Page 1

JÄLKIPALVELUT T A S O A R A V & O T L HUO I K U T N E N I N TEK


ROTATORIN EDUSTUKSET maantiivistyskoneet ajoneuvonosturit

HITACHI SUMITOMO

1967 1971

trukit

1973

henkilönostimet

1979

henkilönostimet

1979

maarakennuskoneet

1983

iskuvasarat ja purkupihdit

1989

kurottajat

1995

sisätrukit

2004

mininosturit

2005

tela-alustaiset nosturit

2007

dumpperit

2008

kauhojen kulutusosat

2012

saksilavat

2014


Rotator tarjoaa maansiirtokaluston huolto- ja kunnossapitopalvelut sekä vaativimmatkin korjaustyöt. Käytössämme on kymmenen omaa huoltopistettä ja kahdeksan ajanmukaista korjaamoa. Kenttähuollossa työskentelee 25 asentajaa huoltoautoineen. Asianmukaiset korjaamotilamme, erinomaisesti varustellut huoltoautot sekä koko maan kattava huoltoverkosto ja ammattitaitoiset asentajamme ovat valmiina sinua varten. Rotatorilla on koko maan kattava 13 sopimushuoltajan verkosto. Meiltä saat koneeseesi huoltosopimukset ja kiinteähintaiset huoltopaketit. Luotettava varaosapalvelumme toimittaa koneeseesi kaikki tarvittavat alkuperäiset, yhteensopivat varaosat ja tarvikkeet.

TERVETULOA PALVELTAVAKSI!

Suonenjoki Jyväskylä

Turenki

Yritys

Rotator Oy tuo maahan, markkinoi, myy ja huoltaa maarakennuskoneita, trukkeja, henkilönostimia, kurottajia, nostureita, maantiivistyskoneita ja iskuvasaroita. Rotatorin toiminta lähtee aina asiakkaan tarpeesta. Rotator on kumppani, jolle asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen on aina ykkösluokan asia. Yli 60 toiminnan vuotta ovat osoittaneet, että tälle lupaukselle on pettämätön kate.


MAARAKENNUSKONEET Suomalaiset olosuhteet vaativat käytettäviltä maarakennuskoneilta voimaa ja poikkeuksellista kestävyyttä. Rotator tarjoaa asiakkailleen laajan konekokonaisuuden maailman parhaiden valmistajien koneita räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaan. Rotatorin Suomeen tilaamat Hitachit on alusta alkaen valmistettu suomalaisten urakoitsijoiden ja Rotatorin yli 30 vuoden Hitachi-yhteistyön kokemuksella. Hitachin kaivukoneiden, pyöräkuormaajien ja maansiirtoautojen lisäksi Rotatorin valikoimissa on Furukawa -iskuvasarat ja purkutyökalut ja Bomag- maantiivistyskoneet. Tuotevalikoimaa täydentää Bellin dumpperit.

MAARAKENNUSKONEIDEN HUOLTO- JA KORJAUSPALVELUT Rotator tarjoaa asiantuntevaa huolto-, korjaus- ja varaosapalvelua kaikille maarakennuskoneille koko maan laajuisesti. Ajallaan suoritetut huoltotoimenpiteet pidentävät koneen käyttöikää ja takaavat, että koneesi on aina valmiina töihin. Tekemistämme huolloista saat aina huoltotarkastuspöytäkirjan.


Maarakennus

HUOLTOSOPIMUS VARMISTAA, ETTÄ KONEESI ON AINA KÄYTTÖVALMIINA • Kiinteähintaiset huollot koneille aina koko huoltokierron ajaksi • Määräaikaishuollot ja tarkastukset valmistajan ohjeiden ja suositusten mukaisesti • Alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat varaosat • Paremman jälleenmyyntiarvon • Dokumentoidun, ajantasaisen huoltohistorian

OHITTAMATON HITACHI-JATKOTAKUU Muistathan, että uusille 5-sarjan Hitachi maarakennuskoneille on mahdollista saada 3v./4000 h tai 5000 h jatkotakuu huoltosopimuksen solmimisen yhteydessä. Kysy rohkeasti lisätietoja asiantuntijoiltamme, autamme mielellämme !


