Page 1


Pagina |2

Beste klant, nu we dit magazine schrijven is er direct de mogelijkheid om u hele fijne feestdagen en een sportief en bovenal gezond NIEUWJAAR toe te wensen! Ook dit jaar wordt een jaar met vele leuke acties en aanbiedingen. Maar niet alleen in onze winkel zijn wij actief, daarnaast kunt u ons ook tegenkomen bij allerlei activiteiten in de regio en ver daarbuiten. Tevens zullen wij weer actief medeorganisator zijn van de toertocht in het mooie Land van Heusden en Altena. Een leuke dag fietsen, een uitdaging voor zowel de recreatieve als voor de sportieve fietsers. Maar ook voor de meer competitiegerichte sporters zullen wij dit jaar weer ons steentje bijdragen aan de wielerrondes in de verschillende dorpen. Even een terugblik op 2011. Op 8 maart 2011 bestond OBISK alweer 10 jaar. Dit feestje hebben wij ook met u gedeeld. Zo is er een grote verloting geweest, waarbij de hoofdprijs een mooie Gazelle racefiets was. Naast de loterij hadden we ook nog een opruimingsactie waarbij sommige fietsen met meer dan 30% korting de winkel uit werden gefietst.

Nu we de eerste wintertochten achter de rug hebben kom je er weer achter dat je zonder goede spullen niet de deur uit kunt. We kunnen u warme winterkleding aanbieden voor een heel scherpe prijs. Zo zijn er wintermutsen van BBB en speciale caps van Rogelli voor onder je helm. Ook je handen dien je goed te beschermen tegen de kou en dat gaat uitstekend met de handschoenen van BBB. Bij extreme kou is een windstoppervest met speciaal windtex bescherming een aanrader. Naast de beschermende kleding, bieden we nu iets nieuws: schoenzooltjes met verwarming, in alle maten, ideaal voor de voeten, comfortabel en erg fijn om te dragen! Getest in de winterse kou van Canada en een must voor de racefietser en/of mountainbiker die de Hollandse winterkou trotseert.

In 10 jaar tijd is onze naamsbekendheid in de regio en ver daarbuiten enorm gegroeid. Daar zijn we trots op! Onze trouwe klantenkring zorgt ervoor dat wij met passie ons werk kunnen uitvoeren en onze klanten kunnen helpen met de beste service en advies op maat. Wij zien u in 2012 graag weer in onze winkel! Sportieve groet, TEAM OBISK

Bij iedere besteding van â‚Ź40,00* krijgt u een uniek lotnummer. Daarnaast extra winkans bij aankoop van diverse actieartikelen. * zie voorwaarden website


Pagina |3

Wat is er makkelijker dan opstappen en wegwezen. Direct op de fiets de natuur in! Dat kan bij Obisk in Sleeuwijk. Sinds 2008 nam de vraag naar huurfietsen toe, daar hebben we op ingespeeld. We hebben nu 16 topklasse fietsen in verhuur met een ruime instap en uiteraard met een aluminium frame. De toenemende groei van toerisme in de regio was een stimulans om onze bedrijfsactiviteiten verder te ontwikkelen. Nu hebben we naast de locatie van Fort Altena, ook in de winkel de mogelijkheid een fiets te huren. Dit loopt erg goed. Zo zijn er aanvragen van vakantiegangers, maar ook een regio bezoek door de naburige gemeenteraad werd op onze fietsen afgelegd. Tijdens werkdagen kunt u terecht voor informatie of reservering in onze winkel of via 0183-600630. Ook kunt u 24uur per dag reserveren op mail@obisk.nl Legitimatie verplicht. Tarieven zijn â‚Ź 8,50 per dag, Tot vijf dagen huur betaalt u normaal dag tarief. Het weektarief is â‚Ź45,00 (7 dagen). In de zomerperiode is het raadzaam om bij meer dan drie personen te reserveren.

