Prospekt Parkhus 3, Rosenvinge Park

Page 1

[ 3 ]
BO & LEV [ 5 ]
PARKHUS 3 [ 6 ]

Start dagen med en tur i varmtvannsbasseng og ta med deg en rykende varm, ferskbrygget kaffe

fra kaffebaren før du rusler gjennom parken tilbake til leiligheten

OVERSIKT: OMRÅDEPLAN 6 HISTORISKE ROSENVINGE 10 PORTEN TIL DEN HEMMELIGE HAGEN 12 BO DEG MER GJESTFRI 14 BO DEG MER SOSIAL 16 LILLEENG HELSEPARK 20 RESTAURANT RO 22 SHOPPING 24 INFRASTRUKTUR 26 UTOMHUSPLAN 28 ARKITEKTENS ORD 30 MEGLER 32 PARKHUS 3, PLANTEGNINGER 34-53 TEKNISK INFO, KONTRAKTER etc. 54-75
BO & LEV [ 7 ]

Rosenvinge Park er mer enn bare bolig. Med både parken og Lilleeng Helsepark som en del av bo-opplevelsen flytter du til en ny livsstil.

Etunikt boligkonseptventerpådeg!

En rask oversikt over

PARKEN

[ 8 ]
RESTAURANT RO PEISESTUE GJESTELEILIGHET MULIG FREMTIDIG BEBYGGELSE MULIG FREMTIDIG BEBYGGELSE TÅRN 4 TÅRN 3 TÅRN 2 TÅRN 1 TÅRN 5 I SALG NÅ! PARKHUS 1 PARKHUS 2 I SALG Se eget prospekt PARKHUS 3 [ 9 ] BO & LEV
LILLEENG HELSEPARK

En bolig er mer enn et ankerfeste i tilværelsen, den er også utgangspunktet for alle opplevelser og alt livet har å by på.

Flyttnærmere mulighetene!

[ 10 ] 3D illustrasjon er
av illustrativ karakter og kan avvike fra endelig leveranse.

Sentral beliggenhet, parkanlegg og enestående fasiliteter.

[ 11 ]
EVE
BO & LEV
BO.
FOTO:
IMAGES

Porten til den gamle, ærverdige hjørnestensbedriften, med sitt idylliske parkområde, er blitt blir porten til Rosenvinge Park. Det er bare å utforske!

FOTO: VINGPARKEN FOTO: VINGPARKEN FOTO: VINGPARKEN

HISTORISKE ROSENVINGE PARK

PORTEN TIL DEN HEMMELIGE HAGEN

er åpen!

Gjennom et halvt århundre med produksjon preget av høy sikkerhet og ledende produktutvikling, var området lukket og inngjerdet. Skulle du innenfor måtte du ha en avtale og ble sluset inn, forbi en bastant bom og faste blikk. Bak porten gjemte det seg en perle av et grøntområde. En hemmelig hage som nå venter på deg.

Det var nok en overraskelse for mange at det åpenbarte seg en vakker park på den andre siden av det høyre gjerdet. Som et grønt hjerte utgjør den i dag kjernen i Boligparken som med historisk referanse ble døpt til Rosenvinge Park.

Den hemmelige hagen kunne nok fort blitt dekket til med boliger, men eierne og Eiendomsutviklerne i Enata så potensialet for en grønn lunge som en vesentlig trivselfaktor i et spennende område. I dag bygges boligtårnene planmessig rundt det som uten tvil vil videreføre tanken om et grønt friareal i et innovativt boligmiljø konstruert for å inspirere livet til innbyggerne av Rosenvinge Park.

[ 13 ] BO & LEV
[ 14 ]

BO DEG GJESTEBOLIGEN

mer gjestfri!

Hva gjør man når man velger bort eneboligen til fordel for en effektiv, lettstelt leilighet, og overnattingsgjestene ikke lenger kan innkvarteres i et gjesterom? Ikke noe problem. Kjøp en leilighet i Rosenvinge Park, book den lekre gjesteboligen og be familien eller vennene om å bli til dagen etter neste gang de kommer.

Familie og venner blir ikke mindre viktig selv om boligsituasjonen endrer seg. Å be gjester er en sann glede og en viktig faktor med tanke på å trives i ny bolig. Derfor har vi sørget for å ta ekstra godt vare på mulighetene dine når det kommer til overnattingsbesøk.

Gjesteboligen er romslig, lekker og svært praktisk. Bilen kan parkeres utenfor døren, og avstanden til leilighetene er umiddelbar. Og kanskje er det greit for alle parter med litt privatliv, selv om det er aldri så hyggelig med besøk!

BO & LEV [ 15 ]

BO DEG PEISESTUEN mer sosial!

Fotballkamp på storskjerm sammen med de nye naboene dine? Et middagsselskap for venninnegjengen? Bridgekveld? Ikke noe problem. Peisestua er skapt for å gi plass til dine sosiale sider.

Det som en gang var portnerboligen på det gamle TrioVing området er blitt en superkoselig peisestue med gasspeis, bibliotek, audiovisuelt utstyr og fullt utstyrt kjøkken. Peisestua ligger fantastisk plassert i parken med direkte tilgang til et lunt uteområde for den varme årstiden.

Forresten; I kjelleren gjemmer det seg nok et samlingspunkt for de som liker å pusle litt. Ved siden av ski- og golfskap finner du sykkelverksted og smørebod slik at du kan holde utstyret i orden til de gode opplevelsene utendørs. Sommer som vinter!

[ 16 ]
BO & LEV [ 17 ]
FOTO: VINGPARKEN

En radius som inneholder alt du behøver i en og samme bo-opplevelse.

Maken til nabolag skal du lete lenge etter!

[ 18 ]

LEV.

alt du får på kjøpet! [ 19 ] BO & LEV
Nyt

LILLEENG HELSEPARK

VEIEN TIL GOD HELSE

OG ET BEDRE LIV

er kort!

Det er ikke mange boligprosjekter som kan skilte med å ha regionens desidert største senter spesialisert på helseorienterte tilbud og tjenester som nabo.

Rosenvinge Park, med Lilleeng Helsepark i umiddelbar tilknytning, er rett og slett en unik kombinasjon. Når du investerer i ny leilighet her få du landets beste vilkår for en sunnere, tryggere og mer behagelig hverdag på kjøpet. Med bedre livskvalitet som resultat.

Bredden i tilbudet og kvaliteten på tjenestene er på plass i en unik samling; medisinsk behandling, fysikalske tilbud, basseng og velvære. Bare for for å nevne noe.

Helsen vår er avhengig av å bli viet oppmerksomhet. Da kan du bli belønnet med et friskere og bedre liv. Som beboer i Rosenvinge Park har det har aldri vært lettere å få til akkurat det.

Er du klar til å oppgradere helsa? Velg deg en lekker leilighet i Rosenvinge Park, så er du nærmere enn noen gang!

[ 20 ]
FOTO: FEHUSET.NO [ 21 ] BO & LEV
ROSENVINGE PARK

Her har du en av byens triveligste restauranter. I hagen din.

HUSRESTAURANTEN

Oppvaskfri matglede

Du kommer ikke langt uten mat. Samtidig er det en kjensgjerning at mye tid går med til å lage den. Matlaging kan være både moro og givende, bevares, men av og til er det godt å komme til dekket bord. Kanskje det er på tide å gjøre det litt oftere også? Det er unektelig lettere å få til når du bor ved siden av en av byens hyggeligste restauranter.

Tilbaketrukket og elegant ligger den der, Restaurant Ro. Og roen er nettopp det første som møter deg her. Peiser hvor flammene leker og et innbydene uteområde, lar deg kjenne på både det lune nordiske og den urbane pulsen fra et kontinentalt brasserie

«God mat handler om råvarene. Det har vi selvsagt tatt på alvor i Restaurant Ro: vi bruker gode, lokale råvarer som vi tilbereder etter franske og italienske tradisjoner. Til slutt strør vi på godt på med generøs østfoldsk gjestfrihet og service», sier restaurantsjefen, og byr til bords.

Hva med å utnytte Rosenvinge Parks husrestaurant når gjestene kommer, så kan du heller servere kaffen i egen stue? Det er hyggelig å kunne konsentrere seg helt og fullt om besøket. Mindre oppvask blir det også. Definitivt!

MAT OG STEMNING
FOTO: RESTAURANT RO BO & LEV [ 23 ]

BYENS BESTE SHOPPING SHOPPING - Alt i behagelig gangavstand

Høyda og Varnaveien er byen i byen når det kommer til shopping. Denne naboveien til Rosenvinge Park, gir deg alt fra eksklusiv lampeforretning, via megastores innen elektro og sport, til dagligvare, kategori 6 vinmonopol, cafe og byens travleste kjøpesenter. For å nevne noe.

Vi bør imidlertid passe på få med det beste av alt: Selv om alt dette er svært nært, ligger Rosenvinge Park tilbaketrukket og fredelig – så godt som upåvirket av sin nære relasjon til langåpne butikker og trafikk. Faktisk bør du benytte sjansen til å erfare selv hvor spesiell denne beliggenheten er i praksis.

Vi anbefaler deg å gå gjennom parken å legge merke til såvel avstander som stemningen i dette grønne bydelshjertet. Deretter kan du gå en handletur og sjekke ut tilbudet.

Vi tror du får deg en aha-opplevelse når det gjelder den fabelaktige kombinasjonen av lettvint hverdag og fredelig bomiljø som venter på deg her!

FOTO: SHUTTERSTOCK.COM FOTO: SHUTTERSTOCK.COM [ 24 ]

Å dra på handletur fra Rosenvinge Park er forfriskende kortreist og effektivt. Rundt hjørnet finner du et imponerende utvalg av forretninger å velge mellom.

[ 25 ] FOTO: SHUTTERSTOCK.COM BO & LEV

Det er lettvint å benytte seg av offentlig transporttilbud når du kan velge mellom et stort utvalg destinasjoner og hyppige avganger 300 meter fra utgangsdøren.

[ 26 ] FOTO: HELGE EEK

KNUTEPUNKTET

- Stig på. Verden venter!

Uansett hvor du har tenkt deg, enten vi snakker et kinobesøk med barnebarnet, en kveld i operaen eller kanskje en soltur til sydligere strøk: Rosenvinge Park ligger 300 lettvinte meter unna av- og påstigningen til verden. Herfra går nemlig både kollektivtrafikken, Timeekspressen og Flybussen. Det er lett å føle seg mer eventyrlysten når man bor slik!

Foretrekker du egen bil, som du selvsalgt kan nå tørrskodd i parkeringsanlegget under bakken, er det godt å vite at Høyda og Rosenvinge Park ligger rett ved innfartsåren til Moss by, og en svært enkel utfart til E6. 45 minutter raske minutter senere kan du i såfall befinne deg i Oslo sentrum. Jernbanestasjonen ligger drøye 2 km unna, en perfekt benstrekker til og fra arbeid for deg som pendler til hovedstaden, hvis ikke du foretrekker å ta bussen dit, som altså går knappe 300 meter unna døren din.

REISE
[ 27 ] BO & LEV
[ 28 ]
HELSEPARK RESTAURANT RO PEISESTUE GJESTELEILIGHET MULIG FREMTIDIG BEBYGGELSE MULIG FREMTIDIG BEBYGGELSE TÅRN 4 TÅRN 3 TÅRN 2 TÅRN 1 TÅRN 5 I SALG NÅ! PARKHUS 1 PARKHUS 2 I SALG Se eget prospekt PARKHUS 3 [ 28 ]
LILLEENG

UTOMHUSPLAN

få oversikten!

Det er to ting som preger Rosenvinge Park på en spesiell måte. Det ene er parkanlegget som danner kjernen i boligprosjektet. Denne grønne lungen beriker bo-opplevelsen og skaper et skiftende utsyn med årstidene. Parken strekker seg også inn mellom byggene og preger de flotte inngangspartiene.

Videre viser utomhusplanen også godt nærheten til Lilleeng Helsepark med Restaurant Ro som nærmeste tilbud i dette unike senteret som er med sine mange helseorienterte aktører er med på å skape en ekstra dimensjon til bo-opplevelsen og øke livskvaliteten til innbyggerne i parken.

Det tas forbehold om avvik mellom utomhusplanen og endelig utviklet område.

[ 29 ] BO & LEV
[ 30 ] FOTO: HELGE EEK

ARKITEKTENS ORD

HØY KVALITET I FREMTIDSRETTET BOLIGOMRÅDE

Nært til handel og kommunikasjon, med Lilleeng helsepark og restaurant Ro som nærmeste naboer, og midt i et flott grøntområde er Rosenvinge Park et innholdsrikt og fremtidsrettet boligområde i Moss.

Felt 2b er en del av en større utbygging på Rosenvinge Park og består av to parkhus på hhv. 5 og 6 etasjer med underliggende parkeringskjeller. Parkhusene er plassert i randsonen av parken. Dette grepet gir gode dagslysforhold og utsikt fra samtlige leiligheter samtidig som parken opprettholdes mest mulig intakt.

Vår intensjon har vært å skape moderne, lyse og funksjonelle leiligheter i grønne omgivelser. I Rosenvinge Park skal man kunne bo moderne og privat, med møteplasser som gir rom for sosiale aktiviteter.

Det er fokusert på at både leiligheter og fellesarealer utføres i materialer av god kvalitet. Byggene er kledd med trekledning i mørk farge der varierte panelbredder oppdelt i bånd gir byggene karakter. Store glassflater gjør hver

enkelt leilighet åpen og luftig. Ut mot balkongene går vindusflatene ned til gulv. Dette er med på å viske ut skillet mellom ute og inne samtidig som det får rommene til å virke større.

Byggene trappes ned fra nordøst mot sørvest i tilsvarende spredning som byggene i tidligere byggetrinn. Hjørneleilighetene har store balkonger som er utformet med delvis inntrukket yttervegg og delvis utkraging. Dette gir gode utsikt- og solforhold på balkongene samtidig som det er med på å skape liv i fasaden.

De to parkhusene danner et semioffentlig adkomstområde mellom byggene. Gjennomtenkt opparbeidelse av utomhusarealet og inngangsparti med innslag av trespiler på vegg og tak skaper en flott adkomst til byggene.

Sondre Schou Hauger

ARKITEKT MNAL / PROSJEKTLEDER

[ 31 ] BO & LEV

INGEN KJENNER MOSS BEDRE MEGLERNE

Meglergaarden har ansvar for salget av leilighetene i Rosenvinge Park. Med 10 meglere i full aktivitet er de en uavhengig megler med stor kapasitet og Moss som spesialområde.

Med stor lokalkunnskap og bred erfaring tar de daglig pulsen på markedet i Moss og omegn, og kjenner området rundt Rosenvinge Park til fingerspissene. ”Høyda, området som Rosenvinge Park ligger midt i, er et svært spennende bydel som opplever kraftig utvikling”, det er hovedmegler for prosjektet, Andreas Thoring klar på. Stor aktivitet til tross, den gamle TrioVing-tomta er en sjelden perle som nyter en sjelden ro med sin tilbaketrukne beliggenhet.

”Området er strødd med muligheter og tilbud –med koblingen til Lilleeng Helsepark som toppen av kransekaken. Den solide responsen i første byggetrinn viste at folk satte pris på kvalitetene som var planlagt. I dag er det som var en plan blitt virkelighet og viser hvor godt dette fungerer. Vi gleder oss til å selge disse leilighetene!” forteller meglerne.

Har du bolig til salgs, kan selvsagt Meglergaarden gi deg verdivurdering og lose deg gjennom hele sagsprosessen, inkludert hjelp til finansiering, frem til du sitter i splitter ny leilighet i Rosenvinge Park.

JOSEFINE ANKER-JENSEN

Eiendomsmegler MNEF

Mobil: 482 63 459

ANDREAS THORING

Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Mobil: 91 82 15 00

Meglergaarden AS, Storgata 8, 1531 Moss.

Telefon: 69 20 25 50

E-post: post@meglergaarden.no

FOTO: HARALD VALDERHAUG
[ 32 ]

VARNAVEIEN

ROSENVINGE PARK (før utbygging) MOSS SENTRUM JERNBANEN
[ 33 ] BO & LEV
FERGE
[ 34 ] [ 34 ] PARKHUS 2

PLANLØSNINGER

PARKHUS 3

PARKHUS 3
[ 35 ]

Parkhus 3

oppvaskmaskin u/benk

Leilighets nr: H 0101

Tegnet: BH

el.skap

Areal: BRA/P-ROM 69/68 m2

Antall rom: 3

Etasje: 1. etasje

Markterrasse: 11 m2

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap snusirkel rullestol

10 snurektangel rullestol

MERK:

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

Arealer er regnet ihht NS3940.

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

18.12.2019

Mål: 1:2000

PARKHUS 3
Kontroll:
Dato:
Revisjon:
Selger: Kjøper:
N
SSH
Kontraksdato:
LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL (BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2
1 N Tegn ngs ype: Sa gskon akt Bo gma r kke Må : A3-1 100 Tegn nr Tegne : KF Kon ro : SSH Dato: 26 04 23 Rev s on: L E L H 0 10 1 Kon raksdato: Se ge : K øper K -T 8 0 10 1 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må : 1 400 T5 T6 T7 T8 Må 1 400 MERK R m m n B e e LE L H0101 1 E as e BRUKSAREAL (BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 69 4 68 4 11 4 An a Rom 3 T g enge g Boenhe JA BYGG T8 PLAN 1 ETG Soverom 1 13 kvm Soverom 2 9 kvm Entré 7 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 31 kvm Terrrasse 11 kvm N Tegn ngstype Sa gskont ak Bo igma kke Må : A3-1 100 Tegn n : Tegne KF Kont o SSH Da o 26 04 23 Revis on L E L H 0 10 1 Kon raksda o Se ge K øpe : K -T 8 0 10 1 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må : 1:400 T5 T6 T7 T8 MERK: R m m g e g g o n e LE L H0101 1 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BA KONG MARKTERRASSE 69 4 68 4 11 4 An a Rom 3 T g enge g Boenhe JA Terrrasse 11 kvm KF o SSH 26 04 23 on Kon raksda o Se ger K øpe : N T3 T2 T1 T4 Mål 1 2000 Må 1:400 T5 T6 T7 T8 MERK Rom m g e g g o n e LE L H01 1 1 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 69 4 68 4 11 An a Rom 3 T g enge g Boenhe JA Terrrasse 11 kvm
H 0101
R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 10 1 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N T7 T8 Soverom 1 13 kvm Soverom 2 9 kvm Entré 7 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 31 kvm BRA 69,4/P-Rom 68,4 Terrrasse 11 kvm Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 36 ]

Parkhus 3

oppvaskmaskin u/benk

Leilighets nr: H 0102

el.skap i

Tegnet: BH

Kontroll: SSH

Antall rom: 2

Etasje: 1. etasje

Markterrasse: 9 m2

snusirkel rullestol

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

Areal: BRA/P-ROM 38/37 m2

10 snurektangel rullestol

MERK:

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

Arealer er regnet ihht NS3940.

