Page 1

F Y N S O KT STØ R ST E 2 0 U DVA LG 1 7

BLUE AUTUMN

Nyfortolket denim med fine feminine detajler

JUICE, SELVTILLID OG LÆKKERT HÅR

MÆND MED STIL COOL OG AFSLAPPENDE ELLER EKSPERIMENTERENDE

MAD + SENSOMMEREN PÅ GLAS

FORDI DET SMAGER SÅ GODT


[ OKTOBER ‘17 ]

All prices are recommended retail prices.

FEMME JAKKE 1699,95 HOMME JAKKE 1299,95

SELECTED ROSENGÅRDCENTRET, GUL GADE / WWW.SELECTED.COM

2

FYNS STØRSTE UDVALG


GUL GADE www.newyorker.fashion


[ LEDER / OKTOBER ‘17 ] Bluse 49995 Selected

DKNY taske 2.499,- Neye

EFTERÅR MED STIL OG HYGGE I ROSENGÅRDCENTRET

BUKSEDRAGT 500,-

RENO TEKSTIL SERVICE – VI RENSER & PLEJER DIT TØJ – INDLEVERING HER I BUTIKKEN

ROSENGÅRDCENTRET

4

FYNS STØRSTE UDVALG

GUL GADE

TLF. 65 93 20 99

Efteråret ruller ind over os med regnfulde dage og rusk i bladene, der inden længe skifter farve. Og en ny sæson betyder nye stilarter og nye farver til klædeskabet. Men det betyder også tid til hygge inden for med stearinlyset tændt og varm hjemmelavet saft i kruset. I dette magasin er vi gået i efterårshumør og pakker os ind i hygge – og i denim. For det blå materiale er alle steder denne sæson, og vi guider dig derfor til et feminint look med denim, der kan meget mere end bare være praktisk i det kolde vejr. Kig med i vores store modeserie, der oser af en afslappet girly stil. Bliv også klogere på Joe & The Juice, der efterhånden er blevet et verdensomspændende imperium. Her kan du møde to unge fyre, der hver dag langer juice over disken – og krydrer det med en lille uskyldig flirt – og høre mere om, hvordan de amerikanske stjerner elsker det danske juice-eventyr. På side 72 har vores madskribent kreeret fem nye spændende opskrifter på hjemmesyltet grønt og saft fra havens frugter, så du kan putte sensommeren på glas. I magasinet finder du også de bedste insidertips til hyggelig shopping med familien i Rosengårdcentret og det bedste fra hylderne til efterårshygge både inde og ude. Rigtig god læselyst.


CocoSe iPhone cover 12995 We Cover You

Forside/bagside: Jeans Global funk 69995 Message, Creme strik 39995 Pieces, Blomstret denimjakke 49995 VeroModa, Bælte 14995 Pieces, Taske blå 19995 I am, Garbor sort lak stillet 499,- Tops, Ring sort 8995 I am. Stor modeserie foto: Tommy Hilfiger denimjakke 1.39995 Kings & Queens, Moves hvid t-shirt 29995 Message, Jeans 29995 Gina Tricot, Ring 3995 I am, Ørering 4995 I am.

Udgivelsesdato 29.08.2017. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Vi respekterer NEJ TAK til reklamer. Oplag 114.000.

sr å r e t f e Ny erobe til din gard telefon

[ INDHOLD / OKTOBER ‘17 ]

40

Tedåse 30,- Rituals Bit'avant tørklæde 400,- Bestseller

MODE

20 – BLUE AUTUMN

Feminin i efterårets blå denim med kant.

20

54 – GRIB STILEN

Vi dykker ned i filmen Blade Runner 2049, og bliver inspireret af stilen hos medvirkende skuespillere Ryan Gosling og Jared Leto.

LÆS MED

40 – JUICE, SELVTILLID OG LÆKKERT HÅR

STOR MODESERIE

Mød to unge juicere fra den efterhånden verdensomspændende juicekæde Joe & The Juice, og læs om hvorfor musikken altid brager løs og om den særlige ånd blandt de t-shirt-klædte mænd bag disken.

+MAD

72 – HJEMMESYLTET EFTERÅR

Vi putter sensommeren på glas og sylter til efterårets varme retter og hyggestunder.

DON’T MISS! 10 – VI ANBEFALER

MAC cleanser gel 175,- Beauty Team

72

Insidertips til selvforkælelse, hygge og underholdning til efterårsvejret. Vi klæder dig også godt på til den nye sæson og guider til det rette udstyr til udendørslivet.

83 – KALENDER

Kom til stort modeshow i Rosengårdcentret og se alle de nye flotte efterårsvarer, kig forbi butik Frederik der fejrer 25 års jubilæum og tag familien med til hyggelige arrangementer i efterårsferien.

Tamaris støvlet 500,- Skoringen FYNS STØRSTE UDVALG

5


[ OKTOBER ‘17 ] facebook.com/PiecesRosengaardcentret · Rosengårdcentret Lilla gade · tlf 23680094 RRP

6

FYNS STØRSTE UDVALG

TOP · 199,95

SCARF · 149,95

CULOTTE · 259,95

PONCHO · 199,95

#MYNEWPIECES

autumn is here


Strikket trøje

159,-


[ OKTOBER ‘17 ]

autumn feeling

Spar optil

50%

Legging

299.95 Top

119.95 Jakke

669.95

Hue

Rosengårdcentret· Grøn Gade· +45 66 12 78 27 www.noanoa.com 8

FYNS STØRSTE UDVALG

99.95

ROSENGÅRDCENTRET LILLA GADE 08.2017 · Vejledende udsalgspriser


LILLA GADE BUTIK 281


[ VI ANBEFALER / OKTOBER ‘17 ]

Rustiklys, 4 stk. 10,- Flying Tiger Copenhagen

PIA POULSEN FRA FLYING TIGER COPENHAGEN Jeg anbefaler disse rustiklys, da vi lige så stille går en koldere og mørkere tid i møde. Og så er det bare hyggeligt at tænde et lys. De findes i 15 forskellige farver, hvilket varierer efter sæson. Lysene har en brændetid på 11 timer, og vi sælger 4 stk. for 10 kr. De er gennemfarvet, og vi sælger bl.a. mange til børn, der drypper lys i et glas. Jeg bruger dem personligt ved festligheder eller til hjemmehygge til hverdag. Senest brugte jeg dem til svendegilde, hvor bordene var fyldt med dem.

SØREN HOLMGÅRD

FRA JOHANSENS VINHANDEL Blend nr. 16 er en blanding af rom fra de vestindiske øer, der modnes ude i solen, så den får en naturlig sødme, og en tør jamaicansk rom. Det er en helt ny grundrom, så den smager lidt anderledes end andre slags rom, da den er lidt mere krydret. Det er kun os, der forhandler den, da det er en rom, som vi selv importerer. Jeg anbefaler denne rom, fordi den er spændende, og så er det sjovt at have noge nyt, man ikke kan finde på ethvert gadehjørne. Den passer perfekt til enten kaffen eller mørk chokolade.

Blend nr. 26 rom fra Private Selection 398,- Johansens Vinhandel

10

FYNS STØRSTE UDVALG


[ VI ANBEFALER / OKTOBER ‘17 ]

SIMONE RADOOR FRA SYNOPTIK Jeg anbefaler dette brillestel fra mærket Enzzo, som udelukkende forhandles i Synoptik. Enzzo designerstellet er til den sofistikerede, moderne og stilbevidste person. Brillen er skabt med et moderne look, der tager udgangspunkt i det innovative og lette plastikmateriale NXT. Kombinationen af plastmaterialet og metallet giver en trendy brille, der næsten intet vejer, og derved er super behagelig at have på. Jeg synes også, at brillen udtrykker nogle af brillemodens vigtigste tendenser i efteråret – at det skal være let og spinkelt, og hvis stellet har dobbeltbro som denne, sætter det lige prikken over i’et.