Toen we in 2001 de winkel begonnen was er een plaats vrij gekomen in de fietsmarkt. Wijlen heer van Elzelingen sloot zijn zaak aan de Rijksstraatweg en in de wijde omtrek werden er geen nieuwe fietsen meer verkocht. Dat merkten we toen we openden, want er was een ware run op de nieuwe modellen. De markt was net in ontwikkeling gekomen. Alle fietsmerken stapten definitief over op aluminium! En de oude drie speed versnelling werd vervangen door Nexus 7. We bleven ieder jaar groeien en hebben, mede dankzij u, een prachtige klantenkring opgebouwd. Onze dank daarvoor! Sinds 2007 is het winkel oppervlak van Obisk bijna verdubbeld. Dat heeft ons enorm geholpen in het verder ontwikkelen van de bedrijfsvoering. De ruime werkplaats en de vele meters winkelstelling bieden een ruim assortiment en zorgen voor een prettige winkelsfeer. Naast dit alles proberen wij zo groen mogelijk te werken en handelen. Op de fiets naar het werk en groene stroom voor de winkel. Ook in de werkplaats staat de tijd niet stil. Wekelijks worden onze medewerkers bijgeschoold over nieuwe ontwikkelingen. En iedere maand zijn er educatieve dagen. Dit leidde tot erkenning als leerbedrijf door het Landelijk Innovam opleidingscentrum. Een mooi resultaat op de weg naar de beste service en aandacht voor onze klant. Daarmee wil Obisk zich onderscheiden!


Pagina |4

Of u nu recreant of topsporter bent, uw hartslag is de indicatie voor een veilige en optimale training. Het hart geeft voortdurend informatie over de toestand van het lichaam. De hartfrequentie is een goede maatstaf voor de intensiteit van de trainingsinspanning, omdat er een rechtlijnig verband bestaat tussen de hartfrequentie en de intensiteit. Als u op de juiste hartslag traint, haalt u maximaal rendement uit de training, beleeft u meer plezier van de training en ziet u het snelst resultaat en dat is motiverend. Om er zeker van te zijn dat je op de juiste hartslag traint, is het dragen van een hartslagmeter een must voor iedere sporter.

Naam: Thijs Meulenberg Woonplaats: Werkendam Geboortedatum: 25-08-1947 Favoriete rondje: Met de fiets Brabant in. Richting Dorst en Rijen. Wat voor fiets heb je? Racefiets Prorace Moros carbon en een mountainbike van Trek, de 6500 Repareer je zelf?: (Lacht) Nee, ik heb niet alle materialen om dat te doen. Waarom bent u klant bij Obisk? Omdat ik er goed geholpen wordt. Doelstelling voor komend jaar: Ik rijd graag geld bij elkaar voor een goed doel (foto). Verder hoop ik in 2012 de 10.000km te halen, dat lukte me afgelopen jaar bijna!

Met behulp van de hartslagmeter zorg je ervoor dat je altijd op de juiste intensiteit traint en dat elke training werkelijk nut heeft. Gebruik de hartslagmeter als je trainingsmaatje en betrouwbare indicator van je conditie. Heeft u advies nodig of wilt u meer informatie, kom dan langs bij ons in de winkel. Wij hebben een groot assortiment Polar, Sigma en BBB hartslagmeters op voorraad.

De organisatie GAiN verleent wereldwijd hulp en is sinds 2008 actief in Nederland. De letters uit het woord GAiN zijn een afkorting van Global Aid Network. Letterlijk vertaald betekent het: ‘wereldwijd hulp netwerk’. GAiN heeft als doel mensen te helpen die in nood zitten. Zij ondersteunen hulpbehoevenden door het verlenen van humanitaire hulp. Daarnaast distribueren zij hulpgoederen aan mensen in nood. GAiN is een organisatie gericht op ‘medeleven’. Medewerkers bieden concrete praktische hulp. Daarnaast biedt GAiN geestelijke ondersteuning, op christelijke grondslag. Ook Obisk draagt zijn steentje bij en heeft een aantal kinderfietsen overhandigd aan Ad Bor, een van de vele vrijwilligers. Hij zal zorg dragen dat de fietsen op de juiste plaats terecht komen. Obisk heeft zich als doel gesteld ook in 2012 enkele zendingen naar Oost-Europa te voorzien van kinderfietsen. Wij hopen dat de kinderen daar, net als onze kinderen in Nederland, enorm veel plezier uit het fietsen halen!


