Page 1

Nom: Victor Novorojden i jonathan Caicedo. Curs: 3 E.S.O A


Pág 1. De que tracta el llibre?.................................………….. 1-1 2. Fenòmens atmosfèrics que aterren la Nahara……………………………………………………......……….. 2-2 3. Opinió personal………………………………………………...3-3


1.De que tracta el llibre? Tracta d'una noia de 15 anys que maltracta la seva mare (i una mica als altres) per un succés que va ocórrer en la seva infància. Es reflecteix molt bé el subjectivisme dels adolescents i el seu ambient: les amistats, els líders, les baralles, l'institut, etc. L'autor aconsegueix que te'ls passes malament amb el patiment de la mare i que et emocions amb el final.


2. Fenòmens atmosfèrics que aterren la Nahara La Nahara no sorporta la pluja ni les tempestes, el pànic la paralitza i l'assalten imatges d'una terrible experiència de la seva infància. Per alló té aquell caràcter tan agresiu.


3.Opinió personal

Victor: És un personatge que dona sensacións molt entretingudes. Jonathan: És un llibre entretingut gracies a les emocions que dona el personatge i les consquecies que li donen factura.

La tempesta: els fenmens atmosfrics que aterren la Nahara  

Visi del llibre

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you