Page 1

TUOTEKUVASTO SYKSY-KEVÄT

2018/2019

Suomalainen perheyritys, vuodesta 1979.

VUOTTA


Sisältö TOIMINTAMME KIVIJALAT

2

POLARBRÖD-LEIVÄT

4

MUUT LEIVÄT 10 KASVIS- JA MUUT RUOKATUOTTEET

14

LUOMUTUOTTEET

20

LIHATUOTTEET 22 SIIPIKARJATUOTTEET

26

HALLINNOI HÄVIKKIÄ PAKASTEILLA

28

KAKUT 30 KAKKU- JA VETOPOHJAT 38 LEIVOKSET 40 MUUT MAKEAT 45 ERITYISRUOKAVALIOT

Kakkuleipomon gluteenittomat

46

Gluteenittomat 1-pakatut

48

Allerit 56 RAVINTOSISÄLTÖTAULUKOT

rein a o u T e- j to t e tuo imati a o ik ess fi val oitte oods. os rollf w. ww

58


Arkea ja juhlaa jo 40 vuotta. Rollfoods täyttää tasavuosia keväällä 2019. Neljään vuosikymmeneen mahtuu monta myllerrystä toimintaympäristössämme, ja yrittäjyyteenkin niin ylä- kuin alamäkiä. Mutta perusasetelma on säilynyt ennallaan. Tehtävämme on tänäänkin palvella foodservice-asiakkaitamme tarjoamalla vaihtoehtoja massatuotteille. Asiakkaamme arvostavat sitä, että tuotevalikoimaamme myydään vain tukkujen kautta ammattilaisten käyttöön. Päivittäiseen arkeemme kuuluvat kohtaamiset asiakkaiden, päämiesten, sidos- ryhmien ja muiden erilaisten tahojen kanssa. Jokaista arkipäiväämme juhlistaa tietoisuus siitä, että voimme omalla työllämme auttaa myös asiakkaitamme me- nestymään. Jokainen päivä on kakkukahvien arvoinen. Matti Louneva Toimitusjohtaja

VUOTTA 3


Tuulivoimalla leivottua leipää. Polarbröd leipoo tunturimaisemissa jo viidennessä sukupolvessa. Perheleipomo vaalii perinteitä ja on omistautunut vastuullisuudelle.

Kaikki kakkumme ovat nyt syntymäpäiväkakkuja, sillä juhlimme vuonna 1988 alkanutta yhteistyötä kakkuleipomomme kanssa.

Vastuullisuustyön neljä kivijalkaa ovat:

Kakkuleipomollamme on viime vuosina viety läpi mittava tuotekehitysprojekti, kun valmistusresepteistä on riisuttu pois kaikki turhat ainesosat. Lue lisää sivulta 31.

Raaka-ainehankinnat - raaka-aineet tulevat tiloilta, jotka ovat sitoutuneet vastuullisuustyöhön. Pakkausmateriaalit - vuoden 2017 aikana siirryttiin käyttämään leipäpusseja, joiden materiaali on 86-prosenttisesti sokeriruokopohjaista. Kuljetukset - raideliikennettä suositaan ja ajoneuvoissa käytetään biopolttoainetta. Energia - vuonna 2014 vihittiin käyttöön neljä konsernin omaa tuulivoimalaa, joilla tuotetaan leipomoiden kaikki energia. Polarbrödin monipuoliseen Foodservice-valikoimaan voit tutustua sivuilla 4-9.

Luomullisesti. Tavoitteemme on lisätä luomutuotteiden osuutta valikoimassamme, ja tässä kuvastossa on taas kolme uutta kotimaista luomuleipää. Luomun kysyntä kasvaa hitaasti, mutta varmasti. Ruotsiin ja Tanskaan verrattuna, joissa luomun markkinaosuus on lähes 10 %, tulemme takamatkalta, mutta Portaat Luomuun -ohjelma kannustaa toimipisteitä lisäämään luomun käyttöä.

4

Clean label -kakkuja ja leivoksia.

Juhlan kunniaksi tuomme valikoimaan huikean After Eight® -kakun, joka on yhtä elegantti kuin esikuvansakin. Se kuuluisa ohut minttusuklaamakeinen, joka vie kielen mennessään.


Vastuullisuus. Vastuullisuus - sanahelinää vai oikeita tekoja? Rollfoodsin liike-idea perustuu laadukkaiden pakasteiden tarjoamiseen foodservice-asiakkaillemme, ammattilaisille. Toimintaamme on aina ohjannut vastuullisuus, siksi teemme yhteistyötä vain kotimaisten ja muiden EU-maiden kanssa (lähinnä Ruotsi, Tanska ja Saksa). Silloin tiedämme, että kaikki noudattavat samoja lakipykäliä ja asetuksia. Oletko muuten tullut ajatelleeksi, että pakasteilla hallinnoit myös hävikkiä. Vastuullisuutta sekin. Lue lisää pakasteiden eduista sivulta 28.

Erityisille asiakkaillesi. Erityisruokavaliot herättävät tunteita, sillä kaikkien erityistoiveiden hallinnoiminen vaatii toimipisteiltä sekä laajaa tietämystä, että valmiutta palvella erilaisia asiakkaita. Me Rollfoodsilla suhtaudumme erityisruokavalioihin niiden vaatimalla vakavuudella ja siksi teemme jatkuvaa tuotekehitystyötä monipuolistaaksemme keliaakikoille ja allergikoille suunnattua valikoimaamme. 5

Kun erityisruokavalio ei ole oma valinta. Keliaakikolle gluteeniton ruokavalio on ehdoton ja ainoa lääke sairauden hoitoon. Allergikko puolestaan saa allergisen reaktion, jonka voimakkuus voi vaihdella lievästä todella vakavaan. ERV-ruokavalion noudattaminen ei siis ole oma valinta. Olemme toki panostaneet myös kasvis- ja vegaanisten tuotteiden valikoimaan, koska myös eettiset ja ekologiset arvot ovat meille tärkeitä.


Leivottu omalla tuulivoimalla. Tunnusomaista Napapiirin maisemille on puhtaus ja raikkaus, joka maistuu myös Polarbrödin leivissä. Polarbröd on leiponut vastuullista leipää jo vuodesta 1879 ja se on Ruotsin kolmanneksi suurin leipomo. ”Ekosysteemimme haavoittuvuus ohjaa meitä tekemään päätöksiä, joiden ansiosta voimme leipoa hyvää ja terveellistä leipää luonnonvaroja säästäen – nyt ja tulevaisuudessa.”

Pa uudell nini a Kysy v tavalla! edusta inkkejä jaltam me.

6


Polarbröd tunnetaan maailmalla erityisesti Lapin puhtaasta makumaailmasta ja rieskoistaan. • • • • • • • • •

Polarbröd on ruotsalainen tunturimaisemissa sijaitseva leipomo, jonka juuret ulottuvat aina viiden sukupolven taakse. Yritys on tunnettu Polarmetoden™-pakastusmenetelmästään, joka takaa tuoreuden ilman säilöntäaineita. Leivät säilyvät sulatuksen jälkeen tuoreena huoneenlämmössä viisi vuorokautta, joten ne eivät vie pakkas- eivätkä kylmiötilaa. Leivonnassa ei myöskään käytetä keinotekoisia väri- tai aromiaineita. Kaikki leivät ovat maidottomia. Suurin osa on runsaskuituisia tai kuidun lähteitä. Leivät sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon. Leipomoissa ei käsitellä pähkinää. Leipomon energia tuotetaan ilmastoystävällisesti omalla tuulivoimalla.

Vastuullisuustyömme. Polarbröd on vastuullisuusasioissa Ruotsin elintarviketeollisuuden edelläkävijöitä ja kannustaa siihen myös muita toimijoita. Työ vastuullisuuden hyväksi edellyttää jatkuvaa toimintojen päivittämistä siitä, mitä ja miten asioita teemme. Polarbrödillä haluamme tarjota mahdollisimman hyviä tuotteita käyttäen mahdollisimman niukasti luonnonvaroja. Vuonna 2012 asetimme tavoitteet vuodelle 2022, jotka ovat: • • • • •

Vastuullisesti tuotetut raaka- aineet. Uusiutuva energia kuljetuksissa. Uusiutuva / kierrätettävä pakkausmateriaali. Omavaraisuus uudistuvan energian käytössä. Vuonna 2014 sijoitimme ja rakennutimme neljä tuulivoimalaa, jotka tuottavat kaiken käyttämämme energian.

Sulata ja tarjoile – PolarmetodenTM. PolarmetodenTM merkitsee, että leipä pakastetaan välittömästi uunista tulon jälkeen. Pakasteesta ei synny hävikkiä - vain sulatus ja leipä on tarjoiluvalmis! Pakastusmenetelmän ansiosta meidän ei tarvitse käyttää säilöntäaineita. Leipominen ilman säilöntäaineita ja muita turhia lisäaineita on koko toimintamme keskiössä. Käyttämämme raaka-aineet ovat mahdollisimman luonnonmukaisia mausta ja laadusta tinkimättä. 7


TUNTURIRIESKA 70 g

ME: 80 x 70 g = 5,6 kg

Kypsä, pehmeä ja helposti rullattava neliörieska vaikkapa täytettäväksi tai pizzan pohjaksi. Koko 18x25 cm. Maidoton.

Ainekset: Vehnäjauho, ruisjauho (18,6%), vesi, siirappi, vehnägluteeni, sokeri, suola, rypälesokeri, rapsiöljy, emulgointiaine E471, hiiva, nostatusaine E503, mallasjauho (ohra), entsyymi, jauhonparanne E300. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

RF / PATU: 670 Heinon Tukku: 959940 Kespro: 20713886 Meira Nova: 1072269 Wihuri: 959940 EAN/me:

6 416661 006703

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

TUNTURIRIESKA RUISJUURI 60 g

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

TUNTURIRIESKA LUOMU 45 g

He työs lposti tet riesk tävä a WR tuot APINIteisi in!

Hennosti fenkolin maustama luomurieska. Kestää hyvin esim. rullaamisen. Maidoton. Koko 16,5 x 23 cm.

Ainekset: Vehnäjauho*, vesi, siirappi*, vehnägluteeni*, vehnätärkkelys*, rapsiöljy*, suola, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), mauste (fenkoli*), hiiva, nostatusaine (E503), jauhonparanne (askorbiinihappo), entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita. *Luomutuotettu ainesosa. Vehnäjauhon alkuperämaa: Ruotsi Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

TUNTURIRIESKA PUOLIKUU 85 g Kätevä puolikuun mallinen rieska. Koko 35 x 21 cm. Maidoton. Vähemmän suolaa. Sopii rullattavaksi runsaalla täytteellä mm. Street Food -tarpeisiin. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, sihtiruisjauho, siirappi, vehnägluteeni, rapsiöljy, suola, emulgointiaineet E471, E472e, hiiva, fruktoosi, nostatusaine E503, mallasjauho (ohra), entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita. Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk. HUOM! Myyntierä sisältää grillitaskut, joissa täytetyt rieskat voi tarjota asiakkaile.

JUHLARIESKA PYÖREÄ 175 g Pehmeä pyöreä, keskeltä halki taitettava rieska, loistava vaikka rieska-voileipäkakkuun tai trendikkääseen piadina-leipään. Halkaisija 27 cm. Maidoton. Kuitupitoinen. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, sihtiruisjauho,siirappi, sokeri, vehnägluteeni, rapsiöljy, sokerijuurikaskuitu, suola, fermentoitu vehnäjauho, hiiva, emulgointiaineet E471, E472e, nostatusaine E503, fruktoosi, mallasjauho (ohra), entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita. Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

8

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 64 x 60 g = 3,8 kg

Kypsä, rukiinen ja helposti rullattava rieska, leivottu aitoon maukkaaseen ruishapantaikinajuureen. Koko 18,5 x 26 cm. Maidoton. Kuitupitoinen. Vähemmän suolaa. Ainekset: Vehnäjauho, sihtiruisjauho, hapanjuuri (ruis) (11,2%), vesi, siirappi, sokeri, vehnägluteeni, rapsiöljy, suola, emulgointiaineet E471, E472e, hiiva, nostatusaine E503, fruktoosi, mallasjauho (ohra), jauhonparanne E300, entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

GLUT

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

21821 8052920 21380795 1072865 2065530

EAN me:

7 313830 002186 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME:60 x 45 g = 2,7 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

15321 8052961 21380794 - 2065514

EAN me:

7 313830 001530 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 40 x 85 g = 3,4 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

24721 8052971 21384225 1072864 -

EAN me:

7 313830 012475 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 24 x 175 g = 4,2 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

16021 8052955 21380358 1072867 2065498

EAN me:

7 311800 001603 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


TAITTORIESKA STREET 30 g

ME: 80 x 30 g = 2,4 kg

Uutta ilmettä ja makua hodarille rieskasta! Aseta täytteet leivälle, taita sivut ja tarjoa. Huomaa, että taittorieska vie vain vähän säilytystilaa tavalliseen hot dog - sämpylään verrattuna. Koko 12 x 9,2 cm (avattuna). Kuitupitoinen. Maidoton. Suolaa vain 0,5 %. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, siirappi, rypsiöljy, vehnägluteeni, hiiva, fermentoitu vehnäjauho, suola, sokerijuurikaskuitu, emulgointiaineet E471, E472e, nostatusaine E503, fruktoosi, ohramallasjauho, jauhonparanne E300, entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

RF / PATU: 21421 Heinon Tukku: 919993 Kespro: 21344617 Meira Nova: 1072862 Wihuri: 919993 EAN/me:

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

TAITTORIESKA TOAST 70 g

7 313830 002148 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, ruisjauho (18%), siirappi, vehnägluteeni, sokeri, rypsiöljy, hiiva, sokerijuurikaskuitu, suola, fermentoitu vehnäjauho, emulgointiaineet E471, E472e, nostatusaine E503, fruktoosi, jauhonparanne E300, entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

SOIJA K-MUNA

RF / PATU: 11321 Heinon Tukku: 100180 Kespro: 21245870 Meira Nova: 1072863 Wihuri: -

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

RIESKANELIÖ 30 g Pehmeä, maukas rieska vaikka kolmioleipiin! Koko 11,5 x 11,5 cm, paksuus 1,2 cm. Maidoton. Kuitupitoinen.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, ruisjauho, siirappi, sokeri, vehnägluteeni, rypsiöljy, sokerijuurikaskuitu, suola, hiiva, perunatärkkelys, emulgointiaineet E471e, E472e, nostatusaine E503, fruktoosi, mallasjauho (ohra) jauhonparanne E300, entsyymi, hapanjuuri (sis. lactobacillus plantarum, perunatärkkelys). Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita. Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

WRAPINI® - uusi wraptähti on syntynyt! Tunturirieska ruisjuuri on ihanteellinen rieska wrap-tuotteistukseen, sillä sen pehmeys ja elastisuus takaavat, ettei rieska työstettäessä repeydy. Ruisjuuri antaa aromaattisen maun, joka on kevyesti hapokas. Rieskan rakenne on ilmava ja siinä on kiva tekstuuri. Muista! Onnistunut wrapini® syntyy, kun valutat täytteen aineet huolella ja levität ensin rieskalle esim. levitteen tai salaatinlehden, joka eristää kosteuden.

9

LAKT

ME: 35 x 70 g = 2,45 kg

Uutta ilmettä ja makua toastille! Pehmeä rieska, joka on helppo täyttää ruokaisilla täytteillä, taittaa neliöksi ja vaikka pariloida tarjolle - vaihtelua perinteiselle toastille. Toimii myös hampurilaisessa/porilaisessa. Koko 10,5 x 21 cm (avattuna). Kuitupitoinen. Maidoton.

! kki NI n i V API a WR hditta ya vau e-aw ä! tak yynti m

MAITO

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Reseptiesite osoitteessa rollfoods.fi/materiaalit. Kysy myyntiedustajaltamme myös myynnin edistämismateriaalista.

7 311800 001139 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 150 x 30 g = 4,5 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

21931 21365819 - -

EAN me:

7 311800 002198 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


GRAHAMSÄMPYLÄ LUOMU 65 g, halkaistu

ME: 42 x 65 g = 2,7 kg

Luomusämpylä, joka toimii niin vitriinissä, take away -rasiassa kuin hampurilaisessakin. Sisältää täysjyvävehnää, kaurakuitua ja -hiutaletta. Kuitupitoinen. Halkaisija 10,5 cm. Myyntierässä on 7 pussia (à 6 kpl). Ainekset: Vehnäjauho*, vesi, täysjyvävehnäjauho (grahamjauho)*, rapsiöljy, siirappi*, kaurakuitu**, suola, kaurahiutale*, hiiva, kasviperäinen emulgointiaine E322, jauhonparanne E300. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita. *=KRAV-sertifioitu luomuainesosa **luomu-ainesosa EU.

EAN/me:

Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

KULTARUIS BURGERSÄMPYLÄ 68 g, halkaistu

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, taikinajuuri 8,5 % (ruis), siirappi, kaurakuitu, kaurahiutaleet, rypsiöljy, fermentoitu vehnäjauho, suola, hiiva, vehnägluteeni, sokeri, emulgointiaineet E472e, E322 nostatusaine E503, mallasjauho (ohra), entsyymi, jauhonparanne E300. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

KAURASÄMPYLÄ LUOMU 45 g, halkaistu

TRIPLA-SIEMENSÄMPYLÄ 67,5 g, halkaistu

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, kurpitsansiemen, täysjyvävehnäjauho, ohranalkiorouhe, täysjyväruisjauho, vehnägluteeni, vehnänlese, siirappi, paahdettu ohramallasjauho, ruistaikinajuuri, täysjyväkaurajauho, suola, hiiva, rypsiöljy, sokeri, emulgointiaineet E472e, E322, entsyymi, jauhonparanne E300. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

10

Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

LAKT

SOIJA K-MUNA

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

21021 8046556 21303438 - 471888

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

RF / PATU: 21721 Heinon Tukku: 8054765 Kespro: 21411276 Meira Nova: Wihuri: 2104420 EAN/me:

Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

KOLMIOSÄMPYLÄ KURPITSANSIEMEN 80 g, halkaistu

MAITO

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 60 x 45 g = 2,7 kg

Ainekset: Vehnäjauho*, vesi, siirappi*, kaurakuitu**, vehnätärkkelys*, rapsiöljy*, suola, hiiva, vehnägluteeni*, jauhonparanne askorbiinihappo, entsyymi. KRAV-sertifioitu luomu-ainesosa, *luomutuotettu (EU) ainesosa. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

Kurpitsansiemenet ja kolmiomalli antavat tälle sämpylälle mukavan ulkonäön. Koko 12,5 cm. Runsaskuituinen. Maidoton.

SIS.

7 313350 002109

Kaurakuitu antaa pehmeää makua ja kuitupitoisuutta tälle maukkaalle luomusämpylälle, joka sopii täytettäväksi tai pieneen hampurilaiseen. Runsaskuituinen. Maidoton. Vähemmän suolaa. Halkaisija 8 cm.

Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

VEHNÄ

SIS.

EAN me:

Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, hapanjuuri (ruis) 10,8 %, auringonkukansiemen 6,1 %, täysjyvävehnä, pellavansiemen 5,1 %, litistetty ruishiutale, kurpitsansiemen 2 %, vehnälese, täysjyväkaura, siirappi, sokeri, hiiva, fermentoitu vehnäjauho, vehnägluteeni, emulgointiaineet E472d, auringonkukkalesitiini, glukoosisiirappi, mallasjauho (ohra), entsyymi, jauhonparanne askorbiinihappo. Täysjyväpitoisuus 13 %, vastaa 18 % kuivapainosta. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

GLUT

ME: 48 x 68 g = 3,2 kg

Ruis ja kaura sekä pitkään kypsytetty taikinajuuri antavat sekä makua että parempaa ravintoarvoa tälle maukkaalle hampurilaissämpylälle. Runsaskuituinen. Maidoton. Vähemmän suolaa. Halkaisija 11 cm. Pussissa 8 sämpylää, laatikossa 6 pussia.

Ruista, kauraa, auringonkukan-, kurpitsan- ja pellavansiemeniä pehmeässä halkaistussa sämpylässä. Runsaskuituinen. Maidoton. Pussissa 6 sämpylää, laatikossa 7 pussia.

RF / PATU: 25521 Heinon Tukku: 8058245 Kespro: 21463631 Meira Nova: Wihuri: 2172203

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 42 x 67,5 g = 2,84 kg

RF / PATU: 20821 Heinon Tukku: 8054759 Kespro: 21411275 Meira Nova: Wihuri: 2104404 EAN/me:

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 32 x 80 g = 2,56 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

17221 8043328 21245874 1075968 -

EAN me:

7 313350 001720 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


CHIA-SIEMENSÄMPYLÄ 70 g, halkaistu

ME: 30 x 70 g = 2,1 kg

Täysjyväinen halkaistu pehmeä sämpylä, johon ravintoarvoa ja makua antavat chia- ja unikonsiemenet. Kuitupitoinen. Maidoton. Vähemmän suolaa. Ainekset: Vehnäjauho, ruistäysjyväjauho*, vesi, vehnätäysjyväjauho*, auringonkukansiemen, (4,4%), hapanleipätaikina (ruis)*, siirappi, kaltattu kaura*, vehnägluteeni, unikonsiemen (1%), chiasiemen (1%), merisuola, ruislese, hiiva, fermentoitu vehnäjauho, sokeri, mallasjauho (ruis, ohra), kasviperäiset emulgointiaineet (E472e, E322), glukoosisiirappi, jauhonparanne E300. Täysjyvän määrä: 30 % joka vastaa 39 % kuivapainosta. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita. Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

REISSURIESKA RUISJUURI 90 g, halkaistu Täysjyvävehnäjauhoilla ruishapanjuureen leivottu muhkea rieska, halkaisija 12,5 cm. Sisältää ruishiutaleita, ruisjauhoa ja ruisleseitä yht. 17,2 % sekä kauraa ja ohraa. Runsaskuituinen (9,7 g), maidoton. Halkaistu. Ainekset: Vesi, täysjyvävehnäjauho, ruishiutale 9 %, täysjyväruisjauho 5,7 %, kaurahiutale, vehnägluteeni, siirappi, ruislese 2,5 %, kaurakuitu, mallasjauho (ohra), kuivattu ruishapanjuuri, fermentoitu vehnäjauho, rapsiöljy, suola, vehnäjauho, mallasjauho (vehnä), hiiva, vehnälese, jauhonparanne E300. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita. Sulatus: Sulatus omassa leipäpussissaan huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

POLARPANINI VEHNÄ 130 g, halkaistu

25021 8054773 21411277 - 2104446

EAN me:

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 48 x 90 g = 4,3 kg RF / PATU: 25321 Heinon Tukku: 8060235 Kespro: 21497867 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

7 313350 002536

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 27 x 130 g = 3,5 kg

Maukas ja pehmeä paninisämpylä/grillileipä. Kaurahiutaleet tuovat herkullista makua. Paninin pituus 21 cm, leveys 11 cm, korkeus n. 3 cm

RF / PATU: 25621 Heinon Tukku: EAN Kespro: 21543041 Meira Nova: 1072868 Wihuri: 2231736

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, siirappi, rapsiöljy, kaurahiutaleet, suola, hiiva, sokeri, emulgointiaineet E742e, E322, jauhonparanne E300. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

EAN/me:

Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/21 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk. Vinkki! Erilainen burger syntyy, kun käytät Polarpaninin välissä Pippuripihviä, kts. s. 24.

UUTUUS

11

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

7 313350 002567 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


JÄTTI-RUISNAPPI 75 g, halkaistu

ME: 88 x 75 g = 6,6 kg

Reilu halkaisija, miedon vaaleaksi paistettu. Runsaskuituinen. Lounasleipätarjontaan perinteinen suomalainen ruisleipä. Ainekset: Ruis (43 % jauhoina, rouheena, maltaina), vesi, vehnäjauho, peruna, emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaineet (E330, E300), hiiva, vehnägluteeni, suola (1,2 %). Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 5-6 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

EAN/me:

6 41 666 1 0 013 19

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

VIIPALOITU RUISVUOKALEIPÄ

ME: 8 x 1000 g = 8 kg

Maukas rukiinen viipaloitu vuokaleipä, jauhoista 100 % ruista. Runsaskuituinen. Ainekset: Ruisjauho 79,7 %, vesi, hiiva, suola (0,9 %), vehnägluteeni. Tuote on leivottu aitoon hapantaikinajuureen. Viipalekoko 9 x 9 cm, paksuus 9 mm. Yhdessä leivässä keskimäärin 29 viipaletta päätypalat mukaan lukien. Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Viipaleet voi sulattaa myös leivänpaahtimessa. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä. GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ISO RUISVUOKALEIPÄ

RF / PATU: 152 Heinon Tukku: 883629 Kespro: 20028448 Meira Nova: 1073861 Wihuri: 883629 EAN/me:

6 41 666 1 0 015 24 EAN/1-p:

6 416661 011523

ME: 5 x 2400 g = 12 kg

Viipaloitu ruisleipä, jauhoista 100 % ruista. Runsaskuituinen. Kokeile myös rukiiseen kolmioleipään. Ainekset: Ruisjauho 79,7 %, vesi, hiiva, suola (0,9 %), vehnägluteeni. Tuote on leivottu aitoon hapantaikinajuureen. Viipalekoko 12 x 12 cm, paksuus 9 mm. Yhdessä leivässä keskimäärin 40 viipaletta päätypalat mukaan lukien. Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Viipaleet voi sulattaa myös leivänpaahtimessa. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä. GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

RUISVUOKAVIIPALE, 2 kpl per yksittäinen pakkaus, 40 pakkausta (à 60 g) Ainekset: Ruisjauho, vesi, vehnäjauho, mallas, perunahiutale, kasvirasva (rypsi, palmu, osittain kovetettu), hiiva, siirappi, kuivaraski, suola 1,1 %, emulgointiaine E472e, happamuudensäätöaine E341. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 1 h. Säilytä sulanut tuote mieluiten huoneenlämmössä, säilyvyys sulaneena n. 9 vrk. GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 1 h. Säilytä sulanut tuote mieluiten huoneenlämmössä, säilyvyys sulaneena n. 5 vrk.

SIS.

6 41 666 1 1 160 44

RF / PATU: 1314 Heinon Tukku: 463455 Kespro: 21027643 Meira Nova: 1072288 Wihuri: 463455 EAN/me:

 

ME: 1,6 kg

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, ruismallas, kasvirasva (rapsi), osittain kovetettu, suola (0,7 %), sokeri, hiiva, emulgointiaineet E472e, E481, entsyymi, happamuudensäätöaine E300.

VEHNÄ

EAN/1-p:

SOIJA K-MUNA

SEKALEIPÄVIIPALE, 2 kpl per yksittäinen pakkaus, 40 pakkausta (à 40 g)

SIS.

6 41 666 1 0 160 47

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Pehmeää jyvätöntä ja maidotonta maukasta sekaleipää 1-pakattuna. Ateriapalveluihin ja take-away -annoksiin.

GLUT

RF / PATU: 1604 Heinon Tukku: 760454 Kespro: Meira Nova: 1072264 Wihuri: 760454 EAN/me:

ME: 2,4 kg

Pehmeää jyvätöntä ja maidotonta maukasta ruisvuokaa 1-pakattuna. Ateriapalveluihin ja take-away -annoksiin.

MAITO

LAKT

RF / PATU: 1312 Heinon Tukku: 463885 Kespro: 21003118 Meira Nova: 1072286 Wihuri: 463885 EAN/me:

 

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIEPPARI-MONIVILJARIESKA 40 g

ME: 100 x 40 g = 4,0 kg

Kypsä pehmeä ja ohut ruis-peruna-ohra -moniviljarieska. Maidoton, laktoositon, runsaskuituinen. Ainekset: Vesi, perunahiutale, hiivaleipävehnäjauho, vehnäjauho, ohrajauho, sihtiruisjauho, kaura- ja ruislitisteet, hiiva, suola (0,7 %),nostatusaineet (E450, E500), sokeri, happamuudensäätöaine (E330), stabilointiaine (E450). Sulatus: Huoneenlämmössä filmipakkauksissa n. 1 t. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä. GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

RF / PATU: 1311 Heinon Tukku: 278937 Kespro: 20227285 Meira Nova: 1072289 Wihuri: EAN/me:

6 41 666 1 0 131 14

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

PERUNARIESKA 43 g

ME: 100 x 43 g = 4,3 kg

Kypsä pehmeä ja ohut perunainen annosrieska. Maidoton ja laktoositon. Ainekset: Vesi, perunahiutale (18 %), vehnäjauho, hiivaleipävehnäjauho, ohrajauho, sihtiruisjauho, hiiva, suola (1,2 %), nostatusaineet (E450, E500), sokeri, happamuudensäätöaineet (E330, E263), emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E450). Sulatus: Huoneenlämmössä filmipakkauksissa n. 1 t. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä.

12

RF / PATU: 131 Heinon tukku: 883082 Kespro: 20028491 Meira Nova: 1073781 Wihuri: 883082

RF / PATU: 1302 Heinon Tukku: 278507 Kespro: 20227284 Meira Nova: 1072290 Wihuri: EAN/me:

6 41 666 1 0 130 22 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


Lisää luomua leivän voimalla. Tartuimme haasteeseen ja lisäsimme luomutuotteiden määrää valikoimassamme. Helpoin tapa lisätä luomun käyttöä ja päästä ottamaan seuraava askel luomun portailla on vaihtaa leipä luomuun. Upeat kotimaiset viljamme ruis ja kaura ovat niin ravitsemuksellisesti kuin terveyttä edistävien vaikutustensakin ansiosta osa maukasta ja viisasta ruokailua. Siksi ne loistavat sataprosenttisesti uusissa luomuleivissämme.

LUOMU RUISTYYNY 46 g

ME: 54 x 46 g = 2,48 kg

Halkaistu sopivan pieni ruissekaleipä luomuraaka-aineista. Myyntierässä 9 pss à 6 leipää. Runsaskuituinen. Laktoositon, maidoton, vegaaninen. Ainekset: Vesi, luomuruisjauho, luomuruisrouhe, luomuvehnäjauho, luomuperunahiutale, hiiva, suola (0,7 %), luomuruismallas. Ruista yht. 52 %. Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 5-6 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2 - 1 tuntia. Säilytä huoneenlämmössä.

LUOMU RUISLEIPÄRUUTU 55 g

EAN/me:

6 41 666 1 0 416 50 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 72 x 55 g = 3,96 kg

Runsaskuituinen, taikinajuureen leivottu luomu ruisleipä (100 % ruista). Laktoositon, maidoton, vegaaninen.

Ainekset: Täysjyväruis* 66 % (jauho, mallas), vesi, perunahiutale*, jodioitu suola, hiiva. Ruista 100 % viljasta. *= luonnonmukaisesti tuotettu. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 2 t. Voit myös tarjota leivät lämmitettyinä. Sulata leivät silloin pellillä huoneenlämmössä n. 1 t. Paista 200 °C:ssa n. 3 min. Näin leipä saa myös rapean pinnan ja on yhtä hyvää kuin vastapaistettuna.

UUTUUS LUOMU KAURALEIPÄRUUTU 55 g

RF / PATU: 11029 Heinon Tukku: EAN Kespro: 21548361 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

6 416661 010298 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS. MAHD. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 72 x 55 g = 3,96 kg

Runsaskuituinen, 100 % luomu kauraleipä. Laktoositon, maidoton, vegaaninen.