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

Mål: 1:2000

LEILIGHETSNUMMER

Dato: 18.12.2019

Revisjon:

PARKHUS 3
5
vegg
Selger:
N
Kontraksdato:
Kjøper:
ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2
1 4 5 k Tegnet KF Kon rol SSH Da o 26 04 23 Rev s on 2 Kont aksdato: Se ge : K øper 10 N T3 T2 T1 T4 Må : 1:2000 Må 1:400 T5 T6 T7 T8 MERK: Ro T g e g g Bo LE L H0102 E as e BRUKSAREA BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 38 9 37 8 9 4 2 JA Terrasse 9 kvm 0 1 2 3 4 5 N Tegn ngstype Sa gskont ak Bol gma kke Må : A3-1:100 Tegn n : Tegne KF Kon ro SSH Da o 26 04 23 Rev s on L E L H 0 10 2 Kont aksda o: Se ger K øper K -T 8 0 10 2 10 N T3 T2 T1 T4 Må : 1 2000 Må : 1:400 T5 T6 T7 T8 MERK: om m g e g g o n e LE L H0102 1 E as e BRUKSAREAL (BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 38 9 37 8 9 4 2 JA Terrasse 9 kvm 0 1 2 3 4 5 N Tegn ngs ype: Sa gskont akt Bo gma r kke Må : A3-1 100 Tegn n : Tegne KF Kont o SSH Da o 26 04 23 Rev s on L E L H 0 10 2 Kon aksda o Se ger K øper K -T 8 0 10 2 10 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må : 1 400 T5 T6 T7 T8 Må 1:400 MERK R m m g g o n e LE L H0102 1 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 38 9 37 8 9 4 2 JA BYGG T8, PLAN 1 ETG Soverom 9 kvm Entré 4 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 18 kvm Terrasse 9 kvm
BRUKSAREAL (BRA)
H 0102
R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 10 2 BRA 38,9/P-ROM: 37,8 kvm G / B NR : 2 / 2 9 4 6 0 1 2 3 4 5 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N 10 T7 T8 Soverom 9 kvm Entré 4 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 18 kvm Terrasse 9 kvm Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 37 ]

Tegnet: BH

Parkhus 3

H 0103

Areal: BRA/P-ROM 48/48 m2

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap el.skap

Antall rom: 2

Etasje: 1. etasje

Markterrasse: 12 m2

18.12.2019

MERK:

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

Arealer er regnet ihht NS3940.

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

Kontraksdato: Selger: Kjøper: 10 snurektangel rullestol N Mål: 1:2000 LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL (BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 1 1 Ro T e B e h 0 1 2 3 4 5 N 10 om m g e g g Bo n e Soverom 1 11 kvm Entré 9 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 20 kvm Terrasse 12 kvm 1 2 3 4 5 N 10 Rom m T n e B e h

R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 10 3 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N BFA 48,8/P-Rom 48,5 Soverom 1 11 kvm Entré 9 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 20 kvm Terrasse 12 kvm Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 38 ]

PARKHUS 3
oppvaskmaskin u/benk snusirkel rullestol
Kontroll: SSH Dato:
Revisjon:
Leilighets nr: H 0103

Parkhus 3

Leilighets nr: H 0104

Areal: BRA/P-ROM 43/42 m2

Antall rom: 2

Etasje: 1. etasje

H Soverom 10 kvm Bad 4 kvm

0104 Entré 3 kvm Stue/kjøkken 22 kvm Terrasse 8 kvm

BFA 43,2/P-Rom 42,2 Målestokk 1:100

Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 39 ]

PARKHUS 3
1 5 Tegne : KF Kon o SSH Dato 26 04 23 Rev s on Kon raksda o Se ger K øpe : 10 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK R T e B e h , BRUKSAREAL BRA P-AREA BALKONG MARKTERRASSE 43 2 42 2 8 8 2 JA 0 1 2 3 4 5 N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gmat kke : Må A3-1:100 Tegn n Tegnet KF Kon ro : SSH Da o 26 04 23 Rev s on L EIL H 0 10 4 Kon raksdato: Se ge : K øper K -T 8 0 10 4 10 N T3 T2 T1 T4 Må : 1:2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 Må 1 400 MERK: Rom m T g e g g Bo h BRUKSAREAL BRA P-AREAL BA KONG MARKTERRASSE 43 2 42 2 8 8 2 A BYGG T8 PLAN 1 ETG Soverom 10 kvm Bad 4 kvm Entré 3 kvm Stue/kjøkken 22 kvm Terrasse 8 kvm 0 1 2 3 4 5 N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gma r kke : Må A3-1 100 Tegn nr Tegne : KF Kon ro : SSH Dato: 26 04 23 Rev s on: L EIL H 0 10 4 Kon raksda o Se ge K øpe : K -T 8 0 10 4 0 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Rom m T n e B e h , BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 3 2 2 2 8 8 2 JA
Markterrasse: 8 m2 R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 10 4 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 N T

10

Parkhus 3

oppvaskmaskin u/benk

Tegnet: BH

Kontroll: SSH

Leilighets nr: H 0105

Areal: BRA/P-ROM 35/34 m2

Antall rom: 3

Etasje: 1. etasje

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap snusirkel rullestol

MERK:

Dato: 18.12.2019

Revisjon:

Kontraksdato:

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

Arealer er regnet ihht NS3940.

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

Terrasse 7 kvm

0105 Soverom 2 8 kvm Entré 11 kvm

H Soverom 1 10 kvm

Bad 4 kvm Stue/kjøkken 36 kvm

BFA 74,6/P-Rom 73,6 Målestokk 1:100

Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 40 ]

Mål: 1:2000

PARKHUS 3
el.skap
Selger: Kjøper:
N
snurektangel rullestol
(BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 ne : KF o SSH o 26 04 23 s on Kon raksda o Se ger K øpe 10 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK R T e B e e , LE L H0105 1 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 74 6 73 6 7 4 3 JA 1 2 3 4 5 N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gmat kke : Må A3-1 100 Tegn nr Tegnet KF Kon ro : SSH Da o: 26 04 23 Rev s on: L EIL H 0 10 5 Kon raksdato Se ge : K øpe : K -T 8 0 10 5 10 N T3 T2 T1 T4 Må 1:2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 Må 1 400 MERK Rom m T n e B e h LE L H01 5 1 E as BRUKSAREAL BRA) P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 74 73 7 3 A BYGG T8 PLAN 1 ETG Soverom 1 10 kvm Soverom 2 8 kvm Entré 11 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 36 kvm Terrasse 7 kvm 0 1 2 3 5 N Tegn ngs ype Sa gskon rakt Bo gma r kke Må A3-1 100 Tegn nr Tegne : KF Kon ro SSH Dato: 26 04 23 Rev s on L E L H 0 10 5 Kon raksda o Se ger K øpe : K -T 8 0 10 5 10 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK R m m T n e B e h , LE L H0105 1 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 74 6 73 6 7 4 3 JA
LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL
Markterrasse: 7 m2 R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 10 5 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N T8

Parkhus 3

oppvaskmaskin u/benk

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

Leilighets nr: H 0201

el.skap gg

Areal: BRA/P-ROM 40/39 m2

Antall rom: 2

Etasje: 2. etasje

Balkong: 0 m2

snusirkel rullestol

Tegnet: BH

Kontroll: SSH

Dato: 18.12.2019

Revisjon:

10 snurektangel rullestol

MERK:

BFA 40,7/P-Rom 39,6

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

Arealer er regnet ihht NS3940.

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

Mål: 1:2000

PARKHUS 3
Selger: Kjøper:
N
Kontraksdato:
LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL (BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 Tegne : KF Kon o SSH Dato 26 04 23 Rev s on Kon raksda o Se ger K øpe : N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK R T e B e h , LE L H0201 2 E as e , BRUKSAREAL BRA P-AREA 40 7 39 6 2 NE N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gmat kke : Må A3-1:100 Tegn n Tegnet KF Kon ro : SSH Da o 26 04 23 Rev s on L EIL H0 2 0 1 Kon raksdato: Se ge : K øper K -T 8 0201 N T3 T2 T1 T4 Må : 1:2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 Må 1 400 MERK: Rom m T g e g g Bo h LE L H020 2 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL 40 7 39 6 2 NE BYGG T8 PLAN 2 ETG Soverom 9 kvm Entré 3 kvm Bad 3 kvm Stue/kjøkken 21 kvm N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gma r kke : Må A3-1 100 Tegn nr Tegne : KF Kon ro : SSH Dato: 26 04 23 Rev s on: L EIL H0 2 0 1 Kon raksda o Se ge K øpe : K -T 8 0201 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Rom m T n e B e h , LE L H 201 2 Eta e BRUKSAREAL BRA P-AREAL 0 7 9 6 2 NE 2
R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 2 0 1 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N T8 Soverom 9 kvm Entré 3 kvm Bad 3 kvm Stue/kjøkken 21 kvm
H 0201
Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 41 ]

BFA 73,8/P-Rom 71,9

Parkhus 3

oppvaskmaskin u/benk

Tegnet: BH

Kontroll: SSH

Leilighets nr: H 0202

el.skap

Antall rom: 3

Etasje: 2. etasje

Balkong: 10 m2

snusirkel rullestol

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

Areal: BRA/P-ROM 73/71 m2

10 snurektangel rullestol

Kontraksdato:

MERK:

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

Arealer er regnet ihht NS3940.

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

Dato: 18.12.2019

Revisjon:

Mål: 1:2000

PARKHUS 3
N
Selger: Kjøper:
BRUKSAREAL (BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 ne : KF ro : SSH o: 26 04 23 s on: Kon raksdato Se ge K øpe : N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Ro T e B e h LE L H 202 2 Eta e BRUKSAREAL BRA) P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 3 8 1 9 0 7 3 A N Tegn ngstype Sa gskon rak Bo gmat kke Må A3-1:100 Tegn n Tegne KF Kon ro SSH Da o 26 04 23 Rev s on L E L H0 2 0 2 Kont aksda o: Se ge : K øper K -T 8 0 20 2 N T3 T2 T1 T4 Må : 1 2000 Må 1:400 T5 T6 T7 T8 Må 1 400 MERK: om m g e g g Bo n e LE L H0202 2 E as e BRUKSAREA BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 73 8 71 9 10 7 3 JA BYGG T8 PLAN 2 ETG Soverom 1 12 kvm Soverom 2 6 kvm Entré 5 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 40 kvm Bod/nisje 1,0 kvm Balkong 10 kvm N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gmat kke : Må A3-1 100 Tegn nr Tegnet KF Kon ro : SSH Da o: 26 04 23 Rev s on: L EIL H0 2 0 2 Kon raksdato Se ge : K øper K -T 8 0 20 2 N T3 T2 T1 T4 Må 1:2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Rom m T n e B e h LE L H02 2 2 E as e BRUKSAREAL BRA) P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 73 71 10 3 A 2
LEILIGHETSNUMMER
R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 2 0 2 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N T7 T8 Soverom 1 12 kvm Soverom 2 6 kvm Entré 5 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 40 kvm Bod/nisje 1,0 kvm
H 0202
Balkong 10 kvm Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 42 ]

Parkhus 3

H 0203

oppvaskmaskin u/benk

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

Leilighets nr: H 0203

el.skap gg

Tegnet: BH

Kontroll: SSH

Antall rom: 2

Etasje: 2. etasje

Balkong: 12 m2

e kap vegg nu ek ange u es o 2 JA 0 1 2 3 4 5

snusirkel rullestol

Dato: 18.12.2019

-

BFA

49,0/P-Rom

48,4

Areal: BRA/P-ROM 49/48 m2

Av a p as om y + o n u benk -

va g

mu ghe o nn edn ng a g s ra g ned o e h m ng

T e B e h , LE N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gmat kke : Må A3-1:100 Tegn n

10 snurektangel rullestol

as e Tegnet KF Kon ro : SSH Da o 26 04 23 Rev s on

Kontraksdato:

e s ap ekn s ak o de e skap egg snu e ange u e o mu ghe o nn edn ng va g p ang ned o e h m ng

L EIL H0 2 0 3 Kon raksdato: Se ge : K øper K -T 8 0 20 3

MERK:

ea e e egne h NS3940 A sa p a s k ø y - va g

uksa ea (BRA BRA-a ea e ang r e he ens a ea nnen o oms ede A sa p a s oppvas mask n u benk - va

nge e ve edende Av k a v s e øsn nge sam op g e a ea e e enke e om k nne o ekomme A sa p a s kom y + ovn u ben - va g

mu ghe r vaskemask n ø e omme

Av a p as op vaskm sk n u enk - va g A

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

Arealer er regnet ihht NS3940.

2 JA

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

T5 T6 T7 T8

Må 1 400 MERK:

Te n nge e ve edende Avv k a v e øsn ge sam oppg e a ea e de e ke e om v kunn or komme

A ea e e egne hh NS3940 -Br ksa ea BRA BRA-a ea e ang e ghe ns a ea nn n o oms u ed vegge n us nnvend g bod og s ak e nnen o b u senhe en -Pr mæ rom (P- om Bru sa ea a uk e nnve d g bod s ak e og ekundæ om -Ba kong Te ra sea ea e egne a d kks ø e s LE L GHETSNUMMER LE L H0203

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

10 N

LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL (BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 2 5 Tegne : KF Kon o SSH Dato 26 04 23 Rev s on Kon raksda o Se ger K øpe : 10 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Tegn nge e ve edende A v k a s e ø n nge sam ppg e a ea e de enke e rom v unne o ekomme A ea e e egne hh NS3940 -B uksa ea BRA BRA-a ea e an e ghe ens a ea nnen o oms u ede vegge nk us v nn end g bod og ak e nen o b uksenhe n -P mæ om P- om B uksa ea r ru ke nn end g bod s ak e g sekundæ om -Ba ong Te assea ea e r gne a dekk ør e se LE L GHETSNUMMER LE L H0203 A sa p a s oppvas mask n u

R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 2 0 3 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N T8 Soverom 11 kvm Entré 9 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 21 kvm Balkong 12 kvm

Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 43 ]

T3 T2 T1

Rom m T g e g g Bo h LE L H020 2 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BA KONG MARKTERRASSE 49 0 48 4 12 9 2 A BYGG T8 PLAN 2 ETG Soverom 11 kvm Entré 9 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 21 kvm Balkong 12 kvm 0 1 2 3 4 5 N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gma r kke : Må A3-1 100 Tegn nr Tegne : KF Kon ro : SSH Dato: 26 04 23 Rev s on: L EIL H0 2 0 3 Kon raksda o Se ge K øpe : K -T 8 0 20 3 0 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Tegn

T4 Må : 1:2000 Må 1 400

PARKHUS 3
Selger: Kjøper:
Revisjon: N
Mål: 1:2000 R
benk - va g L H0203 2 E
mu ghe or vas emask ør e omme BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE
mu ghe o ga d kap nus ke u es o 49 0 48 4 12 9
Av a p as ø ys
va g
m ghe o askema k n ø ke omme -B
mu ghe o ga d s ap snu ke u e o vegge n us v nnve d g bod og ak e nn n o br ksenhe en -P mæ om P- om B uksa ea ra u ke nn end g bod ak e og sekundæ om -Ba ko g Te assea ea er reg e a dekk ø e e LE L GHETSNUMMER LE L H0203
mu ghe o ga d kap sn s ke u es o
e kap e n s a or e e skap vegg s ure ange u es o Rom m T n e B e h
, LE L H 203 2 Eta e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE
9 0 8 4 2 9

Parkhus 3

H

oppvaskmaskin u/benk

Tegnet: BH

Leilighets nr: H 0204

el.skap

Antall rom: 2

Etasje: 2. etasje

Balkong: 9 m2

snusirkel rullestol

T5 T6 T7 T8

Areal: BRA/P-ROM 43/42 m2

A sa p ss oppva kmask n u benk Entré 3 kvm Stue/kjøkken 22 kvm Balkong 9 kvm

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

Avsa p ass kom + ovn u enk - a g

Avsa p ass k ø ys - a g

10 snurektangel rullestol

mu g e o vas emask n ø ke omme N Tegn ngs ype: Sa gskont ak Bo gma r kke Må : A3-1 100 Tegn n :

MERK:

Avsa p ass oppva kmas n u ben - a g

mu ghe o va kemas n ø ke omme

2

10 N

mu ghe or ga d skap snus e ru es o

va g 0 1 2 3 4 5

T3 T2 T1

mu he o nn edn ng va g sp ang ned re h m ng

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

e skap ekn s k o de e sk p vegg nu ek ange u es o L E L H0 2 0 4 Kon aksda o Se ger K øper K -T 8 0 20 4

mu ghe or nn edn ng va g sp ang ned o e h m ng

m ghe o ga d kap nus ke u es o Tegne KF Kont o SSH Da o 26 04 23 Rev s on

Arealer er regnet ihht NS3940.

