Page 1

TUOTEKUVASTO

2015

Liha- ja siipikarja

Kasvis

Leipomo

Erityisruokavalio


SISÄLLYS

10

18

12

28

2 POLARBRÖD-LEIVÄT

2

AMERICAN COOKIES

Street Food –leivät

3

KAKUT 28

Rieskat 4

LEIVOKSET 34

Annossämpylät 5

MUUT MAKEAT 38

MUUT LEIVÄT 6

FESTARIT 39

KASVISTUOTTEET 10

ERITYISRUOKAVALIOT

LIHATUOTTEET 12

Gluteenittomat 40

SIIPIKARJATUOTTEET

16

Allerit 46

MISAT (mise en place)

18

Ravintosisältötaulukot

MUUT RUOKAPAKASTEET

21

RESEPTEJÄ 52

Löydät kaikki uutuudet merkittyinä.

UUTUUS

Tuoreus tallella – pakasteita ammattilaisille.

22

40

48


Rollfoods – suomalainen perheyritys jo vuodesta 1979.

A

lussa oli mies ja pakettiauto eli isäni Pentti Louneva, joka huristeli Hiacella pitkin poikin Suomenmaata ja jakeli pakastearkuista Kiinalaista kevätrullaa, lähinnä grillikioskeille. Kevätrulla eli spring roll antoi myös nimensä yritykselle, josta tuli Rollfoods.

Kevätrulla on edelleen kuvioissa mukana ja tuotteemme ovat pakasteita. Kohderyhmänämme ovat edelleen ammattilaiset, nyt asiakaskuntamme tosin kattaa kaikki toimipisteet päiväkodeista ravintoloihin. Se, että olemme suomalainen yritys, näkyy myös tavarantoimittajakentässämme. Meillä on pitkä yhteistyö monen suomalaisen yrityksen – etupäässä leipomon – kanssa. Tästä olemme hyvin ylpeitä, varsinkin kun kyseiset leipomot myös itse ovat suomalaisia perheyrityksiä. Tässä kuvastossa kotimaisten tuotteiden lukumäärä on yli 40. Kotimaisten tuotteiden osuutta tulemme edelleen lisäämään, unohtamatta tietenkään laadukkaita tuontituotteitamme. Olemme esimerkiksi jo vuodesta 1988 asti tuoneet maahan Saksasta saman leipomon kakkuja ja leivoksia. Lähes kolmen vuosikymmenen yhteistyö näkyy mm. mahdollisuuksissamme vaikuttaa leipomon tuotekehitykseen, ja syntyneissä ystävyyssuhteissa. Kaikki tuontituotteemme tulevat EU:n alueelta, sillä meille on ensisijaisen tärkeää, että yhteistyökumppanimmekin noudattavat samoja lakeja ja asetuksia kuin me täällä Suomessa. Tuontituotteista haluan lisäksi mainita, että peräti 97 % kaikesta tuonnistamme rajoittuu Itämeren valtioihin. Mukaan mahtuu vain muutama tuote vähän kauempaa. Esimerkiksi Crème Brûlée tulee Ranskasta, sillä kukapa muu osaisi valmistaa Crème Brûléen paremmin kuin aito ranskalainen. Rollfoods tunnetaan myös erityisruokavaliotuotteistaan. Alleri-tuotteet ja gluteenittomat leivonnaiset ovat meille rollfoodslaisille sydäntä lähellä olevia tuotteita ja voit aina kääntyä puoleemme, kun mieltäsi askarruttaa jokin kysymys erityisruokavalioihin liittyen. Toivotan kaikille asiakkaillemme omasta puolestani oikein hyvää ja menestyksellistä vuotta 2015.

Matti Louneva

“Kevätrulla eli spring roll antoi myös nimensä yritykselle, josta tuli Rollfoods.”


Polarbröd-leivät

Uudet maukkaat muodot. “Uusi hauska tapa tarjota hodari! Voit myös täyttää leivät street food –henkeen mieleisilläsi täytteillä.”

Ä! KÄTEVÄ

Polarbröd Tunturirieska on jo vuosia ollut asiakkaidemme suosiossa laatunsa ja monikäyttöisyytensä ansiosta. Nyt Rollfoodsin ja Polarbrödin yhteistyö on laajentunut käsittämään kaikki Polarbrödin HoReCa-leivät, ja Tunturirieska saa rinnalleen yhdeksän mielenkiintoista uutuutta. Leivät tuovat uutta ilmettä tarjoiluun, olipa kyse sitten vitriinistä, leipäkorista tai vaikkapa nyt niin suositusta Street Foodista.

polarbröd on • Ruotsalainen tunturimaisemissa sijaitseva leipomo, jonka juuret ulottuvat aina viiden sukupolven taakse. • Yritys on tunnettu PolarmetodenTM pakastusmenetelmästään, joka takaa tuoreuden ilman säilöntäaineita. Leivät säilyvät sulatuksen jälkeen tuoreena huoneenlämmössä viisi vuorokautta. • Leivonnassa ei myöskään käytetä keinotekoisia väri- tai aromiaineita. • Kaikki leivät ovat maidottomia. • Suurin osa on runsaskuituisia tai kuidun lähteitä.

Maailmalla niin suosittu street food eli katuruokailu on rantautunut Suomeen. Street Food on rentoa meininkiä ja Polarbrödin Street Food –leivät ovatkin oivaa rakennusainetta mitä mielikuvituksellisimpaan tarjontaan.Tarjoile kylmänä tai lämpimänä. Street food leivät kestävät hyvin myös uunilämmityksen tarvittaessa. Taittorieskoissa on kätevä taittamista helpottava perforointi, joka helpottaa annosten koostamista. Lisäksi näin leivät mahtuvat pieneen tilaan. Burgeritkin päivittyvät tähän aikaan: Kultaruis Burgersämpylä on runsaskuituinen vaihtoehto, joka pienen kokonsa ansiosta tekee tilaa näyttäville täytteille.

A! HUOMA

“Leivät säilyvät sulatuksen jälkeen tuoreena huoneenlämmössä viisi vuorokautta.”

2 I Leivät


ME: 32 x 90 g = 2,9 kg

Uutta ilmettä paninille: luo talon oma Rieska-panini! Aseta täytteet leivälle, taita, pariloi ja tarjoa. Koko: 17,5 x 14 cm (avattuna). Maidoton. Vähemmän suolaa. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, sokeri, hiiva, siirappi, rypsiöljy, fermentoitu vehnäjauho, vehnägluteeni, suola sokerijuurikaskuitu, emulgointiaineet E471, E472e, nostatusaine E503, fruktoosi, jauhonparanne E300, entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

RF / PATU: 23131 Heinon Tukku: 98673 Kespro: 21245878 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

7 313830 231319

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

S

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

UUTUU

Taittorieska STREET 30 g

ME: 150 x 30 g = 4,5 kg

Uutta ilmettä ja makua hodarille rieskasta! Aseta täytteet leivälle, taita sivut ja tarjoa. Huomaa, että taittorieska vie vain vähän säilytystilaa tavalliseen hot dog - sämpylään verrattuna. Koko 12 x 9,2 cm (avattuna). Kuidun lähde. Maidoton. Vähemmän suolaa. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, sokeri, hiiva, siirappi, rypsiöljy, vehnägluteeni, fermentoitu vehnäjauho, suola, sokerijuurikaskuitu, emulgointiaineet E471, E472e, nostatusaine E503, fruktoosi, jauhonparanne E300, entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

RF / PATU: 11421 Heinon Tukku: 8043346 Kespro: 21245876 Meira Nova: Wihuri: 960286 EAN/me:

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

S

UUTUU

Taittorieska TOAST 70 g

7 313830 001141 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 35 x 70 g = 2,45 kg

Uutta ilmettä ja makua toastille! Pehmeä rieska, joka on helppo täyttää ruokaisilla täytteillä, taittaa neliöksi ja vaikka pariloida tarjolle. Voit myös leikata sen kolmioleiväksi vitriinimyyntiin tai käyttää hampurilaisessa/porilaisessa. Mukavaa vaihtelua perinteiselle toastille. Kuidun lähde. Maidoton. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, ruisjauho (18%), siirappi, vehnägluteeni, sokeri,rypsiöljy, hiiva, sokerijuurikaskuitu, suola, fermentoitu vehnäjauho, emulgointiaineet E471, E472e, nostatusaine E503, fruktoosi, jauhonparanne E300, entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita. Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

RF / PATU: 11321 Heinon Tukku: 100180 Kespro: 21245870 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

7 311800 001139 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

S

UUTUU

Kultaruis Burgersämpylä mini 45 g

ME: 60 x 45 g = 2,7 kg

Ruis ja kaura antavat sekä makua että parempaa ravintoarvoa tälle maukkaalle sämpylälle, joka sopii täytettäväksi tai hampurilaiseen. Runsaskuituinen. Maidoton. Vähemmän suolaa. Koko: halkaisija 8 cm. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, ruislese, siirappi, rypsiöljy, kaurakuitu, fermentoitu vehnäjauho, hiiva, suola, sokeri, emulgointiaineet E472e, E322 auringonkukkalesitiini, entsyymi, jauhonparanne E300. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

RF / PATU: 12921 Heinon Tukku: 8043344 Kespro: 21245873 Meira Nova: Wihuri: 960906 EAN/me:

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

S

UUTUU

!

VINKKI

7 313350 001294 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Minikokoisesta Kultaruis Burgersämpylästä saat rakennettua tosi näyttävän annoksen, kun panostat täytteisiin. Tässä muutama vinkki: 1

2

3

Kanahampurilainen broileria, paistettu muna, savucheddaria ja dijon-kastiketta.

Amerikan hampurilainen pekonia, cheddaria, suolakurkkua ja hampurilaispihvinä uutuus Texas pannupihvi (s. 12).

Äijäburgeri Possun kylkeä tai Pulled Porkia, Thai Coleslaw –salaattia. (ks. salaatin ohje s. 52)

(ks. kastikkeen ohje s. 52)

Leivät I 3

Street Food-leivät

Taittorieska PANINI 90 g


Rieskat

Katkarapu-miniwrap 4 kpl 2 kpl 4 rkl 1 rkl 1 rkl 1 rkl 4 dl 2 rkl 2 dl 4 kpl

Tunturirieska (puolitettuina) oliiviöljy (sitruunalla maustettu) valkoviinietikka hunaja pilkottu korianteri, tuore punainen chili, pilkottu katkarapuja, käsin kuorittu tuorejuusto rucola sitruunalohko korianterinlehtiä koristeluun

Kastike:

1 dl crème fraiche 1 tl sitruunamehu 1 valkosipulinkynsi, puserrettu suola Sekoita oliiviöljy, valkoviinietikka, hunaja, korianteri ja chili keskenään. Pyöräytä katkaravut marinadissa. Jaa Tunturirieska kahtia. Levitä tuorejuusto rieskalle. Kääri rieskat tötteröiksi ja solmi narulla tai tarjoa paperiin käärittynä (paperi pitää Tunturirieskan pidempään mehevänä). Täytä tötteröt ensin rucolan lehdillä ja aseta päälle marinoituja katkarapuja. Sekoita crème fraiche, sitruunamehu, valkosipuli ja suola keskenään. Ripottele kastiketta katkarapujen päälle tai tarjoa erillisestä astiasta. Koristele korianterinlehdillä.

ME: 80 x 70 g = 5,6 kg

Tunturirieska 70 g Kypsä, pehmeä ja helposti rullattava neliörieska vaikkapa täytettäväksi tai pizzan pohjaksi. Koko 18x25 cm. Maidoton.

Ainekset: Vehnäjauho, ruisjauho (18,6%), vesi, siirappi, vehnägluteeni, sokeri, suola, rypälesokeri, rapsiöljy, emulgointiaine E471, hiiva, nostatusaine E503, mallasjauho (ohra), entsyymi, jauhonparanne E300. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

RF / PATU: 670 Heinon Tukku: 959940 Kespro: 20713886 Meira Nova: 1072269 Wihuri: 959940 EAN/me:

6 416661 006703

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

Luomurieska neliö pieni 28 g

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

ME: 150 x 28 g = 4,2 kg

Luomutuote, jonka pehmeys ja mieto maku vetoavat kaikenikäisin. Koko 11 x 11 cm. Maidoton. Vähemmän suolaa.

Ainekset: Luomuvehnäjauho, vesi, luomusiirappi, luomukaurahiutale, hiiva, luomurypsiöljy, luomuvehnägluteeni, suola, emulgointiaine E322, nostatusaine E503, jauhonparanne E300, entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

RF / PATU: 15021 Heinon Tukku: 960245 Kespro: 21245877 Meira Nova: Wihuri: 960245 EAN/me:

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

S

UUTUU

Täysjyvärieska pyöreä 50 g

7 313830 001509 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 48 x 50 g = 2,4 kg

Maukas ja erilainen leipä esimerkiksi vitriinin ruokaisiin leipiin. Koko: halkaisija 12,5 cm. Runsaskuituinen. Maidoton.

Ainekset: Vehnäjauho, täysjyväruisjauho, täysjyvävehnäjauho, vesi, sokeri, siirappi, vehnägluteeni, rypsiöljy, fermentoitu vehnäjauho, sokerijuurikaskuitu, suola, hiiva, emulgointiaineet E471, E472e, nostatusaine E503, fruktoosi, jauhonparanne E300, entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

RF / PATU: 14321 Heinon Tukku: 8043343 Kespro: 21245871 Meira Nova: Wihuri: 960468 EAN/me:

7 311800 001436

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

S

UUTUU

4 I Leivät

MAITO

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


4 kpl Rengassämpylä voi rucola 8 siivua parmankinkku 100 g vuohenjuusto 100 g briejuusto viikunamarmeladi 4 kpl kirsikkatomaatti tuore timjami Levitä voi rengassämpylän alaosalle. Aseta leivänpuolikkaalle rucola, parmankinkku ja juustoviipaleet. Lisää juuston päälle viikunamarmeladi, kirsikkatomaatti ja tuore timjami. Aseta Rengassämpylän kansi vinosti asetelman päälle.

Rengassämpylä 90 g

ME: 36 x 90 g = 3,24 kg

Monikäyttöinen pehmeä vaalea halkaistu rengassämpylä: tarjoa joko kylmänä tai lämmitettynä, aamiaispöydässä tai ruokaisana lounas- tai välipalasämpylänä. Koko: halkaisija 11,8 cm. Kuidun lähde. Maidoton. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, kaurahiutaleet, vehnägluteeni, siirappi, suola, hiiva, rypsiöljy, sokeri, emulgointiaineet E472e, E322, etsyymi, jauhonparanne E300. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

RF / PATU: 11721 Heinon Tukku: 8043325 Kespro: 21245872 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

S

7 313350 001171 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

UUTUU

Rengassämpylä puolukka-ruis 130 g

ME: 30 x 130 g = 3,9 kg

Reilunkokoinen ja näyttävä halkaistu rengassämpylä, jolle makua antavat ruis ja puolukka. Koko: halkaisija 13,5 cm. Runsaskuituinen. Maidoton. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, täysjyväruisjauho, siirappi, rypsiöljy, kaurahiutaleet, kuiturikastetut kaurahiutaleet, vehnägluteeni, hiiva, suola, kaurakuitu, pakastekuivattu jauhettu puolukka, vehnäkuitu, vehnätärkkelys, sokeri, jauhonparanne E300, entsyymi. Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita.

RF / PATU: 17421 Heinon tukku: 8043345 Kespro: 21245875 Meira Nova: Wihuri: 960880 EAN/me:

7 313350 001744

Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

S

UUTUU

Kolmiosämpylä kurpitsansiemen 80 g

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 32 x 80 g = 2,56 kg

Kurpitsansiemenet ja kolmiomalli antavat tälle sämpylälle mukavan ulkonäön. Koko 12,5 cm. Runsaskuituinen. Maidoton.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, kurpitsansiemen, täysjyvävehnäjauho, ohranalkiorouhe, täysjyväruisjauho, vehnägluteeni, vehnänlese, siirappi, paahdettu ohramallasjauho, ruistaikinajuuri, täysjyväkaurajauho, suola, hiiva, rypsiöljy, sokeri, emulgointiaineet E472e, E322, entsyymi, jauhonparanne E300.Ei sisällä maitoa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väri- ja aromiaineita. Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.

GLUT

S

UUTUU

RF / PATU: 17221 Heinon Tukku: 8043328 Kespro: 21245874 Meira Nova: 1075968 Wihuri: EAN/me:

7 313350 001720 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Leivät I 5

ANNOSSÄMPYLÄT

Välimeren gourmetsämpylä 4 kpl


Muut leivät

Jätti-ruisnappi

ME: 88 x 75 g = 6,6 kg

Halkaistu ruissekaleipä esimerkiksi näyttäviin ja maistuviin täytettyihin ruisleipiin! Reilu halkaisija, miedon vaaleaksi paistettu. Runsaskuituinen. Ainekset: Ruis (43% jauhoina, rouheena, maltaina), vesi, vehnäjauho, peruna, emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaineet (E330, E300), hiiva, vehnägluteeni, suola (1,2 %). Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 5-6 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia.

Viipaloitu ruisvuokaleipä Maukas rukiinen viipaloitu vuokaleipä, jauhoista 100 % ruista. Runsaskuituinen.

Ainekset: Ruisjauho 79,7%, vesi, hiiva, suola (0,9%), vehnägluteeni. Tuote on leivottu aitoon hapantaikinajuureen. Viipalekoko 9 x 9 cm, paksuus 9 mm. Yhdessä leivässä keskimäärin 29 viipaletta päätypalat mukaan lukien.

RF / PATU: 131 Heinon tukku: 883082 Kespro: 20028491 Meira Nova: 1073781 Wihuri: 883082 EAN/me:

6 41 666 1 0 013 19 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 8 x 1000 g = 8 kg RF / PATU: 152 Heinon Tukku: 883629 Kespro: 20028448 Meira Nova: 1073861 Wihuri: 883629 EAN/me:

Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Viipaleet voi sulattaa myös leivänpaahtimessa. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.

6 41 666 1 0 015 24 EAN/1-p:

6 416661 011523

Iso ruisvuokaleipä

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 5 x 2400 g = 12 kg

Viipaloitu ruisleipä , jauhoista 100 % ruista. Runsaskuituinen.

Ainekset: Ruisjauho 79,7%, vesi, hiiva, suola (0,9%), vehnägluteeni. Tuote on leivottu aitoon hapantaikinajuureen. Viipalekoko 12 x 12 cm, paksuus 9 mm. Yhdessä leivässä keskimäärin 40 viipaletta päätypalat mukaan lukien.

RF / PATU: 1604 Heinon Tukku: 760454 Kespro: Meira Nova: 1072264 Wihuri: 760454 EAN/me:

Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Viipaleet voi sulattaa myös leivänpaahtimessa. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.

6 41 666 1 0 160 47 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 160 44

Luomu ruistyyny

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

ME: 54 x 46 g = 2,48 kg

Halkaistu sopivan pieni ruissekaleipä luomuraaka-aineista. Myyntierässä 9 pss à 6 leipää. Runsaskuituinen.

Ainekset: Vesi, luomuruisjauho, luomuruisrouhe, luomuvehnäjauho, luomuperunahiutale, hiiva, suola (1%), luomuruismallas. Ruista yht. 52 %. Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 5-6 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2 - 1 tuntia. Säilytä huoneenlämmössä.

Runsaskuituinen Ciabatta-sämpylä, 1-pakattu Pehmeä juureen leivottu rukiin ja kauran maustama pieni tumma ciabatta, yksittäin pakattu, vaikkapa take-away-salaatin kaveriksi. Runsaskuituinen.

RF / PATU: 4165 Heinon Tukku: 897082 Kespro: 20475554 Meira Nova: 1072268 Wihuri: 897082 EAN/me:

6 41 666 1 0 416 50 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 1 h. Säilytä sulanut tuote mieluiten huoneenlämmössä pehmeän rakenteen varmistamiseksi. Sulatuksen jälkeen tuote säilyy huoneenlämmössä max. 8 vrk (viileässä (+6 C) n. 12 vrk.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 40 x 40 g = 1,6 kg RF/PATU: 1316 EAN:

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, ruisrouhe, kauralitiste ja -rouhe, sokeri, suola (1,2%), margariini ((rypsi, palmu) osittain kovetettu, väri E160a), hiiva, ruismallas, happamuudensäätöaineet E330, E262, stabilointiaineet E516, E412, dekstroosi, entsyymit.

6 I Leivät

MAITO

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

6 416661 013169 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


Club Sandwich, viipaloitu vehnävuokaleipä Viipaloitu pehmeä vehnävuokaleipä vaikka kolmioleipiin, viipalekoko n. 12 x 12 x 1 cm.

Ainekset: Vehnäjauho (67,3%), vesi, lestyruisjauho, hiiva, laktoositon kasvimargariini ((kasvirasva (osittain kovetettu) kasviöljy, emulgointiaine E471, E481) sokerisiirappi, suola (1,2%), happamuudensäätöaineet E330, E170, E341, aromi, entsyymit, jauhonparanne E300. Yhdessä leivässä keskimäärin 30 viipaletta päätypalat mukaan lukien. Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Viipaleet voi sulattaa myös leivänpaahtimessa. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.

ME: 5 kpl x 1200 g = 6 kg RF / PATU: 1600 Heinon Tukku: 885343 Kespro: 20028495 Meira Nova: 1072260 Wihuri: 885343 EAN/me:

6 41 666 1 0 160 09 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 160 06

Brown Sandwich, viipaloitu vehnä-ruisleipä Viipaloitu vehnä-ruisleipä, viipalekoko n. 12 x 12 x 1 cm.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, ruislestyjauho, ohramallas, ruismallas, hiiva, kasvirasva (rypsi, palmu, osittain kovetettu), sokeri, suola (1,2 %), emulgointiaineet E471, E481, happamuudensäätöaineet E300, E170, E341), aromi, entsyymit, jauhonparanne E300. Viipalekoko 12 x 12 cm, paksuus 1,1 cm. Yhdessä leivässä keskimäärin 30 viipaletta päätypalat mukaan lukien. Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Viipaleet voi sulattaa myös leivänpaahtimessa. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 5 kpl x 1200 g = 6 kg RF / PATU: 1601 Heinon Tukku: Kespro: 20031046 Meira Nova: 1072261 Wihuri: EAN/me:

6 41 666 1 0 160 16 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 160 13

Corn Sandwich, viipaloitu vehnä-ruisrouheleipä Viipaloitu vehnä-ruisrouheleipä, viipalekoko n. 12 x 12 x 1 cm. Runsaskuituinen.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, vehnärouhe (7,2%), ruisrouhe (3,6%), hiiva, kasvirasva (osittain kovetettu), kasviöljy, sokeri, suola (1,2%), emulgointiaineet (E471, E481), happamuudensäätöaineet (E330, E170, E341), aromi, entsyymit, jauhonparanne (E300), ruismallas. Yhdessä leivässä keskimäärin 30 viipaletta päätypalat mukaan lukien. Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Viipaleet voi sulattaa myös leivänpaahtimessa. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 5 kpl x 1200 g = 6 kg RF / PATU: 1602 Heinon Tukku: 885566 Kespro: 20028497 Meira Nova: 1072262 Wihuri: 885566 EAN/me:

6 41 666 1 0 160 23 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 160 20

Jätti Corn Sandwich, viipaloitu vehnä-ruisrouheleipä Maukkaan jyväistä vehnä-ruisrouheleipää suurina viipaleina, viipalekoko n. 15 x 15 cm x 1,5 cm. Runsaskuituinen.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, vehnärouhe (7,3%), ruisrouhe (3,6%), hiiva, kasvirasva (osittain kovetettu), kasviöljy, sokeri, suola (1,3%), siirappi, vehnägluteeni, emulgointiaineet (E481, E471), happamuudensäätöaineet (E330, E170, E341), hydrolisoitu vehnätärkkelys, maltodekstriini, jauhonparanne (E300), amylaasi, ruismallas. Viipalekoko 15 x 15 cm, vahvuus 1,5 cm. Yhdessä leivässä keskimäärin 22 viipaletta päätypalat mukaan lukien. Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 4 x 2000 g = 8 kg RF / PATU: 1605 Heinon Tukku: 367219 Kespro: 20422326 Meira Nova: 1072266 Wihuri: 367219 EAN/me:

6 41 666 1 0 160 54 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 160 51

Iso voileipäviipale Brown, pitkittäin viipaloitu vehnä-ruisleipä Pitkittäin viipaloitu vehnäruisleipä voileipäkakkuihin.

Ainekset: Vehnäjauho (63,1%), vesi, lestyruisjauho (7,2%), ohramallas, ruismallas, hiiva, kasvirasva (rypsi, palmu, osittain kovetettu), sokeri, suola (1,2 %) emulgointiaineet (E471, E481) happamuudensäätöaineet (E300,E170, E341) aromi, entsyymit, jauhonparanne (E300). Viipalekoko 12 x 36 cm, vahvuus 1,2 cm. Yhdessä leivässä on 8 viipaletta. Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 5 x 1200 g = 6 kg RF / PATU: 1603 Heinon Tukku: 90100 Kespro: 20106798 Meira Nova: 1072263 Wihuri: 90100 EAN/me:

6 41 666 1 0 160 30 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 160 37 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Leivät I 7


Muut leivät

Ruisvuokaviipale, 2 kpl per yksittäinen pakkaus, 40 pakkausta (à 60 g) Pehmeää ja jyvätÜntä, maukasta ruisvuokaa yksittäin pakattuna.

Ainekset: Ruisjauho, vesi, vehnäjauho, mallas, perunahiutale, kasvirasva (rypsi, palmu, osittain kovetettu), hiiva, siirappi, kuivaraski, suola 1,1%, emulgointiaine E472e, happamuudensäätÜaine E341.

ME: 2,4 kg RF / PATU: 1314 Heinon Tukku: 463455 Kespro: 21027643 Meira Nova: 1072288 Wihuri: 463455 EAN/me:

Sulatus: Sulata huoneenlämmÜssä n. 1 h. Säilytä sulanut tuote mieluiten huoneenlämmÜssä, säilyvyys sulaneena n. 9 vrk.

Sekaleipäviipale, 2 kpl per yksittäinen pakkaus, 40 pakkausta (à 40 g) Pehmeää ja jyvätÜntä, maukasta sekaleipää yksittäin pakattuna.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, ruismallas, kasvirasva (rypsi, palmu, osittain kovetettu, sis. väri E160a), suola 1,1%, ruokosokeri, hiiva, emulgointiaineet E472e, E481) happamuudensäätÜaine E 300.

  GLUT

VEHNĂ„

SIS.

SIS.

Perunalimppuviipale, 2 kpl per yksittäinen pakkaus, 40 pakkausta (à 60 g)

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, perunakuutio 18%, ruisjauho, ruokosokeri, ruismallas, hiiva, suola (1,1%), emulgointiaineet E472e, E481), happamuudensäätÜaine E330. Sulatus: Sulata huoneenlämmÜssä n. 1 h. Säilytä sulanut tuote mieluiten huoneenlämmÜssä. Säilyvyys sulaneena n. 7 vrk.

Perunarieska 43 g

SOIJAP. K-MUNA

ME: 1,6 kg

EAN/me:

  GLUT

VEHNĂ„

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 2,4 kg RF / PATU: 1313 Heinon Tukku: Kespro: 21027642 Meira Nova: 1072287 Wihuri: EAN/me:

  GLUT

VEHNĂ„

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 100 x 43 g = 4,3 kg

Kypsä pehmeä ja ohut perunainen annosrieska. Maidoton ja laktoositon.

Ainekset: Vesi, perunahiutale (18%), vehnäjauho, hiivaleipävehnäjauho, ohrajauho, sihtiruisjauho, hiiva, suola (1,2%), nostatusaineet (E450, E500), sokeri, happamuudensäätÜaineet (E330, E263), emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E450).

RF / PATU: 1302 Heinon Tukku: Kespro: 20227284 Meira Nova: 1072290 Wihuri: EAN/me:

Sulatus: HuoneenlämmÜssä filmipakkauksissa n. 1 t. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmÜssä.

Sieppari-moniviljarieska 40 g Kypsä pehmeä ja ohut ruis-peruna-ohra -moniviljarieska. Maidoton, laktoositon, runsaskuituinen.