Mørkeblå brille fra Enzzo eksklusiv glas 1.998,- Synoptik. Den findes også i sort

Termokander fra Thermos Spejder Sport 0,5L: 249,0,75L: 299,1L: 329,-

KENNETH BUTZBACH FRA SPEJDER SPORT Thermos laver kvalitets-termokander af rustfri fjederstål, de er stærke i både brudstyrke og termoeffekten, og har en unik patenteret vakuum-isoleringsteknik, så isoleringsevnen er i top. Den store termokande kan holde drikkelsen varm op til 24 timer. De er meget nemme at rense og findes i tre forskellige literstørrelser: 0,5, 0,75 og 1L. Det er en rigtig pæn ståltermokande og derfor meget brugbar til mange forskellige ting – om det er på kontoret, i toget eller til picnic. Overvejer man friluftsaktiviteter i efterårsferien, er det er en let og kompakt termoflaske, som er nem at have med i rygsækken – om det er skovtur, vandretur, fisketur eller noget helt andet.

FYNS STØRSTE UDVALG

11


[ VI ANBEFALER / OKTOBER ‘17 ] Fujifilm instax mini 9. Fås i 6 forskellige farver: Limegrøn, cobolt blå, iceblue, pink, smokey white og sort 649,- Click Film: 10 billeder: 89,- og 20 billeder 169,-

ULRIK SØRENSEN FRA CLICK Det sjove ved Instax er, at det har vækket noget ved den yngre generation. De vil have en ”her og nu”-oplevelse og det behøver ikke være perfekt. Det har også noget at gøre med, at man kan få billedet fremkaldt med det samme. Mange bruger også Instax til familiefester og bryllup – præcis som man gjorde med engangskameraer. Det er en sjov måde at skabe minder på. Det er også oplagt at tage med i tasken, hvis man skal ud på en sjov tur i efterårsferien.

MARTIN LARSEN FRA TOYS"R"US Jeg anbefaler denne værktøjskasse fra LEGO, fordi det er en rigtig sjov aktivitet, hvor man kan bygge og lege med sine børn. Den har hele 5 byggevarianter: Vernie the robot, Guitar 4000, M. T. K. 4, Autobuilder og Frankie the CAT. Den er interaktiv, så man kan styre dens bevægelser via en iPad. Den har et følelsescenter, så den kan fornemme afstande. Aldersgrænsen er ca. 7-12 år og selvfølgelig for alle LEGO-fans. Modsat almindelig LEGO kan man lege videre med den, når den er bygget pga. det interaktive. Det gør den rigtig sjov!

LEGO BOOST kreativ værktøjskasse 1.499,- Toys"R"Us

12

FYNS STØRSTE UDVALG


[ VI ANBEFALER / OKTOBER ‘17 ]

Catan brætspil 39995 Bog & Idé

HENRIETTE NIELSEN FRA BOG & IDÉ Jeg er normalt ikke til strategispil, men det her kan alle være med på – selv min mormor på 80 år. Det har en god simpel opbygning og få regler, så det er bare om at gå i gang. Man kan være mellem 3-4 deltagere i denne her version, men man kan tilkøbe udvidelser med plads til op til 6 personer. Dette er grundpakken, men der findes mange udvidelser, hvilke vi naturligvis også forhandler. Det er oplagt til en fredag aften med gode venner, en tur i sommerhuset eller på en kedelig regnvejrsdag.

THOMAS LARSEN FRA SKECHERS Jeg anbefaler denne sneaker, da den har en meget blød indersål af vores meget populære ”memory foam”, som gør, at den fuldstændig tilpasser sig foden. Det er en helt ny modesneaker fra vores efterårskollektion. Det er en meget klassisk sko med neutrale farver, og derfor er det en perfekt hverdagssko, som kan bruges til det meste. Det er en super fed og behagelig sko, som kan være et rigtig godt køb, især hvis man skal ud at traske i efterårsferien.

Blå sneakers Ultra flex first choice. Str. 36-41 799,- Skechers

FYNS STØRSTE UDVALG

13


[ OKTOBER ‘17 ]

#FALLNEWS 2017

Alle støvler frit valg

JAKKE

599,95

499

95

FÅES I 3 FARVER

#NEWS #NEWS

ROSENGÅRDCENTRET GUL GADE, INDGANG D

Efterårsnyheder under 500,-

Håndtaske

39995

S

E R VO R E

K

ORSKN IN

GIV

SKUD TI L

FTF

Tasker med et formål

G

VI

ER

OV

SHOP OGSÅ PÅ NEYE.DK Fri fragt på ordrer fra 499,-

ROSENGÅRDCENTRET, GRØN GADE 14

FYNS STØRSTE UDVALG

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Blå, grå sort

Rød Gade • 66140456


[ OKTOBER ‘17 ]

Zoe

799,V.I.P. Kort Sko til hele familien

ZIZZI ROSENGÅRDCENTRET · GUL GADE · 5339 1580 ZIZZI.DK · FACEBOOK.COM/ZIZZI.ROSENGAARDCENTRET

16

FYNS STØRSTE UDVALG

Husk dit personlige V.I.P-kort og opnå store indkøbsfordele.

Gul gade


[ OKTOBER ‘17 ] Lux Stud Sneaker / 32-49606 Pris:

899,-

dreSS Chain Boot / 26-49650 Pris:

999,-

Mid high CheLSea / 26-49570 Pris:

1099,-

SCARF COAT CAPRI

199 1.999 899

Bianco ∙ Rosengårdcentret ∙ Blå Gade ∙ Tlf. 40 11 59 15 ROSENGÅRDCENTRET GUL INDGANG C TELEFON 6610 1150 WWW.MASAI.DK

18

FYNS STØRSTE UDVALG


NIELSENS DAME

NYHED I BUTIKKEN

OPLEV MAGIEN Succo parka coaten er til dig, som er modebevidst og som slet ikke kan stå for de ikoniske detaljer som hætte og store lommer på siden. Tag jakken på og oplev magien i at holde varmen og udtrykke din gode efterårsstil.

PARKA COAT

999,-

TIP

Kombiner med et par jeans, og skab grundlag for et stilfuldt outfit. Du kan dertil style med en casuel hue eller tørklæde - se udvalget i butikken! Succo jeans 399,50

w

Rosengårdcentret Tlf. 63 10 99 50


Flæsedenimsæt Global Funk jakke 69995 buks 59995 Message Strik 19995 Vila Object net strømpe 3 for 100,- Vila Pavement sko 899,- Companys Rosa taske 22995 I am

20

FYNS STØRSTE UDVALG


[ DENIM SEASON / OKTOBER ‘17 ] TENDENS: DENIM SEASON

BLUE AUTUMN Denim forsvinder aldrig fra hverken modebilledet eller klædeskabet. For hvem elsker ikke et par blå jeans? Men glem alt du ved om det slidstærke materiale, for efterårssæsonen byder på nyfortolket denim med fine feminine detaljer, et ungdommeligt tvist og komfortabel pasform. Det perfekte match til efterårets køligere vejr.

FYNS STØRSTE UDVALG

21


Gant grå jakke 3.099,- Guntoft Jeans 299,- Gina Tricot Jacqueline de Young mørk flæse skjorte 18995 Only Hvid taske 38995 I am Grå poncho 22995 Pieces Ring 6995 I am

22

FYNS STØRSTE UDVALG


[ DENIM SEASON / OKTOBER ‘17 ]

GIV DEN RÅ DENIM LIDT BLØDT MODSPILD I FORM AF FEMININE DETALJER, LETTE MATERIALER OG ENKLE ACCESSORIES.

Oversized denimjakke 35995 Only, Frønse nederdel 279,- Gina Tricot, InWear rosa top 700,- Companys, Ørering 5995 I am, Armbånd 395,- Plaza

FYNS STØRSTE UDVALG

23


Lang denimskjorte 39995 Vila Sort spencer 29995 Only Creme strik 399,- Pieces Ring 5.959,- Plaza Halskæde 1.850,- Plaza Vedhæng 151,- Plaza Krystal glas 4975 pr. stk. 3 for 125,- Johansens Vinhandel Plante 129,- og Cozy room potte 198,- Tine P

24

FYNS STØRSTE UDVALG


[ DENIM SEASON / OKTOBER ‘17 ]

Vila denimjakke 22995 Kings & Queens Jeans med sten 37995 Only Lacoste sko rosa 99995 Message

FYNS STØRSTE UDVALG

25


[ DENIM SEASON / OKTOBER ‘17 ]

HOP I DEN BLØDE SWEATER FOR ET CASUAL LOOK OG TRÆK EN CARDIGAN OVER KJOLEN PÅ EKSTRA KOLDE MORGENER.