MERK Tegn n er r e eden e Avv a v s e øsn nge am oppg e a ea e de enke e om v kunne o ekomme A ea e er eg e hh NS394 -B uk a ea BRA BRA-a ea ang e ghe en ar a nnen o om u ede v gge nk u v nvend g bo og s a er , LE L H0204 2 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE

va g BYGG T8, PLAN 2 ETG Soverom 10 kvm Bad 4 kvm

nnen o b uks nhe en -P mæ om P-rom) B uk ar a a ukke nnvend bod s a e og sek ndær om -Ba kong Te as ea ea e egne a dek s ø e se LE L GHETSNUMMER LE L H 204

skap ekn s ak o de e s ap veg snu ek ange ru es o R m m g e g o n e

43 2 42 2 9 0

T4 Må 1 2000 Må : 1 400

2 NE

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL (BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 e KF o SSH 26 04 23 s on Kont aksda o Se ger K øper 10 N T3 T2 T1 T4 Må : 1 2000 Må : 1:400 T5 T6 T7 T8 MERK Tegn nge e ve ed nde Avv a v s øsn nge sam oppg e re e de en e e om v kunne o e omme Area e e r gne hh NS39 0 -B u sa ea BRA BRA-a ea e ang e ghe en a ea nnen o om u ede egge nk s v nnvend g od og s a e nnen o b uk enhe en -P mæ om P- om B uk a ea a ukke nnvend g bod s a e og se undæ rom -Ba kong Te as ea ea e egne a de ks ø e se LE L GHETSNUMMER LE L H0204 Avsa ass opp askma k n u ben - a g mu ghe o va kemas n

va g 43 2 42 2 9 0

Kontraksdato:

MERK Tegn nge e v edende A v k a s e ø n nge s m oppg e a ea e de enke e r m v unne o ekomm A ea e e egne hh NS3940 -B uks re BRA BRA-a ea e a g e ghe ens a ea nnen o oms u ede vegg r nk us v nn end g bod og s ak e nnen o b uksenh en -P mæ om P- om B uksa ea a r kke n vend g bo s ak e og sekundæ om -Ba ong Te asse re e egne a dekk ør e se LE L GHETSNUMMER LE L H0204

A sa p a s kom y + ovn u ben R m m T n e B e h LE L H0204 2 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE

0204 R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 2 0 4 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N T8 BFA 43,2/P-Rom 42,2 Soverom 10 kvm Bad 4 kvm Entré 3 kvm Stue/kjøkken 22 kvm Balkong 9 kvm Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 44 ]

PARKHUS 3
Selger: Kjøper:
Kontroll: SSH Dato: N
18.12.2019 Revisjon:
H0204 2 E as e BRUKSAREAL (BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 43 2 42 2 9 0 2 NE 0 1 2 3 4 5 N Tegn ngs ype Sa gskon akt Bo gma r kke Må A3-1 100 Tegn nr Tegne : KF Kon o SSH Dato 26 04 23 Rev s on L E L H0 2 0 4 Kon raksda o Se ger K øpe K -T 8 0 20 4 10 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 Må : 1 400
-
Mål: 1:2000
ø ke omme -
mu gh o ga d skap snus r e r es o
e ska snu ek ang u es o -
R g e g g o e LE L
A sa p ss k ø s 2 NE

Parkhus 3

oppvaskmaskin u/benk

10

Balkong 10 kvm 0 1 2 3 4 5

Soverom 2 8 kvm Entré 11 kvm

el.skap gg

Tegnet: BH

Kontroll: SSH

Revisjon:

A sa p a s kom y + ovn u ben - va g

Soverom 1 10 kvm

A sa p a s k ø y - va g

MERK:

Leilighets nr: H 0205

A sa p a s oppvas mask n u benk - va

mu ghe r vaskemask n ø e omme

BFA 76,4/P-Rom 75,4

e kap vegg nu ek ange u es o 3 JA 0 1 2 3 4 5

Antall rom: 3

Etasje: 2. etasje

Balkong: 10 m2

Dato: 18.12.2019

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap snusirkel rullestol

Av a p as om y + o n u benk -

-

va g

2

0 N

mu ghe o ga d kap sn s ke u es o

Areal: BRA/P-ROM 76/75 m2

N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gma r kke : Må A3-1 100 Tegn nr

mu ghe o nn edn ng va g p ang ned o e h m ng

e B e h , LE N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gmat kke : Må A3-1:100 Tegn n

Av a p as op vaskm sk n u enk - va g

e kap e n s a or e e skap vegg s ure ange u es o Rom m T n e B e h

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

T5 T6 T7 T8 MERK Tegn nge e ve edende Av k a v s e øsn nge sam op g e a ea e e enke e om k nne o ekomme A ea e e egne h NS3940 -B uksa ea (BRA BRA-a ea e ang r e he ens a ea nnen o oms ede vegge n us v nnve d g bod og ak e nn n o br ksenhe en -P mæ om P- om B uksa ea ra u ke nn end g bod ak e og sekundæ om -Ba ko g Te assea ea er reg e a dekk ø e e LE L GHETSNUMMER LE L H0205

BYGG T8 PLAN 2 ETG

T4 Må 1 2000 Må 1 400

T3 T2 T1

mu ghe o nn edn ng a g s ra g ned o e h m ng

as e Tegnet KF Kon ro : SSH Da o 26 04 23 Rev s on

Tegne : KF Kon ro : SSH Dato: 26 04 23 Rev s on:

L EIL H0 2 0 5 Kon raksda o Se ge K øpe : K -T 8 0 20 5

Arealer er regnet ihht NS3940.

, LE L H 205 2 Eta e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE

3 JA

6 4 5 4 0 7

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

T5 T6 T7 T8

Må 1 400 MERK:

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

10 N

Te n nge e ve edende Avv k a v e øsn ge sam oppg e a ea e de e ke e om v kunn or komme A ea e e egne hh NS3940 -Br ksa ea BRA BRA-a ea e ang e ghe ns a ea nn n o oms u ed vegge n us nnvend g bod og s ak e nnen o b u senhe en -Pr mæ rom (P- om Bru sa ea a uk e nnve d g bod s ak e og ekundæ om -Ba kong Te ra sea ea e egne a d kks ø e s LE L GHETSNUMMER LE L H0205

e s ap ekn s ak o de e skap egg snu e ange u e o 76 4 75 4 10 7

L EIL H0 2 0 5 Kon raksdato: Se ge : K øper K -T 8 0 20 5

3 A

Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 45 ]

T3 T2 T1

T4 Må : 1:2000 Må 1 400

Mål: 1:2000

H 0205 R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 2 0 5 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N T8 Soverom 1 10 kvm Soverom 2 8 kvm Entré 11 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 36 kvm Balkong 10 kvm

PARKHUS 3
Kontraksdato: Selger: Kjøper:
snurektangel rullestol N
(BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 5 Tegne : KF Kon o SSH Dato 26 04 23 Rev s on Kon raksda o Se ger K øpe : 10 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Tegn nge e ve edende A v k a s e ø n nge sam ppg e a ea e de enke e rom v unne o ekomme A ea e e egne hh NS3940 -B uksa ea BRA BRA-a ea e an e ghe ens a ea nnen o oms u ede vegge nk us v nn end g bod og ak e nen o b uksenhe n -P mæ om P- om B uksa ea r ru ke nn end g bod s ak e g sekundæ om -Ba ong Te assea ea e r gne a dekk ør e se LE L GHETSNUMMER LE L H0205 A sa p a s oppvas mask n u benk
LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL R T
- va g L H0205 2 E
mu ghe or vas emask ør e omme BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE
mu ghe o ga d kap nus ke u es o 76 4 75 4 10 7
Av a p as ø ys
va g
m ghe o askema k n ø ke omme
mu ghe o ga d s ap snu ke u e o Rom m T g e g g Bo h LE L H020 2 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BA KONG MARKTERRASSE
Bad 4 kvm Stue/kjøkken 36 kvm

Parkhus 3

H 0301

oppvaskmaskin u/benk

Tegnet: BH

Kontroll: SSH

Leilighets nr: H 0301

el.skap

Antall rom: 2

Etasje: 3. etasje

snusirkel rullestol

10

MERK:

Areal: BRA/P-ROM 41/39 m2

Dato: 18.12.2019

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

Arealer er regnet ihht NS3940.

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

Kontraksdato:

snurektangel rullestol

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 3 0 1 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N Soverom 1 9 kvm Entré 3 kvm Bad 3 kvm Stue/kjøkken 21 kvm BFA 41,0/P-Rom 39,9 Balkong 5 kvm Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 46 ]

PARKHUS 3
Selger: Kjøper:
Revisjon: N
LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL (BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 N R g e g g o e LE L H0301 3 E as e BRUKSAREAL (BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 41 0 39 9 5 8 2 NE N N R m m T n e B e h LE L H0301 3 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 41 0 39 9 5 8 2 NE Soverom 1 9 kvm Entré 3 kvm Bad 3 kvm Stue/kjøkken 21 kvm Balkong 5 kvm N N R m m g e g o n e , LE L H0301 3 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 41 0 39 9 5 8 2 NE 3
Mål: 1:2000
Balkong: 5 m2

Parkhus 1

H 0302

oppvaskmaskin u/benk

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

Leilighets nr: H 0302

el.skap gg

Areal: BRA/P-ROM 73/72 m2

Antall rom: 3

Etasje: 3. etasje

Balkong: 11 m2

snusirkel rullestol

Tegnet: BH

Kontroll: SSH

Dato: 18.12.2019

Revisjon:

10 snurektangel rullestol

MERK:

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

Arealer er regnet ihht NS3940.

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

Mål: 1:2000

PARKHUS 3
Selger: Kjøper:
N
Kontraksdato:
ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 Tegne : KF Kon o SSH Dato 26 04 23 Rev s on Kon raksda o Se ger K øpe : N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK R T e B e h , LE L H0302 3 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 73 9 72 7 1 7 3 JA N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gmat kke : Må A3-1:100 Tegn n Tegnet KF Kon ro : SSH Da o 26 04 23 Rev s on L EIL H0 3 0 2 Kon raksdato: Se ge : K øper K -T 8 03 02 N T3 T2 T1 T4 Må : 1:2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 Må 1 400 MERK: Rom m T g e g g Bo h LE L H030 3 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BA KONG MARKTERRASSE 73 9 72 7 11 7 3 A BYGG T8 PLAN 3 ETG Soverom 1 12 kvm Soverom 2 6 kvm Entré 5 kvm Stue/kjøkken 40 kvm Bad 4 kvm Balkong 11 kvm Bod/nisje 1,0 kvm N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gma r kke : Må A3-1 100 Tegn nr Tegne : KF Kon ro : SSH Dato: 26 04 23 Rev s on: L EIL H0 3 0 2 Kon raksda o Se ge K øpe : K -T 8 03 02 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Rom m T n e B e h , LE L H 302 3 Eta e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 3 9 2 7 11 7 3 JA 3
LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL (BRA)
R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 3 0 2 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N T8 Soverom 1 12 kvm Soverom 2 6 kvm Entré 5 kvm Stue/kjøkken 40 kvm Bad 4 kvm BFA 73,9/P-Rom 72,7 Balkong 11 kvm Bod/nisje 1,0 kvm Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 47 ]

Parkhus 3

oppvaskmaskin u/benk

Tegnet: BH

Leilighets nr: H 0303

el.skap

Etasje: 3. etasje

snusirkel rullestol

Kontroll: SSH Dato: 18.12.2019

T5 T6 T7 T8 MERK

Areal: BRA/P-ROM 49/48 m2

e

10 snurektangel rullestol

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

Ro T e B e h LE L H 303 3

Avs p as opp askma k n u be k - va g N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gmat kke : Må A3-1 100 Tegn nr

Avs p ass k ø ys - va g 1 2 3 4 5

MERK:

T gn nge e ve edende Av k a v s e øsn nge sam oppg e a ea e de nke e om kun e o ekomme A ea e e egne hh NS3940 -B uksa ea BRA BRA-a ea e ang r e gh ens a

T4 Må 1:2000 Må 1 400

Balkong:13 m2 Soverom 1 11 kvm

Avs p ass k m y + o n u benk - va g BYGG T8 PLAN 3 ETG

Kontraksdato:

ea nen o oms u de vegge n us nnvend g bod og s ak e nnen or ru senhe en -P mæ r m P- om Br ksa ea a uk e nnv nd g bod ak e og ekundæ om -Ba kong Te assea ea r egne ra dekks ø e e LE L GHETSNUMMER LE L H0303 mu ghe o n re n ng va g pr ng ned o e h m ng Av a p as om y + o n u benk - va g Av a p as ø y - va g Av a p as ppvaskmask n benk - va g mu ghe o askem sk n ø k romme mu ghe o ga d s ap snu ke u e o e kap e n s ak rde e skap vegg snu e ange u e o Rom m T n e B e h LE L H03 3 3 E as e BRUKSAREAL BRA) P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 49 48 13 2 A 3

H Entré 9 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 21 kvm Balkong 13 kvm

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

mu ghe o v skema k n ø ke omme Tegnet KF Kon ro : SSH Da o: 26 04 23 Rev s on:

mu he o ga d sk p snus ke u es o L EIL H0 3 0 3 Kon raksdato Se ge : K øper K -T 8 0 3 0 3

Arealer er regnet ihht NS3940.

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL (BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 ne : KF ro : SSH o: 26 04 23 s on: Kon raksda o Se ge K øpe : 1 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Tegn nge e ve edende Av k a v s e øsn nge sam op g e a ea e d enke e om k nne o ekomme A ea e e egne h NS3940 -B uksa ea (BRA BRA-a ea e ang r e he ens a ea nnen o oms u ede vegge n us v nnve d g bod og ak e nn n o br ksenhe en -P mæ om P- om B uksa ea a u ke nn end g bod ak e og ekundæ om -Ba ko g Te assea ea er eg e a dekk ø e e LE L GHETSNUMMER LE L H0303 A sa p a s oppvas mask u benk - va g mu ghe

e s ap ekn ak o de r kap egg 10 N

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

BFA 49,0/P-Rom 48,4 Målestokk 1:100

u T3 T2 T1

v e øsn ng r sam oppg e a ea e de en e e om v kunne o e omme A ea e e egne hh NS 940 -Bru sa ea BRA BRA- re e ang e ghe en a ea nnen or ms u ede egge nk us v nnvend bod og s k e nnen o b uk enhe en -Pr mær om P- om B u sa ea a uk e nnvend g bod s ak e og se undæ om -Ba kong Ter a sea ea e egne a de ks ø e se LE L e o om m g e g g Bo n e

a snu ek a ge

T8-H0302 03 BAD 4,3 m² T8-H0302 05 SOV 2 12,4 m²

0303 R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 3 0 3 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N T7 T8

Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 48 ]

PARKHUS 3
Selger: Kjøper:
Revisjon: N
Eta
BRUKSAREAL BRA) P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE 9 0 8 4 3 9 2 A Soverom 1 11 kvm Entré 9 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 21 kvm Balkong 13 kvm 0 1 2 3 4 5 N Tegn ngstype Sa gskon rak Bo gmat kke Må A3-1:100 Tegn n Tegne KF Kon ro SSH Da o 26 04 23 Rev s on L E L H0 3 0 3 Kont aksda o: Se ge : K øper K -T 8 0 3 0 3 10 N T3 T2 T1 T4 Må : 1 2000 Må 1:400 T5 T6 T7 T8 Må 1 400 MERK: Tegn nge e ve dende Avv k
Mål: 1:2000
r vaskemask n ø e r mme
mu ghe o ga d kap sn s ke u s o
e kap sn re ange u es o
GHETSNUMMER T8-H0302 3 BAD 4 3 m T8-H0302 0 SOV 2 12 4 m LE L H0303 3 E as e BRUKSAREA BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE
LE L H0303 49 0 48 4 13 9
mu ghe o nn edn ng a g sp ang ed o e h m ng 2 JA
Antall rom: 2

10

Parkhus 3

H 0304

oppvaskmaskin u/benk

Entré 3 kvm Stue/kjøkken 21 kvm Balkong 9 kvm

el.skap gg

Tegnet: BH

Kontroll: SSH

0 1 2 3 4 5

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

Leilighets nr: H 0304

T5 T6 T7 T8 MERK

Revisjon:

Antall rom: 2

Etasje: 3. etasje

e kap vegg nu ek ange u es o 2 NE 0 1 2 3 4 5

Balkong: 9 m2

snusirkel rullestol

Dato: 18.12.2019

-

A sa p a s k ø y - va g

Areal: BRA/P-ROM 43/42 m2

Av a p as ø ys

va g

e h , LE N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gmat kke : Må A3-1:100 Tegn n

Av a p as op vaskm sk n u enk - va g

N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gma r kke : Må A3-1 100 Tegn nr

e Tegnet KF Kon ro : SSH Da o 26 04 23 Rev s on

MERK:

MERK:

A sa p a s oppvas mask n u benk - va

0 N

Tegn nge e ve edende Av k a v s e øsn nge sam op g e a ea e e enke e om k nne o ekomme A ea e e egne h NS3940 -B uksa ea (BRA BRA-a ea e ang r e he ens a ea nnen o oms ede A sa p a s kom y + ovn u ben - va g

3

mu ghe r vaskemask n ø e omme

BYGG T8 PLAN 3 ETG Soverom 10 kvm Bad 4 kvm

mu ghe o nn edn ng va g p ang ned o e h m ng

mu ghe o ga d kap sn s ke u es o

T3 T2 T1

e kap e n s a or e e skap vegg s ure ange u es o Rom m T n e B e h

T4 Må 1 2000 Må 1 400

Te n nge e ve edende Avv k a v e øsn ge sam oppg e a ea e de e ke e om v kunn or komme

A ea e e egne hh NS3940 -Br ksa ea BRA BRA-a ea e ang e ghe ns a ea nn n o oms u ed vegge n us nnvend g bod og s ak e nnen o b u senhe en -Pr mæ rom (P- om Bru sa ea a uk e nnve d g bod s ak e og ekundæ om -Ba kong Te ra sea ea e egne a d kks ø e s

LE L GHETSNUMMER LE L H0304

e s ap ekn s ak o de e skap egg snu e ange u e o 2 NE

L EIL H0 3 0 4 Kon raksdato: Se ge : K øper K -T 8 0 3 0 4

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

Må 1 400

vegge n us v nnve d g bod og ak e nn n o br ksenhe en -P mæ om P- om B uksa ea ra u ke nn end g bod ak e og sekundæ om -Ba ko g Te assea ea er reg e a dekk ø e e LE L GHETSNUMMER LE L H0304

Arealer er regnet ihht NS3940.