Ainekset: Vesi, perunahiutale, hiivaleipävehnäjauho, vehnäjauho, ohrajauho, sihtiruisjauho, kaura- ja ruislitisteet, hiiva, suola (0,7%),nostatusaineet (E450, E500), sokeri, happamuudensäätÜaine (E330), stabilointiaine (E450).

6 41 666 1 0 130 22 GLUT

VEHNĂ„

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 100 x 40 g = 4 kg RF / PATU: 1311 Heinon Tukku: 278937 Kespro: 20227285 Meira Nova: 1072289 Wihuri: EAN/me:

Sulatus: HuoneenlämmÜssä filmipakkauksessaan n. 1 t. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmÜssä.

8 I Leivät

LAKT

RF / PATU: 1312 Heinon Tukku: 463885 Kespro: 21003118 Meira Nova: 1072286 Wihuri: 463885

Sulatus: Sulata huoneenlämmÜssä n. 1 h. Säilytä sulanut tuote mieluiten huoneenlämmÜssä, säilyvyys sulaneena n. 5 vrk.

Pehmeää ja jyvätÜntä, maukasta perunalimppua yksittäin pakattuna.

MAITO

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

6 41 666 1 0 131 14 GLUT

VEHNĂ„

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.


Unikkosämpylä

ME: 60 x 70 g = 4,2 kg

Saranahalkaistu maukas ja rouheinen, unikonsiemenillä koristeltu moniviljasämpylä täytettäväksi.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, kasvirasva, kasviöljy, emulgointiaineet E471, E472b, hiiva, sokeri, unikonsiemenet (2,5%), suola (1,2%), soijajauho, soijarouhe, ruisjauho, vehnänalkio, kaurahiutale, ohrajauho, pellavansiemen, auringonkukansiemen.

RF / PATU: 138 Heinon Tukku: 882506 Kespro: 20028369 Meira Nova: 1073851 Wihuri: 882506 EAN/me:

Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä.

Baarisämpylä

6 41 666 1 0 013 88 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

EI SIS.

ME: 60 x 55 g = 3,3 kg

Kokonaan halkaistu, pehmeä vehnäsämpylä perinteisiin täytettyihin sämpylöihin.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, kasvirasva, kasviöljy, emulgointiaineet E471, E472b, sokeri, hiiva, vehnänalkio, suola (0,7%). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä.

American hot dog –sämpylä Saranahalkaistu pehmeä vehnäsämpylä esim. hodareihin.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, kasvirasva, kasviöljy, emulgointiaineet E471, E472b, sokeri, hiiva, vehnänalkio, suola (0,7%). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä.

Pitaleipä

RF / PATU: 141 Heinon Tukku: 882647 Kespro: 20028361 Meira Nova: 1075001 Wihuri: 882647 EAN/me:

6 41 666 1 0 014 18 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

EI SIS.

ME: 60 x 55 g = 3,3 kg RF / PATU: 142 Heinon Tukku: Kespro: 20028367 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

6 41 666 1 0 014 25 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

EI SIS.

ME: 12 x (6 x 80 g) = 5,76 kg

Kypsä aito taskuleipä. Tuotteen halkaisija 15 cm.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, hiiva, suola (0,9%), rypälesokeri. Tuotteen halkaisija 15 cm. Valmistus: Lämmitä jäisenä n. 2 min. / 180°C, sulaneena n. 1 min., jolloin saat ”taskun” helpommin auki. Valmistusarvot ovat ohjeellisia.

RF / PATU: 4917 Heinon Tukku: 617373 Kespro: 20132996 Meira Nova: 1072130 Wihuri: 617373 EAN/me:

6 41 666 1 0 491 75 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 491 72

Vehnä-bagel

GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 45 kpl x 90 g = 4,05 kg

Halkaistu bagelinmuotoinen moniviljasämpylä. Kuidun lähde.

Ainekset: Vehnä (55%, josta jauhoina 48,5% ja rouheena 6,5%), vesi, ruislestyjauho, maissihiutale, pellavansiemenet, soijarouhe, auringonkukansiemen, hirssi, hiiva, kasvirasva (rypsi, palmu, osittain kovetettu), emulgointiaineet E471, E472e, kaurahiutale, sokeri, suola (1,2%), ruismallas, happamuudensäätöaine E330, aromi.

RF / PATU: 135 Heinon Tukku: 882613 Kespro: 20028297 Meira Nova: 1075961 Wihuri: 882613 EAN/me:

6 41 666 1 0 013 57

Sulatus: Avatussa kartonkipakkauksessa huoneenlämmössä 3-4 tuntia, yksittäisissä pakkauksissa 1/2-1 tuntia. Säilytä sulanut tuote huoneenlämmössä. GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

EI SIS.

Leivät I 9


Kasvistuotteet

“Lisää kasvistuotteita sivulla 21.”

Maukkautta kasvisruokailuun! Kasvisruokatarjonnan monipuolistuessa kasviksista valmistetut ateriat ovat vihdoin lunastaneet asemansa ruokalistoilla. Nykyään moni valitseekin kasvisruokavaihtoehdon ihan jo siitä syystä, että se on maukas ja herkullinen. Myös terveellisyys ja eettisyys puhuttelevat tämän päivän asiakasta. Rollfoods vastaa kasvavaan kysyntään uusilla kasvisruokatuotteilla, joissa on niin maku, ulkonäkö, rakenne kuin ravitsemuskin kohdallaan. Kaikki tuotteet ovat joko laktoosittomia tai vähälaktoosisia ja niissä on suolan määrä kohdallaan myös joukkoruokailun tarpeita silmällä pitäen. Tuotteet säilyttävät rouhean rakenteensa ansiosta hyvin kuosinsa linjastoruokailussa, joten ne ovat erinomaista kasvisruokaa lounastarjoiluun. Käsintehdyn ulkonäkönsä ansiosta nämä tuotteet ovat salonkikelpoisia myös à la carte –tarjoilussa. Kasvislasagne 3100 g (GN ½-mitoitettu), paistovalmis Käsin valmistettuja, rustiikkisia, ravitsemussuositusten mukaisia kasvisruokia. Täyteläinen, herkullinen lasagne kasvisbolognesella. Paistovalmis, vähälaktoosinen. Ainekset: Kasvisbolognese (vesi, tomaattimurska, sipuli, porkkana, soijarouhe, palsternakka, tomaattisose, kasvisöljy, kasvisliemijauhe (kasvikset (porkkana, palsternakka, sipuli), suola, hiivauute, kasvirasva, glukoosisiirappi, maltodekstriini, purjosipuliuute, persilja-aromi, kurkuma, mustapippuriuute), punaviinietikka, sokeri, valkosipuli, mustapippuri, basilika, oregano), béchamelkastike (vesi, kuohukerma, vehnäjauho, kasvisöljy, muskottipähkinä, valkopippuri) lasagnelevyt [durum-vehnäjauho]. Suola 0,8%. Kasvispitoisuus 20,4 %.

ME: 4 x 3100 g = 12,4 kg RF/PATU: 123023 Heinon Tukku: Kespro: 21192636 Meira Nova: Wihuri: 330217 EAN/me:

6 416661 030234 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

EI SIS.

Valmistus: Laita jäinen lasagne”harkko” GN-astiaan. Kuumenna 1,5 h 150 asteessa. Lisää 20 minuuttia ennen kypsennyksen loppua pinnalle juustoraastetta. Anna vetäytyä 20 minuuttia uunista oton jälkeen.

Kasvismoussaka 3100 g (GN ½-mitoitettu), paistovalmis Käsin valmistettuja, rustiikkisia, ravitsemussuositusten mukaisia kasvisruokia. Aito moussaka, jossa bechamelin kanssa vuorottelevat paahdettu munakoiso ja maukas kasvisbolognese sekä häivähdys kanelia kuten kuuluukin. Paistovalmis, vähälaktoosinen. Ainekset: Kasvisbolognese (vesi, tomaattimurska, sipuli, porkkana, soijarouhe, palsternakka, tomaattisose, kasvisöljy, kasvisliemijauhe (kasvikset (porkkana, palsternakka, sipuli), suola, hiivauute, kasvirasva, glukoosisiirappi, maltodekstriini, purjosipuliuute, persilja-aromi, kurkuma, mustapippuriuute), punaviinietikka, sokeri, valkosipuli, mustapippuri, basilika, oregano), béchamelkastike (vesi, kuohukerma, vehnäjauho, kasvisöljy, muskottipähkinä, valkopippuri), paahdettu munakoiso, kaneli. Suola 0,8%. Kasvispitoisuus 51,3%. Valmistus: Laita jäinen moussaka”harkko” GN-astiaan. Kuumenna 1,5 h 150 asteessa. Lisää 20 minuuttia ennen kypsennyksen loppua pinnalle juustoraastetta. Anna vetäytyä 20 minuuttia uunista oton jälkeen.

10 I Kasvistuotteet

ME: 4 x 3100 g = 12,4 kg RF / PATU: 123025 Heinon Tukku: 331074 Kespro: 21192638 Meira Nova: Wihuri: 331074 EAN/me:

6 416661 030258 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

EI SIS.


Juuresraastepihvi n. 75 g, kypsä

ME: 4,5 kg (n. 60 kpl)

Käsin valmistettu, rustiikkinen, ravitsemussuositusten mukainen kasvispihvi. Säilyttää kuosinsa linjastoruokailussa, näyttävä kasvisruoka myös à la carte –tarjoiluun. Laktoositon, maidoton. Ainekset: Porkkana, munamassa (pastöroitu kokomunamassa, säilöntäaine E202, antioksidantti E330), juuriselleri, palsternakka, sipuli, korppujauhot (kuivahiiva, vehnäjauho, vesi, suola), kasviöljy, vehnäjauho, rakuuna, mustapippuri. Suola 0,6%. Kasvispitoisuus 67,6 %. Valmistus: Lado pihvit GN-vuokaan ja kuumenna 150 asteessa n. 30 min (jäisenä)/ n. 15 min. (sulaneena).

Mausteinen bataattipihvi n. 75 g, kypsä

RF / PATU: 123028 Heinon Tukku: 331736 Kespro: 21192641 Meira Nova: Wihuri: 331736 EAN/me:

6 416661 030289 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 4,5 kg (n. 60 kpl)

Käsin valmistettu, rustiikkinen, ravitsemussuositusten mukainen kasvispihvi. Säilyttää kuosinsa linjastoruokailussa, näyttävä kasvisruoka myös à la carte –tarjoiluun. Laktoositon, maidoton. Ainekset: Bataatti 45%, munamassa [pastöroitu kokomunamassa, säilöntäaine E202, antioksidantti E330], sipuli, mannasuurimo, maapähkinä, kurpitsan siemenet, korppujauhot [kuivahiiva, vehnäjauho, vesi, suola], vehnäjauho, basilika, kasviöljy, sokeri, inkivääri, valkosipuli, mustapippuri, fenkoli, neilikka. Suola 0,9%. Kasvispitoisuus 52,8 %. Valmistus: Lado pihvit GN-vuokaan ja kuumenna 150 asteessa n. 30 min (jäisenä) /n. 15 min (sulaneena).

Punajuuri-tattaripihvi n. 75 g, kypsä

RF / PATU: 123026 Heinon Tukku: 331363 Kespro: 21192639 Meira Nova: Wihuri: 331363 EAN/me:

6 416661 030265 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 4,5 kg (n. 60 kpl)

Käsin valmistettu, rustiikkinen, ravitsemussuositusten mukainen kasvispihvi. Säilyttää kuosinsa linjastoruokailussa, näyttävä kasvisruoka myös à la carte –tarjoiluun. Laktoositon, maidoton. Ainekset: Punajuuri 45 %, keitetty tattari 18 %, sipuli, munamassa [pastöroitu kokomunamassa, säilöntäaine E202, antioksidantti E330], korppujauhot [kuivahiiva, vehnäjauho, vesi, suola], vehnäjauho, auringonkukansiemenet, kasviöljy, sokeri, mustapippuri, maustepippuri. Suola 0,7 %. Kasvispitoisuus 53,7 %. Valmistus: Lado pihvit GN-vuokaan ja kuumenna 150 asteessa n. 30 min (jäisenä) / n. 15 min. (sulaneena).

Kasviskaalikääryle n. 105 g, kypsä

RF / PATU: 123027 Heinon Tukku: 331496 Kespro: 21192640 Meira Nova: 1059127 Wihuri: 331496 EAN/me:

6 416661 030272 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 4 x1600 g (à 15 kpl)=6,4 kg

Käsin valmistettu, rustiikkinen, ravitsemussuositusten mukainen kasviskaalikääryle. Herkullinen, mukavasti maustettu vaihtoehto perinteiselle kaalikääryleelle. Laktoositon, maidoton. Ainekset: Täyte (65 %) (bulgur, kaali, munamassa (pastöroitu munamassa, säilöntäaine (E202), hapettumisenestoaine (E330)), vihreät linssit, porkkana, sipuli, mantelit, palsternakka, korppujauho (kuivahiiva, vehnäjauho, vesi, jodioitu suola), pinaatti, inkivääri, valkosipuli, suola, sokeri, chili, korianteri, juustokumina, mustapippuri), kaali, kasviöljy, siirappi. Suola 0,7%. Kasvispitoisuus 68%. Valmistus: Lado kääryleet GN-vuokaan ja kuumenna 150 asteessa n. 45 min (jäisenä) / 20 min. (sulaneena).

RF / PATU: 123024 Heinon Tukku: 330787 Kespro: 21192637 Meira Nova: Wihuri: 330787 EAN/me:

6 416661 030241 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

Kasvistuotteet I 11


Lihatuotteet

“Huomaa tuotteiden korkeat lihapitoisuudet!”

Luomu Naudanlihapulla 12 g, kypsä

ME: 3 x 1830 g = 5,49 kg

Kypsät lihapyörykät luomu-naudanlihasta, 1,83 kg pussissa n. 153 kpl 12 g:n painoisia lihapullia. Ei sisällä maitoa, laktoosia, gluteenia, vehnää, soijaa tai kananmunaa.

RF / PATU: 80004413 Heinon Tukku: 955302 Kespro: 21247640 Meira Nova: Wihuri: 955302

Ainekset: Luomunaudanliha (70%), luomuperuna, luomusipuli, luomu perunatärkkelys, suola 1,5%, luomu mustapippuri.

EAN/me:

Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla pienessä määrässä rasvaa miedolla lämmöllä n. 3-5 min. tai • yhdistelmäuunissa (160-170°C) n. 10-12 min. Valmistusarvot ovat ohjeellisia.

5 707196 171280 EAN/1-p:

Tuotteen lihapitoisuus 70 %.

5 707196 171273

S

UUTUU

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Texas pannupihvi 120 g, kypsä

ME: 2 x 3600 g = 7,2 kg

Lihaisa (lihapitoisuus 97%) kypsä, mausteinen naudan jauhelihalihapihvi. Laktoositon, maidoton. 3,6 kg pussissa 30 kpl 120 g:n painoisia pihvejä.

RF / PATU: 70004451 Heinon Tukku: 955336 Kespro: 21247641 Meira Nova: Wihuri: 955336

Ainekset: Naudanliha (97%), korppujauho (vehnäjauho, vesi, suola, hiiva) sipuli, naudanrasva, kananmuna, suola, mausteet (muskotti, paprika ja mustapippuri), valkosipuli. Paistettu rypsiöljyssä. Kokonaissuolapitoisuus 1,7%. Kuumenna jäisenä kiertoilmauunissa 180-200 asteessa n. 15 min. tai paista pannulla / parilalla.

5 741300 544515 EAN/1-p:

Tuotteen lihapitoisuus 97 %.

S

UUTUU

12 I Lihatuotteet

EAN/me:

5 741300 044510 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.


Party Frikadelli 25 g, kypsä Kypsät lihaisat ja mausteiset “kotitekoiset” jauhelihapyörykät. 2 kg pussissa n. 80 kpl n. 25g painoisia frikadelleja.

Ainekset: Sianliha (58%), naudanliha (17%), korppujauho (vehnäjauho, vesi, hiiva, suola), sipuli, naudanrasva, kananmuna, suola (1,5%) mausteet (valkopippuri, mustapippuri, muskotti). Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla miedolla lämmöllä n. 5-6 min. • uunissa (180°C) n. 20 min. • mikrossa 1 1/2-2 min. täydellä teholla riippuen tuotteiden määrästä ja uunin tehosta.

ME: 3 x 2 kg = 6 kg RF / PATU: 2259 Heinon Tukku: 8018028 Kespro: 20840754 Meira Nova: Wihuri: 9613 EAN/me: EAN/1-p:

Tuotteen lihapitoisuus 75 %.

Delikatess Mini-Frikadelli 12 g, kypsä Kypsät lihaisat “kotitekoiset” cocktail-pyörykät sika-naudasta. 2 kg pussissa n. 165 kpl 12 g:n painoisia frikadelleja.

Ainekset: Porsaanliha (42%), naudanliha (39%), sipuli, korppujauho (vehnäjauho, vesi, suola, hiiva), naudanrasva, kananmuna, suola (1,6%), mausteet (valkopippuri, mustapippuri, muskottipähkinä). Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla miedolla lämmöllä n. 5-6min. • uunissa (180°C) n. 20 min. • mikrossa 1 1/2-2 min. täydellä teholla riippuen tuotteiden määrästä ja uunin tehosta Valmistusarvot ovat ohjeellisia.

5 707196 115161

5 707196 115154 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS

SIS.

ME: 3 x 2 kg = 6 kg RF / PATU: 5148 Heinon Tukku: 663963 Kespro: 20046905 Meira Nova: 105632 Wihuri: 663963 EAN/me:

6 41 666 1 0 514 82 EAN/1-p:

6 41 666 1 1 514 89

Tuotteen lihapitoisuus 81%. GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Kreikkalainen Frikadelli 65 g, kypsä

ME: 3 x 2 kg = 6 kg

Kypsä, irtopakastettu, iso ja mehevä jauhelihapyörykkä kreikkalaistyyppisellä juustolla ja tomaatilla täytettynä. 2 kg pussissa n. 30 kpl 65 g painoista frikadellia.

RF / PATU: 2272 Heinon Tukku: 8018026 Kespro: 20851794 Meira Nova: 1056354 Wihuri: 9563

Ainekset: Naudanliha (70%), kreikkalaistyylinen juusto (19%)(lehmänmaidosta), kananmuna, tomaatti, sipuli, perunahiutaleet, juustoraaste, tomaattisose, suola (1,5%), naudanrasva, mausteet ja mausteyrtit (paprika, mustapippuri, cayennepippuri, basilika, ruohosipuli, meirami, oregano, timjami, valkosipuli). Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla miedolla lämmöllä n. 5-6 min. • uunissa 180 C n. 20 min. • mikrossa 1,5-2 min. täydellä teholla riippuen tuotteiden määrästä ja uunin tehosta.

SIS.

EAN/me:

5 707196 115512 EAN/1-p:

5 707196 115505

Tuotteen lihapitoisuus 70 %. GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

MAITO

LAKT

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS.

Kreikkalainen Mini-Frikadelli 25 g, kypsä

ME: 3 x 2 kg = 6 kg

Kypsä, irtopakastettu jauhelihapyörykkä kreikkalaistyyppisellä juustolla ja tomaatilla täytettynä. 2 kg pussissa n. 80 kpl 25 g:n painoisia frikadelleja.

RF / PATU: 2273 Heinon Tukku: Kespro: 20851790 Meira Nova: Wihuri: -

Ainekset: Naudanliha (70%), kreikkalaistyylinen salaattijuusto (20%)(lehmänmaidosta), kananmuna, tomaatti, sipuli, perunahiutale, juustoraaste, tomaattipyree, suola (1,5%), naudanrasva, mausteet, mausteyrtit. Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla miedolla lämmöllä n. 5-6 min. • uunissa 180 C n. 20 min. • mikrossa 1,5-2 min. täydellä teholla riippuen tuotteiden määrästä ja uunin tehosta.

SIS.

EAN/me:

5 707196 115543 EAN/1-p:

5 707196 115536

Tuotteen lihapitoisuus 70 %. GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

MAITO

LAKT

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS.

Espanjan Frikadelli 65 g, kypsä

ME: 3 x 2 kg = 6 kg

Mehevä, espanjalaisittain maustettu reilunkokoinen lihapyörykkä. 2 kg:n pussissa n. 30 kpl 65 g:n painoisia frikadelleja.

RF / PATU: 80004250 Heinon Tukku: 8043418 Kespro: 21238971 Meira Nova: Wihuri: 866962

Ainekset: Naudanliha 76%, kananmuna, juustoraaste, sipuli, tomaatti, naudanrasva, perunahiutale, punainen paprika, tomaattipyree, suola (1,5%), mausteet (mustapippuri, cayennepippuri, paprikajauhe), yrtit (basilika, ruohosipuli, meirami, oregano ja timjami), valkosipuli. Valmistus: Lämmitä: • pannulla tai tasolla miedolla lämmöllä n. 5-6 min. • uunissa 180 C n. 20 min. • mikrossa 1,5-2 min. täydellä teholla riippuen tuotteiden määrästä ja uunin tehosta. Tuotteen lihapitoisuus 76 %.

SIS.

EAN/me:

5 707196 165333 EAN/1-p:

5 707196 165326 GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

MAITO

LAKT

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS.

SIS.

Lihatuotteet I 13


Lihatuotteet Porsaanfileeleike 140 g, raaka, paneroitu Porsaanfileeleike vähärasvaisesta osasta porsasta, kypsyy nopeasti. Korkealuokkaisen paneroinnin ansiosta tarvitset paistettaessa normaalia niukemmin rasvaa. Ainekset: Porsaanfilee (80%), korppujauho (vehnäjauho, vesi, hiiva, suola), kananmuna, suola, vehnäjauho, tapiokatärkkelys. Tuotteen kokonaissuolapitoisuus 1,4 %. Valmistus: Paista tuote suoraan pakasteesta: • pannulla tai tasolla rasvassa 3-5 min. kummaltakin puolelta • rasvakeittimessä (180 C) 2-3 min. • uunissa (220 C) rasvalla sumutettuna n. 10 min. Tuote on valmis, kun sisälämpötila on 75 C.

Wienerleike 140 g, raaka, paneroitu Paneroitu, paistovalmis maukas ja murea leike revittyä porsaanlihaa.

Ainekset: Revitty ruotsalainen porsaanliha, vesi, suola, sokeri, valkopippuri, hapettumisenestoaine E316, muunneltu vehnätärkkelys, vehnäjauho, korppujauho, mausteet, rapsiöljy. Lihapitoisuus 71 %. Suolapitoisuus 0,8 %. Valmistus: Paista tuote sulaneena tai suoraan pakasteesta: • pannulla tai tasolla rasvassa 3-5 min. kummaltakin puolelta • rasvakeittimessä (180°C) n. 2-3 min. • uunissa (220°C) rasvalla sumutettuna n. 10 min. Tuote on valmis, kun sisälämpötila on 75 °C.

Sveitsinleike 140 g, raaka, paneroitu Paneroitu, mehevä kinkku-juustotäytteinen pihvi, revittyä porsaanlihaa, paistamaton.

Ainekset: Revitty ruotsalainen porsaanliha, vesi, suola, sokeri, valkopippuri, hapettumisenestoaine E316, juusto, savukinkku (porsaanliha, vesi, suola, perunatärkkelys, sokeri, hapettumisenestoaine E301, E325, säilöntäaine E250), muunneltu vehnätärkkelys, vehnäjauho, korppujauho. Lihapitoisuus 53 %, juusto 9%, kinkku 5%. Voimakassuolainen 1,9 %. Valmistus: Paista tuote mieluiten sulaneena: pannulla tai tasolla 3-5 min. kummaltakin puolelta tai siveltyinä rasvalla melko kuumassa uunissa (200-225°C) n. 15 min tai rasvakeittimessä keskilämmöllä n. 5 min. Voit myös ottaa värin pannulla ja loppukypsentää uunissa. Kypsennä 75 °C sisälämpötilaan.

14 I Lihatuotteet

ME: 26 x 140 g = 3,64 kg RF / PATU: 2065 Heinon Tukku: 330969 Kespro: 20491220 Meira Nova: 1005301 Wihuri: 330969 EAN/me:

5 74 130 0 5 206 56 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 30 kpl x 140 g = 4,2 kg RF / PATU: 1125 Heinon Tukku: 539528 Kespro: 20304832 Meira Nova: 100562 Wihuri: 539528 EAN/me:

6 41 666 1 0 112 57 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 30 x 140 g = 4,2 kg RF / PATU: 1135 Heinon Tukku: 896597 Kespro: 20472307 Meira Nova: Wihuri: 896597 EAN/me:

6 41 666 1 0 113 56 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

VL

EI SIS. EI SIS.


“Tarjoile lehtipihvi grillipihvinä tai täytettynä.”

“Suosituimmat leikkeet ja pihvit.”

Kypsä porsaanleike 120 g, paneroitu

ME: 30 x 120 g = 3,6 kg

Kypsä, mehevä paneroitu possunleike, revittyä porsaanlihaa. Valmis ja silti mehukas kuumennuksen jälkeen.

RF / PATU: 1129 Heinon Tukku: 540237 Kespro: 20304833 Meira Nova: 1059104 Wihuri: 540237

Ainekset: Revitty ruotsalainen porsaanliha, vesi, suola, sokeri, valkopippuri, hapettumisenestoaine E316, muunneltu vehnätärkkelys, vehnäjauho, korppujauho, mausteet, rapsiöljy. Lihapitoisuus 71 %. Voimakassuolainen 1,5 %.

EAN/me:

Valmistus: Kuumenna tuote sulaneena tai jäisenä: • pannulla tai tasolla n. 2 min. kummaltakin puolelta • rasvakeittimessä (max. 180°C) 1-2 min. - uunissa (180-200°C) n. 20 min.

Lehtipihvi 150 g, raaka

6 41 666 1 0 112 95 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 20 x 150 g = 3 kg

Monikäyttöinen lehtipihvi revitystä naudanlihasta. Raaka. Tarjoile grillipihvinä tai täytettynä.

Ainekset: Revitty ruotsalainen naudanliha, vesi, perunajauho, munanvalkuainen (kananmuna), suola, naudan proteiini, sokerijuurikaskuitu, hapettumisenestoaine E331, säilöntäaine E262, valkopippuri. Lihapitoisuus 77%. Suolapitoisuus 1%.

RF / PATU: 1142 Heinon Tukku: 24414 Kespro: 20890292 Meira Nova: Wihuri: 24414 EAN/me:

Valmistus: Paista jäinen pihvi n. 1 min./puoli kuumalla pannulla tai painoparilassa, kunnes sisälämpötila on väh. 70 C.

  GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Pippuripihvi 140 g, raaka

SIS.

ME: 24 x 140 g = 3,36 kg

Paistovalmis hyvin maustettu naudan jauhelihapihvi.

Ainekset: Naudanliha (84%), vesi, korppujauho (vehnäjauho, hiiva, suola, vesi), suola 1,6%, mausteet, rypälesokeri, vehnäproteiini, liha-aromi, mausteuute. Valmistus: Paista tuote mieluiten suoraan pakasteesta. Paista pannulla tai tasolla n. 5 min. kummaltakin puolelta tai yhdistelmäuunissa (n. 180 °C) n. 10 min. Tuote on valmis, kun sisälämpötila on 75°C.

RF / PATU: 70005162 Heinon Tukku: 791558 Kespro: 21231370 Meira Nova: 100635 Wihuri: 791558 EAN/me:

5 741300 551629 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Lihatuotteet I 15


SIIPIKARJATUOTTEE t

“Ihastu intialaiseen panerointiin!”

Chicken Strips Indian Style 15-35 g, kypsä, paneroitu

ME: 3 kg

Rapeaksi intialaisittain naanleipämuruilla ja jeeralla paneroitu murea broilerinfileepala dippailuun, kanakoriin, pubitarjoiluun. Ainekset: Broilerinfilee suikaleina (55%), panerointi (vehnäjauho, muunneltu vehnätärkkelys, riisihiutaleet (sis. soijaa), maissitärkkelys, curryjauhe, mausteet, kookosmaitojauhe (sis. maitoa), suola, hiiva, rypsiöljy, luontainen aromi, jodioitu suola. Tuotteen kokonaissuolapitoisuus 1,6%. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, sinappia ja selleriä.

