Page 5

SS / Torsdag 19.4 / kr. 490 / 18 år

Avskjedskonsert #1 The Pretty Things 1963–2018 Det er noen ekte legender som besøker John Dee 4. mai, når The Pretty Things kommer på en sjelden norgesvisitt. I år feirer de sitt 55-årsjubileum, og har sagt at dette er deres siste år med konsertvirksomhet. Det britiske rockebandet The Pretty Things ble dannet i 1963, etter at Dick Taylor sluttet i en tidlig utgave av Rolling Stones i 1962. Han begynte å studere ved Central School of Art and Design i London, og der traff han medelev Phil May – og Pretty Things var et faktum. Bandet har alltid vært kritikerrost og hatt en lojal fanskare, selv om det store kommersielle gjennombruddet aldri kom. De spilte opprinnelig R&B, men albumet «S.F. Sorrow» fra 1968, som altså har 50-årsjubileum i år, er en av klassikerne innen i psykedelisk rock, samt den første rockeoperaen som ble laget. The Pretty Things er fremdeles høyst vitale, og vi gleder oss til Dick Taylor, Phil May og resten av gjengen kommer til John Dee.

THE CHICAGO BLUES BROTHERS Med over 30 uforglemmelige klassikere, er denne verdensledende hyllesten fullspekket med den aller beste blues- og soulmusikken fra de ikoniske The Blues Brothers-filmene, gjesteopptredener med blant andre «Fab Callaway» og «Rev I.C. DeLight» pluss en hel masse mer. jd / 19.-21.4 / Kr. – / 18 år

Emergenza Emergenza Festival er verdens største musikkonkurranse for usignerte band og grupper. Hvert år deltar flere tusen band på verdensbasis. På den internasjonale finalen har bandene mulighet til å vinne fine premier, blant annet en turné i Europa. Både Nico & Vinz og The Scheen er tidligere norske vinnere av Emergenza.

RF / Fredag 20.4 / kr. 365 / 18 år

Avskjedkonsert #2 Comet Kid 2013–2018 Etter tre album, hundrevis av konserter, festivaler og mil tilbakelagt på kryss og tvers i Norge takker Comet Kid, et av landets mest respekterte og populære band for seg med avslutningskonsert på Rockefeller 25. mai. – For oss i Comet Kid har det alltid handlet om å gi publikum det aller beste vi får til, både når det kommer til konserter, album og låter. Vi har svettet og stått på i over fem år fordi fansen vår alltid har stilt opp og vist oss at det har

betydd like mye for dem som det gjør for oss» sier vokalist Andreas Kjøll. – Vi har lovet oss selv at vi aldri skal kompromisse på kvalitet, og da vi selv oppdaget at vi begynte å operere litt på vane i vinter, skjønte vi at det kanskje var på tide å si takk for oss … med et smell. Comet Kid gir seg på topp; de har aldri vært bedre live, og i perioden frem til mai blir det både noen tårer, klemmer – og kanskje noen overraskelser!

THE SELECTER & THE BEAT – Co-headline Tour 2018 De legendariske bandene The Selecter og The Beat teamer opp for å servere ska-fansen en riktig så eksklusiv godbit. De to britiske bandene sto i spissen for den populære bølgen av ska på slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet.

Program - april / mai 2018  

Sjekk ut programmet for Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene i april og mai 2018!

Program - april / mai 2018  

Sjekk ut programmet for Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene i april og mai 2018!