, LE L H 304 3 Eta e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE

2 NE

3 0 2 0 9 1

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

T5 T6 T7 T8

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

10 N

LEILIGHETSNUMMER

T4 Må : 1:2000 Må 1 400

Mål: 1:2000

T3 T2 T1

R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 3 0 4 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 0 1 2 3 4 5 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N 10 T8 BFA 43,0/P-Rom 42,0 Soverom 10 kvm Bad 4 kvm Entré 3 kvm Stue/kjøkken 21 kvm Balkong 9 kvm Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 49 ]

PARKHUS 3
Selger: Kjøper:
N
Kontraksdato:
snurektangel rullestol
ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 5 Tegne : KF Kon o SSH Dato 26 04 23 Rev s on Kon raksda o Se ger K øpe : 10 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Tegn nge e ve edende A v k a s e ø n nge sam ppg e a ea e de enke e rom v unne o ekomme A ea e e egne hh NS3940 -B uksa ea BRA BRA-a ea e an e ghe ens a ea nnen o oms u ede vegge nk us v nn end g bod og ak e nen o b uksenhe n -P mæ om P- om B uksa ea r ru ke nn end g bod s ak e g sekundæ om -Ba ong Te assea ea e r gne a dekk ør e se LE L GHETSNUMMER LE L H0304 A sa p a s oppvas mask n u benk
BRUKSAREAL (BRA) R T e B
- va g L H0304 3 E as
mu ghe or vas emask ør e omme BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE
mu ghe o ga d kap nus ke u es o 43 0 42 0 9 1
mu ghe o nn edn ng a g s ra g ned o e h m ng
Av a p as om y + o n u benk -
va g
m ghe o askema k n ø ke omme Rom m T g e g g Bo h LE L H030 3 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BA KONG MARKTERRASSE
mu ghe o ga d s ap snu ke u e o 43 0 42 0 9 1
Tegne : KF Kon ro : SSH Dato: 26 04 23 Rev s on:
L EIL H0 3 0 4 Kon raksda o Se ge K øpe : K -T 8 0 3 0 4

T5 T6 T7 T8

Parkhus 3

mu ghe r vaskemask n ø e r mme

mu ghe o ga d kap sn s ke u s o

Tegnet: BH

oppvaskmaskin u/benk

Terrasse 10 kvm 1 2 3 4 5

e kap sn re ange u es o Ro T e B e h

Leilighets nr: H 0305

el.skap

, LE L H0305 3 Eta e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE

Antall rom: 3

Etasje: 3. etasje

Balkong: 10 m2

snusirkel rullestol

Areal: BRA/P-ROM 76/75 m2

mu ghe o nn edn ng a g sp ang ed o e h m ng

Bad 4 kvm Stue/kjøkken 36 kvm

N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gmat kke : Må A3-1 100 Tegn nr

Av a p as om y + o n u benk - va g

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

10 snurektangel rullestol

as Soverom 2 8 kvm Entré 11 kvm

Av a p as ø y - va g

Tegn

e s ap ekn ak o de r kap egg snu ek a ge u e 3 JA

e g g Bo n e Soverom 1 12 kvm

MERK:

Av a p as ppvaskmask n benk - va g

MERK mu ghe o askem sk n ø k romme

10 N

3

T gn nge e ve edende Av k a v s e øsn nge sam oppg e a ea e de nke e om kun e o ekomme A ea e e egne hh NS3940 -B uksa ea BRA BRA-a ea e ang r e mu ghe o ga d s ap snu ke u e o

T3 T2 T1

T4 Må 1:2000 Må 1 400

mu ghe o n re n ng va g pr ng ned o e h m ng

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

gh ens a ea nen o oms u de vegge n us nnvend g bod og s ak e nnen or ru senhe en -P mæ r m P- om Br ksa ea a uk e nnv nd g bod ak e og ekundæ om -Ba kong Te assea ea r egne ra dekks ø e e LE L GHETSNUMMER LE L H0305

mu he o ga d sk p snus ke u es o 76 4 75 4 11

e kap e n s ak rde e skap vegg snu e ange u e o Rom m T n e B e h LE L H0 05 3 E as BRUKSAREAL BRA) P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE

Tegnet KF Kon ro : SSH Da o: 26 04 23 Rev s on:

L EIL H0 3 0 5 Kon raksdato Se ge : K øper K -T 8 0 3 0 5

Arealer er regnet ihht NS3940.

A

7 4 7 4 11 8

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

A 6 4 5 4 11 8 3 JA 0 1 2 3 4 5 N Tegn ngstype Sa gskon rak Bo gmat kke Må A3-1:100 Tegn n Tegne KF Kon ro SSH Da o 26 04 23 Rev s on L E L H0 3 0 5 Kont aksda o: Se ge : K øper K -T 8 0 3 0 5 10 N T3 T2 T1 T4 Må : 1 2000 Må 1:400 T5 T6 T7 T8 Må 1 400 MERK:

R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 3 0 5 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N T8 Soverom 1 12 kvm Soverom 2 8 kvm Entré 11 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 36 kvm Terrasse 10 kvm BFA 76,4/P-Rom 75,4 [ 50 ]

LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL

o BYGG T8 PLAN 3 ETG

PARKHUS 3
SSH
Selger: Kjøper:
N
Kontroll:
Dato: 18.12.2019 Revisjon: Kontraksdato:
(BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ne : KF ro : SSH o: 26 04 23 s on: Kon raksdato Se ge K øpe : 1 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Tegn nge e ve edende Av k a v s e øsn nge sam op g e a ea e d enke e om k nne o ekomme A ea e e egne h NS3940 -B uksa ea (BRA BRA-a ea e ang r e he ens a ea nnen o oms u ede vegge n us v nnve d g bod og ak e nn n o br ksenhe en -P mæ om P- om B uksa ea a u ke nn end g bod ak e og ekundæ om -Ba ko g Te assea ea er eg e a dekk ø e e LE L GHETSNUMMER LE
Mål: 1:2000
L H0305
sa p a s oppvas mask u benk - va g
nge e ve dende Avv k a v e øsn ng r sam oppg e a ea e de en e e om v kunne o e omme A ea e e egne hh NS 940 -Bru sa ea BRA BRA- re e ang e ghe en a ea nnen or ms u ede egge nk us v nnvend bod og s k e nnen o b uk enhe en -Pr mær om P- om B u sa ea a uk e nnvend g bod s ak e og se undæ om -Ba kong Ter a sea ea e egne a de ks ø e se LE L GHETSNUMMER LE L H0305
Avs p ass k m y + o n u benk - va g
Avs p ass k ø ys - va g om m g
Avs p as opp askma k n u be k - va g LE L H0305 E
mu ghe o v skema k n ø ke omme e BRUKSAREA BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE
H 0305

mu ghe or vas emask ør e omme

Parkhus 3

mu ghe o ga d kap

H

e kap vegg nu ek ange u es o

ke u es o

oppvaskmaskin u/benk

Leilighets nr: H 0306

el.skap gg

Tegnet: BH

Kontroll: SSH

T e B e h ,

Areal: BRA/P-ROM 49/49 m2

BRA

Antall rom: 2

Etasje: 4. etasje

Balkong: 9 m2

snusirkel rullestol

Dato: 18.12.2019

Balkong 9 kvm 0 1 2 3 4 5

A sa p a s kom y + ovn u ben - va g

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

e ange u e o Bad 4 kvm

N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gma r kke : Må A3-1 100 Tegn nr

4

T5 T6 T7 T8 MERK

Kontraksdato:

A sa p a s k ø y - va g

Kjøper:

A sa p a s oppvas mask n u benk - va

MERK:

Tegn mu ghe r vaskemask n ø e omme

0 N

nge e ve edende Av k a v s e øsn nge sam op g e a ea e e enke e om k nne o ekomme mu ghe o ga d kap sn s ke u es o

Te

as Stue/kjøkken 23 kvm

mu ghe o nn edn ng va g p ang ned o e h m ng

A e kap e n s a or e e skap vegg s ure ange u es o Rom m T n e B e h

T3 T2 T1

Tegne : KF Kon ro : SSH Dato: 26 04 23 Rev s on:

L EIL H0 3 0 6 Kon raksda o Se ge K øpe : K -T 8 0 3 0 6

Arealer er regnet ihht NS3940.

ea e e egne h NS3940 , LE L H0306 3 Et s e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE

snu BYGG T8 PLAN 3 ETG Soverom 1 12 kvm Entré 7 kvm

ea e ang r e he ens a ea nnen o oms ede vegge n us v nnve d g bod og ak e nn n o br ksenhe en -P mæ om P- om B uksa ea ra u ke nn end g bod ak e og sekundæ om -Ba ko g Te assea ea er reg e a dekk ø e e LE L GHETSNUMMER LE L H0306

T4 Må 1 2000 Må 1 400

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

-B 49 6 49 1 9 5

uksa ea (BRA BRA-a 2 JA

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

Av a p as op vaskm sk n u enk - va g Rom m T g e g g Bo h LE L H030 3 E

ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 Målestokk 1:100 Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 5 Tegne : KF Kon o SSH Dato 26 04 23 Rev s on Kon raksda o Se ger K øpe : 10 N T3 T2 T1 T4 Må 1 2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 MERK Tegn nge e ve edende A v k a s e ø n nge sam ppg e a ea e de enke e rom v unne o ekomme A ea e e egne hh NS3940 -B uksa ea BRA BRA-a ea e an e ghe ens a ea nnen o oms u ede vegge nk us v nn end g bod og ak e nen o b uksenhe n -P mæ om P- om B uksa ea r ru ke nn end g bod s ak e g sekundæ om -Ba ong Te assea ea e r gne a dekk ør e se LE L GHETSNUMMER LE L H0306 A

Mål: 1:2000

LEILIGHETSNUMMER

0306 R O S E N V I N G E P A R K F E L T 2 L E IL . H 0 3 0 6 G / B NR : 2 / 2 9 4 6 K O N T R A K T S T E G N I N G T 8 N T8 Soverom 1 12 kvm Entré 7 kvm Bad 4 kvm Stue/kjøkken 23 kvm Balkong 9 kvm

[ 51 ]

PARKHUS 3
Selger:
Revisjon: N
10 snurektangel rullestol
R
BRUKSAREAL (BRA) LE L H0306 3 E
sa p a s oppvas mask n u benk BRUKSAREAL
P-AREA BALKONG MARKTERRASSE 49 6 49 1 9 5 2 JA 0 1 2 3 4 5 N Tegn ngs ype Sa gskon rak Bo gmat kke : Må A3-1:100 Tegn n Tegnet KF Kon ro : SSH Da o 26 04 23 Rev s on L EIL H0 3 0 6 Kon raksdato: Se ge : K øper K -T 8 0 3 0 6 10 N T3 T2 T1 T4 Må : 1:2000 Må 1 400 T5 T6 T7 T8 Må 1 400 MERK:
va g
nus
as e
n nge e ve edende Avv k a v e øsn ge sam oppg e a ea e de e ke e om v kunn or komme A ea e e egne hh NS3940 -Br ksa ea BRA BRA-a ea e ang e ghe ns a ea nn n o oms u ed vegge n us nnvend g bod og s ak e nnen o b u senhe en -Pr mæ rom (P- om Bru sa ea a uk e nnve d g bod s ak e og ekundæ om -Ba kong Te ra sea ea e egne a d kks ø e s LE L GHETSNUMMER LE L H0306
mu ghe o nn edn ng a g s ra g ned o e h m ng
Av a p as om y + o n u benk - va g
Av a p as ø ys - va g
m ghe o askema k n ø ke omme e BRUKSAREAL BRA) P-AREAL BA KONG MARKTERRASSE
mu ghe o ga d s ap snu ke u e o 49 49 9 5
e s ap ekn s ak o de e skap egg 2 A
BFA 49,6/P-Rom 49,1

Parkhus 3

H

oppvaskmaskin u/benk

0402

mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel mulighet for gard. skap

Leilighets nr: H 0402

Areal: BRA/P-ROM 170/168 m2

Antall rom: 3

Etasje: 4. etasje

MERK:

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme Arealer er regnet ihht NS3940.

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

Tegnet: BH Kontroll: SSH Dato: 18.1 Revisjon:

MERK

Tegn ng r e e eden e Avv a v s øsn nge sam oppg e a ea er de enke e om v kunne o e omme A ea r r egn hh NS394 -B uk ar a BRA) BRA-a ea e ang e ghe en a ea nnen o om u ede v gge nk u v nnvend g od og s ak r nnen o b uks nhe en -P mæ om P-rom) B uk a ea a ukke nnvend g bod s ak r o sekundæ om -Ba ong Te as ea ea

PARKHUS 3
snusirkel
el.skap
rullestol
da 10 snurektangel rullestol N Mål: 1:2000 BALKONG/MARKTERRASSEE L. 13 6 m2 1 9 m 1 2 3 5 N Tegn ngs ype Sa gskon rakt Bo gma r kke : Må A3-1 100 Tegn nr Tegne KF Kont o SSH Da o 26 04 23 Revis on L E L H0 4 0 1 Kont aksda o: Se ger K øper K -T 8 0401 10 N T3 T2 T1 Må : 1:2000 Må : 1:400 Må : 1:400 MERK Tegn nge e ve e ende Avv k a v e øsn ge sam oppg e ar a e de en e e om v kunne or komme A ea e e r gne hh NS 940 -B u sa ea BRA BRA- re e ang ghe ns a ea nnen o oms u ede egge nk us v nnvend g bod og s a e nnen o b uk enhe en -P mæ om P- om B u sa ea a uk e nnve d g bod s a e og seku dær om -Ba kong T r a sea ea e egne a d kks ø e s LE L GHETSNUMMER LE L H0401 mu ghe o nn edn ng va g p ang ned o e h m ng Av a p a s om y + vn u ben - va g Av a p as k ø ys - va g Avsa ass oppv skma k n u ben - a g mu ghe o va kemas n ø ke omme mu ghe o g rd skap snus e ru es o skap e n s a o de e sk p vegg snu ek a ge u es o R g e g g Bo BYGG T8, PLAN 4 ETG LE L H0401 4 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREAL BALKONG MARKTERRASSE BALKONG MARKTERRASSE BALKONG MARKTERRASSE BALKONG MARKTERRASSE 170 2 168 9 143 8 10 7 9 5 5 8 3 JA Entré 13 kvm Gang 4 kvm Åpningitak Kjøkken 27 kvm Balkong 5,8 kvm Balkong 10 kvm Sauna 5 kvm Oppgang 13 kvm Bad 13 kvm Stue/spis 48 kvm 1 2 3 4 5 N 10 N T3 T2 T1 T4 Må : 1:2000 Må : 1:400 T5 T6 T7 T8 Må : 1:400 MERK Tegn nge e ve e ende Avv k a v e øsn ge sam oppg e ar a e de en e e om v kunne or komme Area e e r gne hh NS 940 -B u sa ea BRA BRA- re e ang ghe ns a ea nnen o oms u ede egge nk us v nnvend g bod og s a e nnen o b uk enhe en A sa p a s om y + vn u ben - va g Av a p as k ø ys - va g Avsa ass oppv skma k n u ben - a g mu ghe o va kemas n ø ke omme mu ghe o ard skap skap e n s a o de e sk p vegg Bo n BYGG T8, PLAN 4 ETG Soverom 1 23 kvm Soverom 2 14 kvm Vaskerom 4 kvm Heis Entré 13 kvm Walk-in closet/ bod 4 kvm Gang 4 kvm Åpningitak Kjøkken 27 kvm Balkong 5,8 kvm Sauna 5 kvm Oppgang 13 kvm Bad 13 kvm Bad 4 kvm Stue/spis 48 kvm Takterrasse 143 kvm Åpningi Utedusj 0 1 2 3 4 5 N 10 N T3 T2 T1 T4 Mål 1 2000 Må : 1 400 T5 T6 T7 T8 Må : 1 400
e egne a de ks ø e se LE L GHETSNUMMER LE L H0401 Av a p as om y + o n u benk - va g Avsa ass k ø ys - a g Avsa p ass oppva kmas n u benk - va g mu g e o vas emask n ø ke omme mu ghe o ga d kap e skap ekn s ak rd e skap vegg ek ange s o R m m g g o n e BYGG T8 PLAN 4 ETG LE L H0401 4 E as e BRUKSAREAL BRA P-AREA BALKONG MARKTERRASSE BALKONG MARKTERRASSE BALKONG MARKTERRASSE BALKONG MARKTERRASSE 170 2 168 9 143 8 10 7 9 5 5 8 3 JA Soverom 1 23 kvm Soverom 2 14 kvm Vaskerom 4 kvm Heis Entré 13 kvm Walk-in closet/ bod 4 kvm Gang 4 kvm Åpningitak Kjøkken 27 kvm Balkong 5,8 kvm Sauna 5 kvm Oppgang 13 kvm Bad 13 kvm Bad 4 kvm Stue/spis 48 kvm Takterrasse 143 kvm Åpningitak Utedusj 4
Balkong: 143+10+5+9 m2 [ 52 ]

MERK:

Tegninger er veiledende Avvik fra viste løsninger, samt oppgitte arealer i de enkelte rom vil kunne forekomme

Arealer er regnet ihht NS3940.

-Bruksareal (BRA):BRA-arealet angir leilighetens areal innenfor omsluttede vegger inklusiv innvendig bod og sjakter innenfor bruksenheten.

-Primærrom (P-rom): Bruksareal fratrukket innvendig bod, sjakter og sekundærrom

-Balkong/Terrasseareal er regnet fra dekkstørrelse

PARKHUS 3 [ 53 ] Meter 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
u/benk
mulighet
snusirkel rullestol el.skap et:
sjon: Kontraksdato: Selger: Kjøper:
snurektangel rullestol N Mål: 1:2000 LEILIGHETSNUMMER BRUKSAREAL (BRA) ROM ETASJE BALKONG/MARKTERRASSEE P-AREAL LEIL. H0101 1 2 13,6 m2 63,1 72,9 m2 0 1 2 3 4 5 N Tegnings ype: Sa gskontrakt Bo igmatrikke : Må : A3-1:100 Tegn nr: Tegnet: KF Kontro l: SSH Dato: 26 04 Revis on: L E IL H0 4 0 1 K - T 8 0 4 0 1 N T1 Må : 1:2000 T T6 T7 T8 mu ghe or nnredning / t va g sprang ned oret h m ng Avsat p ass l kom yr + ovn u benk -t va g Avsat p ass l k ø / frys -t va g Avsa t p ass t oppvaskmask n u benk - lvalg e tekn s akt fo dele skap vegg Soverom 1 23 kvm Soverom 2 14 kvm Vaskerom 4 kvm Heis Entré 13 kvm Walk-in closet/ bod 4 kvm Gang 4 kvm Åpningitak Kjøkken 27 kvm Balkong 5,8 kvm Balkong 10 kvm Sauna 5 kvm Oppgang 13 kvm Bad 13 kvm Bad 4 kvm Stue/spis 48 kvm Takterrasse 143 kvm Åpningitak BFA 170,2/P-Rom 168,9 Utedusj Balkong 9 kvm
oppvaskmaskin
mulighet for vaskemaskin/ tørketrommel
for gard. skap
BH roll: SSH : 18.12.2019
10
[ 54 ]

TEKNISK INFORMASJON

• LEVERANSEBESKRIVELSE

• VIKTIGE OPPLYSNINGER OG NØKKEINFORMASJON

• VEDTEKTER FOR EIERSEKSJONSSAMEIET ROSENVINGE PARKHUS 1, 2 OG 3

• KJØPEKONTRAKT

[ 55 ] TEKNISK INFO

LEVERANSEBESKRIVELSE, 1.-3. ETASJE

GENERELLE OPPLYSNINGER

Boligene er oppført etter gjeldende byggeforskrift TEK 17. Generelt er boligene levert med toleranseklasser etter NS 3420 med normalkrav for boliger. Farge- og materialvalg er utført av Ørseng Interiørarkitektur.

