Handel og Kontor folder student A6

Page 1

Sterkere sammen


Bli medlem i HK i Norge HK i Norge er fagforeningen for deg som jobber i butikk og på kontor. Vi er også din fagforening om du studerer fag som økonomi, administrasjon, organisasjon og markedsføring. Ved å melde deg inn hos oss får du økt trygghet på jobben og i hjemmet. Et medlemskap gir deg sikkerhet og mange fordeler. Meld deg inn via våre nettsider www.hkinfo.no Skreddersydd for unge HK Ung er ungdomsvirksomheten til HK i Norge, og med mer enn 14 000 unge medlemmer har vi et stort fellesskap og samhold. Vi tilbyr egne aktiviteter for medlemmer under 30 år, og arrangerer blant annet kurs og konferanser for unge. Her diskuterer vi en rekke ulike spørsmål som arbeidsrettigheter, utjevning av sosiale forskjeller, og klima og miljø. Du kan også bare være medlem for å få tilgang til alle fordelene et medlemskap gir deg. Som gode avtaler på bank- og forsikring, tilgang til våre eksperter og økt trygghet i arbeidslivet.


Skreddersydd for unge


Ny i arbeidslivet eller deltidsansatt? Når du er i din første jobb er det ikke lett å vite hvilke rettigheter du har. Derfor er unge ofte mer sårbare i sitt første møte med arbeidslivet. Mange unge har jobb ved siden av skole eller studier. For deg som er ung og deltidsansatt, kan det være vanskelig å få de rettighetene du faktisk har krav. Da kan det være godt å ha HK sine eksperter og omkring 75 000 medlemmer i ryggen. Økonomisk støtte til utdanning HK tilbyr økonomisk støtte til utdanning og kurs. Allerede etter at du har betalt første måneds kontingent, kan du søke om støtte til fagbrev og norskkurs. Etter tre års ordinært medlemskap, kan du søke om inntil 50 000 kroner i stipend til høyere utdanning. Les mer på våre nettsider. Vil du ha økt stilling? HK tilbyr økonomisk støtte til utdanning og kurs. Allerede etter at du har betalt første måneds kontingent, kan du søke om støtte til fagbrev og norskkurs. Etter tre års ordinært medlemskap, kan du søke om inntil 50 000 kroner i stipend til høyere utdanning. Les mer på våre nettsider.


Har du alle nødvendige forsikringer? Når du flytter hjemmefra for første gang vet du kanskje ikke hva du trenger av forsikringer. Med medlemskap i HK i Norge har du det viktigste på plass!


LOfavør Med et ordinært medlemskap i HK får du en grunnpakke med alle de viktigste forsikringene. Fordelsprogrammet LOfavør gir deg blant annet gode avtaler på boliglån, reise, kultur og forsikringstjenester. LOfavør Innboforsikring ● HK-medlemmer får Norges beste innboforsikring. Alt inne i ditt hjem er dekket av denne forsikringen. LOfavør Fritidsulykkesforsikring ● HK-medlemmer får støtte ved ulykker i fritiden. LOfavør Grunnforsikring ● HK-medlemmer får økonomisk førstehjelp ved dødsfall. Utbetalingen kommer i tillegg til andre forsikringer. LOfavør Advokatforsikring ● HK-medlemmer kan få tilgang til dyktige advokater. Med forsikringen får du ubegrenset advokathjelp i private saker til saken er løst. Mer informasjon om dine medlemsfordeler på lofavor.noPris for medlemskap for unge Lærlingmedlem Gjelder for alle lærlinger. Kontingenten på medlemskapet er kr 110,- per måned. Lærlingemedlemmer har de samme rettighetene som ordinære medlemmer. LOfavør Innboforsikring, LOfavør Grunnforsikring og LOfavør Fritidsulykkesforsikring er inkludert i medlemskapet. Studentmedlem For deg som er student og tjener under Lånekassens grense for stipend. Kontingenten på medlemskapet er kr 250,- i halvåret. LOfavør Innboforsikring er inkludert i medlemskapet. Elevmedlem Gratis for skoleelever. Gjelder kun fram til fylte 20 år. Ingen forsikringer er inkludert i medlemskapet.Bli medlem og les mer hkinfo.no facebook.com/hkinorge instagram.com/hkinorge

Torggata 12, 0181 OSLO Telefon: 23 06 11 80 post@hkinorge.no hkinfo.no