Page 1

Saša Pipan Od: Poslano: Za: Zadeva:

Saša Pipan 23. oktober 2013 13:24 Saša Pipan Vaša svetovalka za španščino in francoščino

Spoštovani, z veseljem vam sporočam, da sem pričela delati v Založbi Rokus Klett kot svetovalka za španščino in francoščino v jezikovnih, osnovnih in srednjih šolah. Naša založba zastopa ugledni založniški hiši Difusion in Maison des langues – zagotovo boste v njunem bogatem programu našli kaj zase in za svoje tečajnike. Trudila se bom biti v osebnem stiku z vami, obveščala vas bom o mesečnih novostih in dogodkih na področju učenja španskega in francoskega jezika v Sloveniji (pa tudi v tujini) ter vam ažurno priskrbela vsa gradiva, ki bi vas utegnila zanimati in bi lahko obogatila vaš pouk. Veselim se sodelovanja z vami. Upam, da nam bo v obojestransko zadovoljstvo.

Vanja Serafini svetovalka za španščino in francoščino Založba Rokus Klett, d.o.o. Stegne 9 b, 1000 Ljubljana, Slovenija vanja.serafini@rokus-klett.si GSM: 040 761 680

Založba Rokus Klett d.o.o. • Stegne 9b, 1000 Ljubljana • info@rokus-klett.si Za odjavo s te e-poštne liste, prosimo, kliknite: odjava. • To unsubscribe from this mailing list please click: unsubscribe.

1

E mailing to language schools new french and spanish rep  
E mailing to language schools new french and spanish rep