Ainekset: Täysjyväkaura* 59 % (jauho, hiutale), vesi, psylliumkuitu*, hiiva, sokeri*, jodioitu suola. Kauraa 100 % viljasta. * luonnonmukaisesti tuotettu. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, ruista, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 2 t. Voit myös tarjota leivät lämmitettyinä. Sulata leivät silloin pellillä huoneenlämmössä n. 1 t. Paista 200 °C:ssa n. 3 min. Näin leipä saa myös rapean pinnan ja on yhtä hyvää kuin vastapaistettuna.

UUTUUS LUOMU KAURA-RUISLEIPÄRUUTU 55 g

RF / PATU: 11039 Heinon Tukku: EAN Kespro: 21548362 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

6 416661 010397 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS. MAHD. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 72 x 55 g = 3,96 kg

Runsaskuituinen, taikinajuureen leivottu maukas leipä luomurukiista ja -kaurasta. Laktoositon, maidoton, vegaaninen.

Ainekset: Täysjyväkaurajauho* (50 %), vesi, täysjyväruisjauho* (25 %), vesi, psylliumkuitu*, hiiva, sokeri*, jodioitu suola. *= luonnonmukaisesti tuotettu. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, seesaminsiemeniä ja maitoproteiinia. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 2 t. Voit myös tarjota leivät lämmitettyinä. Sulata leivät silloin pellillä huoneenlämmössä n. 1 t. Paista 200 °C:ssa n. 3 min. Näin leipä saa myös rapean pinnan ja on yhtä hyvää kuin vastapaistettuna.

13

RF / PATU: 4165 Heinon Tukku: 897082 Kespro: 20475554 Meira Nova: 1072268 Wihuri: 897082

UUTUUS

RF / PATU: 11349 Heinon Tukku: EAN Kespro: 21548363 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

6 416661 013497 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS. MAHD. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


UNIKKOSÄMPYLÄ 70 g, saranahalkaistu

ME: 60 x 70 g = 4,2 kg

Saranahalkaistu maukas ja rouheinen, unikonsiemenillä koristeltu moniviljasämpylä täytettäväksi. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, kasvirasva, kasviöljy, emulgointiaineet E471, E472b, hiiva, sokeri, unikonsiemenet (2,5%), suola (1,2%), soijajauho, soijarouhe, ruisjauho, vehnänalkio, kaurahiutale, ohrajauho, pellavansiemen, auringonkukansiemen. Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä.

RF / PATU: 138 Heinon Tukku: 882506 Kespro: Meira Nova: 1073851 Wihuri: 882506 EAN/me:

6 41 666 1 0 013 88 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS.

SOIJA K-MUNA

SIS.

EI SIS.

ME: 60 x 55 g = 3,3 kg

BAARISÄMPYLÄ 55 g, halkaistu Kokonaan halkaistu, pehmeä vehnäsämpylä perinteisiin täytettyihin sämpylöihin. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, kasvirasva (palmu), kasviöljy (rypsi), emulgointiaineet E471, E472b, sokeri, hiiva, vehnänalkio, suola (0,7%). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä.

RF / PATU: 141 Heinon Tukku: 882647 Kespro: 20028361 Meira Nova: 1075001 Wihuri: 882647 EAN/me:

6 41 666 1 0 014 18 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. MAHD. EI SIS.

ME: 60 x 55 g = 3,3 kg

AMERICAN HOT DOG –SÄMPYLÄ 55 g, halkaistu Saranahalkaistu pehmeä vehnäsämpylä esim. hodareihin. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, kasvirasva (palmu), kasviöljy (rypsi), emulgointiaineet E471, E472b, sokeri, hiiva, vehnänalkio, suola (0,7%). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä.

RF / PATU: 142 Heinon Tukku: Kespro: 20028367 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

6 41 666 1 0 014 25 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. MAHD. EI SIS.

ME: 45 kpl x 90 g = 4,05 kg

VEHNÄ-BAGEL 90 g, halkaistu Halkaistu bagelinmuotoinen moniviljasämpylä. Kuitupitoinen. Ainekset: Vehnä (55%, josta jauhoina 48,5% ja rouheena 6,5%), vesi, ruislestyjauho, maissihiutale, pellavansiemenet, soijarouhe, auringonkukansiemen, hirssi, hiiva, kasvirasva (rypsi, palmu, osittain kovetettu), emulgointiaineet E471, E472e, kaurahiutale, sokeri, suola (1,2%), ruismallas, happamuudensäätöaine E330, aromi. Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä.

RF / PATU: 135 Heinon Tukku: 882613 Kespro: 20028297 Meira Nova: 1075961 Wihuri: 882613 EAN/me:

6 41 666 1 0 013 57 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS.

SOIJA K-MUNA

SIS.

EI SIS.

ME: 40 x 40 g = 1,6 kg

RUNSASKUITUINEN CIABATTA-SÄMPYLÄ 40 g Pehmeä juureen leivottu rukiin ja kauran maustama pieni runsaskuituinen ciabatta, yksittäin pakattu, vaikkapa take-away-salaatin kaveriksi. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, ruisrouhe, kauralitiste ja -rouhe, sokeri, suola (1,2 %), margariini ((rypsi, palmu) osittain kovetettu, väri E160a), hiiva, ruismallas, happamuudensäätöaineet E330, E262, stabilointiaineet E516, E412, dekstroosi, entsyymit. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 1 h.Säilytä sulanut tuote mieluiten huoneenlämmössä pehmeän rakenteen varmistamiseksi. Sulatuksen jälkeen tuote säilyy huoneenlämmössä max 8 vrk (viileässä (+6 C) n. 12 vrk).

RF / PATU: 13160 Heinon Tukku: 151423 Kespro: 21268815 Meira Nova: 1075975 Wihuri: 151423 EAN/me:

6 416661 013169 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 12 x (6 x 80 g) = 5,76 kg

PITALEIPÄ 80 g Kypsä aito taskuleipä. Tuotteen halkaisija 15 cm. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, hiiva, suola (0,9%), rypälesokeri. Tuotteen halkaisija 15 cm. Valmistus: Lämmitä jäisenä n. 2 min. / 180°C, sulaneena n. 1 min., jolloin saat ”taskun” helpommin auki. Valmistusarvot ovat ohjeellisia.

RF / PATU: 4917 Heinon Tukku: 617373 Kespro: 20132996 Meira Nova: 1072130 Wihuri: 617373 EAN/me:

6 41 666 1 0 491 75

14

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

EAN/1-p:

6 41 666 1 1 491 72


CLUB SANDWICH, VIIPALOITU VEHNÄVUOKALEIPÄ Viipaloitu pehmeä vehnävuokaleipä vaikka kolmioleipiin, viipalekoko n. 12 x 12 x 1,1 cm.

Ainekset: Vehnäjauho (67,3%), vesi, lestyruisjauho, hiiva, kasvirasva ja -öljy (rapsi), emulgointiaine (E471, E481) sokerisiirappi, suola (1,2%), happamuudensäätöaineet E330, E170, E341, aromi, entsyymit, jauhonparanne E300. Yhdessä leivässä keskimäärin 30 viipaletta päätypalat mukaanlukien. Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Viipaleet voi sulattaa myös leivänpaahtimessa. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.

ME: 5 kpl x 1200 g = 6 kg RF / PATU: 1600 Heinon Tukku: 885343 Kespro: 20028495 Meira Nova: 1072260 Wihuri: 885343 EAN/me:

6 41 666 1 0 160 09 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 160 06

CORN SANDWICH, VIIPALOITU VEHNÄ-RUISROUHELEIPÄ Viipaloitu vehnä-ruisrouheleipä, viipalekoko n. 12 x 12 x 1,1 cm. Runsaskuituinen. Vähemmän suolaa.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, vehnärouhe (5%), ruisrouhe (3%), hiiva, kasvirasva ja -öljy (rapsi), sokeri, suola (0,7%), ruismallas, emulgointiaineet (E471, E481), happamuudensäätöaineet (E330, E170, E341), aromi, entsyymit, jauhonparanne (E300). Yhdessä leivässä keskimäärin 30 viipaletta päätypalat mukaanlukien. Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Viipaleet voi sulattaa myös leivänpaahtimessa. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 5 kpl x 1200 g = 6 kg RF / PATU: 1602 Heinon Tukku: 885566 Kespro: 20028497 Meira Nova: 1072262 Wihuri: 885566 EAN/me:

6 41 666 1 0 160 23 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 160 20

JÄTTI CORN SANDWICH, VIIPALOITU VEHNÄ-RUISROUHELEIPÄ Maukkaan jyväistä vehnä-ruisrouheleipää suurina viipaleina, viipalekoko n. 15 x 15 cm x 1,5 cm. Runsaskuituinen. Vähemmän suolaa. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, vehnärouhe (5%), ruisrouhe (3%), hiiva, kasvirasva ja -öljy (rapsi), sokeri, suola (0,7 %), ruismallas, vehnägluteeni, emulgointiaineet (E481, E471), happamuudensäätöaineet (E330, E170, E341), aromit, entsyymit, jauhonparanne (E300). Yhdessä leivässä keskimäärin 22 viipaletta päätypalat mukaanlukien. Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 4 x 2000 g = 8 kg RF / PATU: 1605 Heinon Tukku: 367219 Kespro: 20422326 Meira Nova: 1072266 Wihuri: 367219 EAN/me:

6 41 666 1 0 160 54 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 160 51

ISO VOILEIPÄVIIPALE BROWN, PITKITTÄIN VIIPALOITU VEHNÄ-RUISLEIPÄ Pitkittäin viipaloitu vehnäruisleipä voileipäkakkuihin. Viipalekoko 12 x 36 cm, paksuus 1,2 cm. Vähemmän suolaa.

Ainekset: Vehnäjauho (55%), vesi, ruislestyjauho (2%), ohramallas, ruismallas, hiiva, kasviöljy ja -rasva (rapsi), sokeri, suola (0,7%), emulgointiaineet E471, E481, happamuudensäätöaineet E330, E170, E341), aromi, entsyymit, jauhonparanne E300. Yhdessä leivässä on 8 viipaletta. Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 5 x 1200 g = 6 kg RF / PATU: 1603 Heinon Tukku: Kespro: 20106798 Meira Nova: 1072263 Wihuri: 90100 EAN/me:

6 41 666 1 0 160 30 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 160 37

15

in Tuore ja tuote tieto ima valiko teessa osoit foods.fi .roll www

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


Kasvisruoka on terveellistä vain syötynä. Ennen hieman tylsänäkin pidetty kasvisruoka elää ihan uutta kukoistusta. Tarjolla on mitä monipuolisempia raaka-aineita ja näitä yhdistelemällä syntyy kiehtovia uusia makupareja. Esimerkkinä vaikkapa Kaura-härkäpapupyörykkä. Rollfoods haluaa tarjota kasvistuotteita, jotka luontaisesti soveltuvat moneenkin erilaiseen ruokavalioon ja jotka mahdollistavat monipuolisen kasvisruokailun tarjoamisen asiakkaille. Ennen kaikkea haluamme tarjota maukkaita kasvisvaihtoehtoja, sillä kasvisruoka muuttuu terveelliseksi vasta sitten, kun se maistuu niin hyvälle, että se tulee myös syötyä.

Nyt isten t a l u l kou kaise u h o i ikk suos myös ana. ttom i n e e glut

GLUTEENITON PINAATTIOHUKAINEN VGN, 25 g

ME: 2,5 kg (100 kpl)

Koululaisten lempiruokiin kuuluva pinaattiohukainen nyt myös gluteenittomana! Tuote on lisäksi vehnätön eikä siinä ole maitoa tai kananmunaa, joten se sopii myös vegaaneille. Valmistustiloissa ei käsitellä pähkinää. Koulumaailman kauan kaipaama uutuus, joka maistuu myös esim. lounasravintoloiden asiakkaille. Ainekset: Vesi, pinaatti 10 %, maissitärkkelys, maissijauho, rypsiöljy, härkäpapujauho, täysjyväriisijauho, sokeri, suola, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), xanthan, psyllium. Valmistus: Valmista kuumentamalla n. 160 asteessa uunissa n. 8-10 min joko jäisenä tai sulatettuna.

16

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5607 EAN 21551973 -

EAN me:

UUTUUS

6 416661 056074 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


FALAFELPYÖRYKKÄ 17 g, kypsä

Kokonaisista kikherneistä ja soijapavuista valmistettu, mehevä ja rouheinen pyörykkä. Maustettu mm. sitruunalla, chilillä, valkosipulilla ja mintulla. Vegaaninen, ei sisällä gluteenia. Ainekset: Kikherne 62 % (kikherne, suola, antioksidantti E300), sipulikuutio, soijapapu, maissitärkkelys, kasviperäinen paistoöljy [rapsiöljy, auringonkukkaöljy, vaahdonestoaine E900], sitruunasose, valkosipuli, korianteri, persilja, jodioitu suola, minttu, chili.

ME: 4 kg (n. 236 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

123061 8060236 21463602 - -

EAN me:

Kuumennus: Kuumennna 150 asteessa n. 20 min (jäisenä)/ n. 10 min. (sulaneena) tai paista tai friteeraa öljyssä.

6 416661 030616

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Luomu porkkanapyörykkä, jonka raaka-aineet ovat saaneet kasvaa luonnon omilla ehdoilla, ilmastoystävällinen valinta JUURESRAASTEPIHVI g, kypsä lautaselle! Vegaaninen, ei sisällä75 gluteenia. Laadukas ja mehevä kypsä kasvispihvi kotoisista, raastetuista juureksista kuten porkkana, palsternakka ja juuriselleri. Ravistemuksellisesti erinomainen. Laktoositon, maidoton.

Ainekset: Porkkana*, peruna*, valkokaali*, punainen linssi*, keltainen herne*, perunahiutale*, perunajauho*, kasvisliemi* (suola, sipuli, sokeri, maltodekstriini (maissista), aromi), sipulijauhe (keltasipuli)*, guarkumi, suola, valkopippuri*, rapsiöljy*. Ainekset: Porkkana 17%, muna, sipuli 15%, keitetty peruna 14%, juuriselleri 11%, pal* Luomu-ainesosa. sternakka 11%, korppujauhot [kuivahiiva, vehnäjauho, vesi, suola], rapsiöljy, sidosaine [perunatärkkelys, sakeuttamisaine modifioitu maissitärkkelys E1422, vehnäkuitu, perunKuumennus: - jäisenä n. 15 min. 200°C:n uuninlämmössä an [peruna, (E471, E450), antioksidantti (E304, proteiini], perunahiutaleet - sulaneena n. 8emulgointiaine min. 200°C:n uuninlämmössä E300), happamuudensäätöaine E330)], vehnäjauho, - 2-3 min.(E331, rasvakeittimessä (180°C).suola, rakuuna, mustapippuri. Suola 0,9 %. Kasvispitoisuus 72 %. Valmistus: Lado pihvit GN-vuokaan ja kuumennna 150 asteessa n. 30 min (jäisenä)/ n. 15 min. (sulaneena).

KAURA-PUNAJUURIPYÖRYKKÄ 17 g, kypsä

Kauran hyviä ominaisuuksia hyödyntävä kasvispyörykkä. Maukas, ravitseva ja vegaaninen. Rakenne kestää hyvin buffetkäytössä. Runsaskuituinen. Ainekset: Punajuuri 39%, keitetty kaura 16%, vesi, sipuli, korppujauho [vehnäjauho, modifioitu maissitärkkelys E1422, vehnäkuitu, perunan proteiini], auringonkukansiemenet, sokeri, Taidokkaasti itämaisittain maustettu kypsä kasvispihvi bataatista. Ravistemussuositusten mukainen. Laktoositon, maikurpitsan siemenet, punaviinietikka (sulfiitti), kasviöljy [rapsiöljy, auringonkukkaöljy, doton. vaahdonestoainetta E900], jodioitua suolaa, mustapippuri, maustepippuri.

MAUSTEINEN BATAATTIPIHVIhiiva, 75 g, kypsä suola], vehnäjauho, sidonta-aine [perunatärkkelys, sakeuttamisaine

Valmistus: Käytä suoraan pakasteesta. Kuumenna uunissa n. 180 asteessa n. 10 min tai Ainekset: Bataatti 35%, munamassa, rasvakeittimessä n. 180 C 2-3 min. sipuli 10%, mannasuurimo, auringonkukansiemenet 5%, kurpitsan siemenet 5%, korppujauhot [kuivahiiva, vehnäjauho, vesi, suola], vehnäjauho, basilika, kasviöljy (rapsiöljy), sokeri, sidosaine [perunatärkkelys, sakeuttamisaine modifioitu maissitärkkelys E1422, vehnäkuitu, perunan proteiini], inkivääri, perunahiutaleet [peruna, emulgointiaine (E471, E450), antioksidantti (E304, E300), happamuuden säätöaine (E331, E330)], valkosipuli, suola, mustapippuri, fenkoli, neilikka. Suola 0,9 %. KAURA-HÄRKÄPAPUPYÖRYKKÄ 17 g, kypsä Kasvispitoisuus 52,8 %.

Kaura-härkäpapupyörykkä on kauraa runsaasti (26 %) sisältävä pyörykkä, jonka ravintoarvoa täydentää suomalainen Valmistus: Lado pihvitkestää GN-vuokaan ja kuumennna 150 asteessa n. 30 min (jäisenä)/ n. härkäpapu (20 %). Maukas, ravitseva ja vegaaninen. Rakenne hyvin buffetkäytössä. Runsaskuituinen.

EI SIS.

15 min. (sulaneena). Ainekset: Vesi, keitetty kaura 21%, härkäpavut 20 % (rouheena ja jauhona), porkkana, sipuli, kaurajauho 5 %, sidonta-aine (perunatärkkelys, sakeuttamisaine, muunneltu tärkkelys E1422, vehnäkuitu (gluteeniton), perunaproteiini), kasviöljy (rapsiöljy, vaahdonestoaine E900), ruohosipuli, jodioitu suola, persilja, mustapippuri. Saattaa sisältää määriä gluteenia, koska samoissa tiloissa valmistetaan myös gluteenipitoisia 75pieniä g, kypsä tuotteita.

RF / PATU: 2160 ME: Tukku: 4,5 kg (n.8052940 60 kpl) Heinon Kespro: 21381616 RF / PATU: 123028 Meira Nova: 105919 Heinon Tukku: Wihuri: 2065266 Kespro: 21192641 Meira Nova: - EAN me: Wihuri: -

7 311881 216019 EAN me: GLUT

VEHNÄ

rasvakeittimessä n. 180 C 2-3 min.

GLUTEENITON PORKKANAOHUKAINEN VGN, 25 g KASVISKAALIKÄÄRYLE n. 105 g, kypsä Nyt saa pinaattiohukaisten ohella myös porkkanaohukaisia gluteenittomana! Tuote on lisäksi vehnätön eikä siinä ole maitoa

Herkullinen, inkiväärillä kasviskaalikääryle. Laktoositon, maidoton. tai kananmunaa, joten se maustettu sopii myös kypsä vegaaneille. Valmistustiloissa ei käsitellä pähkinää. Maistuu niin koululaisille ja opiskelijoille kuin myös esim. lounasravintoloiden asiakkaillekin. Ainekset: Vesi, porkkana 14 %, maissitärkkelys, maissijauho, rypsiöljy, härkäpapujauho, Ainekset: Täyte (65%) (bulgur, munamassa (pastöroituE450, munamassa, säilöntäaine täysjyväriisijauho, sokeri, suola,kaali, leivinjauhe (nostatusaineet E500), xanthan, psyl(E202), hapettumisenestoaine (E330)), vihreät linssit, porkkana, sipuli, mantelit, lium. palsternakka, korppujauho (kuivahiiva, vehnäjauho, vesi, jodioitu suola), pinaatti, inkivääri, valkosipuli, suola, sokeri, chili, korianteri, mustapippuri), kaaValmistus: Valmista kuumentamalla n. 160 asteessa juustokumina, uunissa kasviöljy, siirappi. Suola 0,7 %. Kasvispitoisuus 68 %. n.li,8-10 min joko jäisenä tai sulatettuna.

UUTUUS

Valmistus: Lado pihvit GN-vuokaan ja kuumennna 150 asteessa n. 45 min (jäisenä)/ 20 min. (sulaneena).

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

6 416661 030289

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 4 kg (n. 236 kpl)

RF / PATU: 123064 Heinon Tukku: 8060300 Kespro: 21493815 Meira Nova: - ME: 4,5 kg (n. 60 kpl) Wihuri: RF / PATU: 123026 Heinon Tukku: EAN me: Kespro: 21192639 Meira Nova: - 6 416661 030647 Wihuri: 0331363 GLUT VEHNÄ MAITO LAKT SOIJAP. K-MUNA EAN me:

SIS.

SIS.

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

6 416661 030289 ME: 4 kg (n. 236 kpl) GLUT VEHNÄ RF / PATU: SIS. SIS. Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

MAITO

LAKT SOIJAP. 123062 8060362 21493814 -

K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

EAN me:

6 416661 030623

Rustiikkinen ja ravitsemussuositusten mukaista kasvisruokaa. Punajuuren ja tattarin juurevat maut mehevänä kypsänä pihvinä. Laktoositon, maidoton. Valmistus: Käytä suoraan pakasteesta. Kuumenna uunissa n. 180 asteessa n. 10 min tai

17

SIS.

ME: 3,4 kg (n. 226 kpl)

PORKKANAPYÖRYKKÄ 15 g LUOMU, kypsä

PUNAJUURI-TATTARIPIHVI

SOIJA K-MUNA

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 2,5 kg (100 kpl) ME: 4,5 kg (n. 60 kpl)

RF / PATU: 5608 RF / PATU: 123024 Heinon Tukku: EAN Heinon Tukku: 0330787 Kespro: 21551974 Kespro: Meira Nova: - 21192637 Meira Nova: Wihuri: - - Wihuri: 0330787 EAN me: EAN me:

416661 056081 66 416661 030241 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI GLUT SIS. EIVEHNÄ SIS. EIMAITO SIS. EI LAKT SIS. EISOIJAP. SIS. EI SIS. K-MUNA SIS.

SIS.

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.


Ka burg svise on n yt ky reilla synt ää!

SOIJABURGER n. 84 g, kypsä Kypsä, 100 % kasvisperäinen, maidoton pihvi terveellisestä soijasta. Sopii monenlaiseen ruokavalioon, myös vegaaneille.

Ainekset: Teksturoitu soijaproteiini, vesi, soijajauho (soijan osuus 77 % kuiva-aineksesta), ravintokuidut (psyllium ja hernekuitu), rypsiöljy, tomaatti, sipuli, valkopippuri, porkkana, ruohosipuli, persilja, suola, mustapippuri, perunajauho, hiivauute. Paistamiseen käytetty rypsiöljyä.

ME:3,024 kg (36 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

16002 896639 21260449 105487 896639

EAN me:

Valmistus: Kuumenna jäinen pihvi pannulla/paistotasolla öljyssä n. 5 min. tai yhdistelmäuunissa keskilämmöllä n. 15 min.

6 41 666 1 1 600 23 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

TEX MEX SOIJABURGER n. 84 g, kypsä Kypsä, 100 % kasvisperäinen, meksikolaisittain maustettu terveellinen ja runsaskuituinen soijapihvi, joka sopii monenlaiseen ruokavalioon, myös vegaaneille. Ainekset: Teksturoitu soijaproteiini, vesi, soijajauho (soijan osuus 77 % kuiva-aineksesta), ravintokuidut (psyllium plantagon kuorijauhe ja hernekuitu), tomaatti, sipuli, paprika, suola (1,1 %), valkopippuri, sellerinsiemen, porkkana, ruohosipuli, persilja, soijaproteiini-hydrolysaatti, mustapippuri, kumina, oregano, perunajauho, chili, cayennepippuri, hiivauute. Paistamiseen käytetty rypsiöljyä.

16004 8055808 20683701 1059123 -

6 41 666 1 1 600 47 VEHNÄ

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Ainekset: Bataatti 35%, munamassa, sipuli 10%, mannasuurimo, auringonkukansiemenet 5%, kurpitsan siemenet 5%, korppujauhot [kuivahiiva, vehnäjauho, vesi, suola], vehnäjauho, basilika, kasviöljy (rapsiöljy), sokeri, sidosaine [perunatärkkelys, sakeuttamisaine modifioitu maissitärkkelys E1422, vehnäkuitu, perunan proteiini], inkivääri, perunahiutaleet [peruna, emulgointiaine (E471, E450), antioksidantti (E304, E300), happamuuden säätöaine (E331, E330)], valkosipuli, suola, mustapippuri, fenkoli, neilikka. Suola 0,9 %. Kasvispitoisuus 52,8 %. Valmistus: Lado pihvit GN-vuokaan ja kuumennna 150 asteessa n. 30 min (jäisenä)/ n. 15 min. (sulaneena).

PUNAJUURI-TATTARIPIHVI 75 g, kypsä Rustiikkinen ja ravitsemussuositusten mukaista kasvisruokaa. Punajuuren ja tattarin juurevat maut mehevänä kypsänä pihvinä. Laktoositon, maidoton. Ainekset: Punajuuri 41%, keitetty tattari 16%, sipuli, kananmuna, korppujauhot [kuivahiiva, vehnäjauho, vesi, suola], vehnäjauho, auringonkukansiemenet, rapsiöljy, sidosaine [perunatärkkelys, sakeuttamisaine modifioitu maissitärkkelys E1422, vehnäkuitu, perunan proteiini], sokeri, suola, mustapippuri, maustepippuri. Suola 0,7 %. Kasvispitoisuus 59 %.

SOIJA K-MUNA

SIS.

EI SIS.

ME: 4,5 kg (n. 60 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

123026 331363 21192639 - 0331363

EAN me:

6 416661 030265 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 4,5 kg (n. 60 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

123027 0331496 21192640 1059127 0331496

EAN me:

6 416661 030272

Valmistus: Lado pihvit GN-vuokaan ja kuumennna 150 asteessa n. 30 min (jäisenä)/ n. 15 min. (sulaneena).

18

EI SIS.

EAN me:

GLUT

Taidokkaasti itämaisittain maustettu kypsä kasvispihvi bataatista. Ravistemussuositusten mukainen. Laktoositon, maidoton.

SIS.

ME:3,024 kg (36 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

Valmistus: Kuumenna jäinen pihvi pannulla/paistotasolla öljyssä n. 5 min. tai yhdistelmäuunissa keskilämmöllä n. 15 min.

MAUSTEINEN BATAATTIPIHVI 75 g, kypsä

SOIJA K-MUNA

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.


UUTUUS

VEGAANINEN NUGGET N. 15-35 g, kypsä, paneroitu Herkullisen rapeaksi paneroitu vegaaninen nuggetvaihtoehto vaikka dippailuun ranskalaisten perunoiden kera. Myyntierässä 3 kg n. 20 g painoisia nuggetteja. Soijaton, ei sisällä palkokasveja tai sieniproteiinia. Ainekset:Riisihiutaletäyte 39 % (vesi, riisi, sakeuttamisaine natriumalginaatti), panerointi: riisijauho, vehnäjauho, rapsiöljy, vesi, aromi, ruokasuola, sakeuttamisaine E461, mausteet, sokeri, pellavansiemenen musiini, hiivauute, hiiva, dekstroosi. Saattaa sisältää pieniä määriä selleriä tai sinappia.

ME: 3 kg RF / PATU: 10604 Heinon Tukku: EAN Kespro: 21551972 Meira Nova: Wihuri: EAN me:

Valmistus: Kuumenna jäisenä: • pannulla keskilämmöllä n. 10-12 min. useasti käännellen. • uunissa 190 C n. 12 min. - rasvakeittimessä 160 c n. 4-5 min.

KASVISKAALIKÄÄRYLE n. 105 g, kypsä Herkullinen ja mausteinen kypsä kasviskaalikääryle. Laktoositon, maidoton. Myyntierässä neljä vuokaa, à n. 15 kpl.

Ainekset: Täyte 48% [keitetty bulgur 25 %, keitetty kaali 19 %, kananmuna, keitetyt vihreät linssit 9 %, porkkana 7 %, sipuli 7 %, palsternakka 4 %, korppujauho (vehnäjauho, hiiva, suola), mantelit, pinaatti 3 %, inkivääri 2 %, valkosipuli 2 %, jodioitu suola, sokeri, chili, korianteri, juustokumina, mustapippuri], kaali 47 %, rapsiöljy, siirappi.

6 416661 006048 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

Kermassa sipulin ja valkosipulin kera haudutettua tuoretta lehtipinaattia, sous vide -annospakkauksina. Vähälaktoosinen. Ainekset: Pinaatinlehdet (77%), kerma, vesi, kasviöljy ja -rasva (rypsi, palmu, auringonkukka), sipuli, muunneltu tärkkelys, jodioitu suola, valkosipuli, mausteet, rypälesokeri, aromi.

19

LAKT

SOIJA K-MUNA

ME: 4,5 kg (n. 60 kpl) RF / PATU: 123024 Heinon Tukku: 0330787 Kespro: 21192637 Meira Nova: Wihuri: 0330787 EAN me:

6 416661 030241

Valmistus: Lado kääryleet GN-vuokaan ja kuumennna 150 asteessa n. 45 min (jäisenä)/ 20 min. (sulaneena).

PINAATTIA BRASSERIE 150 g annos

MAITO

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 24 x 150 g = 3,6 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2113013 20730741 1059124 -

EAN me:

Valmistus: Kuumenna sulaneena vesihauteessa n. 10 min. tai mikroaaltouunissa n. 1 min 15 s. Jäisen tuotteen voit kuumentaa vesihauteessa n. 20 min. tai mikroaaltouunissa n. 2 min 30 s. (Pistä pussiin terävällä veitsellä muutama reikä jos kuumennat tuotteen jäisenä mikrossa.) Tuote on kuumennetava + 72 asteen lämpötilaan.

4 02 321 5 0 130 12

GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

MAITO

LAKT

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS.


ME: 20 x 230 g = 4,6 kg

AMERICAN PAN PIZZAPOHJA 230 g, esipaistettu Esipaistettu pehmeä ja kuohkea pannupizzapohja. Laktoositon, maidoton.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, kasvirasva (palmu), kasviöljy (rypsi), hiiva, sokeri, suola (1,2 %), glukoosi, mallasjauho, jauhonparanne (E300), nostatusaine (E170), emulgointiaineet (E322, E471, E472e). Tuotteen halkaisija n. 22 cm. Valmistus: Levitä sulaneen pizzapohjan päälle haluamasi täytteet. Valmista pizza 225250°C:n uuninlämmössä, kunnes pinta on kauniin värinen. Paras tulos saadaan voidellussa pizzapannussa, pizzapohja ei saa koskettaa suoraan uunin arinaa, joten käytä tarvittaessa ritilää alla. Valmistusarvot ovat ohjeellisia.

SAVUKINKKUPIIRAKKA 1400 g, kypsä, leikattu 3 tankoon, (à n. 467 g)

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

1309 278911 20227283 1070102 278911

EAN me:

6 41 666 1 0 130 91 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 1 x 1400 g

Maukas ja mehevä perinteinen suolainen levypiirakka. Laktoositon.

Ainekset: Vehnäjauho, kasviöljy-ja kasvirasva, vesi, emulgointiaine(E471), suola, aromi, happamuudensäätöaine (E330, A-ja D vitamiini), kananmuna, laktoositon kerma, ananas (ananastäysmehu), kinkkusuikale (porsaanliha, vesi, lihaproteiini, lisätty suola (1,9 %), muunnettu maissitärkkelys, happamuudensäätöaineet (kaliumaktaatti E282g), stabilointiaineet (E450), glukoosi, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), savuaromi, säilöntäaine(E250)), juusto (pastöroitu maito, hapate, suola, happamuudensäätöaine (E509), paakkuuntumisenestoaine (E460)), suola, paprika, mustapippuri, valkopippuri, maustepippuri, rosepippuri, viherpippuri, sokeri, sipuli, chili, paakkuuntumisenestoaine.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

125 8050911 21348087 - -

EAN me:

6 416661 001258 GLUT

VEHNÄ

MAITO

SIS.

