RO’s Magasine Efterår 2015

Page 1

OKTOBER 2015

Over

50

inspirerende boligfund

Thomas Rode Andersen “Det forkerte er også rigtigt nogle gange!”

Klædt på til

efteråret Gå på opdagelse i de nye tendenser fyldt med smukke print og varme farver til både hende og ham

SLOW COOKING: GOD MAD TAGER TID + HYGGE I EFTERÅRSFERIEN

MOMS FR FREDA I G 60 but ikker o spises teder s g ki per mo msen p på et hav af varerLeder

Det laver jeg på en

efterårsdag ... Det er skønt at trække inden døre, når kulden banker på. Lad dig inspirere til en hyggedag af holdet bag RO’s Magazine.

Nu er det tid til hygge! Dagene er blevet lidt kortere, vejret lidt vådere, og bladene lidt mere gyldne. Efteråret melder sin ankomst, og vi må indrømme, at vi glæder os! Det er nemlig højsæson for hjemlig hygge og tid til at tænde stearinlys, skænke et krus varm te og læse en god bog i sofahjørnet. Imens passer solide simreretter som braiseret kød og langtidshævede boller sig selv i køkkenet – opskrifterne finder du på side 50. En regnvejrsdag er også oplagt til at give hjemmet lidt kærlighed, for eksempel i form af nye, naturinspirerede farver eller et smukt stilleben med fine, små designfund. Hop frem til side 46, og find inspiration til efterårets boligprojekter. Her på RO’s Torv står vi selvfølgelig også klar med masser af hyggelige aktiviteter for hele familien i efterårsferien, og skulle du få lyst til at opdatere garderoben, bugner butikkerne netop nu af de nyeste tendenser. Vi ses! Mange efterårshilsner RO’s Torv

ANNE FABER-FALDBORG, CENTERCHEF Der er langt imellem de dage, hvor der er tid til stille fordybelse. Men når tiden er til det, sætter jeg mig med en god kop te og en malebog for voksne. Og når først jeg har sat mig, varer det ikke længe, før mine børn kommer listende med deres egne malebøger og sætter sig og hygger sammen med mig. Millie Marottas Animal Kingdom malebog for voksne, 129 kr. Faber Castell farveblyanter (24-pak), 149 kr. Begge fra Panduro Hobby.

KARINA SIGLEV VALTERSDORF, MARKETINGKOORDINATOR Mørket, duften af popcorn, reklamerne og gardinet, der til sidst kører til siden – jeg elsker at lade mig opsluge af biografstemningen sammen med en, jeg holder af. Dette efterår er der slet ingen tvivl om, at det første, jeg skal se, er, hvad Kasper og Frank har fundet på af tosserier i Klovn Forever, der netop har haft danmarkspremiere. Bestil billetter på kinorostorv.dk.

SIGNE MARIA WOETMANN, EVENTKOORDINATOR I mine øjne er der næsten ikke noget bedre og mere hyggeligt end et stort krus varm chokolade, når det er koldt og gråt udenfor. Jeg har fundet disse lækre chokoladepinde, som man blot rører ud i en kop varm mælk – det smager fantastisk. Og så skal et krus varm chokolade efter min mening selvfølgelig serveres med skumfiduser. Chokoladeskeer af 70 % kakao (4 stk.), 30 kr. fra Frellsen. Miniskumfiduser, 19,95 kr. fra Føtex.

ANSVARSHAVENDE CHEFREDAKTØR Anne Faber-Faldborg UDGIVER RO’s Torv Centerforening RO’s Torv 1, 1. 55 4000 Roskilde Tlf. 46 38 06 80 rostorv.dk OPLAG 88.000 stk. UDGIVELSESDATO 29. - 30. september 2015

TEKST OG STYLING Gürcan Bozdogan, Julie Garde Christensen, Kristine Høeg, Mikkel Bækgaard, Pernille Nygaard, Stine Husted Kleist, Trille Frost og Trine Nørgaard FOTO DR, Franne Voigt, Getty, iStockphoto, Line Falck Christensen, Mikkel Bækgaard, Morten Andersen, Morten Bak, Nicolai Mørk, Palle Peter Skov og Thomas Dahl ILLUSTRATIONER Mette Boesgaard PRODUKTION OG LAYOUT Benjamin Client Media FORSIDE Foto: Franne Voigt Stylist: Louise Amstrup Makeup og hår: Søren Hedegaard Model: Nina Lund, Le Management PÅ FORSIDEN Minimum frakke, 999,95 kr. fra Kings & Queens. Saint Tropez strik, 399,95 kr. fra Designers Market. Skjorte, 349,00 kr. fra Esprit. DNKY taske, 1.499 kr. fra Neye. Ur, 699 kr. fra Pilgrim. Ring (2-pak), 299 kr. fra Pilgrim.

OKTOBER 2015

Over

FACEBOOK.COM/ ROSTORV RO’s Torv Shoppingcenter er på Facebook. Her opdaterer vi løbende stort og småt – alt fra nyheder og konkurrencer til spændende aktiviteter.

ROSTORV.DK/ NYHEDSMAIL Modtag nyheder om blandt andet butikker, aktiviteter og åbningstider et par gange om måneden direkte i din mailboks.

ROSTORV.DK/ KUNDEKLUB Få adgang til særlige medlemstilbud, rabatter og spændende arrangementer i vores kundeklub, RO’s Torv+. Det er gratis at blive medlem!

50

inspirerende boligfund

Thomas Rode Andersen “Det forkerte er også rigtigt nogle gange!”

Klædt på til

efteråret

MOMS FRI FREDAG 60 buti spiseste kker og per mom der skipsen på et hav af varer

Gå på opdagelse i de nye tendenser fyldt med smukke print og varme farver til både hende og ham

slow cooking: god mad tager tid + hygge i efterårsferien

RT_cover_0215.indd 1

OKTOBER 2015 |

14/09/15 13.21

RO�S MAGAZINE

3


Indhold

Efterår 2015 48

62 10

Trends & tendenser

Aktiviteter

Mænd & mode

10 FUGLE & FJER

18 MOMSFRI FREDAG

34 EFTERÅRSKLAR GARDEROBE

12 JUVELFARVER

23 EFTERÅR PÅ RO’S TORV

42 GADGETS, DU IKKE KAN LEVE UDEN

Du kommer ikke uden om dyreriget i denne sæson – smukke fugle og bløde fjer hitter.

Få smuk stil til dit hjem og din garderobe med rubinrød, safirblå og smaragdgrøn.

Interview

14 THOMAS RODE ANDERSEN

Stjernekokken gjorde palæo hot i Danmark, men er ikke fan af madtendenser. Læs, hvordan han genfandt glæden ved ‘rigtig’ mad.

2. oktober holder vi åbent til kl. 22 og skipper momsen på et hav af varer i 60 butikker.

Glæd dig til Lyserød Lørdag, kreative børneværksteder og sjove efterårsferiebilletter.

Stil & skønhed

24 FAVORITTER TIL SÆSONEN

Kodeordene til den feminine efterårsgarderobe er striber og tern mikset med grå og bordeaux samt lyse toner af råhvid og camel.

45 VARM SKØNHED I KØLIGT VEJR

Brændte farver, varme dufte og bløde olier – du finder det hele på RO’s Torv. 4

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

8 siders inspiration til sæsonens afdæmpede farver og lækre prints.

Læs om de nyeste gadgets, som afhjælper nogle af livets små irritationsmomenter, og et længe ventet spil til fodboldnørder.

Mad & bolig

46 BYD NATUREN INDENFOR

To siders inspiration til at indrette dit hjem med træ, keramik samt støvede blå farver.

48 EFTERÅRETS SMUKKESTE STILLEBEN Lav smukke stilleben, som giver dit hjem stemning og personlighed.


Indhold

14

50

24

50 TAKE IT SLOW

Mad, som har fået god tid til at hæve, stege og trække, smager bare af mere. Her får du opskrifter og inspiration til langsom mad.

57 RO PÅ SULTEN ELLER EN HURTIG BID Sundt eller syndigt, sødt eller syrligt, hurtigt eller langsomt? På RO’ Torv spiser du godt.

Motion

62 KLÆDT PÅ TIL LØBETUREN

Bliv klædt fra top til tå til en opkvikkende løbetur i det smukke efterårslandskab.

64 FLOWTRÆNING

Motion i et roligt tempo er godt for krop og sind. Læs om tre forskellige måder at træne flow på.

66 PULSEN OP

Se, hvilke fitnesshold der giver dig sved på panden, og find det perfekte udstyr til formålet.

Familie & børn

68 TUMLING OG TEENAGER

Modefavoritter og den bedste underholdning til familiens små og store børn.

73 UNDERHOLDNING FOR HELE

FAMILIEN I KINO RO’S TORV Far til Fire er tilbage 1. oktober med familieunderholdning i topklasse.

I hvert nummer

07 LIGE NU PÅ RO’S TORV 74 BUTIKSOVERSIGT 75 RO’S TORV+

Er du medlem af kundeklubben RO’s Torv+? Så kan du få en gratis kop kakao i oktober. Læs også, hvorfor kakao er så populært.

76 ÅBNINGSTIDER OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

5Nyheder & småstof

Efterår PÅ RO’S TORV

– her er altid noget at komme efter.

Få pulsen

HELT op!

Nu kan du træne Bulgarian Bag i Fitness dk på RO’s Torv – en intensiv workout, som kombinerer styrke-, vægt- og kredsløbstræning. NY BUTIK

Anna og Clara er flyttet ind De fleste af os kender Søstrene Grene – eller vi kender i hvert fald deres butikker fulde af sjove nips og flotte ting til hjemmet. Nu er de flyttet ind på RO’s Torv.

Bulgarian Bag er nøjagtig, som det lyder – træning af hele kroppen ved hjælp af en specialdesignet sæk, som forøger din kropsvægt, mens du laver jumps, squats eller pull-ups. Det amerikanske landshold i brydning brugte metoden op til OL i 2005 og fik på den måde samme intensitetsniveau som i en brydekamp, men uden skrammer fra modstanderen. Sækkene vejer mellem 5 og 23 kilo og kan derfor bruges af både nybegyndere og øvede sportsentusiaster.

Hos de to søstre finder du alverdens skønne dimser: Maling til DIY-projektet, spændende mad og drikkevarer fra hele verden eller det nye sofabord. Derfor er det altid ligesom at være på en lille rejse, når man bevæger sig gennem butikken. Og du kender sikkert også det der med, at man altid bliver mindet om 1.000 små ting, man lige står og mangler. På det seneste har Søstrene Grene især satset på bolig og interiør, og de har givet kvaliteten et hak op. Så du kan meget passende gå på jagt i den nye butik på RO’s Torv efter nye, smukke og billige favoritter til dit hjem.

NY BUTIK

Køb medicinen på shoppeturen RO’s Torv har fået sit eget apotek , så nu kan du klare alle indkøbene ét sted! Apoteket RO’s Torv følger butikkernes åbningstid – også om søndagen. Her kan du købe både håndkøbslægemidler og din receptpligtige medicin, som ekspederes med det samme af de faguddannede medarbejdere. Trænger din hud til lidt ekstra pleje, finder du også unikke hudplejeprodukter som bl.a. Avène, Vichy, La Roche-Posay, Decubal, A-derma og Bioderma.

Madlavning med stil

Fold kokkeevnerne ud med nye farver fra Le Creuset. Le Creusets rustikke køkkengrej har været en del af danskernes madunivers i 95 år, og det fejrer designgiganten ved at lancere to stilrene og trendy jubilæumsfarver: Matte navy og Mineral blue. Farverne er inspireret af blå himmel og vindblæste kyster, og den klassiske, blanke emalje er skiftet ud med en smuk mat overflade. Serien omfatter støbejernsprodukter, kværne, silikoneredskaber og de populære stentøjsprodukter. OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

7


15 years of love

Save 50% on all Scandinavia sofas

Roskilde Ro’s Torv

Tilbuddet gælder kun i per ioden 28.09.15 – 04.10.15 og kan ikke kombiner es med andr e tilbud. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. ©2015 Bolia International A/S


Nyheder & småstof

Efterår PÅ RO’S TORV

– her er altid noget at komme efter.

Vidste du, at boligmarkedet

i Roskilde er i topform?

Mange ved det ikke – men Roskilde har et af de stærkeste boligmarkeder på landsplan lige nu, viser tal fra Home på RO’s Torv . Hvis der for nogle år tilbage var krise på boligmarkedet, så er det på ingen måde tilfældet længere.

Anti-age ansigtscreme, 195 kr. Alt i en-makeupfjerner, 95 kr., T-zone peeling, 195 kr., Alt i en-creme, 145 kr., Aha-serum, 195 kr. Forhandles i Matas.

Must have til den tørre

PSSST ...

Bloggen er bestemt et besøg værd. Læs med på pudderdaaserne.dk – hvis du er til skønhedstips, makeupguides og anmeldelser

efterårshud

Det populære brand Pudderdåserne har indtaget Matas med skønne beautyprodukter.

Foto: Palle Peter Skov

Kender du pudderdåserne? Det er navnet på Danmarks største skønhedsblog og kælenavnet på de to powerkvinder og skønhedsnarkomaner, som står bag bloggen. Pudderdåserne er trådt ud af deres virtuelle blogunivers og har lanceret en serie med feminine, stilrene og lækre skønhedsprodukter uden farvestoffer og parfume. Fælles for dem alle er, at de udelukkende indeholder ingredienser med dokumenteret effekt.

