Page 20

Markante Rotterdammers vertellen elke maand over hun band met de stad en over zichzelf. Ook geven ze tips voor kunst, cultuur en uitgaan.

Ntjam Rosie muzikant Naam: Ntjam Rosie Leeftijd: 30 jaar Beroep: Muzikant Interesses: Muziek, kunst in de breedste zin van het woord en God. Ntjam Rosie is zangeres en woont sinds elf jaar in Rotterdam. Haar derde album At The Back Of Beyond is net uit. Deze zomer treedt ze op in de Euromast en in LantarenVenster tijdens North Sea Round Town.

foto Julia Dusée, stofrotterdam.nl

Wat is je favoriete Rotterdamse festival? North Sea Jazz Festival en Motel Mozaïque zijn te gekke Rotterdamse festivals. De programmering is pure verwenning. En de sfeer is altijd goed. Oh, en Dunya is ook erg leuk trouwens, vooral als het regent natuurlijk ;-) Al moet ik zeggen dat ik niet zo goed weet hoe het dit jaar wordt op de nieuwe locatie… Van wat voor films hou je? Ik ga graag naar de film. Het liefst naar artmovies en ik ben daarom vaak te vinden in LantarenVenster en Cinerama. Ik houd van films die me laten nadenken. Film is een kunstvorm waar ik een enorm zwak voor heb, dus verfijning daarin is erg belangrijk. De laatste film die ik heb gezien is Les chevaux de dieu.

Omschrijf Rotterdam in 5 woorden. Mooi, Lelijk, Oud, Jong, Echt. Waar koop je kleding in Rotterdam? Flowers and Pearls, Nen Xavier, Wendela van Dijk, Ansh46, Dear Hunter Vintage. Als je in een andere tijd mocht leven, welke zou dat dan zijn? De jaren ‘80, daarin was ik graag een tiener geweest. Toen een videorecorder nog ‘je van het’ was! Al die artiesten van toen… ja, de eighties waren heel vet! Wat weet niemand van jou? Dat ga ik jou niet vertellen, haha!!

Uitagenda zomer 2013  

Uitagenda Rotterdam is hét gratis culturele uitgaansmagazine van, voor en over Rotterdam. Dit zomernummer is de eerste editie van het gerest...

Uitagenda zomer 2013  

Uitagenda Rotterdam is hét gratis culturele uitgaansmagazine van, voor en over Rotterdam. Dit zomernummer is de eerste editie van het gerest...

Advertisement