Pagina |5

In 1885 begon het verhaal van het Italiaanse merk Bianchi, toen Edoardo Bianchi de eerste Bianchi fiets maakte in een kleine werkplaats in Via Nirone, vlakbij Milaan. De Bianchi fietsen zijn vooral bekend door de kleur "celeste", een soort mintgroen. Daarnaast was het de eerste Italiaanse fabrikant die rubberen banden gebruikte. Edoardo had een veelzijdige geest en daarnaast ook de ondernemersvaardigheden die ervoor zorgden dat Bianchi tot een van de grootste namen in de fietsenbranche is geworden. Bianchi is al geruime tijd actief in het wielrennen als sponsor. Kampioenen als Fausto Coppi, Mario Cipollini, Moreno Argentin, Marco Pantani en Jan Ullrich reden op een Bianchi fiets. Felice Gimondi is ook een renner die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Bianchi. Hij is een van de vijf renners die alle drie de grote rondes heeft gewonnen (Tour de France, Giro d’Italia en de Vuelta). Vanaf 2012 is Bianchi de materiaalsponsor van Vacansoleil. Het proteam is hierin het speerpunt. Zij kiezen voor de allerbeste materialen. Met fietsen van Bianchi, kleding van Santini, helmen en brillen van BBB zijn zij het ideale testteam voor wat wij in de winkel verkopen. We kunnen concluderen dat Bianchi staat voor technologie, innovatie, kwaliteit en traditie. In onze winkel is de nieuwe collectie 2012 te vinden, met prachtige modellen zoals de Via Nirone, Sempre en Infinito. Kom langs en wordt deel van deze legende!


Pagina |6

Obisk biedt u een ruim assortiment aan VAUDE rugzakken. We informeren u graag over alle opties van deze rugzakken. Om te beginnen zijn de rugzakken stuk voor stuk volledig afgestemd op het gebruik op de fiets. Om te beginnen beschikken alle modellen over een helmhouder, een uitgang voor een drinksysteem, een vergrotingsrits en een regenhoes. Ook heeft de fabrikant aan de veiligheid gedacht: reflecterende elementen zijn in het design verwerkt. Het is ook mogelijk om een extra veiligheidslampje aan de rugzak te bevestigen. Aeroflex rugpaneel Al die opties zijn praktisch en prettig, maar zo’n rugzak moet wel lekker zitten op uw rug tijdens het fietsen. Het rugpand en de schouderbanden zorgen daarvoor. De VAUDE rugzakken beschikken over een ‘Aeroflex’ rugpand. Dat betekent dat het ruggedeelte voorzien is van een lichtgewicht ventilatiepaneel, dat zorgt voor een comfortabele afstand tussen uw rug en de rugzak. Dankzij deze afstand krijgt het zweet geen kans om de rug nat te houden. Verstelbare schouderbanden Een rugzak zit pas lekker als het op de juiste hoogte op uw rug zit. Een VAUDE-rugzak kunt u eenvoudig aanpassen op de lengte van uw bovenlichaam, dankzij het unieke en ingenieuze F.L.A.S.H.-mechanisme. Met dit mechanisme past u namelijk de lengte van de schouderbanden aan. Op deze manier draagt u het gewicht van de rugzak altijd op de juiste plaats. Hoe lang u ook bent, de VAUDE rugzak heeft een optimaal draagcomfort en past altijd!

4

Volume Wij hebben ervoor gekozen om een aantal rugzakken in ons assortiment op te nemen, zodat er altijd een inhoudsmaat tussen zit die bij uw wensen aansluit. U kunt kiezen uit de Juicy Air 7+3 liter, de Cluster Air 10+3, de Splash Air 20+5, Bike Alpin Air 30+5 en de Aquarius 7+3. Deze laatste rugzak is standaard uitgerust met een Aquarius drinksysteem.

Doorlopend zijn wij op zoek naar betere kleding! Zo kwamen we terecht bij de kleding van Falke. Wat u voelt is een heerlijk warm en droog ondershirt voor perfect vochttransport. 4 speerpunten van Falke:  Hoogwaardige ventilatie door inzet van drie dimensionale klimaat zones met open meshstructuur.  Hoog draagcomfort door ultralicht materiaal en doordat de stof is verwerkt zonder zijnaden.  Optimale bewegingsvrijheid mede door ergonomische pasvorm.  Snel drogend door geïntegreerde 3D technologie. Makkelijk en klein op te vouwen.


