Page 1


,---I

I

-----·------·

---~~~------·

VA..N ACHTER DE SCHRUFTAFEL ...... .

Voorwoord De zomer is weer voorbij ......... , ons herfstnummer ligt voor U. Allereerst kunnen we U mededelen dat we twee mensen bereid hebben gevonden ons team te versterken : Gini Reins en Herhert Lansink, allebei van de Radewijkerweg. Gedurende de laatste paar maanden is ons gebleken dat er ondanks publikatie in de Roker Proat toch nog data van belangrijke activiteiten worden vergeten. Verenigingen gaan zelfs zover dat ze weer zelf een extra folder in de bus doen. Daarom overwegen wij om de Roker Proat 4 keer per jaar uit te geven. Blij zijn we met het ingekomen geboortekaartje, als er één schaap over de dam is, ..... Ook hebben we enkele nieuwe rubrieken opgenomen. U ziet, wij van onze kant doen ons best, doet U mee ? Graag de kopij op tijd opsturen zodat wij er alle zorg aan kunnen besteden. Voor vragen, suggesties en opmerkingen kunt U altijd bij ons terecht. Rest ons nog Dhr. G. Lenters te bedanken voor het rondbrengen van de Roker Proat in Hardenberg. Dank ook aan de sponsors voor de financiële bijdrage. We hopen ook in het nieuwe jaar weer op U te kunnen rekenen Veel leesplezier, De redactie.

1


STICHTING ALGEMEEN BELANG RADEWIJK Zoals we beloofd hadden zouden we u op de hoogte houden over de bouw van de nieuwe zaal aan het dorpshuis. Nadat we in juni begonneB zijn met het graafwerk, ging de bouw razendsnel. De _!vrijwilligers werkten vaak in L-ploegen . 's Morgens, 's -middags en 's avonds waren er vrijwilligers te vinden op de bouw en dit 6 dagen in de ~-·~~~ week. De één kon dit en de ander dat, en zo kwam de bouw klaar. Het bestuur prijst dan ook de bevolking over de bereidheid die er was om te helpen. We kunnen gerust vaststellen dat we met elkaar een stuk werk verricht hebben waar we trots op kunnen zijn.

. ti

\L

De opening

16 oktober 1993

Op 16 oktober was het dan zover. De opening van het nieuwe gedeelte aan dorpshuis "De Heugte" kon plaats vinden. De uitnodigingen werden verstuurd en oa niemand te vergeten, hebben we de uitnodigingen huis aan huis rond gebracht. 's Middags om half 2 opende voorzitter G.J. Ramaker de middag. Nadat hij iedereen van harte welkom geheten had, keek hij nog even terug in de tijd. Het was 7 jaar geleden dat de Heugte geopend was. In die 7 jaar heeft het dorpshuis bewezen een belangrijke plaats in te nemen en in de behoefte te voorzien. 2


meng_ voeder

HARSEVDORT ~

ASSURANTIEN

( l l ! I Ç ) MAKELAARDIJ

...~ ::.._,

Rheezerweg 44 7771 TG Hardenberg Telefoon (05232) 6 14 90

Voor advies over:

"' ALLE VERZEKERINGEN "' AAN- EN VERKOOP WONINGEN ~Oud en vertrouwd "'HYPOTHEKEN "'TAXATIES (sinds 1905) "'SPAREN "' FINANCIERINGEN "'PENSIOENEN

NVM

MAKELAAR


Wormenkwekern 11

DE

HAARE~'

Het adres voor VISWORMEN en WORMENCOMPOST Stobbenhaarweg à - 7791 HE Radewijk Telefoon 05238-6332

Landbouw- en Loonbedrijf

J. R. RAMAKER Voor (bijna) alle loonwerkzaamheden zoals:

Wielenweg 6 7791 HA Radewijk Telefoon 05238-6362

Zodebemesten, vernieuwd, werkbreedte 5.60 mtr., onderlinge afstand 22 cm. Kalkstroolen, droge kalk, waardoor zeer goede verdeliag·door de grond. Graszaadzaaien met zaaicombinatie.