SIS.

SIS.

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS.

SIS.

Kuumennus: Lämmitä jäisenä tai sulaneena ennen tarjoilua.

LOHIPIIRAKKA 1400 g, kypsä, leikattu 12 annospalaan (à n. 117 g)

Maukas ja mehevä perinteinen lohipiirakka. Laktoosittomasta kermasta. Vähälaktoosinen.

Ainekset: Vehnäjauho, kasviöljy-ja kasvirasva, vesi, emulgointiaine(E471), suola, aromi, happamuudensäätöaine (E330, A-ja D vitamiini), kananmuna, laktoositon kerma, kirjolohi (kala), juusto (pastöroitu maito, hapate, suola, happamuudensäätöaine (E509), paakkuuntumisenestoaine (E460)), suola, sitruunapippuri (saattaa sisältää pieniä määriä selleriä ja sinappia), tilli. Kuumennus: Lämmitä jäisenä tai sulaneena ennen tarjoilua.

KALAFILEE À LA MEUNIERE 150 g annos Yrtti-sitruunapaneroinnilla kuorrutettu muotoon puristettu alaskanseitifilee. Vähälaktoosinen, MSC-sertifioitu. Ainekset: Kala (alaskanseitifilee) (80%), korppujauho, vehnäjauho, kasviöljy (palmu, rapsi, auringonkukka) muunneltu vehnätärkkelys, vesi, suola, luontainen sitruuna-aromi, herajauhe, yrtit, maltodekstriini (maissista), sakeuttamisaine ksantaanikumi, sitruunahappo, sitruunaöljy, nostatusaineet E450, E500. Kalastusalue Tyynimeri / FAO 67. Pyyntitapa välivesitrooli. Valmistus: Kypsennä jäinen tuote: - pannulla miedolla lämmöllä 6-7 min. jolloin pinta saa rapeutta - yhdistelmäuunissa (n. 180°C) n. 15-20 min. -rasvakeittimessä 175-180 C n. 5 min.

20

ME: 1 x 1400 g RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

129 8056125 21440762 - 2134674

EAN me:

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

EI SIS.

SIS.

ME: 30 x 150 g = 4,5 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

463 612382 20041418 1026350 612382

EAN me:

6 41 666 1 0 046 31 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS.


Parh a luom ista raa uKasv ka-ainei s iske vätr ta: ulla.

KASVISKEVÄTRULLA LUOMU 90 g, kypsä Rapea, esikypsennetty kasvissuikaleilla täytetty kevätkääryle. Vähälaktoosinen.

Ainekset: Valkokaali* 32 %, porkkana* 25 %, vehnäjauho*, purjo* 9%, vesi, parsakaali* 6 %, rypsiöljy*, suola*, vehnägluteeni*, rasvaton maitojauhe, kananmunajauhe*, kasvisliemi* (suola, sipuli, sokeri, maltodekstriini (maissista), aromi), korianteri*, perunajauho*, valkosipulijauhe*, valkopippuri*, inkivääri*. Kasviksia 72 %. *Luomutuotettu ainesosa. Valmistus:

Rapeakuorinen, täytteessä on mm. valkokaalia ja tiukimmat laatukriteerit täyttävää ruotsalaista naudanlihaa. Ensimmäinen Rollfoodsin myynnissä ollut tuote, vuodesta 1979. Vähälaktoosinen. Ainekset: Valkokaali 30 %, ruotsalainen naudanliha 16 %, vesi, sipuli, sokerijuurikaskuitu, perunakuitu, karamellisoitu sokeri, vehnäjauho, vehnägluteeni, rasvaton maitojauhe, kananmunajauhe, rypsiöljy, suola, dekstroosi (maissista), valkosipuli, mustapippuri, inkivääri, cayennepippuri, mustapippuriuute, inkivääriuute, aromi. - jäisenä n. 20 min. 200°C:n uuninlämmössä - sulaneena n. 10 min. 225°C:n uuninlämmössä - 3-5 min. rasvakeittimessä (180°C).

KEVÄTRULLA BROILERI-KASVISTÄYTTEELLÄ 60 g, kypsä Rapeakuorinen kevätrulla, jonka täytteessä on mm. raikkaita kasviksia ja tiukimmat laatukriteerit täyttävää ruotsalaista broileria. Vähälaktoosinen.

Ainekset: Valkokaali, ruotsalainen broilerisuikale, (mausteena perunatärkkelys, suola, sipuli, hiivauute, muunneltu tärkkelys, pippuri, rypälesokeri, rosmariiniuute, glukoosisiirappi, hapettumisenestoaine E301, happamuudensäätöaine E330, stabilointiaine E451, E450), porkkanasuikale, purjo, keltasipuli, suola, inkivääri-chilimauste, sitruunajauhe, inkivääri, valkopippuri, muunneltu perunatärkkelys, vesi, vehnäjauho, vehnägluteeni, rasvaton maitojauhe, kananmunajauhe, kasviöljy paistamiseen (sis. vaihtelevassa suhteessa rapsi- ja auringonkukkaöljyä).

21

Valmistus:

EAN/me:

- jäisenä n. 20 min. 200°C:n uuninlämmössä - sulaneena n. 10 min. 225°C:n uuninlämmössä - 3-5 min. rasvakeittimessä (180°C).

KEVÄTRULLA NAUDANLIHATÄYTTEELLÄ 100 g, kypsä

Valmistus:

ME: 50 x 90 g = 4,5 kg RF / PATU: 15037 Heinon Tukku: 301846 Kespro: 21286117 Meira Nova: 105918 Wihuri: 301846

- jäisenä n. 20 min. 200°C:n uuninlämmössä - sulaneena n. 10 min. 225°C:n uuninlämmössä - 3-5 min. rasvakeittimessä (180°C).

6 416661 150376 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

EI SIS.

SIS.

ME: 50 x 100 g = 5,0 kg RF / PATU: 14037 Heinon Tukku: 8049180 Kespro: 21325731 Meira Nova: Wihuri: 811893 EAN/me:

6 416661 140377 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

EI SIS.

SIS.

ME: 80 x 60 g = 4,8 kg RF / PATU: 16037 Heinon Tukku: 8058236 Kespro: 21463603 Meira Nova: Wihuri: 2172443 EAN/me:

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

EI SIS.

SIS.


Luomullisesti lisää luomua lautaselle. Luomun matka suomalaisille lautasille on ollut hidas, mutta on toki tasaisessa kasvussa. Yhä useampi valitsee luomuvaihtoehdon edes silloin tällöin. Suomessa on jo useita ravintoloita, kahviloita ja koulukeittiöitä, joille luomu on koko toiminnan ydin. Nämä tahot ovat omilla toimillaan osoittaneet, että luomun ympärillekin voi rakentaa toimivan konseptin. Olemme omalta osaltamme päättäneet jatkuvasti lisätä luomun osuutta valikoimassamme, joka onkin taas kasvanut kolmella kotimaisella leivällä. Tiesitkö, että voit valmistaa luomulasagnen myös Tunturirieska luomusta? Reseptiesite nettisivuillamme www.rollfoods.fi. Maukkaaseen luomuhampurilaiseen puolestaan sopivat niin Grahamsämpylä luomu, kuin pikkuväelle pienempikokoinen Kaurasämpylä mini luomu.

22


LUOMU JAUHELIHA-KASVISPIHVI 65 g, kypsä

ME: 80 x 65 g = 5,2 kg

Pihvi, joka koostuu sekä kasvi- että eläinproteiinista ja jonka ainesosat on tuotettu kestävällä ja ilmastoystävällisellä tavalla. Pihvin ainesosoat ovat 100 % luomua Ruotsin niityiltä, 50 % luomu-naudanlihaa ja 50 % luomukasviksia. Maidoton, ei sisällä gluteenia, kananmunaa tai lisäaineita. Ainekset: Ruotsalainen luomu-naudanliha* 50%, keltainen herne*, peruna*, keltasipuli*, suola, valkopippuri*, mustapippuri*, rypsiöljy*. * Luomu-raaka-aine.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

3015 8051840 21380470 - 2064814

EAN me:

7 311881 301517

Valmistus: Kuumenna uunissa n. 15 min. GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

LUOMU NAUDANLIHAPULLA 12 g, kypsä

ME: 3 x 1830 g = 5,49 kg

Kypsät lihapyörykät luomu-naudanlihasta, 1,83 kg pussissa n. 153 kpl 12 g:n painoisia lihapullia. Ei sisällä maitoa, laktoosia, gluteenia, vehnää, soijaa tai kananmunaa. Ainekset: Luomunaudanliha* (70%), luomuperuna*, luomusipuli*, luomu perunatärkkelys*, suola 1,5 %, luomu mustapippuri*. * Luomu-raaka-aine. Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla pienessä määrässä rasvaa miedolla lämmöllä n. 3-5 min. tai • yhdistelmäuunissa (160-170°C) n. 10-12 min. Valmistusarvot ovat ohjeellisia. Tuotteen lihapitoisuus 70 %.

RF / PATU: 80004413 Heinon Tukku: Kespro: 21247640 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

5 707196 171280 EAN/1-p:

5 707196 171273 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Nämä luomutuotteemme löydät sivuilta:

23

Polarbröd Grahamsämpylä LUOMU s. 8

Polarbröd Kaurasämpylä mini LUOMU s. 8

Porkkanapyörykkä LUOMU s.15

Polarbröd Tunturirieska Polarbröd Grahamsämpylä LUOMU s. 6 LUOMU s. 8 UUTUUS!

LUOMU Ruistyyny s. 11

Kasviskevätrulla LUOMU s. 19

Ruisleipäpala LUOMU s. 11

Kauraleipäpala LUOMU s. 11

Ruis-kauraleipäpala LUOMU s.11


Frikadelleja moneen makuun. Fleksaaja haluaa lisätä kasvisten osuutta lautasella, mutta samalta lautaselta löytyy usein myös lihaa tai siipikarjaa. Tietoinen asiakas osaa kysyä lihan alkuperää ja hän arvostaa selkeyttä - kuten korkeaa lihapitoisuutta, joka on frikadelleissamme ehdoton. Esimerkkiannoksemme, jossa on klassikko Party Frikadelli, värikäs raastesalaatti, pikantti maustekastike ja limelohko on konstailematon, ja pisteenä iin päälle myös silmänruokaa.

Pyydä ltamme a j a t s u ed eptiuusi res n! vihkone

KLASSIKKO PARTY FRIKADELLI 25 g, kypsä Kypsät lihaisat ja mausteiset “kotitekoiset” jauhelihapyörykät. 2 kg pussissa n. 80 kpl n. 25g painoisia frikadelleja. Maidoton, laktoositon. Ainekset: Sianliha (58 %), naudanliha (17%), korppujauho (vehnäjauho, vesi, hiiva, suola), sipuli, naudanrasva, kananmuna, suola (1,5 %) mausteet (valkopippuri, mustapippuri, muskotti). Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla miedolla lämmöllä n. 5-6 min. • uunissa (180°C) n. 20 min. • mikrossa 1 1/2-2 min. täydellä teholla riippuen tuotteiden määrästä ja uunin tehosta.

24

ME: 3 x 2 kg = 6 kg RF / PATU: 2259 Heinon Tukku: 8018028 Kespro: 20840754 Meira Nova: Wihuri: 0009613 EAN/me: EAN/1-p:

Tuotteen lihapitoisuus 75 %.

5 707196 115161

5 707196 115154 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS

SIS.


DELIKATESS MINI-FRIKADELLI 12 g, kypsä Kypsät lihaisat “kotitekoiset” cocktail-pyörykät sika-naudasta. 2 kg pussissa n. 165 kpl 12 g:n painoisia frikadelleja. Maidoton, laktoositon. Ainekset: Porsaanliha (42 %), naudanliha (39 %), sipuli, korppujauho (vehnäjauho, vesi, suola, hiiva), naudanrasva, kananmuna, suola (1,6 %), mausteet (valkopippuri, mustapippuri, muskottipähkinä). Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla miedolla lämmöllä n. 5-6min. • uunissa (180°C) n. 20 min. • mikrossa 1 1/2-2 min. täydellä teholla riippuen tuotteiden määrästä ja uunin tehosta

ME: 3 x 2 kg = 6 kg RF / PATU: 5148 Heinon Tukku: 663963 Kespro: 20046905 Meira Nova: 105632 Wihuri: 663963 EAN/me:

6 41 666 1 0 514 82

EAN/1-p:

6 41 666 1 1 514 89

• Tuotteen lihapitoissu 81 %.

TURKKILAINEN FRIKADELLI 60 g, kypsä Kypsä, irtopakastettu, iso ja mehevä köfte-tyyliin maustettu jauhelihapyörykkä. Aitoja makuja, ei E-koodeja. 2 kg pussissa n. 34 kpl 60 g:n painoisia frikadelleja. Maidoton, kananmunaton. Ainekset: Naudanliha (87%), korppujauho (vehnäjauho, vesi, suola, hiiva), sipuli, vehnäjauho, suola, mausteet (sipulijauhe, valkosipulijauhe, mustapippuri, jeera, kuivattu persilja, paprikajauhe), valkosipuli, sokeri. Valmistus: Lämmitä: • Kiertoilmauunissa 170 C n. 20-25 min. (jäinen tuote), 15-20 min (sulatettuna).

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 3 x 2 kg = 6 kg RF / PATU: 80004959 Heinon Tukku: 8054802 Kespro: 21419522 Meira Nova: Wihuri: 2104677 EAN/me:

5 707196 189766

EAN/1-p:

Tuotteen lihapitoisuus 87 %.

5 707196 189759 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

KREIKKALAINEN FRIKADELLI 65 g, kypsä

ME: 3 x 2 kg = 6 kg

Kypsä, irtopakastettu, iso ja mehevä jauhelihapyörykkä kreikkalaistyyppisellä juustolla ja tomaatilla täytettynä. 2 kg pussissa n. 30 kpl 65 g painoista frikadellia. Vähälaktoosinen, ei sisällä gluteenia.

RF / PATU: 2272 Heinon Tukku: Kespro: 20851794 Meira Nova: 1056354 Wihuri: 0009563

Ainekset: Naudanliha (70 %), kreikkalaistyylinen juusto (19 %)(lehmänmaidosta), kananmuna, tomaatti, sipuli, perunahiutaleet, juustoraaste, tomaattisose, suola (1,5 %), naudanrasva, mausteet ja mausteyrtit (paprika, mustapippuri, cayennepippuri, basilika, ruohosipuli, meirami, oregano, timjami, valkosipuli). Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla miedolla lämmöllä n. 5-6 min. • uunissa 180 C n. 20 min. • mikrossa 1,5-2 min. täydellä teholla riippuen tuotteiden määrästä ja uunin tehosta.

SIS.

EAN/me:

5 707196 115512 EAN/1-p:

5 707196 115505

Tuotteen lihapitoisuus 70 %. GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

KREIKKALAINEN MINI-FRIKADELLI 25 g, kypsä Kypsä, irtopakastettu jauhelihapyörykkä kreikkalaistyyppisellä juustolla ja tomaatilla täytettynä. 2 kg pussissa n. 80 kpl 25 g:n painoisia frikadelleja. Vähälaktoosinen, ei sisällä gluteenia. Ainekset: Naudanliha (70%), kreikkalaistyylinen salaattijuusto (20%)(lehmänmaidosta), kananmuna, tomaatti, sipuli, perunahiutale, juustoraaste, tomaattipyree, suola (1,5%), naudanrasva, mausteet, mausteyrtit. Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla miedolla lämmöllä n. 5-6 min. • uunissa 180 C n. 20 min. • mikrossa 1,5-2 min. täydellä teholla riippuen tuotteiden määrästä ja uunin tehosta.

MAITO

LAKT

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

EI SIS.

SIS.

ME: 3 x 2 kg = 6 kg RF / PATU: 2273 Heinon Tukku: 8018027 Kespro: 20851790 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

5 707196 115543 EAN/1-p:

5 707196 115536

Tuotteen lihapitoisuus 70 %. GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

ESPANJAN FRIKADELLI 65 g, kypsä Mehevä, espanjalaisittain maustettu reilunkokoinen lihapyörykkä. 2 kg:n pussissa n. 30 kpl 65 g:n painoisia frikadelleja. Vähälaktoosinen, ei sisällä gluteenia. Ainekset: Naudanliha 76%, kananmuna, juustoraaste, sipuli, tomaatti, naudanrasva, perunahiutale, punainen paprika, tomaattipyree, suola (1,5%), mausteet (mustapippuri, cayennepippuri, paprikajauhe), yrtit (basilika, ruohosipuli, meirami, oregano ja timjami), valkosipuli. Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla miedolla lämmöllä n. 5-6 min. • uunissa 180 C n. 20 min. • mikrossa 1,5-2 min. täydellä teholla riippuen tuotteiden määrästä ja uunin tehosta.

25

Tuotteen lihapitoisuus 76 %.

MAITO

LAKT

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

EI SIS.

SIS.

ME: 3 x 2 kg = 6 kg RF / PATU: 80004250 Heinon Tukku: Kespro: 21238971 Meira Nova: Wihuri: 866962 EAN/me:

5 707196 165333 EAN/1-p:

5 707196 165326 GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

MAITO

LAKT

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

EI SIS.

SIS.


Lihan alkuperällä on väliä. Kaikki liha- ja siipikarjatuotteemme valmistetaan joko Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa tai Saksassa ja lihan alkuperämaa on lähes poikkeuksetta myös sama kuin valmistusmaakin. Voit tarkistaa alkuperätiedot osoitteessa www.rollfoods.fi kohdassa Materiaalit, jossa on reaaliaikainen taulukko aiheesta. Kaikkien tuotteidemme valmistusmaat on kerrottu kuvaston lopussa olevassa ravintosisältötaulukossa.

Tuor e tuote in -j valik oima a tieto osoit t e e www s .rollf sa oods .fi

VASIKANPAISTI VITELLONE SOUS VIDE Sous vide -mediumkypsennetty, tuoreilla yrteillä marinoitu kokonainen vasikanpaisti. Erinomainen raaka-aine mm. Street Food -tuotteistukseen tai klassiseen Vitello Tonnato -annokseen, pizzoja unohtamatta. Vaihtuvapainoinen.

ME: 5 kpl = n. 6,25 kg

Ainekset: Vasikanpaisti, haudutettu liemessä: lihaliemi (valmistettu naudanlihasta ja –luista, sipulista, porkkanasta, selleristä, purjosta), rypsiöljy, yrtit, jodioitu suola 0,4%, valkosipuli, sokeri, dekstroosi, mausteet, naudanlihauute, muunneltu tärkkelys, happamuudensäätöaine trinatriumsitraatti, sitruunahappo, hapettumisenestoaine askorbiinihappo. Valmistus: Sulata vasikanpaisti ja viipaloi siitä ohuita viipaleita, käytä kylmiin tai kuumiin ruokiin. Alkuruokana tonnikala-majoneesin kera saat perinteisen Vitello Tonnato -annoksen. Ohuena siivuna soveltuu erinomaisesti myös esim. pizzan tai bruschettan täytteeksi.

RF / PATU: 2721121 Heinon Tukku: 662502 Kespro: 21369401 Meira Nova: 100649 Wihuri: 2051753 EAN/me:

2 357522 100007 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 10 x (10 x 80 g) = 8 kg

HÄRÄNLIHA CARPACCIO Ohuita viipaleita häränlihasta. Kypsentämätön. Yhdessä rasiassa 2 pussia, joissa kummassakin 5 valmista lautaselle asetet tavaa annosta. Huom! Annosten välissä oleva kelmu helpottaa tarjolle asettelua ja varmistaa tasaisen annoskoon. Myyntie- rässä 10 rasiaa. Ainekset: Naudanliha. Valmistus: Ota annos suoraan pakkasesta ja laita lautaselle sulamaan, mausta, koristele ja vie tarjolle. Voit tarvittaessa sulattaa tuotetta hieman salamanterilla. Raaka Carpaccio tulee käyttää saman päivän aikana sulatuksesta.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2222040 20942519 1059122 633750

EAN/me:

4 009286 900031 EAN/1-p:

4 009286 900024 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 3 x n. 1 kg = n. 3 kg

BEEF RIBS SOUS VIDE Marinoitu ylikypsä härän lihaisa kylkirivi. Sous vide kypsennetty. Vaihtuvapainoinen tuote. Myyntierässä 3 kpl vakuumia à 1 ribs. Laktoositon, gluteiiniton. Ainekset: Naudan kylkirivi,haudutettu liemessä: vesi, brandyviinietikka, tomaatti, valkosipuli, mausteet ja mausteuutteet, naudanlihauute, hiivauute, mausteet, jodioitu suola 0,7%, muunneltu tärkkelys, siirappi, kovetettu kasvirasva, sakeutusaine xanthan, luontainen aromi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, rypälesokeri, maltodekstriini. Valmistus: Kuumenna Beef Ribs vakuumissaan n. 20 min. (sulatettu 10 min.) sirkulaattorissa tai höyryuunissa. Avaa pussi, keitä kastike kokoon ja sivele lihan pintaan tai tarjoa erikseen. Grillaa tai paahda lihan pinta rapeaksi.

PIPPURIPIHVI 140 g, raaka

EAN/me:

2 357523 000009 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 24 x 140 g = 3,36 kg

Paistovalmis hyvin maustettu naudan jauhelihapihvi.

Ainekset: Naudanliha (84 %), vesi, korppujauho (vehnäjauho, hiiva, suola, vesi), suola 1,6 %, mausteet, rypälesokeri, vehnäproteiini, liha-aromi, mausteuute. Valmistus: Paista tuote mieluiten suoraan pakasteesta. Paista pannulla tai tasolla n. 5 min. kummaltakin puolelta tai yhdistelmäuunissa (n. 180 °C) n. 10 min. Tuote on valmis, kun sisälämpötila on 75°C.

26

RF / PATU: 2721030 Heinon Tukku: Kespro: 20942518 Meira Nova: 1005123 Wihuri: 662320

RF / PATU: 70005162 Heinon Tukku: Kespro: 21231370 Meira Nova: 100635 Wihuri: 791558 EAN/me:

5 741300 551629 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


WIENERLEIKE 140 g, raaka, paneroitu Paneroitu, paistovalmis maukas ja murea leike revittyä porsaanlihaa. Ei sisällä laktoosia, maitoa, soijaa.

Ainekset: Revitty ruotsalainen porsaanliha, vesi, suola, sokeri, valkopippuri, hapettumisenestoaine E316, muunneltu vehnätärkkelys, vehnäjauho, korppujauho. Lihapitoisuus 71 %. Suolapitoisuus 0,8 %. Valmistus: Paista tuote sulaneena tai suoraan pakasteesta: • pannulla tai tasolla rasvassa 3-5 min. kummaltakin puolelta • rasvakeittimessä (180°C) n. 2-3 min. • uunissa (220°C) rasvalla sumutettuna n. 10 min. Tuote on valmis, kun sisälämpötila on 75 °C.

SVEITSINLEIKE 140 g, raaka, paneroitu Paneroitu, mehevä kinkku-juustotäytteinen pihvi, revittyä porsaanlihaa, paistamaton. Ainekset: Revitty ruotsalainen porsaanliha, vesi, suola, sokeri, valkopippuri, hapettumisenestoaine E316, juusto, savukinkku (porsaanliha, vesi, suola, perunatärkkelys, sokeri, hapettumisenestoaine E301, E325, säilöntäaine E250), muunneltu vehnätärkkelys, vehnäjauho, korppujauho. Lihapitoisuus 53 %, juusto 9%, kinkku 5%. Voimakassuolainen 1,9 %. Valmistus: Paista tuote mieluiten sulaneena: pannulla tai tasolla 3-5 min. kummaltakin puolelta tai siveltyinä rasvalla melko kuumassa uunissa (200-225°C) n. 15 min tai rasvakeittimessä keskilämmöllä n. 5 min. Voit myös ottaa värin pannulla ja loppukypsentää uunissa. Kypsennä 75 °C sisälämpötilaan.

KYPSÄ PORSAANLEIKE 120 g, paneroitu Kypsä, mehevä paneroitu possunleike, revittyä porsaanlihaa. Valmis ja silti mehukas kuumennuksen jälkeen.

Ainekset: Revitty ruotsalainen porsaanliha, vesi, suola, sokeri, valkopippuri, hapettumisenestoaine E316, muunneltu vehnätärkkelys, vehnäjauho, korppujauho, mausteet, rapsiöljy. Lihapitoisuus 71 %. Voimakassuolainen 1,5 %. Valmistus: Kuumenna tuote sulaneena tai jäisenä: • pannulla tai tasolla n. 2 min. kummaltakin puolelta • rasvakeittimessä (max. 180°C) 1-2 min. - uunissa (180-200°C) n. 20 min.

LEHTIPIHVI 150 g, raaka

ME: 30 kpl x 140 g = 4,2 kg RF / PATU: 1125 Heinon Tukku: 539528 Kespro: 20304832 Meira Nova: 100562 Wihuri: 539528 EAN/me:

6 41 666 1 0 112 57 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

LAKT

SOIJA K-MUNA

ME: 30 x 140 g = 4,2 kg RF / PATU: 1135 Heinon Tukku: Kespro: 20472307 Meira Nova: Wihuri: 896597 EAN/me:

6 41 666 1 0 113 56 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS.

ME: 30 x 120 g = 3,6 kg RF / PATU: 1129 Heinon Tukku: Kespro: 20304833 Meira Nova: 1059104 Wihuri: 540237 EAN/me:

6 41 666 1 0 112 95 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 20 x 150 g = 3 kg

Monikäyttöinen lehtipihvi revitystä naudanlihasta. Raaka. Tarjoile grillipihvinä tai täytettynä. Ainekset: Revitty ruotsalainen naudanliha, vesi, perunajauho, munanvalkuainen (kananmuna), suola, naudan proteiini, sokerijuurikaskuitu, hapettumisenestoaine E331, säilöntäaine E262, valkopippuri. Lihapitoisuus 77 %. Suolapitoisuus 1 %.

RF / PATU: 1142 Heinon Tukku: 24414 Kespro: 20890292 Meira Nova: Wihuri: 24414 EAN/me:

 

Valmistus: Paista jäinen pihvi n. 1 min./puoli kuumalla pannulla tai painoparilassa, kunnes sisälämpötila on väh. 70 C. GLUT

27

MAITO

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.


CHICKEN STRIPS INDIAN STYLE 15-35 g, kypsä, paneroitu Rapeaksi intialaisittain naanleipämuruilla ja jeeralla paneroitu murea broilerinfileepala dippailuun, kanakoriin, pubitarjoiluun. Laktoositon. Ainekset:Broilerinfilee suikaleina (55 %), panerointi (vehnäjauho, muunneltu vehnätärkkelys, riisihiutaleet (sis. soijaa), maissitärkkelys, curryjauhe, mausteet, kookosmaitojauhe (sis. maitoa), suola, hiiva, rypsiöljy, luontainen aromi, jodioitu suola. Tuotteen kokonaissuolapitoisuus 1,6%. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, sinappia ja selleriä. Valmistus: Kuumenna jäisenä: • pannulla keskilämmöllä n. 10-12 min. useasti käännellen. • uunissa 190 C n. 12 min. - rasvakeittimessä 160 c n. 4-5 min.

CHICKEN STRIPS AMERICAN STYLE 15-35 g, kypsä, paneroitu Rapeaksi paneroitu murea broilerinfileepala dippailuun, kanakoriin, pubitarjoiluun. Laktoositon.

Ainekset: Broilerinfilee suikaleina (67 %), vehnäjauho, muunneltu vehnätärkkelys, rypsiöljy, vesi, suola, mausteet, hiivauute, luontaiset aromit (sis. selleriä), rypälesokeri. Tuotteen kokonaissuolapitoisuus 1,6 %. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa, sinappia ja maitoa. Valmistus: Kuumenna jäisenä: • pannulla keskilämmöllä n. 10-12 min. useasti käännellen. • uunissa 190 C n. 12 min. - rasvakeittimessä 160 c n. 4-5 min.

CHICKEN STRIPS SPICY STYLE 15-35 g, kypsä, paneroitu Rapeaksi paneroitu murea broilerinfileepala dippailuun, kanakoriin, pubitarjoiluun. American Stylea tulisemmin maustettu versio. Laktoositon. Ainekset: Broilerinfilee suikaleina (67%), vehnäjauho, muunneltu tärkkelys (sis. vehnää), rypsiöljy, vesi, suola, mausteet, aromit (sis. selleriä), hiivauute, rypälesokeri, maltodekstriini. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa, sinappia ja maitoa. Tuotteen kokonaissuolapitoisuus 1,7 %. Valmistus: Kuumenna jäinen tuote: • uunissa (180°C) n. 12 min. • pannulla rasvassa keskilämmöllä n. 15 min. • rasvakeittimessä (160°C) n. 4 min.

CHICKEN STICKS 13-18 g, kypsä, paneroitu Kypsiä, rapeaksi paneroituja nuggettitikkuja broilerinlihasta, à 13-18 g/kpl. Laktoositon.

Ainekset: Broilerinliha (60%), panerointi (vehnäjauho, muunneltu vehnätärkkelys, vesi, suola, rapsiöljy, hiiva, mausteet, luontaiset aromit), vesi, rapsiöljy, jodioitu suola (ruokasuola, kaliumjodaatti), aromi, maltodekstriini. Saattaa sisältää pieniä määriä selleriä, sinappia, soijaa, kananmunaa tai maitoa. Valmistus: Kuumenna tuote jäisenä: • pannulla rasvassa n. 5 min. tuotetta välillä käännellen. • uunissa n. 7 min. 180 C. - rasvakeittimessä (160 C) n. 2 min.

26

ME: 3 kg RF / PATU: 901 Heinon Tukku: 956623 Kespro: 21247639 Meira Nova: 101660 Wihuri: 956623 EAN me:

4 002823 009013 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

EI SIS.

SOIJA K-MUNA

SIS.

MAHD.

ME: 3 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

849 8044281 21180034 101663 188904

EAN me:

4 002823 008498 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

MAHD. EI SIS. MAHD. MAHD.

ME: 3 kg RF / PATU: 99848 Heinon Tukku: 72272 Kespro: 20533878 Meira Nova: 101572 Wihuri: 72272 EAN/me:

6 41 666 1 9 984 80 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

MAHD. EI SIS. MAHD. MAHD.

ME: 3 kg RF / PATU: 99939 Heinon Tukku: 642694 Kespro: 20942520 Meira Nova: Wihuri: 642694 EAN/me:

6 416661 999395 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

MAHD. EI SIS. MAHD. MAHD.


BROILERINUGGETTI n. 20 g, kypsä, paneroitu Paneroitu, kypsä ja mehevä broilerinugget. Laktoositon.

Ainekset: Broilerinliha (61%), panerointi 28%: vehnäjauho, muunneltu vehnätärkkelys, vesi, suola, mausteet, hiiva), rypsiöljy, vesi, suola, rypälesokeri, aromit (sis. selleriä). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, kananmunaa, sinappia tai soijaa. Valmistus: Kuumenna jäiset nuggetit: • rasvakeittimessä 160°C:n lämmössä n. 3,5 min. • pannulla/tasolla rasvassa 6-7 min. • uunissa (n. 180°C) n. 12-15.

