Page 65

advertentie

RONDREIZEND THEATER Theaterfestival de Parade

VAN ALLES TE BELEVEN Jeugdvakantieland 2013 Kom eind juli spelen op het allergrootste en coolste speelplein van Rotterdam. Met de leukste sporten en spelletjes. Rustig knutselen kan ook. Wat jij wilt. Vrijhouden dus, die dagen! onbeperkt € 4,- korting voor kids van > voor € 5,- (kind 4 t/m 12 jr.) / € 2,(ouder/begeleider v.a. 18 jr.) > € 1,- / € 2,-

Anne Crezee (27) is fan van De Parade en bezocht deze reizende theaterkaravaan al menigmaal. “Je kan hier tien dagen lang ouderwets lachen, naar toffe muziek luisteren en met mensen zijn die elkaar bij voorbaat al leuk vinden. Het wij-zijn-op-De-Parade-gevoel. Ik hou daarvan. De voorstellingen kunnen mooi en ontroerend zijn, maar bovenal zit er volop humor in verwerkt. Het is een soort theaterspeeltuin. Je bakt er je eigen poffertjes, maakt ritjes in de zweefmolen of eet heerlijke verse pizza’s. De biertjes zijn altijd koud, de koffie vers gemalen. Ik spreek er graag af met vrienden. Je ervaart hier de zomer, wordt blij van kleine dingen en gaat met een heerlijk gevoel naar huis.” onbeperkt 50% korting op de entree tot het festivalterrein van > voor € 7,- (volw.) > € 3,50

De Rotterdampas De leukste kortingspas van de regio Rotterdam Voor wie?

De App-van-de-Pas

Iedereen kan een Rotterdampas kopen en daarmee voordelig leuke dingen gaan doen. De pas kost standaard € 60,-, maar als je een minimum inkomen hebt, student bent, of 65-plusser en in een deelnemende gemeente woont, dan kun je in aanmerking komen voor een reductietarief.

Wil je altijd alle aanbiedingen binnen handbereik? Download dan de gratis app. Je ziet dan welke aanbiedingen op dat moment bij je in de buurt zijn. En je kunt precies berekenen hoeveel je met je pas hebt bespaard. Reuze handig!

Wat krijg je voor dat geld?

Waar wacht je nog op?

De Rotterdampas geeft gratis toegang of flinke korting bij meer dan 500 (top)attracties. Meld je aan voor de Last minute mail en ontvang minimaal twee keer per week een strakke aanbieding met kortingen vanaf 50%! Dat is genieten!

De Rotterdampas 2013 is geldig tm 28 feb 2014. Mis ’m niet! www.rotterdampas.nl

Je hebt ‘m je er zo uit Kijk voor de tarieven en aanbiedingen op www.rotterdampas.nl.. Maak een lijstje met leuke dingen die je graag met de Rotterdampas wilt doen en vul de rekenmodule in op de site. Je zult zien: je hebt ’m er zo uit!

Koop ‘m nu! Heb je DigiD? Dan koop je de Rotterdampas snel en gemakkelijk vanuit je luie stoel via www.rotterdampas.nl. Je bestelt, uploadt (pas)foto(’s) en rekent af. Je krijgt je pas(sen) binnen tien werkdagen week thuisbezorgd en klaar voor gebruik. Heb je geen DigiD, koop dan de pas in de Rotterdampaswinkel in de Centrale Bibliotheek aan de Hoogstraat of bij één van de 23 verkooppunten in de 8 deelnemende gemeenten. Check www.rotterdampas.nl voor de adressen.

Uitagenda zomer 2013  

Uitagenda Rotterdam is hét gratis culturele uitgaansmagazine van, voor en over Rotterdam. Dit zomernummer is de eerste editie van het gerest...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you