Page 1

BOUW MEE AAN DE TOEKOMST!

WORK4ALL! is een project van het wijk ontwikkelingsplan. Een samenwerking tussen de Provincie Limburg, de Gemeente Roermond, Wonen Limburg en Wonen Zuid.


WORK4ALL! helpt bedrijven in de infra sector aan mensen. Als werkgever zoekt u jong talent voor de invulling van uw Social Return verplichting. U zoekt jongeren die beschikken over de juiste motivatie, direct inzetbaar zijn en vooral blijven. Een duurzame inzet van kandidaten is immers nodig om kapitaalvernietiging te voorkomen. WORK4ALL! is een civieltechnisch opleidingstraject voor werkloze en werkzoekende jongeren die zich willen ontwikkelen tot vakman GWW. De jongeren volgen een maximaal 6 maanden durend opleidingstraject in de civiele techniek. Het werken-leren traject bestaat uit 4 dagen werken in de wijk (infra-werkzaamheden) en 1 dag per week naar school (praktijkgerichte infra-opleiding op MBO niveau). De jongeren nemen vrijwillig deel aan het traject en ontvangen als extra stimulans een vrijwilligersvergoeding. De kandidaten volgen gedurende het traject een opleiding op MBO niveau bij het Citaverde College te Roermond. De opleiding bestaat onder andere uit de volgende onderdelen: • • • • •

Aanleg van verhardingen inclusief afwatering, halfverhardingen, opsluitingen; Plaatsen bouwkundige elementen; Herstelwerkzaamheden verhardingen; Schoonmaakwerkzaamheden verhardingen; Onderhoud gebouwen en terreinen; reparaties en vervangen onderdelen van gebouwen.

Er is gekozen voor een kleinschalig traject met vier tot zes deelnemers, zodat er meer ruimte is voor persoonlijke begeleiding en iedere deelnemer kan leren op zijn eigen tempo. Dit draagt ook bij aan een veilige sfeer. Op deze manier kunnen de (complexe) problemen, waarmee de jongeren vaak te kampen hebben, worden aangepakt. Bent u op zoek naar een invulling voor uw Social Return verplichting, dan heeft WORK4ALL! geschikte kandidaten voor u, die beschikken over de juiste mentaliteit.

Voor verdere informatie over Social Return en Work4all! kunt u contact opnemen met: Projectbureau Social Return Midden-Limburg Harold van der Haar 06 - 18 11 52 95 haroldvanderhaar@roermond.nl Kansmakelaar Wonen Limburg Susanne Scheepers 06 - 21 21 58 32 susanne.scheepers@wonenlimburg.nl

Brochure Work4all!  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you