Spulten van alle landbouwgewassen en grasland. Komplete verzorging van aardappel- en malsgewas van zaaien/poten t/m oogsten. Tevens allerlei kraanwerkJ;aamheden.


Er word volop gebruik van gemaakt door het verenigingsleven. Tevens prees hij de vrijwilligers die dit allemaal gerealiseerd hadden. G.J. Ramaker nodigde toen wethouder mevr. Muller Hijland uit om de officiĂŤle opening te verrichten. Nadat zij de sleutel van een rood-wit-blauw lint had doorgeknipt. opende ze de deur van het nieuwe gedeelte. In haar toespraak herhaalde ze de woorden van Ramaker dat de Heugte het bestaansrecht heeft bewezen. Het dorpshuis levert een grote bijdrage aan de leefbaarheid van Radewijk constateerde de wethouder. Verder merkte ze op dat uit onderzoek gebleken was. dat de leefbaarheid op het platteland achteruit gaat. Maar dat de betrokkenheid van de bewoners groeide. Hier in Radewijk was daar het bewijs voor geleverd. Verder werd het woord nog gevoerd door Gert Jonkhans, voorzitter van het Plaatselijk Belang. Ook hij roemde de grote gemeenschapszin in Radewijk. Jonkhans zei blij te zijn dat de uitbreiding gerealiseerd was. 's Avonds om 20.00 uur was het nieuwe gedeelte ook te bezichtigen. Hiervan hebben zo'n 150 personen gebruik van gemaakt. De opening 's middags was opgenoaen op video. die 's avonds weer afgedraaid werd. Op deze dag had zo iedereen de gelegenheid om het dorpshuis te bekijken.

3


Tot slot willen we langs deze weg iedereen bedanken voor hun cadeaus. bloemstukken en enveloppen die we .ochten ontvangen tijdens deze dag. In het bijzonder de handwerkgroep van de N.C.V.B. voor de gift van f 1000~= die ze geschonken hebben. Stichting Algemeen Belang Radewijk secr.: H. Reefman DE HEUGTE 4 DECEMBER 's Middags a. twee uur zal Sinterklaas weer een bezoek bren~en aan ons dorpshuis. Alle kinderen tot en met de basisschool zijn hier van harte welkom. 10 DECEMBER Zoals ieder jaar organiseren we ook dit jaar weer een Bingoavond. Er zijn natuurlijk weer mooie prijzen te winnen voor de komende feestdagen. En als klapstuk van de avond de Superbingo t.w.v. 1100~=路 We hopen dat we u zien op 10 december oa 20.00 uur in het dorpshuis. B JANUARI Het dorpshuis is dan open voor iedereen om gezellig gratis een nieuwjaarsborrel te drinken van 15.00 - 16.00 uur. DE HEUGTE

4


EGGENGOOR

av·

AANNEMINGSBEORIJF GROND. , 'WATERen WEGENBOUW

3-j~ ..

.

Gespecialiseerd in: diepploegen -·woelen·- (zware) egalisaties sloten graven en opschonen - dammen aanbrengen - plaatsen J)ronbemalingen aanleg ldinkerwegenlerrverharding

beschoeiingen - plaatsen 'van afrasteringen plaatsen kur •slwerl<.enlstuwen/overlalen enz.

Aadewijl~erweg

·J3a

7791 RJ Radewijl~ Tel. 05238 - 6 212


WATERFLORA ADA HOFMAN EDUCATIEVE VIJVERMODELTUIN

* * * *

25 t u i n e n met 45 v~~vers 3 grote natuurvijvers Daktuin met v i j v e r Voorlichtingsvideofilm

Openingstijden: 1 April tot 1 november, dinsdag tot en met zondag van 10.00- 17.00 uur. Op leestdagen ook op maandag geopend. Entree I 10,-. p.p., groepen vanaf 30 pers. I 8,-. p.p., mits schriltelijk aangemeld. Minimum leeftijd 12 jaar. Fotograferen e.d. is niet toegestaan. Honden worden niet toegelaten. Er is een kollieshop aanwezig.