TRUKIT Rotatorin edustamat trukit tarjoavat luotettavan ja ergonomisen tuotevalikoiman teollisuuden, kaupan ja palvelujen siirtämistarpeisiin. Vuosikymmenten yhteistyö luotettavien valmistajien kanssa takaa, että Rotatorin trukkivalikoimasta löytyy aina sopiva vaihtoehto vaativiin pohjoismaisiin nostotarpeisiin. Edustamamme merkit UniCarriers ja Atlet by UniCarriers edustavat oman alansa teknistä huippuosaamista. Merkkien laaja mallivalikoima takaa, että valittavana on oikea kone oikeaan työhön. Rotator tarjoaa trukkeihin liittyen useita rahoitusvaihtoehtoja. Trukkeja on mahdollista myös vuokrata.

TRUKKIEN HUOLTO- JA KORJAUSPALVELUT

Rotatorilla on vuosikymmenten kokemus trukkien maahantuonnin ja huoltopalvelujen parissa. Rotator huoltaa kaikki trukkimerkit ja -mallit maanlaajuisesti. Tarjoamme kunnossapitopalvelut kaikkiin trukkimerkkeihin. Säännöllisellä huollolla varmistat, että käytössäsi on aina luotettava ja toimintavarma materiaalinkäsittelykalusto.

Kattavat trukkihuollot nopeasti ja ammattitaidolla • Nopeasti saatavat alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat huolto- ja varaosat • Aina käytössä turvalliset, tehokkaat ja määräaikaishuolto-ohjelman mukaan tarkastetut koneet • Kiinteähintaiset määräaikaishuollot -> ennakoitavissa olevat huoltokustannukset • Nopea vasteaika-> huoltomies nopeasti paikalle • Koko konekannan kattavat huoltosopimukset räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi


Monikäyttöinen Merlo-kurottaja tarjoaa tehokkaita ja innovatiiviisia ratkaisuja siirtämiseen ja nostamiseen. Innovatiivisuudesta esimerkkeinä ovat useat vain Merlo-kurottajissa patenteilla suojatut keksinnöt, kuten puomiston sivusiirto ja kippaava ohjaamo. Merlon markkinajohtajuus kurottajamarkkinoilla useissa Euroopan maissa kertoo puolestaan laitteiden laadusta omaa, lahjomatonta tarinaansa. Rotator on edustanut Merloa Suomessa jo vuodesta 1995.

KUROTTAJIEN HUOLTO- JA KORJAUSPALVELUT Rotator tarjoaa huolto-, korjaus- ja varaosapalveluita kurottajakalustoon koko Suomen alueella. Huollamme kaikki kurottajamerkit ja -mallit. Säännöllisesti määräaikaishuolto-ohjelman mukaan huollettu kurottaja on turvallinen työkone. Ajallaan suoritetut huoltotoimenpiteet pidentävät koneen käyttöikää sekä vaikuttavat positiivisesti työn tehokkuuteen ja mielekkyyteen.

Monipuoliset ja luotettavat kurottajahuoltopalvelut • • • •

Nopeat varaosatoimitukset Alkuperäiset tai alkuperäislaatuiset varaosat Huolletut ja turvallisuustarkastetut koneet aina valmiina töihin Kiinteähintaiset huoltosopimukset koko konekantaan-> ennakoitavissa olevat kustannukset

trukit ja kurottajat

KUROTTAJAT


HENKILÖNOSTIMET ja NOSTURIT Rotatorin runsaasta henkilönostinvalikoimasta löytyvät oikeat laitteet vaativimpiinkin nostotehtäviin. Tuotemerkit Dino, Holland Lift, JLG, Tadano ja Hitachi Sumitomo ovat alansa parhaita maailmassa. Rotatorin pitkä kokemus nostinten ja nostureiden myynnistä, kehittämisestä, konsultoinnista sekä myytyjen laitteiden ylläpidosta takaa asiantuntevan palvelun kaikille näitä koneita tarvitseville.

HENKILÖNOSTINTEN ja NOSTUREIDEN HUOLTO- JA KORJAUSPALVELUT Rotator tarjoaa huolto-, korjaus- ja varaosapalveluita kaikkiin henkilönostinmerkkeihin ja -malleihin sekä edustamiinsa nosturimerkkeihin, kattavasti koko Suomen alueella. Ammattilaisen toimesta huolto-ohjelman mukaisesti huollettu ja tarkastettu henkilönostin tai nosturi, on turvallinen ja toimintavarma työkone, jonka käyttövarmuus on taattu.

