Page 2

SS / Tirsdag 3.4 / utsolgt / 18 år

FEVER RAY Det er ikke bare åtte år siden forrige Sentrum-konsert – det er like lenge siden forrige album fra Fever Ray. Oppskriften er fremdeles den samme: Mørk og mystisk elektronisk pop. Alt tyder på at det kommer til å bli et fantastisk skue. Slik avsluttet Gaffa anmeldelsen av det nye albumet «Plunge».

LE / Onsdag 4.4 / Fri entré / 18 år

Klassekampen, Musikkmagasinet & Rockefellers

POPQUIZ

Første onsdag i måneden holder Klassekampen Musikkmagasinet popquiz i Leiligheten på Rockefeller. Quizmaster er Olav Bru. Ta med vennegjengen og bli med på musikkquiz hvor laget ditt kan vinne billetter til utvalgte konserter hos oss. JD / Fredag 6.4 / kr. 295 / 225 (stud.) / 18 år

RF / Onsdag 4.4 / Fri entré / 18 år

Rock Cinema:

THE DEATH OF STALIN – eksklusiv førpremiere Med blant andre Steve Buscemi, Jeffrey Tambor og Michael Palin. NB! Lukket visning, kun invitasjon gjelder. Fås over Rockefellers nyhetsmail, eller gjennom eventet på vår Facebook-side. Førstemann til møllaprinsippet gjelder, men våre lokaler er romslige og vi har som regel plass til alle. RF / torsdag 5.4 / Fri entré / 18 år

Rock Cinema:

JD / Onsdag 4.4 / kr. 275 / 18 år

CUNNINLYNGUISTS

support: Sadistik

De har samplet alt fra psych-rock til polka og blitt sammenlignet med UGK og Atmosphere i samme åndedrag. De har delt scene med alle fra Kanye West til Aesop Rock med stor suksess. De har gjort låter med den internasjonale soul-superstjernen Cee-Lo Green og den politiske aktivisten Immortal Technique. RF / Fredag 6.4 / kr. 320 / 18 år

CLMD

gringo – eksklusiv førpremiere

special guests: Skinny Days / Alida support: Future Duper

Charlize Theron, Joel Edgerton, Sharlto Copley, Amanda Seyfried og Paris Jackson. Fås over Rockefellers nyhetsmail, eller gjennom eventet på vår Facebook-side. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, men våre lokaler er romslige og vi har som regel plass til alle.

CLMD er tilbake! Det er over 3 år siden CLMD entret en scene i hovedstaden, og hvilken bedre anledning å lage fest for sitt kjære hjemmepublikum enn releaseparty for debutalbumet «Phases»? Rockefeller skal omskapes til det universet CLMD alltid har drømt om å ta med publikummet sitt inn i.

RF / Lørdag 7.4 / kr. 290 / 18 år

SS / Lørdag 7.4 / kr. 450 / 18 år / unumm. sittepl.

ekstrashow 3.11

DAG SØRÅS: «Emokrati» support: GUNDELACH Softcore Untd.

Endelig er Dag Sørås tilbake med det han gjør best, live stand-up. Han har vært fast deltaker i «Mandagsklubben» i flere sesonger og er med i podcasten «Dialogisk» som er i stadig vekst. Nå er han klar for scenen igjen. To år etter at han fikk prisen som årets komiker for showet «Ekkokammer» tar Sørås for seg vårt «Emokrati», som er en verden hvor følelser er viktigere enn fakta.

Kai Gundelach slapp sin selvtitulerte debutep i 2016. Han etablerte seg raskt som en av de mest spennende nye popartistene i Norge med sine unike lydbilder og fantastiske vokal – og knallsingler som «Spiders» og «Fjernsynet». Gundelach har opptrådt på store festivaler som Roskilde og Øya, og epen ble nominert til Spellemann.

TOM PAXTON & THE DONJUANS Låtskriverlegenden Tom Paxton fyller 80 år i neste uke! Han feirer med å slippe nyheten om konsert på Sentrum Scene – hans første norgesbesøk siden Club 7 i 1983. Paxton er høyst oppegående og ga nylig ut albumet «Boat In The Water». Sangene hans er kjent og elsket i hele verden.

RF* Rockefeller / JD* John Dee / SS* Sentrum Scene / LE* Leiligheten / Forsalg: rockefeller.no / tlf. 815 33 133 / + bill.avg.

Program - april / mai 2018  

Sjekk ut programmet for Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene i april og mai 2018!

Program - april / mai 2018  

Sjekk ut programmet for Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene i april og mai 2018!