Det seneste år er både huspriser og lejlighedspriser i Roskilde Kommune steget med omkring 15 procent, og salgstiden er faldet med ca. 20 procent. Det fortæller ejendomsmægler Anne Crone fra Home på RO’s Torv. Faktisk har hun og hendes kollegaer lige nu så travlt med køb og salg af boliger, at de netop har måttet ansætte flere medarbejdere. “Roskilde er et af de mest eftertragtede steder at bo i Danmark på grund af en optimal beliggenhed i forhold til natur og infrastruktur – samtidig med at priserne stadig er rimelige. Det gør Roskilde til en uhyre populær by at bosætte sig i.”

HOME RO’S TORV OM BOLIGMARKEDET LIGE NU: HVIS DU VIL SÆLGE BOLIG I ROSKILDE

Tøver du på grund af bekymring for, om priserne stadig ikke er helt i top? Det skal du ikke gøre. Priserne er på niveau med midt i 00'erne, og der er ingen afmatning i sigte.

HVIS DU VIL KØBE BOLIG I ROSKILDE

Du kommer til at købe på et relativt højt niveau lige nu. Til gengæld er boligmarkedet i Roskilde blandt de mest stabile i Danmark, så din bolig vil altid holde en rigtig fornuftig værdi i forhold til landsgennemsnittet.

Krimidronningens

store finale

Endelig er den her – Liza M ­ arklund, Sveriges ukronede krimidronnings, sidste bog i den populære bestsellerserie om den fandenivoldske journalist Annika Bengtzon. Vi har fulgt Annika fra hendes spæde start som journalistelev på Kvällsposten frem til nu, hvor hun befinder sig midt i en bestialsk mordsag med kun få beviser. Samtidig er hendes søster forsvundet, og det eneste livstegn er en sms med teksten “Annika, hjælp mig!”. Meget mod sin vilje bliver Annika nødt til at se fortiden i øjnene og vende tilbage til den by, hvor hun i selvforsvar slog sin kæreste ihjel. Jernblod af Liza Marklund kan købes i Arnold Busck. OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

9


6.

8.

3. 1.

7.

9.

2. 4.

Tip!

5.

I Kay Bojesens populære serie af træfigurer finder du også en søpapegøje og de klassiske, farvestrålende sangfugle.

Fugle & fjer 10

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

Du kommer ikke uden om dyreriget i denne sæson. Fugle og fjer hitter på både catwalken og i boligen.


Trends & tendenser

FENDI COUTURE EFTERÅR/VINTER 2015

10.

11.

13.

12.

14.

16.

15.

Køb også de andre sæsoner i Fona

17. 1. Tromborg feather duster, 210 kr. fra Matas. 2. Pyntepude (fås i flere varianter), 50 kr. fra Føtex. 3. iPhone-cover (fås til 4, 4s, 5, 5s og 6), 99,90 kr. fra Glitter. 4. Tekande, 50 kr. fra Tiger. 5. Kaj Bojesen turtelduer, 749,95 kr. fra Imerco. 6. Pandora ring, 599 kr. fra Müller's Guldsmedje. 7. Fuglene af Killian Mullarney, Dan Zetterström & Lars Svensson, 399,95 kr. fra Arnold Busck. 8. Hipzen halskæde, før 299 kr. NU 100 kr. fra Designers Market. 9. Bleasdale Petrel Reserve, 199 kr. fra Roskilde Vin. 10. Silver fjerbolde (12-pak), 150 kr. 2 for 249 kr. fra Sportmaster. 11. Skjortebluse, 79,75 kr. fra H&M. 12. Kaffe latte, 38 kr. fra Joe & the Juice. 13. Slips, 299 kr. fra Luciano Grosso. 14. Game of Thrones sæson 4 på Blu-ray, 199,95 kr. fra Fona. 15. Schleich ørn, 59,95 kr. fra Fætter BR. 16. Doodle lærred (fås i flere motiver), 69 kr. fra Panduro Hobby. 17. Posca tuscher (0,7 mm - fås i mange farver), 34 kr. pr. stk. fra Panduro Hobby.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

11


Safirblå

2.

3.

7.

1.

Smaragdgrøn 5. 8. 4. 6.

Juvelfarver 12

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

Fås i flere farver

‘Diamonds are a girl's best friend’, og de dybe, intense juvelfarver er lige til at forelske sig i! I denne sæson er juvelfarverne tilbage.


Trends & tendenser

13.

Rubinrød

12.

14.

Tip!

DAKS EFTERÅR/VINTER 2015

Hold dig til samme juvelfarve, når du indretter din bolig eller vælger outfit.

15. 9.

16. 11.

10.

Minilampe 10 cm høj

1. Eva Solo køleskabskaraffel, 299,95 kr. fra Imerco. 2. Citadelle gin, 315 kr. fra Roskilde Vin. 3. Kjole, 129 kr. fra H&M. 4. Stiletter (str. 35-40), 399 kr. fra Tamaris. 5. Ørgreen brille, 2.755 kr. fra Profil Optik. 6. Leonard Cohen Live in Dublin cd-boks + dvd, 199,95 kr. fra Fona. 7. Tunika, 259,95 kr. fra Vero Moda. 8. Bodum Caffettiera kaffebrygger, 99,95 kr. fra Imerco. 9. DKNY håndtaske, 1.399 kr. fra Neye. 10. Oozoo ur, 599,95 kr. fra Kings & Queens. 11. Mini LED læselampe, 20 kr. fra Tiger. 12. Tørklæde, 129,95 kr. fra Only. 13. Smykker med rubiner og brillianter 18 kt, 17.500 kr. (halskæde), 9.800 kr. (ring), 11.900 kr. (ørestikker) fra Müller's Guldsmedje. 14. Ralph Lauren polo, 699,95 kr. fra Mr. Møllbach. 15. OBH Nordica Citrus Juicer, 549,95 kr. fra Imerco. 16. Roser, dagspris fra Det lille Binderi.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

13


Thomas Rode Andersen Født i 1968 i Nykøbing Falster Opvokset i Sønderjylland ★U ddannet kok og har blandt andet arbejdet som stegekok på den tostjernede Lebzelter Obauer i Østrig ★S ouschef på Fakkelgården (1993-95) og Falsled Kro (1995-96) ★ Køkkenchef og direktør på Kong Hans (1996-2014) ★P å vej med egen knivserie, ‘Rode Essentials’ ★M edforfatter til blandt andet selvbiografien I Kongens Klæ’r samt bøgerne Funktionel Træning og Stenalderkost ★D yrker jagt og havsvømning i fritiden ★ ★

14

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Interview

Thomas Rode Andersen:

“Sundhed handler ikke om aldrig at være usund” Stjernekokken gjorde palæo hot i Danmark, men han er ikke fan af madtendenser. I hans nye bog, Rigtig mad, er fokus derfor på en enkel, klassisk kostfilosofi med udgangspunkt i, hvad der er godt for kroppen. For Rode ved, hvad forkert kost gør ved krop og sind. Af: Trille Frost • Foto: Nicolai Mørk

H

an fik Michelin-stjerner i ét væk som køkkenchef og direktør på den anerkendte gourmetrestaurant Kong Hans i indre København. Noget i ham hungrede bare efter andet og mere, så en dag – efter 17 år på tronen – smed Thomas Rode Andersen modigt forklædet, i hvert fald i dén arena. “Det er sjovt at have en passion for mad, men på et tidspunkt bliver det lidt begrænset at fluekneppe tallerkenanretninger med kørvelkviste,” joker den 47-årige med sin karakteristiske sprøde stemme. Nu er han landet godt i rollen som blandt andet coach på Kurhotel Skodsborg, crossfitinstruktør og foredragsholder. Den røde tråd er selvfølgelig sundhed, men hjertet banker særligt hårdt for den rette ernæring. For Thomas er det synonymt med den slags, som mange af os bruger forhistoriske betegnelser for, palæo eller stenalderkost – navne, han dog selv er blevet træt af.

Vi burde bare kalde det menneskeføde. Rigtig mad. Thomas Rode Andersen, kok, coach og forfatter

“Vi burde bare kalde det menneskeføde. Rigtig mad. Det er vigtigt at skelne imellem, hvad vi SKAL spise, og hvad vi KAN spise. I mange af mine år som kok var jeg afhængig af den forkerte mad. Det vil sige industrielt forarbejdede råvarer med uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer, der trigger et kunstigt behov efter mere. Og selvom jeg aldrig var svært overvægtig, så oplevede jeg en trist og grå side af mig selv.”

NY KÆRLIGHED OG RIGTIG MAD

Men så en dag forelskede Thomas sig i Thilde – den 14 år yngre sommelier og restaurant-

chef på Kong Hans. I dag er hun hans partner, også rent professionelt, og kærligheden vækkede lysten til en ny og bedre livsstil, så druk, smøger og en rock’n’roll-rytme blev erstattet med crossfit, en god nats søvn og økologisk kost bestående af fisk, kød og fjerkræ og enorme mængder lækre fødevarer fra planteriget. “Med risiko for at lyde nyreligiøs og hellig, så føler jeg, at jeg har otte timer ekstra i døgnet nu, overskud til at være den bedste version af mig selv og mod på meget mere af livet.” Og det er den slags, han gerne vil videreformidle i Rigtig Mad. En kogebog med 80 sunde opskrifter og basale fakta om, hvad der er sundt for dig at spise – og hvorfor. “En af mine kæpheste er tidens fedtforskrækkelse. Vi er altså skabt af fedt og har levet af det i 2,5 millioner år. De sidste 8.000 år har vores madvaner pludselig forandret sig, så vi spiser mad, vi ikke nødvendigvis er designet til at kunne fordøje, tåle eller få tilstrækkelig næring ud af. Alle de der fedtOKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

15


Interview

THOMAS OM … THILDE

“Hende lærer jeg rigtig meget af. Hun giver mig feedback i forhold til at formidle og agere som far, partner og chef. Fordi vi også er kolleger, så husker vi altid at lave noget hyggeligt sammen privat hver dag – ikke kun i weekenderne. Det kan være en lang gåtur, hvor vi kigger på et smukt landskab og dvæler lidt ved det hele.”

VERDENS BEDSTE RESTAURANT

fattige produkter, som du finder på supermarkedshylderne i dag, gør da kun ondt værre. Derfor opfordrer jeg til at starte dagen med gode, sunde fedtstoffer, protein og grøntsager fra ordentlige kilder, der giver energi hele dagen igennem. Jeg lover, du bliver mæt på en måde, så du kan fokusere på det, du laver, og ikke behøver at spekulere på, hvornår dit næste måltid kommer.”

RIGTIG MAD

- den bedste næring for menneskekroppen af Thomas Rode Andersen, Thilde Jo Maarbjerg & Arne Astrup. Kan købes i Arnold Busck.

16

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

DET FORKERTE ER OGSÅ RIGTIGT – NOGLE GANGE!

Ligesom så mange andre kan kendiskokken dog godt lide at slippe håndbremsen. “Det er jo rart! Cognac smager dejligt. Det kan være hyggeligt at ryge en enkelt smøg og lækkert med en Mars-bar, men det betyder ikke, at du behøver at gøre det hver dag, hele dagen. Sundhed handler ikke om aldrig at være usund. Det handler om at komme et sted hen i hverdagen, hvor du kan glæde dig over, hvad du spiser – altid.” Når de to børn, Chili og Frej, som Thomas har fra et tidligere ægteskab, glæder sig over en ret, deres kokkefar har bikset sammen i køkkenet, skal de i øvrigt VIRKELIG huske at nyde den. “Jeg elsker at eksperimentere, så hvis de spørger: ‘Åh, det smagte vildt godt. Hvornår må vi få det igen?’ er svaret nogle gange aldrig! Madlavning er lidt ligesom livet – der må gerne være klassikere, men ellers handler det om at sanse og opleve nyt.

“Jeg kan ikke klage. Jeg har spist på mere end 90 trestjernede Michelin-restauranter rundt omkring i hele verden. Der er stadig steder, jeg sindssygt gerne vil prøve, og det skal jeg sgu nok ende med, men det bedste er altså at nyde et dejligt måltid derhjemme med min familie. Det giver mig mere.”

DANSKE MADTRADITIONER

“Der er ingen traditioner, vi burde være stolte af. Vi er 5,5 millioner mennesker, der burde være verdens mest lykkelige, men generelt er vi nosseløse. 20 procent af os har – eller risikerer at få – sukkersyge, fordi vi spiser Snøfler foran tv’et 25 timer om ugen og samtidig mener, der ikke er tid til at lave rigtig mad.”

MADTENDENSER

“Jeg kan ikke fordrage de hurtige løsninger, som du finder i mange dameblade. Det væsentlige er at finde ind til essensen af, hvad du har behov for, og det kan du blandt andet gøre gennem mindfulness. Med nærvær kan du automatisk mærke, hvad der nærer dig. Det gælder også relationer og oplevelser.”


esprit.com

Kig forbi vores nye butik og oplev efteråret! Vi er klar med et kæmpe udvalg af overtøj i nye smukke farver og modeller.