RF / PATU: 901 Heinon Tukku: 956623 Kespro: 21247639 Meira Nova: 101660 Wihuri: 956623 EAN/me:

4 002823 009013

Valmistus: Kuumenna jäisenä: • pannulla keskilämmöllä n. 10-12 min. useasti käännellen. • uunissa 190 C n. 12 min. - rasvakeittimessä 160 c n. 4-5 min.

S UUTUU

Chicken Strips American Style 15-35 g, kypsä, paneroitu Rapeaksi paneroitu murea broilerinfileepala dippailuun, kanakoriin, pubitarjoiluun. Laktoositon.

Ainekset: Broilerinfilee suikaleina (67%), vehnäjauho, muunneltu vehnätärkkelys, rypsiöljy, vesi, suola, mausteet, hiivauute, luontaiset aromit (sis. selleriä), rypälesokeri. Tuotteen kokonaissuolapitoisuus 1,6%. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa, sinappia ja maitoa. Valmistus: Kuumenna jäisenä: • pannulla keskilämmöllä n. 10-12 min. useasti käännellen. • uunissa 190 C n. 12 min. - rasvakeittimessä 160 c n. 4-5 min.

Chicken Strips Spicy Style 15-35 g, kypsä, paneroitu Rapeaksi paneroitu murea broilerinfileepala dippailuun, kanakoriin, pubitarjoiluun. American Stylea tulisemmin maustettu versio. Laktoositon. Ainekset: Broilerinfilee suikaleina (67%), vehnäjauho, muunneltu tärkkelys (sis. vehnää), rypsiöljy, vesi, suola, mausteet, aromit (sis. selleriä), hiivauute, rypälesokeri, maltodekstriini. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa ja kananmunaa. Tuotteen kokonaissuolapitoisuus 1,7 %. Valmistus: Kuumenna jäinen tuote: • uunissa (180°C) n. 12 min. • pannulla rasvassa keskilämmöllä n. 15 min. • rasvakeittimessä (160°C) n. 4 min.

Chicken Sticks 13-18 g, kypsä, paneroitu Kypsiä, rapeaksi paneroituja nuggettitikkuja broilerinlihasta, à 13-18 g/kpl. Laktoositon.

Ainekset: Broilerinliha (60%), panerointi (vehnäjauho, muunneltu vehnätärkkelys, vesi, hiiva, suola 1,5 %, kasviöljy, aromi, mausteet), vesi, kasviöljy, jodioitu suola, aromi (sis. selleriä), maltodekstriini. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, sinappia, kananmunaa ja maitoa.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

ME: 3 kg RF / PATU: 849 Heinon Tukku: Kespro: 21180034 Meira Nova: Wihuri: 188904 EAN/me:

4 002823 008498 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

EI SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 3 kg RF / PATU: 99848 Heinon Tukku: 72272 Kespro: 20533878 Meira Nova: 101572 Wihuri: 72272 EAN/me:

6 41 666 1 9 984 80 GLUT

VEHNÄ

MAITO

SIS.

SIS.

SIS.

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 3 kg RF / PATU: 99939 Heinon Tukku: 642694 Kespro: 20942520 Meira Nova: Wihuri: 642694 EAN/me:

Valmistus: Kuumenna tuote jäisenä: • pannulla rasvassa n. 5 min. tuotetta välillä käännellen. • uunissa n. 7 min. 180 C. - rasvakeittimessä (160 C) n. 2 min.

16 I Siipikarjatuotteet

LAKT

EI SIS. EI SIS.

6 416661 999395 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

EI SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.


Broilerinuggetti n. 20 g, kypsä paneroitu Paneroitu, kypsä, mehevä ja napakka broilerinugget. Vähälaktoosinen.

Ainekset: Broilerinliha (61%), panerointi 28%: vehnäjauho, muunneltu vehnätärkkelys, vesi, suola, mausteet, hiiva), rypsiöljy, vesi, suola, rypälesokeri, laktoosi, aromit (sis. selleriä). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, kananmunaa, sinappia tai soijaa. Tuotteen kokonaissuolapitoisuus 1,1 %. Valmistus: Kuumenna jäiset nuggetit: • rasvakeittimessä 160°C:n lämmössä n. 3,5 min. • pannulla/tasolla rasvassa 6-7 min. • uunissa (n. 180°C) n. 12-15.

Broileripihvi n. 80 g, kypsä, paneroitu Paneroitu, kypsä, mehevä ja pehmeä broileripihvi. Myyntierässä n. 30 kpl n. 80 g pihvejä. Vähälaktoosinen.

Ainekset: Broilerinliha (60%), panerointi (vehnäjauho, muunneltu vehnätärkkelys, vesi, suola, mausteet, hiiva), rypsiöljy, vesi, suola, rypälesokeri, laktoosi, aromit (sis. selleriä). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, kanamunaa, sinappia tai soijaa. Kokonaissuolapitoisuus 1,2 %. Valmistus: Kuumenna tuote jäisenä: • pannulla tai tasolla rasvassa 5-6 min. kummaltakin puolelta • rasvakeittimessä n. 2-3 min. • uunissa (225°C) n. 10-15 min. tuotteita välillä kääntäen.

Chicken Filetto n. 95-115 g, kypsä, paneroitu Muotoon litistetty broilerinfilee. Laktoositon.

Ainekset: Broilerinfilee (64%) panerointi (vehnäjauho, muunneltu vehnätärkkelys, hiiva, rypälesokeri, ruokasuola), rypsiöljy, vesi, ruokasuola, mausteet, maltodekstriini, rypälesokeri. Saattaa sisältää pieniä määriä selleriä, maitoa ja kananmunaa. Tuotteen kokonaissuolapitoisuus 1,2 %. Valmistus: Kuumenna jäinen tuote: • uunissa (n. 180°C) n. 15 min. - pannulla rasvassa keskilämmöllä n. 15 min. tuotetta käännellen • rasvakeittimessä (160°C) n. 3 min.

Kieviläinen broileri n. 150 g, kypsä, paneroitu Paneroitu, kypsä, mehevän tuorejuusto-valkosipuliyrttivoitäytteinen broilerinfilee.

Ainekset: Broilerinfilee 54 %, panerointi 25 % (maissi, muunneltu vehnätärkkelys, vesi, sokeri, suola, mallasuute, emulgointiaine soijalesitiini), täyte 11% (tuorejuusto, vesi, herkkusienet, voi, ruokasuola, yrtit, sipuli, muunneltu perunatärkkelys, valkosipuli, tärkkelys, sitruunamehu), vesi, rypsiöljy, suola, rypälesokeri, aromi (sis. selleriä). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa ja sinappia. Kokonaissuolapitoisuus 1,4 %.

ME: n. 125 x n. 20 g = 2,5 kg RF / PATU: 2035 Heinon Tukku: 506840 Kespro: 20036972 Meira Nova: 101658 Wihuri: 506840 EAN/me:

6 41 666 1 0 203 58 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: n. 30 kpl x n. 80 g = 2,5 kg RF / PATU: 0025 Heinon Tukku: 508242 Kespro: 20036973 Meira Nova: 101653 Wihuri: 508242 EAN/me:

6 41 666 1 0 002 51 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 3 kg (n. 25 kpl) RF / PATU: 99844 Heinon Tukku: 72264 Kespro: 20169745 Meira Nova: 101571 Wihuri: 72264 EAN/me:

6 41 666 1 9 984 42 GLUT

VEHNÄ

MAITO

SIS.

SIS.

SIS.

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 3 kg (n. 20 kpl) RF / PATU: 99588 Heinon Tukku: 322180 Kespro: Meira Nova: Wihuri: 322180 EAN/me:

6 41 666 1 9 958 85

Valmistus: Kuumenna jäinen tuote kiertoilmauunissa (180 C) n. 20-30 min.

Broileripyörykkä 12 g, kypsä Kypsät maukkaat broileripyörykät, joissa runsaasti vain broilerin lihaa - ei viljaa, maitoa tai kananmunaa.

Ainekset: Broilerinliha (62%), broilerin rasva, vesi, perunatärkkelys, perunahiutaleet, kasviöljy (rapsi), sipuli, rypälesokeri, suola (1,6%), hiivauute, mustapippuri. Kypsennetty rapsiöljyssä. Valmistus: Kuumenna sulaneet tai jäiset pyörykät: • pannulla/tasolla rasvassa n. 5 min. tuotetta käännellen • uunissa (n. 225°C) n. 10-15 min. • mikrouunissa sulaneina n. 35 sek../650W • rasvakeittimessä (170°C) sulaneina n. 1 min.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

EI SIS.

SIS.

ME: 5 kg (n. 416 kpl) RF / PATU: 2341 Heinon Tukku: 508234 Kespro: 20052514 Meira Nova: 1059100 Wihuri: 508234 EAN/me:

6 41 666 1 0 234 10 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Siipikarjatuotteet I 17


MISA

Edustavaa tarjottavaa. Misaamisen eli esivalmistelun tärkeys on entisestään korostunut nyt, kun resurssien niukkuus edellyttää oleelliseen keskittymistä myös keittiössä. Rollfoodsin Misa-tuotteet onkin kehitetty tilanteisiin, joissa lopputulokselta vaaditaan sekä tasaista että korkeaa laatua.

Misat rakentuvat jo vuonna 1968 kehitetylle pihvikonseptille, siksi juuri lihatuotteet ovat tuoteryhmän kulmakivi. Uusimmista tulokkaista Häränpaistikääryle Tatti-pekoni ja Vasikanpaistikääryle Tomaatti-mozzarella ovat haudutusliemessään sous vide -kypsennettyjä. Tämä mahdollistaa tuotteen jatkojalostamisen kastikkeen osalta.

Häränpaistikääryle tatti-pekoni sous vide 2 kg (14 kpl à 90 g/pss)

ME: 5 x 2 kg = 10 kg

Herkullisessa tummassa tomaatin ja punaviinin maustamassa lihaliemessä haudutettuja, pekonilla ja sieni-yrttimurekkeella täytettyjä häränpaistirullia isossa vakuumipussissa, 14 rullaa/2 kg:n pss. Laktoositon, maidoton, ei sisällä gluteenipitoisia ainesosia. (Yhden rullan paino ilman lientä n. 90 g/kpl). Myyntierässä 5 pussia. Ainekset: Täytetty häränpaistikääryle 68 % (naudanliha, savupekoni, sinappi, mureketäyte (herkkutatti, sianliha, pekoni, vesi, naudanliha, suola, mausteet ja yrtit (sis. sinappia ja selleriä), sokeri, happamuudensäätöaineet sitruunahappo ja natriumdifosfaatti, aromi), vasikan ja naudan lihaliemi (valm. naudan ja vasikan lihaisista luista, sipulista, porkkanoista, selleristä, purjosta), punaviini (2%), tomaattipyree, muunneltu tärkkelys, jodioitu suola 0,6 %, naudanlihauute, poltettu sokeri, rypsiöljy, maltodekstriini, palmurasva, mausteet, sokeri, kasvirasva, rypälesokeri. Sulatus: Sulata pussi viileässä n. 1 vrk.

EAN/me:

4 023215 025855 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

S

UUTUU

Vasikanpaistikääryle tomaatti-mozzarella sous vide 1,8 kg (14 kpl à 80 g/pss)

Ainekset: Vasikanpaisti (53%), vasikan ja naudan lihaliemi (valm. naudan ja vasikan lihaisista luista, sipulista, porkkanoista, selleristä, purjosta), mozzarellajuusto (pastöroimaton maito, suola, juoksutin), kinkku (porsaanliha, jodioitu suola, rypälesokeri, glukoosisiirappi, hapettumisenestoaine natriumaskorbaatti, mausteuute, säilöntäaine E250, pyökkisavu), punaviini (2%), kuivatut tomaatit (tomaatti kuivattu, kasviöljy, valkosipuli, kapris, suola, sokeri, etikkahappo), jodioitu suola (0,8%), naudanlihauute, muunneltu tärkkelys, rapsiöljy, poltettu sokeri, balsamiviinietikka (viinietikka, rypäleviinimäskitiiviste), hapettumisenestoaine (E224), maltodekstriini, yrttisekoitus (yrtit, valkosipuli), palmurasva, mausteet, sokeri, kasvirasva, rypälesokeri, mausteuute, sakeuttamisaine ksantaani. TUUS

UU

18 I MISAT (mise en place)

RF / PATU: 2221166 Heinon Tukku: 8043380 (2 kg) Kespro: 21221528 Meira Nova: 1059129 Wihuri: 652438

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Herkullisessa vasikanliemessä haudutettuja, tomaatilla ja mozzarellajuustolla täytettyjä vasikanpaistirullia isossa vakuumipussissa, 14 rullaa/1,8 kg:n pss. Vähälaktoosinen, ei sisällä gluteenipitoisia ainesosia. (Yhden rullan paino ilman lientä n. 80 g/kpl). Myyntierässä 5 pussia.

Sulatus: Sulata pussi viileässä n. 1 vrk.

“Kokous- ja edustustarjoiluun, à la carteen…”

ME: 5 x 1,8 kg = 9 kg RF / PATU: 2221165 Heinon Tukku: 8043382 (2 kg) Kespro: 21221527 Meira Nova: Wihuri: 652198 EAN/me:

4 023215 025831 GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

VL

EI SIS. EI SIS.


Häränpaistikääryle sous vide 2 kg (14 kpl à 70 g/pss)

ME: 5 x 2 kg = 10 kg

Maukkaassa punaviinikastikkeessa haudutettuja, pekonilla, sipulilla ja maustekurkulla täytettyjä häränpaistirullia isossa vakuumipussissa, 14 rullaa/2 kg:n pss. Gluteeniton, vähälaktoosinen. (Yhden rullan paino ilman kastiketta n. 70 g/kpl). Myyntierässä 5 pussia. Ainekset: Naudanliharullat 48 % (naudanliha, porsaanliha, suola, mausteet, mausteuutteet, laktoosi, rypälesokeri, savuaromi, sipuli, maustekurkku , brandy-viinietikka, sokeri, pippuri, palmuöljy, natriumkaseinaatti, maltodekstriini, aromi) lihaliemi (valmistettu naudanlihasta ja -luista, sipulista, tomaatista, porkkanasta, selleristä, tuoreista herkkusienistä ja purjosta), punaviini (merlot) 12%, tomaattipyree, jodioitu suola (0,89 %), pekoni (porsaanliha, suola, rypälesokeri, sokeri, glukoosisiirappi, aromi, savuaromi), brandy-viinietikka, rypälesokeri, kasviöljy, mausteet ja mausteuutteet, hiivauute, aromi, valkosipuli, sokeri, muunneltu tärkkelys, luontaiset aromit, kasvirasva, väri sokerikulööri, naudanlihauute, punaviini 1%, sinapinsiemen, mausteet, maltodekstriini. Sis. sulfiittia.

RF / PATU: 2221029 Heinon tukku: Kespro: 20899690 Meira Nova: 100641 Wihuri: EAN/me:

  GLUT

VEHNÄ

MAITO

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

VL

EI SIS. EI SIS.

Sulatus: Sulata pussi viileässä n. 1 vrk.

Vasikanpaisti Vitellone sous vide

ME: 3 x n. 1,25 kg = n. 3,75 kg

Sous vide -mediumkypsennetty, tuoreilla yrteillä marinoitu kokonainen ruohovasikanpaisti. Erinomainen raaka-aine esim. Vitello Tonnato -klassikkoannokseen. Vaihtuvapainoinen. Myyntierässä 3 vakuumia à 1 paisti. Laktoositon, gluteeniton. Ainekset: Vasikanpaisti, haudutettu liemessä: lihaliemi (valmistettu naudanlihasta ja –luista, sipulista, porkkanasta, selleristä, purjosta), yrtit, kasviöljy, rypälesokeri, rakuunaöljy, mausteet, hiivauute, jodioitu suola 0,4%, valkosipuli, sokeri, muunneltu tärkkelys, kovetettu kasvirasva, hapettumisenestoaine askorbiinihappo, sitruunahappo, happamuudensäätöaine trinatriumsitraatti, maltodekstriini. Valmistus: Sulata vasikanpaisti ja viipaloi siitä ohuita viipaleita, käytä kylmiin tai kuumiin ruokiin. Alkuruokana tonnikala-majoneesin kera saat perinteisen Vitello Tonnato -annoksen. Ohuena siivuna soveltuu erinomaisesti myös esim. pizzan tai bruchettan täytteeksi tai salaatin osana.

Beef Ribs sous vide

RF / PATU: 2721002 Heinon Tukku: 662502 Kespro: 20942517 Meira Nova: 1059121 Wihuri: 662502 EAN/me:

2 357520 200006 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 3 x n. 1 kg = n. 3 kg

Marinoitu ylikypsä härän lihaisa kylkirivi. Sous vide kypsennetty. Vaihtuvapainoinen tuote. Myyntierässä 3 kpl vakuumia à 1 ribs. Laktoositon, gluteiiniton. Ainekset: Naudan kylkirivi,haudutettu liemessä: vesi, brandyviinietikka, tomaatti, valkosipuli, mausteet ja mausteuutteet, naudanlihauute, hiivauute, mausteet, jodioitu suola 0,7%, muunneltu tärkkelys, siirappi, kovetettu kasvirasva, sakeutusaine xanthan, luontainen aromi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, rypälesokeri, maltodekstriini. Valmistus: Kuumenna Beef Ribs vakuumissaan n. 20 min. (sulatettu 10 min.) sirkulaattorissa tai höyryuunissa. Avaa pussi, keitä kastike kokoon ja sivele lihan pintaan tai tarjoa erikseen. Grillaa tai paahda lihan pinta rapeaksi.

RF / PATU: 2721030 Heinon Tukku: Kespro: 20942518 Meira Nova: 1005123 Wihuri: EAN/me:

2 357523 000009 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Häränposkea Merlot sous vide 2 kg (14 kpl à n. 70 g/pss)

ME: 5 x 2 kg

Ylikypsän pehmeiksi haudutettuja häränposkia Merlot-viinin maustamassa kastikkeessa. Iso 2 kg:n vakuumi, jossa n. 14 poskea à n. 70 g. Laktoositon, gluteeniton. Ainekset: Naudanliha 57 %, lihaliemi (valmistettu naudan- ja vasikanlihasta ja –luista, sipulista, porkkanasta, selleristä, herkkusienistä, purjosta), Merlot-punaviini 9% (sis. sulfiitteja), punaviini 2 % (sis. sulfiitteja), tomaattipyree, valkosipuli, oliiviöljy, pekoni (sis. porsaanliha, nitriittisuola (suola, säilöntäaine natriumnitriitti), hapettumisenestoaine natriumaskorbaatti, mausteuutteet, pyökkisavu), muunneltu tärkkelys, jodioitu suola 1,3 %, esihyytelöity riisijauho, kasviöljy, madeiraviini, poltettu sokeri, rapsiöljy, yrtit, mausteet, tärkkelys, emulgointiaineet E471 ja E472b, sitruunahappo, väri betakaroteeni, aromi, kovetettu kasvirasva, maltodekstriini. Valmistus: Sulata pussi viileässä n. 1 vrk (suositeltavin tapa) tai kuumenna suoraan pakasteesta. Kuumenna sulaneena vakuumissaan vesihauteessa (80 100 C) n. 20 min., höyryuunissa n. 20 min tai perinteisesti padassa/GN-pakissa. Tuotteen voi kuumentaa myös jäisenä, jolloin valmistusajat ovat pidemmät.

RF / PATU: 2221141 Heinon Tukku: 8043383 (2kg) Kespro: 21221529 Meira Nova: 100636 Wihuri: 652172 EAN/me:

4 023215 222117 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

S

UUTUU

Karitsanpotka sous vide, annos Yrttisessä lammas-punaviiniliemessä kypsäksi haudutettua karitsanpotkaa kasvisten kera sous vide-annospussissa. Yksi potka, jonka paino voi vaihdella hiukan, per annosvakuumi. Myyntierässä 12 annosta. Laktoositon, maidoton, ei sisällä gluteenipitoisia ainesosia. Ainekset: Lampaanpotka, lampaan lihaliemi (valmistettu lampaanlihasta ja luista, sipulista, selleristä ja porkkanoista), punaviini (sis. sulfiitteja), porkkanat, selleri, jodioitu suola (0,8%), yrtit, valkosipuli, tomaattipyree, muunneltu tärkkelys, riisijauho, kasviöljy, kasvirasva, hapot sitruunahappo ja trinatriumsitraatti, karamellisoitu sokeri, rakuunaöljy, pippuri.

ME: 12 x n. 460 g = 5,527 kg RF / PATU: 2721011 Heinon Tukku: 959346 Kespro: 20730748 Meira Nova: 100646 Wihuri: 959346 EAN/me:

4 02 321 5 2 101 14

Sulatus: Sulata annospussit viileässä n. 1 vrk (suositeltavin tapa) tai kuumenna suoraan pakasteesta. Valmistus: Sulata annospussit viileässä n. 1 vrk (suositeltavin tapa) tai kuumenna suoraan pakasteesta. Kuumenna sulaneena vakuumissaan vesihauteessa (80-100 C) n. 20 min., höyryuunissa n. 15 min tai perinteisesti pannulla/GN-vuoassa. Tuotteen voi kuumentaa myös jäisenä, jolloin valmistusajat ovat pidemmät.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

MISAT (mise en place) I 19


MISA

Häränliha Carpaccio

ME: 10 x (10 x 80 g) = 8 kg

Ohuita viipaleita häränlihasta. Kypsentämätön. Yhdessä rasiassa 2 pussia, joissa kummassakin 5 valmista lautaselle asetettavaa annosta. (Huom! Annosten välissä oleva kelmu helpottaa tarjolle asettelua ja varmistaa tasaisen annoskoon.). Myyntierässä 10 rasiaa. Ainekset: Naudanliha. Valmistus: Ota annos suoraan pakkasesta ja laita lautaselle sulamaan, mausta, koristele ja vie tarjolle. Voit tarvittaessa sulattaa tuotetta hieman salamanterilla. Raaka Carpaccio tulee käyttää saman päivän aikana sulatuksesta.

RF / PATU: 2222040 Heinon Tukku: Kespro: 20942519 Meira Nova: 1059122 Wihuri: 633750 EAN/me:

4 009286 900031 EAN/1-p:

4 009286 900024 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Currywurst kastikkeessa, medium hot, 250 g annos

ME: 12 x 250 g = 3 kg

Aromikas lisä makkararuokien tarjontaan. Tarjoa perinteisesti saksalaiseen tapaan friteerattujen perunoiden kanssa lounas- ja iltaruokana sekä Gastropub-menuissa. 250 g:n annosvakuumi, myyntierässä 12 pussia. Gluteeniton, vähälaktoosinen. Ainekset: Makkara 40% (sianliha 76%, vesi, suola, sinappijauhe, liivate (siasta), kuivatettu glukoosisiirappi, stabilointiaineet natriumasetaatti, natriumsitraatti ja difosfaatti, emulgointiaineet sitruunahappo, mono- ja diglyseridit, mausteet, hapettumisenestoaine askorbiinihappo, laktoosi, rypälesokeri, mausteuutteet, luonnonsuoli), vesi, tomaatti, inverttisokeri, salottisipuli, brandy-viinietikka, curry, valkosipuli, mausteet, jodioitu suola, muunneltu tärkkelys, kasvirasva, luontainen aromi, hiivauute, sokeri, rypälesokeri, maltodekstriini, galangal, sitruunaruoho. Kokonaissuolapitoisuus 2,36 %.

RF / PATU: 2121103 Heinon Tukku: Kespro: 20861717 Meira Nova: 1059128 Wihuri: 138818 EAN/me:

  GLUT

Valmistus: Sulata annospussit viileässä n. 1 vrk (suositeltavin tapa) tai kuumenna suoraan pakasteesta. Kuumenna sulaneena vakuumissaan vesihauteessa (80 - 100 C) n. 10 min., höyryuunissa n. 10 min tai perinteisesti pannulla/GN-pakissa. Kuumennus mikroaaltouunissa n. 1-2 min., pistä pussin kanteen muutama reikä ennen kuumennusta tai kuumenna astiassa. Tuotteen voi kuumentaa myös jäisenä, jolloin valmistusajat ovat pidemmät.

Pinaattia Brasserie 150 g annos

VEHNÄ

MAITO

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

VL

EI SIS. EI SIS.

ME: 24 x 150 g = 3,6 kg

Kermassa sipulin ja valkosipulin kera haudutettua tuoretta lehtipinaattia annospakkauksina. Annosvakuumin paino 150 g, myyntierässä 24 kpl. Vähälaktoosinen, gluteeniton. Ainekset: Pinaatinlehdet (77%), kerma, vesi, kasviöljy ja -rasva (rypsi, palmu, auringonkukka), sipuli, muunneltu tärkkelys, jodioitu suola, valkosipuli, mausteet, rypälesokeri, aromi. Sulatus: Sulata annospussit viileässä yön yli (suositeltavin tapa) tai kuumenna suoraan pakasteesta. Valmistus: Kuumenna sulaneena vesihauteessa n. 10 min. tai mikroaaltouunissa n. 1 min 15 s. Jäisen tuotteen voit kuumentaa vesihauteessa n. 20 min. tai mikroaaltouunissa n. 2 min 30 s. (Pistä pussiin terävällä veitsellä muutama reikä jos kuumennat tuotteen jäisenä mikrossa.) Tuote on kuumennettava +72 asteen lämpötilaan.

RF / PATU: 2113013 Heinon Tukku: Kespro: 20730741 Meira Nova: 1059124 Wihuri: EAN/me:

P

4 02 321 5 0 130 12 GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

VL

EI SIS. EI SIS.

ME: 3 x (12 x 50 g) = 1,8 kg

Papunyytti 50 g annos Mangoldinlehtinauhoihin käärittyjä, tasamittaisiksi leikattuja ja esikypsennettyjä vihreitä neulapapuja nyytteinä. 12 kpl 50 g painoista nyyttiä sous vide -vakuumissa, 3 pussia myyntierässä. Laktoositon, gluteeniton. Vegaani. Ainekset: Vihreät neulapavut 50%, mangoldinlehti, vesi, sipuli, mausteet, mausteuutteet (sis. selleriä), jodioitu suola 1,0 %, kasvirasva, hiivauute, sokeri, dekstroosi, maltodekstriini.

RF / PATU: 2613000 Heinon Tukku: Kespro: 21018329 Meira Nova: 1059126 Wihuri: EAN/me:

Sulatus: Sulata pussi viileässä yön yli. Valmistus: Kuumenna tuote pussissaan vesihauteessa tai höyryuunissa tai yksittäin esim. uunissa. Voit tuunata tarvittaessa käärimällä pekonin papunyytin ympärille tai ripottelemalla paahdettuja pähkinöitä pintaan.

  GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Tagliarini 220 g annos

ME: 12 x 220 g = 2,64 kg

Parasta italialaista 4 mm tagliarini-tuorepastaa kypsänä ja kuumennusvalmiina 220 g:n annospusseissa, 12 pussia myyntierässä. Ainekset: Tagliarini-pasta (durumvehnäjauho, kananmuna, kasviöljy(rypsi), suola (1,58%)).Voimakassuolainen.

vesi),

keitinvesi

(vesi,

Sulatus: Sulata annospussit yön yli viileässä (suositeltavin tapa) tai kuumenna suoraan pakasteesta. Valmistus: Kuumenna sulaneena vesihauteessa n. 10 min. tai mikroaaltouunissa n. 1 min 15 s. Jäisen tuotteen voit kuumentaa vesihauteessa n. 20 min. tai mikroaaltouunissa n. 2 min 30 s. (Pistä pussiin terävällä veitsellä muutama reikä jos kuumennat tuotteen jäisenä mikrossa.)

20 I MISAT (mise en place)

RF / PATU: 2120018 Heinon Tukku: Kespro: 20730747 Meira Nova: 1059119 Wihuri: EAN/me:

4 02 321 5 2 001 84 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.


Ainekset: Kala (alaskanseitifilee) (80%), korppujauho, vehnäjauho, kasviöljy (palmu, rapsi, auringonkukka) muunneltu vehnätärkkelys, vesi, suola, luontainen sitruuna-aromi, herajauhe, yrtit, maltodekstriini (maissista), sakeuttamisaine ksantaanikumi, sitruunahappo, sitruunaöljy, nostatusaineet E450, E500. Kokonaissuolapitoisuus 0,9 %.