BROILERIPIHVI n. 80 g, kypsä, paneroitu Paneroitu, kypsä, mehevä ja pehmeä broileripihvi. Myyntierässä n. 30 kpl n. 80 g (+-10g) pihvejä. Laktoositon.

Ainekset: Broilerinliha (60%), panerointi (vehnäjauho, muunneltu vehnätärkkelys, vesi, suola, mausteet, hiiva),rypsiöljy, vesi, suola, rypälesokeri, aromit (sis. selleriä). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, kananmunaa, sinappia tai soijaa. Kokonaissuolapitoisuus 1,2 %. Valmistus: Kuumenna tuote jäisenä: • pannulla tai tasolla rasvassa 5-6 min. kummaltakin puolelta • rasvakeittimessä n. 2-3 min. • uunissa (225°C) n. 10-15 min. tuotteita välillä kääntäen.

CHICKEN FILETTO n. 110 g, kypsä, paneroitu Muotoon litistetty broilerinfilee, paneroitu, kypsä. Nyt uusi parannettu resepti, entistä rapeampi panerointi. Laktoositon.

Ainekset: Broilerinfilee (60 %) panerointi (maissihiutale 13 % (maissi, sokeri, ruokasuola, ohramallasuute, emulgointiaine auringonkukkalesitiini), muunneltu maissi- ja vehnätärkkelys, vesi, riisijauho, ruokasuola), rapsiöljy, vesi, jodioitu ruokasuola (ruokasuola, kaliumjodi), rypälesokeri, aromi, hiivauute, maltodekstriini. Saattaa sisältää pieniä määriä selleriä, maitoa, sinappia, soijaa ja kananmunaa. Valmistus: Kuumenna jäinen tuote: • uunissa (n. 180°C) n. 15 min. • pannulla rasvassa keskilämmöllä n. 15 min. tuotetta käännellen • rasvakeittimessä (160°C) n. 3 min.

KIEVILÄINEN BROILERI n. 150 g, kypsä, paneroitu Paneroitu, kypsä, mehevän tuorejuusto-valkosipuliyrttivoitäytteinen broilerinfilee.

Ainekset: Broilerinfilee 54 %, panerointi 25 % (maissi, muunneltu vehnätärkkelys, vesi, sokeri, suola, mallasuute, emulgointiaine soijalesitiini), täyte 11% (tuorejuusto, vesi, herkkusienet, voi, ruokasuola, yrtit, sipuli, muunneltu perunatärkkelys, valkosipuli, tärkkelys, sitruunamehu), vesi, rypsiöljy, suola, rypälesokeri, aromi (sis. selleriä). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa ja sinappia. Kokonaissuolapitoisuus 1,4 %.

ME: 3 kg = n. 125 x n. 20g RF / PATU: 2035 Heinon Tukku: 506840 Kespro: 20036972 Meira Nova: 101658 Wihuri: 506840 EAN/me:

6 41 666 1 0 203 58 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

MAHD. EI SIS. MAHD. MAHD.

ME: 2,5 kg = n. 30 kpl x n. 80g RF / PATU: 0025 Heinon Tukku: 508242 Kespro: 20036973 Meira Nova: 101653 Wihuri: 508242 EAN/me:

6 41 666 1 0 002 51 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

MAHD. EI SIS. MAHD. MAHD.

ME: 3 kg = n. 25 kpl x n. 110 g RF / PATU: 99844 Heinon Tukku: Kespro: 20169745 Meira Nova: 101571 Wihuri: 72264 EAN/me:

6 41 666 1 9 984 42 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

MAHD. EI SIS. MAHD. MAHD.

ME: 3 kg (n. 20 kpl) RF / PATU: 99588 Heinon Tukku: Kespro: 21506518 Meira Nova: 101662 Wihuri: 322180 EAN/me:

6 41 666 1 9 958 85

Valmistus: Kuumenna jäinen tuote kiertoilmauunissa (180°C) n. 20-30 min.

BROILERIPYÖRYKKÄ 12 g, kypsä Kypsät maukkaat broileripyörykät, joissa runsaasti vain broilerin lihaa - ei viljaa, maitoa tai kananmunaa.

Ainekset: Broilerinliha (81%), perunatärkkelys, perunahiutaleet, sipuli, vesi, suola (1,6%), rypälesokeri, hiivauute, muskotti, mustapippuri. Kypsennetty rapsiöljyssä. Valmistus: Kuumenna sulaneet tai jäiset pyörykät: • pannulla/tasolla rasvassa n. 5 min. tuotetta käännellen • uunissa (n. 225°C) n. 10-15 min. • mikrouunissa sulaneina n. 35 sek../650W • rasvakeittimessä (170°C) sulaneina n. 1 min.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

MAHD.

ME: 5 kg (n. 416 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2341 508234 20052514 1059100 508234

EAN/me:

6 41 666 1 0 234 10 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

27


Hävikki hallintaan pakasteilla. Pakastaminen vangitsee tuoreuden. Esimerkiksi Mansikkaleivos pakastuu valmistuksen jälkeen ripeästi umpijäähän, ja aika ikään kuin pysähtyy. Kun leivos sulatetaan tarjolle, on se lähtötilanteessa eli tuore kuin vastaleivottu. Siksi kermatäyte maistuu raikkaalta ja mansikat vastapoimituilta.

Pakastaminen säilyttää vitamiinit.

Tutkimusten mukaan pakaste säilyttää vitamiinit erinomaisesti ja vitamiinit pysyvät visussa tallessa tarjoilu/käyttöhetkeen asti, kun taas tuoretuotteen vitamiinit hiipuvat tasaisesti. Pakasteita moititaan usein väärin perustein, vaikka ne ovat oiva apu myös siellä, missä liikeidea perustuu tuoretuotteiden käyttöön ja itse valmistamiseen.

Pakastaminen on luonnollinen säilöntämenetelmä, ilman säilöntäaineita. Pakastaminen mahdollistaa tuoreet sesonkituotteet vuoden ympäri. Pakasteilla hallinnoit hävikkiä. Pakaste on hyvin säilyvä tuote, joka on käyttökelpoinen myös parasta ennen -päivämäärän jälkeen. Parasta ennen -päivämäärä takaa tuotteen laadun ensiluokkaisena, kunhan se on säilytetty asianmukaisesti läpi koko toimitusketjun. Senkin jälkeen tuotteeseen tulee pikkuhiljaa ensisijaisesti vain aistinvaraista laadun heikkenemistä, esimerkiksi makujen loivenemista, mutta tuote on edelleen käyttökelpoinen. Pakasteesta voit ottaa tarjolle/ käyttöön vain esimerkiksi osan kakusta, sillä ne on valmiiksi annospaloiteltu.

Pakasteilla tasaat ruuhkahuippuja. Ajoiko linja-autolastillinen turisteja yllättäen pihaan? Ei hätää, pakkasessa on aina hyvä olla varalla yllätysvieraita varten muutama kakku, aivan kuten kotonakin. Hätätapauksissa voi paistonkestävät leivonnaiset sulattaa hellästi, mutta nopeasti mikrossa, tai uunissa miedolla lämmöllä.

Pakasteet säästävät energiaa. Ja sitä vähemmän energiaa kuluu, mitä täydempi pakastekaappi on.

Pakasteet säästävät rahaa. Kun ei tule hävikkiä ja kun ei tarvitse tehdä kaikkea itse. Voi keskittyä esimerkiksi asiakaspalveluun ja aktiiviseen myyntityöhön. Pakasteita ei tarvitse välivarastoida pakkaseen, mikäli kuorman toimitus ajoitetaan niin, että pakasteet voivat hiljalleen sulaa huoneenlämmössä tai kylmiössä ennen käyttöä. Esimerkiksi Suklaakakku vain paranee, kun se saa hieman tekeytyä. Polarbrödin leivät säilyvät huoneenlämmössä omassa pakkauksessaan vähintään 5 vrk sulatuksen jälkeen. 30


MA! L E K S aista. KILA n K n o R v i E e ESIM tuorel 6 i k ik 0 %) n häv v l ä a v i ( ä P 1,80 € a t n i h to 0,80 € 1 Kpl-os = 1,80 € x 6 : ,60 € n 5 ä ä 7 n ä = ki t ,80 € 0 1 x Hävik ______ ki: 7 _ _ k i _ _ v _ ä _ h _ ______ _ Viikon _ _ _ _ _ ______ _ _ _ _ _ nnus: a t s ____ u k vikki ä h n e Vuod = ,60 € 5 7 x 52

,20 1 3 9 3

Sulata ja tarjoile tarpeen mukaan. Hallinnoi hävikkiä pakasteilla!

31


Kakkujen juhlaa jo 30 vuotta. Kun Rollfoods rohkeasti toi ensimmäisen pakastekakun valikoimiinsa vuonna 1988, oli pakasteiden markkina vielä kovin pieni, ja pakastettu tuote hieman kummajainen. Onnistuimme kuitenkin jo tuolloin löytämään nykyisen kumppanimme, jonka tuotteet ja toiminta edustavat niin laatua kuin luotettavuuttakin. Se samainen ensimmäinen kakku oli muuten Omenakakku, joka on edelleen valikoimassamme.

UUTUUS Cookies and Cream Brownie s. 43

32


SUKLAAKAKKU EXCLUSIVE, 12 annospalaa (Ă n. 79 g)

ME: 6 x 950 g = 5,7 kg

Kaksi kerrosta tummaa suklaakakkutaikinaa, suklaatäyte (55 %); pinnalla suklaaganache (9 %), reunoilla suklaakakkutaikinamurusia. Halkaisija 24 cm. Vähälaktoosinen. Ainekset: Vaahdotettu kerma, suklaa 14% (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini), sokeri, suklaanmakuinen kreemi (rypsiÜljy, sokeri, vähärasvainen kaakao, palmurasva, täysmaitojauhe, emulgointiaine E322), vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, rypsiÜljy, kananmuna, vehnäjauho, vähärasvainen kaakao, vehnätärkkelys, rypälesokeri, nostatusaineet E450, E500, liivate (nauta), rasvaton maitojauhe, muunneltu tärkkelys, emulgointiaine E471, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, suola. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää tai maapähkinää.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: EAN me:

4 004311 084977 EAN 1-p:

Sulatus: Jääkaapissa n. 12 h, huoneenlämmÜssä n. 4 h, viipaleittain n. 2 h. Säilyy sulatettuna jääkaapissa n. 4 vrk ja mehevÜityy säilytyksen aikana.

SUKLAAKAKKU, 12 annospalaa (Ă n. 83 g)

4 004311 184974 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

Ainekset: Sokeri, rapsiÜljy, kananmuna, vehnäjauho, suklaanmakuinen kuorrutus (sokeri, rapsiÜljy, vähärasvainen kaakao, palmurasva, laktoosi, makea herajauhe, emulgointiaine lesitiini E322), vesi, kerma, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini), vehnätärkkelys, muunneltu tärkkelys (peruna E1414), vähärasvainen kaakao, nougatkreemi (sokeri, palmurasva, rapsiÜljy, hasselpähkinätahna, rasvaton maitojauhe, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine lesitiini, suola), makea herajauhe, munanvalkuaisjauhe, herajauhe, sakeuttamisaine E401, nostatusaineet (E450, E500, E341), emulgointiaineet (E472b, E472a, E475, E481), suola, palmurasva, glukoosisiirappi, laktoosi, maitoproteiini. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinÜitä ja maapähkinää. Sulatus: Jääkaapissa n. 12 h, huoneenlämmÜssä n. 4 h, viipaleittain n. 2 h. Säilyy sulatettuna jääkaapissa n. 4 vrk ja mehevÜityy säilytyksen aikana.

SUKLAAKAKKU AMERICAN STYLE, 12 annospalaa (Ă n. 158 g)

Ainekset: Vesi, sokeri, rasvaton maito, kasviÜljy, kananmuna, vehnäjauho, kasvirasva, suklaanmakuinen kuorrutus 6 % (sokeri, kasviÜljy, vähärasvainen kaakao, kasvirasva, laktoosi, makea herajauhe, emulgointiaine soijalesitiini, aromi), vähärasvainen kaakao (4 %), vehnätärkkelys, glukoosisiirappi, rypälesokeri, fruktoosisiirappi, liivate, emulgointiaineet (E471, E475), muunneltu tärkkelys, rasvaton maitojauhe, nostatusaineet (E450, E500), kosteudensäilyttäjä E420, munankeltuainen, makea herajauhe, ruokasuola, aromi, kurkumauute, sitruunahappo E330, väri karoteeni. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää tai maapähkinää.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

SUKLAAKAKKU CRUNCHY STYLE, 12 annospalaa (Ă n. 133 g)

8104881 368894 20487830 1074123 368894

4 00 431 1 0 488 18 EAN 1-p:

4 00 431 1 1 488 15 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8105286 989616 20825977 1074672 989616

EAN me:

  EAN 1-p:

  GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

ME: 4 x 1600 g = 6,4 kg

Upea kakku, jossa tumman kakkupohjan väleissä kuohkeaa vaaleaa ja suklaista kermaa. Makua antamassa tummaa, maito- ja valkosuklaata sekä yllätyksenä rapeita vohvelihippuja.

33

SIS.

EAN me:

Sulatus: Sulata ilman pakkausta huoneenlämmÜssä n. 3 h, viileässä n. 6 h.

Ainekset: Sokeri, kerma (13%), kaakaocreme 12 % (rapsiÜljy, sokeri, vähärasvainen kaakao, palmurasva, maitojauhe, emulgerointiaine E322), tuorejuusto (11%), vesi, rapsiÜljy, vehnäjauho, maito, kananmuna, suklaa 3 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini) hasselpähkinät (3%), glukoosisiirappi, vähärasvainen kaakao (3%), vohveli 2 % (vehnäjauho, sokeri, kasviÜljy (auringonkukkaÜljy ja rapsiÜljy vaihtelevissa suhteissa), kirkastettu voi, laktoosi, maitoproteiini, suola, ohramallasuute, leivinjauhe nostatusaine E500, emulgointiaine E322, hapettumisenestoaine E306), valkosuklaa 2 % (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaine E322), dekstroosi, palmurasva, liivate (naudasta), kosteudensäilyttäjät (E420, E422), emulgointiaineet (E472a, E471, soijalesitiini), vehnätärkkelys, muunneltu tärkkelys (vahamaissi E1422, perunaE1414), kaakaovoi, laktoosi, suola, maitoproteiini, riisitärkkelys, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), rasvaton maitojauhe, sakeuttamisaineet(E410, E404), aromit (sis. maitoa), paakkuuntumisenestoaine E341, luonnon väriaineet (porkkanauute ja kurpitsauute). Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinÜitä tai maapähkinää.

Huomiota on kiinnitetty myÜs sokeriin ja olemme saaneet vähennettyä käyttämämme sokerin määrää.

SIS.

ME: 4 x 1900 g = 7,6 kg

Korkea ja näyttävä kakku, jossa on 4 kerrosta suklaista kakkutaikinaa, väleissä suklaamoussea. Pinnalla suklainen koristelu.

Ei mitään turhaa.

SOIJA K-MUNA

ME: 6 x 1000 g = 6 kg

Mehevä, suklaisella kastikkeella täytetty suklaakuorrutettu kakku.

Sulatus: Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa n. 6 h. Säilytä viileässä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys kylmässä sulatus + 2 vrk.

8108497 8046380 21311720 472399

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8108124 8040215 21188783 339432

EAN me:

4 004311 081242 EAN 1-p:

4 004311 181249 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

Leivonnaiset EIVÄT sisällä: • säilÜntäaineita

Tyydyttyneitä rasvahappoja on korvattu mahdollisuuksien mukaan monityydyttymättÜmillä rasvahapoilla siirtymällä rapsiÜljyn käyttÜÜn.

• kovetettuja kasvirasvoja

Mitään parannuksia ei kuitenkaan ole tehty maun kustannuksella, sillä kaikista aisteista juuri maku on ratkaisevin, kun puhutaan leivonnaisista.

• keinotekoisia aromiaineita

• keinotekoisia väriaineita

SIS.


VUOTTA

Rollfoods täyttää keväällä 2019 pyöreät 40 vuotta. Sen kunniaksi tuomme nyt valikoimaamme kakun, joka ei esittelyjä kaipaa. After Eight -kakku on yhtä upea elämys kuin sen esikuva, ohut piparminttu-suklaamakeinen. Leivonnainen sulaa suussa, ja vaalean täytteen joukossa olevat rapeat keksilastut viimeistelevät nautinnon.

AFTER EIGHT® -kakku, 950 g, 12 palaa

ME: 4 x 950 g = 3,8 kg

Takuuvarma myyntituote niin vitriiniin kuin jälkiruokatarjoiluunkin. After Eight -kakku tekee kunniaa legendaariselle minttusuklaamakeiselle, sillä myös kakku on hienostuneen ohut, siinä maistuu tumma suklaa ja minttu, ja täytteen keksilastut rapsahtelevat mukavasti suussa. Mikä nautinto! Kakussa on 12 annospalaa ja sen halkaisija on 28 cm.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

Ainekset: Sokeri, kaakaokuorrute 17 % (sokeri, rapsiöljy, vähärasvainen kaakao, palmurasva, laktoosi, makea herajauhe, emulgointiaine E322) , rapsiöljy, vesi, kasvirasvat (palmurasva, kookosrasva - vaihtelevassa suhteessa), kananmuna, vehnäjauho, rasvaton maitojauhe, vehnätärkkelys, suklaa 3 % (sokeri, kaakakomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine soijalesitiini), ohuet keksilastut 3 % (vehnäjauho, sokeri, kasviöljyt (auringonkukka, rapsi, vaihtelevassa suhteessa), kirkastettu voi, laktoosi, maitoproteiini, ruokasuola, ohramallasuute, nostatusaine E500, emulgointiaine E322), laktoosi, glukoosi-fruktoosisiirappi, vähärasvainen kaakao (1 %), kaakaomassa (1 %), glukoosisiirappi, nostatusaineet (E450, E500), muunneltu tärkkelys, emulgointiaineet (E322, E471, soijalesitiini), kirkastettu voi, makea herajauhe, kaakaovoi, sakeuttamisaine (E401), kosteudensäilyttäjä (E420), ruokasuola, piparminttuöljy, maitoproteiini. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää tai maapähkinää. Sulatus: Jääkaapissa n. 6-7 h, säilyvyys 48 h sulatuksen jälkeen.

34

8109039 EAN 21548316 EAN

EAN me:

4 004311 090398 EAN 1-p:

4 004311 190395 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS

SIS.

UUTUUS

SIS.


VADELMAKAKKU, paloittelematon Maukas rapea paistospohja, täytteenä vaniljainen crème pâtissière ja vadelmia. Halkaisija 26 cm.

Ainekset: Vadelmat (21%), vehnäjauho, sokeri, täysmaito, kasvirasva, vesi, voi, kananmuna, mantelit, glukoosisiirappi, herajauhe, muunneltu perunatärkkelys, hasselpähkinä, hyytelöimisaineet (E401, E440), nostatusaineet (E450, E500), maitoproteiini, laktoosi, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, E332), suola, aromi, värit (betakaroteeni, E101). Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.

ME: 4 x 1050 g = 4,2 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8983 338665 20011464 107498 338665

EAN me:

4 01 046 9 1 898 39 EAN 1-p:

4 01 046 9 0 898 32

RAPARPERIKAKKU, paloittelematon Maukas rapea paistospohja, täytteenä vaniljainen crème pâtissière ja raparperipaloja, päällä raesokeria. Halkaisija 26 cm.

Ainekset: Raparperi (18 %), vesi, vehnäjauho, sokeri, kananmuna, kasvirasva (palmu, palmun hedelmä), kasviöljy (rapsi), glukoosi-fruktoosisiirappi, makea herajauhe, muunneltu perunatärkkelys, vehnätärkkelys, perunatärkkelys, sakeuttamisaineet (E401, E412), kosteudensäilyttäjä sorbitoli, emulgointiaineet (E471, E475), nostatusaineet (E450, E500), hyytelöimisaine pektiini, glukoosisiirappi, maitoproteiini, laktoosi, rypälesokeri, suola, sitruunahappo, happamuudensäätöaineet (E332, E327), kasviuute (saflori) (väriaineena). Tuote saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

Maukas rapea paistospohja, täytteenä vaniljainen crème pâtissière ja mustikoita. Halkaisija 26 cm. Vähälaktoosinen.

Ainekset: Mustikka 35 %, vehnäjauho, vesi, sokeri, kasvirasva (palmu), kerma, jogurtti, kananmuna, glukoosi-fruktoosisiirappi, vehnätärkkelys, muunneltu tärkkelys (peruna; E1414, E1412), hyytelöimisaine pektiini, makea herajauhe, dekstroosi, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), glukoosisiirappi, maitoproteiini, laktoosi, sakeuttamisaineet E401, E412, suola, sitruunahappo E330, emulgointiaine E471, happamuudensäätöaineet E332, E327. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja soijaa. Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.

LAKKA-KINUSKILEVYKAKKU, leikattu 3 tankoon (à n. 630 g) Lakka-kinuskikakun vastustamaton maku on itse keitetyn kinuskin ansiota. Kinuski, lakka, kuohkea kerma ja tumma kakkupohja hurmaavat kenet tahansa. Laktoositon. Ainekset: Laktoositon kerma, stabilointiaine karrageeni, kinuski (sokeri, tärkkelyssiirappi (vehnä- tai maissitärkkelys), vesi, laktoositon voi, laktoositon maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E509, E452), suola, väri (karamellisiirappi), aromi, säilöntäaine (E202)), lakkahillo (sokeri, lakka (30 %), vesi, sakeuttamisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202)). Tumma pohja (vehnäjauho, sokeri, kananmuna, vesi, kaakaojauhe, rypsiöljy, glukoosisiirappi, emulgointiaineet(E471,E475), sakeuttamisaine(E422), leivinjauhe (nostatusaineet(E450,E500)), suola, säilöntäaine (E202), hyydyke (sokeri, dekstroosi, glukoosi, muunnettu tärkkelys (E1414), gelatiini, perunatärkkelys, aromi, vaniljasokeri, päärynäaromi.

SIS.

ME: 4 x 1000 g = 4,0 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

9361 437004 21514122 107381 437004

EAN me:

4 01 046 9 1 936 14 EAN 1-p:

Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.

MUSTIKKAKAKKU, paloittelematon

SOIJA K-MUNA

MAHD.

4 01 046 9 0 936 17 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

ME: 4 x 1150 g = 4,6 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8964 453027 20077261 1074111 453027

EAN me:

4 01 046 9 1 896 48 EAN 1-p:

4 01 046 9 0 896 41 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

ME: 1,89 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

126 8050572 21348088 1074002 2006658

EAN me:

6 416661 001265 GLUT

VEHNÄ

MAITO

SIS.

SIS.

SIS.

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS.

SIS.

Sulatus: Sulata viileässä ilman pakkausta n. 3 h. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 2 vrk.

MANSIKKA-VANILJAKAKKU, 12 annospalaa (à n. 179 g) Upea, korkea kakku - kakkukerrosten välissä sekä Bourbon-vaniljan maustamaa kermaa että mansikka-jogurtti-kermatäytettä. Pinnalla raikkaita mansikoita, reunoja koristavat valkosuklaalastut.

35

Ainekset: Kerma, mansikat 20 %, vesi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, kananmuna, vehnäjauho, kasviöljy, valkosuklaa (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, emulgointiaine E442), vehnätärkkelys, rypälesokeri, jogurtti, liivate, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), muunneltu tärkkelys, rasvaton maitojauhe, happamuudensäätöaineet E330, E270, emulgointiaine E471, sakeuttamisaine E412, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, hyytelöimisaine pektiini, vaniljauutejauhe, aromit, ruokasuola, punajuurimehutiiviste, happamuudensäätöaineet E327, E332, väri E120, kurkumauute. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, pähkinää ja maapähkinää. Sulatus: Sulata yön yli jääkaapissa. Säilyy sulatettuna viileässä n. 2 vrk.

ME: 4 x 2150 g = 8,6 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8107837 339390 21188782 339390

EAN me:

4 004311 078372 EAN 1-p:

4 004311 178379 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.


MANSIKKA-JUUSTOKAKKU NEW YORK STYLE, 14 annospalaa (à n. 143 g) Mansikkainen juustokakku New Yorkin tapaan. Alla rapea muropohja, päällä tuhti kerma-tuorejuustomassa, jossa raikkaat mansikkaraidat. Ainekset: Tuorejuusto (32 %), sokeri, vesi, vehnäjauho, kananmuna, glukoosi-fruktoosisiirappi, mansikat (4 %), palmurasva, rapsiöljy, muunneltu tärkkelys, kerma, makea herajauhe, liivate (naudasta), perunatärkkelys, vehnätärkkelys, rasvaton maitojauhe, laktoosi, suola, nostatusaineet E450, E500, dekstroosi, stabilointiaineet E418, E516, E415, aromit (sis. maitoa), happo E330, glukoosisiirappi, sakeuttamisaineet E401, E412, aroniamehutiiviste, hyytelöimisaine E440, värit porkkanauute, kurpitsauute, maitoproteiini, emugointiaineet E327, E332. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää, pähkinää tai soijaa.

ME: 6 x 2000 g = 12 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: EAN me:

4 004311 068359 EAN 1-p:

4 004311 168356

Sulatus: Ilman pakkauskoteloa jääkaapissa n. 24 h.

KINUSKIRAITA-JUUSTOKAKKU, 12 annospalaa (à n. 120 g) Aidosti tuorejuustosta tehty täyteläinen paistettu juustokakku, jossa kinuskia pehmeinä raitoina.

Ainekset: Tuorejuusto (33 %), sokeri, maito, kananmuna, vehnäjauho,sokeroitu kondensoitu rasvaton maito, palmurasva, rapsiöljy, glukoosisiirappi, glukoosi-fruktoosisiirappi, muunneltu tärkkelys, kirkastettu voi, makea herajauhe, vehnätärkkelys, perunatärkkelys, rasvaton maitojauhe, suola, laktoosi, hyytelöimisaine E440, aromit (sis. maitoa), dekstroosi, nostatusaineet E450, E500, emulgointiaineet E471, E322, sakeuttamisaineet E401, E412, stabilointiaine E516, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, happo E330, maitoproteiini, happamuudensäätöaineet E327, E322, värit porkkanauute, kurpitsauute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

Raikkaasti sitruunakiisselillä raidoitettu, täyteläinen aito paistettu juustokakku tuorejuustosta.

Ainekset: Tuorejuusto 26 %, sokeri, vesi, maito, kananmuna, vehnäjauho, kasvirasva (palmu, kookos), rapsiöljy, sitruunamehu, muunneltu tärkkelys (peruna E1442, E1414), glukoosi-fruktoosisiirappi, makea herajauhe, glukoosisiirappi, laktoosi, vehnätärkkelys, perunatärkkelys, rasvaton maitojauhe, suola, stabilointiaineet E407, E516, happamuudensäätöaineet E331, E332, E327, hyytelöimisaine E440, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), dekstroosi, luontaiset aromit, kosteudensäilyttäjä E420, emulgointiaineet E471, E322, happo E330, maitoproteiini, sakeuttamisaineet E412, E401, väriaine safloriuute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

Vadelmakastikkeella raidoitettu, täyteläinen aito paistettu juustokakku tuorejuustosta.

Ainekset: Tuorejuusto (33%), sokeri, täysmaito, kananmuna, vadelmat (7%), vehnäjauho, rapsiöljy, kasvirasva (palmu), muunneltu tärkkelys, glukoosi-fruktoosisiirappi, makea herajauhe, laktoosi, vehnätärkkelys, perunatärkkelys, vadelmamehutiiviste, rasvaton maitojauhe, suola, dekstroosi, nostatusaineet E450, E500, hyytelöimisaine E440, happo E330, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, glukoosisiirappi, stabilointiaine E516, värit kiinanruusu-uute, porkkanauute, kurpitsauute, emulgointiaineet E471, E322, aromit, maitoproteiini, happamuudensäätöaineet E327, E332, sakeuttamisaineet E412, E401. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

Herkullinen rapea keksipohja, paistettu täyteläinen amerikkalaistyylinen tuorejuustotäyte, pinnalla raikkaat mansikat ja kiille.

36

Ainekset: Mansikat (22%) tuorejuusto (20%), sokeri, vesi, maito, glukoosi-fruktoosisiirappi, vehnäjauho, kananmuna, rapsiöljy, palmurasva, makea herajauhe, muunneltu tärkkelys E1414, laktoosi, vehnätärkkelys, liivate (nauta), perunatärkkelys, rasvaton maitojauhe, suola, happo E330, sakeuttamisaineet E412, E401, luonnon väriaineet punaisen retiisin uute, safloriuute, tumman rypäleen uute, porkkanauute, kirsikkauute, kurpitsauute, nostatusaineet E450 ja E500, dekstroosi, hyytelöimisaine E440, luontaiset aromit, kosteudensäilyttäjä E420, emulgointiaineet E471, E322, glukoosisiirappi, stabilointiaine E516, maitoproteiini, happamuudensäätöaineet E332, E327. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Sulata viileässä ilman pakkauskoteloa n. 20 h.

8105796 8056076 21192635 1074687 312306

4 004311 057964 EAN 1-p:

4 004311 157961 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

ME: 6 x 1450 g = 8,7 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8106183 355941 20603645 355941

EAN me:

4 00 431 1 0 618 31 EAN 1-p:

4 00 431 1 1 618 38 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

ME: 6 x 1450 g = 8,7 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8103325 139568 21424228 1074707 0687699

EAN me:

4 004311 033258

EAN 1-p:

Sulatus: Sulata viileässä yön yli tai n. 7 h huoneenlämmössä.

MANSIKKA-JUUSTOKAKKU, 12 annospalaa (à n. 120 g)

SIS.

EAN me:

Sulatus: Sulata viileässä yön yli tai n. 7 h huoneenlämmössä.

VADELMARAITA-JUUSTOKAKKU, 12 annospalaa (à n. 120 g)

SOIJA K-MUNA

MAHD.

ME: 6 x 1450 g = 8,7 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

Sulatus: Sulata viileässä yön yli tai n. 7 h huoneenlämmössä.

SITRUUNARAITA-JUUSTOKAKKU, 12 annospalaa (à n. 120 g)

8106835 881946 20964443 - 881946

4 004311 133255

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

ME: 6 x 1450 g = 8,7 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

1545 103481 20045742 1074109 103481

EAN me:

4 00 431 1 0 222 14 EAN 1-p:

4 00 431 1 1 222 11 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.


JUUSTOKAKKU AMERICAN STYLE, 12 annospalaa (Ă n. 120 g)

ME: 6 x 1450 g = 8,7 kg

Aidosti amerikkalaistyylinen juustokakku, rapea keksipohja, paistettu täyteläinen tuorejuustotäyte.

Ainekset: Tuorejuusto (41%), sokeri, täysmaito, kananmuna, kasvirasva, vehnäjauho, kasviÜljy, makea herajauhe, muunneltu perunatärkkelys, laktoosi, vehnätärkkelys, vesi, perunatärkkelys, rasvaton maitojauhe, suola, manteli, rypälesokeri, nostatusaineet E450, E500, maitoproteiini, aromi, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, glukoosisiirappi, värit karoteeni ja riboflaviini, hyytelÜimisaine E401, sitruunahappo, emulgointiaineet E471, E472b. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinÜitä, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yÜn yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmÜssä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.