Waterflora Ada Hofman Westeindigerdijk 3 7778 HG Loczen Gemeente Gramsbergen Tel. 05246 - 2448

Camping Pelit - Restaurant

Wagenwiel

~~~ KAIIPIIIPlAAIS

-----~

Radewijk Bank: Rabo Hardenberg rek.nr. 3849.77.286

Eig.: A. ter Braake

RadewiJkenweg 47, 7791 RK RADEWIJK

Tal.: 05238 - (6)310

95 jaarplaatsen

45 toerplaatsen

bungalow verbuur

stacaravan verhuur

overnachtingen per dag

restaurant

snackbar

af'baalmaaltijden

steengrillen

barbeque's

f'eesten&partijen

ver~aderingen

prijzen op afspraak vraag vrijbijvend naar de mogelijkbèden_


DE

PROATPENNE

Hier volgt een recept in plaats van een sappig verhaal. Is er eens een dag dat je niet zoveel tijd hebt om een lekkere maaltijd voor te bereiden, dan is dit de oplossing : maakt het een dag van te voren klaar. IngrediĂŤnten : - 500 gram rundergehakt. 2 flinke uien. 1200 gram aardappelen. Circa 600 gram spruitjes (of witte kool), schoongemaakt. Zout, vleeskruiden, kerrie. Geraspte kaas. Een beetje boter. Melk. Werkwijze: Het gehakt flink zouten en kruiden, vervolgens rul braden in een beetje boter (met vork goed losmaken). Verwijder het gehakt uit de pan en fruit de gesnipperde uien lichtbruin in het achtergebleven vet. Kook intussen de geschilde aardappelen en de spruitjes (kool) met zout gaar (in aparte pannen). Maak van de aardappelen met melk en boter een zachte puree en doe hiervan de helft in een ovenschaal. Voeg de gare spruitjes (kool) en het gehakt toe aan het uienmengsel en breng de massa over in een ovenschaal. Dek af met de rest van de puree en rasp hierop een flinke laag licht belegen Goudse kaas.

Verwarm de ovenschotel de volgende dag ongeveer 30 minuten op 175 graden Celcius (stand 5). In combinatie met een toetje van yoghurt met verse vruchten heeft U op deze manier in een ommezien een smakelijke maaltijd op tafel staan. Eet smakelijk. Alie Reins De proatpenne wordt doorgegeven aan Zwaantje Lennips.

5


Plaatselijk Belang Radewijk 65 + reis Het was dan weer zover op 9 september kwart over 8 gingen we vanaf de heugte aet de bus van Lanting uit Klazinaveen op reis. Wij vertrokten vol goede moed, het was mooi weer. niet te koud niet te warm, de bus had iets voller gekund, maar de stemming was goed en dat is een eerste vereiste. Wij gingen via Ă&#x203A;IDDlen - Raalte - Deventer naar Beekbergen waar ons 2 koppen koffie en 2 sneetjes krentenbrood werden aangeboden, wat bijzonder lekker was. Vervolgens gingen we via Arnhem naar Lent voor een bezoek aan een cactuskwekerij, de meesten van ons gingen dan ook met een paar cactussen naar huis. Aansluitend hierop kregen we een koffietafel aangeboden in restaurant "Het witte huis" wat bijzonder in desaaak viel. Na het eten was er een rondtour met de bus, een aardige daae van de VVV was bij ons in de bus gestapt. zij begeleide ons en zij liet ons dan ook de mooiste plekken van de Betuwe zien. Jammer dat ons geheugen ons soms wel eens een beetje in de steek laat om alles precies na te ~unnen vertellen. foen hebben wij een bezoek gebracht aan de stoeterij "Buitenzorg", dit is een bedrijf waar irafpaarden worden gefokt en afgericht, 50 Ha 1root, grote stallen erbij en mooie paarden. foen we daar weer weg gingen regende het pijpestelen, maar we zaten gelukkig net voor de bui losharste weer in de bus. foen gingen we weer naar Het witte huis, oa thee. koffie of een borreltje te pikken. 6