ME: 30 x 150 g = 4,5 kg RF / PATU: 463 Heinon Tukku: 612382 Kespro: 20041418 Meira Nova: 1026350 Wihuri: 612382 EAN/me:

6 41 666 1 0 046 31

Valmistus: Kypsennä jäinen tuote: - pannulla miedolla lämmöllä 6-7 min. jolloin pinta saa rapeutta - yhdistelmäuunissa (n. 180°C) n. 15-20 min. -rasvakeittimessä 175-180 C n. 5 min.

Kasviskevätrulla 90 g, kypsä Rapea, esikypsennetty kasvissuikaleilla täytetty kevätkääryle. Vähälaktoosinen, ei sisällä kananmunaa.

Ainekset: Kasvikset 42% (valkokaali, sipuli, selleri), vehnäjauho, vesi, keitetty riisi, riisijauho, vehnätärkkelys, kasviöljy (rapsi), maitojauhe, soijakastike (vesi, soijapapu, vehnä, riisi), suola (1,1%), muunneltu maissitärkkelys, sokeri, mausteet (valkosipuli, cayennepippuri. Täyte: 55 %, kuoriosa 45%. Valmistus: • jäisenä n. 20 min. 200°C:n uuninlämmössä • sulaneena n. 10 min. 225°C:n uuninlämmössä - 3-5 min. rasvakeittimessä (180°C).

American-Pan pizzapohja, esipaistettu pannupizzapohja, halkaisija n. 22 cm Esipaistettu pehmeä ja kuohkea pannupizzapohja. Laktoositon, maidoton.

Ainekset: Vehnäjauho, vesi, kasvirasva (palmu), kasviöljy (rypsi), hiiva, sokeri, suola (1,2%), glukoosi, mallasjauho, jauhonparanne (E300), nostatusaine (E170), emulgointiaineet (E322, E471, E472e). Tuotteen halkaisija n. 22 cm. Valmistus: Levitä sulaneen pizzapohjan päälle haluamasi täytteet. Valmista pizza 225250°C:n uuninlämmössä, kunnes pinta on kauniin värinen. Paras tulos saadaan voidellussa pizzapannussa, pizzapohja ei saa koskettaa suoraan uunin arinaa, joten käytä tarvittaessa ritilää alla. Valmistusarvot ovat ohjeellisia.

Soijaburger n. 84 g, kypsä Kypsä, 100 % kasvisperäinen, maidoton pihvi terveellisestä soijasta. Sopii monenlaiseen ruokavalioon, myös vegaaneille.

Ainekset: Vesi, teksturoitu soijaproteiini, soijajauho (soijan osuus 77% kuiva-aineesta), ravintokuidut (psyllium plantagon kuorijauho ja hernekuitu), tomaatti, sipuli, suola (1,1 %), valkosipuli, porkkana, ruohosipuli, persilja, mustapippuri, hiivauute. Paistamiseen käytetty rypsiöljyä.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

VL

EI SIS. EI SIS.

ME: 50 x 90 g = 4,5 kg RF / PATU: 1503 Heinon Tukku: 103648 Kespro: 20169744 Meira Nova: 1059101 Wihuri: 103648 EAN/me:

6 416661 015033 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

EAN/me:

6 41 666 1 0 130 91 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

Valmistus: Kuumenna jäinen pihvi pannulla/paistotasolla öljyssä n. 5 min. tai yhdistelmäuunissa keskilämmöllä n. 15 min.

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 3,024 kg (36 kpl) RF / PATU: 16002 Heinon Tukku: 896639 Kespro: 21260449 Meira Nova: 105487 Wihuri: 896639 EAN/me:

6 41 666 1 1 600 23 GLUT

Ainekset: Teksturoitu soijaproteiini, vesi, soijajauho (soijan osuus 77% kuiva-aineksesta), ravintokuidut (psyllium plantagon kuorijauhe ja hernekuitu), tomaatti, sipuli, paprika, suola (1,1%), valkopippuri, sellerinsiemen, porkkana, ruohosipuli, persilja, soijaproteiini-hydrolysaatti, mustapippuri, kumina, oregano, perunajauho, chili, cayennepippuri, hiivauute. Paistamiseen käytetty rypsiöljyä.

EI SIS.

ME: 20 x 230 g = 4,6 kg

VEHNÄ

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Tex Mex Soijaburger n. 84 g, kypsä

SIS.

RF / PATU: 1309 Heinon Tukku: 278911 Kespro: 20227283 Meira Nova: 1070102 Wihuri: 278911

Valmistus: Kuumenna jäinen pihvi pannulla/paistotasolla öljyssä n. 5 min. tai yhdistelmäuunissa keskilämmöllä n. 15 min.

Kypsä, 100 % kasvisperäinen, meksikolaisittain maustettu terveellinen ja runsaskuituinen soijapihvi. Sopii monenlaiseen ruokavalioon, myös vegaaneille.

SOIJAP. K-MUNA

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

EI SIS.

ME: 3,024 kg (36 kpl) RF / PATU: 16004 Heinon Tukku: Kespro: 20683701 Meira Nova: 1059123 Wihuri: EAN/me:

6 41 666 1 1 600 47 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

EI SIS.

Ruokapakasteet I 21

Muut ruokapakasteet

Kalafilee à la Meuniere 150 g, kastikeglaseerattu Yrtti-sitruunakastikeglaseerattu muotoon puristettu alaskanseitifilee. Vähälaktoosinen.


AMERICAN COOKIES

American Cookies taikinoilla loihdit tuoretta ja maistuvaa makeaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Muffinssit, browniet, cookiet, cup cakes -kuppikakut, levykakut, kakkupohjat - vain luovuus on rajana.

22 I American Cookies


A! HELPPO

Näin helppoa on valmistaa muffinsseja, levykakkuja tai vaikkapa piiraita valmiista pakastetaikinasta! Kehitä talon oma leivonnainen. Onko se aurinkoinen Carrot Cup Cake vai ihanan tahmea Brownie tuunattuna Rocky Road –henkeen? Sivuilla 26-27 on vinkkejä ideointiin.

Pursota muffinssivuokiin

MUFFINSSI

Leikkaa pussin kulma

HUOM!

Viipaloi tanko

Lado pellille

Paista pakkauksen ohjeiden mukaan

COOKIE

BROWNIE

Leikkaa pussin kulma

Voitele vuoka ja pursota vuokaan

Yli 60 g muffinssit suositellaan paistettavaksi muffinssivuoissa, jotka on asetettu muffinssipellille.

HUOM!

Leikkaa reilun sentin paksuiset viipaleet ja paina kevyesti hieman litteämmäksi. Cookie leviää paistettaessa.

American Cookies I 23


AMERICAN COOKIES

American Cookies Kardemumma muffinssitaikina American Cookies - freshly baked! Paista uunituore, haluamasi kokoinen muffinssi ”talon tapaan” kodikkaan kardemummaisesta muffinssitaikinasta ja tuunaa mieleiseksesi. Valmiina pursotinpussissa. Laktoositon, maidoton. Ainekset: Vehnäjauho, sokeri, vesi, rypsiöljy, kananmuna, perunatärkkelys, leivinjauhe, kardemumma, rypälesokeri, perunajauho, säilöntäaine kaliumsorbaatti, emulgointiaineet E475, E471, suola, väri betakaroteeni.

ME: 15 x 600 g = 9 kg RF / PATU: 7186 Heinon Tukku: 58628 Kespro: 21168229 Meira Nova: Wihuri: 58628 EAN/me:

Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 4 h tai viileässä yön yli. Sulanut raaka taikina säilyy viileässä n. 7 vrk. Valmistus: Leikkaa pussin pää auki ja pursota sopiva määrä taikinaa haluamasi kokoisiin muffinssivuokiin. Yli 60 g muffinssit suositellaan paistettavaksi muffinssivuoissa jotka on asetettu muffinssipellille. Paista n. 160-180 asteessa koosta riippuen n. 12-30 min. Säilytä valmiit muffinssit huoneenlämmössä - säilyvyysaika paistovuorokausi + 2 vrk. HUOM! Voit valmistaa taikinasta myös esim. levypiirakkaa, jolloin 1 pussi riittää 1/2 GN-vuokaan, paisto 170 C n. 15 min. Saanto 8 muffinssia à n. 75 g per pussi.

American Cookies Mustikka muffinssitaikina American Cookies - freshly baked! Paista uunituore, haluamasi kokoinen muffinssi ”talon tapaan” herkullisesta taikinasta, jossa runsaasti mustikkaa. Valmiina pursotinpussissa. Laktoositon, maidoton. Ainekset: Vehnäjauho, sokeri, rypsiöljy, vesi, kananmuna, mustikka-aromi, perunatärkkelys, mustikat, leivinjauhe, glukoosisiirappi, rypälesokeri, perunajauho, säilöntäaine kaliumsorbaatti, emulgointiaineet E475, E471, suola, sakeuttamisaine pektiini, hedelmäsokeri, väri betakaroteeni, happamuudensäätöaine sitruunahappo.

7 350031 134315 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

American Cookies Porkkana muffinssitaikina American Cookies - freshly baked! Paista uunituore, haluamasi kokoinen muffinssi ”talon tapaan” herkullisesta porkkanaa ja lämmittäviä mausteita sisältävästä taikinasta. Valmiina pursotinpussissa. Laktoositon, maidoton. Pähkinätön. Ainekset: Vehnäjauho, vesi, rypsiöljy, sokeri, kananmuna, fariinisokeri, porkkana, muunneltu perunatärkkelys, leivinjauhe (sis. nostatusaineet E341, E450, E500, maissitärkkelys), glukoosisiirappi, kaneli, inkivääri, neilikka, suola, ohramallasuute, säilöntäaine kaliumsorbaatti, vanilliini.

American Cookies Suklaa muffinssitaikina American Cookies - freshly baked! Paista uunituore, haluamasi kokoinen muffinssi ”talon tapaan” tummasta suklaanmakuisesta muffinssitaikinasta ja tuunaa mieleiseksesi. Valmiina pursotinpussissa. Laktoositon, maidoton, soijaton. Ainekset: Rypsiöljy, vesi, vehnäjauho, sokeri, kananmuna, kaakaojauhe, perunatärkkelys, leivinjauhe, perunahiutaleet, rypälesokeri, suola, säilöntäaine kaluimsorbaatti, emulgointiaineet E471, E475. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 4 h tai viileässä yön yli. Sulanut raaka taikina säilyy viileässä n. 7 vrk. Valmistus: Leikkaa pussin pää auki ja pursota sopiva määrä taikinaa haluamasi kokoisiin muffinssivuokiin. Yli 60 g muffinssit suositellaan paistettavaksi muffinssivuoissa jotka on asetettu muffinssipellille. Paista n. 160-180 asteessa koosta riippuen n. 12-30 min. Herkullisen lisän saat, kun painat vastapaistetun, vielä kuuman muffinssin keskelle vaikkapa suklaamakeisen tai vaahtokarkin. Säilytä valmiit muffinssit huoneenlämmössä - säilyvyysaika paistovuorokausi + 2 vrk. HUOM! Voit valmistaa taikinasta myös esim. levypiirakkaa, jolloin 1 pussi riittää 1/2 GN-vuokaan, paisto 170 C n. 15 min. Saanto 8 muffinssia à n. 75 g per pussi.

American Cookies Piparkakku muffinssitaikina American Cookies - freshly baked! Paista uunituore, haluamasi kokoinen jouluinen muffinssi ”talon tapaan” piparkakkumausteisesta muffinssitaikinasta tai tuunaa mieleiseksesi leipomalla esim. mokka- tai rahkaruutuja. Valmiina pursotinpussissa. Laktoositon, maidoton. Kausituote, saatavilla 1.9.-31.12.

KAUSITUOTE

a

jaksoll 9-12

Ainekset: Vehnäjauho, sokeri, vesi, rypsiöljy, kananmuna, perunatärkkelys, rypälesokeri, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), suola, emulgointiaineet E475, E471, kaneli, inkivääri, neilikka.

24 I American Cookies

SIS.

EAN/me:

7 350031 134308 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 15 x 600 g = 9 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

7187 336842 21188785 336842

EAN/me:

7 350031 134483 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 15 x 600 g = 9 kg RF / PATU: 7175 Heinon Tukku: 58222 Kespro: 21168227 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

7 350031 134292 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 15 x 600 g = 9 kg RF / PATU: 7178 Heinon Tukku: 654723 Kespro: 21219442 Meira Nova: 1070103 Wihuri: 654723 EAN/me:

Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 4 h tai viileässä yön yli. Sulanut raaka taikina säilyy viileässä n. 7 vrk. Valmistus: Leikkaa pussin pää auki ja pursota sopiva määrä taikinaa haluamasi kokoisiin muffinssivuokiin. Yli 60 g muffinssit suositellaan paistettavaksi muffinssivuoissa jotka on asetettu muffinssipellille. Paista n. 160-180 asteessa koosta riippuen n. 12-30 min. Säilytä valmiit muffinssit huoneenlämmössä - säilyvyysaika paistovuorokausi + 2 vrk. HUOM! Voit valmistaa taikinasta myös esim. levypiirakkaa, jolloin 1 pussi riittää 1/2 GN-vuokaan, paisto 170 C n. 15 min. Muista myös uudet American Cookies Tulip muffinssivuoat ja Brownievuoat. Saanto 8 muffinssia à n. 75 g per pussi.

SOIJAP. K-MUNA

ME: 15 x 600 g = 9 kg

Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 4 h tai viileässä yön yli. Sulanut raaka taikina säilyy viileässä n. 7 vrk. Valmistus: Leikkaa pussin pää auki ja pursota sopiva määrä taikinaa haluamasi kokoisiin muffinssivuokiin. Käytä paperivuokien kanssa paistopeltiä. Paista n. 160-180 asteessa koosta riippuen n. 12-30 min. Säilytä valmiit muffinssit huoneenlämmössä - säilyvyysaika paistovuorokausi + 2 vrk. HUOM! Voit valmistaa taikinasta myös esim. levypiirakkaa. Saanto 8 muffinssia à n. 75 g per pussi.

LAKT

RF / PATU: 7171 Heinon Tukku: 58537 Kespro: 21168228 Meira Nova: Wihuri: 58537

Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 4 h tai viileässä yön yli. Sulanut raaka taikina säilyy viileässä n. 7 vrk. Valmistus: Leikkaa pussin pää auki ja pursota sopiva määrä taikinaa haluamasi kokoisiin muffinssivuokiin. Yli 60 g muffinssit suositellaan paistettavaksi muffinssivuoissa jotka on asetettu muffinssipellille. Paista n. 160-180 asteessa koosta riippuen n. 12-30 min. Säilytä valmiit muffinssit huoneenlämmössä - säilyvyysaika paistovuorokausi + 2 vrk. HUOM! Voit valmistaa taikinasta myös esim. levypiirakkaa, jolloin 1 pussi riittää 1/2 GN-vuokaan, paisto 170 C n. 15 min. Saanto 8 muffinssia à n. 75 g per pussi.

MAITO

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

7 350031 134469 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.


American Cookies Brownietaikina American Cookies- freshly baked! Paista uunituore, suussa sulava brownie ”talon tapaan” ihanasta tumman suklaanmakuisesta taikinasta ja tuunaa mieleiseksesi. Valmiina pursotinpussissa. Laktoositon, maidoton, soijaton, lisäaineeton. Ainekset: Sokeri, kananmuna, vehnäjauho, rypsiöljy, kaakaojauhe, siirappi, suola, vaniljaaromi. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 4 h tai viileässä yön yli. Sulanut raaka taikina säilyy viileässä n. 7 vrk. Valmistus: Leikkaa pussin pää auki ja pursota taikina vuokaan. Parhaan tuloksen saat käyttämällä tuotteelle tarkoitettua, voideltua foliovuokaa. Paista n. 20 minuuttia n. 170 asteessa. Jos käytät 1/2 GN-vuokaa, tarvitset kaksi pussia taikinaa, paisto 170 C n. 15 min. Kuorruta halutessasi. Saanto 6 palaa à n. 58 g per pussi.

American Cookies Chocolate Chip cookietaikina American cookies - freshly baked! Paista uunituore, haluamasi kokoinen tuoksuva cookie ”talon tapaan” ihanasta vaaleasta cookietaikinasta, jossa runsaasti suklaapalasia ja tuunaa mieleiseksesi. Valmiina tankopakkauksessa, josta voit leikata haluamasi määrän cookieita ja saada aina tuoretta tarjottavaa. Laktoositon, maidoton. Ainekset: Vehnäjauho, fariinisokeri, sokeri, kasvirasva, kananmuna, kaakaomassa, vanilja-aromi, kaakaovoi, leivinjauhe, suola, emulgointiaineet soijalesitiini ja E471, luontainen vanilja-aromi, dekstroosi.

ME: 25 kpl x 350 g = 8,750 kg RF / PATU: 7371 Heinon Tukku: 58644 Kespro: 21168230 Meira Nova: 1070101 Wihuri: EAN/me:

7 350031 134407 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

Tulip muffinssivuokalajitelma, viisi väriä Värikäs lajitelma vahvasta paperista valmistettuja muffinssivuoksia, joilla saa näyttävyyttä muffinsseille ja kuppikakuille. 160 kpl kutakin viittä väriä. TAIKINA + VUOKA! 1 muffinssitaikinapussi + 2 brownievuokaa

Huomaa kätevät auki taittuvat kulmat! Soveltuu toki myös muille American Cookies-taikinoille. Mitat: 80 x 240 x 20 mm.

SIS.

EAN/me:

7 350031 134810 GLUT

VEHNÄ

SIS.

SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

American Cookies ME: 5 x 160 kpl = 800 kpl RF / PATU: 519 Heinon Tukku: Kespro: 21191014 Meira Nova: - Wihuri: EAN/me:

7 350031 135190

1 brownietaikinapussi + 1 brownievuoka

American Cookies Brownievuoka

SOIJAP. K-MUNA

ME: 15 x 350 g = 5,25 kg

1 muffinssitaikinapussi + 8 Tulip muffinssivuokaa

Alumiinivuoka, mitoitettu American Cookies Brownietaikina-pussille.

LAKT

RF / PATU: 7271 Heinon Tukku: 58677 Kespro: 21168231 Meira Nova: Wihuri: 58677

Sulatus: Sulata viileässä 5-8 h. Sulanut raaka taikina säilyy viileässä n. 6 viikkoa. Valmistus: Avaa taikinapakkaus viiltämällä se veitsellä tai saksilla auki pitkittäin koko sivun pituudelta. Leikkaa tangosta paksuhkoja n. 2 cm viipaleita, aseta uunipellille leivinpaperille (jätä reilusti kohoamis/leviämisvaraa) ja paista kiertoilmauunissa n. 150-160 C n. 10-15 min. koosta riippuen. Jos haluat isompia cookieita, leikkaa taikinasta isompi pala ja litistä ennen paistoa. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua. Saanto n. 9 cookieta per tanko.

MAITO

EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 100 kpl RF / PATU: 514 Heinon Tukku: Kespro: 21191013 Meira Nova: - Wihuri: EAN/me:

7 350031 134254

Ä! KÄTEVÄ

“Pursota browniepussi American Cookies brownievuokaan, paista, taita vuoan kulmat auki ja paloittele.”

American Cookies I 25


AMERICAN COOKIES

TAIKINA + VUOKA! 1 brownietaikinapussi + 1 brownievuoka

American Cookies pakastetaikinoiden avulla taiot vaikka mitä ihania ja ihan oman näköisiä leivonnaisia. Muffinssi-, brownie- ja cookietaikinat taipuvat moneen eri muotoon pienistä suupaloista aina levypiirakkaan asti. Tässä muutama vinkki inspiraation lähteeksi. Me teimme taikinan, sinulle jää luomisen ilo..

1

American Cookies Brownie & vadelma-tuorejuustomousse

2

Paista Brownietaikinasta silikonimuotissa pieniä fondant-tyyppisiä leivonnaisia ja tarjoa vadelmatuorejuustomoussen kera. 2,5 dl Millac Gold 33,5 % 1 dl vadelmapyree 0,25 dl hienosokeri 175 g tuorejuusto naturel suola, ripaus (liivate) Vaahdota Gold vaahdoksi. Sekoita joukkoon loput aineet. Tarkista maku.

VINKKI! Sekoita taikinan joukkoon mustikkahilloa tai tee hillosydän.

3

Suomi cup cake Sopii se American Cookies Mustikka muffinssitaikina Suomen itsenäisyyspäivääkin juhlistamaan.

1 muffinssitaikinapussi + 2 brownievuokaa 1 muffinssitaikinapussi + 8 Tulip muffinssivuokaa

Marjapiirakka & valkosuklaavaahto

Pursota pussillinen Mustikka muffinssitaikinaa kahteen brownievuokaan ja paista herkullinen marjapiirakka. Koristele vielä esimerkiksi kermavaahtopursotuksella, mintunlehdellä ja marjoilla.

4

Karkkileivos

Pursota pussillinen Suklaa muffinssitaikinaa kahteen brownievuokaan, paista ja koristele suklaavaahdolla, toffeekarkeilla ja vadelmarouheella.

Kuvassa valkosuklaavaahto.

VINKKI! Lisää halutessasi karkkia myös itse taikinaan!

26 I American Cookies


5

Amerikan serkun parempi porkkanakakku ilman pähkinää

Pursota Porkkana muffinssitaikina American Cookies Brownievuokaan (2 vuokaa / pss) ja kypsennä uunissa. Kuorruta haluamallasi kuorrutteella ja koristele annokset porkkana-omenahillokkeella. Porkkana-omenahilloke 100 g porkkanakuutio 100 g omenakuutio 1 dl hillosokeri 0,5 dl vesi 1 kpl kanelitanko 1/2 kpl tähtianis Lisää ainekset kattilaan ja hauduta kypsäksi. Jäähdytä. Kuorrute 100 g voi 2 dl tomusokeri 3-4 dl rahka 150 g valkosuklaa Vispaa voi ja sokeri keskenään, lisää rahka huolellisesti sekoittaen. Sekoita joukkoon sulatettu valkosuklaa. Levitä kuorrute porkkanakakun päälle. Voit korvata osan rahkasta appelsiinituorejuustolla.

6

Trendikäs brookie

7

Suklaavaahto (karkkileivoksessa)

100 g suklaa 2 dl Millac Gold 33,5 % konjakki vanilja suola, ripaus Kaada Millac Gold kattilaan ja kiehauta. Nosta kattila pois hellalta ja sekoita joukkoon suklaa, konjakki, vaniljarouhe ja suola. Kaada massa sekoituskulhoon ja anna seistä yön yli jääkaapissa. Vaahdota seuraavana päivänä.

8 Pursota 1 pussi Brownietaikinaa brownievuokaan ja kauli päälle puoli tankoa Chocolate Chip Cookietaikinaa. Paista Brownietaikinan ohjeen mukaan.

9

American Cookies Kardemumma muffinssitaikina omenapiirakan pohjana.

Pursota pussillinen Kardemumma muffinssitaikinaa kahteen brownievuokaan, lado päälle kanelisokerissa sekoitetut omenakuutiot ja paista herkullinen omenapiirakka.

Valkosuklaavaahto

Korvaa edellä suklaa valkosuklaalla ja konjakki sitruunamehulla.

A! HUOMA

American Cookies -taikinat ovat maidottomia ja laktoosittomia. Käyttämällä tuunauksissa maidottomia vaihtoehtoja saat ne myös tarjolle maidottomina.

HUOMAA!

Kun lisäät taikinaan pakastemarjoja tai -hedelmiä, puuteroi ne ensin kevyesti jauhoilla.

American Cookies I 27


Kakut

Makujen sinfoniaa! Pakastekakkujen ja -leivonnaisten suurin etu on se, että niiden ansiosta on mahdollista saada tarjolle nopeastikin haluttu määrä leivonnaisia – ja aina yhtä tuoreena. Oman ilmeen tarjoiluihin saa yllättävän pienelläkin vaivalla esimerkiksi hyödyntämällä tuoreita yrttejä, valmiita kastikkeita, värikkäitä koristeita, marjoja ja hedelmiä, suklaalastuja… Jokainen haluaa aina silloin tällöin hieman herkutella.

28 I Kakut

“Ne Rollfoodsin kuuluisat kakut ja leivokset.”


Mansikka-juustokakku, 12 annospalaa (Ă 120 g)

ME: 6 x 1450 g = 8,7 kg

Herkullinen rapea keksipohja, paistettu täyteläinen amerikkalaistyylinen tuorejuustotäyte, pinnalla raikkaat mansikat ja kiille. Halkaisija 24 cm. Ainekset: Mansikat (22%) tuorejuusto (21%), sokeri, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, maito, kananmuna, vehnäjauho, kasvirasva (palmu), kasviÜljy (rapsi), makea herajauhe, muunneltu tärkkelys E1414, laktoosi, vehnätärkkelys, liivate (nauta), perunatärkkelys, rasvaton maitojauhe, suola, happamuudensäätÜaine E330, sakeuttamisaine E412, nostatusaineet E450 ja E500, mantelit, dekstroosi, hyytelÜimisaine E440, aromit, kosteudensäilyttäjä E420, kasvisuute (retiisi)(väri), emulgointiaine E471, glukoosisiirappi, stabilointiaine E516, maitoproteiini, happamuudensäätÜaineet E332, E327, kasvisuute (saflori) (väri), rypäleuute (väri), porkkanauute (väri), kirsikkauute (väri), inverttisokerisiirappi, kurpitsauute (väri), kasviÜljy (auringonkukka). Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinÜitä, maapähkinää tai soijaa.

RF / PATU: 1545 Heinon Tukku: 103481 Kespro: 20045742 Meira Nova: 1074109 Wihuri: 103481 EAN/me:

4 00 431 1 0 222 14 EAN/1-p:

4 00 431 1 1 222 11 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

Sulatus: Sulata viileässä ilman pakkauskoteloa n. 20 h.

Vadelma-juustokakku, 12 annospalaa (Ă 120 g)

ME: 6 x 1450 g = 8,7 kg

Rapealla keksipohjalla aito paistettu amerikkalaistyylinen juustokakku, päällä runsaasti tuoreita vadelmia. Ainekset: Vadelmat (22%), tuorejuusto (19%), sokeri, vesi, vehnäjauho, glukoosisiirappi, täysmaito, kananmuna, kasvirasva, fruktoosisiirappi, kasviÜljy, makea herajauhe, muunneltu tärkkelys, laktoosi, vehnätärkkelys, liivate, perunatärkkelys, rasvaton maitojauhe, sitruunahappo, nostatusaineet natriumkarbonaatti ja dinatriumdifosfaatti, sakeuttamisaine guarkumi, suola, rypälemehutiiviste, seljanmarjamehutiiviste, mantelit, rypälesokeri, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, happamuudensäätÜaine E332, emulgointiaineet E471, E472b, aromi, maitoproteiini, värit karoteeni ja riboflaviini. saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinÜitä, maapähkinää ja soijaa. Sulatus: Sulata viileässä ilman pakkauskoteloa n. 15 h.

Brownie-juustokakku, 12 annospalaa (Ă n.104 g)

EAN/me:

4 00 431 1 0 653 34 EAN/1-p:

4 00 431 1 1 653 31 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 8 x 1250 g = 10 kg

Juustokakku kohtaa brownien! Mehukkaalla suklaapalojen maustamalla browniepohjalla paistettu täyteläinen amerikkalaistyylinen tuorejuustotäyte, pinnalla suklaaraitoja. Halkaisija 24 cm. Ainekset: Tuorejuusto 32 %, sokeri, kananmuna, vehnäjauho, maitosuklaa 4% (sokeri, kaakaomassa, täysmaitojauhe, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini), kosteudensäilyttäjä E420, E422, vähärasvainen kaakao 1%, muunneltu tärkkelys, makea herajauhe, kaakaokuorrutus 1% (sokeri, kasvirasva, vähärasvainen kaakao, kasvirasva, laktoosi, makea herajauhe, emulgointiaine soijalesitiini), laktoosi, kasvirasva, perunatärkkelys, vehnätärkkelys, riisitärkkelys, suola, rasvaton maitojauhe, mantelit, rypälesokeri, vesi, emulgointiaine E471, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), glukoosisiirappi, stabilointiaineet E516, hyytelÜimisaineet E401, aromi, maitoproteiini, väriuutteet (porkkanauute, kurpitsauute), inverttisokerisiirappi. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinÜitä ja maapähkinää. Sulatus: Sulata viileässä ilman pakkauskoteloa n. 11 h (paloittain n. 4 h) tai huoneenlämmÜssä n. 6 h (paloittain n. 3 h).

