Page 1

na-aapje gaat koken


na-aapje hoort een raar geluid waar komt dat nou vandaan? het klinkt als een varkentje dat knort dat geluid komt uit je buikje na-aapje! heb je zo’n honger? na-aapje wrijft over zijn buikje en knikt zullen we samen eten koken na-aapje? ja zegt na-aapje, ik wil spaghetti maken!


na-aapje kijkt in de koelkast kijk! dat zijn leuke kleine tomaatjes


na-aapje stopt er één in zijn mond en dan nog één en nog één!


stop na-aapje! we moeten saus van die tomaatjes maken! pak jij de broccoli maar die snijden we in kleine stukjes niet in je oor stoppen gekkie!


na-aapje doet de spaghetti op zijn hoofd dat is grappig! het lijkt wel een pruik! nu doen we de tomatensaus over de spaghetti doe jij de broccoli en de gehaktballetjes erbij?

we braden er ook lekkere gehaktballetjes bij hmmmm dat ruikt lekker!


goed zo! zet het maar op tafel na-aapje je hebt heel goed geholpen! na-aapje is trots dat wordt smullen - eet smakelijk!


De avonturen van na-aapje laten zien hoe leuk en lekker koken kan zijn. Lees het samen en aap lekker na! Wil je meer tips en informatie, kijk dan vooral ook op hetgezondevoorbeeld.nl. Doe de test en ontdek of je een gezond voorbeeld bent voor je kinderen. Ook kun je er in kleine stappen werken aan het verbeteren van je eet- en beweeggewoonten. Lees samen met je kind ook: na-aapje gaat spelen. Nog zo’n voorleesboekje waarin na-aapje laat zien hoe leuk het is om meer te bewegen. Na-aapje gaat koken werd gemaakt in opdracht van het Voedingscentrum en NISB door Roorda Reclamebureau. Š 2011 Voedingscentrum en Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB)

na-aapje gaat koken  

Voorlezen of samen met je kind een boekje lezen is altijd leuk. En leerzaam. Zeker als het gaat om de avonturen van Na-aapje! In de keuken o...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you