ESPRIT ROS TORV · ROSKILDE Esprit_Ros Torv_206x138mm+5mm bleed.indd 1

OPEN BY NIGHT 20% RABAT

29/07/2015 15:04

Fredag d. 2. oktober fra kl. 10 - 22

PÅ ALT I BUTIKKEN*

* Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, Bellevue, Imerco gavekort, bestillingsvarer, og SodaStream-ombytningspatroner.

Få yderligere

5% BONUS Ro´s Torv | 4000 Roskilde

Appetit på livet

Tilbuddet gælder fredag d. 2. oktober 2015. Priserne er inkl. 25% moms. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, trykfejl, manglende leverancer samt udsolgte varer.

på dit Imerco+ kort


Momsfri fredag 2. oktober kl. 10-22

RO’s Torv skipper momsen på et hav af varer og holder åbent helt til klokken 22 – så har du masser af tid til at shoppe løs.

øjeksperten -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Triumph -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Zjoos

8-16 ÅR

Trendstar -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Vero Moda -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Thiele -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

The Spot Cafe -20% på alle drikkevarer

-20% på alt tilbehør (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Tamaris -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Superdry -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Suitmeup -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Der gives ikke rabat på gavekort. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. 18

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Momsfri fredag

-20% Åbent til kl. 22

Profil Optik -20% på køb af komplet brille eller solbrille med styrke

Pilgrim -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Stadium -20% på alt (gælder OGSÅ i forvejen nedsatte varer)

-20% på alle produkter (gælder ikke GHD glattejern og HH Simonsen børster)

Sportmaster

-20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Sparkz -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Skoringen -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Roskilde Vin -20% på udvalgte varer

Ristorante La Rustica -20% på alle pastaretter

Queens Nails -20% på kunstige negle eller forstærkning i akryl og gelé

Pieces -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Panduro Hobby -25% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Outfitt -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

No8 -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Schack & Thorsted -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Samsøe & Samsøe -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Sams -20% på sko, skjorter, jeans og overtøj

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

19


-20%

Åbent til kl. 22

Kings & Queens -20% på udvalgte varer

Imerco -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer og Bellevue-pakker)

Hæle & Nøglebar -20% på tasker og nøgler (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Gunnva -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) Neye 20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Nachos -20% på alle a la carte-retter (gælder fra kl. 11)

Name it -20% på alt (gælder ikke overtøj og i forvejen nedsatte varer)

Mr. Møllbach -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) Ro’s Torv · 4000 Roskilde · tlf. 44 65 33 52

-20% på brugte spil op til og med 349 kr. pr. stk. (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Matas -20% på alt ved køb for over 300 kr. (gælder ikke i forvejen nedsatte varer og håndkøbsmedicin)

Luciano Grosso -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Le Creuset -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Der gives ikke rabat på gavekort. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. 20

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

Glitter -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)


Momsfri fredag

Føtex -20% på vin, specialøl og legetøj (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Fætter BR -25% på alt for alle Club BR-medlemmer (gælder ikke tablets, konsoller og i forvejen nedsatte varer)

Frellsen -20% på alt (gælder ikke soft ice, gammeldags is og slush ice)

Fona -20% på cd'er, film og tilbehør (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Bonde Boutique -20% på alle nederdele og bukser

Bolia -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Arnold Busck -20% på ungdomsbøger og puslespil (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Apoteket RO's Torv -20% på alle vitaminpiller fra Multitabs, Apovit og Dailycare (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Esprit -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Market -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Nedenstående tilbud gælder kl. 17-22 ®

Restaurant Flammen

Copenhagen Luxe -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

CarSteamWash -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Café Vivaldi -20% på clubsandwich og cæsarsalat

-20% på alle desserter (tilbuddet gælder til kl. 23)

Message -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Only -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Hunkemöller -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Noa N oa -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

Deichmann -20% på alt (gælder ikke i forvejen nedsatte varer)

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

21


ROMANER KRIMIER BØRNEBØGER GASTRONOMI SKØNLITTERATUR DRAMA FAGBØGER MINDFULNESS HISTORIER .COM ARKITEKTUR

ROSKILDE • RO’S TORV • TLF. 46 34 12 46


Event

Børnevenligt og lyserødt efterår på RO’s Torv

Verdens bedste efterårsferie!

Kom ind i varmen i efterårsferien, og hyg dig med kreative børneværksteder og sjove feriebilletter, eller støt kampen mod brystkræft til den traditionsrige Lyserød Lørdag. Se mere på rostorv.dk

3. oktober kl. 10-17

Lyserød Lørdag på RO’s Torv Brystkræft er desværre stadig en realitet for alt for mange kvinder. RO’s Torv går ind i kampen mod sygdommen, når vi for syvende år i træk afholder Lyserød Lørdag. På denne dag kan du købe særligt udvalgte varer, der alle sammen støtter den gode sag.

Sløjferefleks, 20 kr.

Armbånd, 40 kr.

Tørklæde, 129 kr.

Lørdag 10. oktober søndag 18. oktober FERIEBILLETTER Tag børnene i hånden og brug en feriedag på forkælelse i børnehøjde. Med de populære feriebilletter får I ekstra meget sjov for pengene, blandt andet legetøj, en drikkedunk og lidt spiseligt. Vælger du luksusudgaven, får du også en børnebiografbillet med i købet! Husk, at du får 10 kroners rabat på feriebilletten, hvis du er medlem af kundeklubben RO’s Torv+. Køb billetterne i Centerinformationen på 1. sal – her kan du også blive medlem af RO’s Torv+, helt gratis.

Mandag 12. oktober fredag 16. oktober kl. 12-16 BØRNEVÆRKSTEDER

SMIL TIL FOTOGRAFEN, OG STØT LYSERØD LØRDAG

Kl. 12-15 på Centertorvet

Som noget helt særligt kan du i år få taget et flot portræt i enten farve eller sort-hvid af den kendte modefotograf Franne Voigt, der blandt andet har fotograferet den kongelige familie ved flere lejligheder og også laver modeserien her i RO’s Magazine. Mød op på Centertorvet og oplev en stjernestund i Frannes kyndige hænder. Det eneste, der kræves, er, at du donerer minimum 50 kroner til den gode sag. Vi sætter den kendte lyserøde brystkræftsløjfe ind på dit billede og sender det til dig på mail.

Slip kreativiteten løs på RO’s Torv. I efterårsferien kan du være med i de sjove og kreative børneværksteder på Centertorvet, hvor vi leger med alt muligt, du kan finde i naturen. Der er værksteder hver dag i perioden, og det er gratis at deltage: MANDAG: Lav dit eget fuglefoderbrædt TIRSDAG: Vi skaber sjove kastanjedyr ONSDAG: Lys op i mørket med et hjemmelavet lysglas TORSDAG: Tryl skovens dyr frem af blade og karton FREDAG: Sjove skovtrolde, du selv kan lave

Vis din støtte til brystkræft ved at dele dit Lyserød Lørdag-portræt på Facebook eller Instagram med hashtagget #lyserødlørdag

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

23


FAVOR I T T E R T I L S Æ SON E N Er du klar til den nye sæson? Kodeordene i år er striber på kryds og på tværs og tern i lange baner, mikset med grå og bordeaux og lyse toner af råhvid og camel.

Stribet miks

Moss Copenhagen sweatshirt, 319,95 kr. fra Kings & Queens. Hunkydory Essentials skjorte, 999,95 kr. fra Schack & Thorsted. BZR nederdel, 700 kr. fra Kaas. Tørklæde, 79,95 kr. fra H&M. Øreringe, 149 kr. fra Pilgrim. Ur, 699 kr. fra Pilgrim.

24

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Stil

S T R I BE R I S T R I BE V I S Striberne er aldrig helt ude af modebilledet. Nyd dem i både bred og smal udgave, og vær ikke nervøs for at mikse tværstriber med lodrette.

2 Giv looket et farvetwist med et tørklæde om halsen

1 3

Foto: Franne Voigt Styling: Louise Amstrup Makeup og hår: Søren Hedegaard Model: Nina Lund, Le Management

4

6 10 5

9

7 8

1. Rue de Femme skjorte, 499,95 kr. fra Schack & Thorsted. 2. Moss Copenhagen kjole, 399,95 kr. fra Kings & Queens. 3. Halstørklæde, 129,95 kr. fra Pieces. 4. Jakke, 799 kr. fra Noa Noa. 5. Diesel strikkjole, 1.200 kr. fra Samsøe & Samsøe. 6. Bluse, 199 kr. fra Esprit. 7. One Two bukser, 499 kr. fra Bonde Boutique. 8. Kaffe bukser, 399,95 kr. fra Designers Market. 9. Saint Tropez strik, 399,95 kr. fra Designers Market. 10. Second Female bluse, 599,95 kr. fra Message.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

25


Stil

T E R N E T T E N DE NS De modige kan klæde sig i grafiske skaktern eller klassiske skotsktern fra top til tå – skal det være enkelt, kan du nøjes med ét ternet item.

2

1

3

4

10 5

8 Brug tendensen på diskret vis med små tern

6

7

9

1. Second Female skjortekjole, 500 kr. fra Kaas. 2. Skjorte, 259,95 kr. fra Only. 3. Strik, 399,95 kr. fra Sparkz. 4. Just Femme bluse, 349,95 kr. fra Kings & Queens. 5. Just Femme nederdel, 299,95 kr. fra Kings & Queens. 6. Wolford Amara strømpebukser, 229,95 kr. fra Schack & Thorsted. 7. Vila top, 179,95 kr. fra Designers Market. 8. Skjorte, 599,95 kr. fra Superdry. 9. Hyggesko (str. S-L), 199 kr. fra Triumph. 10. Hyggebukser, 229 kr. fra Triumph.

26

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Tip!

Understreg dit rå look med fede smykker og en lækker læderjakke.

Hverdagsrå

Onstage skindjakke, 2.799 kr. fra Bonde Boutique. MbyM skjorte, 499,95 kr. fra Message. Jeans, 800 kr. fra Samsøe & Samsøe. Ur, 299 kr. fra Pilgrim. Armbånd, 99,90 kr. fra Glitter. Kædearmbånd, 69,90 kr. fra Glitter. Ring (oval), 149 kr. fra Pilgrim. Ring, 34,90 kr. fra Glitter. OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

27


Tip!

Miks materialer og grå nuancer i et stilet lag på laglook.

Varm i pels

Pels i vaskebjørn, 4.499 kr. fra Copenhagen Luxe. Lollys Laundry skjorte, 399,95 kr. fra Designers Market. Rosemunde cardigan, 999,95 kr. fra Schack & Thorsted. Stumpebukser, 449,95 kr. fra Sparkz. Strømpebukser (2-pak), 69,95 kr. fra H&M. Catwalk sko (str. 36-41), 349 kr. fra Deichmann. Øreringe, 249 kr. fra Pilgrim.

28

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Stil

GR Å L IGE TON E R Det er svært at gøre noget forkert med grå i din garderobe. Alle grå nuancer matcher hinanden og passer smukt ind i resten af klædeskabet.

3

2 1

4

5

8 9 En skindjakke under vesten giver et cool look

10

6

11

7 1. Silver By Müllers ring, 625 kr. fra Müller's Guldsmedje. 2. Kappe, 999,95 kr. fra Gunnva. 3. Strik, 600 kr. fra Samsøe & Samsøe. 4. Bluse, 599 kr. fra Copenhagen Luxe. 5. Bluse, 129 kr. fra H&M. 6. Strikkjole, 449,95 kr. fra Vero Moda. 7. Kjole, 299 kr. fra Esprit. 8. Silver By Müllers halskæde, 595 kr. fra Müller's Guldsmedje. 9. First & I vest, 299,95 kr. fra Kings & Queens. 10. Støvler (str. 36-41), 699 kr. fra Tamaris. 11. Mos Mosh jeans, 999,95 kr. fra Schack & Thorsted.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

29


Stil

NAT U R E NS N UA NC E R Råhvid, mokka, camel og karamelbrun – farverne passer til både den feminine og den cool stil og lyder præcis lige så lækre, som de ser ud.

2

1

4

3

6 8

5

7

Blød den mørke efterårsgarderobe op med naturens lyse farver

9

1. Betty Barclay kjole, 899 kr. fra Bonde Boutique. 2. Basic Apparel strik, 399,95 kr. fra Kings & Queens. 3. Cardigan, 599 kr. fra Esprit. 4. Frakke, 699 kr. fra H&M. 5. Vest, 449,95 kr. fra Vero Moda. 6. Bessie jeans, 799 kr. fra Bonde Boutique. 7. Odd Molly tunika, 995 kr. fra Schack & Thorsted. 8. Strik, 999 kr. fra Noa Noa. 9. Ecco støvler (str. 36-41), 1.200 kr. fra Skoringen.

30

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Stil

Tip!

Brug denim som kontrast til de brune toner, så looket ikke bliver for tungt.

Vinterkappen på

Kappe, 799 kr. fra Esprit. Vila halstørklæde, 199,95 kr. fra Designers Market. Cardigan, 99 kr. fra H&M. Skjorte, 159,95 kr. fra Only. Noisy May jeans, 199,95 kr. fra Vero Moda. Gummistøvler (str. 36-41), 599 kr. fra Tamaris. Hårspænde, 49,90 kr. fra Glitter. Armbånd, 249 kr. fra Pilgrim. Pieces & Julie Sandlau ring, 249,95 kr. fra Pieces. OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

31


Tip!

