Page 11

rf / Fredag 18.5 / kr. 320 / 18 år

CIRCUS MAXIMUS

JD / Fredag 18.5 / kr. 200 / 18 år

LONELY KAMEL

rf / lørdag 19.5 / kr. – / 18 år

emergenza

support: Addiktio / Maraton

support: Sâver

finale

«Jeg er fullstendig trygg på at hver eneste en som var tilstede, enten de har sett Circus Maximus hundre eller ingen ganger, gikk ut i vinterregnet med en følelse av at de hadde overvært en helt spesiell konsert,» skrev Metal Hammer i sin konsertanmeldelse sist gang bandet besøkte Rockefeller.

I mars slapp de norske heltene i stonerrockbandet sitt femte album «DEATH’S-HEAD HAWKMOTH» på Stickman Records, og det skal feires med brask og bram i hovedstaden. Etter å ha brutt med Napalm Records i 2017 signerte de nylig med Stickman som er kjent for sine relativt få, men eksklusive utgivelser som for eksempel Motorpsycho.

Emergenza Festival er verdens største musikkonkurranse for usignerte band og grupper. Hvert år deltar flere tusen band på verdensbasis. På den internasjonale finalen har bandene mulighet til å vinne fine premier, blant annet en turné i Europa. Både Nico & Vinz og The Scheen er tidligere norske vinnere av Emergenza.

JD / Lørdag 19.5 / kr. 265 / 18 år

LE / Lørdag 19.5 / kr. 50 / 20 år

RF / Tirsdag 22.5 / kr. 300 / 18 år

SHOUT OUT LOUDS

THE ALTERN80S CLUB

SLEEP

Shout Out Louds er et av den svenske indierockens største navn, og har levert en av sjangerens påler med «Our Ill Wills», som Dagbladet kalte et «flaut bra album». Singelen «Please Please Please» lå inne på den britiske singellisten, og bandet har spilt på The Late Show med David Letterman. De har også turnert med storheter som The Strokes og Kings of Leon.

For kjennere av synth og wave, samt jevnlige innslag av retrobaserte artister fra nyere tid innen alt fra postpunk og indietronisk til synthwave og electropop. Kjente fjes bak miksebordet, slippfester med giveaways samt eksklusive konserter kan også forekomme underveis.

Konserten på John Dee ble utsolgt på under en dag og måtte flyttes til Rockefeller. Som gudsønner av Black Sabbath er Californiatrioen en vital brikke i utviklingen av stonerrock og moderne doom. Debutplata (1991) og ikke minst oppfølgeren «Holy Mountain» (1993) har plassert dem i samme legendedivisjon med band som Kyuss og Monter Magnet.

SS / Tirsdag 22.5 / kr. 460 / 18 år

JAMES BLUNT Offiseren og gentlemannen Blunt er langt mer enn hitsinglene «You’re Beautiful», «Goodbye My Lover», «Stay The Night» og «Bonfire Heart». Siden debuten i 2004 har han solgt over 20 millioner album og nesten 13 millioner singler. Han har vært nominert til, og vunnet, en haug med priser, som Brit Awards og Grammys.

RF / Torsdag 24.5 / kr. 225 / 18 år

KRISEMØTE – sesongavslutning Krisemøte er en podkast om to menns kamp mot klokka. Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen dokumenterer, åpent og utleverende, sine liv som noen og førti-åringer. Om gleder, sorger, bekymringer, kaniner og drømmen om toalett med spylefunksjon. Denne utleveringen har gjort Krisemøte til en av Norges mest populære podkaster.

JD / Torsdag 24.5 / kr. 300 / 18 år

An Acoustic Evening with

CHIP TAYLOR & PAAL FLAATA

Taylor har gitt ut mange fremragende album, og i 2016 ble han innlemmet i Songwriters Hall Of Fame. Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner, som soloartist og i legendariske Midnigh Choir.

Program - april / mai 2018  

Sjekk ut programmet for Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene i april og mai 2018!

Program - april / mai 2018  

Sjekk ut programmet for Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene i april og mai 2018!