Page 1

Robert van Geenhuizen | portfolio 2009

Graphic design AMBIENT ADVERTISING& GUERILLA MARKETING photography Illustration design


Name

: Robert van Geenhuizen

Country

: Netherlands

Date of Birth

: 24/01/1983

City

: Amersfoort

E-mail

: info@rogenica.nl

WWW

: www.rogenica.nl www.lamacha.nl www.issuu.com/rogenica

About me I worked as an passionate art-director and photographer for several big companies the past years. National and internationally my pictures are known in several campaigns and publications. I am specialized in ambient advertising and guerilla marketing. I am accepting assignments, just contact me! Services Graphic design Creation & concept Photography


Graphi


Creation&concept

hic design


Even geen golf...

maar gewoon een gezellig potje tennis kijken! De AFAS Tennis Classics van 2-5 oktober 2008 met Sergi Bruguera | Michael Chang | Yevgeni Kafelnikov | Henri Leconte | Goran Ivanisevic | MaliVai Washington | Richard Krajicek | Paul Haarhuis

0023_AFAS_Tennisclassics_uitnodiging_poster_ontwerp.indd 1

www.twinďŹ eld.com www.twinďŹ eld.com Goran Ivanisevic | MaliVai Washington | Richard Krajicek | Paul Haarhuis Sergi Bruguera | Michael Chang | Yevgeni Kafelnikov | Henri Leconte |

De AFAS Tennis Classics van 2-5 oktober 2008 met

maar gewoon een gezellig potje tennis kijken!

Even geen golf...

29-8-2008 14:52:30


AMBIENT ADVERTISIN GUERILLA MARKET


ISING & TING


DE ‘VERSER KAN HET NIET’ TAS HOOFDVRAAG Kan je op basis van de belangrijkste USP’s van Bakker Bart, ‘De hele dag door vers en voorradig’ (on)coventionele acties verzinnen die direct kunnen bijdragen aan de verkoop, naamsbekendheid en/of imago? SPECIFIEKE VRAAG BIJ CASE Zou je een normale tas, die over het algemeen een prima tool is om naamsbekendheid te vergoten, zo kunnen ontwerpen dat deze nog meer opvalt maar ook heel erg de kracht van Bakker Bart benadrukt met humor als belangrijke factor? OPLOSSING Een tas in de vorm van een oven. Het ziet er opvallend en leuk uit. In het moment van opvallen, als je het iets beter bekijkt begrijp je het. Bakker Bart, verser kan het niet!


DE ‘ALTIJD VERS, DE HELE DAG DOOR’ KLOK HOOFDVRAAG Kan je op basis van de belangrijkste USP’s van Bakker Bart, ‘De hele dag door vers en voorradig’ (on)coventionele acties verzinnen die direct kunnen bijdragen aan de verkoop, naamsbekendheid en/of imago? SPECIFIEKE VRAAG BIJ CASE Zou je de USP vers de hele dag door kunnen uitbeelden op een manier die ook nog een glimlach op de gezichten van een kijker veroorzaakt? OPLOSSING Een klok waarbij op elk uur een ander broodje te zien is. Onder de broodjes door schuift een wijzer in de vorm van een ‘ovenschep’. Eventueel kunnen de broodjes gekoppeld worden aan het tijdstip van de dag. Bij het ontbijt hoort immers een ander broodje dan de lunch. SPECIFIEKE TOEPASSINGSVARIANTEN Als grote klok bij Bakker Bart in de winkel. Als relatiegeschenk voor leveranciers. Als cadeau bij een spaarkaart spaaractie voor klanten. Als artikel om bedrijven te werven voor de lunch. Als sponsoring voor bekende klokken in het straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan een kerkklok bij een groot horecaplein. Als sponsoring van de klok bij het RTL nieuws.


TE LAAT! HOOFDVRAAG Hoe kan je op het concept van taxi met een SMS bestellen en het gemak van het gebruik van een taxi promoten? OPLOSSING Gebruik de algemene problematiek van het openbaar vervoer qua te laat komen en zet dit om in een voordeel voor de taxi. SMS is hierbij een trigger, en de brutaliteit moet zorgen voor het opvallen en een glimlach.


EEN TAXI KAN OOK! HOOFDVRAAG Hoe kan je op het concept van taxi met een SMS bestellen en het gemak van het gebruik van een taxi promoten? OPLOSSING Maak gebruik van de momenten dat een fietser in een taxi zou willen zitten, kortom, als het regent. Verspreid deze zadelhoezen op stations en andere plekken waar veel fietsen staan. Elke keer als het regent en de fietser de hoes gebruikt wordt deze eraan herinnerd dat hij/zij ook in een taxi zou kunnen zitten.


JOUW OUDE KLOFFIE, MIJN NIEUWE KLOFFIE? HOOFDVRAAG Hoe kan Humana kledingwinkels inzetten om meer kleding in te zamelen voor goede doelen? OPLOSSING Maak gebruik van het moment dat mensen kleding passen. Als ze dit doen zien ze het gezicht van iemand anders op de plek waar normaal de reflectie van hun hoofd zou zitten. Op deze manier is het net alsof die persoon de kleding aan heeft de persoon voor de spiegel. Om dit kracht bij te zetten staat er in een tekstballon:”Jouw oude kloffie, mijn nieuwe kloffie?”.


PHOT


TOGRAPHY


ILLUSTRATION


ION DESIGN


Robert van Geenhuizen | portfolio 2009

Contac me

info@rogenica.nl +31 (0) 6 28 13 28 45

Graphic design AMBIENT ADVERTISING& GUERILLA MARKETING photography Illustration design

Portfolio Robert van Geenhuizen  

Portfolio Robert van Geenhuizen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you