Strik 1.500,- Tommy Hilfiger, Levis jeans 1.09995 Kings & Queens, Daniel Wellington ur 1.095,- Plaza, Hvid adidas sko 1.49995 Intersport

26

FYNS STØRSTE UDVALG


Calvin Klein t-shirt 39995 Kings & Queens Second female lang strik 1.19995 Message Armbånd 8998 I am Taske 25995 I am

FYNS STØRSTE UDVALG

27


[ SHOES & BOOTS / OKTOBER ‘17 ]

Tæppe 369,- Bolia

FEMININE PUMPS TIL EN NY SÆSON

B&CO pumps 400,- Skoringen

Pumps 399,- Bianco Pumps 499,- Bianco

SHOES & BOOTS

Gå den nye sæson i møde på høje hæle. Efterårets farvepalet byder på mørke nuancer, bløde materialer og en blanding af rå detaljer og feminine mønstre. Opdatér føddernes efterårsgarderobe med nyt til både stilfuld hverdag og farverig fest.

Graceland stillet 299,- Deichmann

Gabor pumps 899,- Tops

28

FYNS STØRSTE UDVALG

Accessories stillet 199,- New Yorker

Marco Tozzi pumps 399,- Paw Sko

Gabor stillet 599,- Tops

Clarks pumps 1.000,- Skoringen


[ SHOES & BOOTS / OKTOBER ‘17 ]

Støvlet 99995 Selected

Støvlet 1.500,- Tommy Hilfiger

Claudia støvlet 499,- Paw Sko

Støvlet 1.500,- Tommy Hilfiger

Støvlet 300,- Trend

Støvlet 1.299,- Bianco

Ichi støvlet 79995 Companys

Catwalk støvlet 449,- Deichmann

Graceland støvlet 349,- Deichmann

Gabor støvlet 1.099,- Paw Sko

Pavement støvlet 999,- Companys

Vagabond støvlet 1.099,- Tops

FYNS STØRSTE UDVALG

29


05.07.17

[ OKTOBER ‘17 ] FIND DIN EFTERÅRSJAKKE I SOLO

1/2 PRIS ( A F V E J L. U D S A LG S P R I S )

PÅ DET MESTE AF BUTIKKEN

Jakke

649

95

MASSER AF LÆKRE VARER I STR 34-54 SOLO ROSENGÅRDCENTRET (GRØN GADE) 5220 ODENSE SØ 66 15 10 02 • SOLO.DK

GRATIS

bh

FITTING FÅ 1 EKSTRA SÆT MED I DIT KØB*

Rosengårdcentret | Odense SØ | veromoda.com

Rosengårdcentret / Grøn Gade / CHANGE.COM *Tilbuddet gælder Club CHANGE medlemmer ved køb af min. 2 sæt lingeri og kan ikke kombineres med andre rabatter. 30

FYNS STØRSTE UDVALG


[ OKTOBER ‘17 ]

Wonders of Nature

EFTERÅR 2017

KAMPAGNER BLOMSTRENDE ARMRING ELLER FANTASIFULD FJER-KÆDE

FRIT VALG

995,-

SPAR OP TIL 540,-

www.trollbeads.com

BESØG VORES SMUKKE 32

FYNS STØRSTE UDVALG

Den blomstrende armring fås i str. XXS-L og den fantasifulde fjer-kæde i længde 60, 70, 80 og 90 cm.Kampagnerne gælder fra d. 15. september til og med d. 31. oktober 2017 og kan ikke kombineres med andre kampagner eller tilbud.

Every story has a bead

BUTIK I LILLA GADE

4 FOR 3 PÅ ÆGTE SØLV

LIGGER I BLÅ GADE. FÅ DEN BILLIGSTE MED I KØBET. GÆLDER I PERIODEN 13.09.17 – 03.10.17


kr. 800,-

kr. 800,-

Kom til VAGABOND event fredag d. 29. september fra kl. 11.00 - 16.00 Merete fra VAGABOND besøger butikken, der vil være VAGABOND konkurrence og masser af gode tilbud.

kr. 1.100,kr. 900,-

kr. 800,kr. 900,-

Rosengårdcentret · Gul Gade


ROSENGÅRDCENTRET, GUL GADE • TLF. 66 15 51 99 • WWW.qUINT.DK

[ OKTOBER ‘17 ] SPAR 20 % PÅ VIELSESRINGE

28695/3+3,5 8kt kr. 5.350,14kt kr. 7.095,-

28677/6 8kt kr. 11.965,14kt kr. 17.620,-

28705/2,5+3 8kt kr. 4.680,14kt kr. 6.500,-

28682/6 8kt kr. 9.300,14kt kr. 13.300,-

28693/3+3,5 8kt kr. 7.425,14kt kr. 9.388,-

28703/3+3,5 8kt kr. 6.000,14kt kr. 8.130,-

696 Ørestik, Spiral Sterling Sølv 424,-

709 Fibulabroche fra Island Sterling Sølv 991,-

758/LS Valkyrie fra Hårby Sterling Sølv 625,-

745 Ring med vikingemotiv Sterling Sølv 895,-

464 Sterling Sølv 678,Armbånd i snoet tråd

458/2 Sterling Sølv 1.370,-

419 Sterling Sølv 1.566,-

Alle modeller laves i Bronze,Sølv & Guld på eget værksted på Fyn.

Lilla Gade .

34

FYNS STØRSTE UDVALG


[ OKTOBER ‘17 ]

PÅ MÆRKERNE www.mr.dk

FØDSELSDAG med mange gode tilbud

KÆMPE JEANS MARKED

DENIM

Vi har efterårsvarerne klar Torvet Tlf. 66 15 79 95 • www.butikfrederik.dk

SPAR 50% på masser af jeans

Knowledge Cotton Apparel

Fratrækkes varens normalpris ved kassen. Tilbuddet gælder t.o.m. d. 22/10.

ROSENGÅRDCENTRET RØD GADE 72 45 45 93

wagner.dk

JACKET

799,95 Vejl. udsalgspris.

Torvet / 24845735 / jackjones.com

36

FYNS STØRSTE UDVALG


[ OKTOBER ‘17 ]

½ PRICE

If the crown fits, wear it ! Kings & Queens er et kongerige af trends og fashion til både ham og hende. Det er alle de lækre fashionbrands fra bl.a. Minimum, Just Junkies, Dr. Denim, RÅ, Black Rebel, Nike, Vila, MbyM, Erbs Denmark, Moss Copenhagen, Sisters Point, YAS, Calvin Klein, Tommy Hilfiger m.m. – samlet i én fed butik. Forkæl dig selv med nye sneakers, sko, jeans, smarte accessories – og bliv behandlet kongeligt hos Kings & Queens.

JAKKE FØR 119995 / SPAR 600 NU KUN

59995

SPAR 50% PÅ MASSER AF FEDE EFTERÅRSVARER

Dixie Woden

Pavement

Black Rebel

Dr. Denim

Les Deux

Moves

Moves

RØD GADE Tlf. 6595 8515 OBS! Vi er flyttet og bor nu ved Colosseum / Føtex 38

FYNS STØRSTE UDVALG

Se mere på www.facebook.com/ kings & queens

Y.A.S.

Rosengårdcentret Lilla Gade - Odense


MASSER AF LÆKRE NYHEDER FRA PUMA

EVOSTRIPE PANTS Træningsbukser med normal pasform i blød kvalitet. Herre.

399

EVOSTRIPE ULTIMATE HOODY Hættetrøje i blød og åndbar kvalitet. Herre.

EVOSTRIPE ULTIMATE JACKET Funktionel jakke med isolerende effekt og god åndbarhed. Herre.

499

IGNITE EVOKNIT Moderigtig sneaker i sømløst design. Herre.

95

95

499

95

1.099

95

BRAND SLOGAN TEE Bomulds t-shirt med skinnende logoprint. Herre.

19995

COURT STAR SUEDE Klassisk tenninssko i ruskind. Herre.

59995

FIND OS I BLÅ GADE, ROSENGÅRDCENTRET ELLER PÅ COLOSSEUMSPORT.DK


JUICE

SELVTILLID OG LÆKKERT HÅR “Kaffe, juice og meget mere”. Teksten på Joe & The Juice’s logo fortæller historien om en anderledes dansk café, som sætter en ære i at give kunderne mere end bare mad og kaffe. Men hvad er det mon, der gemmer sig bag ordene “meget mere”?