I - ---

------------·--·-------·------·----··· -

HUISJES

- - sport p r i j zen-Sportprijzen Bert Huisjes Hardenbergerweg 24b 7778 HP Loozen Telefoon 05246 - 2537

L--L---1.-----,-.J

*BEKERS *ROZETTEN *WANDBORDEN *TROFEEËN *VANEN *EREUNTEN *MEDAILLES *RELATIEGESCHENKEN

provinciale weg Hardenberg-Gramsbergen


Voor a l boodschappen klein, moet

u.w g r o o t en u. bi~ de

CIRKEL winkel

zi~n

Ridderman Radewijkerweg 10 Radewijk

RADEWIJK' TEl.. 05238 - 6233

1

1

tel. 0 5 2 38-6 2 28


De stemming was nog steeds heel goed, dat was door de dikke regenbui niet minder geworden. en zo zoetjes aan reden we weer op Radewijk aan. maar eer het zover was kregen we nog een warme maaltijd aangeboden in Restaurant "De Lindenberg" in Ommen. waar we onze buikjes volgeladen hebben. eer te veel dan te weinig. Wij bedanken dan ook het bestuur van het Plaatselijk Belang voor alle .oeite die ze doen om ons ouderen die gezellige dag te bezorgen en ik hoop als zij oud worden dat er dan ook weer jongeren zijn die dat voor hun doen. Bij het uitstappen van de bus in Radewijk kregen we ieder nog een cactus mee naar huis. of we die cadeau gekregen hebben van de kwekerij weten we niet precies. Dat er ook nog een heleboel van het bestuur meegaan op reis word heel erg gewaardeerd. We gingen dan ook heel voldaan weer naar huis toe en doen een beroep op de Radewijkers die verstek lieten gaan. om een volgend jaar ook van de partij te zijn. EĂŠn van de reisgenoten KLEUTERS VAN RADEWIJK Ben je 4 jaar geweest dan mag je bij de kleutergym. Dit is op wonsdagmiddag van 13.30 14.30 uur. De juffrouw heet Rita Lennips en de kinderen die er al op zitten vinden het ontzettend leuk. Wil je graag weten wat ze daar allemaal dien. kom dan gewoon een paar keer kijken(of meedoen). dit kost niets. Willen je ouders meer weten. dan kunnen ze bellen naar Elly Gort. tel. :6541 7


Hallo sportvrienden, Ons seizoen zit er weer op, we kunnen met een tevreden gevoel terugkijken ! Op 19 juni heeft een damesteam meegedaan aan het volleybaltoernooi van Schuinesloot Een Se plaats was het resultaat, een goede prestatie en volgens de berichten ontbrak het er ook niet aan gezelligheid. Op 25 juni hadden we het gekostumeerd voetbal. De 10 teams leverden een felle strijd, de Toeslagers bleken het beste te zijn. Het mooist verkleed was de nieuwbouw ; als verpleegsters (ook de heren). Op 24 juli was er overdag, vanwege het wegvallen van de Roker volksspelen, het stratenvolleybal toernooi. Er deden maar liefst 12 teams mee, die allemaal hebben gewerkt aan een sportief, maar ook fanatiek toernooi. De le prijs en tevens de wisselbeker werd gewonnen door de Stobbenhaarweg. Voor de kinderen waren er wat spelletjes opgezet, vooral het schminken was een geweldig succes gezien de rijen wachtende kinderen. De prachtige resultaten waren te danken aan een prima schmink-team, onze complimenten hiervoor. Het hoogtepunt voor de kinderen was het ritje door Radewijk op het rijtuig met Dhr. G .J. Broekroelofs, onze hartelijke dank. Zowel door het mooie weer en de gezellige stemming kunnen we terugzien op een zeer geslaagde dag. 