RF / PATU: 8106533 Heinon Tukku: 963348 Kespro: 20713885 Meira Nova: 107413 Wihuri: 963348

RF / PATU: 8108165 Heinon Tukku: 655910 Kespro: 21219439 Meira Nova: Wihuri: 655910 EAN/me:

4 004311 081655 EAN/1-p:

4 004311 181652 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

S UUTUU

Juustokakku American Style, 12 annospalaa (à 120 g) Aidosti amerikkalaistyylinen juustokakku, rapea keksipohja, paistettu täyteläinen tuorejuustotäyte. Halkaisija 24 cm. Ainekset: Tuorejuusto (41%), sokeri, täysmaito, kananmuna, kasvirasva, vehnäjauho, kasviÜljy, makea herajauhe, muunneltu perunatärkkelys, laktoosi, vehnätärkkelys, vesi, perunatärkkelys, rasvaton maitojauhe, suola, manteli, rypälesokeri, nostatusaineet E450, E500, maitoproteiini, aromi, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, glukoosisiirappi, värit karoteeni ja riboflaviini, hyytelÜimisaine E401, sitruunahappo, emulgointiaineet E471, E472b. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinÜitä, maapähkinää tai soijaa.

ME: 6 x 1450 g = 8,7 kg RF / PATU: 8101051 Heinon Tukku: 382689 Kespro: 20891864 Meira Nova: 1074182 Wihuri: 382689 EAN/me:

  EAN/1-p:

 

Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yÜn yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmÜssä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min. GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

Kakut I 29


Kakut

Kinuskiraita-juustokakku, 12 annospalaa (à 120 g) Aidosti tuorejuustosta tehty täyteläinen paistettu juustokakku, jossa kinuskia pehmeinä raitoina. Halkaisija 24 cm. Ainekset: Tuorejuusto (33%), sokeri, maito, kananmuna, vehnäjauho, kasvirasva, vesi, sokeroitu kondensoitu rasvaton maito, glukoosisiirappi, kasviöljy, herajauhe, muunneltu tärkkelys, kirkastettu voi, maitosokeri, vehnätärkkelys, perunatärkkelys, suola, rasvaton maitojauhe, aromi, hyytelöimisaineet E440, E401, mantelit, säilöntäaine E202, rypälesokeri, nostatusaineet, E450, E500, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, emulgointiaineet E471, E472b, sitruunahappo, maitoproteiini, happamuudensäätöaine E332, värit E160a, E101. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinää ja soijaa.

ME: 6 x 1450 g = 8,7 kg RF / PATU: 8105796 Heinon Tukku: Kespro: 21192635 Meira Nova: 1074687 Wihuri: 312306 EAN/me:

4 004311 057964 EAN/1-p:

Sulatus: Sulata viileässä yön yli tai n. 7 h huoneenlämmössä.

Sitruunaraita-juustokakku, 12 annospalaa (à 120 g) Raikkaasti sitruunakiisselillä raidoitettu, täyteläinen aito paistettu juustokakku tuorejuustosta. Halkaisija 24 cm. Ainekset: Tuorejuusto 26 %, sokeri, vesi, maito, kananmuna, vehnäjauho, kasvirasva (palmu, kookos), sitruunamehu 3%, muunneltu tärkkelys (peruna E1442, E1414), kasviöljy (rapsi), glukoosi-fruktoosisiirappi, makea herajauhe, glukoosiirappi, laktoosi, vehnätärkkelys, perunatärkkelys, rasvaton maitojauhe, suola, stabilointiaineet E407, E516, happamuudensäätöaineet E331, E332, E327, hyytelöimisaineet pektiini ja natriumalginaatti, manteli, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), dekstroosi, aromi, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, emulgointiaine E471, sitruunankuoriuute, sitruunahappo, safloriuute (väriaineena), maitoproteiini, sakeuttamisaine guarkumi, värit E160a; E101. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää, muita pähkinöitä ja soijaa.

4 004311 157961 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 6 x 1450 g = 8,7 kg RF / PATU: 8106183 Heinon Tukku: 355941 Kespro: 20603645 Meira Nova: 1074139 Wihuri: 355941 EAN/me:

4 00 431 1 0 618 31 EAN/1-p:

4 00 431 1 1 618 38

Sulatus: Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa yön yli, huoneenlämmössä n. 7 h.

Vadelmaraita-juustokakku, 12 annospalaa (à 120 g) Vadelmakastikkeella raidoitettu, täyteläinen aito paistettu juustokakku tuorejuustosta.

Ainekset: Tuorejuusto (33%), sokeri, maito, kananmuna, vadelmat (7%), vehnäjauho, vesi, kasvirasva (palmu), kasviöljy (rapsi), muunneltu tärkkelys (perunasta E1414, E1442), glukoosi-fruktoosisiirappi, makea herajauhe, laktoosi, glukoosisiirappi, vehnätärkkelys, perunatärkkelys, vadelmamehutiiviste, rasvaton maitojauhe, suola, mantelit, dekstroosi, sitruunahappo E330, nostatusaineet E450, E500, kiinanruusu-uute (väriaineena), aromi , kosteudensäilyttäjä sorbitoli, emulgointiaine E471, hyytelöimisaineet E440, E401, maitoproteiini, stabilointiaine E516, sakeuttamisaine E412, happamuudensäätöaineet E332, E327, värit E160a, E101. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää, muita pähkinöitä ja soijaa.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

Mansikka-juustokakku New York Style, 14 annospalaa (à n. 143 g)

Ainekset: Tuorejuusto (32%), sokeri, vesi, vehnäjauho, kananmuna, kasvirasva, mansikat (4%), glukoosi-fruktoosisiirappi, kasviöljy, muunneltu tärkkelys, makea herajauhe, kerma, maitosokeri, glukoosisiirappi, perunatärkkelys, vehnätärkkelys, rasvaton maitojauhe, ruokasuola, manteli, rypälesokeri, nostatusaineet (E450, E500), aromi, happo E300, aroniamehutiiviste, stabilointiaineet (E418, E415), hyytelöimisaineet (E440, E 401), emulgointiaineet (E472b, E471), maitoproteiini, happamuudensäätöaine (E332), värit (E160a, E101) Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinää ja soijaa.

SIS.

ME: 6 x 1450 g = 8,7 kg

EAN/me:

4 00 431 1 0 618 24 EAN/1-p:

4 00 431 1 1 618 21 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 6 x 2000 g = 12 kg RF / PATU: 8106835 Heinon Tukku: 881946 Kespro: 20964443 Meira Nova: Wihuri: 881946 EAN/me:

4 004311 068359 EAN/1-p:

Sulatus: Ilman pakkauskoteloa jääkaapissa n. 24 h.

30 I Kakut

SIS.

RF / PATU: 8106182 Heinon Tukku: 355776 Kespro: 20603644 Meira Nova: 1074138 Wihuri: 355776

Sulatus: Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa yön yli, huoneenlämmössä n. 7 h.

Mansikkainen juustokakku New Yorkin tapaan. Alla rapea muropohja, päällä tuhti kerma-tuorejuustomassa, jossa raikkaat mansikkaraidat. Halkaisija 24 cm.

SOIJAP. K-MUNA

4 004311 168356 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.


Suklaakakku, 12 annospalaa (à n. 83 g) Mehevä, suklaisella kastikkeella täytetty suklaakuorrutettu kakku. Halkaisija 24 cm. Vähälaktoosinen. Ainekset: Sokeri, kasviÜljy (rapsi), kananmuna, kuorrutus 9% (sokeri, kasviÜljy(rapsi), vähärasvainen kaakaojauhe, kasvirasva (palmu), laktoosi, makea herajauhe, emulgointiaine E322 (auringonkukasta), vehnäjauho, vesi, kerma, suklaa 5% (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini), vehnätärkkelys, vähärasvainen kaakaojauhe, munajauhe, muunneltu perunatärkkelys, täyte (sokeri, kasvirasva (palmun hedelmä), kasviÜljy (rapsi), hasselpähkinätahna, rasvaton maitojauhe, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine soijalesitiini, suola), herajauhe, munanvalkuaisjauhe, heravalmiste, nostatusaineet (E450, E500, E341), hyytelÜimisaine (E401), emulgointiaineet (E472b, E472a, E475, E481), suola, kasvirasva (palmu, palmun hedelmä), glukoosisiirappi, laktoosi, maitoproteiini, väri (E160a, E101). Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinÜitä, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Jääkaapissa n. 12 h, huoneenlämmÜssä n. 4 h, viipaleittain n. 2 h. Säilyy sulatettuna jääkaapissa n. 4 vrk ja mehevÜityy säilytyksen aikana.

Appelsiini-suklaakakku, 12 annospalaa (à n. 83 g) Pehmeä suklaakakku, appelsiinimehulla maustettu suklaatäyte. Appelsiinin ja suklaan makuinen kuorrute. Halkaisija 24 cm. Vähälaktoosinen. Erinomainen Halloween-kakku. Ainekset: Sokeri, kasviÜljy, kananmuna, vehnäjauho, vesi, kerma, suklaa 5% (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, voirasva, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini), vehnätärkkelys, kaakaojauhe (2%), kananmunajauhe, muunneltu tärkkelys, kasvirasva, appelsiinimehutiiviste, suklaanmakuinen kuorrutus (sokeri, kasviÜljy, kasvirasva, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine soijalesitiini, aromi), laktoosi, herajauhe, munanvalkuaisjauhe, heravalmiste, hyytelÜimisaine natriumalginaatti, suola, nostatusaineet E450, E500, E341, aromi, emulgointiaineet E472b, E472a, E475, glukoosisiirappi, maitoproteiini, värit beta-karoteeni, karmiini ja riboflaviini. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

ME: 6 x 1000 g = 6 kg RF / PATU: 8104881 Heinon Tukku: 368894 Kespro: 20487830 Meira Nova: 1074123 Wihuri: 368894 EAN/me:

4 00 431 1 0 488 18 EAN/1-p:

4 00 431 1 1 488 15 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

Suklaakakku American Style, 12 annospalaa (Ă n. 158 g)

Ainekset: Vesi, sokeri, rasvaton maito, kasviÜljy, kananmuna, vehnäjauho, kasvirasva, suklaanmakuinen kuorrutus 6%(sokeri, kasviÜljy, vähärasvainen kaakao, kasvirasva, laktoosi, makea herajauhe, emulgointiaine soijalesitiini, aromi), vähärasvainen kaakao (4 %), vehnätärkkelys, glukoosisiirappi, rypälesokeri, fruktoosisiirappi, liivate, emulgointiaineet (E471, E475), muunneltu tärkkelys, rasvaton maitojauhe, nostatusaineet (E450, E500), kosteudensäilyttäjä E420, munankeltuainen, makea herajauhe, ruokasuola, aromi, kurkumauute, sitruunahappo E330, väri karoteeni. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

Suklaakakku Crunchy Style, 12 annospalaa (Ă n.133 g)

S UUTUU

Ainekset: Sokeri, kerma, kaakaocreme (rapsiÜljy, sokeri, vähärasvainen kaakao, kasvirasva (palmu), maitojauhe, emulgointiaine E322), tuorejuusto, vesi, rapsiÜljy, vehnäjauho, maito, kananmuna, hasselpähkinät, glukoosisiirappi, vähärasvainen kaakao, ohuet vohvelit (vehnäjauho, sokeri, kirkastettu voi, kasvirasva (kookos, palmu – vaihtelevassa suhteessa), laktoosi, maitoproteiini, suola, ohramallasjauho, nostatusaine E500), valkosuklaa (sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, emulgointiaine E442), tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini), dekstroosi, kasvirasva (palmu), maitosuklaa (sokeri, kaakaojauhe, maitojauhe, emulgointiaine E442), liivate (nauta), kosteudensäilyttäjät sorbitoli ja E422), emulgointiaineet E472a, E471, soijalesitiini, vehnätärkkelys, muunneltu tärkkelys (vahamaissi E1422, peruna E1414), kaakaovoi, suola, maitoproteiini, laktoosi, riisitärkkelys, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), rasvaton maitojauhe, sakeuttamisaineet E410, E404, aromit, paakkuuntumisenestoaine E341, värit porkkanauute ja safloriuute. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää ja muita pähkinÜitä. Sulatus: Poista kakku pakkauksesta ja sulata jääkaapissa n. 6 h. Säilytä viileässä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys kylmässä sulatus + 2 vrk.

SIS.

ME: 6 x 1000 g = 6 kg

EAN/me:

4 004311 064467 EAN/1-p:

4 004311 164464 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 4 kpl x 1900 g = 7,6 kg RF / PATU: 8105286 Heinon Tukku: 989616 Kespro: 20825977 Meira Nova: 1074672 Wihuri: 989616 EAN/me:

  EAN/1-p:

 

Sulatus: Sulata ilman pakkausta huoneenlämmÜssä n. 3 h, viileässä n. 6 h.

Upea houkutteleva kakku, jossa tumman kakkupohjan väleissä kuohkeaa vaaleaa ja suklaista kermaa makua antamassa tummaa, maito- ja valkosuklaata sekä yllätyksenä rapeita vohvelimuruja.

SIS.

RF/PATU: 8106446 Heinon Tukku: Kespro: 20727307 Meira Nova: 1074176 Wihuri: -

Sulatus: Jääkaapissa n. 12 h, huoneenlämmÜssä n. 4 h, viipaleittain n. 2 h. Säilyy sulatettuna jääkaapissa n. 4 vrk ja mehevÜityy säilytyksen aikana.

Korkea ja näyttävä kakku, jossa 4 kerrosta suklaista kakkutaikinaa, väleissä suklaamoussea. Pinnalla suklainen koristelu.

SOIJAP. K-MUNA

GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 4 kpl x 1600 g = 6,4 kg RF / PATU: 8108124 Heinon Tukku: 8040215 Kespro: 21188783 Meira Nova: Wihuri: 0339432 EAN/me:

4 004311 081242 EAN/1-p:

4 004311 181249 GLUT

VEHNĂ„

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

“Laadun salaisuus on yksinkertainen: vain parhaat raakaaineet kelpaavat.�

Kakut I 31


Kakut

“Porkkanakakku valmiina tai itse leipomalla American Cookies Porkkana muffinssitaikinasta (s. 27).”

Las Vegas Carrot Cake Porkkanakakku, 12 annospalaa (à n. 166 g) Upea, monikerroksinen mausteinen porkkanakakku, ihana vaalea täyte ja kuorrutus, jossa mukana valkosuklaata.

Ainekset: Vesi, sokeri, kasviöljy, kananmuna, kasvirasva, porkkanaraaste 5%, rasvaton maitojauhe, hasselpähkinät 3 %, vehnäjauho, glukoosisiirappi, rypälesokeri, kovetettu kasviöljy, saksanpähkinät 1%, sulttaanirusinat, kovetettu kasvirasva, munanvalkuaisjauhe, liivate, fruktoosisiirappi, munankeltuainen, emulgointiaineet E471, E472a ja soijalesitiini, muunneltu tärkkelys, nostatusaineet E450, E500, mausteet (kaneli, korianteri, maustepippuri, muskottikukka, neilikka, anis, kardemumma, vanilja), kosteudensäilyttäjä sorbitoli E420, heravalmiste, kaakaovoi, aromi, ruokasuola, rommiaromi, väri E160a, kurkumauute. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää tai soijaa.

ME: 4 x 2000 g = 8 kg RF / PATU: 8105287 Heinon Tukku: Kespro: 21008231 Meira Nova: Wihuri: EAN/me:

4 00 431 1 0 528 77 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

Sulatus: Sulata yön yli jääkaapissa, huoneenlämmössä n. 4 h (viipale n. 2h). Kakku on mehevimmillään parin päivän kuluttua sulatuksesta. Säilyy sulatettuna viileässä n. 4 vrk.

Mansikka-vaniljakakku, 12 annospalaa (á n. 179 g) Upea, korkea kakku - kahden vaalean kakkupohjakerroksen välissä sekä Bourbon-vaniljan maustamaa kermaa että mansikka-jogurtti-kermatäytettä. Pinnalla raikkaita mansikoita, reunoja koristavat valkosuklaalastut. Ainekset: Kerma, mansikat 20 %, vesi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, kananmuna, vehnäjauho, kasviöljy, valkosuklaa (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, emulgointiaine E442), vehnätärkkelys, rypälesokeri, jogurtti, liivate, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), muunneltu tärkkelys, rasvaton maitojauhe, happamuudensäätöaineet E330, E270, emulgointiaine E471, sakeuttamisaine E412, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, hyytelöimisaine pektiini, vaniljauutejauhe, aromit, ruokasuola, punajuurimehutiiviste, happamuudensäätöaineet E327, E332, väri E120, kurkumauute. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, pähkinää ja maapähkinää.

ME: 4 x 2150 g = 8,6 kg RF / PATU: 8107837 Heinon Tukku: 339390 Kespro: 21188782 Meira Nova: Wihuri: 339390 EAN/me:

4 004311 078372 EAN/1-p:

Sulatus: Sulata yön yli jääkaapissa. Säilyy sulatettuna viileässä n. 2 vrk.

Omenakakku, 12 annospalaa (à n. 104 g) Runsas omenainen täyte paistospohjalla, koristeena perinteinen taikinaristikko. Halkaisija 24 cm. Vähälaktoosinen.

Ainekset: Omena (50%), vehnäjauho, sokeri, kasvirasva (palmu), vesi, muunneltu perunatärkkelys, rusinat, glukoosi-fruktoosisiirappi, kananmuna, makea herajauhe, nostatusaineet (E450, E500), sitruunahappo, aromi (rommi), suola, kaneli, hyytelöimisaine pektiini, kasviöljy, happamuudensäätöaineet (E332, E327), sakeuttamisaine guarkumi. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa ilman pakkausta 175 asteessa n. 20 min.

4 004311 178379 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 4 x 1250 g = 5 kg RF / PATU: 92090 Heinon Tukku: 386698 Kespro: 20930216 Meira Nova: Wihuri: 386698 EAN/me:

  EAN/1-p:

4 01 046 9 0 920 92

Omenamurukakku, 16 annospalaa (à n. 125 g) Näyttävä, mehevä omenakakku, päällä herkullista taikinamurua. Halkaisija 25 cm. Vähälaktoosinen. Ainekset: Omena (54%), vehnäjauho, sokeri, kasvirasva (palmu), vesi, muunneltu perunatärkkelys, rusinat, perunatärkkelys, kasviöljy (rapsi), kananmuna, makea herajauhe, inverttisokerisiirappi, nostatusaineet E450, E500, sitruunahappo, rommiaromi, kaneli, suola, aromi, emulgointiaine E471. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 4 x 2000 g = 8 kg RF / PATU: 9207 Heinon Tukku: 508747 Kespro: 20004704 Meira Nova: 108200 Wihuri: 508747 EAN/me:

4 01 046 9 1 920 75 EAN/1-p:

4 01 046 9 0 920 78

32 I Kakut

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.


Tarjoile nämä paloittelemattomat kakut vaikkapa ”Piirakkana talon tapaan.”

Vadelmakakku, paloittelematon Maukas rapea paistospohja, täytteenä vaniljainen creme patissier ja vadelmia. Paloittelematon. Halkaisija 26 cm.

Ainekset: Vadelmat (21%), vehnäjauho, sokeri, täysmaito, kasvirasva, vesi, voi, kananmuna, mantelit, glukoosisiirappi, herajauhe, muunneltu perunatärkkelys, hasselpähkinä, hyytelöimisaineet (E401, E440), nostatusaineet (E450, E500), maitoproteiini, laktoosi, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, E332), suola, aromi, värit (betakaroteeni, E101). Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.

ME: 4 x 1050 g = 4,2 kg RF / PATU: 8983 Heinon Tukku: 338665 Kespro: 20011464 Meira Nova: 107498 Wihuri: 338665 EAN/me:

4 01 046 9 1 898 39 EAN/1-p:

4 01 046 9 0 898 32

Raparperikakku, paloittelematon Rapea paistospohja, täytteenä vaniljaista creme patissieriä ja raparperipaloja, koristeena raesokeria. Halkaisija 26 cm. Ainekset: Raparperi (18%), vesi, vehnäjauho, sokeri, kananmuna, kasvirasva (palmu, palmun hedelmä), kasviöljy (rapsi), glukoosi-fruktoosisiirappi, makea herajauhe, muunneltu perunatärkkelys, vehnätärkkelys, perunatärkkelys, sakeuttamisaineet (E401, E412), kosteudensäilyttäjä sorbitoli, emulgointiaineet (E471, E475), nostatusaineet (E450, E500), hyytelöimisaine pektiini, glukoosisiirappi, maitoproteiini, laktoosi, rypälesokeri, suola, sitruunahappo, happamuudensäätöaineet (E332, E327), kasviuute (saflori) (väriaineena). Tuote saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

Mustikkakakku, paloittelematon

Ainekset: Mustikat 35%, vehnäjauho, vesi, sokeri, kasvirasva (palmu), kerma, jogurtti, kananmuna, glukoosi-fruktoosisiirappi, vehnätärkkelys, muunneltu tärkkelys (peruna; E1414, E1412), hyytelöimisaine pektiini, makea herajauhe, dekstroosi, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), glukoosisiirappi, maitoproteiini, laktoosi, sakeuttamisaineet E401, E412, suola, sitruunahappo E330, emulgointiaine E471, happamuudensäätöaineet E332, E327, värit. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja soijaa. Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.

SIS.

SIS.

ME: 4 x 1000 g = 4 kg RF / PATU: 9361 Heinon Tukku: 437004 Kespro: Meira Nova: 107381 Wihuri: 437004 EAN/me:

4 01 046 9 1 936 14 EAN/1-p:

Sulatus: Ilman pakkauskoteloa yön yli jääkaapissa, 5-6 tuntia huoneenlämmössä tai uunissa 150 asteessa n. 20 min.

Rapea paistospohja, crème patissier-täyte ja mehukkaita metsämustikoita. Kokonainen kakku, halkaisija 26 cm. Vähälaktoosinen.

SOIJAP. K-MUNA

4 01 046 9 0 936 17 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 4 x 1150 g = 4,6 kg RF / PATU: 8964 Heinon Tukku: 453027 Kespro: 20077261 Meira Nova: 1074111 Wihuri: 453027 EAN/me:

4 01 046 9 1 896 48 EAN/1-p:

4 01 046 9 0 896 41 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

Kakut I 33


LEIVOKSET

“Monta hyvää vaihtoehtoa esim. kahvituksiin.”

Kakkuleipomossamme valmistetaan myös erinomaisia leivoksia. Moni leivos on vuosien varrella saavuttanut maineen ja kunnian lisäksi myös upeita palkintoja. Esimerkiksi uutuutemme Vanilja-vadelmakolmioleivos on palkittu Superior Taste Awardilla, jonka raatiin kuuluu Euroopan johtavia keittiömestareita ja leipureita.

Laktoositon Mansikka-tuorejuustoleivos 12 kpl (à n. 145 g) Kuohkean kakkupohjan välissä raikas laktoositon tuorejuusto-kermatäyte, päällä kesäisiä mansikoita. Leivoksen koko 5 x 10 cm. Laktoositon. Ainekset: Mansikat (17%), vaahdotettu kerma (laktoositon*) (16%), vesi, vähärasvainen tuorejuusto (laktoositon*) (13%), sokeri, vehnäjauho, glukoosi-fruktoosisiirappi, kananmuna, rypsiöljy, vehnätärkkelys, liivate, jogurtti (laktoositon*), muunneltu tärkkelys, nostatusaineet (E450, E500), sitruunahappo E330, sakeuttamisaine E412, ruokasuola, aromi, elintarvikevärit (punainen retiisitiiviste, värisafloriuute, punainen rypäletiiviste, kurkumauute, kirsikkatiiviste), hyytelöimisaine E440, happamuudensäätöaineet (E327, E332). Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja soijaa. *Jäännöslaktoosipitoisuus: <100mg/100g

ME: 4 x 1750 g = 7,0 kg RF / PATU: 8108217 Heinon Tukku: 656348 Kespro: 21219440 Meira Nova: Wihuri: 656348 EAN/me:

4 004311 082171 EAN/1-p:

Sulatus: Sulata pakasteesta otettu levy yön yli tai 8-10 t. kylmässä (+5-+8C).

Mansikkaleivos 12 kpl (à n. 166 g) Kuohkean kakkupohjan välissä raikas täyte, päällä ihanat mansikat! Leivoksen koko 5 x 10 cm. Vähälaktoosinen.

Ainekset: Mansikat (21%), vesi, kerma (13%), piimä, glukoosisiirappi, sokeri, kananmuna, kasviöljy, vehnäjauho, rypälesokeri, fruktoosisiirappi, vehnätärkkelys, liivate (nauta), nostatusaineet(E450, E500), sitruuna- ja askorbiinihappo, rasvaton maitojauhe, muunneltu tärkkelys, suola, emulgointiaineet (E471, E472a), sakeuttamisaineet (E412, E 415, E410), aromit, hyytelöimisaineet (E440, E407), happamuudensäätöaineet(E332, E327), stabilointiaine E340, väri E120, kurkumauute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

4 004311 182178 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

EI SIS.

Caffe Latte –leivos 12 kpl (n. 125 g)

Ainekset: Kermavaahto 44%, sokeri, vesi, kananmuna, kasviöljy, vehnäjauho, vehnätärkkelys, rypälesokeri, suklaakuorrutetut hasselpähkinät 2 %(maitosuklaa(sokeri, kaakaovoi, maitojauhe, herajauhe, maitosokeri, emulgointiaine soijalesitiini, vanilliini), hasselpähkinät), vähärasvainen kaakao, valkosuklaa- ja maitosuklaalastut (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, heravalmiste, kaakaomassa, emulgointiaine soijalesitiini, aromi), suklaanmakuinen kuorrute (sokeri, kasviöljy, vähärasvainen kaakao, kasvirasva, maitosokeri, makea herajauhe, emulgointiaine soijalesitiini, aromi), glukoosifruktoosisiirappi, liivate (nauta), täysmaitojauhe, muunneltu tärkkelys, kaakaovoi, alkoholi, rasvaton maitojauhe, nostatusaineet E450, E500, emulgointiaineet E471, E472b, soijalesitiini, kahviuute, pikakahvijauhe, fruktoosisiirappi, aromi (sis. kofeiinia), makea herajauhe, ruokasuola, kasvirasva, hyytelöimisaineet pektiini ja karrageeni, kurkumauute, glukoosisiirappi, happamuudensäätöaineet E263, kalsiumsitraatti, maitoproteiini. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää. Sulatus: Sulata viileässä n. 6-8 h.

34 I Leivokset

SIS.

SIS.

ME: 4 x 2000 g = 8 kg RF / PATU: 8103250 Heinon Tukku: 8021583 Kespro: 20168193 Meira Nova: 1074113 Wihuri: 135939 EAN/me:

4 00 431 1 0 325 03 EAN/1-p:

Sulatus: Sulata pakasteesta otettu levy yön yli tai 8-10 t. kylmässä (+5-+8C).

Kahvinystävän herkku! Pähkinäsuklaahipuilla maustettu maitokahvitäyte ja vaniljakerma tumman kakkupohjan väleissä, koristeena tumma- ja valkosuklaalastuja, kaakaopuuterointi.

SOIJA K-MUNA

4 00 431 1 1 325 00 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 4 x 1500 g = 6 kg RF / PATU: 8104782 Heinon Tukku: 255166 Kespro: 20748627 Meira Nova: 1074174 Wihuri: 255166 EAN/me:

EAN/1-p:

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.