40

FYNS STØRSTE UDVALG


[ JOE & THE JUICE / OKTOBER ‘17 ] Joe & The Juice • Grundlagt i 2002 af Kaspar Basse • 201 juicebarer i 14 lande (heraf 68 i Danmark) • 1.600 medarbejdere • Omsætning i 2016: 551 millioner kroner • Målet er 650 juicebarer i 2020

Mads Højmark, Branding & Communication Manager i Joe & The Juice. Ved første øjekast ligner Joe & The Juice en ganske almindelig café. Men ørerne fortæller dig hurtigt, at det nok ikke er tilfældet. Den dunkende musik brager så højt ud i lokalet, at man skulle tro, man var havnet på en natklub ved højlys dag. Og lydstyrken er ikke det eneste, der er skruet op for på Joe & The Juice. Der er også godt med volume på den charme, som de ansatte disker op med. Den venlige unge juicer smiler og henvender sig i en frisk og personlig tone. - Hvad kan jeg gøre for dig i dag, spørger han og får mit navn. Valgmulighederne hænger på den store tavle bag baren. Der er juicer, shakes, grillede sandwiches og kaffe. Mange af juicerne bærer helseklingende navne som Go Away Doc, Stress Down og Immunity, og som navnet på kæden antyder, er juicen en vigtig del af forretningen. Men juicen er ikke alt. Og nej, det er heller ikke den grillede sandwich, kaffen eller kunden, der er i centrum for den strategi, der har fået Joe & The Juice til at vokse fra en enkelt juicebar til mere end 200 juicebarer verden over. Det er medarbejderne, der er rygraden, og det er dem, der skal få folk til at træde indenfor i det lidt specielle univers. - Vi gør tingene anderledes og giver gæsterne noget, de ikke får andre steder. Der findes mange konkurrenter, der også laver juice og serverer hurtig sund mad, men vi tror, at de hos os får en oplevelse med. Den modtagelse, du får af vores juicere, er anderledes. Tonen er mere loose og ikke så corporate, som du ser andre steder. Der er ikke noget filter på, og der er ingen manualer for, hvordan vores ansatte skal opføre sig, siger Mads Højmark, der er Branding & Communication Manager i Joe & The Juice.

Kaffe og karisma De ansatte hos Joe & The Juice har vide rammer for, hvordan de skal gebærde sig over for kunderne. Men medarbejderne skal - ligesom juicen - indeholde nogle ingredienser, som ligger i den friske ende af skalaen. De skal rumme noget særligt, og af samme grund sender Joe & The Juice scouts ud i verden, hvor de afholder castings for at finde de helt rigtige medarbejdere. En metode som umiddelbart lyder som en kopi af modeverdenen, når der skal findes nye modeller til catwalken. Men sådan er det ikke helt. - Nej, der er mere x-factor over det. Vores medarbejdere skal have karisma og engagement, og så skal de elske at komme på arbejde, fortæller Mads Højmark, der selv har taget turen fra juicer bag baren til sit nuværende job på hovedkontoret. - Det var sjovt at komme på arbejde hver dag, og jeg tænkte ikke over, at man var på arbejde, selv om der kunne være travlt og stressede perioder. Vi havde et unikt fællesskab, og kollegerne blev også mine venner. Det var specielt. Det var en fest, siger han. Decibel = omsætning - Jeg skruer lige lidt ned, så jeg kan høre dig, siger juiceren, da han får et spørgsmål, som kræver lidt mere ørenlyd end en vanlig bestilling. Det er ikke blevet frokosttid endnu, og der er kun få gæster i de stilfulde omgivelser, hvor der også er tænkt over interiøret. Men musikken brager, og det er langt fra noget tilfælde, at decibel-niveauet er så højt. I 2004 fik en af de ledende medarbejdere den idé at skrue op for musikken, og siden da er der bare blevet langet endnu flere juicer over bardisken.

FYNS STØRSTE UDVALG

41


Kaspar Basse er juicekongen og manden bag det danske forretningseventyr. Efter en karriere som karatekæmper på landsholdet fik han - med inspiration fra Starbucks og sin egen kost som eliteidrætsudøver - ideen til at åbne en juicebar. Det skulle være en café, hvor sundhed gik hånd i hånd med en “funky” indpakning, og med et par hundredetusinde kroner i lommen fra et tidligere forretningseventyr slog han i 2002 dørene op for den første Joe & The Juice i indre København.

- Vi kalder det engang imellem omsætningsknappen, for sandheden er, at jo mere vi skruer op, jo mere omsætter vi, har grundlæggeren Kaspar Basse tidligere fortalt. Hos Joe & The Juice er medarbejderne det største aktiv, så musikken er også til ære for dem, fortæller Mads Højmark. - Vi går rigtig meget op i vores musik og har nogle musik-managere, som sidder og vælger den. Vi er glade for musikken, og derfor vil vi også gerne spille den meget højt. Det er samtidig en måde at skille os ud fra de andre på, siger han og forklarer, at der findes en “morning list”, “peak list” og en “afternoon list”. - I peak-perioden omkring middagstid, hvor der er flest mennesker og mest travlt, er der mere tempo på musikken, og det betyder samtidig, at medarbejderne også arbejder lidt hurtigere i takt med musikken, siger Mads Højmark. Frihed og nul uniformer Der findes ingen uniformer i Joe & The Juice, og der er stor tillid til, at juicerne leverer varen uden løftede pegefingre fra oven. Umiddelbart kan det måske virke lidt laissez faire, når juicerne får lov til at fjolle rundt og måske endda flirte lidt med kunderne. Men der er en dybere mening med galskaben. - Når vi fokuserer meget på vores medarbejdere og på kultur og udvikling, mener jeg, at det må være sundest at give folk fri. Det svarer lidt til at opdrage børn. Hvis man lever de første 18 år fyldt med inspiration, kærlighed og tilstedeværelse, kan man også godt stole på sine børn og give dem fri, sagde Kaspar Basse til Berlingske Business tidligere i år. 42

FYNS STØRSTE UDVALG

Ind under huden 15 år senere har kæden åbnet 200 juicebarer i 14 lande verden over - lige fra Sydney til San Francisco. Joe & The Juice har sågar kastet sig ind på det benhårde fastfood-marked i New York, hvor rygtet går på, at medarbejderne er så populære, at stjernerne hænger ud med dem privat. - Der er nogle stjerner, der kommer som stamgæster, men hvorvidt de omgås juicerne uden for arbejdstiden, skal jeg ikke kunne sige. Det er meget muligt, men det kan også bare være rygter, siger Mads Højmark. Fakta er, at Joe & The Juice i dag beskæftiger 1.600 medarbejdere, som sidste år var med til at sikre kæden en omsætning på en halv milliard kroner. Selv havde Kaspar Basse sidste år et overskud i sit personlige holdingselskab på 288 millioner kroner, og så forstår man måske bedre, at hans højre underarm prydes af en tatovering, hvor der med store bogstaver står “The Juice”. Og direktøren for det hele er ikke den eneste, der har fået Joe & The Juice ind under huden. I foråret ryddede man konferencerummet i hovedkvarteret og gjorde plads til en tatovør. Det benyttede omkring 30 medarbejdere sig af, og de fik tatoveret “Juicer” på ankler, arme eller lår. - De ansatte er de vigtigste, vi har. Det er dem, der giver kunderne en oplevelse og gør, at kunderne kommer igen. Derfor lægger vi også meget vægt på at lave mange sociale arrangementer for medarbejderne. Det er dem, vi gerne vil sætte op på scenen, og tatoveringerne er et billede af, at folk føler sig inkluderet og gerne vil give noget tilbage, siger Mads Højmark, som dog ikke selv har nogen juice-tattoo på kroppen. Endnu ihvertfald.