's Avonds was er natuurlijk de play-back show m.m.v. "Europe-drive-in show". Er werden weer schitterende shows opgevoerd voor een propvolle zaal. De trotse winnaar van dit spektakel was de groep "Europe" bestaande uit Haico Eggengoor, Henk Hekman, Herhert Oldehinkel, Gert Overweg en de zanger Marcel Spijkers, die ons verraste met een sprong in het publiek.

8


Onze fietstocht van 25 augustus is voor het eerst sinds vele jaren in het water gevallen, maar dat was deze zomer wel te verwachten. Toch waren er 12 moedige personen die hebben meegedaan. De opkomst tijdens de bingo van 1 oktober viel, in tegenstelling tot de kinderbingo, een beetje tegen (ongeveer de helft van vorig jaar). Maar goed, het kan niet altijd feest zijn, hopelijk volgend jaar beter. Wij willen graag alle sportieve meedoeners en alle publiek bedanken, ook dank aan "de Heugte" voor het verzorgen van de drankjes en hapjes. Wij hopen dat jullie volgend jaar weer allemaal van de partij zullen zijn. Namens de Sportcommissie, Elly Gort.

Nog meer sportnieuws; Onze eerste sjoelwedstrijd is achter de rug. We moesten toegeven dat de opkomst (22 pers.) ons nogal tegenviel. maar desondanks was het een hele gezellige avond. Nadat alle punten geteld waren bleken er 2 personen met hetzelfde aantal punten. Penny Reefman en H.J. Waterink moesten 1 beurt overgooien en na ook nog allebei 105 punten te gooien viel eindelijk na de 2e beurt de beslissing. Penny Reefman won en behaalde zo de 3e plaats (1024 punten uit 10 beurten), de 2e plaats was voor Dina Waterink met 1045 punten en met 1181 punten was de overwinning voor Antje Potgieter.

9


KINDERHOEKJE

L· 111 " --:;t. ' u i J<..r • I j·' , U...:.. ·"'

Jl: . I 1

1

c....._. ,

.

L .-1


Loon- en Grondverzetbedrijf

PRENGER H.H. LANDBOUWERS: Voor al uw loonwerkzaamheden in deze omgeving moet u zijn bij: PRENGERS'S LOONBEDRIJF Niet duur wel beter!

Beleefd aanbevolen

Den Velde TEL.: 05246 - 12路29

bouwbedrijf

tervoorde

Westeindigerdijk 18 .;. 7791 RV RADEWIJK Tel. 05238- 6203 05232-61203

VOORAL UW: Nieuw- en verbouw W.A. mestkelders

Bouwmaterialen Carbolineum-produkten


MAlS-HOOI EN STRO

Fouragehandel

H.EGGENGOOR .RADEWIJK Mastdijk 2 - 7791 RN Radewijk Telefoon 05238-6440

)li.R. i:it~;~,.&~i. .:l.·.;:.,,:.. Openingatijden lhowroom: ma um vrij: 08.()().12.00 uur 13.()().17.00 uur za: 08.30-16.00 uur

::!i:.:!.J·I,:!Ii:ij ...• ··· .•.:·•:•·········•i:.:•.····· .······•···•·•··•·····•··•·

tavana dondardag

tot 21 .00 uur

Zataráag magazijn open van 08.30· 12.00 uur

Meijer ~~~d~~:!~~18:i_~.

Bruchtarweg 103 l 7772 BK Hardenbarg Talafoon 05232·62022

Fax

05232·64834


toneelvereniging

-k''

_(J) ,,C/W. Beste Mens'n. STOET EN BROOD

Dit is de titel van oes nej'e toneelstuk. Op â&#x20AC;˘t moment dat ik dit schrieve bin'ne wi'j nog drok bezig aet de repetities. Now bint jullie zeker wal bar're nejsgierig woar as't stuk over giet. aoar doar loat ik niks over loss!! Het ienigste wat as ik doar over kwiet wil'le is dat 't weer net as and're joarâ&#x20AC;˘n. de muite weert zal wee um te kom kiek'n! Ik nudig ouwluu dan ok graag uut op ien van de volg'nde uutvoering'n"