Gluteeniton Suklaa-pähkinä –leivoslajitelma 12 kpl (à n. 125 g)

ME: 4 x 1500 g = 6 kg

Keliaakikoille ja laktoosi-intoleranteille sallittu leivosherkku, jossa laktoositon suklaa- tai pähkinämousse gluteenittomalla tummalla kakkupohjalla. Leivosrasiassa 6 suklaa- ja 6 pähkinämousseleivosta, myyntierässä 4 rasiaa. Ainekset: Vaahdotettu laktoositon kerma (46%), sokeri, kananmuna, riisijauho, kasviöljy, vesi, vähärasvainen kaakao (3%), hasselpähkinät (2%), liivate, rypälesokeri, nostatusaineet (E450, E341, E500), muunneltu maissitärkkelys, glukoosisiirappi, emulgointiaine E471, fruktoosisiirappi, ruokasuola, aromi (sis. mantelit), sakeuttamisaineet (E410, E415), karamellisoitu sokerisiirappi, kurkumauute. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, vehnää tai soijaa. Sulatus: Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 20h, yksittäiset leivokset n. 4 h. Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin.

Gluteeniton Mansikka-Mandariini –leivoslajitelma 12 kpl (à n. 163 g)

RF / PATU: 8107419 Heinon Tukku: 189555 Kespro: 20992236 Meira Nova: 1074677 Wihuri: 189555 EAN/me:

  EAN/1-p:

  GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

EI SIS.

SIS.

SIS.

EI SIS.

Ainekset: Sokeri, laktoositon vispikerma, vesi, laktoositon maitorahka, mandariinit (10%), mansikat(10%), kananmuna, riisijauho, kasviöljy, liivate (nauta), laktoositon jogurtti, muunneltu tärkkelys (maissitärkkelys), nostatusaineet E450, E500, emulgointiaine E471, sakeuttamisaineet (E412, E410, E415), aromi, happamuudensäätöaineet (E332,E327), värit (E120, E160a,) kurkumauute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää, vehnää tai soijaa. Sulatus: Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 20h, yksittäiset leivokset n. 4 h. Muista peittää leivokset ja sulkea avattu pakkaus huolellisesti välttääksesi kosketuksen gluteenia sisältäviin tuotteisiin/pintoihin.

Vadelma-valkosuklaabrownie 16 kpl (à n. 53 g)

SIS.

RF / PATU: 8105278 Heinon Tukku: 963397 Kespro: 20713880 Meira Nova: 1074173 Wihuri: 963397 EAN/me:

6 416661 052786 EAN/1-p:

4 004311 152782 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

EI SIS.

SIS.

SIS.

EI SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 3 x 850 g = 2,55 kg

Erilainen brownie, taikinassa tummaa suklaata ja vadelmakastiketta, pinnalla vadelmia, paahdettua valkosuklaata ja mantelia. 850 g levy, 16 kpl levyssä, myyntierässä 3 levyä. Sisältää runsaasti antioksidantteja. Vähälaktoosinen. Ainekset: Sokeri, kasviöljy, kananmuna, vehnäjauho, vadelmat (13%), suklaa 9 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini, kosteudensäilyttäjät (E420ii, E420i, E422), valkosuklaa 3 % (sokeri, maitojauhe, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini, aromit), vähärasvainen kaakao (3%), mantelit (1%), rypäleensiemenjauho, riisitärkkelys, muunneltu tärkkelys, leivinjauhe( nostatusaineet E450, E500), suola, emulgointiaine E471, sitruunahappo E330, kiinanruusu-uute (väriaineena), hyytelöimisaine pektiini, dekstroosi, aromit. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinää tai soijaa. Huom.! Leivonnassa on käytetty tumman suklaan lisäksi myös antioksidanttipitoista rypäleensiemenjauhoa, minkä ansiosta yhden leivoksen ORAC-arvo on 956 yks. (19% suositellusta päivän antioksidanttisaannista) Sulatus: Poista pakkaus. +6 C(noin)6 h, pala 5 h. +21 C 2,5 h, pala 1,5 h.

Suklaa-nougatkakkupala 12 kpl (à n. 83 g)

RF / PATU: 8107410 Heinon Tukku: 516609 Kespro: 21091545 Meira Nova: 1074678 Wihuri: 516609 EAN/me:

4 004311 074107 EAN/1-p:

4 004311 174104 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 3 x 1000 g = 3 kg

Mehevä ja suklainen kakkupala, jossa yhdistyy brownien mehevyys ja fondantin pehmeys. Erinomainen hieman lämmitettynä esim. jäätelön kera tarjottuna. 12 kakkupalaa levyssä. Ainekset: Sokeri, kasviöljy, suklaa 12% (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini, vanilliini), vesi, kerma, kananmuna, vehnäjauho, nougat-kreemi 4% (sokeri, kasvirasva ja -öljy, hasselpähkinätahna, rasvaton maitojauhe, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine soijalesitiini, ruokasuola), vehnätärkkelys, muunneltu tärkkelys, kaakaojauhe 2%, kananmunajauhe, makea herajauhe, heravalmiste, kasvirasva, rypälesokeri, nostatusaineet (E450, E500, E341), ruokasuola, emulgointiaineet (E472b, E472a, E481, E475), glukoosisiirappi, aromi, happamuudensäätöaineet (E516, E263), hyytelöimisaine E401, maitoproteiini. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinöitä tai soijaa.

RF / PATU: 8106701 Heinon Tukku: 131524 Kespro: 20858372 Meira Nova: 1074183 Wihuri: 131524 EAN/me:

  EAN/1-p:

 

Sulatus: Poista pakkaus. +6 C(noin)6 h, pala 5 h. +21 C 2,5 h, pala 1,5 h.

Suklaa-nougatkakkupala 1-p, n. 83 g

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 36 x n. 83 g = 3 kg

Mehevä ja suklainen kakkupala, jossa yhdistyy brownien mehevyys ja fondantin pehmeys. Kätevästi pakattu yksittäin. Hyvä säilyvyys. Ainekset: Sokeri, kasviöljy, suklaa 12% (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine soijalesitiini, vanilliini), vesi, kerma, kananmuna, vehnäjauho, nougat-kreemi 4% (sokeri, kasvirasva ja -öljy, hasselpähkinätahna, rasvaton maitojauhe, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine soijalesitiini, ruokasuola), vehnätärkkelys, muunneltu tärkkelys, kaakaojauhe 2%, kananmunajauhe, makea herajauhe, heravalmiste, kasvirasva, rypälesokeri, nostatusaineet (E450, E500, E341), ruokasuola, emulgointiaineet (E472b, E472a, E481, E475), glukoosisiirappi, aromi, happamuudensäätöaineet (E516, E263), hyytelöimisaine E401, maitoproteiini. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinöitä tai soijaa. Sulatus: Viileässä n. 3 h., huoneenlämmössä n. 1,5 h. Säilyvyys jäisenä 18 kk valmistuspäivästä, sulatuksen jälkeen sulatuspäivä + 5 vrk viileässä tai sulatuspäivä + 3 vrk huoneenlämmössä.

SIS.

ME: 4 x 1950 g = 7,8 kg

Keliaakikoille ja laktoosi-intoleranteille sallittu leivosherkku, jossa laktoositon rahkapohjainen täyte ja paljon mansikkaa/ mandariinia päällä! Leivosrasiassa 6 mansikka- ja 6 mandariinileivosta, myyntierässä 4 rasiaa.

ISYKSITTÄ U PAKATT

SOIJAP. K-MUNA

RF / PATU: 8108031 Heinon Tukku: 959031 Kespro: 21212329 Meira Nova: Wihuri: 959031 EAN/me:

4 004311 080313 EAN/1-p:

4 004311 180310

S

UUTUU

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

Leivokset I 35


LEIVOKSET

Vanilja-vadelmakolmioleivos 12 kpl (à n. 79 g)

ME: 6 x 950 g = 5,7 kg

Superior Taste Awardilla palkittu maku! Aito vanilja, mehukkaat vadelmat, kermainen täyte ja mantelijauhoilla leivottu kakkupohja - mikä makujen sinfonia! Pinnalle ripotellut mantelilastut ja tomusokeri viimeistelevät tämän hienostuneen leivoksen. Ainekset: Vaahdotettu kerma, vadelmat (20%), kananmuna, sokeri, manteli 6 %, vehnäjauho, rypälesokeri, vehnätärkkelys, liivate, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), emulgointiaine E471, aromi, vanilja, kasvirasva, suola. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinää tai soijaa.

RF / PATU: 8107809 Heinon Tukku: 655860 Kespro: 21219438 Meira Nova: Wihuri: 655860 EAN/me:

4 004311 078099

Sulatus: Sulata viileässä ilman pakkausta n. 8 h.

EAN/1-p:

4 004311 178096

S

UUTUU

Mozart-kolmioleivos 12 kpl (à 125 g) Kerros parasta nougat’ta kahden tumman kakkupohjan välissä, seuraavassa välissä pistaasi-marsipaania sekä kermaista nougat-täytettä. Tummasuklaalastut ja suklaakuorrutus antavat leivokselle viime silauksen. Todellinen mestariteos niin maun kuin ulkonäönkin puolesta! Ainekset: Vaahdotettu kerma, pähkinä-nougat (sokeri, hasselpähkinät, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine soijalesitiini, vaniljauute) (14%), sokeri, inverttisokerisiirappi, keittämätön marsipaanimassa, jossa pistaasipähkinää (mantelit, sokeri, vesi, inverttisokerisiirappi, pistaasipähkinät) (7%), kasviöljy, vesi, kananmuna, vehnäjauho, suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kirkastettu voi, vähärasvainen kaakao, emulgointiaine soijalesitiini) (3%), vehnätärkkelys, maitojauhe, kaakaomassa, rypälesokeri, vähärasvainen kaakao, liivate, hasselpähkinät, nostatusaineet (E450, E500), muunneltu tärkkelys, rasvaton maitojauhe, glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E471, soijalesitiini), fruktoosisiirappi, ruokasuola. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä, maapähkinää tai soijaa.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 6 x 1500 g = 9 kg RF / PATU: 8107421 Heinon Tukku: 712232 Kespro: 21062818 Meira Nova: 1074676 Wihuri: 712232 EAN/me:

4 004311 074213 EAN/1-p:

4 004311 174210

Sulatus: Sulata viileässä ilman pakkausta n. 8 h.

Mustikka-vadelmakakkupala 24 kpl (à n. 108 g) Maukkaalla taikinapohjalla vaniljainen crème patissier ja runsaasti mustikkaa ja vadelmaa, päällä herkullinen voilla leivottu taikinamuru. Kolmioksi leikatun leivoksen koko n. 9,3 x 9,6 x 13,4 cm. Ainekset: Vehnäjauho, sokeri, mustikka (13%), vadelma (13%), kananmuna, kasviöljy (rapsi), vesi, jogurtti, vehnätärkkelys, voi (3%), glukoosi-fruktoosisiirappi, muunneltu tärkkelys, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), makea herajauhe, rasvaton maitojauhe, sakeuttamisaineet E401, E412, emulgointiaine E471, inverttisokerisiirappi, hyytelöimisaine pektiini, suola, dekstroosi, kasvirasva (palmu), glukoosisiirappi, maitoproteiini, laktoosi, aromit, sitruunahappo E330, happamuudensäätöaineet E332, E327, värit betakaroteeni ja riboflaviini, kurkumauute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja soijaa.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 3 x 2600 g = 7,8 kg RF / PATU: 8107942 Heinon Tukku: 804476 Kespro: 21145521 Meira Nova: Wihuri: 804476 EAN/me:

EAN/1-p:

Sulatus: Sulata huoneenlämmössä koko levy n. 8 h tai kylmiössä yön yli.

Raparperi-mansikka-kakkupala 16 kpl (à n. 150 g) Maukkaalla taikinapohjalla runsaasti ihanaa mansikkaa ja raikasta raparperia, päällä herkullinen voilla leivottu taikinamuru. Leivoksen koko 7 x 9 cm. Vähälaktoosinen. Ainekset: Vehnäjauho, sokeri, raparperi (14%), mansikka(14%), kananmuna, kasviöljy, kasvirasva, voi (4%) vehnätärkkelys, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), rasvaton maitojauhe, muunneltu tärkkelys, makea herajauhe, inverttisokerisiirappi, emulgointiaine E471, suola, hyytelöimisaine E440, dekstroosi, aromi, väri E160a, kurkumauute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä koko levy n. 8 h tai kylmiössä yön yli.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 3 x 2400 g = 7,2 kg RF / PATU: 8100510 Heinon Tukku: 611699 Kespro: 20553689 Meira Nova: 107417 Wihuri: 611699 EAN/me:

4 00 431 1 0 051 01 EAN/1-p:

4 00 431 1 1 051 08

Mini Suklaamousseleivos 24 kpl (à n. 42 g) Tummalla kakkupohjalla tumma- ja valkosuklaamoussea raitoina. Vastustamattoman houkutteleva, juuri sopivan kokoinen kahvituksiin. 1000 g levy leikattu 24 leivokseen, myyntierässä 6 levyä. Ainekset: Suklaanmakuinen mousse (sokeri, rypsiöljy, vähärasvainen kaakao, kasvirasva, laktoosi, makea herajauhe, emulgointiaine soijalesitiini), rasvaton maito, vesi, sokeri, palmuöljy, kananmuna, rypsiöljy, maito, vehnäjauho, vähärasvainen kaakao, glukoosisiirappi, rypälesokeri, vehnätärkkelys, emulgointiaineet E471, E472b, E322, muunneltu perunatärkkelys, rasvaton maitojauhe, laktoosi, liivate (naudasta), kaakaovoi, munankeltuainen, leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), maitoproteiini, makea herajauhe, sakeuttamisaineet johanneksenleipäpuujauhe, E404, suola, aromit, stabilointiaine E339, väri riboflaviini. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SIS.

SIS.

ME: 6 x 1000 g = 6 kg RF / PATU: 8107351 Heinon Tukku: 462994 Kespro: 21027640 Meira Nova: Wihuri: 462994 EAN/me:

  EAN/1-p:

 

Sulatus: Poista leivokset pakkauksesta ja sulata viileässä (6-7 C) n. 9 h.

36 I Leivokset

SOIJAP. K-MUNA

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.


Mini Mansikkaleivos 24 kpl (à n. 56 g) Kuohkealla sokerikakkupohjalla raikkaan jogurttinen kermatäyte, päällä reilusti mansikoita ja kiille. Juuri sopiva pieni koko kahvituksiin. Ainekset: Mansikat (33%), kerma, vesi, jogurtti, sokeri, kananmuna, rypsiöljy, glukoosisiirappi, vehnäjauho, fruktoosisiirappi, rypälesokeri, liivate (naudasta), leivinjauhe (nostatusaineet E450, E500), sitruunamehutiiviste, rasvaton maitojauhe, perunatärkkelys, emulgointiaine E471, sitruunahappo, sakeuttamisaine guarkumi, hyytelöimisaineet pektiini ja karrageeni, suola, aromi, happamuudensäätöaineet E332, E327, väri E120, kurkumauute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa. Sulatus: Poista leivokset pakkauksesta ja sulata viileässä (6-7 C) n. 10 h.

ME: 6 x 1350 g = 8,1 kg RF / PATU: 8107350 Heinon Tukku: 8028994 Kespro: 21027639 Meira Nova: Wihuri: 462754 EAN/me:

  EAN/1-p:

 

Vadelmaleivos mini 24 kpl (à n. 46 g) Kuohkean kakkulevyn päällä raikas tuorejuustomousse ja runsaasti kokonaisia vadelmia. Levyssä 24 minileivonnaista (5 x 5 cm). Ihanteellinen annoskoko (n. 46 g) esim. kahvituksiin. Ainekset: Vadelmat 27%, vesi, vähärasvainen tuorejuusto 13%, rasvaton maito, sokeri, glukoosisiirappi, kananmuna, kasviöljy, kasvirasva, vehnäjauho, rypälesokeri, vehnätärkkelys, fruktoosisiirappi, liivate, rasvaton maitojauhe, modifioitu tärkkelys, nostatusaineet (E450, E500), munankeltuainen, happamuudensäätöaine E330, makea herajauhe, emulgointiaine E471, sakeuttamisaine E412, hyytelöimisaine E440, aromi, seljamehu- ja rypälemehutiivisteet, suola, happamuudensäätöaine E332, kurkumauute. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

Mini-Vadelmaraitaleivos 48 kpl (à n. 49 g)

Ainekset: Rahka, sokeri, hapatettu kerma, kananmuna, vadelmat (6%), vehnäjauho, kasviöljy, vesi, kovetettu kasvirasva, muunneltu tärkkelys, makea herajauhe, kasvirasva, vehnätärkkelys, glukoosisiirappi, perunatärkkelys, rypälesokeri, ruokasuola, aromi (sis. laktoosia), nostatusaineet E450, E500, sitruunahappo, kosteudensäilyttäjä sorbitoli, kovetettu kasviöljy, hyytelöimisaineet pektiini ja karrageeni, emulgointiaineet E471, ja E472b, maitoproteiini, happamuudensäätöaine E332, värit karoteeni ja E124. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää tai soijaa.

Mini Napoleon-leivokset 96 kpl (à n. 13 g)

Ainekset: Vehnäjauho, sokeri, kerma, kasviöljy ja kasvirasva (palmu, palmunsydän, auringonkukka), vesi, rasvaton maito, glukoosisiirappi, liivate, ,maltodekstiini, suola, aprikoosi, riisitärkkelys, kondensoitu maito, emulgointiaineet E471, E414, E473, kaakaomassa, sakeuttamisaine E401,stabilointiaineet E331, E339, E500, aromi, happamuudensäätöaineet sitruunahappo ja maitohappo, vähärasvainen kaakaojauhe, hyytelöimisaine pektiini, värit riboflaviini ja karoteeni, säilöntäaine kaliumsorbaatti. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä n. 20 min. tai viileässä n. 2 h.

Mini-Tuulihatut n. 134 kpl (à 15 g) Ilmavan kuohkeat, kermatäytteiset tuulihatut. Juuri sopivan kokoinen suupala, 15 g /kpl! Myyntierässä 2 kpl 1 kg:n painoista pussia. Ainekset: Kerma, kananmuna, sokeri, vehnäjauho, kasviöljy ja kasvirasva (palmu ja rapsi), rypälesokeri, stabilointiaineet E466,E107, emulgointiaineet E471 ja soijalesitiini, muunneltu perunatärkkelys, luontainen bourbonvanilja-aromi.

SIS.

ME: 6 x 1100 g = 6,6 kg

EAN/me:

  EAN/1-p:

  GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 3 x 2350 g = 7,05 kg RF / PATU: 8104840 Heinon Tukku: 730028 Kespro: 20683702 Meira Nova: 1074171 Wihuri: 730028 EAN/me:

4 00 431 1 0 484 05 EAN/1-p:

Sulatus: Poista tuote pakkauksesta. Sulata huoneenlämmössä 6-7 h (yksitt.leivos n. 2 h), viileässä 10-11 h (yksitt.leivos n. 4 h).

Suupalan kokoinen klassinen Napoleon-leivos.

SIS.

RF / PATU: 8106499 Heinon Tukku: 131490 Kespro: 20858373 Meira Nova: Wihuri: 131490

Sulatus: Poista leivokset pakkauksesta ja anna sulaa kylmässä (6-7 C) n. 11 h.

Pieni mutta herkullinen muropohjainen leivos, jossa täyteläinen rahkatäyte, raitoina raikasta vadelmakastiketta. Myyntierässä 3 levyä à 48 leivosta.

SOIJAP. K-MUNA

4 00 431 1 1 484 02 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 96 x n. 13 g = 1,32 kg RF / PATU: 540 Heinon Tukku: Kespro: 20683704 Meira Nova: 1074170 Wihuri: EAN/me:

8 71 318 9 0 054 08 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

EI SIS. EI SIS.

ME: n. 134 x 15 g = 2 kg RF / PATU: 510 Heinon Tukku: 810267 Kespro: Meira Nova: 107410 Wihuri: 810267 EAN/me:

Sulatus: Sulata viileässä n. 2 h. Säilyy sulatuksen jälkeen n. 1 vrk viileässä.

8 71 318 9 0 008 61 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

SIS.

SIS.

EI SIS.

SIS.

Leivokset I 37


MUUT MAKEAT

“Yksittäin pakattu vohveli käy esim. take away –myyntiin.”

Belgian Sokerivohveli 55 g, yksittäin pakattu Houkutteleva pieni belgialaistyylinen makea vohveli kätevässä pitkään säilyvässä yksittäispakkauksessa. Mukavan kokoinen kahvin kera sellaisenaan nautittavaksi tai vaikkapa osana näyttävää jälkiruoka-annosta. Soveltuu hyvin myös take-away -myyntiin. Vähälaktoosinen. Ainekset: Vehnäjauho, sokeri 22%, kasviöljy- ja rasva (kookos, palmu), vesi, hiiva, kananmuna, inverttisokeri, maitojauhe, soijajauho, suola, emulgointiaine soijalesitiini, vanilliini. Sulatus: Sulata huoneenlämmössä. Tuote säilyy sulatuksen jälkeen huoneenlämmössä avaamattomassa pakkauksessaan 21 päivää (3 viikkoa).

ME: 50 x 55 g = 2,75 kg RF / PATU: 2213 Heinon Tukku: Kespro: 21091548 Meira Nova: 1058001 Wihuri: EAN/me: 6416661022130

Valmistus: Tarjoa sellaisenaan sulaneena tai lämmitettynä (tuotteen voi lämmittää pussissaan mikroaaltouunissa), parilalla tai esim. pannulla voissa.

Creme-täyteviineri 80 g

6 416661 022130 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SIS.

SIS.

SIS.

VL

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

ME: 54 x 80 g = 4,32 kg

Kypsä, nopeasti tarjoiluvalmiiksi sulava täytewienerleipä, ihanan kermainen täyte. Laktoositon.

Ainekset: Vehnäjauho, kasvirasva (rypsi, palmu, osittain kovetettu), sokeri, vesi, stabilointiaineet E170, E327, E333, E420, E463, maitoproteiini, emulgointiaineet E472e, E471, soijalesitiini, E472b), happamuudensäätöaine E330, omena, hyytelöimisaineet E401, E440, E1422, mantelirouhe, muunneltu tärkkelys, kananmuna, glukoosisiirappi, hiiva, aromi, suola (0,5%),väri E160a, jauhonparanne E300, entsyymi, kardemumma.

RF / PATU: 121 Heinon Tukku: 882563 Kespro: 20028358 Meira Nova: 1073221 Wihuri: 882563 EAN/me:

6 41 666 1 0 012 10

Sulatus: 1/2-1 tuntia huoneenlämmössä yksittäisissä pakkauksissaan. Säilytettävä viileässä.

Créme Brûlée 1 kg

GLUT

VEHNÄ

MAITO

SIS.

SIS.

SIS.

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS.

SIS.

ME: 5 kpl x 1000 g = 5 kg

Täydellisen kermainen, aidosta kuohukermasta, tuoreista kananmunista ja vaniljasta tehty esivalmiste kätevässä pussissa.

Ainekset: Kerma, maito, sokeri, munankeltuainen, muunneltu tärkkelys, vaniljansiemenet, sakeuttamisaineet karrageeni ja ksantaani, luontainen vanilja-aromi, kurkumauute, väri betakaroteeni.

RF / PATU: 7416 Heinon Tukku: Kespro: 20748629 Meira Nova: 105898 Wihuri: EAN/me:

Valmistus: 1) Kypsennä (muista ensin ravistaa pussia rakenteen tasaamiseksi): • Höyryuunissa: Aseta sulanut tuote ehjässä pussissaan 80 asteen esilämmitettyyn höyryuuniin ritilälle ja kypsennä 20 minuuttia. Käännä pussi ja kypsennä vielä 15-20 min. • Vesihauteessa: Säädä vesihauteen lämpötila 80 asteeseen ja kypsennä aines ehjässä pussissaan n. 20 min. • Kasarissa: Leikkaa pussin kulma ja kaada sisältö kasariin. Keitä sekoittaen n. 10 min. 2) Sekoita kypsä aines rakenteen tasaamiseksi, pussia ravistamalla. 3) Annostele heti kypsennyksen jälkeen suoraan pussista haluamiisi tarjoiluastioihin. Anna tasaantua n. 15 min. 4) Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua. 5) Ripottele pinnalle sokeria ja paahda sokeripinta kaasupolttimella.

38 I Muut makeat

GLUT

VEHNÄ

EI SIS. EI SIS.

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

EI SIS.

SIS.


TEEMANA FESTARIT

Järjestä mansikka- tai suklaafestarit! Mansikka ja suklaa ovat makeiden leivonnaisten raaka-aineista ne kestosuosikit. Mansikka on yhtä kuin kesä, ja suklaata harva pystyy vastustamaan. Molemmat toimivat ympäri vuoden, mutta mansikka maistuu erityisen hyvälle kesällä ja kesää odotellessa, kun taas suklaanhimo kasvaa syksyllä sitä mukaa kun pimeys ottaa vallan. Jouluun mennessä suklaan kulutus on huipussaan. Koosta mansikka- tai suklaaleivonnaisistamme teemapäivä- tai viikko festarihenkeen. Valitse myös muut komponentit, kuten esimerkiksi juomat ja jäätelöt, teemaan sopiviksi.

1

2

Mansikkaleivonnaiset

Suklaaleivonnaiset

Mansikka-juustokakku Mansikka-juustokakku New York style Mansikka-vaniljakakku Mansikkaleivos Laktoositon Tuorejuusto-mansikkaleivos Gluteeniton (ja laktoositon) Mansikka-mandariini –leivoslajitelma Mini Mansikkaleivos Raparperi-mansikka-kakkupala

Suklaakakku Appelsiini-suklaakakku Suklaakakku American Style Suklaakakku Crunchy Style Brownie-juustokakku Gluteeniton (ja laktoositon) Suklaa-pähkinäleivos Mozart-leivos Suklaa-nougatkakkupala Vadelma-valkosuklaabrownie Mini Suklaamousseleivos American Cookies Brownietaikina American Cookies Chocolate Chip Cookietaikina

US! VAROIT

“Sekä mansikka että suklaa ovat ns. rakkausruokaa…”


GLUTEENITTOMAT

Panostus keliaakikkoasiakkaisiin kannattaa. Gluteenittomien tuotteiden kysynnän kasvu haastaa myös ammattikeittiöt olemaan tarkkana asian suhteen. Yhä yleisempää on, että gluteenittomia tuotteita suositaan myös muista kuin keliakiasta johtuvista syistä. Keittiöissä on kuitenkin hyvä muistaa, että keliaakikon kohdalla gluteenittomuus on ehdotonta. Keliakia on parantumaton sairaus, joka pidetään aisoissa ainoastaan noudattamalla tiukasti gluteenitonta ruokavaliota. Nykyään on myös kasvava joukko henkilöitä, joilla on ns. gluteeniherkkyys. Nämä henkilöt kokevat saavansa gluteenipitoisista viljoista oireita ja pyrkivät siksi välttämään gluteenia.

40 I Erityisruokavaliot

“Suomessa kehitetty ja leivottu!”

Viljoille voi myös olla allerginen ja allergia on sekin vakavasti otettava asia, sillä pahimmillaan allerginen reaktio voi olla hengenvaarallinen anafylaksia. Kun asiakas pyytää gluteenittoman vaihtoehdon, voit Rollfoodsin yksittäin pakattuja Suomessa valmistettuja leivonnaisia tarjoamalla varmistaa, että kaikki edellä mainitut ryhmät saavat omiin tarpeisiinsa taatusti turvallisen tuotteen.


Suomessa leivottua – vain ammattikeittiöille • Kaikki luontaisesti gluteenittomia

• Leipomossa ei käsitellä pähkinöitä.

(eivät sisällä gluteenitonta vehnätärkkelystä).

• Yksittäin pakattuja

• Eivät sisällä maitoa tai laktoosia.

(ei kontaminaatiovaara).

• Suurin osa ei sisällä kananmunaa

• Pakkaukseen painettu ainesosaluettelo.

tai soijaa.

• Tuotteet myydään vain ammattikeittiöille

• Leivottu Suomessa gluteenittomien

HoReCa-tukkujen kautta.

tuotteiden leipomossa.

!

VINKKI

“Varaa keliaakikolle mieluiten erillinen annosrasva.”