KONSTRUKSJON

Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong og stål, plassbygd og/eller prefabrikkerte elementer. Fasadene utført hovedsakelig som panel med sokkel i betong. Rekkverk på balkonger er i metall. Innvendige vegger utført i hovedsak som stenderverk, kledd med gipsplater. Vegger mot naboleiligheter og trapperom kan ha overflate i sparklet og malt betong. Takkonstruksjonene har isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk.

TAKHØYDE

Arealer uten nedforet himling har takhøyde ca. 2,6 meter. Nedforede arealer har lavere takhøyde, ca 2,35 meter.

GULV

Entré, stue, kjøkken, soverom, og bod leveres med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Bad leveres med lys, matt 60x60 cm flis. Dusjsone har samme type flis i mindre format med fall til sluk.

VEGGER

Innvendige vegger leveres sparklet og malt. Bad leveres med innvendige vegger er sparklet og malt mens bad leveres med lys matt, 60x60 cm flis.

HIMLINGER

I rom med full takhøyde leveres himling i malt betong. Der

himling er foret ned i leiligheten leveres malt gips. Rørføringer er i all hovedsak skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. Himlinger er malt med standard hvit takfarge.

KJØKKEN

Kjøkkeninnredning er levert fra Sigdal og slette mørke fronter. Innredningshøyde ca. 2,28 meter med foring til himling. Belysning under overskap, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i mørk utførelse og ettgreps sort blandebatteri. Avtrekksvifte type volumhette, plassert i overskap. Integrerte hvitevarer er levert fra Siemens.

BAD OG WC INNREDNING

På bad er innredning levert fra Hafa, med underskap, og servant i nærmeste standardstørrelse. Utførelse i melamin skrog, og mørke fronter. Over servant er det monteret speil. Videre leveres ettgreps servantbatteri, samt dusjbatteri og dusjgarnityr. Rette svingbare dusjvegger i glass med aluminiumsprofiler og nedsenket dusjsone. Toalettet er vegghengt. Det er avsatt plass og opplegg for kombinert vaskemaskin/ tørketrommel (kombimaskin) på bad eller vaskerom.

GARDEROBE

Det er avsatt plass til garderobeskap iht. kontraktstegning, men dette er ikke inkludert. Unntak er leilighet T8-302 og T8-303 hvor Rival garderobeløsninger er medtatt og levert av Sigdal.

BODER

Eventuelle boder innvendig i hver enkelt leilighet, er utført ihht. tegninger, og har åpen himling med synlige tekniske føringer. Til hver leilighet medfølger bruksrett til en 5 kvm

/2,5 kvm stor sportsbod i garasjekjeller. Sportsbod er utført som uoppvarmet nettingbod. Disse er ikke beregnet for lagring av fukt- og temperatursensitive gjenstander.

DØRER

Innvendige dører i leilighetene er type Swedoor Unique 01L, hvit glatt fyllingsdør. Inngangsdør til den enkelte leilighet er fabrikkmalt med kikkehull og nødvendig brann- og lydisolering.

VINDUER

Vinduer leveres som trevinduer utvendig kledd med lakkert aluminium. Innside malt i mørk farge.

LISTVERK

I rom med parkett leveres profilerte eikelister. Vindussmyg leveres geriktfritt. Gerikter rundt dører leveres ferdig sparklet og malt uten synlige spikerhull. Overgang mellom vegg og himling fuges uten taklister.

TV / BREDBÅND

Det er sentralt tilknytningspunkt for TV / DATA til leiligheten og ett ferdig kablet TV uttak i stue og tomrørsanlegg til alle beboerrom.

OPPVARMING

Det er vannbåren gulvvarme med termostater i alle oppholdsrom. Varme til gulvvarme og tappevann leveres fra felles energisentral basert på fjernvarme.

BOLIGSPRINKLING OG BRANNMELDER

Det er vanntåkeanlegg i leilighetene samt brannslukningsutstyr i henhold til forskriftskrav. Sentralt brannvarslingssystem med tilkobling til brannsentral.

TEKNISK INFO
[ 56 ]

VENTILASJON

Det er separat balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning i hver leilighet. Aggregatet er plassert i bod, himling eller i kjøkkenskap.

ELEKTRISK

Det elektriske anlegget er levert iht NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Det kan være åpent anlegg på vegger mellom boenheter og andre steder der skjult anlegg ikke er egnet (eksempelvis lyd-/brannvegger og betongkonstruksjoner).

Lampepunkt til tak leveres på vegg ved tak der det er betonghimlinger og i himling der det er nedforede himlinger. Alle rom har stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende standard. Det leveres belysning i bod.

På bad og i gang leveres LED downlight i tak med dimmer. Det leveres belysning under overskap på kjøkken. Balkonger og inngangsparti har belysning tilpasset utendørs bruk.

PORTTELEFON

Porttelefonsystem er med bilde og toveis kommunikasjon med lyd fra utvendige hovedinngang, knappetablåplassert for hver inngang. Apparatet med åpnerfunksjon er montert på vegg i entré.

BALKONGER, TAKTERRASSER OG UTEPLASSER

Private balkonger er utført i betong med impregnert furu på gulv. Rekkverk er utført i metall. Privat uteplass på terreng er levert med overflate i impregnert treverk Ellers tilsådd gress.

INNGANGSPARTI OG FELLESAREALER

Det er slipt betong på gulv i inngangsparti og innvendige fellesarealer. Vegger utført som malt betong. Trappene i slipt betong.

POSTKASSER

Ved inngangsparti i første etasje er det montert innvendige

postkasser i stål med sylinderlåser.

PERSONHEIS

Heis er levert med direkte talevarsling til alarmsentral. Heisen går til alle bolig- og garasjeetasjer. Fronter rustfritt stål.

SKILTING

Skilting av bygg, til innganger, etasjeanvisning og boder.

GARASJEANLEGG / PARKERING

Det er biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg under byggene. Det medfølger bruksrett til en garasjeplass til de fleste leilighetene. Det er avsatt plass sykkelparkering i parkeringskjeller. Fri kjørehøyde min 2,1 meter. Stedvis langs vegger i kjøresone og langs vegger på deler av biloppstillingsplassene er høyden noe lavere og lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme. Garasjeport er levert med utvendig kodelås og innvendig snortrekk, samt åpning fra mobiltelefon. Gjesteplasser er etablert på terreng iht. reguleringsplan.

UTOMHUSAREALER

Utomhus leveres ferdig opparbeidet med beplantning og tilsådd plen. Det er opparbeidet lekeplass, aktivitetsplass samt felles uteplass.

AVFALLSHÅNDTERING

Nedgravde avfallsbrønner.

Moss, 05.05.2023

TEKNISK INFO
[ 57 ]

LEVERANSEBESKRIVELSE, LEILIGHET 401

GENERELLE OPPLYSNINGER

Boligen er oppført etter gjeldende byggeforskrift TEK 17. Generelt er boligen levert med toleranseklasser etter NS 3420 med normalkrav for boliger. Belysning, farge- og materialvalg er utført av Ørseng Interiørarkitektur.

KONSTRUKSJON

Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong og stål, plassbygd og/eller prefabrikkerte elementer. Fasadene utført hovedsakelig som panel med sokkel i betong. Rekkverk på balkonger er i metall. Innvendige vegger utført i hovedsak som stenderverk, kledd med gipsplater. Vegger mot naboleiligheter og trapperom kan ha overflate i sparklet og malt betong. Takkonstruksjonene har isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk.

TAKHØYDE

Nedforet himling med takhøyde ca. 2,6 meter.

GULV

Entré, gang, stue, kjøkken, soverom og WIC/bod er levert med 1-stavs eikeparkett. Bad og vaskerom leveres med lys, matt 60x60 cm flis. Dusjsone leveres med samme type flis i mindre format med fall til sluk.

VEGGER

Innvendige vegger leveres sparklet og malt. Bad leveres med lys matt, 60x60 cm flis.

HIMLINGER

Himling er malt gips i standard hvit takfarge. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og over nedforede gipshimlinger.

KJØKKEN

Kjøkkeninnredning er av type Signatur Favn fra Sigdal. Innredningshøyde ca. 2,28 meter med foring til himling. Leveres med belysning under overskap og over kjøkkenøy, benkeplate av sten fra Sigvartsen Stenindustri med nedfelt oppvaskkum og ettgreps svart blandebatteri. Koketopp type One med integrert ventilator. Innredning leveres med integrerte hvitevarer fra Miele.

PEIS

Peis i stuen er av type Brunner med hevedør levert av Henriksen Brensel.

BAD OG WC INNREDNING

Badene har innredning i laget av trefinèr med tilhørende speil og porselenservant type Haven H2. Videre er servantbatteri, dusjbatteri og garnityr fra Tapwell. Hovedbad har spesialbestilt og tilpasset dusjløsning levert av Proffer Glass, to dusjer i tillegg til badekar fra Westberg. Bad 2 har svingbare dusjdører i glass fra Hafa. Toaletter er vegghengt fra Duravit.

VASKEROM

Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin på vaskerom. Innredning er levert av Sigdal.

GARDEROBE/WIC

Innredning i garderobe og Walk-in er type Rival fra Sigdal

BODER

Det medfølger bruksrett til merket sportsbod i garasjekjeller. Sportsbod er utført som uoppvarmet nettingbod og er ikke beregnet for lagring av fukt- og temperatursensitive gjenstander.

DØRER

Innvendige dører i leilighetene er type Swedoor Easy i fargen NCS S7500-N med listverk malt som dør. Inngangsdør til den enkelte leilighet leveres fabrikkmalt med kikkhull og nødvendig brann- og lydisolering.

VINDUER

Vinduer leveres som trevinduer utvendig kledd med lakkert aluminium. Innside malt i mørk farge..

LISTVERK

I rom med parkett leveres slette eikelister. Flislagt gulv vaskerom har sokkelflis Vindussmyg leveres geriktfritt. Gerikter rundt dører leveres ferdig sparklet og malt uten synlige spikerhull. Overgang mellom vegg og himling fuges uten taklister. Listverk rundt vinduer og dører er malt i farge som dør og vindu NCS S7500-N

TV / BREDBÅND

Det er sentralt tilknytningspunkt for TV / DATA til leiligheten og ett ferdig kablet TV uttak i stue og tomrørsanlegg til alle beboerrom.

OPPVARMING

Det er vannbåren gulvvarme med termostater i alle oppholdsrom. Varme til gulvvarme og tappevann leveres fra felles energisentral basert på fjernvarme.

BOLIGSPRINKLING OG BRANNMELDER

Det er vanntåkeanlegg i leilighetenen samt brannslukningsutstyr i henhold til forskriftskrav. Sentralt brannvarslingssystem med tilkobling til brannsentral.

TEKNISK INFO
[ 58 ]

VENTILASJON

Det er separat balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning i leiligheten. Aggregatet er plassert i himling i gang.

ELEKTRISK

Det elektriske anlegget leveres iht NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Det kan bli åpent anlegg på vegger mellom boenheter og andre steder der skjult anlegg ikke er egnet (eksempelvis lyd-/brannvegger og betongkonstruksjoner).

Takbelysning med downlight, rektangulære armatur samt utenpåliggende vinklingsbare armatur er levert etter belysningsplan fra Ørseng Interiørarkitektur.

Alle rom har stikkontakter og lampepunkter etter gjeldende standard. Det leveres belysning under overskap på kjøkken og over kjøkkenøy. De fleste vindusflater har screens styrt med fjernkontroll. Balkonger og inngangsparti har belysning tilpasset utendørs bruk. Belysning styres via brytere og smarthusteknologi.

PORTTELEFON

Porttelefonsystem er med bilde og toveis kommunikasjon med lyd fra utvendig hovedinngang, knappetablå er plassert ved inngang. Apparatet med åpnerfunksjon er montert på vegg i gang.

BALKONGER, TAKTERRASSER OG UTEPLASSER

Balkonger og uteplass er utført i betong med impregnert furu på gulv. Rekkverk er utført i metall. Takterrassen har i tillegg noe glass.

Den store takterrassen har sokkellamper, utenpåliggende lysarmatur, badstue, utedusj og er stedvis beplantet med Sedum med helleganger. I tillegg er det forberedt for utekjøkken og jacuzzi.

INNGANGSPARTI OG FELLESAREALER

Det er slipt betong på gulv i inngangsparti og innvendige fellesarealer. Vegger utført som malt betong. Trappene i slipt betong.

POSTKASSER

Ved inngangsparti i første etasje er det montert innvendige postkass i stål med sylinderlås.

PERSONHEIS

Heis er levert med direkte talevarsling til alarmsentral. Heisen går til alle bolig- og garasjeetasjerer, den har egen kode til 0401, der den har inngang direkte til leilighetens entre. Fron ter i Rustfritt stål.

SKILTING

Skilting av bygg, til innganger, etasjeanvisning og boder.

GARASJEANLEGG / PARKERING

Det er biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg under byggene. Det medfølger bruksrett til to garasjeplasser, begge med elbil-lader. Det er avsatt plass til sykkelparkering i parke ringskjeller.

Fri kjørehøyde vil være min 2,1 meter. Stedvis langs vegger i kjøresone og langs vegger på deler av biloppstillingsplassene vil høyden kunne bli noe lavere og lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme. Garasjeport leveres med utvendig kodelås og innvendig snortrekk, samt åpning fra mobiltelefon. Gjesteplasser etableres på terreng iht. regu leringsplan.

UTOMHUSAREALER

Utomhus leveres ferdig opparbeidet med beplantning og

tilsådd plen. Det er opparbeidet lekeplass, aktivitetsplass samt felles uteplass.

AVFALLSHÅNDTERING

Nedgravde avfallsbrønner.

Moss, 05.05.2023

TEKNISK INFO
[ 59 ]

VIKTIGE OPPLYSNINGER OG NØKKELINFORMASJON

EIERFORM OG ORGANISERING

Leilighetene selges som selveierleiligheter, og er organisert i et boligsameie etter eierseksjonsloven. Det er utarbeidet vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene, og det legges opp til felleskostnader som er spesifisert under avsnitt om felleskostnader. Kjøper har full rettslig råderett over sin eierseksjon, og hver seksjon kan pantsettes særskilt og uavhengig av de øvrige i sameiet. Alle kjøpere får eget skjøte.

Eierseksjonssameiets navn er ”Rosenvinge Tårn 6, 7 og 8 boligsameie” med org. nr.: 930621773.

Vedtekter foreligger. Husordensregler er under utarbeidelse og vil tildeles senere.

Boligsameiet vil i tillegg eie en forholdsmessig andel av et større felles tomteareal på utbyggingseiendommen, også kalt «Parken», i sameie med de øvrige byggetrinn. Se nærmere om dette nedenfor.

OVERTAGELSE OG INNFLYTTING

Leilighetene er ferdigstilt. Overtagelse skjer snarest, dog ikke senere enn 3 mnd etter budaksept.

Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en håndbok/FDV dokumentasjon, som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold.

FELLESUTGIFTER / BUDSJETT

Fellesutgiftene for hver enkelt leilighet fremkommer i prisliste, og vil dekke fellesutgifter til oppvarming, stell av grøntarea-

lene, snømåking, vedlikehold og pliktig service av heis, trappevask, felles strøm, forsikring, kabel TV/bredbånd, kommunale avgifter (eks. eiendomsskatt) og forretningsførsel. Fellesutgiftene vil kunne variere ut i fra hvilke leveranser sameiene rekvirerer. Fellesutgifter for parkeringsplass i garasjeanlegg tilkommer med ca. kr. 250 pr. parkeringsplass og bod pr. mnd. For de seksjonene hvor garasjeplass ikke medfølger, vil det tilkomme et månedlig gebyr på kr. 50,- for bod.

OMKOSTNINGER

Det skal betales dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdien. Tomteverdien fordeles likt på alle leilighetene. Avgiftsgrunnlaget pr. boenhet er stipulert til kr. 400 000,-, tilsvarende kr. 10 000,- pr. enhet i dok. avg. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 585,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 793,- pr. obligasjon inkl. attest. Totalt ca. kr. 11 378,- pr. leilighet. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted. I tillegg innbetales à konto kr. 10 000,pr. boenhet til sameiet for likviditet i oppstartsfasen.

BETALINGSPLAN

Kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen 7 dager før avtalt overtagelse. Kjøpesummen forutsettes innbetalt fra norsk finansinstitusjon. Egenkapital skal innbetales fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved overtagelsen, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen.

GARANTIER

Boligene selges i henhold til Lov om avhending av fast eige-

dom (avhendingsloven), hvor ferdigstillelse av prosjektet ikke er eldre enn 6 mnd. Selger plikter derfor å stille bankgaranti på 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

AREALANGIVELSER

Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg.

LIGNINGSVERDI

Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av Skatt Øst. Ligningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. For øvrig gjøres oppmerksom på nye regler for fastsettelse av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.

FORRETNINGSFØRER

Utbygger har engasjert Vansjø Boligbyggelag som forretningsfører for å forestå sameiets drift- og regnskap. Forretningsfører vil bli engasjert for 3 driftsår. Forretningsfører kan erstattes ved valg av ny forretningsfører på sameiets årsmøte e etter endte 3 år.

FORSIKRING

Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til og med overtagelsen, deretter tegnes en bygningsforsikring på vegne av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

TEKNISK INFO
[ 60 ]

MATRIKKEL

Gnr. 2, Bnr. 2946 i Moss kommune. Fra seksjonsnummer 51 til seksjonsnummer 69.

