Page 1

FRIDA Your ideal kitchen.


1

INDEX 1. Fotografia grupal ……………………………………………………………………………………………………………………………………………… pàg. 2 2. Frida original …………………………………………………………………………………………………………………………………………………… pàg. 3 3. Frida rústica ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… pàg. 4 4. Frida formal ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. pàg. 5 5. Frida tradicional ………………………………………………………………………………………………………………………………………………… pàg. 6 6. Tamburets ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… pàg. 7 a. Frida ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… pàg.7 b. Katy ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. pàg. 8 7. Dia a dia a una cuina Frida …………………………………………………………………………………………………………………………………. pàg. 9


2

Minerva Güell, Roser Casals, Paula Catalán, Berta Muntañá i Bárbara Nuñez


3

FRIDA ORIGINAL TEXTURES

La frida original és un disseny tan formal com familiar. Està distribuida amb armonia i amplitud, per tal de poder treballar més comodament.

Mobiliària

Terra

Marbre

Paret


4

FRIDA RÚSTICA TEXTURES

La Frida rústica gràcies al seu disseny amb la fusta sense treballar i les rajoles ens inspiren un aire rústic, familiar i tranquil que ens recorda a una cuina familiar i acollidora.

Mobiliària

Terra

Marbre

Paret


5

FRIDA FORMAL TEXTURES

La Frida formal el seu disseny ofereix uns colors i textures que ens inspira formalita i elegància, va dirigida per un públic modern i amb poc temps per a cuinar i netejar.

Mobiliària

Terra

Marbre

Paret


6

FRIDA TRADICIONAL TEXTURES

La Frida tradicional és un disseny amb fusta de wengue. La fusta li dóna un toc elgant tant com de tradicionalitat. És una cuina pràctica a l’hora de la neteja, ja que és de color fosc.

Mobiliària

Terra

Marbre

Paret


7

TAMBORETS

TAMBORET FRIDA

Fusta de pi. Alçada 103 cm. Fondària 45 cm. Amplària 55 cm. Alçada del seient 75 cm. Preu 71.99 €/unitat.


8

TAMBORET KATY

Estampat ètnic. Alçada variable 55cm – 105cm. Fondària 55 cm. Amplària 55 cm. Preu 59.99€/ unitat.


9

DIA DIA A UNA CUINA FRIDA


10


2

11

Your ideal kitchen.

FRIDA www.fridakitchen.com

fridakitchen@gmail.com

C/Romaní nº16 Barcelona

Telf: 93 402 70 16

Frida  
Frida  
Advertisement