Mød Clarence & Hasan - hos Joe & The Juice i Rosengårdcentret. Clarence Bernth, 23 år. Har arbejdet hos Joe & The Juice i tre år og er nu barmanager i Rosengårdcentret. Dyrker bodybuilding i sin fritid. Hvad er det bedste ved at arbejde hos Joe & The Juice? Jeg har aldrig dage, hvor jeg ikke gider møde på arbejde, og det skyldes især kammeratskabet. Vi er vidt forskellige i fritiden, men når vi er her, er vi kammerater. Og så er vi på fornavn med de øverste folk i ledelsen, som alle har prøvet at være juicere. Det føles som at være en del af en familie. Hvad er dine fremtidsplaner? Jeg har en handelsskoleuddannelse, men synes ikke det bør være nødvendigt med uddannelser for at skabe en levevej. Heldigvis giver Joe & The Juice en lang række muligheder for at uddanne folk inde i systemet, hvis man for eksempel er god til markedsføring eller kan lede et team. For mig handler det om at få alle de positioner, jeg kan opnå, så lige nu hedder fremtiden Joe & The Juice Du er vant til optræde for en masse mennesker. Skal du også performe i Joe & The Juice? - Folk forventer en anden oplevelse end bare det at gå ind og købe en juice, så vi kan godt finde på at jong-

Juice 52,- Joe & The Juice

lere med nogle æbler eller invitere et barn med om bag baren for at lave sin egen juice. Når der er travlt bliver det mere “normalt” service, men derfor kan vi godt finde tid til at smile og grine. Flirter du med kunderne? Jeg har taget den med min kæreste, som mente, at der var noget flirt. Men der vil altid være noget flirt, uanset om det er ældre kvinder eller en mandeflirt. Det er en del af jobbet, og det er hun indforstået med. Det er altid meget sobert og uskyldigt, og her bruger vi ikke københavner-tricket med at skrive telefonnummeret i bunden af bægeret, så den bliver synlig, når juicen er drukket. Hvad siger kunderne til musikken? Der er nogen, der synes den er for høj, men vi har også ældre stamgæster, som faktisk kommer her, fordi de føler sig unge igen. Har du også en tatovering, hvor der står “Juicer”? - Jeg har masser af tatoveringer, men i forhold til mine konkurrencer skal jeg helst ikke have flere. Jeg har tænkt på at få én for sjov, men hvis jeg skal have en, skal det nok være på foden eller et sted, hvor den ikke er så synlig. Men jeg ved, at der er én her i Odense, der har en.

FYNS STØRSTE UDVALG

43


Hasan Tutku, 24 år. Har arbejdet som juicer i Joe & The Juice i Rosengårdcentret siden februar 2017. Har læst International Erhvervsøkonomi på Erhvervsakademiet og arbejder også som DJ i Odenses natteliv. Hvorfor søgte du ind hos Joe & The Juice? - Jeg trængte til et afbræk fra studierne, og så havde jeg hørt fra venner, at der var et superfedt arbejdsmiljø hos Joe & The Juice. Og det holdt stik, for vi har det virkelig godt sammen.

Blender bog 24995 Arnold Busk Cocojuice 26,- Helsam

Din sunde juicebar bog 79 Bog & Ide

Drikkedunk 2440 Søstrene Grene

95

Ingefærshot 25,The Sandwich

Valsølille blåbærsolbærjuice 20,- Baresso

Appelsin juice 16,- Bager From

Froosh juice 2 stk. 25,- føtex

Har I helt frie hænder til at opføre jer som I vil? - Både og. Der er jo en dresscode, for vi skal helst ikke komme ind i pyjamas, og man kan godt stå og råbe og skrige lidt men ikke bandeord og den dur. Hvis der er meget travlt, kan vi godt tage en dyb indånding og råbe “JOE”, så gejsten kommer lidt op og kunderne bliver klar over, hvor de er. De skal jo helst ikke tro, de sidder på Starbucks. Vil du fortsætte karrieren hos Joe & The Juice? - Jeg er ved at blive trænet op til at blive “Shift Manager” (niveauet mellem juicer og barmanager), så jeg gør, hvad jeg kan for at vise min dedikation. Jeg kan godt finde på at tage herud på min fridag og lave lidt småting, hvis jeg sidder og bliver rastløs derhjemme. Har du en tatovering med Juicer? - Jeg har tre tatoveringer, men ingen med “Juicer”. Lige nu ville jeg ikke få én, men hvis jeg får en højere stilling end barmanager, så kunne jeg godt finde på at få én. De tre, jeg har, er på størrelse med et æble, så der er stadig mere plads på kroppen. Hvordan kan du holde ud at arbejde i den høje musik? - Nu er jeg DJ inde på The Gym og Aya i Odense, så der er ikke noget problem der. Kan du finde på at flirte med en kunde? - Ja, men aldrig på den personlige måde. Det handler mest af alt om at smile pænt og være glad. Men kommer der en mor med to teenagere, og moren betaler, kan jeg godt finde på at sige: “Ingen kvaler, den smukkeste betaler”. Så bliver hun jo vildt smigret.

Witt juicer 3.499,- Inspiration

44

FYNS STØRSTE UDVALG


RosengĂĽrdcentret, Gul Gade, Odense | 66 17 45 00

www.kaufmann.dk


[ OKTOBER ‘17 ]

SPEAK OUT KIDS VS. PARENTS Fra 8 år. Normalpris 279,95

24995

SPAR

30.RØD HINT Fra 15 år.

NYHED

44995 Bertoni Rosengårdcentret Gul gade - Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ

Rosengårdcentret Grøn Gade · Tlf. 76 71 60 40

ALDERS RABAT Nu får du igen din alder i rabat på alle stel i Synoptik. Martin Brygmann får 54 %, hvor meget sparer du? Vi sikrer dig et skarpt syn med vores synsprøve certificeret af Dansk Standard. Bestil tid på synoptik.dk eller kig ind – og find dine nye briller til en skarp pris.

Min. 50% på alle stel. Gælder til 21.10.17 ved køb af glas. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

46

FYNS STØRSTE UDVALG

85 ÅR = SPAR

85 % PÅ ALLE STEL

BURBERRY MED BASIC ENKELTSTYRKEGLAS 85 ÅR = 85% NU 899,-

HUGO BOSS MED BASIC ENKELTSTYRKEGLAS 75 ÅR = 75% NU 1.149,-

Synoptik Rosengårdcentret • Grøn Gade • 66 15 97 81


THE 17TH ANNIVERSARY

SAVE 50% ON ALL SCANDINAVIA

Rosengårdcentret • rød gade Tilbuddet gælder kun i perioden 25.09.17 – 30.09.17 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. ©2017 Bolia International A/S


[ OKTOBER ‘17 ] Find os i Gul Gade

SPAR 150,DEERSKIN

499,Normalpris: 649,-

DEN ORIGINALE

bODy buttER OFTE KOPIERET, ALDRIG OVERGÅET Vores første Body Butter tog skønhedsverdenen med storm. I dag er den blevet kopieret af de fleste, men det er stadig hos os, du finder den originale Body Butter - nu i flere vidunderlige varianter og til flere hudtyper end nogensinde. Ved hjælp af Community Trade gør vores Body Butters en forskel for mennesker over hele verden og vi får adgang til nogle af naturens bedste ingredienser.

3 FOR 60,PR. STK. 29

95

Matas Renseservietter Renser mildt og skånsomt ansigt og øjne for snavs og makeup. Uden parfume og alkohol. 25 stk. 1,20/stk.

Matas, Gul Gade. Tilbuddet gælder 28. sep. - 11. okt.

48

FYNS STØRSTE UDVALG

The Body Shop Rosengårdcentret Butik 221, Gul Gade Tlf. 65 95 22 26 Følg os på: thebodyshop.dk facebook.com/TheBodyShopDanmark snapchat.com/thebodyshopdk instagram.com/thebodyshop


GÅ ET VARMT EFTERÅR I MØDE SPAR

500,-

JACKIE JACKET, KVINDER

Vandafvisende overgangsjakke. Normalpris 1.200,-

69995

SPAR

500,JAKKE

79995

SPAR

1.000,VICTORIA PARKA COAT, KVINDER

Parka flere justeringsmuligheder. Normalpris 1.800,-

REEBOK SAWCUT 5.0 GTX, KVINDER & MÆND

GORE-TEX sko med god stødabsorbering. Pris for ikke-medlemmer 1.200,-

69995


SPAR

SPAR

200,-

VICTORIA COAT/ VICTOR JACKET, JUNIOR

Fås i flere farver. Normalpris 800,-

59995

300,-

69995

FLARE, JUNIOR

Vandtæt (5.000 mm) og åndbar jakke. Normalpris 1.000,-

SPAR

JAKKE

99995

SPAR

EASTWEST JACKET, JUNIOR

Jakke med MPC-membran. Normalpris 1.200,-

69995

800,NORTHERN PARKA, MÆND

Vind- og vandafvisende parka. Normalpris 1.800,-

SPAR

SPAR

700,-

VICTOR PARKA, MÆND

Blød og isolerende parka. Normalpris 1.500,-

799

95

400,-

MARLI P BOOT, MÆND

Moderigtig vinterstøvle i syntetisk materiale. Normalpris 1.000,-

59995

ROSENGÅRDCENTRET · GUL GADE · TLF. 66 15 95 40 → INTERSPORT.DK

Der tages forbehold for udsolgte varer og eventuelle trykfejl. Tilbuddene gælder til og med 9. oktober 2017.

