Page 1

NY LOOK


FRAMTIDEN / våra butiker Vår butiker är självklara ”nav” i Drömmen om boendet. Våra skyltfönster är väldigt starka kanaler som vi kan utnyttja bättre. I det nya konceptet skall våra butiker vara en inspirationskälla och en samlingspunkt för alla som drömmer om nästa steg i sitt boende, oavsett om det gäller flytt, renovering, ny lampa i hallen, eller något annat. I framtiden skall vem som helst känna att man kan kliva in i våra butiker, när som helst. Inget köp-/säljtvång, bara lust att diskutera boende och kanske att få inspiration. Ett öppet hus för alla som bor.

Ingegärd Carlson VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR MÄKLARHUSET REAL ESTATE SWEDEN AB


UNIK / kollektion

Kollektionen är specifikt & unikt framtaget och sammanställt för Mäklarhuset tillsammans med RosenhofArtFactory. Inredningen är baserad på huvudsakligen en vit grund, för att därefter addera in den nya grafiska profilens 4 färger; turkos, rosa, lila och grå. I miljön har vi valt att låta den turkosa färgen vara dominerande, för att skapa en tydlighet och stringens i interiören och låta mönstervariantionen få ett friare spelrum. Kollektionen består av en noga sammansatt och utvald blandning av vintagemöbler och nutida design, antika re-designade möbler tillsammans med nyskapande formgivning från Sverige. Inspirationen till våra mönster, som är specialritade för Mäklarhuset, är nycklar och nyckelhål, i konkret och något abstraktare former. Det är lekfullt men man kan också finna en djupare mening i symbolen med nyckeln. Kanske är det nyckeln till en ny start!... Välkommen in till det nya Mäklarhuset!


KOLLEKTION / sortiment Kollektionen består av; TYGER , KUDDAR, MATTOR TAPETER, BELYSNING, SITTMÖBLER BORD, VINTAGE & DETALJER


RosenhofArtFactory är ett Stockholmsbaserat inredningsföretag grundat av Creative Director Viktoria Hamberger. RosenhofArtFactorys ambition är att skapa konceptuella & spännande kollektioner för offentliga och privata miljöer. Rosenhof Art Factory tillverkar och formger unika produkter för unika miljöer. Rosenhof Art Factory har inget lager utan tillverkar customized mattor enbart på beställning, textila produkter och customized möbler i liten skala. RAF eftersträvar så långt som möjligt produktion i Sverige.

BAKGRUND Som Creative Director på en Internationell Designbyrå för en stor bredd av varumärken, grafiska profiler, förpacknings- och retailkoncept, ledde inspirationen och kunskapen till uppstart av företaget Rosenhof Art Factory. Rosenhof Art Factory sammanflätar konceptuell strategi med kreativitet. RAF erbjuder kreativ vägledning för varumärken, design och identitet, produkter och rum. Många av RAFs kunder är retailbaserade varumärken, resturangkoncept och producenter av enskilda produkter eller tjänster.

IDÉ - DEN LILLA FABRIKEN RAF föddes med en ambition att vilja utmana, försköna och inta. Alla mönster är djärvt spännande färg- och formmixade till en dynamisk helhet. Idén är att skapa tredimensionella kollektioner och låta mönstren inta rummet. RosenhofArtFactory tillverkar själv det som inte finns på marknaden! RosenhofArtFactory är sin egen lilla Fabrik!

PRODUKTER/FILOSOFIN BAKOM: mattor Rosenhof Art Factorys formgivna mattor är handgjorda i Indien. Vi använder växtfärgade garner i ull och bambusilke. RAFs mattor är tillverkade i enlighet med Corporate Responsibility Program vilket innebär att våra leverantörer har en tydlig utarbetad uppförandekod: inget barnarbete förekommer, de anställda får skäligt betalt och inga giftiga miljöförstörande kemikalier används.

Våra tyger trycks och produceras av ett familjeföretag här i Sverige. Tillverkning sker där hantverket är som bäst. Närproducerat för hållbarare konsumtion. Våra tapetserare anlitar vi på plats i Stockholm. De innehar gesällutbildning och syr upp våra unika produkter på beställning. Våra möbler tillverkas i liten skala av nytillverkade eller omgjorda gamla möbler i ny tappning för en hållbarare konsumtion! Alla våra möbler är utvecklade i samråd med mångårigt erfarna fin- och möbelsnickare. Våra möbelsnickare har gedigen utbildning i Carl Malmstens skola och mångårig erfarenhet av retail samt konceptuella miljöer.

NÄTVERK AV KOMPETENSER RAF har ett internationellt nätverk av erfarna Arkitekter, Projektledare, Copywriters, Fotografer, Tapetserare, Modellsnickare och Möbelformgivare med flera som RAF anlitar beroende på behov för respektive projekt.

UNIK KOLLEKTION FÖR MÄKLARHUSET Rosenhof Art Factorys egna kollektion för MÄKLARHUSET säljs enbart genom Rosenhof Art Factory och är specifikt framtagen för att passa Mäklarhusets unika grafiska profil, varor och tjänster.

Rosenhof Art Factorys övriga kollektioner FloraFauna säljs exklusivt genom NK Inredning Sthlm +46 (0)8 762 80 31


KONTAKT / info För mer information gällande Mäklarhusets Interöra Koncept, Mäklarhusets Guidelines samt Sortimentslista eller övriga inredningsuppdrag, kontakta gärna; Viktoria Hamberger / Creative Director / Rosenhof Art Factory mobil : +46 0708 82 69 71, mail: info@rosenhof.se eller gå in på www.rosenhof.se

Samtliga bilder är fotograferade av Fotograf Gustav Kaiser mail: fotograf@gustavkaiser.se, mobil: +46 70 601 93 94 www.gustavkaiser.se Tack till Mäklarhuset Hammarbyhöjden i Stockholm och Fredrik Notini med kollegor för att vi fick fotografera Ert fina kontor!

Inspirationsbilder Mäklarhuset  

Bilder på unik interiör för Mäklarhuste sverige

Inspirationsbilder Mäklarhuset  

Bilder på unik interiör för Mäklarhuste sverige

Advertisement