Page 1

LES MOTOS Aquesta presentacio anira de tots els tipus de competicions que es poden fer en les motos.

Primer escomensarem pel motocross:

El motocross es considera en corre en una pista fe salts i amb els salts i amb les curves que son els peraltes fer millo temps i poder guanyar.

A part del motocross tambe hi han mĂŠs tipus de motocross com el Motocross Freestyle que no o pareix pero es mĂŠs arriesgat que el normal en aquesta competicio tens de saltar bots o rampes mol altes i consistix en fer figures o formes o volteretes i llaborns el jurat o puntua i qui millo o fa guanya.


Tambe esta el motocross d'enduro pero esta mes ven vist com en ENDURO a soles aquesta

competicio tame esta relacionada amb el motocross tambe es un circuit on son motos de cross pero estan matriculades i amb llum i legalitzades aquesta competicio consesteix en superar obstacles i el que fa les voltes demanades mes rapid guanya.

ARA PARLAREM DEL MOTO GP:

El moto gp es una competicio on tens de esforsarte mol perque cada curva quan et gites i tens de fer força per a aixecarte i mes o menx a cada cusa i fan unes 22 voltes aproximadament i a cada circuit i deuen aver unes 14 o 15 curves i es mol du una carrera els corredors acaven destrosats.

Aquesta competiciò consistix en tres dies; el primer dia fan entrenaments lliures, el segon dia fan entrenaments peer la clasificacio i el terser dia fan le carrera.


PER ULTIM ACABAREM PARLANT DEL TRIAL:

El trial es una competicio on tens de pasa obstacles bastant alts i perillosos sense ficar el peu al terra i amb el menys temps posible, si toques el peu al terra mes de 3 vegades et penalitzen.

Trevall dinformatica motos