Bryd det ensfarvede look med en mønstret cardigan, der matcher basisfarven.

Enkel og elegant Cardigan, 699 kr. fra Noa Noa. T-shirt, 300 kr. fra Samsøe & Samsøe. Minimum nederdel, 449,95 kr. fra Message. Strømpebukser (2-pak), 69,95 kr. fra H&M. Billi Bi støvler (36-41), 2.000 kr. fra Skoringen. Øreringe, 149 kr. fra Pilgrim. Halskæde (lovetag), 199 kr. fra Pilgrim. Halskæde (dogtag), 129,95 kr. fra Pieces. Halskæde (dråbe), 299 kr. fra Pilgrim. Armbånd, 149 kr. fra Glitter.

32

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Stil Stil

V I N RØD S T E M N I NG Bordeaux og dyb vinrød er perfekte farver til dig, der gerne vil have lidt kulør ind i hverdagsgarderoben, uden at det bliver for pangfarvet.

1

2 3 4 Brug farven på både læber og tøj

7 6 8

5

9

10

11 12

1. Bomberjakke, 199,95 kr. fra Only. 2. Kappe, 299,95 kr. fra Glitter. 3. Yves Saint Laurent neglelak, 190 kr. fra Matas. 4. Yves Saint Laurent læbestift, 260 kr. fra Matas. 5. Nederdel, 129,95 kr. fra Only. 6. Bluse, 249,95 kr. fra Sparkz. 7. Bluse, 499 kr. fra Copenhagen Luxe. 8. Bh, 239,99 kr. fra Hunkemöller. 9. String, 139,99 kr. fra Hunkemöller. 10. Graceland støvler (str. 36-42), 299 kr. fra Deichmann. 11. Minimum bluse, 399,95 kr. fra Message. 12. Ilse Jacobsen gummistøvler (str. 36-41), 950 kr. fra Zjoos.

SEPTEMBER OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

33


E F T E R Å R SK L A R G A R DE ROBE Fyld klædeskabet op med afdæmpede farver og lækre print. Uanset om din stil er sporty eller klassisk, er der en efterårstendens, der passer til dig.

Afslappet og cool

Selected Homme blazer, 999,95 kr. fra Suitmeup. Drykorn strik, 1.199,95 kr. fra Outfitt. Flippa K jeans, 1.300 kr. fra No8. Sadler taske, 1.599 kr. fra Neye. Ringen er modellens privateje.

34

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Stil

GR Å SPR Æ NG T Klassiske jakker og skjorter eller sporty bukser og sneakers. Hvad er du mest til? Farven grå klæder alle materialer og stilarter.

3

2

1

Elegant og praktisk med varm halskrave

Foto: Franne Voigt Styling: Louise Amstrup Makeup og hår: Søren Hedegaard Model: Jakob Beierholm, Le Management

4

5 8

10

7 9 6 1. Skjorte, 199 kr. fra H&M. 2. Junk de Luxe strik, 900 kr. fra Tøjeksperten. 3. Hugo Boss uldfrakke, 3.999,95 kr. fra Mr. Møllbach. 4. Diesel jeans, 1.500 kr. fra Samsøe & Samsøe. 5. Minimum strik, 499,95 kr. fra Kings & Queens. 6. Drykorn bukser, 1.099,95 kr. fra Outfitt. 7. Vindjakke, 899,95 kr. fra Superdry. 8. Soldier to Soldier armbånd, 595 kr. fra Müller's Guldsmedje. 9. Tommy Hilfiger sko (str. 40-45), 900 kr. fra Skoringen. 10. Only & Sons strik, 299,95 kr. fra Suitmeup.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

35


Stil

T I DLØSE S T R I BE R Striber er et af de absolut nemmeste print at bruge - fra de fine linjer i et nålestribet jakkesæt til de afslappede striber på en fed T-shirt.

1

3

2

Sjov farvedetalje til et klassisk look

4

7 5 6

10 8

9

1. Hugo Boss slips, 599,95 kr. fra Mr. Møllbach. 2. Minimum bluse, 499,95 kr. fra Outfitt. 3. Bluse, 199,95 kr. fra Sams. 4. Strellson habit, 4.199,95 kr., Bruun og Stengade skjorte, 399,95 kr. (2 for 700 kr.), begge fra Suitmeup. 5. Lindbergh boxershorts, 200 kr. (2 for 300 kr.) fra Tøjeksperten. 6. Just Junkies T-shirt, 299,95 kr. fra Kings & Queens. 7. Lindbergh strømper, 40 kr. (3 for 100 kr.) fra Tøjeksperten. 8. RVLT Revolution strik, 600 kr. fra Samsøe & Samsøe. 9. Eton Skjorte, 1.199,95 kr. fra No8. 10. NN07 fløjlsbukser, 999 kr. fra No8.

36

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Tip!

Striberne behøver ikke at være dominerende. En stribet detalje kan også gøre det.

Sporty hverdag

Les Deux skjorte, 799,95 kr. fra Kings & Queens. Tommy Hilfiger polo-shirt, 799,95 kr. fra Mr. Møllbach. Jeans, 599,95 kr. fra Sams. Flex fit kasket, 149,95 kr. fra Outfitt. Ring er modellens privateje. OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

37


Tip!

Det handler om detaljer. Lad lidt af din mønstrede skjorte stikke ud under sweateren.

Tone i tone

Skindjakke, 3.999,95 kr. fra No8. L.O.G.G. strik, 179 kr. fra H&M. Garcia Jeans skjorte, 599 kr. fra Luciano Grosso. Minimum chinos, 599,95 kr. fra Kings & Queens. Memphis sko (str. 40-46), 249 kr. fra Deichmann.

38

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Stil

N E DTON E T NAT U R Få det fedeste efterårslook ved at mikse brun med lyseblå, khaki, brændt orange og flaskegrøn. Husk detaljerne i form af et ur eller et bælte.

2 1

3

5

4

6

Elegant efterårsfrakke til en perfekt pris

7 9 8 1. Memphis sko (str. 40-46), 299 kr. fra Deichmann. 2. Pal Zileri Lab vindjakke, 2.499,95 kr. fra No8. 3. Bosswik læderbælte, 300 kr. fra Luciano Grosso. 4. Tiger of Sweden strik, 799,95 kr. fra Mr. Møllbach. 5. Just Junkies bukser, 499,95 kr. fra Kings & Queens. 6. Frakke, 799 kr. fra H&M. 7. Fossil ur, 1.195 kr. fra Müller's Guldsmedje. 8. Odiin støvler (str. 41-45), 700 kr. fra Zjoos. 9. Selected Homme strik, 399,95 kr. fra Suitmeup.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

39


Stil

SK A K M AT Tern i alle udgaver er en ægte klassiker, der jævnligt vender tilbage til herremoden. Brug små tern til hverdag og store til fest.

2

1

3

4

6 5 Ternene kan også være i stoffets struktur

10 7

8

9

1. Burberry Brit Splash EDT (100 ml), 550 kr. fra Matas. 2. Exibit blazer, 1.899 kr. fra Luciano Grosso. 3. Skjorte, 199 kr. fra H&M. 4. Bison jakke, 1.500 kr. fra Tøjeksperten. 5. Skjorte, 500 kr. fra Samsøe & Samsøe. 6. Daniel de Prato strik, 299,95 kr. fra Sams 7. Polo Ralph Lauren halstørklæde, 599,95 kr. fra Mr. Møllbach 8. Selected Homme skjorte, 399,95 kr. fra Kings & Queens 9. Minimum T-shirt, 299,95 kr. fra Kings & Queens. 10. Björn Borg boxershorts (2-pak), 349,95 kr. fra Suitmeup.

40

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Tip!

Du kan sagtens mikse forskellige ternede items, så længe ternene er i samme størrelse og matchende farver.

Stilfuld i tern

Matinique blazer, 1.800 kr. fra Tøjeksperten. Hugo Boss skjorte, 999,95 kr. fra Mr. Møllbach. Halstørklæde, 600 kr. fra Samsøe & Samsøe. Matinique bukser, 900 kr. fra Tøjeksperten. Lindbergh bælte, 400 kr. fra Tøjeksperten. Lloyd sko (str. 6-11), 1.300 kr. fra Skoringen. Ørgreen briller, 3.295 kr. (ekskl. glas) fra Thiele. OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

41


Gadgets

4 GADGETS, DU IKKE KAN LEVE UDEN

MACBOOK 8 MERE LIR, VILDERE LOOK

Her er den – fremtidens bærbare computer. Med en vægt på sølle 0,92 kg og en batterilevetid på op til ni timer har du her den ultimative Macbook i et eksklusivt og elegant design, hvor absolut ingen konkurrenter kan være med. Modellen blev præsenteret i foråret 2015 og er efterfølgeren til den populære MacBook Air. På trods af lav vægt og kompakt størrelse er det lykkedes Apple at udstyre den smukke bærbare computer med en imponerende Retina-skærm, et helt nyt og ultratyndt tastatur samt et pegefelt med force touch. Den viste model er udstyret med 12” skærm, 1.1 GHz dual-core Intel Core M-processer, 8 GB hukommelse og 256 GB lagringsplads.

Den ultimative bærbare, høretelefoner, der løser et af livets store irritationsmomenter, en overraskende kraftfuld, trådløs højttaler og et længe ventet spil. Dit efterår bliver ikke kedeligt!

10.999 kr. fra Fona

Af: Gürcan Bozdogan, freelanceskribent på bilmagasinet.dk og Penge & Privatøkonomi

FIFA 16

BEATS BY DRE STUDIO 2.0 WIRELESS TITANIUM

HARMAN KARDON ONYX STUDIO 2

Fås til PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC

IMPONERENDE REALISTISK

42

FARVEL LEDNING, HEJ MUSIK

TRÅDLØS LUKSUS

Mange fans af fodbold og gaming ser med garanti frem til at hygge sig med vennerne foran skærmen over et spil Fifa. Den nyeste og hidtil mest imponerende udgave er netop udkommet, og ud over flot og vildt realistisk grafik byder Fifa 16 på en endnu bedre karriere-mode, mere autentiske kampoplevelser og helt nye stadioner. Og det er blot nogle af de markante forbedringer. Fifa-serien har fået et helt nyt liv, der ikke vil skuffe nogen – hverken loyale fans eller helt nye gamere.

De kom. De så. De sejrede. Det er ‘kun’ syv år siden, at Beats By Dre blev grundlagt, og siden har de taget os med storm. I denne udgave slipper du for et af de største irritationsmomenter ved at høre musik på farten – ledningen. Med Bluetooth kan du nemlig høre din yndlingsmusik helt op til 30 meter væk fra din smartphone. Det genopladelige batteri sørger for, at du kan høre musik eller radio i op til 12 timer på en enkelt opladning. Derudover kan du selvfølgelig modtage opkald, styre lydniveauet og skifte nummer direkte på ørekoppen.

Hvis du ikke vil gå på kompromis med din trådløse højttaler, kommer Harman Kardon dig til undsætning. Onyx Studio 2 kan ikke blot prale med en fantastisk lyd, den er også en fryd for øjet med sit stilrene og elegante design, der blandt andet byder på en bagside beklædt i blødt, men samtidig slidstærkt læder. På trods af sin store lyd med den dybeste bas, du nogensinde har hørt, formår Studio 2 at spille din yndlingsmusik uafbrudt i fem timer, før det bliver tid til en genopladning. Kom forbi Telia på RO’s Torv og få en demonstration af den kraftfulde og trådløse højttaler.

549 kr. fra GameStop

2.799 kr. fra Fona

1.499 kr. fra Telia

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Strik 999,95 kr.

POLO 599,95 kr.

fås i mange far ver

Stort udvalg i habitter RO’s Torv

Ballerup

tlf.: 44653352

tlf.: 44653344

11983_AW15_6SPx200_MRK.indd 1

Frederikssund tlf.: 44653346

www.mr.dk

08/09/15 09.24

deichmann.com

1 140 122 · str. 36-41 · 299,1 140 143 · str. 36-41 · 299,1 142 909 · str. 36-42 · 299,-

1 140 125 · str. 36-41 · 349,1 140 127 · str. 37-40 · 349,-


ALLE VINTER VARER

25% Gælder i perioden 07.10.15 – 27.10.15. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Festtøj til enhver lejlighed...

www.bondeboutique.dk Ros Torv • 46 36 12 55


Skønhed

Varm skønhed i køligt vejr Opdatér dit skønhedslook med efterårets brændte farver, en varm duft og strålende smuk hud. 1.

9.

2. 3.

8.

4.

10.

7.

11.

5.

TIP!

6.

Brug lipgloss oven på en matchende læbestift for at gøre den ekstra glansfuld og holdbar

12.