CARAMEL BROWNIE CHEESECAKE, 14 annospalaa (Ă n. 139 g)

Ainekset: Tuorejuusto (25 %), sokeri, kerma, mascarpone, kananmuna, vehnäjauho, suklaa 4 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini), makeutettu kondensoitu maito, palmurasva, muunneltu tärkkelys, glukoosisiirappi, rypsiÜljy, suklaanmakuinen kuorrute 1% (sokeri, rypsiÜljy, vähärasvainen kaakao, palmurasva, laktoosi, makea herajauhe, emulgointiaine (E322)), kirkastettu voi, saksanpähkinät, vehnätärkkelys, suola, kosteudensäilyttäjät (E420, E422), perunatärkkelys, vähärasvainen kaakao, aromit, nostatusaineet (E450, E500), stabilointiaine (E440), makea herajauhe, riisitärkkelys, emulgointiaine (E471), sitruunahappo (E330). Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää tai muita pähkinÜitä. Sulatus: Ilman pakkauskoteloa jääkaapissa n. 24 h.

BLUEBERRY CHEESECAKE, 14 annospalaa (Ă n. 136 g)

EAN me:

  EAN 1-p:

  GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8108519 8048833 21323313 1074060 791046

EAN me:

4 004311 085196 EAN 1-p:

4 004311 185193

GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

ME: 4 x 1900 g = 7,6 kg

Rapea, hiukan suolainen keksi-muropohja, jossa kermaisen täyteläistä mascarpone-tuorejuustotäytettä (64%), mustikkatäytettä ja mehukkaita mustikoita. Ainekset: Tuorejuusto (28 %), sokeri, kerma, mustikat 10 %, mascarpone-juusto, kananmuna, vehnäjauho, vesi, muunneltu tärkkelys, palmurasva, glukoosi-fruktoosisiirappi, vehnätärkkelys, suola, perunatärkkelys, rypsiÜljy, aromit, nostatusaineet (E450, E500), makea herajauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), sitruunahappo (E330), emulgointiaine (E471), kosteudensäilyttäjä (E420), happamuudensäätÜaineet (E327, E332). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, pähkinää tai maapähkinää.

37

8101051 382689 20891864 1074182 382689

ME: 4 x 1950 g = 7,8 kg

Aavistuksen suolainen muropohja, karamellikastike, suklaabrownie-kuutioita ja saksanpähkinää, suklaakuorruteraidat. Täyteläisyys tulee kermaisesta mascarpone-tuorejuustotäytteessä, jossa on suklaapaloja.

Sulatus: Ilman pakkauskoteloa jääkaapissa n. 24 h.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8108523 8048834 21323315 791053

EAN me:

4 004311 085233 EAN 1-p:

4 004311 185230


Tuo tuo rein val t iko e- ja i m o ww soitte atieto e w.r ollf ssa ood s.fi

OMENAPIIRAKKA vegaaninen, 12 annospalaa (à n. 188 g) Herkullinen runsaan omenainen kakku, jonka valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Maidoton, laktoositon, kananmunaton, vegaaninen. Ainekset: Omena (68%), vehnäjauho, sokeri, palmurasva, muunneltu tärkkelys, glukoosi-fruktoosisiirappi, rypsiöljy, mantelit, sakeuttamisaineet E410, E415), happo E330, aromi, nostatusaineet E450, E500, värit (porkkanauute, kurpitsauute), emulgointiaine E471, kaneli, suola, happamuudensäätöaineet E332, E327). Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää, muita pähkinöitä tai soijaa. Sulatus: Sulata ilman pakkausta huoneenlämmössä n. 10 h, viileässä n. 24 h. Voit myös sulattaa kakun uunissa (150 C) n. 40 min., anna jäähtyä n. 1 h.

OMENAKAKKU, 12 annospalaa (à n. 104 g) Runsas omenainen täyte paistospohjalla, koristeena perinteinen taikinaristikko. Vähälaktoosinen.

Ainekset: Omenat (50%), vehnäjauho, sokeri, kasvirasva (palmu), vesi, muunneltu tärkkelys (E1414, E1412), sulttanirusinat, glukoosi-fruktoosisiirappi, kananmuna, herajauhe, nostatusaineet (E450, E500), sitruunahappo,aromi (rommi), suola, kaneli, hyytelöimisaine (E440), kasviöljy (puuvillaöljy), happamuudensäätöaineet (E332, E327), sakeuttamisaineet (E412). Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa ilman pakkausta 175 asteessa n. 20 min.

ME: 4 x 2250 g = 9 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8108611 8056069 21432930 1074061 -

EAN me:

4 004311 086117

EAN 1-p:

4 004311 186114 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. MAHD. EI SIS.

ME: 4 x 1250 g = 5 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

92090 386698 20930216 386698

EAN me:

  EAN 1-p:

4 01 046 9 0 920 92

OMENAMURUKAKKU, 16 annospalaa (à n. 125 g) Näyttävä, mehevä omenakakku, päällä herkullista taikinamurua. Vähälaktoosinen.

Ainekset: Omena (54 %), vehnäjauho, sokeri, kasvirasva (palmu), vesi, muunneltu perunatärkkelys, rusinat, perunatärkkelys, kasviöljy (rapsi), kananmuna, makea herajauhe, inverttisokerisiirappi, nostatusaineet E450, E500, sitruunahappo, rommiaromi, kaneli, suola, aromi, emulgointiaine E471. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

ME: 4 x 2000 g = 8 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

9207 508747 20004704 108200 508747

EAN me:

4 01 046 9 1 920 75 EAN 1-p:

4 01 046 9 0 920 78

LAS VEGAS CARROT CAKE, 12 annospalaa (à n. 166 g) Upea, monikerroksinen mausteinen porkkanakakku, ihana vaalea täyte ja kuorrutus, jossa mukana valkosuklaata.

38

Ainekset: Vesi, sokeri, rypsiöljy, kananmuna, kasvirasva (kookosöljy, palmurasva), rasvaton maitojauhe, porkkanaraaste 5 %, fraktioitu palmunydinöljy, hasselpähkinät, glukoosi-fruktoosisiirappi, vehnätärkkelys, vehnäjauho, rypälesokeri, saksanpähkinät, sulttaanirusinat, laktoosi, liivate (naudasta), munanvalkuaisjauhe, nostatusaineet E450, E500, munankeltuainen, emulgointiaineet E471, E322, E475, muunneltu tärkkelys, mausteet (kaneli, korianteri, maustepippuri, muskottipähkinä, neilikka, anis, kardemumma), kosteudensäilyttäjä sorbitoli, aromi (sis. maitoa), makea herajauhe, suola, rommiaromi, värit kurkumauute, safloriuute, puuvillaöljy, happo E330. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää, muita pähkinöitä tai soijaa. Sulatus: Sulata yön yli jääkaapissa, huoneenlämmössä n. 4 h (viipale n. 2h). Kakku on mehevimmillään pari päivää sulatuksesta. Säilyy sulatettuna viileässä n. 4 vrk.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

ME: 4 x 2000 g = 8 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8105287 8056078 21348041 919761

EAN me:

6 416661 052878 EAN 1-p:

4 004311 152874 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.


Handmade with love! * Valmistettu Suomessa käsityönä * Vegaaninen * Gluteeniton * Ei sisällä valkoista sokeria

* Ei sisällä lisäaineita * GMO-vapaa * 100 % luonnollisista raaka-aineista * N. 80 % luomuraaka-aineita.

SULATUSOHJE KAIKILLE: viileässä n. 4 h, huoneenlämmössä 1 h. Säilyy sulatuksen jälkeen viileässä 3 vrk.

RAWA Gluteeniton Kakkulajitelma, 14 palaa per kakku, VGN Lajitelma RAWA-kakkuja, kaikki kolme makua ovat uutuusmakuja: Mustikka-valkosuklaa-kardemummakakku 1205 g, Kuusenkerkkä-marjamix-kakku 1120 g sekä Caffe Mocca – kakku 1125 g. EAN ME:

6 430063 990668

UUTUUS

RAWA Gluteeniton Suklaakakku, 980 g, 14 palaa, VGN Suklainen ja rapea pohja, jonka päällä on herkullinen maidoton raakasuklaamousse. Ainekset: Cashew-pähkinä, taatelit, saksanpähkinät, vesi, agave-siirappi, kaakaojauhe, kookosöljy, kaakaovoi, kookoshiutaleet, suola, vanilja. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa tai seesaminsiemeniä. EAN ME:

EAN 1-p:

ME: 3 kakkua = 3,450 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: GLUT

VEHNÄ

12001 8060528 21498247 MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SOIJA K-MUNA

SIS.

EI SIS.

ME: 3 x 980 g = 2,94 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: GLUT

VEHNÄ

10005 8054689 21432915 1074709 2115319 MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. MAHD. EI SIS.

RAWA Gluteeniton Appelsiini-inkivääri-suklaakakku, 1215 g, 14 palaa, VGN Kaakaon maustama rapea pohja, päällä kerros appelsiini-inkiväärimoussea ja toinen kerros raakasuklaamoussea. Ainekset: Cashew-pähkinä, agave-siirappi, taatelit, kookoshiutaleet, appelsiinimehu (8%), vesi, kookosöljy, kaakaovoi, kaakaojauhe, goji-marjat, suola, inkivääri, vanilja. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa tai seesaminsiemeniä. EAN ME:

EAN 1-p:

ME: 3 x 1215 g = 3,645 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: GLUT

VEHNÄ

10010 8054618 21432917 1074890 MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. MAHD. EI SIS.

RAWA Gluteeniton Sitruunakakku, vegaaninen, 1000 g, 14 palaa Herkullinen rapea pohja, jonka päällä on aidosti sitruunaisen raikas ja samalla täyteläinen maidoton mousse. Ainekset: Cashew-pähkinä, taatelit, agave-siirappi, sitruuna (15%), kookoshiutaleet, kookosöljy, kaakaovoi, lucuma, suola, vanilja. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa tai seesaminsiemeniä. EAN ME:

EAN 1-p:

ME: 3 x 1000 g = 3,0 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: GLUT

VEHNÄ

10003 8054690 21432914 1074708 2115293 MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. MAHD. EI SIS.

RAWA Gluteeniton Lakritsi-vadelmakakku, vegaaninen, 1145 g, 14 palaa Rapean pohjan päällä vadelmamoussea suomalaisista vadelmista ja aidon lakritsijuurijauheen maustama marmorointi. Ainekset: Cashew-pähkinä, suomalainen vadelma 15 %, taateli, agave-siirappi, suomalainen mustikka, kookoshiutaleet, kookosöljy, kaakaovoi, vesi, kuivatut mulperimarjat, lakritsinjuuri-jauhe 3 %, sitruunamehu, lucumajauhe, soijalesitiini, spirulina, suola, vanilja. Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsimeniä. EAN ME:

EAN 1-p:

RAWA Gluteeniton Valkosuklaa-mansikkakakku, vegaaninen, 1195 g, 14 palaa Rapean pohjan päällä ihana maidoton valkosuklaamousse, jossa mansikkamelbaa suomalaisista mansikoista marmoroituina raitoina. Ainekset: Cashew-pähkinä, agave-siirappi, taatelit, pekaanipähkinät, suomalaiset mansikat (8%), kaakaovoi, vesi, mulperimarjat, kookosöljy, lucuma, soijalesitiini, sitruunamehu, suola, vanilja, agar-agar. Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä. EAN ME:

EAN 1-p:

RAWA Gluteeniton Puolukka-suklaakakku, vegaaninen, 1285 g, 14 palaa Rapea pohjan päällä kerros kirpsakkaa puolukkamoussea suomalaisista puolukoista, pinnalla kerros raakasuklaamoussea. Ainekset: Cashew-pähkinä, agave-siirappi, vesi, taatelit, suomalaiset puolukat (7%), kaakaovoi, kookosöljy, kookoshiutaleet, kaakaojauhe, mulperimarjat, suola, vanilja. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa tai seesaminsiemeniä. EAN ME:

EAN 1-p:

ME: 3 x 1145 g = 3,435 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: GLUT

VEHNÄ

10011 8054723 21432918 1074891 2115301 MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

EI SIS.

ME: 3 x 1195 g = 3,585 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: GLUT

VEHNÄ

10008 8060283 21461061 MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. SIS. EI SIS.

ME: 3 x 1285 g = 3,855 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: GLUT

VEHNÄ

10006 8060272 1074892 MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. MAHD. EI SIS.

RAWA Gluteeniton Minttu-suklaakakku, vegaaninen, 1250 g, 14 palaa Kaakaon maustama rapea pohja, päällä kerros raikasta minttumoussea ja toinen kerros raakasuklaamoussea.

39

Ainekset: Cashew-pähkinä, agave-siirappi, vesi, taatelit, saksanpähkinät, kaakaovoi, kookosöljy, kaakaojauhe, kookoshiutaleet, minttuöljy (1%), suola, spirulina, vanilja. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa tai seesaminsiemeniä. EAN ME:

EAN 1-p:

ME: 3 x 1205 g = 3,615 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: GLUT

VEHNÄ

10004 8060282 21432932 MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. MAHD. EI SIS.


UUTUUS

Ensin oli muna. Ensin oli muna, sitten syntyi ajatus jalostaa kananmunat kakkupohjiksi. Leipomomme kakku- ja vetopohjat leivotaan oman tilan munista, ilman turhia lisäaineita. Kuin itse leivottua. Kakkupohjien rakenne on kuohkea ja vetopohjat kestävät hyvin rullaamisen. VINKKI! Jos täyte ei ole kovin kostea, voi olla hyvä kostuttaa vetopohjan sisäreunaa rullaamisen helpottamiseksi. Ainekset: Kananmuna, sokeri, vehnäjauho, leivinjauhe. Tummassa vetopohjassa on lisäksi kaakaojauhetta. Siis ihan samat ainekset kuin itse leipoessa. Sulata kakkupohja, täytä ja koristele. Pidä myös varalla pakkasessa, yllättävän menekin varalta.

Om kana an tilan nm leivo unista ttu!

40


KAKKUPOHJA VAALEA 22 cm, 480 g (à 3 osaa)

ME: 10 x 480 = 4,8 kg

KAKKUPOHJA VAALEA 27 cm, 745 g (à 3 osaa)

ME: 4 x 745 = 2,98 kg

VETOPOHJA TUMMA GN 1/1, 500 g

ME: 10 x 440 = 4,4 kg

ME: 10 x 500 = 5,0 kg

RF / PATU: 1700 Heinon Tukku: 8060280 Kespro: 21494016 Meira Nova: 1074996 Wihuri: 2223188

RF / PATU: 1701 Heinon Tukku: 8060190 Kespro: 21494017 Meira Nova: 1074997 Wihuri: 2218980

RF / PATU: 1702 Heinon Tukku: 8060261 Kespro: 21494018 Meira Nova: Wihuri: -

RF / PATU: 1703 Heinon Tukku: 8060234 Kespro: 21494019 Meira Nova: Wihuri: -

EAN/me:

EAN/me:

EAN/me:

EAN/me:

6 416661 017006

41

VETOPOHJA VAALEA GN 1/1, 440 g

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

6 416661 017037

6 416661 017020

6 416661 017013 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.


Brain foodia, joka hellii mieltä ja kehoa! Uudet wellness-leivonnaiset pursuavat ravintorikkaita luonnon antimia, joten ne ovat erinomainen valinta herkutteluun hyvällä omallatunnolla. Ne sisältävät reilusti hedelmiä, marjoja tai juureksia ja rouheutta niille antavat siemenet ja pähkinät. Myös viljoissa on suosittu mm. kauraa ja täysjyväspelttiä – paitsi luonnollisesti gluteenittomassa Vadelmabrowniessa, joka ei sisällä viljoja.

Banana Bread maistuu muillekin kuin vegaaneille, sillä makea banaani mehevöittää ja punaherukat antavat kirpeää vastapainoa makeudelle. Omena-täysjyväspelttikakkupala vuorostaan hurmaa kotoisilla tutuilla mauilla – omena, mustikka ja kaura kuljettavat ajatukset metsään, pelloille ja puutarhaan. ME: 6 x 1,05 kg = 6,3 kg

VADELMABROWNIE GLUTEENITON, 12 palaa (à n. 88 g) Gluteeniton ja laktoositon leivonnainen, joka pursuaa kaikkea hyvää! Sisältää mm. vadelmia 10 %, punajuurta 8 %, auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä, mantelia ja hasselpähkinää. Kuitupitoinen. Ainekset: Sokeri, kananmuna, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine soijalesitiini), vadelmat 10 %, punajuuri 8 %, rapsiöljy, vesi, vahamaissi, esihyytelöity riisijauho, vähärasvainen kaakao, auringonkukan siemenet, hasselpähkinät, mantelit, kurpitsansiemenet, emulgointiaineet E471, E475, aromit, nostatusaineet E341, E450, E500, muunneltu tärkkelys, hyytelöimisaine E440, happo E300, suola, sakeuttamisaineet johanneksenleipäpuujauho, ksantaani. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä ja maapähkinöitä. Sulatus: Poista pakkaus ja sulata huoneenlämmössä tai viileässä. Leivonnaiset säilyvät sulatuksen jälkeen huoneeenlämmössä 48 h, viileässä pidempään.

GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

MAITO

LAKT

SIS.

EI SIS.

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

BANANA BREAD VEGAN, 12 palaa (à n. 96 g)

Ainekset: Vehnäjauho, sokeri, banaanisose 12 %, rapsiöljy, vesi, punaherukat 9 %, saksanpähkinät, omenahillo, hasselpähkinät, pakastekuivatut banaanipalat 3 %, mantelit, kaurahiutaleet, esihyytelöity riisijauho, vehnäsuurimo, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), askorbiinihappo, sitruunahappo, hyytelöimisaine pektiini, happamuudensäätöaineet E327 ja E332, sakeuttamisaineet johanneksenleipäpuujauhe ja ksantaani. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinöitä tai soijaa. GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. MAHD. EI SIS.

OMENA-TÄYSJYVÄSPELTTIKAKKUPALA, 12 palaa (à n. 108 g) Herkuttelua hyvällä omallatunnolla! Leivonnaisen, jossa on mm. täysjyväspelttiä, omenaa, mustikkaa, porkkanaa, kauraa ja kurpitsansiemeniä. Kuitupitoinen. Ainekset: Omena 27 %, vesi, sokeri, täysjyväspelttijauho, kananmuna, rapsiöljy, mustikka 4 %, porkkana 4 %, kaurahiutaleet, kurpitsansiemenet, muunneltu tärkkelys E1414, mantelit, kuitu, esihyytelöity riisijauho, nostatusaineet E341, E450, E500, rasvaton maitojauhe, vehnäsuurimo, emulgointiaineet E471, E472e, perunatärkkelys, karamellisokerisiirappi, suola, hyytelöimisaine pektiini, aromi, sitruunahappo, happamuudensäätöaineet E327, E332, sakeuttamisaineet johanneksenleipäpuujauho, ksantaani. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinöitä tai soijaa. GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

Sulatus: Kts. yllä.

42

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

EAN/me: EAN/1-p:

ME: 6 x 1,15 kg = 6,9 kg

Amerikkalaistyylinen, mehevä ja trendikäs banana bread. Punaherukoilla raikastettuna, sopii myös vegaaniseen ruokavalioon!

Sulatus: Kts. yllä.

RF / PATU: 8109045 Heinon Tukku: 8058215 Kespro: 21464136 Meira Nova: 1074993 Wihuri: 2172245

RF / PATU: 8109043 Heinon Tukku: 8058210 Kespro: 21464135 Meira Nova: 1074894 Wihuri: 2172237 EAN/me: EAN/1-p:

ME: 6 x 1,3 kg = 7,8 kg RF / PATU: 8109041 Heinon Tukku: 8058261 Kespro: 21464134 Meira Nova: Wihuri: 2172229 EAN/me: EAN/1-p:

4 004311 190418


43


MANSIKKALEIVOS 12 kpl (à n. 166 g) Kuohkean kakkupohjan välissä raikas täyte, päällä ihanat mansikat! Leivoksen koko 5 x 10 cm. Vähälaktoosinen. Ainekset: Mansikat (24%), vesi, kerma (13%), piimä, glukoosi-fruktoosisiirappi, vehnäjauho, rapsiöljy, kananmuna, dekstroosi, vehnätärkkelys, liivate (naudasta), muunneltu tärkkelys, happo E330, sakeuttamisaineet E412, E415, E410, nostatusaineet E450, E500, rasvaton maitojauhe, värit (punainen retiisi - tiiviste, rypäleuute, kirsikkauute, safloriuute), glukoosisiirappi, suola, hyytelöimisaine E440, aromit, emulgointiaineet E471, E472a, happamuudensäätöaineet E332, E327, stabilointiaine E340. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

ME: 4 x 2000 g = 8 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: EAN me:

4 00 431 1 0 325 03 EAN 1-p:

Sulatus: Sulata pakasteesta otettu levy yön yli tai 8-10 h kylmässä (+5-+8C).

MINI MANSIKKALEIVOS 24 kpl (à n. 56 g) Kuohkealla sokerikakkupohjalla raikkaan jogurttinen kermatäyte, päällä reilusti mansikoita ja kiille. Juuri sopiva pieni koko (5 x 5 cm) kahvituksiin. Ainekset: Mansikat (33 %), kerma, vesi, jogurtti, sokeri, kananmuna, rypsiöljy, glukoosisiirappi, vehnäjauho, fruktoosisiirappi, rypälesokeri, liivate (naudasta), leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), sitruunamehutiiviste, rasvaton maitojauhe, perunatärkkelys, emulgointiaine E471, sitruunahappo, sakeuttamisaine guarkumi, hyytelöimisaineet pektiini ja karrageeni, suola, aromi, happamuudensäätöaineet E332, E327, värit (retiisiuute, rypäleuute, kirsikkauute, värisafloriuute). Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

4 00 431 1 1 325 00 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

Kuohkean kakkulevyn päällä raikas tuorejuustomousse ja runsaasti kokonaisia vadelmia. Ihanteellinen annoskoko (5 x 5 cm) esim. kahvituksiin. Vähälaktoosinen. Ainekset: Vadelmat 29 %, vesi, tuorejuusto 12 %, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, vehnäjauho, rypsiöljy, kananmuna, kookosrasva, rypälesokeri, vehnätärkkelys, liivate, muunneltu tärkkelys, rasvaton maitojauhe, nostatusaineet (E450, E500), munankeltuainen, happamuudensäätöaine E330, sakeuttamisaine E412, hyytelöimisaine E440, aromi, seljanmarjamehutiiviste (väri) värisafloritiiviste (väri), suola, happamuudensäätöaineet E332, E327. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Poista leivokset pakkauksesta ja anna sulaa kylmässä (6-7C) n. 11 h.

MINI-VADELMARAITALEIVOS 48 kpl (à n. 49 g) Pieni mutta herkullinen muropohjainen leivos, jossa täyteläinen rahkatäyte, raitoina raikasta vadelmakastiketta. Myyntierässä 3 levyä à 48 leivosta. Leivoksen koko 4,6 x 4,7 cm. Ainekset: Rahka, sokeri, hapatettu kerma, kananmuna, vadelmat (6%), vehnäjauho, kasviöljy, vesi, kovetettu kasvirasva, muunneltu tärkkelys, makea herajauhe, kasvirasva, vehnätärkkelys, glukoosisiirappi, perunatärkkelys, rypälesokeri, ruokasuola, aromi (sis. laktoosia), nostatusaineet E450, E500, sitruunahappo, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, kovetettu kasviöljy, hyytelöimisaineet pektiini ja karrageeni, emulgointiaineet E471, ja E472b, maitoproteiini, happamuudensäätöaine E332, värit karoteeni ja E124. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

Maukkaalla taikinapohjalla runsaasti ihanaa mansikkaa ja raikasta raparperia, päällä herkullinen voilla leivottu taikinamuru. Leivoksen koko 7 x 9 cm. Vähälaktoosinen. Ainekset: Vehnäjauho, sokeri, raparperi (14%), mansikka(14%), kananmuna, rapsiöljy, palmurasva, voi (4%), vehnätärkkelys, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), rasvaton maitojauhe, muunneltu tärkkelys, makea herajauhe, inverttisokerisiirappi, emulgointiaine E471, suola, hyytelöimisaine E440, dekstroosi, aromi, värit porkkanauute, kurpitsauute, safloriuute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä koko levy n. 8 h tai kylmiössä yön yli.

44

SIS.

8107350 8028994 21027639 462754

EAN me:

  EAN 1-p:

 

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

ME: 6 x 1100 g = 6,6 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8106499 131490 20858373 131490

EAN me:

  EAN 1-p:

 

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

ME: 3 x 2350 g = 7,05 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8104840 730028 20683702 1074171 730028

EAN me:

4 00 431 1 0 484 05 EAN 1-p:

4 00 431 1 1 484 02

Sulatus: Poista tuote pakkauksesta. Sulata huoneenlämmössä 6-7 h (yksitt.leivos n. 2 h), viileässä 10-11 h (yksitt.leivos n. 4 h).

RAPARPERI-MANSIKKAKAKKUPALA 16 kpl (à n. 150 g)

SOIJA K-MUNA

MAHD.

ME: 6 x 1350 g = 8,1 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

Sulatus: Poista leivokset pakkauksesta ja sulata viileässä (6-7C) n. 10 h.

VADELMALEIVOS MINI 24 kpl (à n. 46 g)

8103250 8021583 20168193 1074113 135939

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

ME: 3 x 2400 g = 7,2 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8100510 611699 20553689 107417 611699

EAN me:

4 00 431 1 0 051 01 EAN 1-p:

4 00 431 1 1 051 08 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.


COOKIES AND CREAM BROWNIE 12 kpl (à n. 92 g) Suklaabrownie, joka on päällystetty kuohkealla vaalealla täytteellä ja viimeistelty kaakaokeksimuruilla sekä tummalla kuorrutteella. Toimii erinomaisesti myös jälkiruokana, erityisesti herkkusuille.

UUTUUS

Ainekset: Sokeri, vesi, suklaa 12 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine soijalestiini), kananmuna, kaakaokeksit 8 % (vehnäjauho, sokeri, palmuöljy, vähärasvainen kaakaojauhe, glukoosisiirappi, ruokasuola, luontainen aromi, nostatusaine E500), rapsiöljy, vehnäjauho, kaakaokuorrute 4 % (sokeri, rapsiöljy, vähärasvainen kaakao, palmurasva, laktoosi, makea herajauhe, emulgointiaine E322), vähärasvainen kaakao 3 %, kermajauhe 2 %, palmurasva, esihyytelöity riisijauho, muunneltu tärkkelys, vehnäsuurimo, emulgointiaineet E471, E475, E472b, kananmunankeltuaisjauhe, glukoosisiirappi, sakeuttamisaineet E407, E401, luontainen aromi, suola, nostatusaineet E503, E500, E501, maitoproteiini, stabilointiaineet E516, E450, dekstroosi, happo E330. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää tai maapähkinää! Sulatus: Sulata viileässä n. 6 h, yksittäinen pala n. 2,5 h. Säilyy sulatuksen jälkeen viileässä 48 h.

ROCKSLIDE BROWNIE 16 kpl (à n. 69 g) Herkullisia suklaakakkupaloja, rapeaa pähkinää, karamelli- ja suklaakastiketta uskomattoman suklaisen taikinan päällä. Vähälaktoosinen. Ainekset: Sokeri, kananmuna, suklaa 14 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini), rypsiöljy, vehnäjauho, vesi, makeutettu kondensoitu maito, saksanpähkinät (4 %), suklaanmakuinen kuorrute 4 % (sokeri, rypsiöljy, vähärasvainen kaakao, palmurasva, laktoosi, makea herajauhe, emulgointiaine (E322)), vähärasvainen kaakao (3%), glukoosisiirappi, kirkastettu voi, mannasuurimo, kosteudensäilyttäjät (E420, E422), vehnätärkkelys, emulgointiaineet (E471, E475), riisitärkkelys, aromit, stabililointiaine (E440), suola, nostatusaineet (E450, E500), sitruunahappo (E330). Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää tai muita pähkinöitä. Sulatus: Poista pakkaus: kylmiössä 6 h levy, pala 5 h / huoneenlämmössä 2,5 h levy, pala 1,5 h.

MINI-SUKLAAMOUSSELEIVOS 24 kpl (à n. 42 g) Tummalla kakkupohjalla tumma- ja valkosuklaamoussea raitoina. Vastustamattoman houkutteleva, juuri sopivan kokoinen kahvituksiin. Ainekset: Suklaanmakuinen mousse (sokeri, rypsiöljy, vähärasvainen kaakao, kasvirasva, laktoosi, makea herajauhe, emulgointiaine soijalesitiini), rasvaton maito, vesi, sokeri, palmuöljy, kananmuna, rypsiöljy, maito, vehnäjauho, vähärasvainen kaakao, glukoosisiirappi, rypälesokeri, vehnätärkkelys, emulgointiaineet E471, E472b, E322, muunneltu perunatärkkelys, rasvaton maitojauhe, laktoosi, liivate (naudasta), kaakaovoi, munankeltuainen, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), maitoproteiini, makea herajauhe, sakeuttamisaineet johanneksenleipäpuujauhe, E404, suola, aromit, stabilointiaine E339, väri riboflaviini. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää tai maapähkinää.

ME: 6 x 1100 g = 6,6 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: EAN me:

4 004311 093122

EAN 1-p:

4 004311 193129 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

Mehevä ja suklainen kakkupala, jossa yhdistyy brownien mehevyys ja fondantin pehmeys. Erinomainen hieman lämmitettynä esim. jäätelön kera tarjottuna. Ainekset: Sokeri, rypsiöljy, vesi, vehnäjauho, kerma, kananmuna, tumma suklaa 6 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini, vanilliini), vaalea suklaa 6 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, emulgointiaine soijalesitiini, nougat-kreemi 4% (sokeri, palmunsydänrasva, rypsiöljy, hasselpähkinätahna, rasvaton maitojauhe, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine soijalesitiini, ruokasuola), vehnätärkkelys, muunneltu tärkkelys, kaakaojauhe 2 %, makea herajauhe, heravalmiste, kasvirasva (palmu), rypälesokeri, nostatusaineet (E450, E500, E341), ruokasuola, emulgointiaineet (E472b, E472a, E481, E475), glukoosisiirappi, sakuttamisaine E401, stabilointiaine E516, maitoproteiini Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää tai muita pähkinöitä. Sulatus: Poista pakkaus: kylmiössä 6 h levy, pala 5 h / huoneenlämmössä 2,5 h levy, pala 1,5 h.

CAFFE LATTE -LEIVOS 12 kpl (à n. 125 g) Kahvinystävän herkku! Pähkinäsuklaahipuilla maustettu maitokahvitäyte ja vaniljakerma tumman kakkupohjan välissä, koristeena tumma- ja valkosuklaalastuja, kaakaopuuterointi.

45

Ainekset: Kermavaahto 44%, sokeri, vesi, kananmuna, kasviöljy, vehnäjauho, vehnätärkkelys, rypälesokeri, suklaakuorrutetut hasselpähkinät 2 % (maitosuklaa (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, herajauhe, maitosokeri, emulgointiaine soijalesitiini, vanilliini), hasselpähkinät), vähärasvainen kaakao, valkosuklaa- ja maitosuklaalastut (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, heravalmiste, kaakaomassa, emulgointiaine soijalesitiini, aromi), suklaanmakuinen kuorrute (sokeri, kasviöljy, vähärasvainen kaakao, kasvirasva, maitosokeri, makea herajauhe, emulgointiaine soijalesitiini, aromi), glukoosi-fruktoosisiirappi, liivate (nauta), täysmaitojauhe, muunneltu tärkkelys, kaakaovoi, alkoholi, rasvaton maitojauhe, nostatusaineet E450, E500, emulgointiaineet E471, E472b, soijalesitiini, kahviuute, pikakahvijauhe, fruktoosisiirappi, aromi (sis. kofeiinia), makea herajauhe, ruokasuola, kasvirasva, hyytelöimisaineet pektiini ja karrageeni, kurkumauute, glukoosisiirappi, happamuudensäätöaineet E263, kalsiumsitraatti, maitoproteiini. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää. Sulatus: Sulata viileässä n. 6-8 h.

