Page 1


HorstMedia HorstMedia is en jonge onderneming maar met meer dan 10 jaar ervaring. Sinds de start op 1 januari 2010 heeft HorstMedia meer dan 100 bruidsparen gelukkig gemaakt door op hun mooiste dag van hun leven ze muziekaal te begeleiden. Daarnaast zijn er ook tientallen bedrijfs-, verjaardagsfeesten, kinderdisco’s en jubilea geboekt bij HorstMedia. Robin van der Horst HorstMedia is opgericht door Robin van der Horst die sinds 1998 in diverse horeca in Almere heeft gedraaid, waaronder de Kamikaze bar, Café Cheers, The Party Pub en Club Crystel. Tevens heeft Robin van der Horst gedraaid op Music Below The Sea en Hilversum Alive. Radio Als vrijwilliger is er ook gewerkt bij het lokale radiostation Almere 107.8 wat nu stadsradio Almere is en daarna bij een internet radiostation Splash FM. Bij deze radiostations werden diverse soorten radioprogramma’s gepresenteerd en werden er ook locatie uitzendingen en evenementen verslagen zoals Koninginnedag en de Triatlon Almere. Drive in show Almere Drive in show Almere is bedacht door HorstMedia om duidelijk en herkenbaar te kunnen laten zien en horen wat het is en wat het doet. Dus boekt u Drive in show Almere dan zit daar HorstMedia achter met meer dan 10 jaar ervaring. Er wordt ook gewerkt met professionele apparatuur. Tevens worden de juiste externe partijen betrokken, die ieder zo hun specialiteiten hebben, om het feest perfect te laten verlopen.


Drive in show Almere wordt regelmatig geboekt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, themafeesten verjaardagsfeesten en jubileums. Focus en het meest geboekt zijn de bruiloften. Een bruiloftsfeest wordt ook speciaal op maat geleverd in overleg met het bruidspaar en locatie. Dit is namelijk voor het bruidspaar een speciale dag en zal door ons daarom ook speciaal worden behandeld.


Artiesten Een feest kan worden aangevuld met een artiest. Wij hebben een vaste leverancier die professioneel geluid levert waar elke artiest over kan zingen. Kleine bands zijn zelfs ook mogelijk. Daarnaast beschikken we ook over een artiesten bestand met diverse artiesten die geboekt kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk zingende DJ’s, Clowns en Illusionisten/goochelaars te boeken.

Van links naar rechts: Roel van Haren, Bas Moria en Desmond van Dijk. Catering We beschikken over een goede leverancier die een compleet buffet met “je kan het zo gek niet verzinnen” levert vanaf 25 personen. De leverancier heeft kwaliteit hoog staan en we hebben zelf mogen ervaren hoe onze smaakpapillen goed werden verwend. Hieronder een selectie uit de diverse soorten buffetten die besteld kunnen worden: Italiaanse, Traditioneel Hindoestaans, Warm & Koud, Latijns-Amerikaans Tapas buffet, Traditioneel Oosters, Traditioneel Beenham, Traditioneel Hollandse Stamppot buffet.


Just Nineties De jaren 90 één van de beste decennia qua muziek en daarom speciaal te boeken om dat gevoel weer te kunnen beleven. Bij arrangement krijgt u niet 1 maar 2 DJ’s die in 4 uur alleen maar het beste uit de jaren 90 ten gehore zullen brengen DJ Hans en DJ Robin hebben hun platen koffer vol met alleen maar het beste uit dit decennia maar ook vette remixes die de afgelopen jaren gemaakt zijn van de muziek uit de jaren 90. Dit is een feest der herkenning. Nu te boeken voor alle horeca in en rond Almere.

Campingdisco In de polonaise over de camping dit kan van 1 april tot 1 oktober waarbij verzoekplaten kunnen worden aangevraagd om de vakantie muzikaal iets extra’s te geven. Muziek vanaf de jaren 70 tot aan nu passeren de revue maar ook lekkere Hollandse muziek van eigenbodem mag uiteraard niet ontbreken.

BBQ party Wilt u uw BBQ feestelijk opvrolijken met muziek? Uiteraard is dit mogelijk, tevens bestaat er de mogelijkheid dat u bij ons de complete catering en overige faciliteiten boekt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Internet HorstMedia is op vele manieren te vinden op het internet: Websites: http://www.horstmedia.nl, http://www.driveinshow-almere.nl Facebook: https://www.facebook.com/driveinshowalmere Youtube: http://www.youtube.com/user/driveinshowalmere


HorstMedia  
HorstMedia  

HorstMedia Drive in show Almere

Advertisement