500,-


[ GRIB STILEN / OKTOBER ‘17 ]

r e b o t k o . 5 . d x x a m e n i C i r e m m o K

BLADE RUNNER 2049 Af Birgitte Bartholdy/ Foto: Hein Photografphy private m.fl.

Til oktober ruller tæppet fra lærredet og viser én af årets mest ventede film; Blade Runner 2049. Filmen er en fortsættelse af kultklassikeren Blade Runner fra 1982, der dengang skabte overskrifter pga. filmens dystopiske sci-fi-univers. I Blade Runner 2049 følger vi hovedpersonen ”K”, spillet af Ryan Gosling, der, ligesom i filmen fra ’82, er politibetjent i Los Angeles i en futuristisk verden, hvor forurening, overbefolkning og industrialisering har

tvunget mennesket til at forlade Jorden. Robotter, såkaldte replikaer, udfører menneskets beskidte arbejde, men enkelte gør oprør og skal derfor elimineres. K er på jagt efter forrige films hovedperson Deckard, spillet af Harrison Ford, fordi han har brug for hjælp til at løse en vanskelig sag, der hurtigt udvikler sig til et spørgsmål om liv eller død. Ligesom med den oprindelige film fra ’82 er det fortsat prisbelønnede Ridley Scott, der er instruktør.

[ GRIB STILEN ]

Adidas Ultraboost 1.49995 Sport Point 54

FYNS STØRSTE UDVALG

Læderjakke 2.300,Samsøe Samsøe

Minimum t-shirt 19995 Kings & Queens

Tiger of Sweden jeans 1.200,- Quint Bælte 19995 Sams


afventer Ryan Gosling er en canadisk skuespiller, der slog særligt igennem til det brede publikum med The Notebook, Drive og senest La La Land, der tog Hollywood med storm. Harrison Ford er en amerikansk skuespiller, der med sine mange store roller i bl.a. Star Wars, Indiana Jones samt naturligvis Blade Runner, efterhånden har slået sin status som stjerneskuespiller godt og grundigt fast.

FYNS STØRSTE UDVALG

55


[ GRIB STILEN / OKTOBER ‘17 ]

AFSLAPPET OG COOL

Ryan Gosling

GRIB STILEN Den canadiske skuespiller er kendt for sin afslappede og tilbagelænede stil, der tager udgangspunkt i det enkle og komfortable. Grib stilen med jeans, t-shirt uden print, pilotjakke og et par nedtonede sneakers.

Bomberjakke 2.000,- Tommy Hilfiger

Hugo Boss solbriller 2.398,- Synoptik

56

FYNS STØRSTE UDVALG


[ GRIB STILEN / OKTOBER ‘17 ]

Bælte 24995 Jack & Jones Woodbird jeans 600,- Kupeen & Co

Tilføj e for ett opsmøg på mere ca dine je sual loo ans k

Hugo Boss bælte 599,- Frederik Jeans 69995 Sams Mads Nørgaard t-shirt 400,- Kupeen & Co

Henry Lloyd polo 600,- Nielsens

Superdry bukser 69995 Marcus

T-shirt 280,- Samsøe Samsøe

[ SNEAKER FREAKER ]

Adidas sneakers 74995 Intersport

New Balance sneakers 89995 the atlethes foot

Nike sneakers 64995 Colosseum FYNS STØRSTE UDVALG

57


[ GRIB STILEN / OKTOBER ‘17 ] Slips 24995 Kings & Queens

Premium slips 19995 Jack & Jones

Connexion butterfly 200,- Marcus

Jared Leto

GRIB STILEN Skuespiller og musiker Jared Leto er kendt for sin eksperimenterende stil, der kan være både vild og cool på samme tid. Grib stilen med klassiske items og tilføj enkelte kulørte detaljer.

Skjorte 59995 Selected

Lindbergh skjorte 599,- Tøjeksperten

Eterna skjorte 599,- Nielsens

[ COOL BOOTS ]

Playboy sko 799,- Paw Sko 58

FYNS STØRSTE UDVALG

Lloyd sko 1.299,- Tops

Sko 899,- Bianco


[ GRIB STILEN / OKTOBER ‘17 ]

STILFULDT OG EKSPERIMENTERENDE PÅ SAMME TID

Det k la oser asfsiske jakkes god sti æt l Tiger of Sweden jakkesæt 4.49995 Frederik

Blazer 1.999,- Bertoni

Buks 999,- Bertoni

FYNS STØRSTE UDVALG

59


GÅ I CINEMAXX OG OPLEV PREMIERE DEN 12. OKTOBER

SNEMANDEN Thrilleren ’Snemanden’ er baseret på den meget populære bog af Jo Nesbø. Kriminalbetjenten Harry Hole efterforsker en kvindes forsvinden efter hendes halstørklæde findes bundet om en blodig snemand. Holes efterforskning udvikler sig dog til en jagt på en seriemorder, der kun slår ihjel på snerige vinterdage. Tidligere har Martin Scorsese været tilknyttet filmen som instruktør, men det blev manden bag Lad den rette komme ind og Dame, Konge, Es, Spion, der fik opgaven til sidst. I rollen som Harry Hole ses Michael Fassbender.

GUD TALER UD I BIOGRAFEN NU

BILLETTLF.: 70 100 101

BLADE RUNNER 2049 PREMIERE DEN 5. OKTOBER

SIKKE ET CIRKUS PREMIERE DEN 5. OKTOBER

DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE PREMIERE DEN 12. OKTOBER

CINEMAXX.DK


PUMA ARCHIVE T7 TRACK JACKET MEN

499

95

NEW BALANCE 247 MEN

89995

PUMA SUEDE CLASSIC+ UNISEX

64995

PUMA ARCHIVE T7 TRACK PANTS MEN

399

95

ADIDAS EQT SUPPORT RF WOMEN

99995

ADIDAS EQT RACING ADV WOMEN

104995

ROSENGÅRDCENTRET · theathletesfoot.dk The Athlete’s Foot er en international sneakerskæde med mere end 432 butikker i 23 lande. Find os bl.a. i Mexico City, Atlanta, Sydney, Amsterdam, Lissabon, Athen og Istanbul. I Danmark ligger vi lige nu i Kolding, Odense, Frederiksberg, Hillerød, Strøget og Lyngby.


ALT I COVERS

& TILBEHØR REPARATION IPHONES, IPADS

MACBOOKS

HUAWEI, SAMSUNG HOS OS ER DIN IPHONE I TRYGGE HÆNDER


FIND OS I LILLA GADE

POWERBANKS

fra 79,-

IPHONE 6/6S COVERS fra 99,Remax “G e

ntleman”

2600 - 12000 m

Ah

IPAD PRO 360 COVERS 249,skyttelse Komplet be

LIGHTNING KABLER 99,-

Kvalitet fra Remax

KEYBOARD COVERS 149,-

acBook

fra Philbert til M


[ OKTOBER ‘17 ]

ALLE ELSKER KONTANTER

KØB REJSE VAL GEBYR UTA FRIT

HUSK AT VEKSLE INDEN DU REJSER Hos FOREX Bank køber du valuta uden gebyrer og til gode kurser i åbningstider, som passer dig. Og har du valuta til overs, når du kommer hjem, køber vi den tilbage gebyrfrit, hvis blot du har gemt din kvittering. God rejse!

Forex Rød Gade 64

FYNS STØRSTE UDVALG


[ OKTOBER ‘17 ] Oplev

SAMSUNG GALAXY S8

iPhone 7 på Danmarks bedste mobilnetværk

Kig ind i Telia-butikken og oplev den fantastiske mobil fra Samsung med infinity skærm.

Vi ses i YouSee butikken i Lilla Gade Telia-butikkerne 80 40 40 40 Telia.dk

Mere at sige ja til

STOR LYD OVERALT KØB NU OG DEL REGNINGEN

COVERED BY ADIDAS

KUN

44,-

Brow n

PR. MD. I 30 MDR.

