Page 1

La tempesta

NOM: Eric Martinez TĂ?TOL: La tempesta CURS: 3rA


Índex Pàg.3...................Descripcions pare i mare Pàg.4………………Descripció Laura i fotografies de l’accident Pàg.5………………Opinió personal

Pàgina 2


Descripcions Pare de la Nahara: El pare de la Nahara va morir en una tarda de estiu, quan la família passava uns dies a un càmping, ell va intentar salvar la Nahara de la riuada però va caure a l’aigua, la força de l’aigua el va empènyer fins què s’el va emportar. No el va tornar a veure fins que va acabar tot. La relació entre la Nahara i el seu pare era molt bona, li va costar molt assimilar la mort ja que amb la seva mare la relació no era gens fàcil.

Isabel (mare de la Nahara): La Isabel, la mare de la Nahara es una persona amb molta paciència, ja que tot el que ha de suportar amb la seva filla es molt dur. La Isabel és la única supervivent juntament amb la Nahara desprès d’aquella catàstrofe al càmping, i la seva relació va anar empitjorant cada cop més, ja que la Nahara li guarda rancor perquè el dia de la tempesta ella i la Laura (la seva germana) estaven a punt de caure i va salvar abans a ella, encara que va acabar morint.

Pàgina 3


El dia a dia de la Isabel i la Nahara cada cop es més dur, no s’entenen i la distància entre elles s’allarga de manera preocupant. A conseqüència d’un desgraciat episodi, mare i filla es donen una altra oportunitat.

Laura (germana de la Nahara): La Laura es la germana bessona de la Nahara, que tràgicament, també va morir en el desgraciat accident que es va produir al camping on estaven de vacances (camping “Las Nieves” a Biescas).

Pàgina 4


Descripcions Imatges de la catàstrofe bassada en el llibre:

7 d’agost del 1996

Pàgina 5


Opinió personal Aquest llibre m’ha fet reflexionar en diferents qüestions. La primera es com ens pot canviar la vida a partir d’un succés (en aquest cas una tragèdia). Una altre cosa en la que m’ha fet reflexionar és en la relació entre pares i fills. I per últim, que encara que la vida ens jugui males passades, hem de intentar seguir endavant. Es un llibre que t’enganxa, i vols arribar al final de la història per saber el seu desenllaç,personalment m’ha agradat encara que l’he trobat una mica trist.

Pàgina 6

La família de la Nahara  

Visió del llibre La Tempesta

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you