Page 1

Mit navn er Mikkel jeg er 15 år og går i skole på institut sankt joseph. Jeg er 1,75 m og går til fitness og arbejder i min fritid. Jeg kan rigtig godt lide at skræmme folk og det er nok det som folk kender som Mikkel. Mit kælenavn i skolen er Dern fordi at jeg udtaler DER på en bestemt måde. Folk i skolen synes også at jeg er meget uhyggelig og det er det der gør mig speciel i skolen. Mit kendetegn i skolen er uhyggelig og DERN. Jeg er rigtig god til matematik og fysik.


VI har valgt og lave billdet med mørk baggrund. Men samtidig at han har solbriller pü som viser noget lyst. Sü der er noget trist i billedet og samtidig noget godt. Grunden til at vi bruger solen, er fordi vi godt vil vise er der altid er noget godt som solen der brander ned pü jorden.


Sarah brundbjerg

”Alle tror de ved hvem jeg er, men det gør de slet ikke ” (skygge skulle forstille, den rigtige mig)

Hvad er dit mål med din fremtid? Mit ml med min fremtid er at få en god uddannelse, også finde ud af hvad jeg vil bruge mit liv på.

bliver glad igen. Hvad er dit x? Jeg ville sige at mit x er, at jeg altid kan få noget positiv ud af ting som andre måske kan se alt det negative i. jeg smiller også helle tiden, der er også mange der siger at jeg er god til når, der sker noget er jeg god til at Er der noget der går dig på livet? Nej ikke rigtig der er selvfølge alle de sandvanlige teenager ting, men jeg vil sige at går mig på. Men som jeg sagde får er jeg god til at, tænke positiv og få det sjoveste ud af det. Skrevet af Marija Victorvna Polushko

det ikke rigtig


Marija Victorvna Polushko

”Sider og tænke over livet, der så mange ting jeg vil, men ikke kan finde ud af. Har brug for luft, til at tænke i.”

Navn: Marija Aldre: 15 år Fødselsdag: 13. 01.96 Yndlings farve: sort Hvad vil du bruge dit liv til? Jeg vil gere få en god uddannelse, og fokuser på min frem tid. Jeg vil gerne arkitekt for der er noget jeg brænder for. Beskriv dig selv? Lang håret bornette og brune øjne. Jeg ville også sige at jeg er god til at komme, i kontakt med andre mennesker. Så prøve jeg at tænke positiv men det er svært nogle gange, men prøver. Hvad gør du når det går, ned af bakke? når det går ned af bakke, som det gør for teenager, prøver jeg bare at tænke positivt. Så prøve jeg også at snakke med min venner om det, fordi jeg syns at det er vigtig at kunne åbne sig til andre. Skrevet af Sarah brundbjerg.


portræt 2  

de for sent afleverede...

portræt 2  

de for sent afleverede...