SIS.

ME: 3 x 1100 g = 3,3 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8108552 8047878 21323318 107499 815944

EAN me:

4 004311 085523

EAN 1-p:

4 004311 185520

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 6 x 1000 g = 6 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8107351 462994 21027640 462994

EAN me:

  EAN 1-p:

 

Sulatus: Poista leivokset pakkauksesta ja sulata viileässä (6-7 C) n. 9 h.

SUKLAA-NOUGATKAKKUPALA 12 kpl (à n. 83 g)

8109312 EAN 21548319 EAN

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS..

SIS.

ME: 3 x 1000 g = 3 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8106701 131524 20858372 1074183 131524

EAN me:

  EAN 1-p:

  GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

ME: 4 x 1500 g = 6 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8104782 255166 20748627 1074174 -

EAN me:

EAN 1-p:

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.


Hauskat kakkukuutiot, joissa on särmää! Monta hyvää syytä valita Cube Cakes: • Leivottu raakaruokosokerilla. • Katse lukittuu näihin hauskoihin kakkukuutioihin niin vitriinissä kuin muussakin tarjoilussa. • Ensiluokkaiset raaka-aineet. • Säilyvyys huoneenlämmössä 48 tuntia, viileässä pidempäänkin. • Muista myös, että kaikki kakkuleipomomme tuotteet leivotaan ilman keinotekoisia aromiaineita, keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita eikä niissä käytetä kovetettuja kasvirasvoja/-öljyjä.

Niin hyviä, että täyty ihan heittää noppaa, jotta osaisi valita oman suosikkinsa.

CHARMING CARROT CUBE CAKE, 15 palaa (à n. 120 g)

ME: 4 x 1800 g = 7,2 kg

Mehevä ja pähkinäinen porkkanakakku, jonka salaisuus piilee kahdeksan mausteen hurmaavassa mixissä. Anteliaasti kuorrutusta, kuten aitoon Carrot Cake’iin kuuluukin. Ainekset: Kananmuna, rapsiöljy, vesi, raakaruokosokeri, porkkana 9 %, tuorejuusto, kasvirasva (kookos, palmu), vehnätärkkelys, vehnäjauho, sokeri, hasselpähkinät, valkosuklaa (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini, aromi), glukoosi-fruktoosisiirappi, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, nostatusaineet E450, E500, muunneltu tärkkelys, makea herajauhe, rasvaton maitojauhe, munanvalkuaisjauhe, emulgointiaine E471, sakeuttamisaine E401, vehnäsuurimo, vähärasvainen kaakao, mausteet (kaneli, korianteri, maustepippuri, muskotti, neilikka, anis, kardemumma, vanilja), suola, glukoosisiirappi, laktoosi, maitoproteiini, aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä tai maapähkinää. Sulatus: Poista pakkaus ja sulata huoneenlämmössä tai viileässä. Säilyy sulatuksen jälkeen huoneeenlämmössä 48 h, viileässä pidempään.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

Ainekset: Vesi, raakaruokosokeri, rapsiöljy, vehnäjauho, kananmuna, tuorejuusto, sokeri, kasvirasva (kookos, palmu), vehnätärkkelys, valkosuklaa (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, emugointiaine soijalesitiini, aromi), muunneltu tärkkelys, glukoosi-fruktoosisiirappi, sitruunamehu, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, sitruunamehutiiviste, aromi, makea herajauhe, nostatusaineet E450, E500), rasvaton maitojauhe, sakeuttamisaine E401, emulgointiaine E471, vehnäsuurimo, suola, stabilointiaine E407, happamuudensäätöaine E331, glukoosisiirappi, laktoosi, maitoproteiini, väri safloriuute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää tai maapähkinää. GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

RF / PATU: 8108841 Heinon Tukku: 8058601 Kespro: 21464133 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

EAN/1-p:

ME: 4x 2,0 kg = 8,0 kg

DEVILS CHOCOLATE CUBE CAKE, 15 palaa (à n. 133 g) Mehevä ja pähkinäinen suklaakakku, jossa mascarpone-suklaakuorrutus valuu tummaan kakkutaikinaan. Syntisen hyvää! Ainekset: Raakaruokosokeri, rapsiöljy, vesi, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini), kananmuna, vehnäjauho, hasselpähkinät, mascarponejuusto, kasvirasva (kookos, palmu), vähärasvainen kaakao, kerma, sokeri, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, glukoosi-fruktoosisiirappi, muunneltu tärkkelys, vehnätärkkelys, makea herajauhe, vehnäsuurimo, munanvalkuaisjauhe, emulgointiaineet E471, E472b, E472a, E481, E475, herajauhe, nostatusaineet E341, E450, E500, sakeuttamisaine E401, suola, dekstroosi, glukoosisiirappi, maitoproteiini, stabilointiaine E516, laktoosi.Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä tai maapähkinää.

46

EAN/1-p:

ME: 4 x 2,05 kg = 8,2 kg

Pirteä sitruunakakku, jossa on raikas sitruunatäyte ja kuorrutteena sitruunatuorejuuston ja valkosuklaan täyteläinen liitto. Rakkautta ensisuudelmalla!

Sulatus: Kts. yllä.

EAN/me:

SIS.

LEMON KISS CUBE CAKE, 15 palaa (à n. 137 g)

Sulatus: Kts. yllä.

RF / PATU: 8108831 Heinon Tukku: 8058575 Kespro: 21464131 Meira Nova: Wihuri: 2178853

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

RF / PATU: 8108837 Heinon Tukku: 8058499 Kespro: 21464132 Meira Nova: Wihuri: 2178879 EAN/me:

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

EAN/1-p:


CRÈME BRÛLÉE 1000 g, kypsentämätön Täydellisen kermainen, aidosta kuohukermasta, tuoreista kananmunista ja vaniljasta valmistettu aines kätevässä pussissa. Ainekset: Kerma, maito, sokeri, munankeltuainen, muunneltu tärkkelys, vaniljansiemenet, sakeuttamisaineet karrageeni ja ksantaani, luontainen vanilja-aromi, kurkumauute, väri betakaroteeni. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää.

ME: 5 x 1 kg = 5 kg RF / PATU: 7416 Heinon Tukku: 8060271 Kespro: 20748629 Meira Nova: 105898 Wihuri: -

Valmistus: 1) Kypsennä: Höyryuunissa: Aseta sulanut tuote ehjässä pussissaan 80 asteen esilämmitettyyn höyryuuniin ritilälle ja kypsennä 20 minuuttia. Käännä pussi ja kypsennä vielä 15-20 min. Vesihauteessa: Säädä vesihauteen lämpötila 80 asteeseen ja kypsennä aines ehjässä pussissaan n. 20 min. Kasarissa: Leikkaa pussin kulma ja kaada sisältö kasariin. Keitä sekoittaen n. 10 min. 2) Sekoita kypsä aines rakenteen tasaamiseksi, pussia ravistamalla. 3) Annostele heti kypsennyksen jälkeen suoraan pussista tarjoiluastioihin. Anna tasaantua n. 15 min. 4) Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua. 5) Ripottele pinnalle sokeria ja paahda sokeripinta kaasupolttimella. GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

EI SIS.

SIS.

UUTUUS CREME-TÄYTEVIINERI 80 g, kypsä Kypsä, nopeasti tarjoiluvalmiiksi sulava täytewienerleipä, ihanan kermainen täyte. Laktoositon, nyt myös pähkinätön! Pakattu 3 kpl / kääre. Ainekset: Vehnäjauho, kasvirasva (rapsi, osittain kovetettu), sokeri, vesi, stabilointiaineet E170, E327, E333, E420, E463, maitoproteiini, emulgointiaineet E472e, E471, soijalesitiini, E472b), happamuudensäätöaine E330, omena, hyytelöimisaineet E401, E440, E1422, riisikrokantti (paahdettu riisi, sokeri), muunneltu tärkkelys, kananmuna, glukoosisiirappi, hiiva, aromi, suola, väri E160a, jauhonparanne E300, entsyymi, kardemumma. Sulatus: 1/2-1 tuntia huoneenlämmössä yksittäisissä pakkauksissaan. Säilytettävä viileässä. Valmistus: Voitele sulanut pulla halutessasi ja koristele esim. sokerilla tai tee punnuspullia tms. Paista n. 200 asteessa n. 8 min. Valmistusarvot ovat ohjeellisia.

PIKKUPULLA 50 g, nostatettu raakapakaste, voitelematon Pikkupulla-aihio, josta paistuu pehmeä perinteinen suomalainen pulla. Helppo muokata omanlaiseksi, voitele ja koristele haluamallasi tavalla. Maidoton, laktoositon, täyttää Sydänmerkki-kriteerit. Ainekset: Suomalainen vehnäjauho, vesi, margariini (sis. palmuöljy (MB-sertifioitu), rapsiöljy, vesi, suola, emulgointiaine E471, E472e, happamuudensäätöaine E270, aromi, väri E160a), sokeri, kananmuna, hiiva, vehnägluteeni, jauhonparanne E300, entsyymi, suola, vanilliini, kardemumma.

ME: 54 x 80 g = 4,32 kg RF / PATU: 121 Heinon Tukku: 882563 Kespro: 20028358 Meira Nova: 1073221 Wihuri: 882563 EAN me:

6 41 666 1 0 012 10 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

EI SIS.

Ilmavan kuohkeat, kermatäytteiset tuulihatut. Juuri sopivan kokoinen suupala. Myyntierässä 2 kpl 1 kg:n painoista pussia. Ainekset: Kerma, kananmuna, sokeri, vehnäjauho, kasviöljy ja kasvirasva (palmu ja rapsi), rypälesokeri, stabilointiaineet E466,E107, emulgointiaineet E471 ja soijalesitiini, muunneltu perunatärkkelys, luontainen bourbonvanilja-aromi.

SIS.

ME: 80 x 50 g = 4 kg

EAN me:

6 416661 001197 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: n. 134 x 15 g = 2 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

510 810267 107410 810267

EAN me:

Sulatus: Sulata viileässä n. 2 h. Säilyy sulatuksen jälkeen n. 1 vrk viileässä.

47

SIS.

RF / PATU: 119 Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: 1073230 Wihuri: -

Sulatus: 1/2-1 tuntia huoneenlämmössä yksittäisissä pakkauksissaan. Säilytettävä viileässä.

MINI TUULIHATUT n. 134 kpl (à 15 g)

SOIJA K-MUNA

8 71 318 9 0 008 61 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.


Tämän aukeaman tuotteet ovat kakkuleipomomme gluteenittomasta valikoimasta! Suomessa leivotut 1-pakatut gluteenittomat leivonnaiset alkaen seuraavalta aukeamalta.

Gluteenittomiin herkkuhetkiin. Gluteenittomien leivonnaistemme sarja kasvaa mm. kahdella mantelisella leivonnaisella, jotka ovat eleganttia tarjottavaa myös juhlavammissa tilaisuuksissa. Mantelikakkupala sisältää sametinpehmeän täytteen ja Suklaa-mantelikakkupala suussa sulavaa tummaa suklaata. GLUTEENITON MANTELIKAKKUPALA 15 kpl (à 70 g) Gluteeniton mantelikakkupala, jossa on samettinen täyte. Elegantti leivonnainen, joka sopii juhlavaankin tarjoiluun.

Ainekset: Vesi, mantelit, voi, sokeri, kananmuna, maissitärkkelys, rasvaton maitojauhe, glukoosi-fruktoosisiirappi, muunneltu tärkkelys, liivate, rapsiöljy, nostatusaineet E450, E500, E341, emulgointiaine E471, luontaiset aromit, karamellisoitu sokeri, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, väri safloriuute, suola. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinöitä tai soijaa. Sulatus: Sulata jääkaapissa n. 6 h, huoneenlämmössä n. 3 h. Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin.

ME: 6 x 1050 g = 6,3 kg RF / PATU: 8109066 Heinon Tukku: 8058197 Kespro: 21464137 Meira Nova: Wihuri: 2172252 EAN me:

EAN 1-p:

GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON SUKLAA-MANTELIKAKKUPALA 15 kpl (à n. 83 g) Gluteeniton mantelikakkupala, jonka kuorrutus on tummaa suklaata ja täytteessä on maitosuklaata. Elegantti leivonnainen, joka sopii juhlavaankin tarjoiluun. Ainekset: Vesi, mantelit, sokeri, voi, kananmuna, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini) maissitärkkelys, glukoosi-fruktoosisiirappi, maitosuklaa (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, makea herajauhe, emulgointiaine soijalesitiini), rasvaton maitojauhe, muunneltu tärkkelys, vähärasvainen kaakao, liivate, rapsiöljy, nostatusaineet E450, E500; E341, emulgointiaine E471, karamellisoitu sokeri, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, väri safloriuute, suola, luontainen aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä tai maapähkinöitä.

48

Sulatus: Sulata jääkaapissa n. 6 h, huoneenlämmössä n. 3 h. Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/ pintoihin.

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SOIJA K-MUNA

MAHD.

SIS.

ME: 6 x 1250 g = 7,5 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8109067 8058262 21464138 2172260

EAN me:

EAN 1-p:

GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.


GLUTEENITON MANSIKKA-MANDARIINI-LEIVOSLAJITELMA 12 kpl (à n. 163 g) Keliaakikoille ja laktoosi-intoleranteille sallittu leivosherkku, jossa laktoositon rahkapohjainen täyte ja paljon mansikkaa/ mandariinia päällä! Leivosrasiassa 6 mansikka- ja 6 mandariinileivosta. Ainekset: Vesi, laktoositon vispikerma, sokeri, laktoositon vähärasvainen maitorahka, mandariinit (10%), mansikat(10%), kananmuna, rapsiöljy, maissitärkkelys, esihyytelöity riisijauho, liivate (nauta), leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500, E341), laktoositon jogurtti, muunneltu tärkkelys (maissitärkkelys), emulgointiaine E471, sakeuttamisaineet (E412, E410, E415), happo E330, ruokasuola, luontaiset aromit, hyytelöimisaine E440, happamuudensäätöaineet (E332,E327), värit (punainen retiisitiiviste, safloritiiviste, rypäletiiviste, kirsikkatiiviste, safloriuute). Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä, maapähkinöitä tai soijaa. Sulatus: Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 20 h, yksittäiset leivokset n. 4 h. Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin.

ME: 4 x 1950 g = 7,8 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: EAN me:

6 416661 052786 EAN 1-p:

4 004311 152782 GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON MANSIKKALEIVOS 14 kpl (n. 139 g)

8105278 963397 20713880 1074173 963397

MAITO

SIS.

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. MAHD.

SIS.

ME: 4 x 1950 g = 7,8 kg

Keliaakikoille ja laktoosi-intoleranteille sallittu leivosherkku, jossa laktoositon jogurtin raikastama kermatäyte, pinnalla upeita mansikanpuolikkaita. Ainekset: Mansikat, vesi, laktoositon kerma, sokeri, laktoositon juustokakkumassa (sis. maitoa), kananmuna, rapsiöljy, maissitärkkelys, esihyytelöity riisijauho, liivate, nostatusaineet (E450, E500, E341), laktoositon jogurtti, muunneltu tärkkelys, emulgointiaine E471, sakeuttamisaineet (E410, E412, E415), happo E330, värit (punainen retiisiuute, punainen rypäleuute, kirsikkauute, safloriuute), suola, aromi, hyytelöimisaine E440, happamuudensäätöaineet E332, E327). Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 20 h, yksittäiset leivokset n. 4 h. Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: EAN me:

4 004311 084991 EAN 1-p:

4 004311 184998 GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON SUKLAALEIVOS 12 kpl (à n. 108 g)

8108499 8046471 21302864 1074994 472738

MAITO

SIS.

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. MAHD.

SIS.

ME: 4 x 1300 g = 5,2 kg

Keliaakikoille ja laktoosi-intoleranteille sallittu leivosherkku, jossa laktoositon suklaamousse gluteenittomalla tummalla kakkupohjalla. Ainekset: Vaahdotettu laktoositon kerma 42 % (kerma, laktaasi), sokeri, kananmuna, vesi, rapsiöljy, maissitärkkelys, vähärasvainen kaakao (4%), riisijauho, rypälesokeri, liivate, nostatusaineet (E450, E341, E500), muunneltu maissitärkkelys, emulgointiaine E471, suola, aromit. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinöitä, maapähkinöitä tai soijaa. Sulatus: Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 20 h, yksittäiset leivokset n. 4 h. Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: EAN me:

EAN 1-p:

GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON OMENAPIIRAKKA 15 palaa (n. 78 g)

8108746 8057395 21461060 - 2168607

MAITO

SIS.

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. MAHD.

SIS.

ME: 3 x 1170 g = 3,51 kg

Runsaasti omenaa sisältävä levypiirakka, joka on leikattu 15 palaan. Gluteeniton ja laktoositon. Ainekset: Omenat 30 %, kananmuna, rapsiöljy, sokeri, maissitärkkelys, vesi, esihyytelöity riisijauho, glukoosi-fruktoosisiirappi, muunneltu tärkkelys, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), ruokasuola, kaneli, hyytelöimisaine E440, happo E330, happamuudensäätöaineet E327, E332, sakeuttamisaine E412. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

8109394 EAN 21548354 - EAN

EAN me:

Sulatus: Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 6-7 h, yksittäiset palat n. 2 h. Muista peittää piirakkapalat ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin. EAN 1-p:

UUTUUS

4 004311 093948 4 004311 193945

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. MAHD. EI SIS. MAHD.

SIS.

Muis gluteta myös Vade e lma- niton kts s brownie . 40 49


Palvele asiakkaitasi turvallisesti Rollfoodsin yksittäispakatuilla gluteenittomilla leivonnaisilla. Rollfoods on aina ollut tunnettu leipomotuotteistaan. 2000-luvun alkuvuosina aloimme saada kyselyitä myös gluteenittomista leipomotuotteista, jotka täyttäisivät tiukimmatkin turvallisuuskriteerit ja soveltuisivat näin ollen keliaakikoille. Halusimme myös kehittää tuotteet, jotka helpottaisivat foodservice-asiakkaidemme arkea. Niinpä kun valitset yksittäin pakatun gluteenittoman leivonnaisemme, huomioit myös ne asiakkaat, joille gluteeniton ruokavalio ei ole oma valinta, vaan ainoa lääke sairauden eli keliakian hoidossa. Mutta mikä parasta, nämä tuotteet maistuvat myös niille asiakkaillesi, jotka muista syistä ovat valinneet gluteenittoman elämän. Lähes kaikki leivonnaiset ovat myös vegaanisia.

UUTUUS

50


Erityisille asiakkaillesi.

GLUTEENITON FOCACCIA Pehmeä ja maukas focaccia, jossa maistuu kirsikkatomaatti, aurinkokuivattu tomaatti ja rosmariini. Ainekset: Riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, kirsikkatomaatti, aurinkokuivattu tomaatti (auringonkukkaöljy, happamuudensäätöaine E330), sokeri, kuivattu hapantaikina (jauhettu riisi, hapate), suola, sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), luonnolliset aromit, rosmariini. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä tai mikrossa.

Sivujen 48-55 tuotteet ovat: • Kaikki luontaisesti gluteenittomia (eivät sisällä gluteenitonta vehnätärkkelystä). • Eivät sisällä maitoa tai laktoosia. • Suurin osa ei sisällä soijaa tai kananmunaa. • Lähes kaikki ovat vegaanisia. • Leivottu Suomessa gluteenittomien tuotteiden leipomossa.

ME: 25 x 75 g = 1,875 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5604 EAN 21548586 - -

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

UUTUUS

EAN me:

6 416661 056043

• Leipomossa ei käsitellä pähkinöitä. • Yksittäispakattuja (ei kontaminaatiovaara). • Pakkaukseen painettu ainesosaluettelo. • Tuotteet myydään vain ammattikeittiöille HoReCa-tukkujen kautta. 51

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Tuor e tuote in j valik oima a t ieto oso www itteessa .rollf oods .fi


UUTUUS

GLUTEENITON TUMMA VITRIINISÄMPYLÄ 1-pakattu Gluteeniton vitriinisämpylä näyttäville täytetyille leiville. Taikinassa on kurpitsan-, auringonkukan- ja pellavansiemeniä ja sämpylät ovat kuitupitoisia (4,2 g). Yksittäin pakattuja, vehnättömiä, maidottomia ja laktoosittomia. Leipomo on pähkinätön. Ainekset: Vesi, perunatärkkelys, maissitärkkelys, sokeri, kurpitsansiemen, carobjauhe, riisitärkkelys, auringonkukansiemen, rypsiöljy, psylliumkuorijauhe, stabilointiaineet E464, E466, pellavansiemen, suola, perunaproteiini, poltettu sokeri, hiiva, emulgointiaineet E471, E472e (rypsi), aromi.

ME: 15 x 90 g = 1,35 kg RF / PATU: 5571 Heinon Tukku: 8058235 Kespro: 21463629 Meira Nova: 107546 Wihuri: 2172187 EAN me:

Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata/lämmitä nopeasti mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s. GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON TUMMA KATESÄMPYLÄ 1-pakattu

Gluteeniton katesämpylä salaatin ja keiton kylkeen, tai miksipä ei täytettäväksikin. Taikinassa on kurpitsan-, auringonkukan- ja pellavansiemeniä ja sämpylät ovat kuitupitoisia (4,2 g). Yksittäin pakattuja, vehnättömiä, maidottomia ja laktoosittomia. Leipomo on pähkinätön. (Kuvassa oik.) Ainekset: Vesi, perunatärkkelys, maissitärkkelys, sokeri, kurpitsansiemen, carobjauhe, riisitärkkelys, auringonkukansiemen, rypsiöljy, psylliumkuorijauhe, stabilointiaineet E464, E466, pellavansiemen, suola, perunaproteiini, poltettu sokeri, hiiva, emulgointiaineet E471, E472e (rypsi), aromi.

ME: 20 x 40 g = 0,8 kg RF / PATU: 5572 Heinon Tukku: 8058196 Kespro: 21463630 Meira Nova: 1075976 Wihuri: 2172195 EAN me:

Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata/lämmitä nopeasti mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s. GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON TUMMA HAPANLEIPÄNEN 1-pakattu, 70 g (6 kpl / pussi) Herkullinen aidolla hapanjuurella valmistettu pieni tumma luontaisesti gluteeniton leipänen “ruisleivän nälkään”. Yksittäinpakattu turvallisuuden varmistamiseksi. Me 6 pss à 6 leipästä. Ei sisällä myöskään perunaa. Ainekset: Vesi, tattarijauho, maissijauho, pellavarouhe, täysjyväriisijauho, maissitärkkelys, suola (1%), xanthan. Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata huoneenlämmössä n. 3-4 h. tai sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 40 s.

ME: 2,52 kg (6 pussia) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5586 528620 21091546 - 528620

EAN me:

6 416661 055862 EAN yks:

52

6 416661 155869 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


GLUTEENITON VIIPALELEIPÄLAJITELMA 1-pakattu (2 viipaletta / pakkaus) Maukkaita jyväisiä viipaleleipiä: 20 pakk. à 2 viipaletta Auringonkukkaleipää, 20 pakk. à 2 viipaletta Maalaisleipää. Annospakkaus = 2 viipaletta = yht. n. 65 g. Ainekset: Auringonkukkaleipä: Vesi, maissitärkkelys,teffjauho, tapiokatärkkelys, riisijauho, auringonkukansiemen, sokeri, kasviÜljy ja -rasva, pellavansiemen, sakeuttamisaine (xanthan), suola (1,0%) perunakuitu, hiiva, perunahiutale. Maalaisleipä: Vesi, maissitärkkelys,teffjauho, tapiokatärkkelys, kurpitsansiemen, riisijauho, sokeri, kasviÜljy ja -rasva, sakeuttamisaine (xanthan), suola (1,0%)perunakuitu, hiiva, perunahiutale. Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata/lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan tai gluteenittomalle leivälle varatussa leivänpaahtimessa juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

GLUTEENITON MYSLI-VIIPALELEIPÄMIX 1-pakattu (2 viipaletta / pakkaus) Runsaskuituisia mysliviipaleleipiä: 20 pakk. à 2 viipaletta Hedelmäleipää, 20 pakk. à 2 viipaletta Porkkana-perunaleipää.

Ainekset: Hedelmäleipä: Vesi, maissitärkkelys, teffjauho, papaija, tapiokatärkkelys, sokeri, pellavansiemen, omena, riisijauho, rypsiÜljy, suola, bambukuitu, sakeuttamisaine xanthan, hiiva, sokerijuurikaskuitu, perunahiutale. Porkkana-perunaleipä: Vesi, maissitärkkelys, peruna, teffjauho, porkkana, tapiokatärkkelys, pellavansiemen, vaalea pellavansiemen, tattarijauho, sokeri, rypsiÜljy, suola, bambukuitu, sakeuttamisaine xanthan, siirappi, hiiva, sokerijuurikaskuitu, perunahiutale. Suola 1,25 %. Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata/lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan tai gluteenittomalle leivälle varatussa leivänpaahtimessa juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

GLUTEENITON SAARISTON VIIPALELEIPÄLAJITELMA 1-pakattu (2 viip./pkt) Lajitelma tummaa gluteenitonta leipää: aidolla hapanjuurella valmistettu tumma viipaleleipä �ruisleivän nälkään� ja makea perinteinen saaristolaisleipä. 20 pakk. à 2 viipaletta Hapanleipää, 20 pakk. à 2 viipaletta Saaristolaisleipää. Ainekset: Tumma hapanleipäviipale: Vesi, tattarijauho, maissijauho, pellavarouhe, maissitärkkelys, täysjyväriisijauho, suola (1%), sakeuttamisaine (E415),hiiva. Tumma saaristolaisleipä: Vesi, sokeri, täysjyväriisijauho, teffjauho, puolukkahillo (puolukka 41 %, sokeri, hyytelÜimisaineet E1442, E440, happamuudensäätÜaineet E330, E333, E509, säilÜntäaine E202), tattarijauho, pellavarouhe, tapiocatärkkelys, bambukuitu, sakeuttamisaine E415, suola, sokerijuurikaskuitu, hiiva. Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata huoneenlämmÜssä n. 3-4 h. tai sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 40 s.

GLUTEENITON MAALAISLEIPÄVIIPALE 1-pakattu (1 viipale per pss) Joskus yksi leipäviipale on riittävä annoskoko. Jotta allergeeniturvallisuus säilyisi asiakkaalle asti, on tämäkin leipäviipale pakattu yksittäin. Hävikki on helppo minimoida etenkin suurissa tarjoilumäärissä (esim. sairaalat). Ainekset: Vesi, maissitärkkelys, teffjauho, kurpitsansiemen, tapiokatärkkelys, riisijauho, sokeri, rypsiÜljy, sakeuttamisaine (xanthan), suola, perunakuitu, hiiva, perunahiutale. Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata huoneenlämmÜssä tai sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan tai gluteenittomalle leivälle varatussa leivänpaahtimessa juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

ME: 40 x 65 g = 2,6 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5595 818864 20680591 1072265 818864

EAN me:

6 41 666 1 0 559 54 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 40 x 65 g = 2,6 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5597 140319 20858374 1072285 140319

EAN me:

  GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 40 x 85 g = 3,4 kg RF / PATU: 5594 Heinon Tukku: 337980 Kespro: 21188784 Meira Nova: 1072291 Wihuri: 337980 EAN me:

6 416661 055947 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 50 x 35 g = 1,75 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5602 EAN 21548355 -

EAN me:

6 416661 056029

UUTUUS GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON SAARISTOLAISSĂ„MPYLĂ„ 1-pakattu

ME: 25 x 40 g = 1,0 kg

Herkullinen tumma ja saaristolaisleivän tapaan makea gluteeniton pieni sämpylä. Erinomainen kalakeiton tai salaatin kera tarjottavaksi. Ainekset: Vesi, sokeri, täysjyväriisijauho, teffjauho, puolukkahillo (puolukka 41 %, sokeri, hyytelÜimisaineet E1442, E440, happamuudensäätÜaineet E330, E333, E509, säilÜntäaine E202), tattarijauho, pellavarouhe, tapiocatärkkelys, bambukuitu, sakeuttamisaine E415, suola, sokerijuurikaskuitu, hiiva.

53

Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata huoneenlämmÜssä n. 3-4 h. tai sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 40 s. Säilyy huoneenlämpÜsulatuksen jälkeen huoneenlämmÜssä n. 2 vrk.

UUTUUS

RF / PATU: 5606 Heinon Tukku: EAN Kespro: 21548592 Meira Nova: Wihuri: EAN me:

6 416661 056067 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


GLUTEENITON PIZZAPOHJA 1/2 GN

ME: 15 x 260 g = 3,9 kg

Gluteenittoman pizzan valmistaminen on nyt tosi helppoa, sillä uusi GTON Pizzapohja on GN 1/2-mitoitettu. Toimii myös esim. piiraspohjana, focaccian raaka-aineena ja voileipäkakkuun. Loistava pohja erityisruokavalioihin, maistuu toki kaikille. Ainekset: Riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, kuivattu hapantaikina (jauhettu riisi, startterikulttuuri), suola (1 %), sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), luonnolliset aromit. Sulatus: Valmista gluteenikontaminaatiota välttäen täyttämällä haluamillasi täytteillä ja paistamalla uunissa. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 2 vrk huoneenlämmössä.

UUTUUS GLUTEENITON HAMPURILAISSÄMPYLÄ 1-pakattu Halkaistu pehmeä sämpylä hampurilaisiin. Tämän sämpylän ympärille rakennat korkean ja näyttävän hampurilaisen moneen erityisruokavalioon sopivaksi, sillä se täyttää kaikki Rollfoodsin 1-pakattujen sämpylöiden kriteerit ja on lisäksi vegaaninen. Ainekset: Riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, kuivattu hapantaikina (jauhettu riisi, startterikulttuuri), suola (1 %), sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), luonnolliset aromit.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5600 8060253 21494020 1070104 2218741

EAN me:

6 416661 056005 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 20 x 90 g = 1,8 kg RF / PATU: 5573 Heinon Tukku: 8054913 Kespro: 21411273 Meira Nova: 1075972 Wihuri: 2104453 EAN me:

Sulatus: Kuumenna sämpylä gluteenikontaminaatiota välttäen joko puhtaalla pannulla tai parilalla paistopaperia apuna käyttäen. Pakkauspussi ei ole kuumuudenkestävä. Mikrokuumennusta ei suositella. Tuote säilyy mainiosti myös huoneenlämmössä pehmeänä n. 3 vrk. GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON HOT DOG -SÄMPYLÄ 1-pakattu Halkaistu pehmeä sämpylä hodareihin ja street foodiin. Tämän sämpylän ympärille rakennat herkullisen hot dogin moneen erityisruokavalioon sopivaksi, sillä se täyttää kaikki Rollfoodsin 1-pakattujen sämpylöiden kriteerit ja on lisäksi vegaaninen. Ainekset: Riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, kuivattu hapantaikina (jauhettu riisi, startterikulttuuri), suola (1 %), sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), luonnolliset aromit.