Pagina |7

Alle profs rijden in mooie teamkleding. Dat is ook voor u weggelegd! Bij Obisk kunt u teamkleding laten ontwerpen en bedrukken. Wij bieden u, in samenwerking met Rogelli Sportswear, een volledig programma aan. ‘Custom made’ wielerkledij in verschillende materialen en uitvoeringen. Daarnaast leveren wij tal van personaliseerbare accessoires (wielerpetjes, mutsen, handschoenen, been-, knie- en mouwstukken, overschoenen). Daarmee kunt u uw team en sponsors het hele jaar door op een sportieve manier in de kijker zetten. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan en een mooi ontwerp maken, of u kunt kiezen uit bestaande ontwerpen en daarin uw eigen logo’s laten verwerken. Om er zeker van te zijn dat u de juiste maten besteld, zorgen wij voor paskleding. Obisk heeft een eigen kledinglijn ontworpen. Naast onze eigen kleding, sponsoren wij regelmatig andere teams die kleding laten ontwerpen, zoals Hyperpro Suspension. Indien u geïnteresseerd bent en meer informatie wilt, kom dan gerust een keer langs. Wij zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij!

De 29er is de naam van de mountainbike met grote wielen, in de beginjaren ook wel ‘bigfoot’ genoemd. De afbeelding laat het verschil meteen goed zien. Eind jaren negentig ontgroeit de 29er meer en meer de uitprobeerfase. Onder aanvoering van mountainbikepionier Gary Fisher ontstaat langzamerhand een serie productieframes. In de loop der jaren zijn er meerdere mountainbikefabrikanten gekomen met een 29erframe en intussen kwamen ook steeds meer onderdelen op de markt. Inmiddels raakt men in Nederland steeds meer overtuigd van de voordelen van een 29er. Zo’n beetje tegelijkertijd zag je wedstrijd- en recreatieve rijders geïnteresseerd raken in de 29ers en sinds eind 2010 wint de fiets in populariteit. Veel genoemde voordelen van de 29er zijn: - Koersvaster/langer op snelheid blijven. - Meer grip door groter loop-/contactvlak, bijv. in beklimmingen of bij zachte ondergrond. - Rolt makkelijker over obstakels door de kleinere hoek t.o.v. de obstakels. - Langere rijders profiteren van betere verhouding lengte – zwaartepunt. Nadelen kunnen zijn: - Beperking van de wendbaarheid, heeft een grotere draaicirkel. - Acceleratie, meer massa moet in beweging komen. Obisk biedt u een uitgebreide collectie 29ers. Voor meer informatie of een proefrit kunt u altijd bij ons terecht. Ook kunt u de topmodellen uitproberen in het Merida Experience Center, hierover leest u verderop in dit magazine meer.


Pagina |8

In de loop der jaren is onze leverancier BBB uitgegroeid tot veel meer dan alleen een onderdelen fabrikant. Ze hebben voor u een assortiment van meer dan 1500 producten. Bij ons resulteert dat in vijf meter wandstelling (exclusief helmenen kledingwand). In dit uitgebreide assortiment vindt u vrijwel alles voor uw fiets. BBB is gevestigd in Leiden, een stad met meer fietsen dan inwoners! Fietsen als een onderdeel van ons leven is een understatement; fietsen zit de Hollanders gewoon in het bloed. Diepgaande kennis van fietsen is een van de belangrijkste factoren in de visie en drive van BBB om betere accessoires te maken voor elk soort fietser. Met minder nemen we geen genoegen! Deelt u deze drive, laat u dan informeren over de nieuwste producten op de wand in onze winkel.

ERVAAR DE VOORDELEN VAN ELEKTRONISCH SCHAKELEN Sinds vier jaar rijden professionele renners met Shimano Dura-Ace, voorzien van de Di2 elektronische schakeltechnologie. Ze fietsen met Di2 over de hoogste bergen, de slechtste kasseienwegen en door de meest extreme weersomstandigheden denkbaar. Met ingang van dit jaar is Di2 voor iedereen bereikbaar want Shimano Ultegra wordt uitgerust met deze baanbrekende technologie. Het schakelen gaat makkelijker; zonder inspanning en sneller door simpelweg het aanraken van de knoppen op de shifters. Control at your fingertips.