1. Sally Hansen Complete Salon Manicure neglelak, 89,95 kr. pr. stk. fra Matas. 2. Max Factor Colour Effect Flipstick læbefarve, 109 kr. pr. stk. fra Føtex. 3. Maybelline Master Shape øjenbrynsfarve og -pensel, 60 kr. fra Føtex. 4. Helena Rubinstein Lash Queen Mascara, 270 kr. fra Matas. 5. Tromborg Blush Deluxe pensel, 280 kr. fra Matas. 6. Michael Kors Sexy Bronze Powder, 360 kr. fra Matas. 7. Nilens Jord Bronzing Powder, 240 kr. fra Matas. 8. Nuxe Huile Prodigieuse Multi-purpose Dry Oil, 395 kr. fra Matas. 9. Nuxe Prodigieux Le Parfum EDP (50 ml), 335 kr. fra Matas. 10. Tromborg Face & Body Shine, 420 kr. fra Matas. 11. Dior 5 Couleurs Designer øjenskygge, 455 kr. fra Matas. 12. Youngblood Lipgloss, 235 kr. pr. stk. fra Matas. OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

45


naturen indenfor Byd

Lad sæsonens smukke farver og materialer indtage dit hjem. Indret med støvede toner af blå og tilsæt rustikke materialer som træ, keramik og stål. Bind det hele sammen med lyse, bløde tekstiler.

13

IND MED DE GRØNNE PLANTER

Stedsegrønne planter pynter smukt og giver et pust af liv til boligen. Lav et personligt stilleben på sofabordet med grønne sukkulenter, dekorative vaser, æsker og rejsefund. Afstem farverne, og bland ikke for mange ting sammen. Hos Det lille Binderi finder du et stort udvalg af blomster, planter og tilbehør, og de dygtige blomsterdekoratører hjæper gerne med tips og tricks til den ‘grønne’ boligindretning.

Stylist og journalist: Trine Nørgaard Foto: Morten Andersen

1

6

12

7 5 11 8

9

10

14 2 3

15 4

16

18

E T SMUKT SKJULESTED

Opbevaringslommen er en nytænkning af den klassiske magasinholder, som giver dig mulighed for at gemme fjernbetjeningen, din iPad og dine magasiner af vejen i en dekorativ lomme, der samtidig klæder din sofa eller lænestol flot. Vælg den i sæsonens skønne farve ‘Sky Blue’. Magasinholder, 179 kr. fra Bolia. Magasiner i holder: Bo Bedre, 69,95 kr. Costume Living, 69,95 kr. Begge fra Føtex. 46

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

1 2 3

4 5 6 7 8

Pepe stol, 10.399 kr. fra Bolia. Jumbokop, 169,95 kr. fra Le Creuset. S æt en vagtpost ud af Harper Lee, 299,95 kr. fra Arnold Busck. U lysses af James Joyce, 449 kr. fra Arnold Busck. Como sofabord (60 x 60 cm), 4.399 kr. fra Bolia. Sukkulent, dagspris fra Det lille Binderi. Urtepotteskjuler, 75 kr. fra Det lille Binderi. Hoptimist i egetræ, 399,95 kr. fra Imerco.

9 10 11 12 13 14 15 16

Kähler Cono lysestage, 129,95 kr. fra Imerco. Georg Jensen bonbonniere, 359,95 kr. fra Imerco. Opbevaringskrukke, 179,95 kr. fra Le Creuset. Bønneplante i potte, dagspris fra Det lille Binderi. Grow gulvlampe, 4.999 kr. fra Bolia. Classic pude (40 x 40 cm), 379 kr. fra Bolia. Craft Tailor pude (50 x 50 cm), 599 kr. fra Bolia. Belezza tæppe (140 x 200 cm), 3.899 kr. fra Bolia.


Bolig

Minimii miniaturestole, 249,95 kr. pr. stk. fra Imerco.

Miniature– udgave af Arne Jacobsens berømte stole

Kähler Cono bladskål, 149,95 kr. fra Imerco.

3 gode råd til din efterårsbolig

Erik Bagger træbakke (ø 40 cm), 499,95 kr. fra Imerco.

- fra butikschef i Bolia, Simone Woo:

• Lås dig ikke fast på én enkelt stilretning, men skab en personlig indretning ved at mikse materialer og farver og nyt med gammelt. • Tænk i kontraster, når du indretter. Gå efter stål, marmor, beton og træ, og blød det op med lækre tekstiler og personlige arvestykker. • De blå og grønne farver er et hit i boligen lige nu. Særligt på møbelstoffer, hvor du kan give sofaen nyt liv med skønne puder og plaider i blålige og grønlige toner. Bolia på RO’s Torv har fået en make-over hen over sommeren. Kom ned i butikken og se det flotte resultat.

Hilfling Design Lyngby vase (10 cm), 199,95 kr. fra Imerco.

TIP!

Candela fyrfadslysestager til væggen, 139 kr. pr. stk. fra Bolia.

Tip!

Få naturen ind i stuen ved at arrangere grene, fjer, drivtømmer og kogler i tunge lertøjsvaser og på keramikfade.

Gå efter tilbehør i træ – de varme naturfarver passer perfekt sammen med de støvede blå nuancer

Georg Jensen aquamarine sæt, 729,95 kr. fra Imerco.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

47


Efterårets smukkeste stilleben Stilleben er små, dekorative miljøer, der giver dit hjem personlighed og indbyder til et ekstra kig. Her får du inspiration til fine opstillinger med samme udgangspunkt, men i forskellige stilarter. Stylist/journalist: Trine Nørgaard • Foto: Morten Andersen

Den rustikke

Brug elementer som marmor, mørkt træ og sortlakeret metal, og skab liv med en grøn plante i en grov potte. Tænk ud af boksen ved at bruge dine pynteting på en ny måde – lad for eksempel serveringsbakken læne sig dekorativt op ad væggen.

TIP!

Tilføj en lille stak bøger i dit stilleben, og lad bogryggene vende indad. På den måde bliver fronten neutral, så bunken indgår i opstillingen, uden at det bliver rodet.

4 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Pletter i luften plante, dagspris fra Det lille Binderi. Urtepotteskjuler, 70 kr. fra Det lille Binderi. Marble square, 299 kr. fra Bolia. Setim bakke, 279 kr. fra Bolia. Hoptimist giraffer, 499,95 kr. fra Imerco. Tria lysestage, 149 kr. fra Bolia. O-light bordlampe, 1.699 kr. fra Bolia. Kay Bojesen hund Tim, 299,95 kr. pr. stk. fra Imerco. Collar kommode, 7.499 kr. fra Bolia.

Bøgerne er i privat eje. 3

7 1 5

6

2

8

9

48

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015


Bolig

Den romantiske

Vælg lyse, feminine farver som pudder og rosa, og tilsæt friske, afskårne blomster i små vaser. Fyld dekorative skåle med spiselige godter, og husk levende lys i smukke stager – de skaber den ultimative hygge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Georg Jensen lysestage (24 cm), 549,95 kr. fra Imerco. Porcelænsvase, 25 kr. fra Føtex. Essie neglelak, 99,95 kr. pr. stk. fra Matas. Blomstret notesbog, 49,95 kr. fra Arnold Busck. Ternet notesbog, 89 kr. fra Bolia. Georg Jensen saltkar, 259,95 kr. fra Imerco. Toms dronningemandler med lakrids, 16,95 kr. fra Føtex. Lille skål, 79,95 kr. fra Le Creuset. She's smiling – last forever billede, 649 kr. fra Bolia. Nice little penguins, 129 kr. (lille), 149 kr. (mellem & stor) fra Bolia. Trip Trap bakke, 499,95 kr. fra Imerco. Collar kommode, 7.499 kr. fra Bolia.

9

1

10 6 3 2

4

7 8

5 11

12

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

49


Take it slow

Når efteråret rammer, og dagene bliver kortere, er det sæson for langsom mad. Får maden god tid til at hæve, stege og trække, bliver vi belønnet med retter, der smager af mere og er som skabt til aftener med familie eller gode venner.

Opskrifter og styling: Kristine Høeg Foto: Line Falck Christensen

Tip! Retten bliver også virkelig smuk med en hvid fisk – eksempelvis torsk eller hellefisk

50

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

Tange Frilandsgartneri rødbeder (1 kg), 12 kr. fra Føtex.

Vores laksestykke

(360 g), 64,95 kr. fra Føtex.


Mad MYSLIBOLLER MED ABRIKOSER OG HASSELNØDDER

GRAVAD LAKS RUSSIAN STYLE

Giv den klassiske gravad laks en russisk makeover med rødbeder og vodka – laksen smager forrygende og får den fineste pink kant. Husk, at du skal begynde på laksen to døgn, inden du vil servere den. Når laksen er færdig, kan den holde sig et-to døgn i køleskabet. (6 personer) 1,5 spsk. let knuste sorte peberkorn 400 g hårdt, groft salt 150 g sukker 1 stort bundt finthakket dild 1 stor rødbede 1 lakseside (ca. 800 g)

Peberrodscreme: 2 dl cremefraiche 18% 1-2 spsk. fintrevet peberrod Lidt salt Lidt sukker Til servering: Brøndkarse Ristet rugbrød eller rugbrødschips

1 2

land peber, salt og sukker i en B skål, og kom dild i.

3

æg et dobbeltlag køkkenfilm ud L på bordet, og kom halvdelen af saltblandingen på filmen. Læg fisken med skindsiden nedad ovenpå, og fordel resten af saltblandingen over. Pak fisken stramt ind i filmen – det bliver muligvis nødvendigt med flere lag film.

Du kender måske de populære ‘gaffelboller’, der er så nemme at lave, fordi dejen passer sig selv i køleskabet i timevis. Her får bollerne ekstra gods i form af mysli, abrikoser og hasselnødder – det gør dem perfekte til nogle stykker god ost. Husk at begynde på dejen, dagen inden du vil servere bollerne. (Ca. 12 stk.) 20 g gær 8 dl vand 3 spsk. sukker 2 dl havregryn 3 dl mysli med nødder og frugt 85 g tørrede abrikoser 60 g hasselnødder 600 g hvedemel 3 tsk. salt

1 2 3

ist hasselnødderne, til de får farve og R dufter. Hak dem groft, og sæt til side.

4

ør melet og salt i. Måske skal der en R smule mere mel i – dejen må ikke være for våd, men heller ikke for fast.

5 6 7

Dæk dejen til med plastfilm, og sæt den i køleskabet natten over – gerne i 12 timer.

Rør gæren ud i vandet, og kom sukkeret i. Rør havregryn og mysli i. lip abrikoserne i mindre stykker, det er K nemmest med en saks, og vend dem i dejen. Vend derefter hasselnødderne i.

Varm ovnen op til 240 grader, og beklæd bageplader med bagepapir. æt bollerne på bagepapiret med en stor S ske, og bag dem 12-15 minutter – hold øje med, at de ikke bliver for mørke.

kræl rødbeden, og riv den på den S fine side af et rivejern. Det tager sin tid, men det er det, der i sidste ende giver fisken den fine røde kant. Vend rødbede i saltblandingen.

4

æg fisken med kødsiden nedad L i en bradepande eller et fad, læg noget tungt ovenpå, og stil den i køleskabet. Vend fisken hver 12. time i 36-48 timer. Der vil trække væske ud – det er det, der er med til at gøre den færdiggravede fisk mere fast i kødet.

5

år det er tid til servering, rører du N cremefraiche sammen med peberrod og smager til med salt og sukker.

6

ens laksen for saltblandingen – R du kan evt. skylle den under koldt vand og duppe den tør bagefter. Skær fisken i tynde skiver, og læg dem ud på et fad. Pynt med brøndkarse og ristet rugbrød eller rugbrødschips. Servér med peberrodscremen.

Tip! Du kan nemt skifte nødderne ud med dine egne favoritnødder, og abrikoserne kan du erstatte med rosiner, tørrede tranebær eller anden tørret frugt

Atco hasselnødder (200 g), 42,50 kr. fra Føtex.

Kornkammeret müsli (750 g), 31 kr. fra Føtex.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

51


Mad

Tip!

Servér Lindeman's Bin 45 Cabernet Sauvignon til svinekødet. 59 kr. fra Føtex

Skalotteløg (250 g), 13 kr. fra Føtex.

San Leandro olivenolie (50 cl), 44 kr. fra Føtex.

ITALIENSK GRIS

Svinekød egner sig perfekt til langtidstilberedning, fordi det ofte har en god fedtmarmorering, der holder kødet saftigt, mens det steger. (6 personer) Hvedemel Salt og friskkværnet sort peber 1 nakkekam (ca. 1.400 g) Olivenolie 200 g skalotteløg skåret i både 4 kviste finthakket rosmarin 2 fed finthakket hvidløg 2 dl hvid balsamico 3 dl hønsefond 52

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

1

land mel med salt og peber på et fladt fad. B Vend nakkekammen grundigt i blandingen, så kødet er dækket af mel på alle sider.

2

arm olien op i en støbejernsgryde – den V skal være varm, men ikke rygende. Brun kødet på alle sider – det er vigtigt, at det får rigtig god farve. Tag nakkekammen op, og sæt den til side.

3

ør olien op, og kom frisk olie i gryden. T Kom skalotteløg i, og lad dem blive bløde. Når de begynder at tage farve, vender du rosmarin og hvidløg i. Steg videre et minuts

tid, men pas på, at hvidløgsstykkerne ikke branker.

4

æld hvid balsamico og hønefond i gryden, H og lad det koge lidt ind – cirka 2-3 minutter.

5

æg kødet i gryden, skru ned for varmen, L og læg låg på. Vend nakkekammen hver halve time i tre timer.

6

lem alt om at skære pæne skiver – kødet G er lige til at dele med en gaffel, når du serverer.