SERVITUTTER /RETTIGHETER

Hver enkelt seksjon vil være fri for pant med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for den enkelte sameiers fellesforpliktelser. Selger kan også tinglyse bestemmelser som er nødvendige for å gjennomføre prosjektet og de fremtidige byggetrinn fradelt fra 2/2929, som er pålagt av offentlige myndigheter eller nødvendige bestemmelser knyttet til sameiet eller naboforhold. Selger har rett til å plassere nødvendige tekniske installasjoner på fellesarealer og sikre tinglyste rettigheter tilknyttet disse. For servitutter eldre enn fradelingsdato som kan ha betydning for denne matrikkelenheten henvises til hovedbruket/avgiver eiendommen. Konferer evt. megler.

LOVGRUNNLAG

Avtaleforholdet er ellers regulert av Lov om avhending av fast eigedom (avhendingsloven) (avhl) av 03.07.1992. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig hand-

ler som ledd i næringsvirksomhet.

PRISER

Boligprisene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på usolgte boliger uten forutgående varsel.

PARKERING OG BODER

Boligsameiets parkering, boder og tekniske installasjoner ligger i underjordisk anlegg tilknyttet boligene. Boder vil ligge inntil p-plasser. Enkelte boder vil kunne plasseres i kjeller uavhengig av p-plasser i egne arealer. Parkeringskjeller vil kunne bli knyttet sammen med senere byggetrinn fradelt fra 2/2929, men felles adkomst og rettigheter for de forskjellige byggetrinn.

Selger har rett til å tildele bruksrett til parkeringsplasser og boder på den måten selger finner mest hensiktsmessig.

Selger har også rett til å organisere parkering på annen måte enn ovenfor beskrevet dersom en annen organisering er mest hensiktsmessig for selger. Selger vil fritt kunne disponere over usolgte bruksretter til parkeringsplasser og sportsboder. P-plasser vil ha netto p-bredde på 2,35 m.

REALSAMEIET ROSENVINGE PARK

Utbyggingsprosjektet ”Rosenvinge Park” består av den uftørte, planlagte og fremtidige utbyggingen av eiendommen 2/2929, der dette utgjør det fjerde byggetrinnet på eiendommen. Tårn 8/Parkhus 3 er del av et eierseksjonssameie, som vil eie sin egen tomtegrunn.

Den gjenværende tomtegrunn mellom de forskjellige byggetrinns grunneiendom vil tjene som fellesområde for alle byggetrinn. Fellesområdet, også kalt ”Parken”, vil være eid i et

realsameie mellom de enkelte byggetrinn.

Realsameiets navn vil være Realsameiet Rosenvinge Park. Realsameiernes rettigheter og forpliktelser er regulert i en sameieavtale.

Realsameiet vil bestå av den sentrale delen av parken inkl. gangveien, torvet, vakta med området rundt vakta og veien/ trafikkområdet foran vakta, til sammen kalt ”Sentralparken”. Etter hvert som de forskjellige byggetrinn ferdigstilles vil realsameiet bli tillagt tomtegrunnen mellom de enkelte byggetrinns grunneiendom. Tomtegrensene til hvert enkelt byggetrinns grunneiendom blir endelig fastsatt i forbindelse med hver enkelt utbygging, og realsameiets endelige tomteareal vil derfor kunne bli både noe større og noe mindre enn opplyst.

Peisestuen, Skistallen og Gjesteboligen inngår i realsameiet og vil stå til disposisjon for beboerne i Rosenvinge Park på de bruks- og leievilkår som realsameiet fastsetter.

Allmenheten vil ha tilgang til Parken slik det følger av reguleringsplanen, og tilliggende eiendommer 2/2923, 2/2226, 2/2230 og 2/2234 (samt matrikkelenheter som i fremtiden måtte bli fradelt disse) vil ha visse rettigheter til enkelte aktiviteter/adkomst på eiendommen mm.

Etter overtakelsen vil sameiet, og tidligere utbygde sameier, eie den andel av realsameiet som tilsvarer sine andeler av den totalt regulerte utbygging, mens Utbygger vil eie resten av realsameiet. Etter hvert som de forskjellige byggetrinn ferdigstilles vil disse bli medeiere i realsameiet ved å overta eierandeler fra utbygger tilsvarende sin andel av den totalt re-

TEKNISK INFO
[ 61 ]

gulerte utbygging. Når eiendommen er ferdig utbygget eies realsameiet 100 % av de oppførte byggetrinn/sameier.

ØVRIGE FORBEHOLD

Alle illustrasjoner, skisser,” møblerte” plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Stiplet linje på plantegninger viser forslag til løsninger og innredning som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgsmateriell vil ikke nødvendigvis passe for alle leiligheter.

Ved avvik gjelder leveransebeskrivelsen foran tegninger, illustrasjoner og annet salgsmateriell. Omfanget av leveransen er begrenset til leveransebeskrivelsen. Spesifikke formuleringer gjelder foran generelle. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn. Ved evt. endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/ aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr til megler på kr. 15 000,- inkl. mva. som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers forutgående samtykke.

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere.

Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagt utomhusplan ikke er endelig og at det kan forekomme endringer i omfang og plassering. Utomhusarealene vil bli opparbeidet i takt med byggetrinnene i prosjektet så fremt årstidene tillater det.

Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn.

Mindre arealavvik mellom tegninger og ferdig bygg kan forekomme.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse og vil ikke gi kjøper rett til prisavslag eller erstatning.

MEGLERPROVISJON

Megler har et vederlag på 1,5% inkl. mva. pr. solgte enhet i prosjektet. Vederlaget betales av selger.

EIENDOMSMEGLER

Meglergaarden AS Storgata 8, 1531 Moss.

Telefon: 69 20 25 50

E-post: post@meglergaarden.no

TEKNISK INFO
[ 62 ]
TEKNISK INFO TEKNISK INFO
1 PARKHUS 2 PARKHUS 3 I SALG NÅ! [ 63 ]
PARKHUS

VEDTEKTER FOR EIERSEKSJONSSAMEIET ROSENVINGE PARKHUS 1, 2 OG 3

1. EIERSEKSJONSSAMEIET

Sameiets navn er Rosenvinge Tårn 6, 7 og 8 Boligsameie. Sameiet består av eiendommen gnr 2, bnr 2946, i Moss kommune. Sameiet består av 69 eierseksjoner, som alle er boligseksjoner. Eierseksjon og bruksenhet brukes synonymt nedenfor. En bruksenhets hoveddel, tilleggsdel og sameiebrøk, samt fellesarealer, fremgår av seksjoneringsbegjæring med vedlegg, og eventuelle senere reseksjoneringer. Sameiebrøken er fastsatt etter hoveddelens bruksareal med eksklusiv bruksrett for

2. DISKRIMINERING

Det kan ikke settes vilkår for å være sameier som tar hensyn til kjønn, etnisitet, nasjonalt opphav, avstamming, hudfarge, språk, religion eller livssyn. Det kan heller ikke settes vilkår som tar hensyn til seksuell orientering.

3. EIERSKIFTE

Bruksenhetene er fritt omsettelige, men ingen kan erverve mer enn to seksjoner i sameiet.

4. SAMEIERNES BRUKSRETT

Den enkelte sameier har enerett til bruk av sin bruksenhet og rett til å nytte fellesarealer til det de er beregnet eller vanlig brukt til. Styret bestemmer hvordan fellesarealene skal brukes.

Bruken av bruksenheten og fellesarealene må ikke på en urimelig eller unødvendig måte være til skade eller ulempe for andre sameiere.

Alle installasjoner på fellesarealer, inkludert fasader, krever forhåndsøknad og samtykke fra styret, herunder oppsetting/ montering av parabolantenne, varmepumpe, utvendig mar-

kise/utvendig persienne, utvidelse av terrasse, oppsetting/ endring av utvendig skillevegg mellom terrasser, oppsetting av utvendig bod eller lignende.

Årsmøtet kan fastsette vanlige ordensregler for eiendommen.

5. VEDLIKEHOLD

Den enkelte sameier skal holde bruksenheten forsvarlig vedlike slik at det ikke oppstår skade eller ulempe for de andre sameierne. Alt indre vedlikehold av bruksenheten, samt vedlikehold av eventuelt utendørsareal som inngår i bruksenheten, besørges og bekostes av den enkelte sameier.

Den enkelte sameiers vedlikeholdsplikt omfatter også vannog avløpsledninger fra forgreningspunktet på hovedledningsnettet, sikringsskapet og elektriske ledninger i bruksenheten, vindusglass, inngangsdør(er) samt innvendige flater av eventuell balkong. Våtrom må brukes og vedlikeholdes slik at lekkasjer unngås. Det vises ellers til eierseksjonens § 32.

Oppdager sameieren skade i boligen som sameiet er ansvarlig for å utbedre, plikter sameieren straks å sende melding til sameiet.

Sameierne kan bli erstatningsansvarlig overfor sameiet og andre sameiere for tap som følger av forsømt vedlikehold.

Vedlikehold av tomten og fellesarealene og anlegg besørges og bekostes av sameiet. Dette omfatter også stell og renhold mv. Styret er ansvarlig for at nødvendig vedlikehold blir gjennomført. Den delen av tomten som allmennheten har adkomst på skal dog vedlikeholdes av realsameiet etter de vedtektene som gjelder for realsameiet.

6. RETTSLIG RÅDIGHET

Den enkelte sameier råder som eier over bruksenheten, dog med de unntak som fremgår av eierseksjonsloven og disse vedtekter.

Sameiets styre og forretningsfører skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

7. FORDELING AV FELLESKOSTNADER OG

FELLESINNTEKTER - PARKERING

Med felleskostnader skal forstås alle kostnader til drift og vedlikehold av eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet.

Følgende felleskostnader skal fordeles mellom sameierne med fordelingsnøkkel som angitt:

- Drift og vedlikehold av heis fordeles likt mellom sameierne

- Styrehonorar, forretningsførsel og revisjon fordeles likt mellom sameierne.

- Kabel-TV - standard pakke fordeles likt mellom sameierne.

- Drift og vedlikehold av ventilasjonsanlegg fordeles likt mellom sameierne.

- Drift og vedlikehold av alarm/brannanlegg fordeles likt mellom sameierne.

- Drift og vedlikehold av innvendige fellesarealer, herunder renhold og strøm fordeles etter sameierbrøken.

- Forsikring av bygningsmasse fordeles etter sameierbrøk.

- Bygningsmessig vedlikehold og påkostninger fordeles etter sameierbrøk.

- Drift og vedlikehold av uteområder på egen grunneiendom fordeles etter sameierbrøk.

- Vaktmestertjenester fordeles etter sameierbrøk.

TEKNISK INFO
[ 64 ]

Vann og kloakk kan bli å betale etter et tosporet system. Vann og kloakkavgift for den del av vannet som i så fall måles i den enkelte bruksenhet betales av den enkelte sameier etter krav fra kommunen. Sameiets andel av vann og kloakkavgift for vann som går gjennom felles måler plassert i felles garasjeanlegg, fordeles mellom sameierne etter sameierbrøk. Den enkelte sameier skal betale etter krav fra kommunen fra det tidspunkt den felles måler eventuelt er erstattet med målere i den enkelte bruksenhet. Øvrige kommunale avgifter skal fordeles mellom sameierne etter sameierbrøk.

Kostnader til energi for oppvarming av varmt vann og varme i bruksenheten måles på felles måler garasjeanlegget . Kostnadene til energi skal fordeles mellom sameierne etter sameierbrøken.

Sameiets eiendom eier i realsameie eiendommen gnr. 2 bnr 2936. Eiendommen eies i realsameie med andre eierseksjonssameier og borettslag i Rosenvinge Park. Eiendommen eid i realsameie er til sameiernes bruk i henhold til de til enhver tid gjeldende vedtekter. Kostnadene til drift og vedlikehold av eiendommen eid i realsameie som hvert år utliknes på dette boligsameiet fordels likt mellom sameierne.

Parkeringsplasser og boder er plassert i underjordisk garasjeanlegg, og organisert som bruksretter til bruksenhetene. Sameiets styre skal forestå innvendig forvaltning, drift og vedlikehold av garasjeanlegget.

Det er sameiet som har ansvaret for vedlikehold og drift av garasjeanlegget. De samlede kostnader til drift og vedlikehold av garasjeanlegget fordeles på seksjonene med 75% på parkeringen og 25% på bodene. Kostnadene fordeles etter

hvor mange parkeringsplasser og boder den enkelte seksjon disponerer.

Seksjoner med både parkeringsplass og bod betaler fra og med overtagelsesdato kr. 250,- i månedlige felleskostnader pr. parkeringsplass som de disponerer, og kr. 50,- i månedlige felleskostnader pr. bod som de disponerer. Seksjoner med kun bod betaler kr. 50,- i månedlige felleskostnader pr. bod som de disponerer. Beløpene ligger inkludert i seksjonens totale månedlige felleskostnader.

Disse beløpene blir å justere av styret i tråd med utviklingen i de samlede kostnadene og etter samme fordeling som beskrevet i h.h. til dette avsnitt.

Deler av parkeringsplassene i garasjeanlegget kan bli disponert av neste byggetrinn i Rosenvinge Park, som i så fall skal dekke en forholdsmessig andel av kostnadene til innvendig forvaltning drift og vedlikehold. Motsatt kan sameiere i dette sameie ha bruksrett til parkeringsplass i del av garasjeanlegg som på ligger grunneiendommen til neste byggetrinn. Bruksretten vil da ikke være en tilleggsdel til bruksenheten.

Kostnader til lading av el. biler fordeles basert på måling/effektforbruk på de sameierne som har bruksrett til parkeringsplass med ladeuttak. Se punkt 20 om etablering av ladeuttak for el. bil, og fordeling av kostnader ved etablering av nye ladeuttak.

Har en sameier, leietaker eller en i husstanden nedsatt funksjonsevne, kan denne kreve at styret pålegger en annen sameier å bytte parkeringsplass dersom vedkommende disponerer en spesielt tilrettelagt plass, men ikke trenger det. Bytteretten gjelder bare dersom den som krever bytte, allere-

de disponerer en parkeringsplass i sameiet. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede.

Retten gjelder bare parkeringsplasser som i vedtak etter planog bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne. Denne bestemmelsen kan bare endres dersom samtlige seksjonseiere uttrykkelig sier seg enige. Kommunen har vetorett mot endring av vedtektsbestemmelsen. Vedtekten må registreres i Foretaksregisteret.

Noe av sameiets tekniske anlegg/innretninger kan eies sammen med omkringliggende eierseksjonssameier. Kostnader til drift og vedlikehold av felles teknisk anlegg/innretninger som hvert år utliknes på dette boligsameiet fordels likt mellom sameierne.

Øvrige felleskostnader, herunder nye felleskostnader, skal fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk.

Den enkelte sameier skal betale akontobeløp fastsatt av sameierne på årsmøtet til dekning av sin andel av felleskostnadene. Akontobeløpet kan også dekke avsetning av midler til fremtidig vedlikehold, påkostninger eller andre fellestiltak på eiendommen, dersom årsmøtet har vedtatt slik avsetning (vedlikeholdsfond).

Inntekter av eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken.

TEKNISK INFO
[ 65 ]

8. SAMEIERNES ANSVAR UTAD

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk.

9. ÅRSMØTET

9.1 Årsmøtets myndighet

Den øverste myndighet i sameiet utøves av årsmøte

9.2 Flertallskrav og begrensninger i årsmøtets myndighet. Hver bruksenhet gir én stemme i årsmøtet. Ved opptelling av stemmer anses blanke stemmer som ikke avgitt.Med de unntak som følger av loven eller vedtektene fattes alle beslutninger av årsmøtet med vanlig flertall av de avgitte stemmer. Står stemmene likt, avgjøres saken ved loddtrekning.

Det kreves minst to tredjedeler av de avgitte stemmer i årsmøtet for vedtak om:

a) ombygging, påbygging eller andre endringer av bebyggelsen eller tomten som etter forholdene i sameiet går ut over vanlig forvaltning og vedlikehold,

b) omgjøring av fellesarealer til nye bruksenheter eller utvidelse av eksisterende bruksenheter,

c) salg, kjøp, bortleie eller leie av fast eiendom, herunder seksjon i sameiet som tilhører eller skal tilhøre sameierne i fellesskap,

d) andre rettslige disposisjoner over fast eiendom som går ut over vanlig forvaltning,

e) samtykke til endring av formål for en eller flere bruksenheter fra boligformål til annet formål eller omvendt,

f) samtykke til reseksjonering som nevnt i eierseksjonsloven § 20 annet ledd annet punktum,’

g) tiltak som har sammenheng med sameiernes bo- eller

bruksinteresser, og som går ut over vanlig forvaltning og vedlikehold, når tiltaket fører med seg økonomisk ansvar eller utlegg for sameierne på mer enn 5 prosent av de årlige felleskostnader. Hvis tiltaket fører med seg et samlet økonomisk ansvar eller utlegg for enkelte sameiere på mer enn halvparten av folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tiltaket besluttes, kan tiltaket bare gjennomføres hvis disse sameierne uttrykkelig sier seg enige. h) endring av vedtektene (når ikke loven eller vedtektene stiller strengere krav).

Vedtak om salg eller bortfeste av hele eller vesentlige deler av eiendommen, samt vedtak som innebærer vesentlige endringer av sameiets karakter eller vedtak om oppløsning, krever tilslutning fra samtlige sameiere.

9.3 Alle sameiere har rett til å delta i årsmøte med forslags-, tale-, og stemmerett. For boligseksjoner har også sameierens ektefelle, samboer eller et annet medlem av sameierens husstand rett til å være til stede og til å uttale seg. Slik møte og uttalelsesrett gjelder også for styremedlemmer, forretningsfører og leier av boligseksjon. Styreleder og forretningsfører har plikt til å være til stede med mindre det er åpenbart unødvendig, eller de har gyldig forfall.

En sameier kan møte ved fullmektig etter skriftlig fullmakt. Fullmakten kan når som helst tilbakekalles. Sameieren har rett til å ta med en rådgiver til årsmøtet. Rådgiveren har bare rett til å uttale seg til årsmøtet dersom årsmøtet gir tillatelse. Avgjørelsen fattes med vanlig flertall.

Ordinært årsmøte skal holdes hvert år innen utgangen av juni.

Ekstraordinært årsmøte skal holdes når styret finner det nødvendig, eller når minst to sameiere som til sammen har minst en tiendedel av stemmene, krever det og samtidig oppgir hvilke saker de ønsker behandlet.

9.4 Innkalling til årsmøte

Årsmøtet innkalles av styret med skriftlig varsel som skal være på minst åtte og høyst tjue dager. Ekstraordinært årsmøte kan om nødvendig innkalles med kortere varsel som likevel skal være på minst tre dager.