GLUTEENITON COOKIE-LAJITELMA, 1-pakattu

ME: 8 kpl kutakin makua (à 70 g) = 1,68 kg

Lajitelma herkullisia ja hyvin säilyviä cookieita à 70 g: Toffeecookie (8 kpl), Karpalocookie (8 kpl), Suklaacookie (8 kpl). Yksittäin pakattu turvallisuuden varmistamiseksi.

S

UUTUU

Ainekset: Karpalocookie: Kasviöljy- ja rasva (osittain kovetettu), sokeri, maissitärkkelys, tapiocatärkkelys, kuivattu karpalo, maissijauho, kananmuna, karpalotäyte:(Karpalo 70 %, glukoosisiirappi, hyytelöimisaine (E1442),happamuudensäätöaineet (E330,E331),säilöntäaine (E202), väriaine(E163), aromi)), sakeuttamisaine (E415), suola, perunakuitu, nostatusaine (E500), vaniljasokeri, sitruuna-aromi. Suklaacookie: Kasviöljy- ja rasva (osittain kovetettu), sokeri, maissitärkkelys, tapiocatärkkelys, maissijauho, kananmuna, suklaa: (kaakaomassa, kakaovoi,emulgointiaine (E322),aromi. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa)),aprikoositäyte: (aprikoosi 35 %,tärkkelyssiirappi,hyytelöimisaine (E440,E401), happamuudensäätöaineet (E330, E331, E341), säilöntäaine (E202), aromi,kasviuute)), sakeuttamisaine (E415), suola, perunakuitu, nostatusaine (E500), vaniljasokeri, sitruuna-aromi. Toffee cookie: Kasvirasva, sokeri, kookoskerma, (sis. kookospähkinäuute 90%, stabilointiaine ksantaani), maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, maissijauho, kananmuna, suola, perunakuitu, leivinjauhe (nostatusaine E500), vaniljasokeri, emulgointiaine E471, luontaiset ja luontaisen kaltaiset voiaromit, sakeuttamisaine ksantaani, vesi, väri beta-karoteeni.

RF/PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5592 8041963 21219441 656447

EAN me:

6 416661 055923 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SOIJAP. K-MUNA

SIS.

SIS.

Sulatus: Sulata huoneenlämmössä 2-3 h tai mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan n. 30 s. Tarjoa mikrossa sulatettu tuote välittömästi. Huoneenlämmössä sulatettu tuote säilyy huoneenlämmössä n. 2 vrk.

Erityisruokavaliot I 41


GLUTEENITTOMAT

GLUTEENITON VIIPALELEIPĂ&#x201E;LAJITELMA 1-pakattu (2 viipaletta / pakkaus)

ME: 40 x 65 g = 2,6 kg

Maukkaita jyväisiä viipaleleipiä: 20 pakk. à 2 viipaletta Auringonkukkaleipää, 20 pakk. à 2 viipaletta Maalaisleipää. Annospakkaus = 2 viipaletta = yht. n. 65 g. Ainekset: Auringonkukkaleipä: Vesi, maissitärkkelys,teffjauho, tapiokatärkkelys, riisijauho, auringonkukansiemen, sokeri, kasviÜljy ja -rasva, pellavansiemen, sakeuttamisaine (xanthan), suola (1,0%) perunakuitu, hiiva, perunahiutale. Maalaisleipä: Vesi, maissitärkkelys,teffjauho, tapiokatärkkelys, kurpitsansiemen, riisijauho, sokeri, kasviÜljy ja -rasva, sakeuttamisaine (xanthan), suola (1,0%)perunakuitu, hiiva, perunahiutale. Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan, sillä gluteeniton tuote kuivuu nopeasti. Sulata/lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan tai gluteenittomalle leivälle varatussa leivänpaahtimessa juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

GLUTEENITON MYSLI-VIIPALELEIPĂ&#x201E;MIX 1-pakattu (2 viipaletta / pakkaus)

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5595 818864 20680591 1072265 818864

EAN me:

6 41 666 1 0 559 54 GLUT

VEHNĂ&#x201E;

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 40 x 65 g = 2,6 kg

Runsaskuituisia mysliviipaleleipiä: 20 pakk. à 2 viipaletta Hedelmäleipää, 20 pakk. à 2 viipaletta Porkkana-perunaleipää.

Ainekset: Hedelmäleipä: Vesi, maissitärkkelys, teffjauho, papaija, tapiokatärkkelys, sokeri, pellavansiemen, omena, riisijauho, rypsiÜljy, suola, bambukuitu, sakeuttamisaine xanthan, hiiva, sokerijuurikaskuitu, perunahiutale. Porkkana-perunaleipä: Vesi, maissitärkkelys, peruna, teffjauho, porkkana, tapiokatärkkelys, pellavansiemen, vaalea pellavansiemen, tattarijauho, sokeri, rypsiÜljy, suola, bambukuitu, sakeuttamisaine xanthan, siirappi, hiiva, sokerijuurikaskuitu, perunahiutale. Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan, sillä gluteeniton tuote kuivuu nopeasti. Sulata/lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan tai gluteenittomalle leivälle varatussa leivänpaahtimessa juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5597 20858374 1072285 -

EAN me:

  GLUT

VEHNĂ&#x201E;

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 40 x 85 g = 3,4 kg

GLUTEENITON SAARISTON VIIPALELEIPĂ&#x201E;LAJITELMA 1-pakattu (2 viip./pkt) Lajitelma tummaa gluteenitonta leipää: aidolla hapanjuurella valmistettu tumma viipaleleipä â&#x20AC;?ruisleivän nälkäänâ&#x20AC;? ja makea perinteinen saaristolaisleipä. Yksittäin pakattu turvallisuuden varmistamiseksi. Me 40 annospakkausta Ă 2 viipaletta. Ainekset: Tumma hapanleipäviipale (20 x 2 viipaleen pakkausta):Vesi, tattarijauho, maissijauho, pellavarouhe, maissitärkkelys, täysjyväriisijauho, suola (1%), sakeuttamisaine (E415),hiiva. Tumma saaristolaisleipä (20 x 2 viipaleen pakkausta): Vesi, sokeri, täysjyväriisijauho, teffjauho, puolukkahillo( (41%), hyytelĂśimisaineet (E1442, E440), happamuudensäätĂśaineet (E330, E333, E509), säilĂśntäaine (E202)), tattarijauho, pellavarouhe, tapiocatärkkelys, bambukuitu, sakeuttamisaine E415), suola, sokerijuurikaskuitu, hiiva. Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan, sillä gluteeniton tuote kuivuu nopeasti.Sulata huoneenlämmĂśssä n. 3-4 h. tai sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 40 s.

RF / PATU: 5594 Heinon Tukku: 337980 Kespro: 21188784 Meira Nova: 1072291 Wihuri: 337980 EAN me:

6 416661 055947 GLUT

VEHNĂ&#x201E;

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

S

UUTUU

GLUTEENITON TUMMA HAPANLEIPĂ&#x201E;NEN 1-pakattu, 70 g (6 kpl / pussi) Herkullinen aidolla hapanjuurella valmistettu pieni tumma luontaisesti gluteeniton leipänen â&#x20AC;&#x153;ruisleivän nälkäänâ&#x20AC;?. Yksittäinpakattu turvallisuuden varmistamiseksi. Me 6 pss Ă 6 leipästä. Ei sisällä myĂśskään perunaa. Ainekset: Vesi, tattarijauho, maissijauho, pellavarouhe, täysjyväriisijauho, maissitärkkelys, suola (1%), xanthan. Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan, sillä gluteeniton tuote kuivuu nopeasti. Sulata huoneenlämmĂśssä n. 3-4 h. tai sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 40 s.

ME: 2,52 kg (6 pussia) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5586 528620 21091546 - 528620

EAN me:

6 416661 055862 EAN yks:

6 416661 155869 GLUT

VEHNĂ&#x201E;

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

42 I Erityisruokavaliot


GLUTEENITON PANNUPIZZAPOHJA, esipaistettu, 1-pakattu, sisältää vuoan!

ME: 15 x 220 g = 3,3 kg

Maukas esipaistettu pannupizzapohja gluteenittomiin pizzoihin ja suolaiseen tarjontaan. Paistovuoka mukana pakkauksessa, yksittäin pakattu gluteenikontaminaation välttämiseksi. Ainekset: Vesi, maissitärkkelys, maissijauho, riisijauho, kasviöljy ja -rasva, tapiokatärkkelys, perunahiutale, perunakuitu, suola, leivinjauhe E500, hiiva, sokeri. Sulatus: Levitä jäisen tai hiukan sulaneen pizzapohjan päälle haluamasi täytteet. Valmista pizza n. 200°C:n uuninlämmössä, kunnes pinta on kauniin värinen. Valmistusarvot ovat ohjeellisia.

RF/PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: EAN me:

6 416661 055930 GLUT

S

UUTUU

GLUTEENITON PIENI KINKKUPIIRAS 1-pakattu

5593 332569 21192642 332569

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 25 x 100 g = 2,5 kg

Pieni suolainen, luontaisesti gluteeniton kinkku-ananas-purjopiiras.

Ainekset: Vesi, riisijauho, maissitärkkelys, rypsiöljy, maissijauho, perunahiutale, leivinjauhe E500, perunakuitu, suola (1%). Täyte, Kinkku (porsaanliha, sakeuttamisaine E400, suola, stabilointiaine E450, hapettumisenestoaine E315, säilöntäaine E250), valkosipulitomaattimurska (tomaatti, tomaattimehu, happamuudensäätöaine E330, valkosipuli),kookosmaito (kookoslihauute(75%) stabilointiaine E435, E466, säilöntäaine natriumdisulfiitti, ananas, purjo, mauste. Sulatus: Sulata ja lämmitä tuote suoraan pakasteesta mikroaaltouunissa pakkauksessaan yksi kulma avattuna n. 40 s 750 W. Tarjoa lämpimänä.

RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5587 33365 20636719 107195 33365

EAN me:

6 41 666 1 0 558 79 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Muista myös gluteenittomat ja laktoosittomat leivoslajitelmamme!

T!

LÖYDÄ s. 35

Kakkuleipomossamme Saksassa on myös oma erillinen yksikkönsä, jossa valmistetaan gluteenittomia tuotteita. Valikoimassamme on kaksi leivoslajitelmaa, Mansikka-mandariini ja Suklaa-pähkinä, jotka ovat edustavaa tarjottavaa missä tahansa juhlavassakin tilaisuudessa. Gluteenittomuuden lisäksi nämä upeat leivokset ovat myös laktoosittomia.

Erityisruokavaliot I 43


GLUTEENITTOMAT

â&#x20AC;&#x153;Kaikki Rollfoodsin gluteenittomat leivonnaiset ovat luontaisesti gluteenittomia.â&#x20AC;?

GLUTEENITON SĂ&#x201E;MPYLĂ&#x201E;LAJITELMA 1-pakattu Luontaisesti gluteenittomia sämpylĂśitä vaihdellen: Auringonkukkasämpylä 8 x 70 g, Vaalea sämpylä 8 x 100 g, Pitkä sämpylä 8 x 140 g. Ainekset: Auringonkukkasämpylä: Vesi, riisijauho, maissitärkkelys, maissijauho, auringonkukansiemen, rypsiĂśljy, tapiokatärkkelys, sokeri, teffjauho, siirappi, sakeuttamisaine (xanthan), suola (1,0%), hiiva perunakuitu, seesaminsiemen, pellavansiemen, fenkoli. Vaalea sämpylä: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, rypsiĂśljy, tapiokatärkkelys, teffjauho,suola (1,0 %) ,perunakuitu, hiiva, sakeuttamisaine (xanthan), guarkumi. Pitkä sämpylä: Vesi, riisijauho, maissitärkkelys, maissijauho, rypsiĂśljy, tapiokatärkkelys, sokeri, unikonsiemen, teffjauho, sakeuttamisaine (xanthan), perunakuitu, suola (1,0%), hiiva.

ME: 2,48 kg (24 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri: EAN me:

6 41 666 1 0 558 00 GLUT

Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan, sillä gluteeniton tuote kuivuu nopeasti. Sulata/lämmitä nopeasti mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

GLUTEENITON VAALEA SĂ&#x201E;MPYLĂ&#x201E; 1-pakattu Saranahalkaistu pehmeä ja maukas sämpylä vaikkapa hampurilaisiin tai täytettäväksi.

Ainekset: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, rypsiÜljy, tapiokatärkkelys,teffjauho, suola (1,0%)perunakuitu, hiiva, sakeuttamisaine (xanthan),(guargum). Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan, sillä gluteeniton tuote kuivuu nopeasti. Sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

5580 661306 20588161 1075963 661306

VEHNĂ&#x201E;

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 20 x 100 g = 2 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5589 818872 20603641 1075965 818872

EAN me:

6 41 666 1 0 558 93 GLUT

VEHNĂ&#x201E;

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

VHH-SĂ&#x201E;MPYLĂ&#x201E; 1-pakattu Maukas auringonkukansiementen maustama, vehnätĂśn, gluteeniton ja maidoton reilu sämpylä jossa yli 70 % vähemmän hiilihydraatteja kuin vaaleassa sekaleivässä. Ainekset: Vesi, muna, auringonkukansiemen, kookosjauho, rypsiĂśljy, teffjauho, perunakuitu, bambukuitu, sokerijuurikaskuitu, sakeuttamisaine ksantaani, sokeri, leivinjauhe (E 500), suola1 %, guarkumi.

ME: 20 x 140 g = 2,8 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5598 21027645 1075967 464115

EAN me:

Sulatus: Sulata huoneenlämmÜssä tai mikroaaltouunissa 30 s. kerrallaan n. 2 min. Käytä heti sulatuksen jälkeen tai saman päivän aikana.

  GLUT

VEHNĂ&#x201E;

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

GLUTEENITON AURINGONKUKKASĂ&#x201E;MPYLĂ&#x201E; 1-pakattu Maukas yksittäinpakattu, auringonkukansiemenillä maustettu ja koristeltu luontaisesti gluteeniton ja maidoton sämpylä.

Ainekset: Vesi, riisijauho, maissitärkkelys, maissijauho, auringonkukansiemen, rypsiÜljy, tapiokatärkkelys, sokeri, siirappi, teffjauho, sakeuttamisaine xanthan, hiiva, suola (1,0%), perunakuitu, seesamin- ja pellavansiemen.

SIS.

ME: 40 x 70 g = 2,8 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5596 21256385 1075966 -

EAN me:

Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan, sillä gluteeniton tuote kuivuu nopeasti. Sulata/lämmitä nopeasti mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

6 416661 055961 GLUT

VEHNĂ&#x201E;

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

44 I Erityisruokavaliot


GLUTEENITON MARJA- JA HEDELMÄPULLALAJITELMA1-pakattu Kolmea erilaista mehevän marjaisaa tai hedelmäistä pullaa lajitelmana: Mustikkapulla 8 x 100 g, Karpalopulla 8 x 100 g, Omenainen Hedelmäpulla 8 x 100 g. Ainekset: Mustikkapulla: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, kasviöljy ja -rasva, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, sakeuttamisaine xanthan, maissijauho, perunakuitu, kardemumma, leivinjauhe E500, vanilja-aromi. Täyte: Mustikka 50%, vesi, hyytelöimisaine E1442, happamuudensäätöaine E330, säilöntäaine E202, aromi. Karpalopulla: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, kasviöljy ja -rasva, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, sakeuttamisaine xanthan, maissijauho, perunakuitu, kardemumma, leivinjauhe E500, vanilja-aromi. Täyte: Karpalo 70%, hyytelöimisaine E1442, happamuudensäätöaineet E330, E331, säilöntäaine E202, väriaine E163, aromi. Hedelmäpulla: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, rypsiöljy, aprikoosimarmeladi(aprikoosi 35%, tärkkelyssiirappi, hyytelöimisaine E440, E401, happamuudensäätöaineet E330, E331, E341, säilöntäaine E202, aromi, kasviuute), tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, omenapalatäyte (sis. pakastekuivattu omena 70%, modifioitu tärkkelys, happamuudensäätöaine E330, hapettumisenestoaine E300, aromi, säilöntäaine E202, E224, väri E100), suola, sakeuttamisaine xanthan, rusina, maissijauho, perunakuitu, kardemumma, leivinjauhe E500, vanilja-aromi. Sulatus: Katso alla.

GLUTEENITON LEIVONNAISLAJITELMA1-pakattu Valikoima luontaisesti gluteenittomia herkkuja kahvin kanssa: Sitruunamuffinssi (sis. munaa) 8 x 50 g, Suklaarouhemuffinssi (sis. munaa) 8 x 50 g, Kanelikierre(munaton) 8 x 100g. Ainekset: Sitruunamuffinssi (ei sovellu kananmuna-allergisille): Kananmuna, rypsiöljy, sokeri, riisijauho, maissitärkkelys, maissijauho, leivinjauhe E500, vaniljasokeri, aromi(sitruuna), suola. Suklaarouhemuffinssi (ei sovellu kananmuna-allergisille): Kananmuna, rypsiöljy, sokeri, riisijauho, maissitärkkelys, maissijauho, suklaarouhe (sis. kaakaomassa, kaakaovoi, sokeri, vaniljajauhe), kaakaojauhe, leivinjauhe E500, vaniljasokeri, suola. Kanelikierre (kananmunaton): vesi, maissitärkkelys, sokeri, rypsiöljy, riisijauho, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, kasviöljy ja -rasva (osittain kovetettu), sakeuttamisaine E415, maissijauho, perunakuitu, kaneli, leivinjauhe E500, kardemumma, vanilja-aromi, emulgointiaineet E471, E322), happamuudensäätöaine E330, väri E160a.

ME: 2,4 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5583 356162 20603639 1073228 356162

EAN me:

6 41 666 1 0 558 31 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ME: 1,6 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5581 574830 21256384 1073227 574830

EAN me:

6 41 666 1 0 558 17 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan, sillä gluteeniton tuote kuivuu nopeasti. Sulata/lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s.

GLUTEENITON KAHVILEIPÄLAJITELMA 1-pakattu Valikoima yksittäin pakattuja suussasulavia pullia: Kanelikierre 8 x 100 g, Vaniljakierre 8 x 100 g ja Munkki 8 x 100 g. Ainekset: Kanelikierre: vesi, maissitärkkelys, sokeri, rypsiöljy, riisijauho, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, kasviöljy ja -rasva (osittain kovetettu), sakeuttamisaine E415, maissijauho, perunakuitu, kaneli, leivinjauhe E500, kardemumma, vanilja-aromi, emulgointiaineet E471, E322), happamuudensäätöaine E330, väri E160a. Vaniljakierre: vesi, maissitärkkelys, sokeri, rypsiöljy, riisijauho, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, kasviöljy ja -rasva, sakeuttamisaine E415, maissijauho, perunakuitu, leivinjauhe E500, kardemumma, vanilja-aromi, vanilliinisokeri, emulgointiaineet E471, E322, happamuudensäätöaine E330, väri E160a. Munkkirinkilä: Vesi, maissitärkkelys, riisijauho, sokeri, kasviöljy ja -rasva, tapiokatärkkelys, perunahiutale, hiiva, suola, sakeuttamisaine (xanthan), teffjauho,leivinjauhe E500, kardemumma, vanilja-aromi.

ME: 2,4 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5582 827410 20620727 1073224 827410

EAN me:

6 41 666 1 0 558 24 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Sulatus: Sulata tuotteita tarjolle vain tarpeen mukaan, sillä gluteeniton tuote kuivuu nopeasti. Sulata/ lämmitä mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan juuri ennen tarjoilua n. 30 s. Sokeroi munkki sulatuksen jälkeen.

GLUTEENITON KAKKUPALA- JA COOKIELAJITELMA 1-pakattu Lajitelma gluteenittomia makeita leivonnaisia: Raparperi-mansikkakakkupala 8 x 60 g, Omena-kanelikakkupala 8 x 60 g ja Toffee cookie 8 x 70 g. Ainekset: Raparperi-mansikkakakkupala: raparperi(12%), mansikka(12%), kasvirasva, sokeri, kananmuna, maissitärkkelys, maissijauho, vesi, sakeuttamisaine ksantaani, nostatusaine (E500), perunakuitu, vaniljasokeri, voi- ja sitruuna-aromi, emulgointiaine E 471, suola, luontaiset ja luontaisen kaltaiset voiaromit, happamuudensäätöaine sitruunahappo, väri betakaroteeni. Omena-kanelikakkupala: Omenatäyte (sis. omena 70 %, muunneltu tärkkelys, happamuudensäätöaine sitruunahappo,aromi, säilöntäaineet E202, E224, värit kurkumiini ja beta-karoteeni), kasvirasva, sokeri, kananmuna, maissitärkkelys, maissijauho, vesi, sakeuttamisaine ksantaani, nostatusaine E500, perunakuitu, vaniljasokeri, kaneli, voi- ja sitruuna-aromi, emulgointiaine E471, suola, luontaiset ja luontaisen kaltaiset voiaromit. Toffee cookie: Kasvirasva, sokeri, kookoskerma, (sis. kookospähkinäuute 90%, stabilointiaine ksantaani), maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, maissijauho, kananmuna, suola, perunakuitu, leivinjauhe (nostatusaine E500), vaniljasokeri, emulgointiaine E471, luontaiset ja luontaisen kaltaiset voiaromit, sakeuttamisaine ksantaani, vesi, väri beta-karoteeni.

ME: 1,52 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

5591 462176 21027644 1074674 462176

EAN me:

  GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

SIS.

Sulatus: Sulata huoneenlämmössä 2-3h tai mikroaaltouunissa hiukan avatussa pakkauksessaan n. 30 s. Tarjoa mikrossa sulatettu tuote välittömästi. Huoneenlämmössä sulatettu tuote säilyy huoneenlämmössä n. 2 vrk.

“Suomessa leivotut gluteenittomat tuotteemme ovat yksittäin pakattuja, jokaisen pakkauksen päälle on painettu ainesosaluettelo.”

Erityisruokavaliot I 45


ALLERIT

Kaikista herkimmille allergikoille.

“Allerit ovat suomalaisia ja ne on valmistettu A! HUOMA suomalaisista raaka-aineista.”

Avainsana Allereiden tuotekehityksessä ja tuotannossa on turvallisuus. Koko tuoteperhe pohjaa kehitystyöhön yhdessä Helsingin yliopiston Erityisruokavalioiden kehittämishankkeen kanssa.

Alleri tuotteet eivät sisällä:

Raaka-aineiden hankinnassa ja tuotteiden valmistuksessa noudatetaan erityisruokavaliotuotteille asetettuja tiukimpia ohjeistuksia.

• maitoa • kananmunaa • naudanlihaa • viljatuotteita • soijaa • mausteita

“Allerit ovat tutkitusti turvallisia.”

ALLERI JAUHELIHAPIHVI 53 g, kypsä Kypsä jauhelihapihvi. Kehitetty yhteistyössä Helsingin Yliopiston Erityisruokavalioiden kehittämishankkeen kanssa - helpottamaan erilaisista allergioista kärsivien turvallista ruokailua ammattikeittiöissä. Ainekset: Sianliha (72%), vesi, peruna, suola (0,9%). Valmistus: Kuumenna jäiset tai sulaneet pihvit: • uunissa (180°C) n. 20 min. tuotteiden määrästä riippuen • pannulla tai tasolla n. 6-8 min. tuotetta käännellen.

ME: 4 kg (75 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2040 706986 20023535 105824 706986

EAN me:

6 41 666 1 0 204 02 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

46 I Erityisruokavaliot


ALLERI LIHAPULLA 13 g, kypsä Kypsä lihapyörykkä. Kehitetty yhteistyössä Helsingin Yliopiston Erityisruokavalioiden kehittämishankkeen kanssa - helpottamaan erilaisista allergioista kärsivien turvallista ruokailua ammattikeittiöissä. Ainekset: Sianliha (72%), vesi, peruna, suola (1,0%) Valmistus: Kuumenna sulaneet tai jäiset lihapullat: • uunissa (180°C) n. 15 min. tuotteiden määrästä riippuen • pannulla tai tasolla n. 5-6 min. tuotetta käännellen.

ME: 4 kg (307 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2041 707109 20023542 105825 707109

EAN me:

6 41 666 1 0 204 19 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ALLERI KALKKUNAPIHVI 53 g, kypsä Kypsä kalkkunajauhelihapihvi. Kehitetty yhteistyössä Helsingin Yliopiston Erityisruokavalioiden kehittämishankkeen kanssa - helpottamaan erilaisista allergioista kärsivien turvallista ruokailua ammattikeittiöissä. Ainekset: Kalkkunan koipiliha (70,7%), vesi, keitetty peruna (12,4%), perunajauho, perunamurske (4,8%), suola (0,9%). Valmistus: Kuumenna jäiset tai sulaneet pihvit: • uunissa (180°C) n. 20 min. tuotteiden määrästä riippuen • pannulla tai tasolla rasvassa n. 6-8 min. tuotetta käännellen.

ME: 4 kg (75 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

3186 110015 20150185 101826 110015

EAN me:

6 41 666 1 0 318 66 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ALLERI LENKKIMAKKARA 160 g, kypsä Kehitetty yhteistyössä Helsingin Yliopiston Erityisruokavalioiden kehittämishankkeen kanssa - helpottamaan erilaisista allergioista kärsivien turvallista ruokailua ammattikeittiöissä. Ainekset: Sianliha (66%), perunajauho, vesi, suola (1,5%), stabilointiaine (fosfaatti E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo E300), säilöntäaine (nitriitti E250). Tuote on valmistettu aitoon lampaan suoleen, mikä on todettu turvalliseksi allergikoille.

ME: 4 kg (25 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2001 706861 20023540 100711 706861

EAN me:

Valmistus: Tavallisen lenkkimakkaran tapaan kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin, uunimakkaraksi.

6 41 666 1 0 200 13 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ALLERI NAKKIMAKKARA 40 g, kypsä Kehitetty yhteistyössä Helsingin Yliopiston Erityisruokavalioiden kehittämishankkeen kanssa helpottamaan erilaisista allergioista kärsivien turvallista ruokailua ammattikeittiöissä. Ainekset: Sianliha (75%), vesi, suola (1,3%), stabilointiaine (fosfaatti E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo E300), säilöntäaine (nitriitti E250). Tuote on valmistettu aitoon lampaan suoleen, mikä on todettu turvalliseksi allergikoille.

ME: 4 kg (100 kpl) RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2003 706754 20023547 100710 706754

EAN me:

Valmistus: Lisää kokonaiset nakit jäisinä kiehuvaan veteen tai kuumenna uunissa höyryä käyttäen.

6 41 666 1 0 200 37 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

ALLERI LAJITELMA Alleri-lihapullia, -jauhelihapihvejä, -kasvispihvejä ja -nakkimakkaroita. Lajitelmassa kutakin tuotetta 1 kg:n pussi. Kuvassa kasvispihvi. Ainekset: Alleri-lihapulla: Sianliha (72%), vesi, peruna, suola (1,0%). Allerijauhelihapihvi:Sianliha (72%), vesi, peruna, suola (0,9%) Alleri-kasvispihvi: Porkkana (53%), peruna (18%), kesäkurpitsa, perunamurske, sipuli (7%) perunajauho, suola (0,8%). HUOM! Vain kasvispihvi sisältää sipulia. Alleri-nakki:Sianliha (75%), vesi, suola (1,3%), stabilointiaine (fosfaatti E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo E300), säilöntäaine (nitriitti E250). Valmistettu lampaan suoleen. Valmistus: Katso kunkin tuotteen kohdalta kyseisen tuotteen valmistus. Kasvispihvi kuten jauhelihapihvi.

ME: 4 x 1000 g = 4 kg RF / PATU: Heinon Tukku: Kespro: Meira Nova: Wihuri:

2673 187203 20039766 1059107 187203

EAN me:

6 41 666 1 0 267 32 GLUT

VEHNÄ

MAITO

LAKT

SOIJAP. K-MUNA

EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS. EI SIS.