*

*

27 november 11 december

Mog't now zo wee. dat de kaarties veur dizze oam uutverkocht bint. dan komme wi'j zeker in 't neje joar weer veur nog een paar uutvoering'n! Moar wees d'r bij. want vol =vol. Hendek i en In de wachtkaaer van de dokter:"Vroeger keek ik naar golf op tv. maar de dokter vond dat ik meer beweging nodig had. dus kijk ik naar tennis. 11


ZAALVOETBAL RADEWIJK Het zaalvoetbalteam van Loonbedrijf Hutten doet dit jaar naast de competitie ook weer mee aet het Plegt/Vos Toernooi. wat gehouden wordt in Hardenberg. De indeling is: Timmer Aluminium Streekziekenhuis Oostenga Optiek Loonbedrijf Roelofs Loonbedrijf Hutten De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Aluminium, we wonnen met 9 - 2 . De volgende wedstrijden zijn op: * 19 - 11 * 21 - 1 * 11 - 3 * 22 - 4 Henk Reefman

ONZENAAM KENI_U_PAS~

ONZE MEDEWERKERS AL TIJDEN.

BANK

ING

Kantoor Hardenberg, Voorstraat 6, Tel. 05232-61424

12


HOUTBEWERKINGSBEDRI~~

W. VALKMAN voor kozijnen, ramen en deuren Boterdijk 4 - 7793 HD Hoogenweg Telefoon 05232 - 6 77 80

Blll WONINGIN.ICHTIN tapijten - meubelen - bedden gordijnen - zonwering Rondweg 25 HoJtheme tel. 05246 - 1245

Voorstraat 17 Gramsbergen tel. 05246 - 2425


ME N G V 0 E D E R S VAN

U.T.D.

TOPKWALITEIT VOOR AL UW VEE! _ EN .•• DE PRIJS ZIT OOK NOG MEE. PROBEER OOK EEN PROEFVRACHT.

~VERKOOP:

,f}9,.al'iseh r/3elan9 Stroeve te Loozen Westeindigerdijk 6, 7778 HG LOGZEN Telefoon 05246-1427

I


Vreua:de in Roke Met grote vreugde doet de Roker Proat konde van de eerste vermelding van een vreugdesadvertentie. Wij hopen dat er na dit eerste schaap nog vele zullen volgen. Nog eenmaal onze oproep : "Laat de Roker Proat weten van uw vreugdevolle gebeurtenis, stuur een geboorte- of aankondigingskaartje naar de redactie voor een gratis vermelding in de Roker Praat". Geboortes Een wonder is het telkens weer, het nieuwe leven, zo gaaf en teer. Dit is de tekst op het geboortekaartje van Tina Marissa Waterink dat wij ontvingen van Gert-Jan, Aletta en Riek Waterink-Stroeve. Marissa is geboren op 27 september 1993, Noordoosterweg 19a.

t····c:·: ' '

13


--())lll()J~P

~

IIJllli)I~~IJI~Ilf1 ETHER: 106.9 FM

KABEL: 104.5 FH /

Geachte sportliefhebber, Weet u bijna alles af van uw eigen sport en zou u met uw kennis eens iets extra's willen doen. Dan is Omroep Hardenberg een uitstekende mogelijkheid, want het team van Muziek en Sport is op zoek naar free-lance verslaggevers, die minimaal 1 keer per •aand een live-verslag wil verzorgen van uw eigen tak van sport. U hoeft geen radio-ervaring te hebben. Onder begeleiding van de vaste medewerkers zullen wij u inwerken en bij gebleken geschiktheid behoort u ook tot de groep van 25 medewerkers van Omroep Hardenberg. Het team Muziek en Sport is een enthousiaste groep van 6 "sportgekke" medewerkers die elke zaterdagaiddag van 16.00 uur tot 18.00 uur een sportprogramma maken voor Omroep Hardenberg (afhankelijk van de aanmeldingen is uitbreiding van deze uren .ogelijk) Bent u die sportverslaggever die wij zoeken, aarzelt u dan niet om met één van ons contact op te nemen. U kunt dan geheel vrijblijvend kennis maken met het team en de werkzaamheden die horen bij het maken van een radioprogramma. Sportmedewerkers: Gerrit Brokelman Hans Kienhuis Hilbert Drenth Agnes Overweg Johan Wolbink Henk Jonker