Henkilönostinten huolto- ja korjauspalvelut • Ammattitaitoisen asentajan suorittamat määräaikaishuollot ja lakisääteiset tarkastukset • Perusteelliset purettunatarkastukset • Käyttökoulutukset • Nopeat varaosatoimitukset alkuperäisillä tai alkuperäislaatuisilla varaosilla • Kiinteähintaiset huolto-/määräaikaistarkastussopimukset koko konekantaan-> ennakoitavissa olevat kustannukset

Nostureiden huolto- ja korjauspalvelut

• Koulutetut asentajat • Nopeat ja laadukkaat varaosatoimitukset • Määräaikaishuollot sekä korjaukset vuosien kokemuksella


Henkilöiden nostamiseen ja nostamisessa käytettävien laitteiden käyttöön liittyy riskitilanteita, jonka vuoksi laitteiden käyttö on säädeltyä ja valvottua toimintaa. Nostimien käyttäjien turvaksi on säädetty laki, jonka mukaan tarkastamatonta henkilönostinta ei saa käyttää.Käyttöönottotarkastuksen jälkeen nostimet tuleekin tarkistuttaa vuosittain. Rotatorilla lakisääteisiä vuositarkastuksia tekevät kokeneet, sertifioidut nostintarkastajat. Ammattilaisen toimesta tarkastettu henkilönostin on turvallinen ja toimintavarma työkone.

SERTIFIOIDUT HENKILÖNOSTINTARKASTUKSET

- määräysten mukaisesti huolletut ja tarkastetut laitteet valmiina käyttöön MAAHANTULOTARKASTUKSET Rotator suorittaa koneen maahantulotarkastuksen ennen koneen toimitusta asiakkaalle.

MÄÄRÄAIKAISTARKASTUKSET Henkilönostin on tarkastettava vuoden välein, ja tarkastuksen saa suorittaa vain sertifioitu nostintarkastaja, joita Rotatorilla on useita.

PERUSTEELLISET PURETTUNATARKASTUKSET Rotator suorittaa myös lakisääteisiä perusteellisia purettunatarkastuksia, joissa henkilönostin puretaan osittain ja tietyt komponentit tarkastetaan NDT-menetelmin. Perusteellinen määräaikaistarkastus on tehtävä vähintään 10 vuoden välein.

Henkilönostimet, nosturit

HENKILÖNOSTINTARKASTUKSET


HUOLTOSOPIMUKSET -vaivatonta huolenpitoa kaikkiin konemerkkeihin ja malleihin Huoltosopimus on aina kokonaisedullisin vaihtoehto koneesi toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Vaivattoman ja asiakasystävällisen huoltosopimuksemme avulla koneesi huoltokustannukset ovat aina ennakkoitavissa ja järkevän hinnoittelumme ansiosta säästät euroja. Juuri sinun koneellesi räätälöity huoltosopimus on aina edullisempi vaihtoehto, kuin pakettihinnoiteltu tai tuntiperusteinen huoltotyö. Huoltosopimuksella varmistat, että käytössäsi on aina huollettu ja toimiva kone valmiina töihin. Huoltosopimus on mahdollista solmia sekä uusille että käytetyille koneille. Tarkemmat tiedot mallikohtaisista hinnoitteluista saat myyjiltämme.

HUOLTOSOPIMUKSEN EDUT • ennalta tiedossa olevat kiinteähintaiset huollot huoltokierron ajaksi • määräaikaishuollot valmistajan ohjeistuksen mukaisesti, alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat huolto-osat, öljyt ja nesteet sekä työt normaalina työaikana • aina huollettu kone valmiina töihin, seisonta-ajat minimoiden • koneen parempi jälleenmyyntiarvo • koneen huoltohistoria dokumentoituna ja aina ajan tasalla


-ilmastointi- ja sylinterihuollot

Ilmastointihuollot asianmukaisilla laitteilla – Viihtyisä työympäristö myös kesän helteillä Varmista koneesi ilmastoinnin toimivuus huollattamalla se Rotatorilla. Korjaamoillamme on käytössä nykyaikaiset ilmastointihuoltolaitteet, jotka kulkevat myös huoltoauton mukana työmaalla tapahtuvaa huoltotoimenpidettä varten.

Huollamme myös koneiden hydraulisylinterit vuosien kokemuksella. Rotator -korjaamoilla on käytössään erikoistyökalut, kuten sylinteripenkki hydraulisylintereiden huoltoja varten. Isojenkin sylintereiden huollot pystytään tekemään ammattitaitoisesti.