Green P ink

B lac k

Va p o u r Green

ORIGINALT ADIDAS SUEDE COVER TIL iPHONE 7

Find din 3Butik i Gul Gade BeoPlay P2. Kontant 1.299 kr. 3Afbetaling forudsætter abonnement hos 3.

66

FYNS STØRSTE UDVALG

249,FRIT VALG

Find Telenor butikken i Rød Gade


FIFA 18 ULTIMATE TEAM JERSEY

FORUDBESTIL NU! 100KR RABAT NÅR DU KØBER FIFA 18!


[ OKTOBER ‘17 ]

Nyhed fra Made by Søegaard

ROSENGÅRDCENTRET KOM OG SE ALLE DE NYE EFTERÅRSSTYLES GOD KVALITET OG SKØNNE BRANDS

A5 100 kr. A4 200 kr.

AUTUMN MUSTHAVES Cool kollektion fra molo til både piger og drenge BYD EFTERÅRET VELKOMMEN MED SKØNNE STYLES FRA HUMMEL

str. 46-56 250 kr.

str. 98-152 300 kr.

str. 92-152 / pris fra kr. 280,-

str. 92-152 230 kr.

FINE NYHEDER TIL BÅDE STORE OG SMÅ

VARME OG SUPER LÆKRE STØVLER

Rammer kan tilkøbes: A5 til 59,95,A4 til 129,95,-

str. 25-36 fra kr. 800,ANETMAI.COM

68

FYNS STØRSTE UDVALG

str. 25-38 fra kr. 800,-

str. 30-38 fra kr. 800,-

str. 30-38 fra kr. 900,-

LOOK AT ME ROSENGÅRDCENTRET // GUL GADE TLF.: 66170060

FIND OS PÅ FACEBOOK


Et lækkert tørklæde!

MOLLYGARN

DU SKAL BRUGE: POMPONVÆRKTØJ DUO. 800674 36,95 GARN ”MOLLY”, 100% akryl. 50g. (16,95) 12,95 PONY STRIKKEPINDE, 7 mm 981672 44,95

Tip! Har du aldrig strikket før, eller er du lidt rusten? Se vores film på Panduro Webtube, så du kan komme i gang.

12

95

Pr. stk.

Moll y f å s i 29 f a rve r

Paint! Nyt garn med flotte farveskift! Gratis mønster til sjal og poncho fås i vores butikker og online.

GARN PAINT, 150 g. Et nøgle rækker til et sjal, to til en poncho. (129,95) 89,95 WIRESÆT TIL LØSE PINDE, 60–120 cm. Fra 24,95 LØSE PINDE BIRK, 4,5 mm. 982665 54,95

89 95 Spar 40,–

Håndarbejde er ikke kun en praktisk, blød og hyggelig beskæftigelse. Det er også godt for helbredet! Gentagne bevægelser får dig til at slippe stress og nedsætter både blodtryk og puls.

ODENSE ROSENGÅRDCENTRET GUL GADE

Alle tilbud gælder så længe lager haves dog kun t.o.m. den 30. oktober 2017. Med forbehold for prisændringer.


Hold varmen Hue 30,- og luffer 25,-

FREDAG D. 2 9. S EP T EMB ER

25%

ve d k ø b a f 3 s t k *

NAME IT ITOdense Rosengårdcentret Rød Gade 5220 5200 Odense NAME Rosengårdscentret Odense SØ. SØ

70

FYNS STØRSTE UDVALG

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Varen er i butikkerne fra d. 29. september og så længe lager haves. Zebra A/S tager forbehold for trykfejl.

[ OKTOBER ‘17 ]


TREAT OR TREAT? SMARTE KOSTUMER – LAVE PRISER FRA

99

LEGO kostumer kommer snart

95


Patentglas 225 ml 1590 Søstrene Grene

Patentflaske 28,5 cl 1660 Søstrene Grene

+ MAD HJEMMESYLTET I LILLE SKALA. FORDI DET SMAGER SÅ GODT. FORDI DET SER SÅ SMUKT UD. FORDI DET ER SÅ HYGGELIGT.

Patentglas 225 ml 1590 Søstrene Grene

Patentglas bred rille 1990 Søstrene Grene

Patentglas 500 ml 1790 Søstrene Grene

FÅ INSPIRATION, GODE TIPS OG SAML APPETIT SAMMEN MED MADSKRIBENT MARIA MELDGAARD 72

FYNS STØRSTE UDVALG


[ SYLTNING / OKTOBER ‘17 ] SYLTET KÅL MED FENNIKEL Til 1 glas ¼ hvidkål ¼ savojkål ½ fennikel 2 spsk fint salt 2 spsk sylte krydderier (gule sennepsfrø, sort peber, chili) Lage: 2 dl sukker, 3 dl eddike 12 %, 3 dl vand Skær kål og fennikel i tynde strimler. Kom i en sigte, drys saltet over og vend godt rundt. Lad grøntsagerne stå og trække i 30 minutter. Vend rundt og kram grøntsagerne med dine hænder. Kom grøntsagerne i en sigte og skyl saltet fra. Afdryp og kom grøntsagerne i et eller to rengjorte skoldede glas. Kom krydderier heri. Kog alle ingredienserne til lagen sammen og hæld den hede lage på glasset. Grøntsagerne skal være helt dækket. Luk tæt og lad glasset køle af før du stiller det så mørkt og køligt som muligt. Grøntsagerne kan spises efter 2-3 dage. Patentglas bred rille 1990 Søstrene Grene

Patentglas 500 ml 1790 Søstrene Grene

SYLTEDE GULERØDDER I FORSKELLIGE FARVER Krydrede med rosmarin. Lækre i salat eller til stegt kylling og flødesauce. 500 g gulerødder, gerne i blandede farver 3 fed hvidløg 3 rosmarinstilke 2 laurbærblade Lage: 6 dl vand 2 dl (180 g) sukker 2 dl hvidvinseddike 1 spsk salt Aida firkant skål 1995 Rosengårdens Isenkram

Lyngby stage 5 cm 2 pak hvid 7995 Rosengårdens Isenkram

Skrub og del gulerødderne. Kom i sylteglas sammen med hvidløg, rosmarin og laurbærblade. Kog vand, sukker, eddike og salt op i en gryde. Hæld den varme lage over gulerødderne og luk glassene. Afkøl helt. Sæt i køleskab i 2 dage før du serverer. FYNS STØRSTE UDVALG

73


[ SYLTNING / OKTOBER ‘17 ] SYLTEDE CITRONER SOM I MAROKKO

Patentglas skruelåg stor 6995 Søstrene Grene

Efter en måned kan du skære en halv citron i tern og lade den simre med i din gryde. Eller hak fint og brug i dressinger eller i kogt ris med lidt smør. 8-10 økologiske citroner 6 spsk groft salt 1 tsk sorte peberkorn Saft fra 5 citroner vand 2 spsk olivenolie

Patentglas 125 ml 1290 Søstrene Grene

Gastromax kokkekniv 9995 Rosengårdens Isenkram

Du skal bruge et skoldet stort sylteglas. Og citronerne skal være rene og fine. Skær to snit i hver citron uden at skære igennem. Fyld med salt og læg ned i glasset. Pres sammen og tilføj citronsaft. Fyld på med vand så citronerne er dækkede. De første par dage bør du vende på glasset så saltet fordeles. Derefter hælder du olie på toppen for at lukke overfladen. Stil citronerne køligt. Efter 3-4 uger er citronerne klar til at nydes.

Eva Solo skærebræt 34995 Rosengårdens Isenkram

BROMBÆR OG LIME MARMELADE

Lagkagefad på fod 44995 Inspiration

Aida lang ske 10,- Rosengårdens Isenkram

2 glas 600 g brombær 600 g syltesukker med pektin 1 økologisk lime Kom bær og sukker i en gryde og vend rundt. Lad simre i 3-4 minutter. Tilføj revet limeskal og vend rundt. Nu kan du blende marmeladen (børnevenlig udgave) eller lade bærrene være hele. Kom på skoldede glas og luk tæt.