ME: 17 x 75 g = 1,275 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5575 8054879 21411274 1075973 2104370

EAN me:

Sulatus: Kuumenna sämpylä gluteenikontaminaatiota välttäen joko puhtaalla pannulla tai parilalla paistopaperia apuna käyttäen. Pakkauspussi ei ole kuumuudenkestävä. Mikrokuumennusta ei suositella. Tuote säilyy mainiosti myös huoneenlämmössä pehmeänä n. 3 vrk. GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON ANNOSPIIRASLAJITELMA 1-pakattu Pientä suolaista gluteenitonta! Luontaisesti gluteeniton broileripiiras (10 kpl) ja kasvispiiras (10 kpl) lajitelmana. Vehnätön, maidoton, ei sisällä kananmunaa. Kasvispiiras on myös vegaaninen. Voit lisätä pinnalle esim. juustoraastetta asiakkaan erityisruokavalion niin salliessa. Ainekset: Piiraspohjan ainesosat: Kasvirasva (palmu-,rapsi- ja kookos, osittain kovetettu), maissitärkkelys, maissijauho, täysjyväriisijauho, vesi, riisijauho, sokeri, tapiokatärkkelys, perunakuitu, bambukuitu,psyllium, suola, hirvensarvisuola. Kasvispiiras: Kasvikset(maissi, porkkana, keltainen porkkana ja parsakaali), vesi, kookosmaito, maissitärkkelys, perunahiutale, psyllium, suola, curry. Broilerpiiras: vesi, broilerkuutio, perunahiutale, riisi, kookosmaito, sokeri, kasvirasva(palmu,rapsi ja kookos, osittain kovetettu), suola, ruohosipuli, maustepippuri, curry. Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata ja lämmitä tuote suoraan pakasteesta mikroaaltouunissa pakkauksessaan yksi kulma avattuna n. 40 s. 750 W. Tarjoa lämpimänä.

GLUTEENITON PIENI KINKKUPIIRAS 1-pakattu Pieni suolainen, luontaisesti gluteeniton kinkku-ananas-purjopiiras. Ainekset: Vesi, riisijauho, maissitärkkelys, rypsiöljy, maissijauho, perunahiutale, leivinjauhe E500, perunakuitu, suola (1%). Täyte, Kinkku (porsaanliha, sakeuttamisaine E400, suola, stabilointiaine E450, hapettumisenestoaine E315, säilöntäaine E250), valkosipulitomaattimurska (tomaatti, tomaattimehu, happamuudensäätöaine E330, valkosipuli),kookosmaito (kookoslihauute(75%) stabilointiaine E435, E466, säilöntäaine natriumdisulfiitti, ananas, purjo, mauste.

54

Sulatus: Sulata ja lämmitä tuote suoraan pakasteesta mikroaaltouunissa pakkauksessaan yksi kulma avattuna n. 40 s 750 W. Tarjoa lämpimänä.

ME: 20 x 80 g = 1,6 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5579 8049598 21348090 107198 2006773

EAN me:

6 416661 055794 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 25 x 100 g = 2,5 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5587 33365 20636719 107195 33365

EAN me:

6 41 666 1 0 558 79 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


GLUTEENITON ANNOSSÄMPYLÄLAJITELMA 1-pakattu Kahta erilaista, luontaisesti gluteenitonta annossämpylää lajitelmana: Gluteeniton Kurpitsa Rengassämpylä 10 kpl à 60 g, Gluteeniton Minipatonki (saranahalkaistu) 10 kpl à 120 g. Ainekset: Gluteeniton minipatonki: kananmuna, vesi, riisijauho, tapiokatärkkelys, rypsiÜljy, perunakuitu, teffjauho, sakeuttamisaine xanthan, sokeri, suola, bambukuitu, leivinjauhe. Gluteeniton kurpitsa rengassämpylä: vesi, maissitärkkelys, riisijauho, rypsiÜljy, sokeri, tapiokatärkkelys, kurpitsansiemen, teffjauho, suola,m perunakuitu, hiiva, bambukuitu, sakeuttamisaine guargum, pellavarouhe. Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata/lämmitä nopeasti mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

ME: 1,8 kg (20 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5599 8046533 21303423 1075970 471755

EAN me:

6 416661 055992 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON SÄMPYLÄLAJITELMA 1-pakattu Luontaisesti gluteenittomia sämpylÜitä vaihdellen: Auringonkukkasämpylä 8 x 70 g, Vaalea sämpylä 8 x 100 g, Pitkä sämpylä 8 x 140 g. Ainekset: Auringonkukkasämpylä: Vesi, riisijauho, maissitärkkelys, maissijauho, auringonkukansiemen, rypsiÜljy, tapiokatärkkelys, sokeri, teffjauho, siirappi, sakeuttamisaine (xanthan), suola (1,0%), hiiva perunakuitu, seesaminsiemen, pellavansiemen, fenkoli. Vaalea sämpylä: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, rypsiÜljy, tapiokatärkkelys, teffjauho,suola (1,0 %) ,perunakuitu, hiiva, sakeuttamisaine (xanthan), guarkumi. Pitkä sämpylä: Vesi, riisijauho, maissitärkkelys, maissijauho, rypsiÜljy, tapiokatärkkelys, sokeri, unikonsiemen, teffjauho, sakeuttamisaine (xanthan), perunakuitu, suola (1,0%), hiiva.

ME: 2,48 kg (24 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

GLUTEENITON VAALEA SÄMPYLÄ 1-pakattu Saranahalkaistu pehmeä ja maukas sämpylä vaikkapa hampurilaisiin tai täytettäväksi.

Ainekset: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, rypsiÜljy, tapiokatärkkelys,teffjauho, suola (1,0%), perunakuitu, hiiva, sakeuttamisaine (xanthan),(guargum). Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata/lämmitä nopeasti mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

5580 661306 20588161 1075963 661306

EAN me:

6 41 666 1 0 558 00 GLUT

Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata/lämmitä nopeasti mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

SIS.

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 20 x 100 g = 2 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5589 818872 20603641 1075965 818872

EAN me:

6 41 666 1 0 558 93 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

VHH-SÄMPYLÄ 1-pakattu Maukas auringonkukansiementen maustama, vehnätÜn, gluteeniton ja maidoton reilu sämpylä jossa yli 70 % vähemmän hiilihydraatteja kuin vaaleassa sekaleivässä. Hiivaton. Ainekset: Vesi, kananmuna, auringonkukansiemen, kookosjauho, rypsiÜljy, teffjauho, perunakuitu, bambukuitu, sokerijuurikaskuitu, sakeuttamisaine ksantaani, sokeri, leivinjauhe (E 500), suola1 %, guarkumi.

ME: 20 x 140 g = 2,8 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5598 8053154 21027645 1075967 464115

EAN me:

Sulatus: Sulata huoneenlämmÜssä tai mikroaaltouunissa 30 s. kerrallaan n. 2 min. Käytä heti sulatuksen jälkeen tai saman päivän aikana.

  GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON AURINGONKUKKASÄMPYLÄ 1-pakattu Maukas yksittäinpakattu, auringonkukansiemenillä maustettu ja koristeltu luontaisesti gluteeniton ja maidoton sämpylä.

Ainekset: Vesi, riisijauho, maissitärkkelys, maissijauho, auringonkukansiemen, rypsiÜljy, tapiokatärkkelys, sokeri, siirappi, teffjauho, sakeuttamisaine xanthan, hiiva, suola (1,0%), perunakuitu, seesamin- ja pellavansiemen.

ME: 40 x 70 g = 2,8 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5596 8060281 21256385 1075966 -

EAN me:

Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata/lämmitä nopeasti mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

6 416661 055961 GLUT

55

SIS.

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


GLUTEENITON PORKKANALEIVOS 1-pakattu, 60 g Mehukas, kanelinen, gluteeniton ja munaton porkkanaleivos, pinnalla maidoton valkosuklaakuorrutus.

Ainekset: Sokeri, porkkanaraaste, kasvirasva (palmu-,rapsi- ja kookos osittain kovetettu), vesi, riisijauho, maissitärkkelys, maissijauho, nostatusaine (E500), sakeuttamisaine (E415), vaniljasokeri, kaneli, psyllium(E503), riisimaitovalkosuklaa (kaakaovoi (53%), riisimaitojauhe (18%), auringonkukkalesitiini (E322), vanilja).

ME: 15 x 60 g = 0,9 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: EAN me:

6 416661 055763

Sulatus: Sulata mieluiten huoneenlämmössä. Huoneenlämmössä sulatettu tuote säilyy huoneenlämmössä n. 2 vrk.

UUTUUS GLUTEENITON MINIMUNKKI 1-pakattu, 70 g (2 kpl à 35 g / pkt) Erinomainen munkkivaihtoehto tarjoiluihin, joissa pitää huomioida useita eri ruokavalioita, sillä tämä pieni herkkupala maistuu ihan kaikille. Ainekset: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, rypsiöljy, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, sakeuttamisaine (xanthan), teffjauho, leivinjauhe E500, kardemumma, vanilja-aromi.

GLUT

Gluteeniton muffinssilajitelma, jossa on kolme makua: puolukka-karpalo, omena-kardemumma ja omena-kaneli. Leivottu värikkäisiin paperivuokiin, näyttävän kokoisia. Ainekset: Omena-kaneli: Vesi, maissitärkkelys, omenamarmeladi ((omena 65%, sakeuttamisaineet (E1442peruna, E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202), aromi, väri(E160a)), sokeri, maissijauho, rapsiöljy, kasvirasva (palmu, rapsi, kookos, osittain kovetettu), riisijauho, tapiokatärkkelys, sakeuttamisaine (E415), nostatusaine (E500, E503), kaneli, vanilja-aromi, sitruuna-aromi, psyllium, suola. Omena-kardemumma: Vesi, maissitärkkelys,omenamarmeladi ((omena 65%, sakeuttamisaineet (E1442peruna,E440), happamuudensäätöaineet(E330,E333), säilöntäaine(E202), aromi, väri(E160a)), sokeri, maissijauho, rapsiöljy, kasvirasva (palmu,rapsi,kookos, osittain kovetettu), riisijauho, tapiokatärkkelys, sakeuttamisaine (E415), nostatusaine(E500,E503), kardemumma, vanilja-aromi, sitruuna-aromi, psyllium, suola. Puolukka-karpalo: Vesi, maissitärkkelys, sokeri, kuivattu karpalo, puolukkahillo ((puolukka 41 %, sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440, E509, E415), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202)), maissijauho, rapsiöljy, kasvirasva (palmu, rapsi, kookos, osittain kovetettu), riisijauho, tapiokatärkkelys, nostatusaine (E500,E503), vanilja-aromi, sitruuna-aromi, psyllium, suola. Sulatus: Huoneenlämmössä tai mikrossa.

GLUTEENITON MUSTIKKA-KARDEMUMMAPULLA 1-pakattu

Kuohkea gluteeniton kardemummapulla mustikkatäytteellä. Pienempi koko on erinomainen esim. kahvituksissa, jossa makeana leivonnaisena tarjotaan pieni suupala. Soveltuu moneen erityisruokavalioon. Ainekset: Pulla: Riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, kuivattu hapantaikina (jauhettu riisi,hapate), suola, sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy,emulgointiaine (E471), kardemumma, luonnolliset aromit, vanilja-aromi. Täyte: Mustikkamarmeladi: sokeri, mustikka (30%), vesi, sakeuttamisaineet (E1442perunatärkkelys, E440), happamuudensäätöaineet (E330,E333), säilöntäaine (E202).

GLUTEENITON MUSTIKKA-KARDEMUMMAPULLA 1-pakattu

SOIJA K-MUNA

5574 8060256 21411280 1073229 2223154

EAN me:

6 416661 055749 VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

UUTUUS ME: 9 x 90 g = 0,81 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5601 8060248 21494166 - -

EAN me:

6 416661 056012 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

UUTUUS ME: 50 x 30 g = 1,5 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5603 EAN 21548357 - -

EAN me:

6 416661 056036 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 25 x 100 g = 2,5 kg

Kuohkea gluteeniton kardemummapulla mustikkatäytteellä. Suurempi koko on erinomainen vitriinissä tai pullakorissa.

Ainekset: Pulla: Riisijauho, riisitärkkelys, tapiokatärkkelys, sokeri, kuivattu hapantaikina (jauhettu riisi, hapate), suola(1%), sakeuttamisaine (E464), psyllium, rapsiöljy, emulgointiaine (E471), kardemumma, luonnolliset aromit, vanilja-aromi. Täyte: Mustikkamarmeladi: sokeri, mustikka (30%), vesi, sakeuttamisaineet (E1442perunatärkkelys, E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaine (E202).

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

UUTUUS

5605 EAN 21548590 - -

EAN me:

6 416661 056050

Sulatus: Sulata huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.

56

LAKT

ME: 15 x 70 g = 1,05 kg

Sulatus: Sulata huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.

UUTUUS

MAITO

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

GLUT

GLUTEENITON MUFFINSSILAJITELMA 1-pakattu

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Sulatus: Sulata mieluiten huoneenlämmössä tai mikrossa sulatuslämmöllä varovasti (liian nopea / kuuma mikrottaminen saa munkin rasvan erottumaan). Jos haluat lämmittää huoneenlämmössä sulaneen munkin, muutama sekunti riittää. Sokeroi sulaneet munkit vain gluteenittomille tuotteille varatulla sokerilla tai koristele muutoin haluamallasi tavalla. Voit myös tarjota asiakkaalle munkin kanssa esim. pienen kulhon kanelisokeria, jossa asiakas voi itse sokeroida munkit.

5576 8054935 21411282 1074893 2104594

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


GLUTEENITON MARJA- JA HEDELMÄPULLALAJITELMA1-pakattu Kolmea erilaista mehevän marjaisaa tai hedelmäistä pullaa lajitelmana: Mustikkapulla 8 x 100 g, Karpalopulla 8 x 100 g, Omenainen Hedelmäpulla 8 x 100 g. Ainekset: Mustikkapulla: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, kasviöljy ja -rasva (rapsi), tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, sakeuttamisaine xanthan, maissijauho, perunakuitu, kardemumma, leivinjauhe E500, vanilja-aromi. Täyte: Mustikka 50%, vesi, hyytelöimisaine E1442, happamuudensäätöaine E330, säilöntäaine E202, aromi. Karpalopulla: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, kasviöljy ja -rasva (rapsi), tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, sakeuttamisaine xanthan, maissijauho, perunakuitu, kardemumma, leivinjauhe E500, vanilja-aromi. Täyte: Karpalo 70%, vesi, hyytelöimisaine E1442, happamuudensäätöaineet E330, E331, säilöntäaine E202, väriaine E163, aromi. Hedelmäpulla: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, rypsiöljy, aprikoosimarmeladi(aprikoosi 35%, tärkkelyssiirappi, hyytelöimisaine E440, E401, happamuudensäätöaineet E330, E331, E341, säilöntäaine E202, aromi, kasviuute), tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, omenapalatäyte (sis. pakastekuivattu omena 70%, modifioitu tärkkelys, happamuudensäätöaine E330, hapettumisenestoaine E300, aromi, säilöntäaine E202, E224, väri E100), suola, sakeuttamisaine xanthan, rusina, maissijauho, perunakuitu, kardemumma, leivinjauhe E500, vanilja-aromi. Sulatus: Kts. alla.

GLUTEENITON LEIVONNAISLAJITELMA1-pakattu Valikoima luontaisesti gluteenittomia herkkuja kahvin kanssa: Sitruunamuffinssi (sis. munaa) 8 x 50 g, Suklaarouhemuffinssi (sis. munaa) 8 x 50 g, Kanelikierre(munaton) 8 x 100g. Ainekset: Sitruunamuffinssi (ei sovellu kananmuna-allergisille): Kananmuna, rypsiöljy, sokeri, riisijauho, maissitärkkelys, maissijauho, leivinjauhe E500, vaniljasokeri, aromi(sitruuna), suola. Suklaarouhemuffinssi (ei sovellu kananmuna-allergisille): Kananmuna, rypsiöljy, sokeri, riisijauho, maissitärkkelys, maissijauho, suklaarouhe (sis. kaakaomassa, kaakaovoi, sokeri, vaniljajauhe), kaakaojauhe, leivinjauhe E500, vaniljasokeri, suola. Kanelikierre (kananmunaton): vesi, maissitärkkelys, sokeri, rypsiöljy, riisijauho, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, kasviöljy ja -rasva (osittain kovetettu), sakeuttamisaine E415, maissijauho, perunakuitu, kaneli, leivinjauhe E500, kardemumma, vanilja-aromi, emulgointiaineet E471, E322), happamuudensäätöaine E330, väri E160a.

ME: 24 x 100 g = 2,4 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5583 356162 20603639 1073228 356162

EAN me:

6 41 666 1 0 558 31 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 1,6 kg (24 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5581 574830 21256384 1073227 574830

EAN me:

6 41 666 1 0 558 17 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata/lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

GLUTEENITON KAHVILEIPÄLAJITELMA 1-pakattu Valikoima suussasulavaa kahvileipää: Kanelikierre 8 x 100 g, Vaniljakierre 8 x 100 g ja Munkki 8 x 100 g. Ainekset: Kanelikierre: vesi, maissitärkkelys, sokeri, rypsiöljy, riisijauho, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, kasviöljy ja -rasva (osittain kovetettu), sakeuttamisaine E415, maissijauho, perunakuitu, kaneli, leivinjauhe E500, kardemumma, vanilja-aromi, emulgointiaineet E471, E322), happamuudensäätöaine E330, väri E160a. Vaniljakierre: vesi, maissitärkkelys, sokeri, rypsiöljy, riisijauho, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, kasviöljy ja -rasva, sakeuttamisaine E415, maissijauho, perunakuitu, leivinjauhe E500, kardemumma, vanilja-aromi, vanilliinisokeri, emulgointiaineet E471, E322, happamuudensäätöaine E330, väri E160a. Munkkirinkilä: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, kasviöljy ja -rasva, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, sakeuttamisaine (xanthan), teffjauho,leivinjauhe E500, kardemumma, vanilja-aromi.

ME: 2,4 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5582 827410 20620727 1073224 827410

EAN me:

6 41 666 1 0 558 24 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan. Sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s. Sokeroi munkki sulatuksen jälkeen.

GLUTEENITON COOKIE-LAJITELMA 1-pakattu Lajitelma herkullisia ja hyvin säilyviä cookieita à 70 g: Toffeecookie (8 kpl), Karpalocookie (8 kpl), Suklaacookie (8 kpl). Ainekset: Karpalocookie: Kasviöljy- ja rasva (osittain kovetettu), sokeri, maissitärkkelys, tapiocatärkkelys, kuivattu karpalo, maissijauho, kananmuna, karpalotäyte: (Karpalo 70 %, glukoosisiirappi, hyytelöimisaine (E1442), happamuudensäätöaineet (E330,E331), säilöntäaine (E202), väriaine(E163), aromi)), sakeuttamisaine (E415), suola, perunakuitu, nostatusaine (E500), vaniljasokeri, sitruuna-aromi. Suklaacookie: Kasviöljy- ja rasva (osittain kovetettu), sokeri, maissitärkkelys, tapiocatärkkelys, maissijauho, kananmuna, suklaa: (kaakaomassa,kaakaovoi,emulgointiaine (E322),aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa)),aprikoositäyte: (aprikoosi35%, tärkkelyssiirappi, hyytelöimisaine (E440,E401), happamuudensäätöaineet (E330, E331, E341), säilöntäaine (E202), aromi, kasviuute)), sakeuttamisaine (E415), suola, perunakuitu, nostatusaine (E500), vaniljasokeri, sitruuna-aromi. Toffee cookie: Kasvirasva, sokeri, kookoskerma, (sis. kookospähkinäuute 90 %, stabilointiaine ksantaani), maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, maissijauho, kananmuna, suola, perunakuitu, leivinjauhe (nostatusaine E500), vaniljasokeri, emulgointiaine E471, luontaiset ja luontaisen kaltaiset voiaromit, sakeuttamisaine ksantaani, vesi, väri beta-karoteeni. Sulatus: Katso alla.

GLUTEENITON KAKKUPALA- JA COOKIELAJITELMA 1-pakattu Lajitelma gluteenittomia makeita leivonnaisia: Raparperi-mansikkakakkupala 8 x 60 g, Omena-kanelikakkupala 8 x 60 g ja Toffee cookie 8 x 70 g.

Ainekset: Raparperi-mansikkakakkupala: raparperi(12%), mansikka(12%), kasvirasva, sokeri, kananmuna, maissitärkkelys, maissijauho, vesi, sakeuttamisaine ksantaani, nostatusaine (E500), perunakuitu, vaniljasokeri, voi- ja sitruuna-aromi, emulgointiaine E 471, suola, luontaiset ja luontaisen kaltaiset voiaromit, happamuudensäätöaine sitruunahappo, väri betakaroteeni. Omena-kanelikakkupala: Omenatäyte (sis. omena 70 %, muunneltu tärkkelys, happamuudensäätöaine sitruunahappo,aromi, säilöntäaineet E202, E224, värit kurkumiini ja beta-karoteeni), kasvirasva, sokeri, kananmuna, maissitärkkelys, maissijauho, vesi, sakeuttamisaine ksantaani, nostatusaine E500, perunakuitu, vaniljasokeri, kaneli, voi- ja sitruuna-aromi, emulgointiaine E471, suola, luontaiset ja luontaisen kaltaiset voiaromit. Toffee cookie: Kasvirasva, sokeri, kookoskerma, (sis. kookospähkinäuute 90%, stabilointiaine ksantaani), maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, maissijauho, kananmuna, suola, perunakuitu, leivinjauhe (nostatusaine E500), vaniljasokeri, emulgointiaine E471, luontaiset ja luontaisen kaltaiset voiaromit, sakeuttamisaine ksantaani, vesi, väri beta-karoteeni. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä 2-3 h tai mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan n. 30 s. Tarjoa mikrossa sulatettu tuote välittömästi. Huoneenlämmössä sulatettu tuote säilyy huoneenlämmössä n. 2 vrk.

57

ME: 24 x 70 g = 1,68 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5592 8041963 21219441 - 656447

EAN me:

6 416661 055923 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. MAHD.

SIS.

ME: 1,52 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5591 462176 21027644 1074674 462176

EAN me:

  GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.


Free From Allerit. Alleri tuotteet on kehitetty jo 2000-luvun alussa helpottamaan ammattikeittiöiden arkea moniallergisten asiakkaiden palvelemisessa turvallisesti. Allerit eivät sisällä: • gluteenia • viljatuotteita • maitoa • kananmunaa • naudanlihaa • soijaa • mausteita Allerit valmistetaan Suomessa suomalaisista raaka-aineista. ALLERI KASVISPIHVI 55 g, kypsä

ME: 70 x 55 g = 4,0 kg

Mausteeton mutta herkullinen kasvispihvi helpottamaan erilaisia erityisruokavalioita noudattavien turvallista ruokailua ammattikeittiöissä. Sopii vegaaneille. Hyvää Suomesta-merkki. Myyntierässä 4 kpl 1 kg:n painoista vakuumia kasvispihvejä à n. 55 g. Myyntierässä yhteensä min. 70 pihviä.

Ainekset: Porkkana (Suomi) 53 %, peruna 18 %, kesäkurpitsa, perunamurske, sipuli, perunajauho, suola. Kasvispitoisuus 87 %.

Myös lajitelmassa

Valmistus: Paista pihvi pannulla öljyssä sulaneena n. 3 min. molemmin puolin, jäisenä miedolla lämmöllä n. 7 min molemmin puolin. Tai kuumenna uunissa 160°C sulaneena n. 7-8 min, jäisenä n. 15-20 min. Arvot ovat ohjeellisia ja riippuvat käytettyjen laitteiden tehosta.

ALLERI KASVISMUREKE 500 g, kypsä Herkullinen, allergeenivapaa kasvismureke, joka sopii myös vegaaneille.

Ainekset: Porkkana, peruna, kesäkurpitsa, sipuli, perunatärkkelys, suola. Valmistus: Sulata mureke yön yli viileässä. Kumoa mureke vuoasta pellille ja kuumenna n. 160 asteessa n. 10 min. Voit halutessasi voidella murekkeet öljyllä tai sulatetulla maidottomalla margariinilla ennen lämmitystä. Valmistusarvot ovat ohjeellisia ja riippuvat käytössä olevien laitteiden tehosta.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

1650 8058256 21463601 - 2172427

EAN me:

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 8 x 500 g = 4,0 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2207 8054966 21414071 - 2104768

EAN me:

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ALLERI NYHTÖKALKKUNA 500 g, kypsä Kypsää herkullista revittyä kalkkunaa, valmistettu huolellisesti allergeenivapaaksi.

Ainekset: Kalkkunanliha (Suomi) 106 g / 100 g valmista tuotetta, rypsiöljy, suola. Valmistus: Valmis käytettäväksi sulatuksen jälkeen. Käytä kylmänä tai kuumenna nopeasti, mielellään rasvan kera, välttäen allergeenien ristikontaminaatiota keittiössä, sillä tuote itsessään on allergeenivapaa.

ME: 4 x 500 g = 2,0 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2189 21419523 - -

EAN me:

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ALLERI KALKKUNAPIHVI 53 g, kypsä Kypsä kalkkunajauhelihapihvi.

Ainekset: Kalkkunanliha (Suomi) (71,1%), peruna, perunatärkkelys, suola. Valmistus: Kuumenna jäiset tai sulaneet pihvit: • uunissa (180°C) n. 20 min. tuotteiden määrästä riippuen • pannulla tai tasolla rasvassa n. 6-8 min. tuotetta käännellen.

58

ME: 75 x 53 g = 4,0 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

3186 110015 20150185 101826 110015

EAN me:

6 41 666 1 0 318 66 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


ALLERI LIHAPULLA 13 g, kypsä

ME: 4 kg (307 kpl)

Kypsä lihapyörykkä.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

Ainekset: Porsaanliha (Suomi) (71,4 %), peruna, perunatärkkelys, suola. Valmistus: Kuumenna sulaneet tai jäiset lihapullat: • uunissa (180°C) n. 15 min. tuotteiden määrästä riippuen • pannulla tai tasolla n. 5-6 min. tuotetta käännellen.

2041 707109 20023542 105825 707109

EAN me:

6 41 666 1 0 204 19 Myös lajitelmassa

ALLERI JAUHELIHAPIHVI 53 g, kypsä

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 4 kg (75 kpl)

Kypsä jauhelihapihvi.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

Ainekset: Porsaanliha (Suomi) (71,4 %), peruna, perunatärkkelys, suola. Valmistus: Kuumenna jäiset tai sulaneet pihvit: • uunissa (180°C) n. 20 min. tuotteiden määrästä riippuen • pannulla tai tasolla rasvassa n. 6-8 min. tuotetta käännellen.

2040 706986 20023535 105824 706986

EAN me:

Myös lajitelmassa

ALLERI LENKKIMAKKARA 160 g, kypsä

6 41 666 1 0 204 02 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 4 kg (25 kpl)

Maukas lenkkimakkara allergikkojen makkararuokiin, erinomainen esim. uunimakkarana.

Ainekset: Porsaanliha (Suomi) 65,4 %, perunatärkkelys, suola, säilöntäaine (suola, natriumnitriitti (E250)), paakkuuntumisenestoaine E535, luonnonkuori, stabilointiaineet (E450, E452), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo E300). Tuote on valmistettu aitoon lampaan suoleen, mikä on todettu turvalliseksi allergikoille.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2001 706861 20023540 100711 706861

EAN me:

6 41 666 1 0 200 13

Valmistus: Tavallisen lenkkimakkaran tapaan kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin, uunimakkaraksi. GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ALLERI NAKKIMAKKARA 40 g, kypsä

ME: 4 kg (100 kpl)

Maukas nakkimakkara vaikkapa sellaisenaan tai gluteenittomaan hodariin.

Ainekset: Porsaanliha (Suomi) 76,5 %, luonnonkuori, suola, säilöntäaine (suola, natriumnitriitti (E250) ), paakkuuntumisenestoaine E535, stabilointiaineet (E450, E452), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo E300). Tuote on valmistettu aitoon lampaan suoleen, mikä on todettu turvalliseksi allergikoille.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

EAN me:

6 41 666 1 0 200 37

Valmistus: Lisää kokonaiset nakit jäisinä kiehuvaan veteen tai kuumenna uunissa höyryä käyttäen.

Myös lajitelmassa

ALLERI MAKKARAKUUTIO 500g, kypsä

2003 706754 20023547 100710 706754

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 4 x 500 g = 2,0 kg

Makkarakuutio esimerkiski keittoihin, jotka valmistetaan useaan erityisruokavalioon sopivaksi.

Ainekset: Porsaanliha (Suomi) 64,5 %, perunatärkkelys, säilöntäaine(suola, natriumnitriitti E250), paakkuuntumisenestoaine E535, suola, stabilointiaineet (E450, E452), hapettumisenestoaine (E300).

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2190 8054814 21406026 - -

EAN me:

Valmistus: Tavallisen makkaran tapaan kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ALLERI LAJITELMA

ME: 4 x 1000 g = 4 kg

Alleri-lihapullia, -jauhelihapihvejä, -kasvispihvejä ja -nakkimakkaroita. Lajitelmassa kutakin tuotetta 1 kg:n pussi.

59

Ainekset: Lajitelmassa kutakin tuotetta 1000 g. Vain kasvispihvi sisältää sipulia. Alleri-lihapulla: Porsaanliha (Suomi) 71,4 %, peruna, perunatärkkelys, suola. Alleri-jauhelihapihvi:Porsaanliha (Suomi) 71,4 %, peruna, perunatärkkelys, suola. Alleri-kasvispihvi:Porkkana (Suomi) (53%), peruna (18%), kesäkurpitsa, perunamurske, sipuli, perunajauho, suola. Alleri-nakki: Porsaanliha (Suomi) 76,5 %, luonnonkuori, suola,säilöntäaine (suola, natriumnitriitti (E250)), paakkuuntumisenestoaine E353, stabilointiaineet ( E450, E452), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo E300). Valmistettu lampaan suoleen. GLUT

Valmistus: Katso kunkin tuotteen kohdalta kyseisen tuotteen valmistus.

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJA K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2673 187203 20039766 1059107 187203

EAN me:

6 41 666 1 0 267 32


UUTUUS KTS. SIVU 47.

Ravintosisältö g / 100 g tuotetta POLARBRÖD-LEIVÄT s. 4 POLARBRÖD-LEIVÄT s. 4

RF NRO 21421 11321 21931 670 21821 15321 24721 16021 11721 17221 21021 25521 21721 20821 25021 25321 25621

TUOTE Taittorieska STREET 30 g Taittorieska TOAST 70 g Rieskaneliö 30 g Tunturirieska 70 g Tunturirieska ruisjuuri 60 g Tunturirieska LUOMU 45 g Tunturirieska puolikuu 85 g Juhlarieska pyöreä 175 g Rengassämpylä 90 g Kolmiosämpylä kurpitsansiemen 80 g Kultaruis Burgersämpylä 68 g Grahamsämpylä LUOMU 65 g Kaurasämpylä LUOMU 45 g Tripla-siemensämpylä 67,5 g Chia-siemensämpylä 70 g Reissurieska Ruisjuuri 90 g UUTUUS! Polarpanini Vehnä 130 g UUTUUS!