Pagina |9

In 1972 ligt de oorsprong van het grote merk Merida. Het bedrijf werd opgericht door Ike Tseng en in 40 jaar tijd is het een wereldmerk geworden, waar ook wij trots op zijn. De filosofie van Merida is volledig op de kwaliteit van de resultaten gericht. Ze nemen het beste en kiezen de besten, om de bikes te produceren. Daarbij combineren ze praktijkgerichte ingenieurskunsten met de praktische vaardigheden van hun profteam. Ze maken gebruik van het feit dat ze dicht op de markt zitten zodat hun Europese handelspartners met behulp van de Taiwanese productiefaciliteiten, precies kunnen leveren waar het uiteindelijk allemaal om draait: het maken van de beste en hoogwaardigste fiets van dit moment! Maar Merida wilt meer, voor haar dealers en consumenten en heeft daarom op 7 juni 2011 een Merida Experience Center (MEC) geopend. Geïnteresseerde consumenten kunnen, via Obisk, fietsen van Merida testen in de bosrijke omgeving van Apeldoorn. Het MEC zit op een perfecte locatie, centraal gelegen in het land met een ideaal testparcours in de achtertuin. De fietsen zijn uitgerust met een GPS-systeem waarin een route van één of twee uur is geprogrammeerd. Na de testrit wacht nog een drankje. Het MEC is van alle gemakken voorzien, inclusief een bar, douches en kleedruimtes. Je kunt bij OBISK een ‘Ticket to ride’ kopen voor €24,95. Je kunt dan op een door jou uitgekozen fiets test rijden in de Veluwse bossen. Zodra je een Merida koopt, dan krijg je het bedrag van de ticket retour. Wij zijn enthousiast over het concept en testen zelf de fietsen bij Merida om zo onze ervaringen te vertellen aan u als klant. Naast het testen bij het MEC kunt u natuurlijk ook bij ons in de winkel terecht voor informatie en een proefrit. Wij hebben een grote collectie Merida fietsen op voorraad staan, van een leuk instapmodel mountainbike tot een mooie carbon uitvoering, u vindt het allemaal bij ons. Naast een mooie collectie mountainbikes, hebben wij ook een aantal racefietsen en sporthybride fietsen. Steeds meer mensen gaan op de fiets naar het werk. Voor deze fietsforensen is er keuze uit vele Merida modellen. Zo kunt u kiezen uit tal van stadsfietsen en hybride fietsen, maar ook de meer sportieve modellen kunnen wij zo ombouwen dat u er prima woon-werk verkeer mee kunt rijden. Wij zijn enorm enthousiast over dit merk, door de perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Bent u geïnteresseerd in een mooie fiets van Merida of wilt u eens een proefrit maken in de bosrijke omgeving van Apeldoorn, kom dan gauw naar de winkel en wij helpen u graag verder!


P a g i n a | 10

Wij zeggen altijd: Ga lekker fietsen! Maar met tegenwind of zware boodschappen is dat niet altijd even gemakkelijk. Daarvoor is een oplossing: ontdek nú het gemak van een elektrische fiets. Hiermee geniet u van elke fietstocht en houdt u moeiteloos de vaart erin. Langdurig met de spaarzame ECO-stand rijden of voor een kortere periode sneller met de pittige BOOST-stand. Het kan allemaal afgesteld worden op uw wensen! Dit jaar komt Gazelle uit met een extra krachtige XT motor, zodat u zorgeloos zelfs bergen op kunt fietsen. Zonder buiten adem te raken en te genieten van de omgeving. De motor is speciaal ontworpen om extra kracht te geven en is ook nog eens 20% lichter. Ideaal voor tochten op heuvelachtig terrein, zoals in Limburg of op de Utrechtse Heuvelrug. De motor in de overige Innergy modellen staan garant voor maximaal rendement en geluidloos fietsen. Ideaal voor lange afstanden door het vlakke landschap. In de kettingkast van de Gazelle elektrische fiets zit een speciale sensor die precies meet of, en eventueel ook hoeveel kracht (Xtra en Excellent modellen) u op de pedalen zet. Deze sensor stuurt een signaal naar het Innergysysteem in uw motor. Aan de hand van de ingestelde trapbekrachtiging, stuurt de besturing vanuit de accu vervolgens de motor in het voorwiel aan. Ook als u de ondersteuning uit zet, rijden de elektrische fietsen van Gazelle nog steeds heerlijk comfortabel. Dankzij de borstelloze motor in het voorwiel rijdt de fiets vloeiend en stabiel. Bovendien passen de fietsen dankzij het lichte gewicht op alle gangbare fietsendragers voor auto’s en caravans. De ene fietser is de andere niet. Daarom kunt u naast de vele modellen fietsen, ook nog kiezen welk accupakket u wilt. Gazelle komt in 2012 met vier verschillende accuvermogens. U kunt kiezen uit brons, zilver, goud en zelfs platina. Bovendien zijn de accu’s uitneembaar en makkelijk op te laden waar u ook bent. Zo komt u nooit zonder energie te staan. In onze winkel hebben wij een groot aantal elektrische fietsen staan. Bijvoorbeeld de Orange Excellent Innergy met de krachtige zilveren accu. Daarnaast ook een mooi opstapmodel de Orange Pure Innergy. Al vanaf €1.529,00 rijdt u op deze mooie elektrische fiets. Op al onze fietsen kunt u een proefrit maken en zelf ervaren hoe fijn een fiets met ondersteuning rijdt. Aarzel niet en kom langs, ervaar het verschil!


