Page 1

Saša Pipan Od: Poslano: Za: Zadeva:

Saša Pipan 22. oktober 2013 8:32 Saša Pipan Dežela Lilibi je še bogatejša

Multimedijski portal Dežela Lilibi je še bogatejši. Pripravili smo več kot 240 novih vsebin za tretji razred in jih zbrali v razdelku Mestni park 3–4. Vabimo vas, da si jih ogledate in jih preizkusite. SLOVENŠČINA Učenci se preizkusijo v zabavnih igrah in preverijo ter utrjujejo znanje na področju poznavanja abecede, rabe velike začetnice, razumevanja besedil in rabe ločil. Ogledajo si uprizoritve svetovno znanih zgodb, kot so Snežna kraljica, Bagdadski tatič, Vžigalnik in Knjiga o džungli.

MATEMATIKA Na voljo je več kot 130 nalog za preverjanje in utrjevanje znanja računskih funkcij – seštevanja, odštevanja, množenja in deljenja. Učenci lahko izvajajo ankete in grafično predstavijo dosežene rezultate. Z zabavnimi nalogami iz geometrije in merjenja osvajajo in utrjujejo znanje. Za delo pri pouku ali doma smo pripravili učne liste.

SPOZNAVANJE OKOLJA Predstavljene teme smo obogatili s slikovnim gradivom in kvizi. S pomočjo nalog in učnih listov spodbujamo varno obnašanje v prometu in pozitiven odnos do narave. Učenci lahko sami izdelajo izdelke, kot so letala, avtomobilčki in dežemer, ali izvajajo preproste poskuse. Za lažje razumevanje naravoslovnih tem so za ogled na voljo filmi.

GLASBENA UMETNOST Številne pesmi s pripadajočim notnim zapisom in kvizi popeljejo učence v svet glasbene umetnosti. Vaše povratne informacije so za nas zelo dragocene. Zaupajte nam jih. Tako bomo lahko skupaj še naprej gradili deželo, v kateri se bodo učenci aktivno učili in varno zabavali. Lep pozdrav, mag. Mojca Urankar Počkaj, urednica serije Lili in Bine Založba Rokus Klett

1


Založba Rokus Klett d.o.o. • Stegne 9b, 1000 Ljubljana • info@rokus-klett.si Za odjavo s te e-poštne liste, prosimo, kliknite: odjava. • To unsubscribe from this mailing list please click: unsubscribe.

2

Lili&bine e mailing to teachers additional content  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you