Falksalt gourmet flagesalt (250 g), 40 kr. fra Føtex.

Vores Vildmose kartofler (2 kg), 25 kr. fra Føtex.

Tip! Hvis du vil gøre kartoflerne endnu mere sprøde, så vend de kogte, rystede kartofler i en smule durumhvedemel, inden de skal i ovnen

SUPERSPRØDE KARTOFLER

Jo, kartoflerne her tager lidt tid at lave, men er til gengæld de mest perfekte kartofler, der findes – supersprøde udenpå, og fluffy indeni. Det helt rigtige tilbehør til en langtidssimret kødret. (6 personer) 800 g kartofler 100 g fedtstof (ande- eller gåsefedt er det bedste, men en blanding af smør og olie duer også) Salt Rosmarinkviste efter smag

1

kræl kartoflerne, og bring dem i kog S i velsaltet vand. Kog dem i 5 minutter, så de lige bliver bløde i overfladen.

2

æt en bradepande med fedtstof ind S i ovnen, og varm den op til 180 grader.

3

æld vandet fra, og damp kartoflerne H tørre et øjeblik over eftervarmen på blusset. Læg låg på, og ryst dem godt rundt i gryden.

4

æld kartoflerne op i det rygende H varme fedtstof i bradepanden, og vend dem godt rundt, så de er dækket af fedt, og kom rosmarinkvistene ved.

5

teg dem i ovnen i ca. en time – S vend dem rundt flere gange undervejs.

6

rys godt med salt, og servér med D det samme.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

53


Mad

Tip!

SEMIFREDDO MED FIGNER, HONNING OG PINJEKERNER

Kom evt. en stang kanel og en stjerneanis på panden sammen med fignerne – det giver en dejlig krydret smag. Husk at fjerne krydderierne, inden du hælder fignerne i formen

Semifreddo er de dovnes hjemmelavede is. Ordet er italiensk for ‘halvkold’ eller ‘halvfrossen’ – og det er præcis, hvad denne lækre dessert skal være, når du sætter den på bordet. Kold indeni, og blød og let smeltet i kanterne. Du skal begynde på retten, dagen inden du vil servere den. (6 personer) 6-8 friske figner 10 g smør 2 spsk. flydende honning 3 æggehvider

75 g sukker 250 ml piskefløde 3 pasteuriserede æggeblommer 1 vaniljestang Flydende honning 50 g pinjekerner

1 2

kær toppen af fignerne, S og halvér dem.

3

isk æggehviderne, til de får P toppe, men ikke er tørre, og pisk derefter sukkeret i, ligesom når du laver en marengs.

4 5

isk fløden blød – den må endelig P ikke blive helt stiv.

6 7

end de tre ingredienser V sammen.

8

ag semifreddoen ud, og sæt den i T køleskabet, 10-15 minutter før den skal serveres – så når den at blive lidt blød i kanten.

9 54

arm en lille pande op, og kom V smør på. Læg fignerne i panden, kom honning ved, og lad fignerne simre, indtil de er bløde og klistrede. Lad dem køle af.

isk derefter æggeblommerne og P kornene fra vaniljestangen lyse og luftige.

ór en rugbrødsform eller aflang F plastbøtte med plastfilm, læg fignerne på bunden med snitfladen nedad, og hæld iscremen op i. Dæk med plastfilm, og sæt cremen i fryseren natten over.

ist samtidig pinjekernerne gyldne R på en tør pande, og lad dem køle lidt af. Hæld så honning over semifreddoen, og drys med pinjekernerne. RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

Vores pinjekerner (35 g), 23 kr. fra Føtex.

Jakobsens blomsterhonning (250 g), 25,00 kr. fra Føtex.


Kom ind

i Skoringen RO’ Torv og se nyhederne

Vi har fået nye lækre skofavoritter hjem til dig fra STYLESNOB • BILLI BI • HILFIGER • CA´SHOTT • SHOEBIZ • NOME • VAGABOND • WONDERS

RO’s Torv · 4000 Roskilde · skoringen.dk Husk, vi har åbent hver søndag

LAVPRIS BRILLER MED SERVICE BRILLER MED FLERSTYRKEGLAS

BRILLER MED ENKELTSTYRKEGLAS FRA

495,-

FRA

HOS THIELE ER ALLE BRILLEPRISER INCL. SYNSPRØVE

0,- gebyr

0,- rente

0,- udbetaling

Oplyste priser er ved betaling over 24 måneder. Briller til f.eks. 3.000 kr. koster 125 kr. i 24 måneder. Samlede kreditomkostninger er 0 kr. Samlet kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 3.000 kr. Fast debitorrente og ÅOP er 0,0 %.

RO’S TORV 28 · Tlf. 46 36 25 88

1.495,-

Gælder briller købt hos thiele i op til 3 år efter købet og hvis brillen ikke er misligholdt

FÅ BRILLEN JUSTERET, RENSET ELLER FÅ NÆSEPUDERNE SKIFTET, ALT UDEN BEREGNING


699,-

fredag 2. Okt

20% rabat på alt i butikken*

EVEREST W MFN LIGHT DOWN HOOD JACKET. Let dunjakke med varmt 90/10 dunfyld og yderside i let vandafvisende nylon. Damestørrelser.

* Spar momsen fredag d. 2. Oktober. Spar 20% på alt i butikken også på i forvejen nedsatte varer. Åbent til kl 22:00!

s fuld returret. Prisgaranti & 365 dage Prisgaranti på identiske produkter købt i fysiske butikker i Danmark og 365 dages fuld returret. Hos os handler du altid trygt og enkelt, til den bedste pris. Du bliver tilfreds, ganske enkelt. Det kan vi faktisk garantere. Læs mere på stadium.dk.

© STADIUM COMMUNICATIONS 2015. Med forbehold for trykfejl, for udsolgte varer samt evt. afvigelser i sortimentet.

Everest let dunjakke


Spisesteder

RO på sulten

eller en hurtig bid Du spiser godt på RO’s Torv! Besøg et af de ni spisesteder, og nyd den sunde eller syndige, søde eller syrlige, hurtige eller langsomme mad. Du bestemmer selv. Af: Mikkel Bækgaard

Foto: Mikkel Bækgaard / Morten Bak

Få et vitaminboost!

Joe & the Juice:

Fed musik, forfriskende juice og opkvikkende kaffe Har du brug for at blive frisket op, er Joe & the Juice det oplagte valg. Her får du masser af vitaminer fra den friske juice, hvor frugterne får spændende twists fra for eksempel ingefær, citron og sprøde grøntsager. Prøv en Joe’s Green Mile, hvor æblejuice får selskab af spinat, broccoli og avocado, som gør juicen sund og endda mættende. Eller få din egen Bodyguard, hvor blandt andet grønkål og agurk passer godt på dig og din krop. Det er dog ikke kun den sunde tørst, du kan stille hos Joe og hans

venner. Sulten kan du også sætte skak med en frisksmurt sandwhich spækket med sprød smag. Det kan være den populære variant med avocado eller et krydret pift med en Spicy Tuna. Nyd det hele, også den gode, velbryggede kaffe, i de bløde møbler og afslappede, mørke omgivelser, hvor du kan slappe af og blive frisket op på samme tid. Og nyd musikken, som altid er en vigtig del af oplevelsen hos Joe & the Juice.

Overdækket tagterrasse med varme. Sid ude hele året!

Ristorante La Rustica:

Rustik romantik og italienske klassikere Italiensk charme er nøgleordet på Ristorante La Rustica. Sæt dig til bords i den stemningsfyldte og romantiske restaurant, eller oplev lyset på tagterrassen, der nu er helt overdækket og derfor er åben hele året. Nyd specialiteter fra støvlelandets enkle og velsmagende gastronomi, hvor gode råvarer og livsnyderi er i højsædet. Prøv for eksempel de stenovnsbagte pizzaer, få en tallerken antipasti, eller kast dig over pastaretter i flere afskygninger. Personalet anbefaler selv månedsmenuen, hvor du hver måned bliver overrasket med to nye retter fra

kokkens kreative hånd. Og i weekenden er der også brunchbuffet, hvor brunchklassikerne møder italienske lækkerier. Du bør heller ikke snyde dig selv for La Rusticas hjemmelavede Tiramisu, som enten kan afslutte en middag eller bare nydes med en god kop kaffe – hvad end du er til caffe latte, cappuccino eller espresso.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

57


Restaurant Flammen:

Kød fra hele verden og salat på din måde Hos Restaurant Flammen bestemmer du helt selv – både hvad du vil spise, og hvor meget du vil spise. Her finder du nemlig altid mere end 15 slags kød, som kokkene skærer ud ved den store grill midt i restauranten. Og i den overdådige salatbuffet er der noget for enhver smag. Prøv alt fra den smørmøre kalveculotte til krokodilleeller kængurukød. Flammen har altid både okse- og svinekød på menuen, som hygger sig sammen med velsmagende kød fra mere eksotiske dyr. Og her garanterer Flammen, at det altid smager godt og er af bedste kvalitet. Kokkene hos Restaurant Flammen elsker at eksperimentere, og i hovedkøkkenet i Sønderjylland, hvor Flammen oprindelig stammer fra, leger og prøver de sig frem. Derfor kan du ofte finde nye og anderledes overraskelser på menuen. Kokkene giver også gerne gode råd til, hvad du kan smage, og hvad der passer godt til. Og de dygtige tjenere sikrer også, at du kan få en god vin, uden at budgettet går op i flammer. Priserne er nemlig gode hos Flammen, der på grund af sine restauranter over hele landet kan importere både kød og vin selv. Det sikrer god kvalitet og priser i den fornuftige ende.

Mindst 50 varianter i salatbuffeten!

Mix din egen frozen yoghurt!

The Spot Cafe:

Pastelfarver, yoghurt-is og rugbrødssandwich Hos The Spot Cafe, lige midt på RO’s Torv, får du caféhygge tilsat pastelfarver. Menukortet byder på populære caféklassikere som brunchtallerken, økologisk frokostburger med frilandskød og fuldkornsbolle og forskellige sandwiches som Tuna Club med rugbrød eller clubsandwich med kylling og fuldkornssandwichbrød. Kaffen er også god, og økoloogisk, og du kan vælge mellem alle de populære kaffetyper, ligegyldigt om du bare skal have den sort, eller om den økologiske mælk skal skummes på den ene eller anden

måde. Med en cookie eller croissant til kan du på The Spot Cafe få en velsmagende pause under indkøbsturen, eller du kan slappe af før eller efter filmen. Og om morgenen kan du for tre kroner oven i kaffens pris få en økologsik bolle med smør til at starte dagen på. Er du til sødt, surt og sjove toppings på én gang, er The Spot Cafe også stedet. Her kan du nemlig få en kølende frozen yoghurt, hvor du selv vælger, hvad der skal ovenpå. Gå amok i vingummibamser, guldkorn og frisk frugt, og lav din yoghurtis, lige som du selv vil have den.

Burger King:

Klassisk burger eller twisters og spændende nyskabelser Burger, fritter og en læskende sodavand bliver næppe mere klassisk end på Burger King. Og med god grund, for Burger King var den første amerikanske burgerkæde, der åbnede i Danmark. Og her næsten 40 år efter holder konceptet stadig – også på RO’s Torv, hvor gæster i alle aldre elsker at komme på Burger King. For nogle skal det være helt klassisk med en Whopper, pommes frites og en cola. Andre skal have twister-fries til eller milkshake. Og andre igen kaster sig over de spændende nye burgers, som hele tiden kommer på kortet. Måske har du allerede en favorit – eller skal du prøve dig frem? 58

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

På Burger King kan det enten gå hurtigt, så du kan komme videre med dine gøremål i en fart, eller du kan sætte dig ned og tage dig god tid til at nyde det hele.


Spisesteder

Nachos:

Sprødt og blødt med mexicansk temperament Mexico, Spanien og en snert af Texas danser flamenco på tallerkenerne hos Nachos. Nyd den store buffet, hvor du får både sprøde taco-chips og møre gryderetter. Eller vælg lige det, du kan lide fra menukortet. På menuen har Nachos både spanske og mexicanske retter. Du kan drømme om spanske strande, når du får serveret paella eller spansk tortilla med kartofler. Eller få en ægte spicy omgang chili con carne, mens du tænker på sombreroer, grønne kaktusser og friske limefrugter fra tropiske Mexico. Det mexicanske køkken leverer også sit bedste, hvis du hopper om bord i en omgang nachos med kylling, guacamole og cheddarost – eller hvis du er klar på eksotiske lækkerier som enchiladagryde eller quesadilla. Er du kødelsker, har Nachos også gang i grillen, hvor den møre T-bonesteak både mætter og smager godt. Og den mexicanske burger giver klassikeren et passende twist. Det hele bliver grillet på lavasten, der sikrer god stegeskorpe og masser af smag.

Sunset Boulevard: Legerum til børnene!

