__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

90mm

145 mm

226 mm

Hvad Lou ikke ved, er, at hun lige om lidt mister sit job, og at det bestemt ikke er nemt at få et nyt.

Will Traynor ved, at han ikke længere har lyst til at leve.

Han ved, at livet nu føles småt og glædesløst, efter at han er blevet lam i stort set hele kroppen − og han ved præcis, hvordan han vil gøre en ende på elendigheden. Hvad Will ikke ved, er, at Lou lige om lidt vil bryde ind i hans liv og gøre hans dagligdag knap så farveløs. Og hvad ingen af dem ved, er, at de kommer til at forandre hinandens liv for altid.

– F EM I NA – PO LI T I KEN

London 2003. Journalisten Ellie Haworth falder over et gammelt brev, hvori en mand bønfalder sin gifte elskerinde om at stikke af med ham. Ellies eget kærlighedsliv er mildest talt noget rod, og hun bliver nærmest besat af at finde ud af, hvad der skete med brevets to elskende. Hvis de levede lykkeligt til deres dages ende, er der måske også håb for hendes egen håbløse affære. Det sidste brev fra din elsker er en smuk roman om kærlighedens veje og vildveje, om den store lidenskab, utroskab og tab – og om to kvinder, hvis skæbner krydses på tværs af tid.

det sidste brev fra din elsker

Hun ved, hvor mange skridt der er fra bussen og hjem. Hun ved, at hun elsker sit arbejde på The Buttered Bun, og hun ved, at hun måske ikke elsker sin kæreste Patrick så højt, som hun burde.

145 mm CMYK

det

sidste brev

90mm

© PHYLLIS CHRISTOPHER

Lou Clark ved en masse ting.

London 1960. Jennifer Stirling vågner i en hospitalsseng. Hun kan absolut intet huske − hverken bilulykken, der gik forud, eller den mand, der besøger hende på hospitalet og siger, at han er hendes mand. Ikke engang sit eget navn kan hun huske. Hjemme igen går hun på jagt efter spor, der kan hjælpe hende med at huske, hvem hun var. Gemt i en bog finder hun et lidenskabeligt brev underskrevet med et B fra en mand, som hun tydeligvis var villig til at satse alt for. Men hvem er han? Og hvorfor prøver han ikke at kontakte hende?

JO JO M OY E S

Fredag aften klokken kvart over syv står jeg på perron 4 på Paddington Station, og hvis du kan finde modet til at tage med mig, vil du gøre mig til verdens lykkeligste menneske.

38,5 mm

fra din

elsker

JOJO MOYES (f. 1969) er uddannet journalist og debuterede som romanforfatter i 2002. Hun har skrevet i alt 11 romaner og har to gange modtaget den engelske pris Romantic Novel of the Year, bl.a. for Det sidste brev fra din elsker i 2011. Sit store gennembrud fik hun med kærlighedsromanen Mig før dig, som er blevet en mega-bestseller i mange lande og alene i Tyskland har solgt over en million eksemplarer. Filmrettighederne til bogen er solgt til MGM.

Af forfatteren til MIG før DIG

J O J O MOY ES Modtager af prisen ROMANTIC NOVEL OF THE YEAR CICERO

Det_sidste_brev_fra_din_elsker_smuds.indd 1

04/12/13 10.58

Profile for Gyldendal

Jojo Moyes - Det sidste brev fra din elsker (læseprøve)  

Jojo Moyes - Det sidste brev fra din elsker (læseprøve)  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded