Page 1

Saša Pipan Od: Poslano: Za: Zadeva:

Saša Pipan 15. maj 2014 10:43 Saša Pipan FW: Založba Rokus Klett | hispanistična novica

Spoštovane učiteljice in učitelji španskega jezika! Pri Založbi Rokus Klett smo poskrbeli, da vas je z novim letom pričakala prijetna hispanistična novica. Založniška hiša Difusión je izdala tudi drugi del učbeniškega kompleta Gente Joven Nueva edición za osnovne šole, torej Gente Joven Nueva edición 2.

Učbenik je nadaljevanje prvega dela in ponuja nadgradnjo tako slovničnih vsebin kot tudi tematik in posledično besedišča. Pomembna novost so tudi povezave do videoposnetkov na spletu, ki se navezujejo na posamezne enote v učbeniku. Na založbi Difusión so poskrbeli, da je prenovljena izdaja polna sodobnih fotografij in aktualnega gradiva, prilagojenega interesom osnovnošolcev. Tako učbenik kot delovni zvezek imata priložen še avdio CD s pestrimi, prenovljenimi zvočnimi posnetki. Na spletu pa so na voljo tudi dodatne vaje in aktivnosti. Na naši spletni strani lahko gradiva tudi prelistate ter se tako prepričate o privlačni grafični podobi in posodobljenih vsebinah učbenika in delovnega zvezka. Predlagam vam, da se odločite za natančnejšo predstavitev celotnega učbeniškega kompleta, tako Gente Joven 2 (ki bo do konca šolskega leta tudi potrjen) kot tudi Gente Joven 1 (ki je že potrjen). Z veseljem se bom oglasila na vaši šoli in vam v živo predstavila prednosti in novosti posodobljenih izdaj. Prek elektronske pošte se lahko dogovorimo za termin, ki bi vam najbolj ustrezal, dosegljiva pa sem tudi na spodaj navedeni telefonski številki. Veselim se srečanja z vami! Prijazen pozdrav, 1


Ava Zupančič vaša nova svetovalka za španščino in francoščino ava.zupancic@rokus-klett.si GSM: 041 836 770 Založba Rokus Klett, d. o. o. Stegne 9 b, 1000 Ljubljana, Slovenija www.rokus-klett.si, www.knjigarna.com Založba Rokus Klett d.o.o. • Stegne 9b, 1000 Ljubljana • info@rokus-klett.si Za odjavo s te e-poštne liste, prosimo, kliknite: odjava. • To unsubscribe from this mailing list please click: unsubscribe.

2

E mailing news to spanish teachers 4 2 2014  
E mailing news to spanish teachers 4 2 2014