Page 1

Spoštovana poverjenica, spoštovani poverjenik za revije! Odrasli velikokrat rečemo, da smo sami odraščali veliko bolj svobodno, raziskovalno, celo divje, kot odraščajo naši otroci. Sodobni starši, še posebej v mestih, resnično spremljamo svoje otroke na vsakem koraku in organiziramo njihov prosti čas tako, da nič ni prepuščeno naključju, kot da bi pozabili, kako pomembni so otroška igra, osebno doživetje, druženje in radovednost! National Geographic Junior je od svojih začetkov revija, ki spodbuja vedoželjnost in naravno potrebo otrok po raziskovanju in doživetjih – pa čeprav samo v širši okolici lastnega doma. Pri tem nam že več kot deset let sledijo številni otroci, družine in šole. Z vsemi našimi vsebinami in aktivnostmi (natečaji, projekti) vas vabimo, da se nam pridružite tudi letos!

POMEMBNA DATUMA!

PROGRAM »NATIONAL GEOGRAPHIC ZA ŠOLE«

DARILO ZA POVERJENIKE

V prilogi vam pošiljamo predstavitveno zgibanko programa »National Geographic za šole«, ki ponuja številne ugodnosti. Letos je program obogaten z dodatnimi brezplačnimi obiski vodenih doživljajskih poti po zavarovanih območjih Slovenije. Vabljeni k sodelovanju!

• akcija za nove naročnike (z dodatnim darilom): 15. maj • rok za vsa prednaročila: 20. junij ZA VEČ INFORMACIJ in dodatne naročilnice vam je na voljo: Tjaša Lapornik 080 19 22 tjasa.lapornik@rokus-klett.si

V zahvalo za sodelovanje vam podarjamo knjigo Postani ekofaca! in šolski koledar.

NAROČILNICE ZA LETOŠNJE NAROČNIKE

Vsi naročniki so naročilnice našli v majski številki revije. Prednaročilo do 20. junija jim prinaša knjigo Neverjetnice 3, leteči krožnik in sodelovanje v nagradni igri, v kateri bomo izžrebali iPad 4.

NAROČILNICE ZA NOVE NAROČNIKE

Priložene naročilnice so namenjene novim naročnikom. Prosimo, razdelite jih med učence. Ob naročilu do 15. maja jih čakajo knjiga Postani ekofaca!, leteči krožnik in dodatno darilo – obsežnejša počitniška številka revije. Prosimo, da nam te naročilnice do 15. maja pošljete v priloženi kuverti, da bomo pravočasno natisnili zadostno število izvodov počitniške številke. S prijaznimi pozdravi, Irena Cerar odgovorna urednica revije→ National Geographic Junior Stegne 9 b, 1000 Ljubljana Brezplačni telefon: 080 1922 www.junior.si

Preverite ugodnosti za poverjenike!


POSEBNE UGODNOSTI ZA POVERJENIKE REVIJE NATIONAL GEOGRAPHIC JUNIOR Cenimo vašo pomoč, ki jo kot poverjenik za revije zagotavljate učencem na vaši šoli. Dobrega sodelovanja si želimo tudi v prihajajočem šolskem letu. V zahvalo smo za vas pripravili posebne ugodnosti.

NAGRADNA IGRA

ZA POVERJENIKE – VIKEND PAKET ZA DVE OSEBI

Vsak poverjenik, ki bo zbral vsaj 9 naročilnic za National Geographic Junior, sodeluje v žrebanju vikend paketa za dve osebi v Penzionu Natura Amon v idilični vasici Olimje.

Amonovi želijo svojim gostom ponuditi le najboljše, od vina, hrane do športnih aktivnosti in vsekakor tudi bivanja. Penzion Amon stoji v oazi zelenja, na eni strani ga ljubkuje gozd, na drugi se odpira proti sončnemu vzhodu s pogledom na igrišče za golf. Oprema je izbrana iz naravi prijaznih materialov vrhunske kakovosti, barvne harmonije v prostorih pa blagodejno vplivajo na počutje. Pravila nagrade igre najdete na www.junior.si/poverjeniki.

KLUB NATIONAL GEOGRAPHIC SLOVENIJA

Vsi poverjeniki ste samodejno vključeni v klub ugodnosti National Geographic Slovenija. Pred septembrom boste prejeli svojo osebno klubsko kartico, že danes pa lahko prelistate klubski katalog na www.ngm.si/klub in preverite popuste naših partnerjev. Vsak poverjenik bo v letu 2014 postal tudi častni član društva National Geographic Society, za kar prejme certifikat s svojim imenom.

MESEČNE UGODNOSTI ZA POVERJENIKE

Po e-pošti vas bomo redno obveščali o posebnih akcijah naše založbe. Za vas bomo izbirali uspešnice, ki jih boste lahko kupili po akcijskih cenah. Tako boste lahko sebi ali svojim najbližjim podarili najlepše darilo – knjigo.

Letter to commisionaires  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you