Page 1

Pozdravljeni! Priporočite učencem PONS slovarje in jim v septembru omogočite ugodnejši nakup. Učenci lahko slovarje po znižani ceni naročijo:

 

na www.knjigarna.com, ali z naročilnicami, ki vam jih pošljemo na vašo željo. Koliko naročilnic potrebujete in kam vam jih pošljemo, nam prosim sporočite v obrazcu.

PONS ŠOLSKI SLOVAR - ANGLEŠČINA Obsežen in sodoben obojestranski slovar je namenjen uporabi v osnovni in srednji šoli. Slovar vsebuje najaktualnejše besedišče s prevodi in primeri rabe v stavkih, razlage slovničnih in kulturnih posebnostih ter številne dodatke, uporabne v šoli in doma. V slovarju so tudi pregled slovnice, vzorci pisem, tabele glagolov in druge preglednice.

        

75.000 besed fraz in primerov najaktualnejše besedišče gesla v modri barvi za boljšo preglednost razlage kulturnih posebnosti slovnične razlage ilustrirane barvne strani kratek pregled slovnice tabele nepravilnih glagolov, števnikov, ulomkov in mer vzorci pisem

Septembrska cena: 22,75 EUR (- 30 %) Redna cena: 32,50 EUR

PONS SPLOŠNI SLOVARJI Splošni slovarji so obsežni in sodobni z uporabnimi prilogami:

      

Na voljo:

70.000 gesel, fraz in stavčnih primerov najaktualnejše besedišče s prevodi in primeri rabe gesla v modri barvi za boljšo preglednost ilustrirane barvne strani s tematskim besediščem kratek pregled angleške in slovenske slovnice seznam nepravilnih glagolov vzorci pisem v slovenščini in angleščini


 

angleško - slovenski slovar slovensko - angleški slovar

Septembrska cena posameznega slovarja: 14,90 EUR (- 70 %) Redna cena: 49,65 EUR Za vsa dodatna vprašanja pišite na saso.lucu@rokus-klett.si. Vaša udeležba pri poštnini je 2,09 EUR, plačilo po povzetju. Ponudba velja do 30. septembra oz. do razprodaje zalog.

Založba Rokus Klett d.o.o. • Stegne 9b, 1000 Ljubljana • info@rokus-klett.si Za odjavo s te e-poštne liste, prosimo, kliknite: odjava. • To unsubscribe from this mailing list please click: unsubscribe.

Slovarji pons za angleščino 70% ceneje