Page 19

Huize Aristéa De studio’s van Huize Aristéa liggen in Káto Korakiána, 50 meter van het dorpscentrum en de supermarkt, op een terrein met veel bomen en bloeiende planten. De acht identieke studio’s zijn op de begane grond gelegen. Elke studio bestaat uit een keurig ingerichte kamer met twee eenpersoonsbedden, een eethoek, een keuken en een badkamer met douche en toilet. Eén studio is uitgerust met een tweepersoonsbed. Verder hebben de meeste studio’s een terras aan de achterkant

met zicht op het zwembad. Dit zwembad is omzoomd door een terras met ligbedden en parasols. Twee studio’s hebben uitzicht op de groene omgeving aan de voorzijde. Bovendien hebben de meeste studio’s een gezamenlijk terras aan de voorkant. De gastvrije eigenaars Aristéa en Giórgos ontvangen hun gasten hartelijk. Zij wonen naast de studio’s en helpen u graag bij eventuele vragen. De studio’s hebben allemaal airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen. Twee keer per week worden de woningen schoongemaakt en wordt ook het linnengoed verwisseld.

De handdoeken worden driemaal per week verwisseld. De studio’s zijn ideaal voor rustzoekers, natuurliefhebbers en mensen die de gemoedelijkheid van een klein dorp zoeken.

Káto Korakiána

19

Corfu  

Brochure Corfu (Korfoe) Griekenland 2011

Corfu  

Brochure Corfu (Korfoe) Griekenland 2011

Advertisement