Tel:

14

0523105232 05230 05232 05232 05232 -

3224 62887 38420 62179 64614 65611


FRANCO WORTEL OOOR:

E.HUnEN westelndleerduk12 Radewijk

Tel.: IJ5238.8487

Naast kalkstrooien ook voor : gieren, spuiten,ploegen en egaliseren, grasland inzaaien/doorzaaien, maiszaaien,kraanwerk/slotenmaaien.

Voor de voordeligste hypotheek ga je rechtstreeks naar de Rabobank.


Voor Boeren Burgers en Buitenlui Alle soorten mais- en graszaden, ook sportveld-mengsels .~

Alle soorten (bakkers) meel Ook pannekoeken路~ meel

Radewijk Alle soorten dierAlle soorten voeders kunstmest Ook honde- en katt Nu ook KAS en MAS brok jes_ los verkrijgbaar

Houthandel en Timmerbedrijf

WEERTS L:indeld:i_jk 5 7791 RD Radew:i_jk Te 1 . : 05238-6238


U kunt ook eens langs komen in de studio in het Streekziekenhuis in Hardenberg (via bezoekersingang) op zaterdagaiddag van 15.00 uur tot 18.00 uur. Natuurlijk mag u ook een briefje sturen naar Omroep Hardenberg Postbus 186 7770 AD Hardenberg t.a.v. de redactie van Muziek en Sport Met vriendelijke (sport) groeten. team Muziek en Sport LACHEN IS GEZOND Gehoord: "Ik stond te faxen. gisteren. en kreeg mijn das ertussen. Voor ik het wist zat ik in Parijs. Reeds jaren had ik me voorgenomen woorden als "boiDIBelding" nooit meer fout te lezen. Dat lukte ae aardig tot ik laatst in een muziekblad het volgende woord zag staan: popelpees! Pappie beginnen alle sprookjes met â&#x20AC;˘â&#x20AC;˘Er was eens? .. Nee schat. er zijn er ook die beginnen met .. Als u op mij stemt .. TIP TIP TIP TIP TIP TIP TIP TIP Gebruik je de groene container niet omdat ... Doe de volle vuilniszakken erin. geen hond of poes die de zak lostrekt. Drie zakken kunnen erin. en het blijft netjes in de schuur of buiten!!!!!! 15


Vorig jaar is er in Radewijk een activiteitencoördinator aangewezen. Dit werkt als volgt: een vereniging heeft een datum gepland. dan belt men eerst de coördinator oa te horen of er ook een andere activiteit op die datum is gepland. dit a. te voorkomen dat er meerdere activiteiten op die datum vallen. Om de komende tijd alles goed te laten werlopen vragen we u alle activiteiten door te geven aan de coördinator: Fam. Kamphuis Radewijkerweg 66a Tel.:05238- 6547

oaaAMJJA Activiteiten: 19 november 24 november 27 november 30 november 4 december - 10 december 11 december - 17 deceaber - 20• december 8 januari 10 januari

-

-

-

toneeluitvoering CBTB vergadering toneeluitvoering Excursie OLM/CBTB Sinterklaas Heugte Bingo Heugte toneeluitvoering kerstfeest Kompas NCVB - kerstavond borreluurtje Heugte NCVB

OPY VOQR Dl VOLGINDE RQIIRPROAT INLIV!RIN VOOR 1 MAART 1994 edactieadres: Jan Kamphuis Radewijkerweg 66a 7791 RH Radewijk 16


Profile for Roelof Hagedoorn

Roker Proat 1993 J02 nr. 3  

Nieuwsblaadje Radewijk

Roker Proat 1993 J02 nr. 3  

Nieuwsblaadje Radewijk

Advertisement