74

T marmipe:laVdeend hakkede va n og servér lnødder i til moden o st

FYNS STØRSTE UDVALG

Patentglas 225 ml 1590 Søstrene Grene


HJEMMELAVET SAFTEVAND AF BLANDEDE BÆR 1 stor flaske 600 g blandede bær evt. skovbær fra frost 5 dl vand 2 dl sukker 1 vaniljestang 1 citron Kom bær, vand, sukker, vaniljestang og saft fra citronen i en gryde. Kog sammen og lad simre 7-8 minutter. Sluk for varmen og ”mos” bærrene med et piskeris. Lad stå under låg og lad blandingen blive helt kold. Hæld saften gennem et klæde og kom på flasker. Spæd med vand - smag dig frem. Tip: Varm saftevand er godt på kolde efterårsdage.

Patentflaske 28,5 cl 1660 Søstrene Grene

Manillamærker 10 stk. 10,- Tiger

Geleglas rundt alulåg 0,32 L 1495 Inspiration

Piazza Teatovel 2 stk. 99,- Bolia Tallerken Ø17 cm. 149,- Inspiration

FYNS STØRSTE UDVALG

75


[ OKTOBER ‘17 ]

Send en kærlig hilsen Brug din biografbillet fra Cinemaxx til en madoplevelse på Café Victoria. Bøf og Bio Odense bacon Cheese burger Ciabattabolle med 200 gr. bøf af hakket oksekød, ost, bacon, tomat, agurk, salat og hjemmelavet dressing. Serveres med råstegte kartofler eller pommes frites med hjemmelavet pommesfrites sauce

Kr.

95,-

Kylling burger Ciabattabolle med grillet kyllingefilet, salat, bacon, løg, tomat, agurk, ananas, pinjekerner, hjemmelavet karrydressing. Serveres med råstegte kartofler eller pommes frites med hjemmelavet pommesfrites sauce

RO

SE NG Å

Tine P. 32181212

RD C E

IND NTRET VED GUL

NG

STER VæRkSTED BLOm ET GA

Bestil på tine-p.dk

Kr.

95,OBS!

Tilbuddet gælder samme dag som billetten gælder.

Bestil fra vores butik, interflora.dk eller via mobilen. Vi sender over hele landet. BlomSter

76

chokolade m.m.

FYNS STØRSTE UDVALG

Vin, øl & SpirituS

G aV e r

bøf Bearnaise 180 gr. bøf, skåret af oksefilet, serveres med råstegte kartofler, eller pommes frites, bearnaisesauce og grønt

Kr.

99,-

Salat bristol

Sprøde salater efter sæson med chili yakatori kyllingespyd, lime marinerede æbler og housedressing. Serveres med brød og smør

Kr.

69,-

ng! Bordbesbtesiltilille Husk at w.cafebord på wwen se.dk victoriaod

GLUTENFRIT,

vi kan lave næsten hele menukortet glutenfrit. Alle biograf tilbuddene, kan laves glutenfrie.

Cafe Victoria • Rosengårdcentret • Rød Gade • Tlf: 66 100 141 Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatordninger. www.cafe-victoriaodense.dk


Nyhed

i yumi

sushi Frokosttilbud Fra kl. 12-16

doNburi 59 kr. Flere variaNter

Nyt meNukort

Rød Gade  TLF. 66 10 50 60


[ OKTOBER ‘17 ]

PIZZA PIZZA ER

FLYTTET I NYE LOKALER

KOM OG MØD OS I VORES NYE HYGGELIGE LOKALER I

GRØN GADE 78

FYNS STØRSTE UDVALG


NYHED e gælder Tilbudden fra fredag r tembe d. 29. sep

Frit valg

PS4 eller Xbox One.

399,-

Max. 10 fl. Herefter 1850 pr. fl.

BKI Extra kaffe 400 g. Specialristet eller Mørkristet. Pr. kg 55,-

Frit valg

22,-

Pr. ps. Mandler 400 g.

Pr. kg 122,50

49,-

Rosengårdcentret

Åbningstider: Alle dage kl. 8.00-21.00.

Faxe sodavand 1,5 liter. Flere varianter. Ekskl. embl. Pr. liter 6,67

Frit valg

10,-

Tilbuddene gælder fra fredag d. 29. september til og med torsdag den 5. oktober i føtex Rosengårdcentret.

39/2017. Forbehold for evt. afgiftsforhøjelser, trykfejl, udsolgte varer og leveringssvigt. ©

FIFA 18


[ OKTOBER ‘17 ]

CHOKORANGE CIOCCARANCIA [tʃokkaˈrantʃa]

EFTERÅRSHYGGE!

Aften

1 ret 150,2 retter 175,3 retter 200,Find os på Torvet

Forret og dessert kan til frokost købes enkeltvis fra kr. 50. Se mere på jensens.com

“WE ARE CELEBRATING OUR NEW MENU” #JOEANDTHEJUICE

TORVET

80

FYNS STØRSTE UDVALG


EFTERÅRETS MUSTHAVES Kom ind og oplev alle de skønne nyheder, som netop er landet i butikken. 2.

3. 5. Med forbehold for udsolgte varer, prisstigninger, trykfejl, billedfejl samt valuta-, moms- og afgiftsændringer.

1.

4.

6.

7.

8.

9. 10.

11.

1. KÄHLER HAMMERSHØI VASE Grøn. H20 cm. 349,95 2. MORSØ RIVER VASE H16 cm, H21 cm eller H26 cm. FRA 299,95 I BUTIK MIDT OKTOBER. 3. KNABSTRUP VASE H20 cm. 349,95 4. NORMANN COPENHAGEN HEIMA Stage. 179,95 Bloklys. 89,95 5. VERNER PANTON SKÅL Marineblå/hvid. Ø24. 399,95 6. HELBAK CASSIS KOP 30 cl. 159,95 7. LYNGBY PORCELÆN FATNING BORDLAMPE 799,95 Globepære 99,95 8. GEORG JENSEN KANDE Ilse Crawford. Blankt stål. 1,2 liter H 25,7 cm. 1299,- 9. KÄHLER SVAMPESTAGE Til kerte - og kronelys. Flere størrelser. FRA 129,95 10. ARCHITECTMADE BOBBY HUND Valnød. 549,95 11. SPRING COPENHAGEN STAGE 3 delt. 19x8,5 cm. 499,95

ROSENGÅRDCENTRET · GUL GADE · TELEFON 66 15 59 00


[ KALENDER [ O K TO B E R I R O S E N G Å R D C E N T R E T

.dk et r t n ce d r å g n e s o r å p e Læs mer

7.-22. OKTOBER

EFTERÅRSFERIE I ROSENGÅRDCENTRET

Glæd dig til efterårsferie i Rosengårdcentret, hvor du kan hive hele familien med til sjove dage fyldt med hyggelige arrangementer og events. Oplev bl.a. ”Phænomenta” hvor du kan slippe din indre forsker løs og blive klogere på teknik og naturvidenskab ved at prøve forskellige eksperimenter rundt omkring i centret. Følg med på Facebook og på Rosengårdcentret.dk.

SØNDAGSSJOV

30. SEPT. OG 1. OKT.

MODESHOW Rosengårdcentret holder stort Fall Fashionmodeshow kl. 12 og 14 på Torvet, hvor sæsonens flotteste mode vises frem på catwalken af intet mindre end Rosengårdcentrets egne kunder. Kig forbi og bliv inspireret til en ny og smart efterårsgarderobe.

29. OKTOBER

BUTIK FREDERIK 25 ÅRS JUBILÆUM

Husk at du også kan shoppe om søndagen i Rosengårdcentret, hvor der er spændende søndagsevents for både store og små shoppere. Kom på besøg og få en søndag, der er lidt sjovere end ellers.

Butik Frederik fylder år – hele 25 af slagsen – og inviterer til fødselsdagsfest med særlige tilbud og god stemning. Kig forbi Store Torv og se deres udvalg af smart mode til de unge. Hold øje på rosengårdcentret.dk for præcis åbningsdag.

Glæd dig til magasin nr. 7, som udkommer slut oktober FYNS STØRSTE UDVALG

83


FYNS STØRSTE UDVALG

MANDAG-FREDAG 10-19 LØRDAG-SØNDAG 10-17

ÅBENT HVER SØNDAG! +

KOM FORREST I KØEN TIL EVENTS, TILBUD OG UDSALG, TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV på rosengårdcentret.dk

3000

GRATIS P-PLADSER

Oktober 2017  
Oktober 2017