Kysy tarjous lähimmästä huoltopisteestä!

Huolto

HUOLLON ERIKOISTYÖT


KENTTÄHUOLTO TEKNINEN TUKI

&

Monelle Rotatorin asiakkaille huolto on yhtä kuin huoltoautolla työmaalle saapuva asentaja. Kenttähuolto toimii läheisessä yhteistyössä sekä asiakkaan että Rotatorin teknisen tuen kanssa. Rotatorin teknisen tuen henkilökunta on kokeneita ongelmanratkaisijoita, jotka kartoittavat asiakkaan ongelman ja antavat neuvoja puhelimitse. Jos huoltokäynti on tarpeen, välitetään tarvittavat tiedot asiakkaan koneongelmista Rotatorin huoltoasentajalle, joka näin voi etukäteen valmistautua huoltokäyntiä varten. Siellä, missä Rotatorilla ei ole omaa huoltoautoa tai -korjaamoa, on asiansa osaava sopimushuoltaja, jolla on sama koulutus ja tuki kuin kaikilla Rotatorin asentajilla. Niin sopimushuoltajat kuin kenttähuollonkin tavoittaa helposti puhelimitse ja avun saa paikalle nopeasti ja luotettavasti.


Teknisen tuen henkilökunta hankkii tuotteissa tarvittavan koulutuksen päämiehiltä, kouluttaa Rotatorin omia työntekijöitä ja sopimushuoltajia sekä ylläpitää jatkuvasti henkilökunnan ammattitaitoa. Lisäksi teknisen tuen asiantuntijat ohjeistavat huollon asentajia ja tarvittaessa osallistuvat vaativiin vianhakuihin ongelmatilanteiden ratkaisemiseksi. Käytössämme olevien päämiesten tietojärjestelmien avulla voimme myös ennakoida mahdollisesti myöhemmin ilmaantuvia ongelmia.

Kenttähuolto & Tekninen tuki

ROTATORIN KOKENEET ONGELMANRATKAISIJAT APUNASI


VARAOSAPALVELUT Rotatorin luotettavat varaosapalvelut varmistaa koneesi korkean käyttöasteen. Varaosavarastossa on aina valikoima niin sanottuja kriittisiä osia, jotta varaosia ei tarvitse odotella. Suorat yhteydet päämiesten varastoihin mahdollistaa myös harvemmin tarvittavien varaosien nopean toimituksen. Suurin osa valmistajilta tilatuista varaosista tulee yön yli toimituksina, jolloin varaosa on Rotatorin huoltopalvelulla tai asiakkaalla jo tilausta seuraavana päivänä. Rotatorilta ostetut varaosat ovat sataprosenttisesti yhteensopivia huollettavan koneen kanssa. Toimitamme alkuperäisiä varaosia kaikkiin päämiestemme laitteisiin riippumatta siitä, kuka koneen on alun perin tuonut maahan. Varaosamyyjiemme pitkä kokemus takaa virheettömät toimitukset myös vanhempiin konemalleihin.


• • • •

KONEESI KORKEAN KÄYTTÖASTEEN LYHYET SEISONTA-AJAT HYVÄN KUSTANNUSTEHOKKUUDEN ERINOMAISEN JÄLLEENMYYNTIARVON

ALKUPERÄISET VARAOSAT JA ÖLJYT - aina oikeat osat oikeaan paikkaan - osat kaikkiin laitteisiin HYVÄ VARAOSIEN SAATAVUUS - huolto- ja kulutusosat aina varastossa - varastossa valmiina yli 14000 nimikettä - harvemmin tarvittavat varaosat yön yli toimituksina - valmiit suodatinpaketit HENKILÖKUNTA - palveleva, osaava ja ammattitaitoinen varaosahenkilöstö - käytössä suorat sähköiset yhteydet päämiesten järjestelmiin ja suunnittelutyökaluihin - tarvittaessa ostotarpeiden kartoitus koko koneen eliniäksi PERUSKUNNOSTETUT VAIHTOKOMPONENTIT - kustannustehokas vaihtoehto uudelle komponentille - koneen minimoitu seisonta-aika - uuden komponentin takuu

Varaosapalvelut

ROTATORIN VARAOSAPALVELUITA KÄYTTÄMÄLLÄ VARMISTAT:


PUHELINVAIHTEET:

ROTATOR OY:N OMA HUOLTO

YHTEYSTIEDOT

Huoltotilaukset/varaosat Puhelin, Vantaa Puhelin, Pirkkala

Alavus Konekorjaamo A. Nukarinen Oy 06 512 0539 Arvo Nukarinen 0400 565 480 Jämijärvi Konehuolto Markku Kujala 0400 331 104 Kajaani Traktorihuolto Jouni Oulujärvi Oy 08 614 1004 Jouni Oulujärvi 0400 389 242 Turenki Trukkihuolto Nikander Oy Matti Nikander 050 561 0859 Lappeenranta (Etelä-Karjala, Kymenlaakso) / Nostimet Aatoskone Oy Pekka Lehikoinen 0400 503 734 Lappeenranta/ Maarakennus Konehuolto J. Arponen Ky Kaarlo Arponen 0400 771 773 Pori Averfin Oy Rami Mäkipää 040 7582 334 Rovaniemi Konehuolto Pasi Törmänen Pasi Törmänen 0400 570 931 Rusko Tmi T. Atula Tero Atula 0400 308 055 Suonenjoki THL-Service Oy Hannu Karttunen 0400 573 727 Tampere Kössin huolto (Hitachi huollot) Kyösti Vuori 040 5417 700 Vaasa Oy Östec Machine Ab Alf-Erik Österdahl 0400 365 267 Niklas Österdahl 050 4666 788 Vantaa JM Konehuolto Oy Janne Mukkala 040 7374 085

09 8789 010 03 2874 111

PIRKKALA Kenttähuolto, trukit ja nostimet varustelu Työnjohto, Perttu Nieminen 03 2874 212 Korjaamo Työnjohto, Jussi Seppälä 03 2874 236 Maarakennuskoneet varustelu Työnjohto, Jani Kallio-Könnö 03 2874 255 Huoltomyynti/huoltosopimukset Iiro Haataja 050 5672 875 OULU, RAAHE Aluehuoltopäällikkö Jukka-Pekka Saukko Kenttähuolto

050 4618 535 050 3723 083

KOKKOLA Työnjohto, Juho Mäki-Petäjä

050 3263 406

KUOPIO, JOENSUU, JYVÄSKYLÄ Jari Korhonen

050 4151 074

SEINÄJOKI Työnjohto Juha Penttilä TEKNINEN NEUVONTA Maarakennuskoneet Ari Uusinukari Jani Järvenpää Joel Turppa Nostimet ja nosturit Kai Huttunen Trukit ja kurottajat Sami Mustonen

etunimi.sukunimi@rotator.fi

SOPIMUSHUOLTAJAT

Huoltotilaukset myös suoraan VANTAA, LAHTI, RAISIO Maarakennuskoneet, nosturit, trukit, nostimet ja kurottajat Työnjohto Olli Kiuru 09 8789 0148 Pasi Hagman 09 8789 0122 Aluehuoltopäällikkö Petteri Eronen 050 3111 852

SOTKAMO Työnjohto, Talvivaara Jussi Tolonen Korjaamopäällikkö, Jari Korhonen

(09) 8789 010 Vantaa (03) 2874 111 Pirkkala

050 5436 801 050 4151 074 050 3092 662

03 2874 203 09 8789 0118 03 2874 214

040 7257 870 050 3470 421 050 5432 098

09 8789 0120

050 3111 855

09 8789 0140

040 7498 925

VARAOSAT Vantaa 09 8789 010, Pirkkala 03 2874 111 VANTAA Maarakennuskoneet ja nosturit Jukka Lahtonen 09 8789 0152 040 7409 598 Mika Vesanen 09 8789 0166 050 3111 853 Markku Tahvanainen 09 8789 0164 050 5879 878 Vesa Vörlin 09 8789 0150 050 4151 078 Mika Kola 09 8789 0157 050 3104 734 Trukit, nostimet ja kurottajat Mikko Eini 09 8789 0151 0400 686 632 Juha Kärkkäinen 09 8789 0134 0400 746 318 PIRKKALA Reijo Taupila Janne Tunkkari Asko Andersson

03 2874 232 03 2874 222 03 2874 235

040 7498 923 040 5732 810 050 3111 858

SEINÄJOKI Juha Penttilä

050 3092 662

KUOPIO, JYVÄSKYLÄ Jukka Rusanen OULU

050 4151 073 050 4618 535

Suonenjoki Jyväskylä

Turenki

Rotator jälkipalvelut myyntiesite