Frisklavet fastfood eller Herefordburger Skal det være den frisklavede sandwich, hvor du selv vælger, om der skal løg, salat og jalapenos i? Skal det være de nye rugbrødsklapper med roastbeef eller laks? Eller skal det være den saftige bøf i den store Herefordburger? Der er nok at vælge mellem hos Sunset Boulevard. Her får du, selvom det går stærkt, serveret velsmagende sandwiches, burgers og ovnbagte pommes frites af høj kvalitet. Og du vælger selv, om det skal være kalorielet eller en omgang med det hele. Er sulten ikke stor nok til menuer og store sandwiches, kan du også prøve kræfter med en ‘delicious deal’. For få penge får du en snackburger, en snackwich eller en snackchicken, så du kan holde sulten fra døren lidt endnu, mens du for eksempel handler færdigt, eller helt til rulleteksterne ruller over biograflærredet. Hos Sunset Boulevard kan forældrene også få et velfortjent hvil, mens børnene boltrer sig blandt de farvede bolde. Det er nemlig den eneste restaurant på RO’s Torv, som har legerum. OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

59


Spisesteder

Zhiki Sushi:

Ruller, sticks og alt det bedste fra Japan Elsker du ikke også bare japansk mad? Friskheden, de gode råvarer og den eksotiske smag, der altid er skarp som en samurais sværd? Hos Zhiki Sushi får du alt det bedste fra det japanske køkken. Sushi i friske og farvestrålende varianter og en hel række andre specialiteter som for eksempel miso-suppe, kimchee og beef tataki spækket med kødsmag. Du kan bestille hele makiruller, nigiri med eksempelvis laks, reje eller spicy tun, eller du kan få lidt af det hele i en menu. Dem kan du få i både små og store varianter, alt efter hvor sulten du er, og hvor mange I er om at dele. Vil du gerne holde dig fra ris, måske for at holde en endnu slankere linje, eller fordi du bare gerne vil spare på kulhydraterne, tilbyder Zhiki Sushi også alternative sushi-serveringer. Prøv for eksempel friske ruller med masser af grønt og rispapir, eller få sashimi-stykker af frisk, rå fisk serveret med tyndtskårne kinaradisser, der både er sprøde og meget velsmagende.

Også til dig, der vil undgå ris!

Café Vivaldi:

Hygge og god mad til alle fire årstider

Husk, at Café Vivaldi også har udeservering

60

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

Caféhygge bliver næppe mere alsidigt end på populære Café Vivaldi. Her er der plads til det hele – fra kaffetørstige mødregrupper over veninder på shoppetur til drengerøve på vej til et actionbrag i biffen. Og ligegyldigt hvilke smagsløg du har, er der noget på kortet, du kan lide. Prøv alt fra salater og omeletter over tun- og mexicanske sandwiches til saftige burgere med black angus-kød. Du kan få kaffe, kager, brunch, nachos, pizzaer og andet godt, så du er sikker på at blive både mæt og glad – og alt serveres altid med et smil fra personalet. Café Vivaldi har altid god plads til de mange gæster – både lige ved disken, ude i gangarealet i centret og oven på baren med god udsigt. Og er vejret godt, er der også mange pladser på det store udeareal, hvor en god kaffe eller en kop te kan lune dejligt på en solrig efterårsdag.


Gælder 29/9-10/10 2015 eller så længe lager haves. Forbehold for trykfejl.

VILD MED

r e t e t i v i t efterårsak THE FORESTER LÆDERSTØVLER Str. 40-47. Pris for ikke-medlem 1.200,-

MEDLEMSPRIS FRIT VALG

799,-

Dunjakke

H usk imprægnering af dit udendør s fodtøj FROST DOWN DUNJAKKE Damestr. XS-XL. Herrestr. S-XXL. GRATIS MEDLEMSKAB

GRATIS MEDLEMSKAB

2.000,GRATIS MEDLEMSKAB

PARKTON TREKKING LÆDERSTØVLER

JULLE VINTERJAKKE

MUSKOKA DOWN DUNJAKKE

Herrestr. XS-3XL. Pris for ikke-medlem 800,-

Herrestr. S-XXL. Damestr. XS-XL. Pris for ikke-medlem 800,-

Str. 40-47. Pris for ikke-medlem 1.200,-

MEDLEMSPRIS

MEDLEMSPRIS

MEDLEMSPRIS

499,-

999,-

RO’s Torv: 1, st. 201 · Tlf. 55 40 99 20

699,-


Klædt på til løbeturen

Foto: Franne Voigt Styling: Louise Amstrup Makeup og hår: Søren Hedegaard Model: Nina Lund og Jakob Beierholm/Le Management

Få ting er så skønne som en løbetur gennem efterårslandskabet. Snør løbeskoene, tænd for musikken, og tøm hovedet for tanker. Afsted!

DAME: SOC Run Wind JKT løbejakke, 299 kr. fra Stadium. SOC Gait Mash Single top, 129 kr. fra Stadium. SOC sports-bh, 149 kr. fra Stadium. SOC Train THS Tights, 199 kr. fra Stadium. Adidas W Ultra Boost (str. 37 1/3-41 1/3), 1.399 kr. fra Stadium. HERRE: SOC Run Wind JKT løbejakke, 299 kr. fra Stadium. Nike PR Miler T-shirt, 279 kr. fra Stadium. Nike Dryfit Essential løbetights, 399 kr. fra Stadium. Vandflaske, 29 kr. fra Stadium. Asics Gel-Flux 2 (str. 40,5-48), før 999 kr. NU 799 kr. fra Stadium.

Denne Asics-model fås kun i Stadium


Sport Asics Sport kompressionsstrømper, 300 kr. fra Sportmaster.

SPORTMASTER

KOMPRESSIONSSTRØMPER Vil du forebygge skader på lægge og skinneben, når kulden sætter ind? Så anskaf et par kompressionsstrømper fra Asics. De sørger for både varme og optimal støtte til musklerne.

anbefaler: Nike Epic Lux tights, 700 kr. fra Sportmaster. Master løbetights, 400 kr. fra Sportmaster.

LØBETIGHTS Tights er super at løbe i – de giver mindre vindmodstand og føles bare mere behagelige at have på. Master løbetights fås både med og uden vindstopper på fronten. Vælger du dem med, hjælper de med at holde dine lår varme i kulden.

LØBETRØJE En såkaldt mellemlagstrøje er uundværlig, når du træner i kulde. Nike Dri-Fit Knit er en ny og ekstra behagelig serie fra Nike. Den langærmede løbetrøje er fremstillet i et lækkert, åndbart strækmateriale, der gør, at du nærmest ikke mærker, du har den på. Nike Dri-Fit Knit løbetrøje, 600 kr. fra Sportmaster.

Nike Element Half Zip løbetrøje, 450 kr. fra Sportmaster.

Nike Enchanted Impossibly Light løbejakke, 900 kr. fra Sportmaster.

Nike Vapor løbejakke, 900 kr. fra Sportmaster.

Asics Gel-Cumulus 17 løbesko (str. 41-47), 1.200 kr. fra Sportmaster.

LØBEJAKKE Investér i en Nike Vapor jakke. Den er 100 procent vindtæt og vandafvisende, hvilket kan være en stor fordel i det danske efterårsvejr. Samtidig lader den huden ånde og har en aftagelig hætte.

Nike Vapor Flash Arm Band, 600 kr. fra Sportmaster.

AL7 Superior Wireless Earbuds, 900 kr. fra Sportmaster.

Tip!

Du kan få testet din løbestil af det specialuddannede personale i Sportmaster på RO’s Torv

Nike Lunarglide 7 løbesko (str. 36-42), 1.150 kr. fra Sportmaster. OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

63


Sport

Flow-

Nike Legendary tights, 650 kr. fra Sportmaster.

træning

Derfor skal du træne flow: • Kombinerer fysisk og mentalt velvære • Fokus på åndedrættet er med til at reducere stress • Smidiggør og styrker kroppen

Træning ved høj intensitet er populært, men der er også en række fordele ved at motionere i et mere roligt tempo. Flowtræning fokuserer på åndedræt, smidighed, styrke og balance, og i Fitness dk er der flowtræningshold til hverdagens små pauser.

Nike Free 4.0 Flyknit løbesko (str. 36-42), 1.100 kr. fra Sportmaster.

Nike Elastika top, 250 kr. fra Sportmaster.

Den sunde drikkedunk 0,7 l, 100 kr. fra Sportmaster.

Nike Pro Rival sportsbh, 400 kr. fra Sportmaster.

Her kan du træne flow Dennis Westy

Flowtræning er fællesbetegnelsen for hold som eksempelvis yoga og pilates. Dennis Westy, der er manager i Fitness dk på RO’s Torv, giver dig her et overblik over nogle af de træningshold, der har fokus på både krop og sind.

YOGA skaber harmoni. De fysiske øvelser udspænder, strækker og styrker de svageste muskler i kroppen, både store og små. For eksempel arbejder du også med fødder, tæer, fingre og hænder. Det siges, at mennesker, der regelmæssigt dyrker yoga, kan trække træningstiden fra deres søvn. En yogasession er en gave til din krop og giver ro i sindet. 64

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

PILATES fokuserer hovedsageligt på rygmusklerne, der holder hele kroppen i balance, og som er nødvendige for støtte af rygraden. Øvelserne styrker musklerne i både ryg og bryst og omfatter vejrtrækningskontrol og stabilisering af rygraden. Resultatet er en bedre fysisk formåen og et godt forsvar mod rygsmerter.

Hummel Original sportstaske, 350 kr. fra Sportmaster.

BODYFLOW forener øvelser fra yoga, pilates og Tai Chi. Holdet byder på øvelser for smidighed, balance og styrke. Fokus er på åndedræt, indre ro og harmoni. Bodyflow er for dig, der ønsker at styrke både din krop og dit sind fra inderst til yderst, reducere stress og løsne op for spændinger – uanset alder.


Tip!

Skab variation i træningen ved at træne ved både lav og høj intensitet. Når træningen ikke er for ensformigt belastende, mindsker du risikoen for skader, og du optimerer kalorieforbrændingen.

Nike sports-bh, 250 kr. fra Sportmaster. Master top, 250 kr. fra Sportmaster. Nike Bliss bukser, 500 kr. fra Sportmaster. Casall yogamåtte, 350 kr. fra Sportmaster.


Derfor skal du have pulsen op: • Du får en bedre kondition • Du sparer tid ved at træne intensivt • Kroppen får en øget forbrænding efter træningen – jo hårdere træning, desto højere efterforbrænding

Reebok sweatshirt, 450 kr. fra Sportmaster. Adidas T-shirt, 250 kr. fra Sportmaster. Reebok shorts, 250 kr. fra Sportmaster. Reebok Crossfit Nano crossfitsko 5.0 (str. 41-46 ), 1.000 kr. fra Sportmaster. Casall håndvægt (op til 9 kg), 400 kr. fra Sportmaster.

Tip!

Med et pulsur kan du optimere din træning, holde øje med dine fremskridt og få hjælp til at nå dine træningsmål.


Sport

Pulsen op Sved på panden, bankende hjerte og en puls, der ræser afsted. Det er sundt for kroppen at få pulsen op flere gange ugentligt. Her får du de perfekte fitnesshold til den intensive træning plus det rigtige udstyr til formålet.

Husk,

at pausedage mellem træningsgangene er vigtige

Hummel ankelsok, 50 kr. fra Sportmaster.

Reebok Thermo Crew bluse, 450 kr. fra Sportmaster.

Her kan du få

pulsen op Er du til sved på panden og højt tempo, så råder Dennis Westy Dennis Westy fra Fitness dk dig til at melde dig til disse højintensive hold på RO’s Torv: BODYATTACK er simpel, men hård konditionsog styrketræning. Holdet er for alle, der ønsker øget forbrænding, bedre kondition og større styrke. Til Bodyattack arbejder du med både løb, hop og retningsskift, med en koreografi, der er inspireret af aerobic. CYCLING er til dig, der vil forbedre din udholdenhed og øge din forbrænding, mens du skåner knæ, ankler og ryg. Det er fantastisk konditionstræning, der ikke stiller krav til din koordinationsevne. Tempoet skifter løbende, og du styrer selv, hvor hård belastning du vil køre med. Uanset hvilket niveau du vælger, får du sved på panden!

Nike Cap, 200 kr. fra Sportmaster.

Reebok One Series Board Shorts, 400 kr. fra Sportmaster.

Garmin Vívofit, 1.200 kr. fra Sportmaster. Nutramino Energy Drink, 20 kr. pr. stk. fra Sportmaster.

RUN foregår udendørs og lærer dig, hvordan du bliver en hurtigere og bedre løber. Målet bestemmer du selv, og vi hjælper dig med at nå det. Alle instruktørerne er uddannede til at guide i løbeteknik, skadesforebyggende træning, styrkeøvelser og intervaltræning. Til Run får du den helt rigtige vejledning, hvad enten du træner mod fem kilometer, ti kilometer, halvmaraton eller maraton. OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

67


Boxershorts (str. 92-128, 2-pak), 79,95 kr. fra H&M. Hættetrøje (str. 92-134/140), 79,95 kr. fra H&M.

Adidas sko (str. 21-27), 299 kr. fra Deichmann.

Schweizerkniv, 69,95 kr. fra Fætter BR.

Butterfly (str. S-L), 39,95 kr. fra Name it.

Tumling

Selvom man er under en meter høj, kan man sagtens have god stil og en laaang ønskeseddel. Se selv her!

Busker (str. 80-104), 199,95 kr. fra Name it.

Skjorte (str. 80-152), 99,95 kr. fra Name it.