P a g i n a | 11

Toen de Amerikaanse fietsfabrikant Trek in 1976 begon was hun doel simpel: de beste fietsen ter wereld bouwen. Vandaag de dag hebben zij iets aan het doel toegevoegd: help de wereld de fiets te gebruiken als een simpele oplossing voor complexe problemen. De fiets is de meest efficiĂŤnte vorm van transport. Het kan de strijd aan met klimaatverandering, vermindert filevorming en maakt de mens fitter. Het brengt ons samen en geeft ons de kans te ontsnappen. En het brengt ons op plekken die we anders nooit zouden zien. Trek is een van de grootste fietsfabrikanten ter wereld en daarvan de eerste die volledig is overgestapt op groene energie. Continu evalueren zij de productie processen en hun ervaringen om er zeker van te zijn dat hun acties en die van de werknemers een reflectie zijn van de doelstelling om de wereld te verbeteren. In elk segment heeft Trek een uitgebreide collectie fietsen. Voor jong en oud, van mountainbike tot racefiets en van stadfiets tot elektrische fiets. Als recreatieve- of wedstrijdgerichte wielrenner heb je tal van keus bij Trek. Er zijn verschillende aluminium modellen racefietsen en daarnaast natuurlijk de topmodellen carbon fietsen. Wilt u uw racefiets helemaal zelf samenstellen, dan is het Project One Custom programma op uw lijf geschreven. Trek Project One: u droomt het, wij bouwen het! Trek is al jarenlang een grote naam binnen de wereld van het professionele wielrennen: Lance Armstrong, gebroeders Schleck, allemaal rijden ze op een Trek. Obisk en Trek zijn al jarenlang trouwe partners. In onze winkel hebben wij een grote collectie Trek fietsen. Ook voor advies op maat kunt u bij ons terecht. Overtuig uzelf door een proefrit te maken.


P a g i n a | 12

2012 Ook wij gaan op nieuwe spullen uit… In het najaar waren we veel op beursbezoek, om de voor u zo aantrekkelijk mogelijke artikelen in het assortiment op te nemen. We werken met zes fietsmerken en met in totaal meer dan 500 fietsen. Daaruit kiezen we een groot assortiment race-, mountain- en trekkingbikes in iedere prijsklasse.

24-03-2012 07-04-2012 09-04-2012 09-04-2012 27-05-2012 02-06-2012 17-06-2012 23-06-2012 01-07-2012 11-08-2012 26-08-2012 01-09-2012 07-09-2012

Hoe gaat dat in z’n werk? Allereerst kijken we naar het model in het segment wat we zoeken. Vervolgens selecteren we op de toegepaste techniek, want die bepaalt de rijeigenschappen. Daarnaast is de kwaliteit/prijsverhouding een zwaarwegend punt. Als laatste maken we een keus uit de verschillende kleuren. Al lijkt dat met 130 modellen niet een zwaarwegend punt. Je kunt zeggen: voor ieder wat wils!

Lichtjestocht Esbeek Ronde van Sleeuwijk Ronde van Werkendam Paasbike Nieuwkuijk Saarschleifen marathon (DE) Limburgs mooiste Willingen marathon (DE) JanJanssen classic Dolomieten marathon (I) Luik Bastenaken (B) Oetztaler radmarathon (A) Altena Toertocht Ronde van Giessen

Uit gepubliceerd onderzoek blijkt echter dat kleur wel degelijk een belangrijk selectiepunt is bij aanschaf van een fiets! Vandaar dat fabrikanten veel modellen kunnen aanbieden in meerdere kleuren. Wel zo fijn voor u!

    

Persoonlijk advies Testrijden Maatwerk Gratis parkeren Gratis koffie of thee

    

Eigen werkplaats Servicebalie Doorlopende aanbiedingen Webshop Vrijdag koopavond

Obisk  

Obisk Folder