Dersom styret misligholder sin plikt til å innkalle til ordinært eller ekstraordinært årsmøte kan sameier, styremedlem eller forretningsfører kreve at tingretten snarest og for sameiernes felles kostnad innkaller til møte.

Innkallingen skal bestemt angi de saker som skal behandles i årsmøtet. Skal et forslag som etter loven eller vedtektene må vedtas med minst to tredjedels flertall kunne behandles, må hovedinnholdet være angitt i innkallingen.

Styret skal på forhånd varsle sameierne om dato for møtet og om siste frist for innlevering av saker som ønskes behandlet. Saker som en sameier ønsker behandlet i det ordinære årsmøtet, skal nevnes i innkallingen når styret har mottatt krav om det før fristen.

9.5 Hvilke saker årsmøtet skal og kan behandle Årsmøtet skal behandle saker angitt i innkallingen til møtet.

Uten hensyn til om sakene er nevnt i innkallingen skal det ordinære årsmøtet,

a) behandle styrets årsberetning,

b) behandle og eventuelt godkjenne styrets regnskapsoversikt for foregående kalenderår,

c) velge styrets leder, styremedlemmer og/eller varamedlem-

TEKNISK INFO
[ 66 ]

mer dersom noen av disse er på valg. d) Behandle vederlag til styret

Årsberetning, regnskap og eventuell revisjonsberetning skal senest en uke før ordinært årsmøte sendes ut til alle sameiere med kjent adresse. Dokumentene skal dessuten være tilgjengelige i årsmøtet.

Bortsett fra saker som nevnt i pkt a) til c), kan årsmøtet bare treffe beslutning om saker som er angitt i innkallingen til møtet. At saken ikke er nevnt i innkallingen, er likevel ikke til hinder for at det besluttes innkalt nytt årsmøte til avgjørelse av forslag som er fremsatt i møtet.

9.6 Møteledelse. Protokoll

Årsmøtet skal ledes av styrets leder med mindre årsmøtet velger en annen møteleder, som ikke behøver være sameier. Det skal under møtelederens ansvar føres protokoll over alle saker som behandles og alle vedtak som gjøres av årsmøtet.

Protokollen skal underskrives av møtelederen og minst én sameier som utpekes av årsmøtet blant de som er til stede. Protokollen skal til enhver tid holdes tilgjengelig for sameierne.

10. STYRET

10.1. Valg av styre

Sameiet skal ha et styre. Styret skal ha tre til fem medlemmer. Det kan velges varamedlemmer.

Årsmøtet velger styret med vanlig flertall av de avgitte stemmene. Styrelederen velges særskilt. Bare myndige, fysiske personer kan velges som styremedlem

Styremedlem tjenestegjør i to år om ikke annet er bestemt av årsmøtet.

Når særlige forhold foreligger, har et styremedlem rett til å tre tilbake før tjenestetiden er ute.

Årsmøtet kan med alminnelig flertall av de avgitte stemmer vedta å fjerne medlem av styret.

10.2. Styremøter

Styrelederen skal sørge for at styret holder møte så ofte som det er nødvendig. Et styremedlem eller forretningsføreren kan kreve at styret sammenkalles.

Styremøtet skal ledes av styrelederen. Er ikke styrelederen til stede, og det ikke er valgt noen nestleder, skal styret velge en møteleder.

Styret er vedtaksført når mer enn halvparten av alle styremedlemmer er til stede. Vedtak i styret fattes med alminnelig flertall av de avgitte stemmene. Står stemmene likt, er møtelederens stemme utslagsgivende. De som stemmer for et vedtak, må likevel utgjøre mer enn en tredjedel av alle styremedlemmene.

Styret skal føre protokoll over sine forhandlinger. Protokollen skal underskrives av de frammøtte styremedlemmene.

Styreprotokollen skal være tilgjengelig for årsmøtet.

10.3. Styrets oppgaver

Styret skal sørge for vedlikehold og drift av eiendommen og ellers sørge for forvaltningen av sameiets anliggender i samsvar med lov, vedtekter og vedtak i årsmøtet. Styret har, innenfor rammen av sin beslutningsmyndighet, anledning til å treffe alle beslutninger som ikke i loven eller vedtektene er lagt til andre organer.

10.4. Styrets beslutningsmyndighet

Avgjørelser som kan tas av et vanlig flertall i årsmøte, kan også tas av styret om ikke annet følger av lov eller vedtekter eller årsmøtets vedtak i det enkelte tilfelle.

11. FORRETNINGSFØRER

Årsmøtet kan med alminnelig flertall av de avgitte stemmer vedta at sameiet ikke skal ha en forretningsfører. Det hører under styret å engasjere forretningsfører og andre funksjonærer. Styret er ansvarlig for instruks til sameiets funksjonærer, honorarfastsettelse, tilsyn samt innhenting og avvikling av eksterne oppdragstakere.

12. INHABILITET

Ingen kan selv eller ved fullmektig eller som fullmektig delta i avstemning i årsmøte om avtale med seg selv eller nærstående eller om sitt eget eller nærståendes ansvar. Det samme gjelder for avstemning om pålegg om salg eller krav om fravikelse etter vedtektenes pkt 19. Et styremedlem eller forretningsføreren må ikke delta i behandlingen eller avgjørelsen av noe spørsmål som medlemmet selv eller dennes nærstående har en framtredende personlig eller økonomisk særinteresse i.

13. HVEM SOM KAN FORPLIKTE SAMEIET UTAD

Styret representerer sameierne og forplikter dem med sin underskrift i saker som gjelder sameiernes felles rettigheter og plikter, herunder gjennomføringen av vedtak truffet av årsmøtet eller styret og rettigheter og plikter som angår fellesareal og fast eiendom for øvrig. To styremedlemmer kan i fellesskap signere på vegne av sameiet.

I saker som gjelder vanlig forvaltning og vedlikehold, kan forretningsføreren representere sameierne på samme måte

TEKNISK INFO
[ 67 ]

som styret.

14. MINDRETALLSVERN

Årsmøtet, styret eller andre som representerer sameiet, kan ikke treffe beslutning som er egnet til å gi visse sameiere eller andre en urimelig fordel på andre sameieres bekostning.

15. REGNSKAP

Styret skal sørge for ordentlig og tilstrekkelig regnskapsførsel. Regnskap for foregående kalenderår skal legges fram på ordinært årsmøte.

Regnskapet skal føres og årsregnskap og årsberetning skal utarbeides i samsvar med bestemmelsene gitt i eller i medhold av regnskapsloven

16. REVISJON

Sameiet skal ha statsautorisert eller registrert revisor.

Revisor tjenestegjør inntil annen revisor er valgt. Revisor har rett til å være til stede i årsmøte og til å uttale seg.

17. PANTERETT FOR SAMEIERNES FORPLIKTELSER

De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet etter reglene i eierseksjonsloven § 25.

18. BYGNINGSMESSIGE ARBEIDER

Utskifting av vinduer og dører, oppsetting av markiser, endring av fasadebekledning, endring av utvendige farger etc.

kan bare skje etter en samlet plan

Ombygging, påbygging eller andre endringer av bebyggelsen må ikke utføres uten samtykke fra årsmøte med to tredjedels flertall etter reglene i eierseksjonsloven § 30 a. Alminnelig forvaltning og vedlikehold på sameiets fellesareal kan god-

kjennes av styret. Andre bygningsmessige arbeider som skal meldes til bygningsmyndighetene må godkjennes av styret før byggemelding sendes. Sameier kan ikke sette opp utvendig antenne uten forutgående styregodkjennelse.

19. PÅLEGG OM SALG OG KRAV OM FRAVIKELSE

Hvis en seksjonseier til tross for skriftlig advarsel vesentlig misligholder sine plikter, kan styret pålegge vedkommende å selge seksjonen etter reglene i eierseksjonsloven § 38. Slikt varsel skal

opplyse om at vesentlig mislighold gir styret adgang til å kreve seksjonen solgt. Frist for utbedring av misligholdet kan ikke sette kortene enn 6 måneder. Medfører seksjonseierens oppførsel fare for ødeleggelse eller vesentlig forringelse av eiendommen, eller er seksjonseierens oppførsel til alvorlig plage eller sjenanse for eiendommens øvrige brukere, kan styret kreve fravikelse av seksjonen etter reglene i eierseksjonsloven § 39.

20. LADEUTTAK FOR EL. BIL

Grunninstallasjonen for ladeuttak til el. bil omfatter 15 ladeuttak pr grunninstallasjon. Den som har ervervet bruksrett til parkeringsplass med ladeuttak ved overlevering av fra utbygger har betalt 1/15 av grunninvesteringen til utbygger. I tillegg har de betalt for ladeuttaket og installering av det. Sameiet skal ved overlevering av fellesarealene betale til utbygger for den del av grunninstallasjonen til ladeuttak som ikke er tatt i bruk. Sameiet overtar dermed den ledige kapasiteten for etablering av ladeuttak, og kan omsette dette til sameierne. Styret skal sørge for å tilrettelegge for å kunne etablere nye ladeuttak ved parkeringsplasser ved behov på en slik måte at hver bruker ikke skal måtte betale for mer enn sin andel av

etableringskostnaden, og for øvrig hele kostnaden for selve ladeuttaket. Det er pr dato nødvendig for styret å gjøre en grunninstallasjon for 15 ladeuttak ad gangen. Sameiet skal forskuttere grunninstallasjonen. Kostnadene fordeles mellom sameierne som felleskostnad og fordeles etter sameierbrøken.

Den sameier som utløser behov for grunninstallasjonen, skal betale til sameiet en forholdsmessig andel av investeringen, p.t 1/15, tillagt 10 % påslag. I tillegg kommer kostnaden for ladeuttaket og installeringen av det.

Kostnader til strøm til lading fordeles mellom sameierne etter pkt 7.

21. EIERSEKSJONSLOVEN

Ved motstrid mellom bestemmelser i vedtektene og fravikelige bestemmelser i eierseksjonsloven, går vedtektsbestemmelse ne foran.

TEKNISK INFO
[ 68 ]

KJØPEKONTRAKT - SALG AV OPPFØRT BOLIG

Denne Kjøpekontrakt er i dag inngått mellom:

1. BAKGRUNN

Rosenvinge Park Felt 2B AS

orgnr. 921965877

C/o Betongbygg Eiendom AS

Postboks 90

1713 Grålum

Mob: 99 51 48 49

E-post: arne.chr.skard@betongbygg.no

1.1. Partene er i dag blitt enige om vilkår som følger av denne avtale i forbindelse med kjøp av ny eierseksjon med tomt. Avtaleforholdet er ellers regulert av Lov om avhending av fast eigedom (avhendingsloven) (avhl) av 03.07.1992.

1.2. Selger har utbygd av parsell av eiendommen gnr.2, bnr. 2929 i Moss kommune som har fått matrikkelnummer gnr.

medfølger bruksrett til 1 sportsbod. Selger har rett til å tildele bruksrett til bod- og parkeringsplass slik Selger finner mest hensiktsmessig. Boder og parkeringsplasser i garasjeanlegget vil bli etablert slik det fremgår av salgsprospektet. Kostnaden til drift og vedlikehold av parkeringsplass belastes hver eier iht. antall parkeringsplasser som disponeres av den enkelte seksjon. Selger disponerer til enhver tid usolgte bruksretter til parkeringsplasser.

som Selger og

2, gnr 2946. Oppført bebyggelse på parsellen består av tre tårn med totalt 69 leiligheter. For de som kjøper leilighet inkludert parkeringsplass, vil bruksrett til denne bli etablert i underjordisk anlegg tilknyttet boligene. Det vises til vedlagte salgsprospekt. Selger forbeholder seg retten til endringer og omdisponeringer slik det fremgår av salgsprospektet.

1.3. Hjemmelshaver seksjonen avtalen gjelder er Rosenvinge park Felt 2B AS, org.nr. 921 965 877.

1.4. Denne avtale gjelder gnr. 2, bnr. 2946, snr. X.

2. EIENDOMMEN

2.4 Alle leilighetene har balkong/terrasser eller uteplass (på bakkeplan). Disse vil bli seksjonert som del av bruksenheten eller som tilleggsdel til den enkelte seksjon. Alle øvrige utomhusarealer m.v. skal i utgangspunktet være å regne som fellesareal i sameiet. Selger står fritt til å gjøre endringer i det beskrevne frem til overtagelse så lenge dette ikke reduserer kvaliteten vesentlig på leveransen tilknyttet den enkelte seksjon.

2.5 Den samlede ytelse som overdras Kjøper er heretter kalt Eiendommen.

fnr.

Som Kjøper.

2.1 Selger overdrar til Kjøper snr. i Parkhus 3, Rosenvinges vei 24 på gnr. 2 bnr.2946 i Moss kommune samt ideell andel av sameiets fellesareal. Som fellesareal anses i denne sammenhengen også ideell andel av felles utomhusområde, også kalt «Parken». Det vises til salgsprospektet for nærmere omtale av «Parken».

2.2 Sameiets tomtegrense omkranser parsellen, og fremgår av det matrikkelbrev som er utstedt.

2.3 Det medfølger ikke bruksrett til parkeringsplass. Det medfølger 1 parkeringsplass i underjordisk garasjeanlegg. Det

3. MEGLER

3.1 Meglergaarden AS er valgt som Megler på oppdrag av Selger, heretter også kalt Megler. Meglers vederlag betales av Selger og forfaller til betaling ved underskrift av Kjøpekontrakten. Megler har imidlertid ikke noe ansvar for partenes riktige oppfyllelse av denne Kjøpekontrakt.

4. KONTRAKTSDOKUMENTER

Følgende dokumenter har blitt forelagt Kjøper og er en del av Kjøpekontrakten.

4.1. Leveransebeskrivelse, datert ______________________

TEKNISK INFO
[ 69 ]

4.2. Fasadetegninger og snittegning.

4.3. Plantegning, datert

4.4. Salgsprospekt.

4.5. Tegningsskjema med kjøpsbetingelser.

4.6 Foreløpig forslag til sameievedtekter og vedtekter for «Parken».

Ved avvik gjelder leveransebeskrivelsen foran tegninger, illustrasjoner og annet salgsmateriell. Omfanget av leveransen er begrenset til leveransebeskrivelsen. Spesifikke formuleringer gjelder foran generelle. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.

Kjøper er gjort kjent med at alle 3D-presentasjoner, illustrasjoner, skisser,” møblerte” plantegninger m.m. kun er ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Stiplet linje på plantegninger viser forslag til løsninger og innredning som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgsmateriell vil ikke nødvendigvis passe for alle leiligheter.

5.OFFENTLIGE DOKUMENTER

Følgende dokumenter har blitt forelagt Kjøper og er en del av Kjøpekontrakten.

5.1 Utskrift av grunnboken for eiendommen gnr. 2, bnr. 2946, snr. X, datert xx.xx.xxxx

5.2 Midlertidig brukstillatelse

Kjøper erklærer ved inngåelse av Kjøpekontrakten å ha satt seg inn i de nevnte dokumenter.

6. KJØPESUM OG OMKOSTNINGER

6.1 Kjøpesummen for Eiendommen utgjør

Kr __________________________ Kroner: 00/100 inkl mva.

6.2 I tillegg til Kjøpesummen betales følgende omkostninger ved overtagelse:

* Dokumentavgift til staten, 2,5% av andel tomtekostnad/kjøpesum kr 400 000 Kr 10 000,Tinglysingsgebyr for panterettsdokument med attest Kr 793,-* Tinglysingsgebyr for skjøte Kr 585,Oppstartskapital sameiet Kr 10 000,Sum omkostninger Kr 21 378,-

* Det tas forbehold om endringer på størrelsen på gebyrer og avgifter som er fastsatt av offentlige myndigheter.

6.3 Dersom Kjøper opptar flere lån hvor panterettsdokument skal tinglyses på Eiendommen, påløper ytterligere kr 793,- pr obligasjon i tinglysingsgebyr.

6.4 Omkostningene betales til Megler samtidig med Kjøpesummen.

6.5 Tilleggsbestillinger innbetales til Meglers klientkonto på bakgrunn av skriftlig avtale mellom Kjøper og Selger. Faktura med betalingsvilkår utstedes av Selger.

7. BETALING. Kjøpesummen betales uoppfordret på følgende måte:

7.1.2 Kjøpesummen betales uoppfordret innen kl 12.00 syv dager før overtagelse

7.2 Oppgjør foretas av Gran Oppgjør AS

7.3 Alle innbetalinger skal skje til klientkonto nr. 9537.06.01721 i Handelsbanken, Moss stilet til: Meglergaarden AS, Storgt. 8, 1531 Moss

7.4 Betaling anses å ha skjedd den dato pengene er disponible på Meglers konto.

8. MISLIGHOLD

8.1 Ved forsinket betaling har Selger rett til å nekte overlevering.

8.2 Kjøper svarer forsinkelsesrenter til Selger hvis Kjøpesummen ikke er disponibel i sin helhet hos Megler innen de frister som fremkommer av Kjøpekontrakten. Forsinkelsesrenter beregnes av hele Kjøpesummen inklusive tilvalg og endringer, da manglende innbetaling vil stoppe hjemmelsoverføringen av Eiendommen, og anses som mislighold av Kjøpers forpliktelse i henhold til Kjøpekontrakten.

8.3 Hvis Kjøpekontrakten misligholdes vesentlig av Kjøper, har Selger rett til å heve Kjøpekontrakten. Manglende oppgjør utover 30 dager etter forfall anses som vesentlig mislighold. Selger har i et slikt tilfelle hvor Kjøper har utvist vesentlig mislighold rett, men ikke plikt, til å heve Kjøpekontrakten og foreta dekningssalg. Selger kan ta dekning for sitt tilgodehavende etter denne Kjøpekontrakt i Kjøpers eventuelle innbetalte

TEKNISK INFO
___________________________
Kr_____________________________________,00
[ 70 ]

beløp, herunder også renter og andre omkostninger som påløper på grunn av Kjøpers mislighold. Selgers krav mot Kjøper begrenser seg dog ikke til det innbetalte beløp.

8.4 Hvis Kjøper har overtatt og/eller flyttet inn i Eiendommen før fullt oppgjør har funnet sted, og på tross av garantier eller av andre grunner ikke presterer fullt oppgjør etter Kjøpekontrakten, godtar Kjøper utkastelse fra Eiendommen uten søksmål og dom. Han har da ikke rett til å besitte Eiendommen, jf tvangsfullbyrdelseslovens § 13-2, 3. ledd (e).

