Algemene introductie verbeterprogramma’s World Class Manufacturing, Total Productive Maintenance (TPM), LEAN (Manufacturing) en Six Sigma. Wat betekenen ze en wat kunnen ze voor uw organisatie betekenen. Deze training biedt u inzicht in het ontstaan van de diverse methoden, de achtergronden, specifieke kenmerken en hun toepassingsgebied.

Om uw klanttevredenheid te verhogen is het van belang uw proces te bekijken vanuit de ogen van uw klant. Dit traject bestaat uit twee afzonderlijke te volgen trainingen. Stap 1: Levertijden verbeteren Leer hoe u uw leverbetrouwbaarheid kunt vergroten door het perspectief van uw klant aan te houden. Stap 2: De klant centraal in uw proces Maak een verdiepingsslag en laat u uw complete proces bekijken vanuit het oogpunt van de klant om zo tot meer efficiency en rendement te komen. Meer informatie over veranderen en verbeteren in productieomgevingen en alle overige trainingen? Kijk op www.rovc.nl/advies

TechMag mei 2010  

ROVC TechMag mei 2010

Advertisement