Dreng Gyngehest, 399 kr. fra Fætter BR.

Lad de mindste vælge sangen Nu kan du nemt synge med dine små børn. Den lille kuffert indeholder 30 robuste sangkort med tekst på den ene side og fine illustrationer på den anden. Billederne gør det nemt for selv helt små børn at vise dig, hvilke sange de gerne vil høre. Kufferten rummer alle de kendte og folkekære børnesange, som du selv husker fra barndommen. Min egen kuffert med flotte sangkort for de små, 149,95 kr. fra Arnold Busck.

Familien Hval til badekarret, 129,95 kr. fra Fætter BR.

68

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

Træbiler, 10 kr. pr. stk. fra Tiger.


Børn

Kjole (str. 92-128), 79,95 kr. fra H&M.

Disney Frost kig og find-bog, 99,95 kr. fra Arnold Busck. Bluse (str. 80-104), 79,95 kr. fra Name it.

Disney Frost Elsa dukke (fås ogå som Anna), 199,95 kr. pr. stk. fra Fætter BR.

Til piger med prinsessedrømme Det eventyrlige Frost-univers med Dronning Elsa og lillesøsteren Anna i hovedrollerne trækker især i piger med en prinsesse gemt i maven. “Frost er en sød historie, der sætter fokus på forholdet mellem søskende, og jeg er sikker på, at universet vil hitte mange år endnu,” fortæller Gitte Vrangager Elling, som er butikschef i Fætter BR på RO’s Torv. “Børnene vil gerne ligne de to søstre — og især isdronningen Elsa – så der ryger mange blå Elsa-kjoler, -smykker og -sko med hjem i vores røde poser, og selvfølgelig også Elsas tryllestav med musik. Og så er der håret. Mange forældre har sikkert slidt med at lave en rigtig Elsa-fletning, men nu er der også hjælp at hente her — der er nemlig udkommet en Frost-bog med guides til at lave flotte fletninger i stil med Elsas og Annas.”

Ecco overgangssko (str. 21-26), 550 kr. fra Skoringen.

Bamse, 30 kr. fra Tiger.

Pige Tylkjole (str. 92-140), 249 kr. fra H&M.

Frost 2 er på vej, bekræfter Disney – dog tidligst i 2018

Mal flotte tatoveringer, der holder et par dage

Tattoo pens (6-pak), 49 kr. fra Panduro Hobby.

Play2Learn møllehus, 399 kr. fra Fætter BR.

Frost strømper (str. 19/21-36/39, 3-pak), 49,95 kr. fra Name it.

Leggings (str. 80-104), 129,95 kr. fra Name it.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

69


Razer Kraken Pro Neon høretelefoner (fås i flere farver), 699,95 kr. fra Fona.

Karmaboy kometen og den onde numsekløe af Jacob Riising, 199,95 kr. fra Arnold Busck.

Teenager

Numsehumor

Humor, selvforkælelse og masser af lækkert tøj til teenagerne. Find alle favoritterne på RO’s Torv. Five States sweatshirt (str. 128-176, fås også i blå), 299,95 kr. fra Trendstar.

Skjorte (str. 134-170), 129 kr. fra H&M.

Hound ekstra slim jeans (str. 128-176, fås også i sort og mørkeblå), 399,95 kr. fra Trendstar.

CR7 boxershorts (str. 7-13 år, 2-pak), 149,95 kr. fra Trendstar.

Adidas X indendørs fodboldsko, (str. 29-38), 300 kr., (str. 39-44,5), 500 kr. fra Sportmaster.

70

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

Minecraft bog (fås i flere varianter), 99,95 kr. fra Fætter BR.

Destiny Taken King til PS4, 549 kr. fra GameStop

er et hit

Hvordan får man teenagedrenge til at slippe iPaden og gribe en bog? Jo, man krydrer med superhelte, illustrationer, som gør læsningen mere overskuelig, og masser af humor, numsehumor faktisk, som på en gang er lidt forbudt og rigtigt sjovt, fortæller Anne Lindholm, som er butikschef i Arnold Busck på RO’s Torv. Det er også opskriften på Jacob Riisings børnebogssucces, Karmaboy – kometen og den onde numsekløe, hvor Niller på 11 år vil redde Skovlunde Bytorv fra at blive udslettet af en komet. Hans bedste ven, Tykke, overbeviser ham om, at han kan klare det, hvis han bliver til superhelten Karmaboy. Jacob Riising er kendt og elsket som tv-vært på børnekanalen Ramasjang og senest på Versus på DR1.

The North Face sportstaske, 899 kr. fra Neye.


Børn

Smykkenylonsnor (5 x 4 m, fås i flere farver), 49 kr., smykkeperle (fås i mange varianter), 46 kr. begge fra Panduro Hobby.

Børsten, der redder alle dårlige hårdage Alle kender de dage, hvor håret er umuligt at rede ud – hvor det er så filtret, at du næsten giver op på forhånd. Wet Brush er din redning. Det er en af verdens bedste børster til filtret hår, og den er ideel, hvis du har tykt og genstridigt hår. På trods af navnet, så er børsten god i både vådt og tørt hår. Så er det slut med dårlige hårdage.

D-Xel cardigan (str. 128-176), 199,95 kr. fra Trendstar.

Wet Brush (fås i flere farver), 129 kr. fra Salon Unique.

Top Model dagbog med kode, 179,95 kr. fra Fætter BR.

Depend neglelak (fås i mange farver), 25 kr. pr. stk. fra Matas.

Pilotjakke i imiteret rulam (str. 134-170), 379 kr. fra H&M

Hej smukke - naturlige skønhedsprodukter du selv kan lave af Inez Gavilanes, 149,95 kr. fra Arnold Busck.

By Hound bluse (str. 128-176), 249,95 kr. fra Trendstar.

Halskæde, 159,95 kr. fra Pieces. Kjole (str. 134-170), 129 kr. fra H&M.

Bær den helt enkelt over eksempelvis en strik

Queenz super skinny jeans (str. 128-176, fås også i blå), 249,95 kr. fra Trendstar.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

71


119,-

12995

SPAR 30,-

149,-

SPAR 50,-

SPAR 50,-

108273

COLOR KIDS malekuffert Normalpris 149,-

450969

MY DOUGH spand Normalpris 179,95

451184

COLOR KIDS KREATIVITETSÆSKE Normalpris 199,-

Kom i name it og se vores store udvalg i

smarte

jeans name it RO’S TORV / KØBENHAVNSVEJ 29 / 4000 ROSKILDE

Tilbuddene gælder til og med d. 4/10 2015. Priserne er inkl. 25% moms. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl og udsolgte varer.

Mer e leg kreativ i BR


Film

Underholdning for hele familien

Der bliver med garanti latterbrøl og spænding 1. oktober, når filmen Far til Fires vilde ferie får danmarkspremiere i Kino RO’s Torv. Det er familieunderholdning i topklasse med alt fra skurke og biljagter til ... krabbeangreb.

D

en legendariske, herlige Far til Fire-familie skal på ferie i et sommerhus ved Vadehavet. Det glæder de sig rigtig meget til, men det går selvfølgelig slet ikke, som de har set frem til.

ER FAR VIRKELIG EN INDBRUDSTYV?

Sommerhuset viser sig nemlig at være en gammel cirkusvogn med udendørs das – og ikke helt det idylliske sommerhus, de havde drømt om. Og som om det ikke kunne være nok, opfører Far sig noget suspekt, og han beskyldes for at være brudt ind i naboens luksuriøse hus. Så familien må tage affære.

Vidste du, at med den seneste film er der lavet i alt 17 film siden den første i 1953? Castingen til film nr. 18 er allerede gået i gang og blev bl.a. afholdt på RO’s Torv i starten af september

TYVEJAGT OG REDNINGSAKTIONER

Herefter går det stærkt! Familien prøver med alle midler at finde de rigtige tyve for at bevise Fars uskyld, men det er alt andet end nemt. Enhver, der kender bare lidt til den populære familie, ved dog, at de altid er klar med stor opfindsomhed. Deres detektivarbejde og spektakulære aktioner sætter efterhånden også filmens skurke på en alvorlig prøve.

KØB BILLET ALLEREDE NU

Gå ikke glip af en herlig grinetur med ungerne. Køb billet på kinorostorv.dk eller i biografens billetsalg.

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

73


Velkommen til RO’s Torv

Butikker

Du kan altid nemt finde rundt ved hjælp af vores fem infostandere, som er placeret ved indgangene i centret. I Centerin­formationen på 1. sal kan du også få et oversigtskort.

Beklædning Bonde Boutique Copenhagen Luxe Designers Market Esprit Gunnva H&M Hunkemöller Kaas Kings & Queens Luciano Grosso Message Mr. Møllbach Name it Nº8 Noa Noa Only Outfitt Sams Samsøe & Samsøe Schack & Thorsted Sparkz Suitmeup Superdry Trendstar Triumph Tøjeksperten Vero Moda

Børn & familie Fætter BR Kino

Modetilbehør Glitter Müller’s Guldsmedje Neye Pieces Pilgrim Profil Optik Thiele

Bolia Det lille Binderi Imerco Le Creuset Søstrene Grene Tiger

74

RO�S MAGAZINE

| OKTOBER 2015

Burger King Café Vivaldi Joe & the Juice Nachos Restaurant Flammen Ristorante La Rustica Sunset Boulevard The Spot Cafe Zhiki Sushi

Dagligvarer & ­specialiteter Frellsen Føtex Roskilde Vin

Sko

Deichmann Skoringen Tamaris Zjoos

Elektronik Fona GameStop Telia

Erhverv, kontorer & s­ ervice CarSteamWash Home RO’s Torv Hæle & Nøglebar Kristelig Fagbevægelse

Sport & fritid Arnold Busck Fitness dk Panduro Hobby Sportmaster Stadium

Ny butik på vej

Skønhed & sundhed Bolig & livsstil

Spisesteder

Apoteket RO’s Torv Matas Queens Nails Salon Unique

Young Kids åbner den 15. oktober med tøj og tilbehør til børn i alderen 0-12 år. De har bl.a. mærker som Hummel, Tommy Hilfiger, Camcam og Wheat. Glæd jer!


RO’s Torv+

Gratis varm kakao

Danskerne er vilde med varm kakao Kakao er populært i Danmark, men vidste du, at interessen for den varme drik stiger markant netop nu? Oktober måneds gave fra RO’s Torv+ er en kop kakao fra Frellsen til at stille kakaotrangen med.

D

er findes få ting, der giver så klar en oplevelse af velvære og hygge som at lukke hænderne sammen om en dampende varm kop kakao og indsnuse duften. Den søde, lidt krydrede duft vækker som regel kun lutter gode minder, fordi kakao stort set altid indtages i forbindelse med noget hyggeligt. Måske er det derfor, at interessen for kakao ifølge tal fra Google Trends er allerstørst i Danmark omkring oktober og november. Den sidste rest af sensommer er forsvundet, lyset svinder, kulden trænger sig på – ah, så er det rart med en kop kakao.

En dokumenteret humørbooster

Kakao er månedens gave

At kakao generelt er populært skyldes nok også kakaobønnernes mere konkrete egenskaber. Du har måske hørt kakao omtalt som ‘gudernes føde’, og det er ikke uden grund. Ud over sine søde smag og lækre duft indeholder kakao antioxidanter og en lang række stoffer såsom theobromin, phenetylamin, dopamin og serotonin, der har en mildt opløftende effekt på sindet. Blandingen af sukker, mælk og kakao er derfor intet mindre end optimalt som et lille energi- og humørkick på en grå efterårsdag.

På RO’s Torv elsker vi også varm kakao, og hvis du er medlem af RO’s Torv+, kan du se frem til gratis kakao-forkælelse i oktober måned. Kig forbi Frellsen, og vis dit RO’s Torv+ medlemskort – de første 1.000 kan lune krop og humør med en dejlig kop varm kakao.

Få alle de gode fordele på RO’s Torv - gratis

Tilmeld dig RO’s Torv+ på rostorv.dk/ kundeklub eller i Centerinformationen

Som medlem af vores kundeklub RO’s Torv+ er der altid noget særligt at komme efter. Hver måned finder du rabatter i udvalgte restauranter eller butikker på RO’s Torv, og du bliver løbende inviteret til særlige events og konkurrencer. Derudover er der en lille, månedlig gave til de første 1.000 medlemmer, som besøger RO’s Torv. Se alle tilbud og rabatter på rostorv.dk/kundeklub

OKTOBER 2015 |

RO�S MAGAZINE

75


1.10

p-plads0 er Par

Her er altid noget at komme efter

kér så læ vil – de 2 nge du fø timer er rste gratis

– også om søndagen Åbningstider Hverdage

10.00 - 19.00

Lørdag

10.00 - 17.00

Søndag*

11.00 - 16.00

* Visse butikker undtaget

Med forbehold for prisændringer og trykfejl.

Fitness dk, Føtex, Kino, Salon Unique og spisesteder har udvidede åbningstider

60 BUTIKKER 76

RO�S MAGAZINE

| SEPTEMBER 2015 RO’S TORV

9 SPISESTEDER

DAGLIGVARER

BIOGRAF

FITNESS

KØBENHAVNSVEJ 4000 ROSKILDE TLF. 46 38 06 80 WWW.ROSTORV.DK


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.