Aqua Bar

Page 1


STABIL LØSNING Forhængsstangen går igennem glasset, hvorved den er med til at stabilisere glasvæggen, og sikre afstanden mellem væg og glas.

MINIMALISTISK En forhængsstang kan med fordel benyttes som både glasstøtte og forhængsstang, så glasset fremstår så minimalistisk som muligt.

RC ADVICE RC Advice er en ordreproducerende virksomhed, der leverer nøjagtigt hvad du som kunde ønsker. Vi vejleder også gerne ud fra dine behov, således at det ideelle resultat opnås. Vi arbejder med alle de materialetyper der findes på et badeværelse. Vi behøver blot dine ønsker, så gør vi dem til virkelighed. I idéfasen hjælper vi også gerne med 3D visualisering af din idé.

PRODUKTET En brusevæg fylder meget i et badeværelse, så hvorfor ikke gøre det til et blikfang? En brusevæg kan udformes og laves i nøjagtigt de materialer du ønsker. Vi hjælper gerne med at finde den rette tekniske løsning, for at opnå den ønskede funktionalitet.

2

ENKEL MONTAGE

Vi udvikler produkter der er stilrene, og som samtidig er enkle og hurtige at montere.

JUSTÉRBAR VÆGPROFIL En enkel og stabil montage opnås med TJ 50-26 profilen. Dette todelte profilsystem giver modsat U-profilen store justeringsmuligheder, og sikrer derved at skæve vægge og gulve ikke bliver et problem.

GLAS Vi kan levere glasset som du vil have det. Glasset kan f.eks. være klart, jernfrit, enkeltside-satineret, dobbeltside-satineret, med silketryk (f.eks. som logo) mv.

GLASKLEMME Glasklemmer findes i et utal af mål og designs. Fortæl os hvad du ønsker, og vi finder det rette til dig.


Projekt: Avedøre Stationsby, Bymuren Omfang: 644 badeværelser Hovedentreprise: B. Nygaard Sørensen A/S Arkitekt: Mangor & Nagel Arkitektfirma A/S Ingeniør: Dominia A/S

3


RC Advice ApS • Langgade 33A • 8700 Horsens Tlf.: (+45) 76 25 00 88 • info@aquatrend.dk • www.aquatrend.dk