Energiaa kJ / kcal 1190 / 280 1140 / 270 1130 / 270 1120 / 290 1260 / 300 1270 / 300 1190 / 280 1160 / 280 1090 / 260 970 / 230 1040 / 250 1150 / 280 1050 / 250 1040 / 250 1100 / 260 950 / 230 1240 / 300

Hiilihydraatteja 51,0 47,0 49,0 56,0 55,0 49,0 57,0 49,0 50,0 37,0 45,0 46,0 46,0 45,0 43,0 33,0 50,0

- joista sokereita 7,9 8,5 8,4 7,9 9,8 13,0 5,8 8,2 5,9 2,8 7,9 3,1 6,6 7,9 5,0 3,8 7,8

Proteiinia

Rasvaa

9,7 9,2 8,7 9,1 8,9 15,0 5,6 8,6 8,4 10,7 7,7 6,3 6,4 7,7 8,9 12,0 7,2

3,6 4,1 2,9 2,2 3,9 4,3 2,8 3,9 2,4 4,2 2,7 6,1 2,7 2,7 4,8 2,9 6,9

- josta tyydyttyn 0,7 0,8 0,6 0,6 0,7 0,6 0,6 0,6 0,6 0,8 0,4 0,6 0,3 0,4 0,9 0,4 0,75

Ravintokuitua 3,0 4,9 4,5 3,0 3,9 4,5 2,0 4,5 3,4 6,3 6,5 5,1 6,6 6,5 5,2 9,7 2,0

Suolaa

- josta tyydyttyn 0,2 0,8 0,7 0,1 0,2 0,2 0,3 1,1 1,0 1,0 1,0

Ravintokuitua 12,9 7,7 10,9 8,1 10,8 10,8 7,3 2,5 3,5 3,5 2,2 3,2 2,0 4,9 8,5 3,7 3,3 2,8 2,8 3,0 6,2

Suolaa

0,5 1,1 1,1 0,95 0,88 1,0 0,89 1,0 1,2 1,0 1,0 0,88 0,9 1,0 1,0 1,1 1,3

Laktoosia Valmistusmaa 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi

LEIVÄT s. 10 RF NRO 1029 1039 1349 131 152 1604 4165 1600 1602 1605 1603 1314 1312 1302 1311 135 138 141 142 4917 13160

60

TUOTE LUOMU Ruisleipäruutu 55 g UUTUUS! LUOMU Kauraleipäruutu 55 g UUTUUS! LUOMU Kaura-ruisleipäruutu 55 g UUTUUS! Jätti-Ruisnappi 75 g Viipaloitu ruisvuokaleipä 1000 g Iso Ruisvuokaleipä 2400 g LUOMU Ruistyyny 46 g Club Sandwich 1200 g Corn Sandwich 1200 g Jätti Corn Sandwich 2000 g Iso Voileipäviipale Brown 1200 g Ruisvuokaviipale (2 x 30 g / pakk.) Sekaleipäviipale (2 x 20 g / pakk.) Perunarieska 43 g Sieppari Moniviljarieska 40 g Vehnä-Bagel 90 g Unikkosämpylä 70 g Baarisämpylä 55 g American Hot Dog -sämpylä 55 g Pitaleipä 80 g Runsaskuituinen Ciabatta-sämpylä 40 g

Energiaa HiilihydkJ / kcal raatteja 1017 / 243 44,8 1009 / 241 36,2 1151 / 275 43,4 967 / 230 44,6 1047 / 249 49,8 1047 / 249 49,8 950 / 230 45,0 1139 / 271 50,4 1005 / 239 43,0 1010 / 241 43,0 1021 / 243 44,0 980 / 234 47,9 1229 / 293 55,0 803 / 192 39,0 1102 / 263 63,0 1106 / 263 49,0 1330 / 317 49,7 1306 / 311 52,0 1306 / 311 52,0 1030 / 245 48,5 1244 / 296 54,0

- joista Proteiinia sokereita 1,1 7,4 1,7 9,1 1,8 9,8 0,8 9,3 1,1 8,3 1,1 8,3 1,7 7,3 1,4 9,5 2,0 8,5 2,0 8,5 2,0 9,0 6,1 1,0 8,7 2,2 5,8 2,0 11,0 1,8 9,5 3,9 11,2 3,7 11,0 3,7 11,0 1,9 8,4 2,5 10,0

Rasvaa 1,4 4,8 4,3 1,4 1,6 1,6 1,5 3,3 3,5 3,5 3,6 2,1 3,5 1,3 1,7 2,8 7,9 6,4 6,4 1,0 4,1

0,5 0,1 0,4 0,8 2,7 2,6 2,6 0,2 0,3

0,7 1,0 0,7 1,2 0,9 0,9 0,7 1,2 0,7 0,7 0,7 1,1 0,7 1,2 0,7 1,2 1,2 0,7 0,7 1,0 1,2

Laktoosia Valmistusmaa 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Alankom 0 Suomi


KASVIS- JA MUUT RUOKAPAKASTEET s. 14 RF NRO 5607 5608 123064 123062 10604 123061 123026 123027 123024 2160 16002 16004 15037 14037 16037 125 129 1309 463 2113013

TUOTE Gluteeniton pinaattiohukainen VGN 25 g UUTUUS! Gluteeniton porkkanaohukainen VGN 25 g UUTUUS! Kaura-punajuuripyörykkä 17 g Kaura-härkäpapupyörykkä 17 g Vegaaninen Nugget n. 20 g UUTUUS! Falafel-pyörykkä Mausteinen bataattipihvi 75 g Punajuuri-tattaripihvi 75 g Kasviskaalikääryle Porkkanapyörykkä LUOMU 15 g Soijaburger n. 84 g Tex Mex Soijaburger n. 84 g Kasviskevätrulla LUOMU 90 g Kevätrulla naudanlihatäytteellä 100 g Kevätrulla broileri-kasvistäytteellä 60 g Savukinkkupiirakka 1400 g Lohipiirakka 1400 g American Pan 230 g Kalafilee à la Meuniere 150 g Pinaattia Brasserie

Energiaa kJ / kcal 660 / 160 600 / 140 767 / 183 849 / 189 1021 / 244 892 / 212 1092 / 260 767 / 183 557 / 133 750 / 180 765 / 180 765 / 180 750 / 180 900 / 212 950 / 220 1357 / 324 1423 / 340 1048 / 250 682 / 163 293 /70

Hiilihydraatteja 21,3 24,0 23,0 25,0 26,6 17,4 30,4 23,0 16,2 25,0 11,0 11,0 25,0 22,0 17,0 16,8 11,8 43,0 15,5 1,7

- joista sokereita 1,2 2,5 5,8 3,4 1,0 0,2 5,0 5,8 6,5 2,0 2,7 2,7 2,0 3,0 2,5 0 0,9 2,7 0,3 0,8

Proteiinia

Rasvaa

2,0 1,6 6,2 7,0 4,9 7,1 8,9 6,2 4,6 5,0 16,0 16,0 4,5 7,0 5,5 10,6 12,3 7,0 14,7 2,3

7,0 4,5 7,4 6,1 12,7 12,7 11,4 7,4 5,1 5,0 8,0 8,0 7,0 11,0 14,0 23,7 27,1 5,4 4,7 6,0

Energiaa kJ / kcal 957 / 229 775 / 185 997 / 238 862 / 206 847 / 202 845 /202 706 / 168 917 / 219 815 / 196

Hiilihydraatteja 16,0 14,4 17,3 14,6 14,6 15,3 12,9 17,0 7,1

- joista Proteiinia sokereita 0,6 12,0 1,0 14,1 0,5 12,9 1,0 15,2 0,5 15,4 0,4 13,8 16,9 1,0 13,0 0,7 12,0

Rasvaa

Energiaa kJ / kcal 790 / 190 950 / 230 930 / 222 1300 / 310 600 / 140 956 / 230 1098 / 264 990 / 240 1000 / 240 1000 / 240 936 / 222 1079 / 259 789 / 187 602 / 144 334 / 78 477 / 114

Hiilihydraatteja 15,0 15,0 18,0 15,0 5,0 3,0 10,0 6,0 4,5 4,5 5,0 9,0 7,5 2,3 0,2 0

- joista Proteiinia sokereita 2,0 15,0 0,2 12,0 2,0 13,0 0,2 10,0 0 16,0 < 0,5 16,0 1,0 13,0 1,0 17,0 1,0 17,0 1,0 17,0 0,5 15,0 2,0 17,0 0,5 12,0 17,8 15,9 21,4

Rasvaa

- josta tyydyttyn 0,4 0,3 0,9 0,6 0,1 1,0 1,6 0,9 0,6 0,8 0,8 0,8 1,0 3,0 2,0 3,9 12,9 1,4 1,8 2,4

Ravintokuitua 1,2 1,1 6,8 7,4 1,8

- josta tyydyttyn 2,0 1,0 2,6 1,0 1,0 1,2

Ravintokuitua

1,0 2,6

0,5 1,2

- josta tyydyttyn 3,0 5,0 6,0 5,0 5,0 7,4 7,8 7,0 7,1 7,1 6,7 8,4 4,2

Ravintokuitua

6,0 6,0

0,9 2,5 0,7 2,2

Suolaa 0,9 0,75 0,7 1,0 1,6 1,0 0,9 0,7 1,0 2,0 1,1 1,1 1,0 1,0 0,7 1,1 0,7 1,2 0,9 0,9

Laktoosia Valmistusmaa 0 Suomi 0 Suomi 0 Viro 0 Viro 0 Saksa 0 Viro 0 Viro 0 Viro 0 Viro 0 Ruotsi 0 Viro 0 Viro 0,5 Ruotsi 0,5 Ruotsi < 1,0 Ruotsi 0 Suomi < 0,1 Suomi 0 Suomi < 0,1 Belgia 0,6 Saksa

SIIPIKARJA s. 26 RF NRO 2035 25 99939 849 99848 99844 99588 901 2341

TUOTE Broilerinuggetti n. 20 g Broileripihvi n. 80 g Chicken Sticks 13-18 g Chicken Strips American Style 15-35 g Chicken Strips Spicy Style 15-35 g Chicken Filetto n. 100-120 g Kieviläinen broileri n. 150 g Chicken Strips Indian Style 15-35 g Broileripyörykkä 12 g

13,0 7,6 12,8 9,6 9,1 9,2 5,4 11,0 13,0

0,5 1,2

Suolaa 1,3 1,2 1,5 1,6 1,7 1,5 1,4 1,6 2,0

Laktoosia Valmistusmaa 0 Saksa 0 Saksa 0 Saksa 0 Saksa 0 Saksa 0 Saksa 1,2 Saksa 0 Saksa 0 Tanska

LIHA s. 22 RF NRO 3015 1125 1135 1129 1142 70005162 2259 5148 2272 2273 80004250 80004959 80004413 2721030 2721121 2222040

TUOTE Niittypihvi LUOMU 65 g Wienerleike 140 g Sveitsinleike 140 g Kypsä porsaanleike 120 g Lehtipihvi 150 g Pippuripihvi 140 g Party Frikadelli 25 g Delikatess Mini-Frikadelli 12 g Kreikkalainen Frikadelli 65 g Kreikkalainen Mini-Frikadelli 25 g Espanjan Frikadelli 65 g Turkkilainen Frikadelli 60 g LUOMU Naudanlihapulla 12 g Beef Ribs sous vide Vasikanpaisti Vitellone sous vide Häränliha Carpaccio

UUTUUS 61

KTS. SIVU 32.

7,0 13,0 12,0 20,0 7,0 17,0 19,0 17,0 17,0 17,0 16,0 17,0 12,0 6,9 1,5 3,8

Suolaa 1,0 0,8 1,9 1,5 1,0 1,6 1,7 1,6 1,5 1,5 1,5 1,7 1,5 0,7 0,4 0

Laktoosia Valmistusmaa 0 Ruotsi 0 Ruotsi < 1,0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Irlanti 0 Tanska 0 Tanska 0,7 Tanska 0,7 Tanska 0,7 Tanska 0 Tanska 0 Tanska 0 Saksa 0 Saksa 0 Saksa


MAKEAT LEIVONNAISET kakut s. 30 RF NRO 8109039 1545 8106835 8105796 8106183 8103325 8101051 8108523 8108519 8108124 8104881 8108497 8105286 92090 9207 8108611 8105287 8107837 126 8983 9361 8964

- joista Proteiinia sokereita 34,1 4,2 21,7 3,6 22,0 5,0 26,1 5,0 24,2 3,9 22,6 4,5 21,6 5,4 21,8 3,9 25,6 4,6 26,2 4,7 30,1 4,7 26,8 4,2 22,0 3,8 17,3 2,5 18,0 2,7 16,0 1,4 25,7 5,0 19,3 3,0 15,2 5,3 21,3 4,5 20,5 3,9 17,8 2,6

Rasvaa

- joista Proteiinia sokereita 34,5 4,1 19,3 4,5 21,1 3,3 25,5 4,4 25,3 4,3 16,3 4,3 19,4 2,7 18,9 4,0 16,6 4,0 41,8 5,1 33,3 4,3 24,5 3,9 14,5 2,6 17,1 3,6 4,3 21,3 5,6 20,0 5,9 14,8 3,7 9,7 10,1

Rasvaa

Energiaa Hiilihyd- joista Proteiinia TUOTE kJ / kcal raatteja sokereita RAWA Gluteeniton Suklaakakku VGN 1537 / 367 28,0 14,0 9,0 RAWA Gluteeniton Appelsiini-inkivääri-suklaakakku VGN 1587 / 379 26,0 10,0 7,0 RAWA Gluteeniton Sitruunakakku VGN 1639 / 392 29,0 14,0 8,0 RAWA Gluteeniton Lakritsi-vadelmakakku VGN 1409 / 337 23,0 11,0 6,0 RAWA Gluteeniton Valkosuklaa-mansikkakakku VGN 1616 / 386 25,0 12,0 7,0 RAWA Gluteeniton Puolukka-suklaakakku VGN 1479 / 353 24,0 11,0 6,0 RAWA Gluteeniton Minttu-suklaakakku VGN 1559 / 373 24,0 11,0 8,0 Kts. lajitelman eri kakkujen tiedot www.rollfoods.fi RAWA Gluteeniton kakkulajitelma VGN UUTUUS!

Rasvaa

TUOTE After Eight® -kakku UUTUUS! Mansikka-juustokakku Mansikkajuustokakku New York style Kinuskiraita-juustokakku Sitruunaraita-juustokakku Vadelmaraita-juustokakku Juustokakku American style Blueberry Cheesecake Caramel Brownie Cheesecake Suklaakakku Crunchy Style Suklaakakku Suklaakakku Exclusive Suklaakakku American style Omenakakku Omenamurukakku Omenapiirakka vegaaninen Las vegas Carrot Cake porkkanakakku Mansikka-vaniljakakku Lakka-kinuskilevykakku Vadelmakakku Raparperikakku Mustikkakakku

Energiaa kJ / kcal 2009 / 482 1009 / 241 1303 / 312 1364 / 326 1252 / 300 1259 / 302 1389 / 333 1287 / 309 1537/ 368 1624 / 390 1862 / 446 1584 / 380 1426 / 343 992 /236 993 / 234 737 / 176 1590 / 382 982 /235 1037 / 249 1279 / 306 1184 / 283 960 / 229

Hiilihydraatteja 43,5 27,8 33,5 34,1 32,4 29,9 28,7 30,1 35,7 34,0 44,7 35,5 31,3 35,9 35,9 27,1 31,4 24,6 18,5 35,6 35,7 32,6

31,9 12,7 17,4 18,8 17,1 18,1 21,8 19,0 22,8 25,6 27,1 23,8 22,1 8,7 9,1 6,4 26,1 13,7 16,7 15,7 13,5 9,2

- josta tyydyttyn 13,0 6,6 8,9 9,6 9,4 9,6 11,1 12,0 13,1 10,0 6,3 9,0 6,6 4,3 5,0 3,4 7,2 6,8 9,1 7,8 4,6 4,7

Ravintokuitua 2,2 0,7 0,6 0,4 0,3 0,6 0,3 0,8 1,0 2,3 2,4 3,5 1,4 2,2 2,2 2,0 1,0 0,7 1,8 2,3 1,4 2,7

Suolaa

- josta tyydyttyn 6,6 8,4 7,7 2,7 1,5 1,6 3,1 10,8 5,2 6,7 6,8 9,4 4,0 4,3

Ravintokuitua 3,5 0,7 0,6 3,0 2,2 3,4 0,8 0,8 1,9 3,7 1,7 2,2 0,8 1,7

Suolaa

5,0 13,0 10,2 2,8

0,6 1,8

0,4 0,5 0,1 0,7

- josta tyydyttyn 10,0 17,0 14,0 13,0 10,0 14,0 13,0

Ravintokuitua 6,0 6,0 5,0 5,0 4,0 5,0 5,0

Suolaa

- josta tyydyttyn 2,2 11,5 11,8 4,3 3,8 3,8 10,0

Ravintokuitua 0,7 2,3 3,2 4,1 0,1 0,6 1,6

Suolaa

- josta tyydyttyn 1,0 1,0 1,0 1,0

Ravintokuitua 1,2 1,2 1,3 1,2

Suolaa

0,4 0,3 0,16 0,2 0,4 0,4 0,5 0,54 0,56 0,35 0,45 0,3 0,15 0,25 0,22 0,1 0,19 0,08 0,22 0,12 0,12 0,3

Laktoosia Valmistusmaa >1,0 Saksa 1,7 Saksa 2,1 Saksa 2,9 Saksa 2,2 Saksa 2,6 Saksa 3,3 Saksa 1,8 Saksa 2,0 Saksa 1,4 Saksa 1,8 Saksa 0,8 Saksa 1,4 Saksa 0,2 Saksa 0,3 Saksa 0 Saksa 3,1 Saksa 1,2 Saksa 0 Suomi 2,2 Saksa 1,5 Saksa 0,6 Saksa

MAKEAT LEIVONNAISET leivokset ja muut makeat s. 40 RF NRO 8109312 8108831 8108841 8108837 8109043 8109041 8103250 8104782 8100510 8108552 8106701 8107351 8107350 8106499 510 8104840 121 7416 119

TUOTE Cookies and Cream Brownie UUTUUS! Charming Carrot Cube Cake Lemon Kiss Cube Cake Devils Chocolate Cube Cake Banana Bread Vegan Omena-täysjyväspelttikakkupala Mansikkaleivos Caffe Latte -leivos Raparperi-mansikkakakkupala Rockslide Brownie Suklaa-nougatkakkupala Mini Suklaamousseleivos Mini Mansikkaleivos Vadelmaleivos Mini Mini Tuulihattu Mini Vadelmaraitaleivos Creme täyteviineri Crème Brûlée Pikkupulla 50 g, nostatettu raakapakaste, voitelematon UUTUUS!

Energiaa kJ / kcal 1544 / 369 1507 / 362 1409 / 338 1791 / 430 1511 / 361 976 / 233 801 / 191 1375 / 330 1316 / 314 1891 / 453 1802 / 432 1487 / 375 751 / 180 739 / 177 1338 / 322 1100 / 263 1770 / 421 978 / 235 1426 / 341

Hiilihydraatteja 43,5 30,3 36,0 37,1 42,2 29,4 26,0 26,1 38,1 50,2 46,5 34,2 18,8 21,9 22,5 30,0 41,0 15,5 53,8

19,1 24,6 19,9 28,7 19,0 9,8 8,3 23,3 16,2 24,9 25,4 22,2 10,3 7,9 23,9 13,4 25,0 17,6 8,9

2,6

0,3 0,9 0,55 0,3 0,5 0,48 0,23 0,14 0,19 0,18 0,25 0,3 0,2 0,16

Laktoosia Valmistusmaa >1,0 Saksa 1,2 Saksa 1,1 Saksa 0,8 Saksa 0 Saksa 0,2 Saksa 0,9 Saksa 1,9 Saksa 0,4 Saksa 0,7 Saksa 1,5 Saksa 2,6 Saksa 1,1 Saksa 0,9 Saksa 2,8 Alankom 2,5 Saksa < 0,01 Suomi 2,8 Ranska 0 Suomi

RAAKAKAKUT s. 37 RF NRO 10005 10010 10003 10011 10008 10006 10004 12001

29,0 31,0 30,0 26,0 31,0 28,0 31,0

0,3 0,5 0,3 0,5 0,3 0,2 0,5

Laktoosia Valmistusmaa 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi Suomi

KAKKULEIPOMON GLUTEENITTOMAT LEIVONNAISET s. 46 RF NRO 8109394 8109066 8109067 8109045 8105278 8108499 8108746

TUOTE Gluteeniton Omenapiirakka Gluteeniton Mantelikakkupala Gluteeniton Suklaa-mantelikakkupala Gluteeniton Vadelmabrownie Gluteeniton Mansikka-mandariini -leivoslajitelma Gluteeniton Mansikkaleivos Gluteeniton Suklaaleivos

Energiaa kJ / kcal 1228 / 294 1542 / 371 1587 / 381 1531 / 366 889 / 213 911 / 218 1351 / 325

Hiilihydraatteja 29,8 24,1 28,5 42,9 23,4 23,1 24,5

- joista Proteiinia sokereita 18,3 2,9 18,8 7,2 23,4 7,2 33,9 5,4 17,3 3,8 16,9 4,3 16,0 3,7

Rasvaa

Energiaa kJ / kcal 1415 / 335 1415 / 335 1420 / 338 1415 / 335

Hiilihydraatteja 56,3 56,3 57,0 56,3

- joista Proteiinia sokereita 33,4 11,4 33,4 11,4 33,8 11,4 33,4 11,4

Rasvaa

18,0 26,8 25,8 18,3 0,1 11,9 23,2

0,5 0,24 0,21 0,15 0,3 0,44 0,46

Laktoosia Valmistusmaa 0 Saksa 1,1 Saksa 1,3 Saksa < 0,001 Saksa < 0,001 Saksa < 0,001 Saksa < 0,001 Saksa

KAKKU- JA VETOPOHJAT s. 38

62

RF NRO 1700 1701 1703 1702

TUOTE Kakkupohja vaalea 22 cm Kakkupohja vaalea 27 cm Vetopohja tumma 1/1 GN Vetopohja vaalea 1/1 GN

UUTUUS! UUTUUS! UUTUUS! UUTUUS!

6,8 6,8 7,0 6,8

0,4 0,4 0,4 0,4

Laktoosia Valmistusmaa 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Saksa


UUTUUS KTS. SIVU 54.

GLUTEENITTOMAT 1-PAKATUT LEIVONNAISET s. 46 RF NRO 5576 5574 5603 5605 5606 5602 5604 5601 5572 5571 5575 5573 5599 5589 5598 5596 5580

5586 5595 5597 5594 5587 5579 5592

5591

5583

5581

5582

5600

TUOTE Gluteeniton Porkkanaleivos UUTUUS! Gluteeniton Minimunkki UUTUUS! Gluteeniton Mustikka-kardemummapulla 30 g UUTUUS! Gluteeniton Mustikka-kardemummapulla 100 g UUTUUS! Gluteeniton Saaristolaissämpylä UUTUUS! Gluteeniton Maalaisleipäviipale UUTUUS! Gluteeniton Focaccia UUTUUS! Gluteeniton Muffinssilajitelma UUTUUS! Gluteeniton Tumma katesämpylä Gluteeniton Tumma vitriinisämpylä Gluteeniton Hot Dog -sämpylä Gluteeniton Hampurilaissämpylä Gluteeniton Annossämpylälajitelma - kurpitsa rengassämpylä - minipatonki Gluteeniton Vaalea sämpylä VHH-sämpylä Gluteeniton Auringonkukkasämpylä Gluteeniton Sämpylälajitelma - auringonkukkasämpylä - vaalea sämpylä - pitkä sämpylä Gluteeniton Tumma hapanleipänen Gluteeniton Viipaleleipälajitelma - auringonkukkaleipä - maalaisleipä Gluteeniton Mysli-viipaleleipämix - hedelmäleipä - porkkana-perunaleipä Gluteeniton Saariston viipaleleipälajit. - tumma hapanleipäviipale - saaristolaisleipäviipale Gluteeniton Pieni kinkkupiiras Gluteeniton Annospiiraslajitelma UUTUUS - kasvispiiras - broileripiiras Gluteeniton Cookielajitelma - toffee cookie - karpalocookie - suklaacookie Gluteeniton Kakkupala- ja cookielajitelma - toffee cookie - raparperi-mansikkakakkupala - omena-kanelikakkupala Gluteeniton Marja- ja hedelmäpullalajitelma - mustikkapulla - karpalopulla - hedelmäpulla Gluteeniton Leivonnaislajitelma - sitruunamuffinssi - suklaarouhemuffinssi - kanelikierre Gluteeniton Kahvileipälajitelma - kanelikierre - vaniljakierre - munkkirinkilä Gluteeniton Pizzapohja 1/2 GN UUTUUS!

Energiaa kJ / kcal 1170 / 280 1633 / 389 1070 / 250 1070 / 250 870 / 207 980 / 230 1040 / 250 850 / 200 1040 / 250 1040 / 250 850 / 200 850 / 200 1030 / 245 1182 / 281 850 / 200 871 / 207 1090 / 260 1090 / 260 850 / 200 860 / 206 793 / 129 980 / 230 980 / 230 1122 / 267 913 / 217 884 / 211 870 / 207 629 / 150 1260 / 300 1140 / 270 1710 / 407 1655 / 394 1655 / 394 1710 / 407 1492 / 355 1498 / 357 1180 / 280 1060 / 250 1100 / 260 1830 / 430 2188 / 521 1574 / 375 1574 / 375 1678 / 400 1633 / 389 850 / 200

Hiilihydraatteja 41,9 47,0 53,9 53,9 39,1 46,0 38,4 46,1 36,5 36,5 46,1 46,1 41,0 47,0 37,7 10,7 46,9 46,9 37,7 38,0 34,0 46,4 46,0 53,6 39,1 36,6 39,1 16,0 35,8 35,5 54,7 46,6 46,6 54,7 42,2 44,9 50,5 45,6 44,4 46,1 44,1 42,3 42,3 45,7 47,0 46,1

- joista sokereita 24,2 13,5 23,5 23,5 15,1 3,6 4,2 4,4 3,3 3,3 4,4 4,4 0,1 0,3 4,6 0,4 4,0 4,0 4,6 4,0 0 3,5 3,6 13,6 1,0 0,2 15,1 2,4 3,2 3,2 30,9 21,4 21,4 30,9 5,4 5,2 13,0 11,6 8,2 21,5 22,1 13,2 13,2 13,2 13,5 4,4

Proteiinia

Rasvaa

1,0 1,5 1,5 1,5 4,3 2,6 1,9 1,9 3,6 3,6 1,9 1,9 2,0 3,2 1,4 6,8 3,8 3,8 1,4 2,8 6,0 2,4 2,6 3,0 3,1 5,8 4,3 5,0 1,2 1,6 0,9 1,1 1,1 0,9 2,3 2,1 1,5 1,3 1,5 5,4 5,7 1,9 1,9 2,2 1,5 1,9

11,8 21,6 3,5 3,5 3,5 4,2 9,5 4,0 9,6 9,6 4,0 4,0 7,8 8,8 5,1 15,4 2,5 2,5 5,1 3,7 3,0 4,2 4,2 4,2 5,2 4,4 3,5 7,2 16,8 13,7 20,4 22,5 22,5 20,4 19,6 18,7 7,9 7,0 8,4 25,5 25,8 21,9 21,9 23,0 21,6 4,0

- josta tyydyttyn 5,7 1,7 0,4 0,4 0,3 0,7 1,1 0,5 0,7 0,7 0,5 0,5 0,6 0,7 0,9 4,6 0,9 0,9 0,9 0,6 0 0,6 0,7 0,3 0,4 0,4 0,3 2,4 6,1 6,6 9,7 10,7 10,7 9,7 9,0 8,6 1,5 1,3 1,6 0,3 1,1 1,4 1,4 1,4 1,7 0,5

Ravintokuitua 1,1 0,2 1,1 1,1 5,9 1,7 1,4 1,3 4,2 4,2 1,3 1,3 2,5 2,2 1,1 8,5 1,5 1,5 1,1 1,2 4,3 1,9 1,7 6,1 6,7 4,5 5,9 1,0 2,2 1,4 0,3 0,3 0,3 0,3 0,8 0,5 1,5 1,1 1,1 0,1 0,1 0,2 0,2 0,2 0,2 1,3

Suolaa

- josta tyydyttyn 4,1 4,0 1,0 4,0 4,5 3,6 1,8 0,04 0,04

Ravintokuitua 0,5 0,5 0,5 0,1 0 0,1 0 2,8 2,8

Suolaa

0,8 0,8 0,7 0,7 1,0 1,0 1,4 1,0 1,2 1,2 1,0 1,0 1,0 1,5 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 1,3 1,3 1,0 1,0 1,0 0,8 0,5 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,8 0,8 0,8 0,5 0,5 0,8 0,8 0,8 0,8 1,0

Laktoosia Valmistusmaa 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi

ALLERIT s. 52 RF NRO 2040 2041 3186 2001 2003 2190 2189 1650 2207 2673

TUOTE Alleri jauhelihapihvi * Alleri lihapulla * Alleri kalkkunapihvi Alleri lenkkimakkara Alleri nakkimakkara * Alleri makkarakuutio Alleri nyhtökalkkuna Alleri kasvispihvi * Alleri kasvismureke Alleri lajitelmassa on 4 tuotetta, katso * merkityt

Energiaa Hiilihyraat- - joista Proteiinia kJ / kcal teja sokereita 808 / 192 8,4 0,2 12,8 792 / 188 8,2 0,2 12,5 487 / 116 7,6 0,2 13,8 1036 / 246 7,3 0,1 12,0 991 / 236 0 0 13,4 943 / 222 6,5 0,1 10,8 1064 / 253 0 0 19,7 318 / 76 16,7 4,3 1,6 318 / 76 16,7 4,3 1,6

Rasvaa 12,0 11,7 3,3 18,9 20,3 17,0 19,4 0,3 0,3

0,9 0,9 1,0 1,8 1,5 1,6 1,0 0,9 0,9

Laktoosia Valmistusmaa 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi Suomi


Oy Rollfoods Ab Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa

MYYNTIPALVELU 010 423 3550 tilaukset@rollfoods.fi

Sähköposti / E-mail: etunimi.sukunimi@rollfoods.fi firstname.lastname@rollfoods.fi

MYYNTI Foodservice myyntipäällikkö Juha Jukantupa, keittiömestari 050 415 1130 Valtakunnalliset ketjuasiakkuudet

Foodservice myynti Länsi-Suomi Hannele Lehto 040 834 8766 Turku – Tampere – Seinäjoki – Vaasa

Foodservice myynti Etelä/Itä-Suomi Sami Rautio, keittiömestari 050 415 1125 Uusimaa - Jyväskylä - Lappeenranta

Foodservice myynti Pohjois-Suomi Raimo Pehkonen 0400 915 648 Kuopio – Joensuu – Savonlinna – Oulu ja Lapinlääni

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Nina Andersson 050 415 1112 Tuotekehitys- ja laatupäällikkö Tiina Tammi 050 415 1123

www.rollfoods.fi

STÖMER ÄRI KK MP I

Y

Foodservice myynti Etelä-Suomi Paulo Lehtinen, keittiömestari 040 580 5528 Pääkaupunkiseutu

Toimitusjohtaja Matti Louneva 050 415 1131

MI

LJÖ M Ä RKT 4041 0955 Painotuote

Rollfoods Tuotekuvasto syksy 2018 - kevät 2019  
Rollfoods Tuotekuvasto syksy 2018 - kevät 2019  
Advertisement