8.5 Ved Selgers mislighold gjelder bestemmelsene i avhendingsloven kapittel IV.

Kjøper kan heve Kjøpekontrakten dersom Selgers forsinkelse eller mangler ved ytelsen innebærer et vesentlig kontraktsbrudd.

Ved forsinkelse som Selger svarer for, kan Kjøper kreve oppfyllelse, heve avtalen, kreve erstatning eller holde tilbake vederlaget jf avhl § 4-1..

Ved mangler kan Kjøper holde tilbake vederlaget, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, eller heve og/eller kreve erstatning jf avhl § 4-8.

9. TINGLYSING

9.1. Skjøte blir utstedt av Selger samtidig med signering av Kjøpekontrakten. Dokumentet oppbevares hos Megler inntil tinglysing finner sted.

9.2. Etter overtakelse skal Eiendommen overskjøtes til den Kjøper som Kjøpekontrakten utpeker. Dette under forutset-

ning av at innbetaling av Kjøpesummen inkl omkostninger og eventuelle tilleggsbestillinger er bekreftet disponibelt på Meglers konto. Kjøper kan ikke kreve skjøte utstedt in blanco. Ved evt. endring av navn på Kjøper vil det påløpe administrasjonsgebyr til megler på kr. 15 000,- inkl. mva. som innbetales til Meglers driftskonto. Eventuell endring krever Selgers forutgående samtykke.

9.3. Kjøper må godtgjøre at kjøpet ikke er i strid med eierseksjonsloven § 23, og undertegner en særskilt erklæring om dette på skjøtet før dette sendes for tinglysing.

9.4. Selger er ikke ansvarlig for forsinkelser som skyldes kommunal eller annen offentlig saksbehandling.

10 SIKKERHET OG GARANTISTILLELSE

10. 1 Selger har utstedt til Megler et pantedokument med urådighetserklæring (sikringsobligasjon) som lyder på minimum MNOK 300. Obligasjonen tjener som sikkerhet for den del av Kjøpesummen som er betalt av Kjøper.

10. 2 Obligasjonen er tinglyst på gnr 2, bnr 2946 og slettes så snart alle formaliteter er i orden. Obligasjonen skal ha prioritet etter byggelån og foranstående heftelser.

10.3 Selger stiller som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter Kjøpekontrakten en garanti på 5 % av Kjøpesummen og står i 5 – fem - år etter overtakelsen jf buofl § 12, 3 ledd.

11. HEFTELSER

En utskrift fra eiendomsregisteret datert xx.xx.xxxx er forelagt Kjøper. Kjøper har gjort seg kjent med innholdet i denne.

Eiendommen overtas med de tinglyste heftelser som fremkommer av utskriften. Kjøper er kjent med at Kjøpers bank eventuelt får pant med prioritet bak heftelsene.

Eiendommen overdras fri for panteheftelser.

Selger kan tinglyse bestemmelser som er nødvendige for å gjennomføre prosjektet og de fremtidige utbyggingsprosjektene på den gjenværende det av 2/2929 og 2/2047, som er pålagt av offentlige myndigheter eller nødvendige bestemmelser knyttet til sameiet eller naboforhold. Selger har rett til å plassere nødvendige tekniske installasjoner på fellesarealer og sikre tinglyste rettigheter tilknyttet disse.

12. OVERTAKELSE

12.1 Eiendommen overtas av Kjøper kl 1200, den 2023, omtalt som overtagelse. Det skal avholdes overtakelsesforretning. Sesongavhengige utendørsarbeider er ikke til hinder for at overtagelse kan skje. Kjøper har imidlertid ikke rett til å overta Eiendommen før hele Kjøpesummen, inklusive, omkostninger og eventuelle renter i henhold til pkt 7 er innbetalt og registrert på Meglers klientkonto.

12.2 Kjøper aksepterer at sameiets styre valgt på ekstraordinært årsmøte overtar andel fellesareal på vegne av Kjøper. Kjøper gir ved underskrift på denne kontrakt styret fullmakt til å overta fellesarealer. Fullmakten innebærer også en rett for styret til å beslutte eventuelt tilbakehold/deponering for ikke fullførte eller mangelfulle arbeider på fellesarealene. Overtakelsesforretning for fellesarealene kan gjennomføres før overtakelsesforretning for de enkelte seksjoner.

12.3 Under overtakelsesforretningene skal Selger påse at

TEKNISK INFO
[ 71 ]

det føres overtakelsesprotokoll som underskrives av begge parter. Kjøperen (hhv sameiets styre hva gjelder fellesarealene) skal sørge for å protokollføre de mangler man eventuelt påberoper seg vedrørende Eiendommen (hhv fellesarealene). Det kan ikke senere påberopes mangler man med rimelighet burde ha oppdaget i forbindelse med overtakelsesforretningen. Synlige feil og skader på vindusruter, porselen, dører og overflatebehandlinger kan ikke påberopes etter overtakelsen.

12.4 Dersom Kjøper har krav mot Selger som følge av forsinket eller mangelfull ytelse, har Kjøper rett til å holde tilbake en så stor del av vederlaget som er nødvendig for å sikre kravet, Betaling anses likevel for å ha skjedd dersom Kjøper deponerer det omtvistede beløp på Meglers klientkonto. Krav om tilbakehold/deponering som er kjent på overtakelsestidspunktet skal fremgå uttrykkelig av overtakelsesprotokollen med angivelse av beløp som kreves tilbakeholdt/deponert.

Kjøper er forpliktet til uoppfordret å kvittere for utbedringsarbeidene etter hvert som disse utføres, og uoppfordret frigi en forholdsmessig andel av eventuelt tilbakeholdt beløp. Tilbakeholdt beløp kan ikke benyttes som sikkerhet for eventuelle anførte mangler reklamert på etter overtagelse.

12.5 Såfremt fullt oppgjør i henhold til Kjøpekontrakt er bekreftet disponibelt på Meglers klientkonto utleveres nøkler til Eiendommen ved overtakelsesforretningen. Selger sørger for å innhente slik bekreftelse.

12.6 Eiendommen overleveres i byggrengjort stand.

12.7 Inntil samtlige bygninger og utearealer i tilknytning til utbyggingen er ferdigstilt, har Selger og/eller andre rett til bruk og rett til å ha stående anleggsmaskiner, materialer og utstyr

på sameiets eiendom. Eventuelle skader dette måtte påføre Eiendommen, skal Selger innen rimelig tid utbedre. Kjøper er innforstått med at det vil kunne finne sted byggearbeider og anleggsvirksomhet i bygget og i området etter overtakelse.

12.8 Eiendommen står fra dato for overtakelse for Kjøpers regning og risiko i et hvert tilfelle. Eiendommens utgifter og inntekter avregnes fra dato for overtakelse.

12.9 I nyoppførte boliger forventes i noen grad svinn og krymping av materialer, for eksempel svinnriss i mur, mindre riss i tapet og maling ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping i konstruksjoner/trevirke etc. For slike forhold er Selger ikke ansvarlig. Skulle det være oppstått mangler hvor utbedringskostnaden ikke står i rimelig forhold til det forbrukeren oppnår ved utbedring fra Selger, har Selger rett til å gi Kjøper prisavslag svarende til verdireduksjonen i stedet for å foreta utbedring.

12.10 Det er Selgers plikt å fremskaffe ferdigattest for Eiendommen, men Kjøper er kjent med at denne ikke vil foreligge før lang tid etter overtakelse. Kjøper kan således ikke gjøre mangel- og/eller forsinkelsesbeføyelser gjeldende på det grunnlag at det tar tid før ferdigattest er utstedt.

13 REKLAMASJON

13.1 Kjøper må skriftlig reklamere så snart som mulig over mangler Kjøper oppdaget eller burde ha oppdaget ved overtakelsesforretningen. Kjøper må skriftlig reklamere innen rimelig tid etter at Kjøper oppdaget eller burde ha oppdaget øvrige mangler.

13.2 Ved mangler som har forårsaket eller kan forårsake ska-

de på Eiendommen, har Kjøper plikt til å begrense skadeomfanget inntil mangelen utbedres.

13.3 Kjøper har ikke anledning til å sette utbedringsarbeidene bort til andre og kreve kostnadene dekket fra Selger med mindre Selger unnlater å rette mangler innen rimelig tid jf avhl § 4-10.

13.4 Det gjøres spesielt oppmerksom på at Selgers plikt til å utbedre feil eller mangler ikke omfatter følgende punkter:

a) Sprekkdannelser som oppstår som følge av naturlige endringer og krymping av materialer

b) Mangler som oppstår på grunn av Kjøpers mangelfulle vedlikehold og/eller uforsvarlig bruk av Eiendommen med utstyr

c) Skader som skyldes tilfeldige begivenheter etter overtakelse som Selger ikke kan lastes eller ha ansvaret for

13.5 Eventuelle reklamasjoner og etterarbeider vil bli utført mest mulig samlet for alle boligene i prosjektet, så sant ikke normal bruk av boligen krever at en eventuell feil utbedres omgående. Dersom det ikke er til ulempe for Kjøper, kan Selger kreve at retting av mangler som rettmessig påberopes etter overtagelse skal utstå til etter at ettårsbefaring er avholdt for de seksjonene i prosjektet som er solgt etter bustadsoppføringsloven.

13.6 En mangel kan ikke gjøres gjeldende senere enn 5 år etter overtakelsen, med mindre Selger har opptrådt grovt uaktsomt eller i strid med god tro, avhl § 4-19..

TEKNISK INFO
[ 72 ]

14 ETTÅRSBEFARING

14.1 Selger kan etter Selgers eget valg velge å avholde ettårsbefaring ca ett år etter overtagelse. Kjøper er gjort spesielt oppmerksom på at Kjøper ikke kan utsette eventuelle reklamasjoner i påvente av en eventuell ettårsbefaring.

14.2 Ved utbedring av eventuelle mangler forplikter Kjøper seg til å gi Selger og dennes representanter adgang til Eiendommen og mulighet for å gjennomføre utbedringsarbeider på hverdager mellom kl 07.00 og 16.30. Kjøper er forpliktet til å kvittere for arbeidene etter hvert som disse utføres.

15 SÆRLIGE BESTEMMELSER

15.1 Selger står fritt til å utvikle, forvalte, bebygge og avhende den øvrige del av gnr 2, bnr 2929 slik man finner formålstjenlig. Kjøper er forpliktet til å medvirke til at Selgers planer kan gjennomføres innenfor gjeldende regulering og evt. signere dokumenter som er nødvendig for slik gjennomføring.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagt utomhusplan ikke er endelig og at det kan forekomme endringer i omfang og plassering. Utomhusarealene vil bli opparbeidet i takt med byggetrinnene i prosjektet så fremt årstidene tillater det.

Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn. Dette byggeprosjektet er ett av flere utbyggingsprosjekter på området som i dag utgjør eiendommen 2/2929.

16 FORBEHOLD

Ingen av partene har tatt forbehold.

17 FORSIKRING

17.1 Eiendommen holdes fullverdig forsikret av Selger frem til overtagelse med mindre sameiet har tegnet forsikring på bygget.

17.2 Kjøper tegner selv innbo- og løsøreforsikring. Denne forsikring må ha dekning for innbo og løsøre som oppbevares i bod og fellesareal på annen manns eiendom, jf punkt 2.3, 1. setning.

18 ETABLERING AV SAMEIE, «PARKEN», M.M

18.1 Kjøper er innforstått med at man som Kjøper av en seksjon blir sameier i henhold til Lov om eierseksjoner av 16.06.2017 nr 65. Kjøper har rett og plikt til å følge loven og de til enhver tid gjeldende vedtekter.

18.2 Fellesutgiftene for Eiendommen avgjøres av sameiet, og av kostnader til drift av realsameie mm. Hvor store utgiftene blir, avhenger av bl.a hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Et forventet nivå vil ligge på ca kr 40,- per kvm BRA pr måned, som er et gjennomsnitt for hele sameiet. Det gir en noe høyere kvm-pris for de små leilighetene, og en noe lavere kvm-pris for de større. Det påhviler alle Kjøpere felles drift og vedlikeholdsansvar for fellesarealer. Felleskostnadene fordeles mellom seksjonene etter vedtektene. Fordelingen kan være etter sameierbrøken, likedeling mellom seksjonene, fordeling mellom de seksjonene kostnaden gjelder o.l. Prinsippene for fordeling kan medføre at kostnaden per kvm BRA kan variere mellom seksjonene.

18.3 For sameiet er det utarbeidet foreløpige vedtekter. Disse vedtekter aksepteres av Kjøper. Selger har rett til å endre vedtektene for å tilpasse dem endringer i prosjektet

18.4 For at sameiet skal være i drift ved overtakelsen vil Selger engasjere bl.a. forretningsfører, vaktmestertjeneste og leverandør for tele/data for sameiet og for sameiets regning. Avtalene kan tidligst sies opp 3 år etter at de ble inngått.

18.5 Kjøper er kjent med at sameiet forbeholder seg panterett tilsvarende grunnbeløpet i folketrygden i Eiendommen i henhold til eierseksjonsloven § 31, som sikkerhet for Kjøperens forpliktelser overfor sameiet.

18.6 Etter at sameie er etablert skal Selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer. Det skal føres protokoll og eventuelle mangler og gjenstående arbeider som skal utbedres av Selger skal noteres. Fremdriften og ferdigstillelse av disse arbeider skal også protokolleres.

18.7 Dersom det gjenstår arbeider på fellesarealer ved overtakelse, kan det som sikkerhet for at disse arbeider utføres, avtales et beløp som kan sperres hos Megler. Selger kan alternativt stille bankgaranti for hele beløpet. Styret plikter å kvittere ut fortløpende for utførte arbeider i henhold til protokoll slik at tilsvarende tilbakeholdt beløp kan utbetales.

18.8 Kjøper er kjent med etableringen av «Parken» som et fellesområde for prosjektet Eiendommen er en del av, og de fremtidige utbyggingsprosjektene som skal utbygges på 2/2947. Grunneiendommen som «Parken» utgjør er eid i realsameie mellom de forskjellige byggetrinn. Det vises til beskrivelsen i salgsprospektet. Rettigheter, plikter, kostnadsfordeling mm er regulert i vedtekter/sameieavtale. Kjøper aksepterer disse. Selger kan gjøre endringer for å tilpasse dem endringer i prosjektet.

TEKNISK INFO
[ 73 ]

18.9 Boligsameiets parkering, boder og tekniske installasjoner er plassert i underjordisk anlegg tilknyttet boligene. Det vises til beskrivelse i salgsprospektet. Selger tildeler boder til de enkelte seksjoner.

denne og senere rettsetterfølgere samme plikt. Selger kan om ønskelig tinglyse plikten til å stemme for sammenslåing på Eiendommen, idet den skal gjelde for enhver Kjøper av Eiendommen.

Sted/dato: Moss, Selger:

18.10 Det vil bli tinglyst rettigheter for omkringliggende eiendommer til adkomst over gnr.2, bnr. 2946 til «Parken». Det vises i den forbindelse til salgsprospektet.

18.11 Den underjordiske parkeringskjelleren på Eiendommen er bygget i forlengelsen av parkeringskjelleren for 2/2943 som ligger nord for Eiendommen. Parkeringskjelleren er sammenhengende med gjennomkjøring. Kjøper vil kunne ha bruksrett til parkeringsplasser beliggende på naboeiendommen, og motsatt vil kjøpere av leiligheter på naboeiendommen kunne har bruksrett til parkeringsplass i parkeringskjelleren på Eiendommen.

18.12 Selger har rett til å slå sammen sameiet som oppføres på 2/2946 med sameiet på 2/2943 dersom Selger finner det ønskelig. Slik sammenslåing kan finne sted når sameiet på begge eiendommene er oppført. Kjøper forplikter seg i så fall til å stemme for slik sammenslåing dersom det er nødvendig, og eller medvirke med sin underskrift for gjennomføring av sammenslåingen. Kjøper gir også Selger og Selgers representant en ugjenkallelig fullmakt til å stemme for slik sammenslåing på et ekstraordinært årsmøte hvor saken måtte bli behandlet - dersom Selger finner en slik fremgangsmåte hensiktsmessig. Kjøper plikter også i et slikt tilfelle å medvirke med sin underskrift dersom det er nødvendig for gjennomføringen. Kjøper plikter - ved eventuelt salg av Eiendommen før sammenslåing er gjennomført - å videreføre den plikt Kjøper har etter dette punkt til sin rettsetterfølger, og pålegge

19

E-POST KOMMUNIKSASJON

Partene er enige om at e-post kommunikasjon kan benyttes mellom partene og at dette regnes om skriftlig kommunikasjon.

20 TVISTER

20.1 Partene har gjennomgått Kjøpekontrakten samt medfølgende dokumenter jf pkt 4 og 5 og bekrefter at den inneholder alt hva partene har avtalt. Diskusjoner, alternativer, muligheter, m.v som ikke er tatt med, er således ikke avtalt mellom partene.

20.2 Tvister angående forståelse av kontrakten eller praktiseringen av denne, skal primært løses ved forhandlinger mellom partene. Når enighet ikke oppnås, skal tvisten løses ved domstolsbehandling. *****

Denne Kjøpekontrakt med vedlegg er undertegnet i 3 - tre - eksemplarer, hvorav partene beholder hvert sitt og Megler beholder ett eksemplar.

Der hvor det er mer enn én Kjøper, gir disse ved denne kontrakts underskrift hverandre gjensidig fullmakt til å representere den/de andre i forhold til kontraktsforholdet, herunder på overtakelsesforretningen.

Rosenvinge Park Felt 2B AS

Arne Christian Skard

Kjøper:

TEKNISK INFO
[ 74 ]
TEKNISK INFO

MOSS SENTRUM

FERGE

MELLØS FOTBALSTADION

SKOLE

SJØ & STRAND

SHOPPING

VANSJØ

TURMILJØ

HOLDEPLASS BUSS

TURMILJØ

AV DET MESTE!

PEISESTUE

GJESTEBOLIG APOTEK

VELVÆRE

TRENINGSSENTER

LILLEENG HELSEPARK

RESTAURANT

VINMONOPOL KJØPESENTER

TURMILJØ

100 m mindre enn 500 m mindre enn 1 km mindre enn 2 km ca 3 km mindre enn
JERNBANEN
I MIDTEN