Erityisruokavaliot I 47


RAVINTOSISÄLTÖTAULUKOT

Ravintosisältö g / 100 g tuotetta POLARBRÖD-LEIVÄT s. 2 RF NRO 23131 11421 11321 12921 670 15021 14321 11721 17421 17221

TUOTE Taittorieska PANINI 90 g UUTUUS Taittorieska STREET 30 g UUTUUS Taittorieska TOAST 70 g UUTUUS Kultaruis Burgersämpylä mini 45 g UUTUUS Tunturirieska 70 g Luomurieska neliö pieni 28 g UUTUUS Täysjyvärieska pyöreä 50 g UUTUUS Rengassämpylä 90 g UUTUUS Rengassämpylä puolukka-ruis 130 g UUTUUS Kolmiosämpylä kurpitsansiemen 80 g UUTUUS

Energiaa kJ / kcal 1170 / 280 1190 / 280 1140 / 270 1060 / 250 1120 / 290 1200 / 290 1070 / 260 1090 / 260 1070 / 250 970 / 230

Hiilihydraatteja 51,0 51,0 47,0 42,0 56,0 51,0 45,0 50,0 43,0 37,0

- joista Proteiinia sokereita 8,3 9,3 7,9 9,7 8,5 9,2 5,9 7,6 7,9 9,1 6,0 9,3 8,7 8,7 5,9 8,4 7,6 8,5 2,8 10,7

Rasvaa

Energiaa kJ / kcal 967 / 230 1047 / 249 1047 / 249 950 / 230 1139 / 271 1157 / 275 1074 / 256 1074 / 256 1157 / 275 980 / 234 1248 / 298 1248 / 298 1244 / 296 803 / 192 1102 / 263 1106 / 263 1330 / 317 1306 / 311 1306 / 311 1405 / 335

Hiilihydraatteja 44,6 49,8 49,8 45,0 50,4 51,7 47,3 47,3 52,0 47,9 63,0 63,4 54,0 39,0 63,0 49,4 49,7 52,0 52,0 71,0

- joista Proteiinia sokereita 0,8 9,3 1,1 8,3 1,1 8,3 1,7 7,3 1,4 9,5 2,6 9,5 1,3 9,5 1,3 9,5 2,6 9,5 6,1 8,7 7,3 2,5 10,0 2,2 5,8 2,0 11,0 1,8 9,5 3,9 11,2 3,7 11,0 3,7 11,0 10,0

Rasvaa

Energiaa kJ / kcal 682 / 163 647 / 154 1048 / 250 765 / 180 765 / 180 562 /134 469 /112

Hiilihydraatteja 15,5 27,5 43,0 11,0 11,0 15,0 7,0

- joista sokereita 0,3

Proteiinia

Rasvaa

14,7 5,3 7,0 16,0 16,0 4,5 3,0

4,7 3,4 5,4 8,0 8,0 6,0 8,0

612 /146

17,0

6,0

6,0

0,6

0

Viro

1123 / 268 750 / 179 507 / 121

31,0 23,0 15,0

9,0 6,0 4,0

12,0 7,0 5,0

0,9 0,7 0,7

0 0 0

Viro Viro Viro

3,4 3,6 4,1 4,6 2,2 3,5 2,9 2,4 3,7 4,2

- josta tyydyttyn 0,6 0,7 0,8 0,6 0,6 0,5 0,8 0,6 0,4 0,8

Ravintokuitua 2,1 3,0 4,9 6,1 3,0 2,6 6,9 3,4 7,5 6,3

Suolaa

- josta tyydyttyn 0,1 0,2 0,2 0,3 1,1 1,0 0,9 0,9 1,0

Suolaa

0,3 0,1 0,4 0,8 2,7 2,6 2,6

Ravintokuitua 8,1 10,8 10,8 7,3 2,5 2,5 4,0 4,0 2,5 3,2 2,0 6,0 6,2 4,9 8,5 3,7 3,3 2,8 2,8

- josta tyydyttyn 1,8

Ravintokuitua 0,7

Suolaa

1,4 0,8 0,8

2,5 6,0 6,0

0,6 0,5 1,1 0,9 0,95 0,8 1,0 1,2 1,0 1,0

Laktoosia Valmistusmaa 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi

LEIVÄT s. 6 RF NRO 131 152 1604 4165 1600 1601 1602 1605 1603 1314 1312 1313 1316 1302 1311 135 138 141 142 4917

TUOTE Jätti-Ruisnappi 75 g Viipaloitu ruisvuokaleipä 1000 g Iso Ruisvuokaleipä 2400 g Luomu Ruistyyny 46 g Club Sandwich 1200 g Brown Sandwich 1200 g Corn Sandwich 1200 g Jätti Corn Sandwich 2000 g Iso Voileipäviipale Brown 1200 g Ruisvuokaviipale (2 x 30 g / pakk.) Sekaleipäviipale (2 x 20 g / pakk.) Perunalimppuviipale (2 x 30 g / pakk.) Runsaskuituinen Ciabatta-sämpylä 1-p Perunarieska 43 g Sieppari Moniviljarieska 40 g Vehnä-Bagel 90 g Unikkosämpylä 70 g Baarisämpylä 55 g American Hot Dog -sämpylä 55 g Pitaleipä 80 g

1,4 1,6 1,6 1,5 3,3 3,2 2,9 2,9 3,2 2,1 2,5 2,5 4,1 1,3 1,7 2,8 7,9 6,4 6,4 1,5

1,2 0,9 0,9 1,0 1,2 1,2 1,2 1,3 1,2 1,1 1,1 1,1 1,2 1,2 0,7 1,2 1,2 0,7 0,7 0,9

Laktoosia Valmistusmaa 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Alankom

KASVIS- JA MUUT RUOKAPAKASTEET s. 10 ja s. 21 RF NRO 463 1503 1309 16002 16004 123023 123025

TUOTE Kalafilee à la Meuniere 150 g Kasviskevätrulla 90 g American Pan 230 g Soijaburger n. 84 g Soijaburger Tex Mex n. 84 g Kasvislasagne 3,1 kg UUTUUS Kasvismoussaka 3,1 kg UUTUUS

123028

Juuresraastepihvi 75 g UUTUUS

123026 123027 123024

Mausteinen bataattipihvi 75 g UUTUUS Punajuuri-tattaripihvi 75 g UUTUUS Kasviskaalikääryle 1,6 kg (à n. 105 g) UUTUUS

48 I Ravintosisältötaulukot

2,7 2,7 2,7

0,9 1,1 1,2 1,1 1,1 0,8 0,8

Laktoosia Valmistusmaa 0,11 Belgia 0,6 Unkari 0 Suomi 0 Viro 0 Viro 0,4 Viro 0,4 Viro


Ravintosisältö g / 100 g tuotetta LIHA s. 12 RF NRO 2065 1125 1135 1129 1142 70005162 2259 5148 2272 2273 80004250 80004413 70004451

TUOTE Porsaanfileeleike 140 g Wienerleike 140 g Sveitsinleike 140 g Kypsä porsaanleike 120 g Lehtipihvi 150 g Pippuripihvi 140 g Party Frikadelli 25 g Delikatess Mini-Frikadelli 12 g Kreikkalainen Frikadelli 65 g Kreikkalainen Mini-Frikadelli 25 g Espanjan Frikadelli 65 g LUOMU Naudanlihapulla 12 g UUTUUS Texas pannupihvi 120 g UUTUUS

Energiaa kJ / kcal 553 / 131 950 / 230 930 / 222 1300 / 310 600 / 140 956 / 230 1098 / 264 990 / 240 1000 / 240 1000 / 240 936 / 222 789 / 187 942 / 226

Hiilihydraatteja 9,0 15,0 18,0 15,0 5,0 3,0 10,0 6,0 4,5 4,5 5,0 7,5 5,5

- joista Proteiinia sokereita 0,5 17,0 0,2 12,0 2,0 13,0 0,2 10,0 5,0 16,0 0,5 16,0 1,0 13,0 1,0 17,0 1,0 17,0 1,0 17,0 0,5 15,0 0,5 12,0 1,0 17,0

Rasvaa

Energiaa kJ / kcal 900 / 216 775 / 185 997 / 238 862 / 206 847 / 202 767 / 183 706 / 168 917 / 219 960 / 230

Hiilihydraatteja 12,0 14,4 17,3 14,6 14,6 11,5 12,9 17,0 9,0

- joista Proteiinia sokereita 15,0 1,0 14,1 0,5 12,9 1,0 15,2 0,5 15,5 16,2 16,9 1,0 13,0 13,0

Rasvaa

Energiaa kJ / kcal 602 / 144 567 / 138 320 / 75 477 / 114 538 / 130 798 / 190 528 / 126 492 / 117 715 / 171 342 / 82 83 / 19 762 / 181

Hiilihydraatteja 2,3 9,2 0,2 0 2,0 2,8 2,1 4,6 9,6 2,4 2,7 30,4

- joista Proteiinia sokereita 17,8 10,5 15,7 21,4 10,8 9,2 14,0 12,9 5,9 0,7 2,5 1,6 4,5

Rasvaa

3,0 13,0 12,0 20,0 7,0 17,0 19,0 17,0 17,0 17,0 16,0 12,0 15,0

- josta tyydyttyn 1,0 5,0 6,0 5,0 5,0 7,4 7,8 7,0 7,1 7,1 6,7 4,2 6,3

Ravintokuitua

- josta tyydyttyn

Ravintokuitua

Suolaa 1,4 0,8 1,9 1,5 1,0 1,6 1,7 1,6 1,5 1,5 1,5 1,5 1,7

Laktoosia Valmistusmaa 0 Romania 0 Ruotsi < 1,0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Irlanti 0 Tanska 0 Tanska 0,7 Tanska 0,7 Tanska 0,7 Tanska 0 Tanska 0 Tanska

SIIPIKARJA s. 16 RF NRO 2035 25 99939 849 99848 99844 99588 901 2341

TUOTE Broilerinuggetti n. 20 g Broileripihvi n. 80 g Chicken Sticks 13-18 g Chicken Strips American Style 15-35 g Chicken Strips Spicy Style 15-35 g Chicken Filetto n. 100-120 g Kieviläinen broileri n. 150 g Chicken Strips Indian Style 15-35 g UUTUUS Broileripyörykkä 12 g

10,0 7,6 12,8 9,6 9,1 8,0 5,4 11,0 16,0

1,0 2,6 0,5 1,0

1,0

0,5

- josta tyydyttyn

Ravintokuitua

Suolaa 1,1 1,2 1,5 1,6 1,7 1,2 1,4 1,6 1,6

Laktoosia Valmistusmaa < 0,5 Saksa 0,2 Saksa 0 Saksa 0 Saksa 0 Saksa 0 Saksa 1,2 Saksa 0 Saksa 0 Tanska

MISA (mise en place) s. 18 RF NRO 2721030 2721011 2721002 2222040 2221029 2221166 2221165 2221141 2121103 2113013 2613000 2120018

TUOTE Beef Ribs sous vide Karitsanpotka sous vide Vasikanpaisti Vitellone sous vide Häränliha Carpaccio Häränpaistikääryleet 2 kg Häränpaistikääryle tatti-pekoni sous vide 2 kg UUTUUS Vasikanpaistikääryle tom-mozzarella sous vide 1,8 kg UUTUUS Häränposkea Merlot sous vide 2 kg UUTUUS Currywurst kastikkeessa Pinaattia Brasserie Papunyytti Tagliarini

6,9 1,5 1,3 3,8 7,9 15,7 6,6 4,2 12,1 6,4 0,2 4,6

2,2

Suolaa 0,7 0,8 0,4 0 0,9 0,6 0,8 1,3 2,4 0,8 1,0 1,6

Laktoosia Valmistusmaa 0 Saksa 0 Saksa 0 Saksa 0 Saksa < 0,5 Saksa 0 Saksa < 0,4 Saksa 0 Saksa < 0,5 Saksa 0,4 Saksa 0 Saksa 0 Saksa

Ravintosisältötaulukot I 49


RAVINTOSISÄLTÖTAULUKOT

Ravintosisältö g / 100 g tuotetta AMERICAN COOKIES -PAKASTETAIKINAT s. 22 RF NRO 7271 7371 7186 7171 7187 7175 7178

TUOTE American Coocies Chocolate Chip cookietaikina American Cookies Brownietaikina American Cookies Kardemumma muffinssitaikina American Cookies Mustikka muffinssitaikina American Cookies Porkkana muffinssitaikina American Cookies Suklaa muffinssitaikina American Cookies Piparkakku muffinssitaikina KAUSITUOTE

Energiaa kJ / kcal 1802 / 431 1815 / 434 1816 / 434 1786 / 427 1863 / 445 1818 / 434 1816 / 434

Hiilihydraatteja 68,1 63,1 46,1 51,0 44,8 45,6 46,1

- joista Proteiinia sokereita 5,9 5,6 5,2 5,3 5,2 6,1 5,2

Rasvaa

Hiilihydraatteja 27,4 29,7 34,4 31,2 30,0 31,3 33,5 28,7 31,4 24,6 35,0 47,1 47,7 31,3 34,6 35,9 35,6 35,7 32,6 24,1 24,6 18,5 26,1 35,7 38,1 24,1 22,7 34,7 42,4 46,5 46,1 20,6 18,8 34,2 45,9 22,5 30,0 55,3 41,0 15,8

- joista Proteiinia sokereita 22,1 3,6 3,8 26,3 5,0 23,4 3,8 22,7 4,6 22,7 5,7 22,0 5,0 21,6 5,4 25,7 5,0 19,3 3,0 27,0 4,8 33,0 5,0 34,0 5,0 22,0 3,8 16,6 2,9 18,0 2,7 21,3 4,5 20,5 3,9 17,8 2,6 18,3 2,7 18,1 4,2 15,2 5,3 18,9 4,0 19,1 3,6 16,6 4,0 17,0 4,3 15,0 4,6 28,7 4,7 27,8 5,3 33,3 4,3 32,2 4,1 16,3 3,7 14,5 2,6 24,5 3,9 4,5 4,3 21,3 5,6 4,9 20,0 5,9 3,7

Rasvaa

- josta tyydyttyn

Ravintokuitua

Suolaa

Laktoosia Valmistusmaa 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi 0 Ruotsi

- josta tyydyttyn 6,3 6,0 10,2 8,8 8,8 8,3 8,9 11,1 7,2 6,8 9,7 6,3 6,1 6,6 4,3 5,0 7,8 4,6 4,7 3,3 3,6 9,1 10,8 3,4 5,2 2,8 10,3 9,2 4,8 6,8 6,8 3,5 4,0 9,4

Ravintokuitua 0,8 0,9 0,3 0,4 0,9 1,1 0,6 0,3 1,0 0,7 0,2 1,9 1,6 1,4 2,2 2,2 2,3 1,4 2,7 0,7 0,7 1,8 0,8 2,1 1,9 0,8 1,2 2,6 3,7 1,7 2,0 1,8 0,8 2,2

Suolaa

5,0

0,6

0,4

13,0

1,8

Laktoosia Valmistusmaa 2,1 Saksa 2,0 Saksa 4,1 Saksa 2,6 Saksa 3,5 Saksa 3,5 Saksa 3,1 Saksa 4,3 Saksa 3,1 Saksa 1,2 Saksa 1,1 Saksa 0,8 Saksa 0,8 Saksa 1,4 Saksa 0,2 Saksa 0,3 Saksa 2,2 Saksa 1,5 Saksa 0,6 Saksa 0,87 Saksa 0 Saksa 1,2 Saksa 1,9 Saksa 1,1 Saksa 0,4 Saksa 0 Saksa 0 Saksa 1,0 Saksa 0,2 Saksa 1,5 Saksa 1,5 Saksa 1,1 Saksa 1,1 Saksa 2,6 Saksa 1,8 Alankom 2,8 Alankom 2,1 Saksa 0,3 Alankom < 0,01 Suomi 2,7 Ranska

14,7 17,5 25,5 22,4 27,4 25,4 25,5,

MAKEAT LEIVONNAISET kakut ja leivokset s. 28 RF NRO 1545 8106533 8105796 8106183 8106182 8108165 8106835 8101051 8105287 8107837 8108124 8104881 8106446 8105286 92090 9207 8983 9361 8964 8103250 8108217 8107809 8104782 8107942 8100510 8105278 8107419 8107421 8107410 8106701 8108031 8106499 8107350 8107351 540 510 8104840 2213 121 7416

TUOTE Mansikka-juustokakku Vadelma-juustokakku Kinuskiraita-juustokakku Sitruunaraita-juustokakku Vadelmaraita-juustokakku Brownie-juustokakku UUTUUS Mansikkajuustokakku New York style Juustokakku American style Las vegas Carrot Cake porkkanakakku Mansikka-vaniljakakku UUTUUS Suklaakakku Crunchy Style UUTUUS Suklaakakku Appelsiini-suklaakakku Suklaakakku American style Omenakakku Omenamurukakku Vadelmakakku Raparperikakku Mustikkakakku Mansikkaleivos Laktoositon Mansikka-tuorejuustoleivos UUTUUS Vanilja-vadelmakolmioleivos UUTUUS Caffe Latte -leivos Mustikka-vadelmakakkupala Raparperi-mansikkakakkupala GTON Mansikka-mandariinileivoslajitelma GTON Suklaa-pähkinäleivoslajitelma Motzart-leivos Vadelma-valkosuklaabrownie Suklaa-nougatkakkupala Suklaa-nougatkakkupala 1-p Vadelmaleivos Mini Mini Mansikkaleivos Mini Suklaamousseleivos Mini Napoleon-leivos Mini Tuulihattu Mini Vadelmaraitaleivos Belgian Sokerivohveli Creme täyteviineri Crème Brûlée

50 I Ravintosisältötaulukot

Energiaa kJ / kcal 1001 / 239 1043 / 249 1391 / 333 1209 / 289 1250 / 300 1485 / 356 1303 / 312 1389 / 333 1590 / 382 982 /235 1618 /388 1904 / 456 1885 / 451 1426 / 343 1018 / 242 993 / 234 1279 / 306 1184 / 283 960 / 229 850 / 203 862 /206 1037 /249 1375 / 330 1192 / 285 1316 / 314 915 / 219 1365 / 329 1617 / 388 1717 / 412 1802 / 432 1794 /430 769 / 184 751 / 180 1487 / 375 1636 / 391 1338 / 322 1100 / 263 1852 / 443 1740 / 414 973 / 233

12,6 12,8 19,5 16,5 17,7 22,9 17,4 21,8 26,1 13,7 25,0 27,0 26,7 22,1 8,7 9,1 15,7 13,5 9,2 10,5 9,9 16,7 23,3 13,7 16,2 11,6 24,1 25,0 23,7 25,4 25,0 9,6 10,3 22,2 21,1 23,9 13,4 22,5 25,0 17,2

0,4 0,3 0,5 0,4 0,4 0,5 0,4 0,5 0,1 0,1 0,3 0,7 0,5 0,4 0,8 0,4 0,3 0,3 0,8 0,2 0,2 0,2 0,3 0,4 0,4 0,4 0,5 0,2 0,3 0,4 0,4 0,2 0,4 0,7


Ravintosisältö g / 100 g tuotetta GLUTEENITTOMAT LEIVONNAISET s. 40 RF NRO 5586 5595

TUOTE Gluteeniton tumma hapanleipänen Gluteeniton viipaleleipälajitelma

5597

Gluteeniton mysli-viipaleleipämix

5587 5580

Gluteeniton pieni kinkkupiiras Gluteeniton sämpylälajitelma

5589 5598 5596 5583

Gluteeniton vaalea sämpylä VHH-sämpylä Gluteeniton auringonkukkasämpylä Gluteeniton Marja- ja hedelmäpullalajitelma

5581

5582

5591

5592

5593 5594

- auringonkukkaleipä - maalaisleipä - hedelmäleipä - porkkana-perunaleipä - auringonkukkasämpylä - vaalea sämpylä - pitkä sämpylä

- mustikkapulla - karpalopulla - hedelmäpulla Gluteeniton leivonnaislajitelma - sitruunamuffinssi - suklaarouhemuffinssi - kanelikierre Gluteeniton kahvileipälajitelma - kanelikierre - vaniljakierre - munkkirinkilä Gluteeniton kakkupala- ja cookielajitelma - toffee cookie - raparperi-mansikkakakkupala - omena-kanelikakkupala Gluteeniton cookielajitelma - toffee cookie - karpalocookie - suklaacookie Gluteeniton Pannupizzapohja Saariston viipaleleipälajitelma - tumma hapanleipäviipale - saaristolaisleipäviipale

Energiaa kJ / kcal 793 / 129 980 / 230 980 / 230 1122 / 267 913 / 217 629 / 150 1090 / 260 850 / 200 860 / 200 850 / 200 871 / 207 1090 / 260 1180 / 280 1060 / 250 1100 / 260 1830 / 430 2188 / 521 1574 / 375 1574 / 375 1678 / 400 1633 / 389 1710 / 407 1492 / 355 1498 / 357 1710 / 407 1655 / 394 1655 / 394 928 / 221 884 / 211 870 / 207

Hiilihydraatteja 34,0 46,4 46,0 53,6 39,1 16,0 46,9 37,7 38,0 37,7 10,7 46,9 50,5 45,6 44,4 46,1 44,1 42,3 42,3 45,7 47,0 54,7 42,2 44,9 54,7 46,6 46,6 40,7 36,6 39,1

- joista sokereita 0 3,5 3,6 13,6 1,0 2,4 4,0 4,6 4,0 4,6 0,4 4,0 13,0 11,6 8,2 21,5 22,1 13,2 13,2 13,2 13,5 30,9 5,4 5,2 30,9 21,4 21,4 0,6 0,2 15,1

Proteiinia

Rasvaa

6,0 2,4 2,6 3,0 3,1 5,0 3,8 1,4 2,8 1,4 6,8 3,8 1,5 1,3 1,5 5,4 5,7 1,9 1,9 2,2 1,5 0,9 2,3 2,1 0,9 1,1 1,1 1,4 5,8 4,3

3,0 4,2 4,2 4,2 5,2 7,2 2,5 5,1 3,7 5,1 15,4 2,5 7,9 7,0 8,4 25,5 25,8 21,9 21,9 23,0 21,6 20,4 19,6 18,7 20,4 22,5 22,5 5,7 4,4 3,5

Energiaa kJ / kcal 781 / 187 781 / 187 563 / 139 647 / 155 1033 / 247 412 / 98

Hiilihydraatteja 8,7 8,7 8,8 6,3 0 22,0

- joista Proteiinia sokereita 0 12,3 0 12,3 0 16,2 0 10,8 0 13,5 0,8 1,6

- josta tyydyttyn 0 0,6 0,7 0,3 0,4 2,4 0,9 0,9 0,6 0,9 4,6 0,9 1,5 1,3 1,6 0,3 1,1 1,4 1,4 1,4 1,7 9,7 9,0 8,6 9,7 10,7 10,7 1,1 0,4 0,3

Ravintokuitua 4,3 1,9 1,7 6,1 6,7 1,0 1,5 1,1 1,2 1,1 8,5 1,5 1,5 1,1 1,1 0,1 0,1 0,2 0,2 0,2 0,2 0,3 0,8 0,5 0,3 0,3 0,3 0,9 4,5 5,9

Suolaa

- josta tyydyttyn 4,6 4,6 1,5 3,6 8,7 0,1

Ravintokuitua 0,5 0,5 0,5 0,1 0 2,8

Suolaa

1,0 1,0 1,0 1,3 1,3 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 1,0 0,8 0,8 0,8 0,5 0,5 0,8 0,8 0,8 0,8 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,3 0,8 1,0 1,0

Laktoosia Valmistusmaa 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi

ALLERIT s. 46 RF NRO 2040 2041 3186 2001 2003 2673

TUOTE Alleri jauhelihapihvi Alleri lihapulla Alleri kalkkunapihvi Alleri lenkkimakkara Alleri nakkimakkara Alleri lajitelma (tässä kasvispihvin rav.sisältötiedot, muut yllä)

Rasvaa 11,4 11,4 5,0 9,6 21,7 0,3

0,9 0,9 1,0 1,6 1,3 0,8

Laktoosia Valmistusmaa 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi 0 Suomi

Ravintosisältötaulukot I 51


RESEPTEJÄ

Vinkkejä Kultaruis Burgersämpylä

T LÖYDÄ N E TUOTTE s. 3

Minikokoisesta Kultaruis Burgersämpylästä saat rakennettua tosi näyttävän annoksen, kun panostat täytteisiin. Tässä muutama vinkki:

1

2

3

Kanahampurilainen broileria, paistettu muna, savucheddaria ja dijon-kastiketta.

Amerikan hampurilainen pekonia, cheddaria, suolakurkkua ja hampurilaispihvinä uutuus Texas pannupihvi (s. 12).

Äijäburgeri Possun kylkeä tai Pulled Porkia, Thai Coleslaw –salaattia.

Dijon-kastike

Thai Coleslaw –salaatti

2 kpl 2 rkl 1 rkl 2,5 dl 1 dl

200 g 20 g 80 g 50 g ½ rkl 15 g 1 kpl 3 rkl 0,5 dl 1 rkl 1 rkl

kananmunankeltuainen dijonsinappi valkoviinietikka ruokaöljy tuorejuusto suola, pippuri

Sekoita keltuaiset, sinappi ja valkoviinietikka keskenään. Vatkaa joukkoon öljy ohuena nauhana. Lisää tuorejuusto, mausta suolalla ja pippurilla sekä tarvittaessa lisää vielä sinappia.

52 I Reseptejä

valkokaali kevät/punasipuli porkkanasuikale paprikasuikale suola/sokeri inkivääri, raaste chilipaprika valkoviinietikka öljy seesamöljy seesaminsiemen, musta, paahdettu

Leikkaa kaikki vihannekset ohuiksi suikaleiksi ja sekoita joukkoon suola ja sokeri. Anna vetäytyä hetki ja kaada irronnut neste pois. Lisää muut raaka-aineet ja sekoita. Tarkista maku ja anna tekeytyä hetken.


RESEPTEJÄ

Lisää vinkkejä osoitteessa www.rollfoods.fi

Häränpaistikääryle Tatti-pekoni ja punaviinikastike 7 annosta 2 kg Häränpaistikääryle Tatti-pekonitäytteellä 1 rkl timjami 1 kynsi valkosipuli 1 tl mustapippuri 1 dl punaviini 1 tl suola 2 rkl hunaja

T LÖYDÄ N E TUOTTE s. 18

Avaa sulanut vakuumi ja laita kääryleet, vakuumissa oleva demi glace –haudutusliemi ja maustepussiin laitetut makuaineet ½-GN 100 vuokaan. Kuumenna tuote uunissa 180 asteessa n. 25 min. Siivilöi kastike ennen tarjoilua. Voit modifioida vakuumin sisältämän demi glace -haudutusliemen myös esim. Burgundinkastikkeeksi, pippurikastikkeeksi tai sienikastikkeeksi vaihtamalla punaviinin tilalle mm. kerman. Liharullat voit laittaa tarjolle parilapannulle tai lautaselle tai leikata puoliksi ja tarjota vartaissa. Lisäkkeenä voit tarjoilla Rollfoodsin Juuresraastepihviä röstin tapaan.

Reseptejä I 53


Oy Rollfoods Ab

Kantelettarenkuja 3, 00420 Helsinki Puh. 010 423 3550, fax (09) 458 6008 Sähköposti: etunimi.sukunimi@rollfoods.fi E-mail: firstname.lastname@rollfoods.fi

Myyntipalvelu

010 423 3550 tilaukset@rollfoods.fi

Myynti Myyntipäällikkö, keittiömestari Juha Jukantupa 050 415 1130 Ketjuasiakkuudet – Tampere – Hämeenlinna - Seinäjoki Avainasiakaspäällikkö Johan Tuominen 044 344 5695 Ketjuasiakkuudet – pääkaupunkiseutu – Vaasa – Kokkola Myyntiedustaja Katja Saastamoinen 050 415 1125 Keski- ja Länsi-Uusimaa - Turku - Pori Myyntiedustaja Taimi Sinisalo-Hemming 0400 497 286 Lahti – Kymenlaakso - Jyväskylä

Myyntiedustaja Raimo Pehkonen 0400 915 648 fax (08) 531 7729 Kuopio – Joensuu – Savonlinna - Oulu ja Lapinlääni

Toimitusjohtaja Matti Louneva 050 415 1131 Tuotekehitys- ja laatupäällikkö Tiina Tammi 050 415 1123 Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Nina Andersson 050 415 1112

www.rollfoods.fi

Rollfoods Tuotekuvasto 2015  
Advertisement