Page 1

Pravljične urice z Eko knjigo (2. junij, 3. junij, 16. junij, 17. junij in 24. junij, ob 11.00, otroško igrišče Arboretuma) Otroci, pridružite se zaljubljenemu deževniku Martinu, žabici Vanji, zadnjemu polarnemu medvedku Piju- in drugim junakom, ki vas bodo obiskali v Arboretumu Volčji Potok na pravljičnih uricah. Otroci morajo biti v spremstvu staršev. Pravljične urice bodo izvedene ob lepem vremenu. V primeru odpovedi bomo objavili obvestilo na spletni strani. Plača se vstopnino v park. Urice so brezplačne. Mavrične igrarije (3., 17., 22., 23., 29., 30. junij, otroško igrišče) Mavrične igrarije so gibalne in ustvarjalne delavnice v naravi. ŠAD Mavrica te vabi s svojimi dogodivščinami, na katerih se boste igrali, veselili, ustvarjali, smejali, poslušali, raziskovali in uživali v gibanju na svežem zraku. Privoščite si dan brez televizije in računalnika in obiščite Arboretum. Število mest je omejeno. Prijave na sad.mavrica@gmail.com. Otroci morajo biti v spremstvu staršev. Delavnice bodo izvedene ob lepem vremenu. V primeru odpovedi bomo objavili obvestilo na spletni strani. Plača se vstopnino v park. Delavnica je brezplačna. Živali na obisku (2. in 17. junij) Podjetje Bioekso Arboretum Volčji Potok obišče z različnimi živalmi. Kače, pajki, žuželke so živali, ki se jih pogosto bojimo, zato je pomembno, da se znebimo predsodkov in jih pričnemo občudovati. Življenje na Zemlji je raznoliko in pestro. Otroci, pridružite se nam, pobožajte kačo, primite pajka ali si od blizu oglejte paličnjake. Število mest je omejeno. Prijave na prireditve@arboretum.si. Delavnice bodo izvedene ob lepem vremenu. Otroci morajo biti v spremstvu staršev. Plača se vstopnino v park. Delavnica je brezplačna. Odkrij davno zgodovino (2., 3., 16., 17., 23. in 24. junij, 15.00–18.00, izkopavanja) Na delavnicah Odkrij davno zgodovino podjetja Cambridge Museum d.o.o. bomo izkopavali različne ostanke pradavnine: fosile, kosti, živali v jantarju, kovinske predmete, rimske kovance, delce lončenine itd. Postanite paleontologi in arheologi ter se z lopatko in čopičem lotite odkrivanja preteklosti, ki je zagotovo povezana s številnimi skrivnostmi. Otroci morajo biti v spremstvu staršev. Plača se vstopnino v park. Delavnica je brezplačna.


Slikarska delavnica v objemu narave (16. junij, 16.00) V prijetnem okolju parka Arboretum se bomo prepustili ustvarjanju v objemu narave in motivom, ki nam jih narava ponuja. Izvajalka delavnice, Ana-Marija Krušič, je slikarka in izjemna pedagoginja, ki uživa v delu z otroki. Delo bo potekalo tudi individualno, zato bo program prilagojen potrebam in znanju otroka. Naučili in spoznali se bomo z različnimi slikarskimi in risarskimi tehnikami. Glavne motivike ustvarjanja bodo narava, drevesa, rastline in živali v parku. Število mest je omejeno. Prijave na prireditve@arboretum.si. Delavnice bodo izvedene ob lepem vremenu. Otroci morajo biti v spremstvu staršev. Plača se vstopnino v park. Delavnica je brezplačna.

Program Arboretum junij  
Program Arboretum junij  

Odkrij davno zgodovino Pravljične urice z Eko knjigo Mavrične igrarije Živali na obisku (2., 3., 16., 17., 23. in 24. junij, 15.00–18.00, iz...